Våldtäktsman får stöd av kyrkan! Våldtog 7-årig flicka

Sällan våldtäksmännen döms till utvisning.

Här kommer ett inlägg av Kenneth Sandberg.

“En 34-årig afghansk man har dömts till tre års fängelse och livstids utvisning för att ha våldtagit en flicka vid flera tillfällen från det att hon nyligen fyllt sju år.

Mannen har tidigare fått avslag på sin asylansökan, och har i flera instanser fått sitt utvisningsbeslut fastslaget, men har trots det kunnat stanna kvar i landet.

Sommaren 2013 har den då 30-årige mannen kommit till Sverige och sökt asyl. När han i februari året därpå får avslag på sin asylansökan vänder han sig till Svenska kyrkan. Där möter han Paul Henriksson, en av de präster som engagerat sig i arbetet med asylsökande som kommer till Sverige. Den afghanske mannen beslutar sig för att konvertera från islam. Han vill bli en kristen. Henriksson avsätter arbetstid för att arbeta för att den afghanske mannen ska slippa utvisas. Bland annat uttalar han sig i media där afghanens situation lyfts fram och att han riskerar att bli dödad i hemlandet.

 Samtidigt som afghanen förmår kyrkan att engagera sig i hans asylärende bekantar han sig med en ensamstående mamma. De blir ett par och han flyttar in hos henne under våren 2014. Men den afghanske mannen får allt mer upp intresset för sin nyblivna sambos barn, och då i synnerhet hennes sexåriga dotter. Under hösten 2014, i samband med att flickan fyller sju år, förgriper han sig på henne för första gången. Därefter fortsätter de sexuella övergreppen och blir allt grövre. Den afghanske mannen passar på att våldta den unga flickan medan hennes mamma är i affären och handlar eller är på jobbet. Ibland passar han på när hon sover och hon vaknar vid ett tiotal tillfällen av att han våldtar henne.

Enligt flickan har hon berättat för sin mamma om övergreppen, något som mamman i senare förhör hävdar att hon inte har något minne av. Mamman kommer däremot ihåg att hennes dotter vid flera tillfällen ringt henne i panik varje kväll när hon jobbat natt och vädjat till henne om att slippa vara ensam hemma med mammans sambo. Flickan mår så fysiskt dåligt av att lämnas ensam med honom att hon spyr, berättar mamman.

Flickans kusin mår dåligt av att känna till våldtäkterna och klagar på magont. Hennes föräldrar märker att något är fel och efter ett tag förmår de henne berätta om vad kusinen berättat för henne. Det är den våldtagna fickans morbror som, efter att ha hört om våldtäkterna, larmar polisen.

I december ifjol väcker kammaråklagare Martin Ek åtal mot den nu 34-årige afghanen för tre fall av våldtäkt mot barn och ett fall av grovt sexuellt övergrepp mot barn. Han yrkar dessutom utvisning för mannen. Tingsrätten väljer att gå på åklagarens yrkanden och den 15 januari döms mannen till tre års fängelse och livstids utvisning”.

Är det någon som inte anser att mamman borde kedjas fast i afghanen när denne – förhoppningsvis väldigt snart– deporteras till sitt hemland.!?

Den stackars dottern kunde kanske tas omhand av sin morbror/moster och ges möjlighet att läka de sår som hon åsamkats genom moderns lust till afghanhannar.

Det vore inte helt fel att erbjuda prästen Paul Henriksson en enkelbiljett som sällskap till Afghanistan. Så kanske svenska kyrkan i någon mån kunde återgå till att tjäna sina själar i den församlingen.

 Kenneth Sandberg

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Våldtäktsman får stöd av kyrkan! Våldtog 7-årig flicka

 1. michaelnilsson228 skriver:

  Jag håller med dig, Kenneth! Bunta ihop dem och skicka ut dem från Sverige på livstid.

  Gilla

 2. hanbod skriver:

  Men kastrera dom först!

  Gilla

 3. livsglimtar skriver:

  En vidrig historia, hur kunde prästen vara så korkad att han gick på att afghanen skulle byta religion? Sånt gör de för att få asyl, då kan de klämma i med att de är farligt att vara kristen i sitt land. Vilken hemsk mamma, arma flicka att bli så grovt svikt av den man ska lita mest på, undrar hur den kvinnan ska kunna leva med det hon har gjort. Jag ut med fanstyget ur landet, han är väl inte ensam om att behöva fraktas ut ur vårt land, ynkligt att inte staten kan hantera detta.

  Gilla

 4. Lars Lindeberg skriver:

  Svenska kyrkan är våldtagen av kommunisterna sedan länge!
  Det blir ingen ändring utan tvärt om kommer det att bli värre tills vi har kastat ut kommunisterna och tagit tillbaka vår kyrka igen!
  Det röda slöddret skall ställas till ansvar den saken är säker som amen i kyrkan!

  Gilla

 5. irene61 skriver:

  Åja, du behöver inte anklaga kommunister, svenskar klarar av att vara lika jävliga! Ut med karln, men hoppa inte på mamman, vet själv hur det är att leva under en annan, om kärlek och att hålla fast och göra det bättre för familjen! Hoppas bara hon förstår vad som hänt och vad islam från hans land innebär, för den är sjuk!

  Gilla

 6. Rolf Arne Särnmark skriver:

  Förlåt Irene61, hur står det till? Är inte kommunisterna i kyrkan svenskar? Dessutom, visst är islam en sjuk religion, men den sjukaste människan i den här historien är mamman. Hur frisk är den som försvarar henne?

  Gilla

 7. Pingback: MSB sprider allvarliga lögner | corneliadahlberg

 8. irene61 skriver:

  Tiderna förändras, men skulle jag få välja mellan islam och kommunisten, så väljer jag det senare

  Du vet inte hur man kan bli hjärntvättad av en annan person, du vet inte vilket helvete det är när någon säger till dig vad du ska säga, annars får du stryk! Jag vet inte vem hon är, men så helvete jag dömer någon på skvaller

  Vissa människor älskar att rulla sig i skvaller, så kan man lägga till lite och inbilla sig att så här är det!

  Om du menar dom här varma kommunisterna, som finns i kyrkan, så har jag bara upplevt dom som mindre stela, skojrika och hjälpsamma! Tyvärr går jag inte till kyrkan, så jag vet inte hur det är idag, men se det så här, bara för att någon har ett namn på ett yrke, betyder det inte att alla är likadana, det finns skitstövlar och det finns varma personer, t o m hos islam

  Gilla

 9. Pingback: Våldtäktsman får stöd av kyrkan! Våldtog 7-årig flicka – Life, Death and all between

 10. kao skriver:

  Naturligtvis ska mannen ut ur landet omedelbart efter att han avtjänat sitt straff!
  // Kao

  Gilla

 11. Stig Larsson skriver:

  Man vill se att båda åker ut till Afghanistan fy fan.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.