Trump ska till månen och mars! Sluta ljug om rymden

Ett forskarlag från Tyskland vill ta bilder på månbilen ”Lunar Rover” (Apollo 15) som fortfarande står kvar på månens yta. Foto: Nasa

VARFÖR SKA ÄVEN TRUMP STÄLLA UPP I RYMD-SPEKTAKLET?

Kanske måste han finns sig i den perversa NASA-kulturen? Men varför fortsätter hela den förljugna världen att spela med i rymdspektaklet? Jag kvävs i anden. Rymdspektaklet är motbjudande, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

SLUTA LJUGA OM RYMDEN – FÖR GUDS SKULL!

NU SKA TRUMP FÖRST TILL MÅNEN OCH SEDAN TILL MARS
Men herre min skapare – dom var ju där för ett halvt århundrade sedan. Nixon satte igång en chartertrafik tur och retur till månen redan i slutet av 60-talet. Bilar hängdes upp under månlandarna. Sedan de vecklats ut kördes det omkring i måndammet så att det rök om däcken. 16 km/h blev hastighetsrekordet. Det plockades månstenar i säckar så ”inni helvetet”. Några golfslag provades också på månen. Det blev ”hole in one” på direkten. Det finns gott om kratrar på månen. Det var verkligen full rulle på månen den gamla goda tiden.

Väl hemma på jorden delades det ut julklappar i panik. På NASA skapades en tomtefabrik där det slogs in paket i full fart. Närmare 1 500 inflytelserika personer och institutioner i världen fick gåvor – mänsklighetens första stenar från en annan himlakropp i rymden. Dessa var naturligtvis ovärderliga – sanslöst värdefulla. Några länder hade kvar förmögenhetsskatten. Hur skulle de astronomiska dyrgriparna värderas? Flera museer tecknade extremt dyra försäkringar. I nästan alla länder fanns det folk eller institutioner som gratis fick dessa fantastiska rymdgåvor. Nixon betalade även fraktkostnaderna. Oj. oj, oj så snäll han var – den där Nixon.

Tyvärr försvann nästan alla månpresenter från jordens yta. Dessa månstenar rankas högt upp på listan av alla mänsklighetens dyrgripar som har gått förlorade. På Nationalmuseet i Amsterdam upptäcktes att månstenen var ett fossilt trästycke. Träd har aldrig växt på månen. Skandalerna avlöste varandra på löpande band. Det tog tid för CIA att städa upp efter sig. Denna sjuka historia tystades naturligtvis ner.

Väl hemma på jorden isolerades månresenärerna. De sattes i karantän. Foton som visade när Nixon vinkade åt de instängda astronauterna skickades ut i världen. Astronauternas ansikten syntes genom glaset i de karantäntrummor där de var instängda. Denna period var Nixons lyckligaste period i livet – det berättade han flera gånger. Nixon var världens första ”rymdmytoman-president”.

”DET KALLA KRIGETS RYMDÄVENTYR”

Den moraliska katastrofen i väst är tio gånger värre än mytoman-historierna om måntrafiken. Det visade sig snart att alla forskare som visste – valde att vara tysta. Några få – däribland Stephen Hawkin talade klartext – men inte till 100%. De nöjde sig med kommentaren ”det kalla krigets rymdäventyr”. Detta uttalande var naturligtvis ytterst förnedrande för CIA. NASA hade ju lyckats med den historiska bedriften att bryta mänsklighetens isolering i rymden. Sex gånger på raken tur och retur till månen – det var ett rymdgenombrott utan like. Att kalla detta för det kalla krigets ”rymdäventyr” var på gränsen. Hawkin snuddade på den ”röda linjen”.

MITT FÖRAKT FÖR RÄDDA AKADEMIKER BUBBLAR

Jag har träffat minst ett hundra naturvetare av olika slag i världen som privat skrattar åt månspektaklet – varav kanske hälften i Kina. Jag har träffat tiotals forskare som VET i vårt eget land. Det känns bittert att tvingas konstatera att alla håller käft. Många försvarar sig med att detta med månen bara är politik. ”Jag vill inte blanda mig in i politik” eller bara kort ”det där är politik” – jag har hört det många gånger.

Nåväl – vill vi leva i en värld full av lögner? Helt uppenbart vill vi det. Vi föredrar att våra egna barn ska tvingas lära sig rymdlögner i skolan. Alla som VET är tysta när svenska TV-kanaler kablar ut rymdlögnerna – årtionde efter årtionde. Den nakna sanningen är att nästan alla som VET hukar sig för rymdlögnerna. Jag känner personligen inte en enda forskare i väst som är beredd att sprida sanningen om Nixon-epokens skytteltrafik till månen. Jag kvävs i anden. Jag känner periodvis äckel – jag skäms inför Gud. Jag suckar ofta av djup sorg.

