Allt vi har lärt oss är en lögn! The Trump Deception!

Lyssna på denna video! Allt vi lärt oss är en lögn! De som styr kontrollerar USA, Ryssland och Kina! Allt! Trump är en trojan ditsatt för att föröda USA. Intressant är det 1:06 in i videon då Jeff pratar om bitcoin. Enligt han en bra grej. Obama har sagt att nu kan varenda en gå runt med en schweizisk bank i byxfickan. Drömläge med andra ord och något eliten inte tänkt sig. Det handlar om elitens förkärlek för numerologi. Intressant om siffran sju. Elitens plan för världen är mycket deprimerande men det finns ljus i tunneln i och med att fler och fler vaknar upp och inser vad som pågår. Tyvärr sover dom flesta och ränksmidarna kan jobba på.

Jeff is interviewed by John B Wells for the Caravan to Midnight radio show. Topics include: the real fake news, Anarchapulco, Trump a carefully selected Trojan war horse, expanding and deepening the swamp, the suppression of facts to control the voting population, is the USA evil? propaganda and fear, EMP drill in New York, Iran the bad guy? everything we have been taught is a lie, government indoctrination, world war 3? the events surrounding the Shemitah, numerology, growing oppression, storing and handling Bitcoin and cryptocurrencies, life in Mexico vs the US, The TDV Summit and Anarchapulco.

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Allt vi har lärt oss är en lögn! The Trump Deception!

 1. Helena Palena skriver:

  Tänk att banken äger och kontrollerar staten! Det borde ju vara tvärtom!

  Gilla

 2. Kim von Batti skriver:

  Ja, du har så rätt så Helena.
  Sedan har politikerna ( B- skådisarna och bankerna är regissörerna) dolt den agendan så fint så dem flesta har inte ens en aning om sanningen. Det kallas för Mind Control ( man låtsas att man är vän med folket men säger inte sanningen och folket tror på medias lögner). 😉 Folk vet inte ens vad som hände på Island för ett antal år sedan och inte ens vad som hände 21 nov 1985 sk novemberrevolutionen. 😉 Efter novemberrevolutionen så tog det inte många år innan
  parasit- systemet fick riktig fotfäste. Sverige är om jag inte har fel, Europas mest skuldsatta samhälle ( bolån, bilån, banklån mm) från att ha varit ett av Europas minst skuldsatta land och där det fanns minimal med arbetslöshet och mkt annat positivt.
  ”Ryssen” kan anfalla och så lånar man pengar från samma banksystem och skuldsätter landet och folket får betala i andra påhittade sk ”skattenamn” och försvaret kan ändå inte försvara sig om ”Ryssen” skulle anfalla. 😉
  ”Det finns hur mkt plats som helst i Sverige” och så tar Sverige in fler invandrare än många andra Europeiska länder. Hur har man råd med det kan man undra? Jo, det är enkelt, man lånar från samma banksystem och folket får betala i form av andra påhittade skatter som lobbyisterna jobbar stenhårt på och lurar folket igen ”vi tänker på miljön och vi tänker på rättvisa och jämlikhet”…bla bla bla Att sälja vapen till andra länder är varken bra för miljön eller för människoliv. Så hela den dolda agendan ger fel signaler enligt mig. 😉
  ”Esse non videri”, ” Divide and conquer” och PRS( Problem Reaction Solution) mm är olika taktiker som ”bankeliten” alltid kört med för att det är en av världens mest lönsamma affär: ” skapa pengar från tomma intet och dessutom en ränta på det” annars kommer kronofogden och tar dina ägodelar. 😉 Så de jobbar självklart ihop.

  Annars borde vi ha varken ha så höga skatter och ingen ränta på lånade pengar som tex småföretagen behöver för att investera.

  Gilla

 3. Pingback: Putin och Trump in the big meet! Teater på hög nivå! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.