Fritt fram! Alla frias trots sperma från dem i offrets kläder!

Så dålig utredning av polisen att Södertörns tingsrätt klandrade den.

Sverige är ett mycket sjukt land!

Från twitter:

”Alla fem frias” En av de värsta gruppvåldtäkterna som ägt rum. Polisen gjorde alla fel man kunde göra.”
”Ja och även POLISEN som gjort en så UNDERMÅLIG utredning att till och med Södertörns Tingsrätt funnit anledning att KLANDRA den.”

Röst från Fittja:

Rätten finner inte kvinnans berättelse fullt trovärdig, trots att det funnits skador och att sperma från flera män påträffats på hennes kläder. Men nu frias de åtalade, som alla är invandrare och bland annat kommer från Irak och Somalia. Bara sperman i kläderna vore väl tillräckligt för att döma männen!  Deras kvinnosyn kan vi räkna ut med lillfingret! Inkompetens och impotens på hög nivå! Ett land som serverar sina flickor på silverfat!

Det är i alla fall även sexköp. Ska de inte dömas för det? Är inte det förbjudet i Sverige? Jo, det är det. Man får sälja men inte köpa! Luddigt värre men det är väl för att skydda kvinnorna.

Vad ska vi ha alla lagar till när ingen blir dömd! Det är fritt fram att behandla en kvinna hur som helst med andra ord. Nu har regeringen uppå allt elände lanserat ett nytt begrepp: Oaktsam våldtäkt! Wow! Med andra ord finns det aktsam våldtäkt! Fråga offren hur dom ser på det! Jag vet svaret fastän jag klarat mig från övergrepp. Kan känna ända in i märgen hur det skulle vara. Inkänning och empati är människans signum. Utan det kan  vi stänga butiken. Sverige är verkligen ett mycket sjukt land!

”Det är en av de värsta gruppvåldtäkterna jag upplevt under mina 26 år som advokat”, säger Elisabeth Massi Fritz i SVT om den vidriga våldtäkten i Fittja. Domen ska överklagas. Med all rätt. Tänk om kvinnan varit en prinsessa! Nu var hon bara en knarkare som alla såg ner på. Därav den dåliga förundersökningen. Allas lika värde! Glöm det.

Uppdatering: Att manliga domare ser ner på kvinnor är en sak men när en kvinnlig domare gör det blir det bara för mycket.  Kvinnan berättar i sitt tal till svenska folket att domaren Erica Hemtke såg så snällt och fint på killarna när dom kom in i rättssalen. Men hon tittade inte på henne och Massi Fritz när dom kom in. Så avbröt hon kvinnan hela tiden. Hon fick inte svara klart på frågorna hon fick. Lyssna!
https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/kvinnans-halsning-tack-till-svenska-folket/

…….

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Fritt fram! Alla frias trots sperma från dem i offrets kläder!

  1. Carl Hallstrom skriver:

    Ok,men jag tror inte den typiske Svensken förstår allvaret i detta. ________________________________

    Gilla

  2. Pingback: Fjitt fram! Alla frias trots sperma från dem i offrets kläder! — Helena Palena – Life, Death and all between

  3. Lars Lindeberg skriver:

    Rättsväsendet, domstolarna är nu dominerade av 60% kvinnor! Överallt i samhället har kvinnorna tagit ”över”!
    Jag tillskriver detta/dessa problem på kvinnornas övertagande!
    Titta på polisen! De tänker prata våldsverkarna tillrätta! Kvinnor igen!
    Kvinnorna är helt enkelt inte kapabla uppgiften!
    Ingen vågar säga det högt!
    Förr skall Sverige gå under!
    Sverige ruttnar inifrån!

    Gilla

  4. Helena Palena skriver:

    ”Det är en av de värsta gruppvåldtäkterna jag upplevt under mina 26 år som advokat”, säger Elisabeth Massi Fritz i SVT om den vidriga våldtäkten i Fittja (och i radion la hon till: Och då har jag varit med om mycket). Domen ska överklagas. Med all rätt. Tänk om kvinnan varit en prinsessa! Nu var hon bara en knarkare som alla såg ner på.
    På vallningen var dom till och med i fel trapphus i Fittja. Tog dom ett helt år att upptäcka det. Stackars kvinna!

    Gilla

  5. Finspångsrättegångarna 2022. Jag längtar allaredan.

    Gilla

  6. Helena Palena skriver:

    Niklas Wallberg‏:
    Polen 40 milj invånare, 1 383 våldtäkter.
    Sverige 10 milj invånare, 6 715 våldtäkter.
    Polen klarar upp 81%
    Sverige 11 %
    När ska ledningen för landet förstå proportionerna av problemen?

    Gilla

  7. janne skriver:

    Är detta så konstigt då? Med en mupp regering så kan det väl inte bli bättre.

    Gilla

  8. Pingback: ”Alla fem frias” | corneliadahlberg

  9. robban skriver:

    om inte annat så tyder det mesta att killarna dealar tyngre knark. men det är väl tydligen helt irrelevant i sammanhanget

    Gilla

  10. Anastasia Romanova skriver:

    Jag är inne på teorin att regimens politiskt korrekta domstolar och politiska nämndemän har order att hålla ner antalet våldtäkter begångna av invandrare i statistiken. Svenska män blir däremot ofta dömda för sexualbrott trots at bevis helt saknas och ord står mot ord. Det här domslutet är helt galet.

    Gilla

  11. michaelnilsson228 skriver:

    Jag kan bekräfta att din teori Anastasia Romanovas stämmer. En av min frus medarbetares son sitter ett tvåårigt fängelsestraff för ”våldtäkt” utan bevis och ord stod mot ord. Killen är svensk.

    Gilla

  12. Lars Lindeberg skriver:

    Ja alla har vid det laget sett haggan som dömde i målet! Förgrämd och bitter försvarande sitt domslut, hennes kroppsspråk talar om att hon dömde fel men hon kommer aldrig att erkänna detta! En rälig kärring! Rent ut sagt!

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.