ÅTERIGEN SLÄPPS RYMDMYTOMANERNA LÖS

Först ska NASA bygga en bemannad station på månen och därifrån ska dom dra iväg och landa på mars. Detta sker trots att NASA:s rymdverksamhet redan kraschat!!! NASA kommer sig inte längre till ISS. De tvingas sedan 2011 lifta med Putin. Han är snäll och låter amerikanska astronauter följa med. Ryssland åker i snitt fyra gånger per år till ISS. De tar med sig nya astronauter och tar hem andra astronauter. Dessutom sköter ryssarna transporten av förnödenheter till ISS och tar hem sopor därifrån.

Jag VET att massor av folk inte kan förstå att Apolloresorna var fejkade. Vi har duschats med NASA:s rymdlögner så länge att hjärnan tappat förmågan att tänka. Men att alla tusentals forskare i väst som VET – fortfarande håller tyst övergår mitt förstånd. I Kina och Ryssland och i många andra länder har sanningen om månen kommit ut – men inte i västvärlden – inte ännu.

MARS – ÄNNU VÄRRE

Det är mycket långt till mars. Atmosfärens tryck på mars yta är bara en hundradel jämfört med atmosfärens tryck på jorden. Den tunna atmosfären underlättar landningar på mars en hel del. Fallskärmar kan användas för att bromsa upp farten före landningen. Men den sista fasen – själva landningen – är besvärlig. Där funkar inte ens stora fallskärmar. Krockkuddar har provats flera gånger. Ännu har ingen lyckats landa en farkost på mars utan att krascha.

Även på mars härjar CIA-agenterna. En rymdmytoman kör omkring med en marslandare från NASA på mars yta år efter år. Återigen får vi uppleva samma moraliska fenomen. Alla som vet håller käft. Husbonden i väst har påbjudit tystnad – alla lyder. Svenska TV-kanaler kablar även ut dessa rymdlögner – gång på gång. Om CIA får detta gjort gratis skulle inte förvåna mig. Propagandan handlar ju om ”vetenskap”. Vi lever i en förljugen värld – det är bara att acceptera. Alla i den förljugna världen är rädda – det är bara att acceptera.

HUR I HELVETE SKA VI TRANSPORTERA SYRE TILL MARS

VAKNA – NASA:s planerade resor är en politisk fars som styrs av galna CIA-agenter. Hela NASA har omvandlats till en forskningsmiljö för den amerikanska krigsindustrin. Jag skriver aldrig medveten lögn. Jag försöker följa sanningens väg så gott jag kan. Jag skulle inte våga att sprida lögner om NASA:s månresor eller om de nya planerna på att dra iväg till mars. Då vore jag en ond människa – en människa som medvetet sprider lögner.

Samtidigt vet jag att jag inte når ut med sanningen. Jag vet att folk har blivit mycket misstänksamma med allt som skrivs. Detta är naturligtvis bra – men även sanningen får svårt att nå ut. Kanske skriver jag för mig själv – jag vet inte?

Både månen och mars saknar magnetfält. Den kosmiska strålningen är livsfarlig. Till och med en sväng runt månen kan vara farlig om en soleruption skulle slunga ut väldiga mängder av laddade partiklar och livsfarlig elektromagnetisk strålning. Sådana rymdresor är sannolikt igång inom tio år. Det blir Ryssland och Kina som kommer att bjuda på sådana fantastiska upplevelser. (Space X kommer att slängas på sophögen). Det måste vara en höjdare att åka en ”sling-shot” sväng runt månen – eller ta några svängar runt månen – och sedan återvända hem igen. Det blir dyra resor men börjar man spara i tid så – varför inte?

ÅTER TILL MARS

Att släppa ut stora mängder av extremt starka växthusgaser i mars tunna atmosfär är möjligt. Om experimentet lyckas skulle temperaturen stiga och frusen koldioxid och vatten skulle börja smälta. En regncykel på mars skulle triggas igång. Isen på mars är en blandning av vatten och koldioxid. De vita iskalotterna i norr och söder syns tydligt med en billig rymdkikare. Precis som på jorden krymper dessa kalotter och brer ut sig i takt med årstiderna. Bara en liten temperaturhöjning skulle kunna skapa en regncykel på mars. Iden är inte helt orealistisk.

Problemet är att gravitationen på mars är svag. Detta i kombination med att mars saknar magnetfält är förödande för atmosfären. Solvindarna drar hela tiden bort lätta gaser från atmosfären. Vatten är en lätt gas och driver hela tiden bort ur marsatmosfären. Allt nyskapat organiskt liv på mars yta slås sönder av den kosmiska strålningen tack vare att mars saknar magnetfält. Man måste skydda eventuella växthus mot denna strålning. Detta är inte enkelt. Till råga på allt rasar ibland planetära sandstormar som fördunklar hela mars atmosfär i flera dagar. De högsta vulkankäglorna syns knappast.

VARFÖR SKA ÄVEN TRUMP STÄLLA UPP I RYMD-SPEKTAKLET

Kanske måste han finns sig i den perversa NASA-kulturen? Men varför fortsätter hela den förljugna världen att spela med i rymdspektaklet? Jag kvävs i anden. Rymdspektaklet är motbjudande.

Det närmaste stora genombrottet som kommer att hända på månen inträffar om några år. Då – kanske – lyckas kineserna att ta hem prover från månen. Det är ett av målen i det kinesiska rymdprogrammet. För några år sedan lyckades kineserna mjuklanda på månen. Då hisnade världens astrofysiker. Någon form av gyroteknik måste ha använts. I vilket fall var bedriften enastående. Att ”kraschlanda” (våldsamma nedslag) på månen har vi hållit på med under lång tid. Men med folk ombord är detta inte att rekommendera.

Det är bara Nixon som klarar av att dra igång bemannad rymdtrafik till månen. Om han levde hade det inte varit några problem med marstrafik heller. Han var verkligen tuff. Kanske måste man våga för att kunna lyckas. Det är nog där det sitter.

TÄNK ATT VI FORTFARANDE TROR PÅ NASA:s RYMDTRAMS

Vad ska våra barnbarn tro? Den kompakta tystnaden bland de som visste kommer nog att skrämma dem mest. Att vi blev lurade går att förstå – men inte tystnaden. Björnligans inbrott i Joakim von Ankas bankvalv är ren vetenskap – jämfört med Nixons rymdresor. Även häxornas kvastfärder till Blåkulla är ren vetenskap – jämfört med ”det kalla krigets rymdäventyr”.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

Tre inlägg till om månen:

https://parnassen.wordpress.com/2011/07/13/jordens-bluff-manniskan-har-aldrig-varit-pa-manen/

https://parnassen.wordpress.com/2013/01/31/manbluffen-pinsam-historia-med-manlandarforsoket-neil-armstrong-skot-ut-sig-i-sista-stund/

https://parnassen.wordpress.com/2013/01/09/100-tals-astrofysiker-vet-att-vi-inte-kan-aka-till-manen-brage-norin-berattar-om-jordens-bluff/

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Trump ska till månen och mars! Sluta ljug om rymden

 1. Lars Lindeberg skriver:

  Det märkliga här är att det måste vara en massa människor inblandade i denna enorma lögn! Hur har de lyckats att tysta ner den så länge!
  Precis som med 911 ett inside jobb!
  Fortfarande inga reaktioner!

  Gilla

 2. hanbod skriver:

  Att tro att man kunde göra fem lyckade månlandningen med den föråldrade tekniken och dessutom fraktat med en bil ena gången är som att tro på JULTOMTEN! 🎅

  Gilla

 3. michaelnilsson228 skriver:

  Mitt svar på din fråga Lars Lindeberg är; muta, hota och hjälper inte det så blir det döden.
  Regeringar runt om i världen är falska – de finns för att utnyttja snarare än för att skydda allmänheten. Regeringarna är inte formella enheter utan är snarare de facto.
  Lämpligt är att den falska regeringen leds av falska ledare eller snarare missledare, som med undantag av ett sällsynt fåtal, är dockor vars själar har köpts och betalats av den sanna härskande kraften bakom kulisserna. Månlandningarna är fejk, NASA är fejk och Trump är fejk. Ju tidigare människor vaknar upp till bedrägerierna, desto bättre.

  Tro inte på allt du ser. Även salt ser ut som socker.

  Gilla

 4. Björngunnar skriver:

  Rymdbluffen är bara en i mängden av bluffar.
  Mordet på Kreuger, gasning av judar, 911, mordet på Kennedy, estoniasänkningen, nerläggningen av försvaret och jordbruket, vi närmar oss rask slutet och kom ihåg att även en bra goj förtjänar att dö.

  Gilla

 5. NASA borde döpas om till NÄSA. Under några få år restes det i skytteltrafik som Brage uttrycker det. Sedan har det stått stilla i över 40 år om man inte räknar in alla otaliga resor till olika rymdstationer. Men det är klart att NÄSA får fortsätta sin verksamhet år efter år. Soektaklet drar ju in en massa shekels till sina ägare. Som inte har någon anledning att slakta sin guldkalv.

  Gilla

 6. Brage Norin skriver:

  RYSSLAND OCH KINA – är de enda nationer i världen som regelbundet sänder människor ut i rymden – och sedan hämtar hem dem igen. Under åren 2014 och 2015 genomförde Ryssland 32 respektive 26 ”space launches” (rymd-uppskjutningar). Flertalet var uppskjutningar av olika satelliter. Ryssland var i topp både när det gäller både bemannade och obemannade ”launches”.

  USA får sedan år 2011 lifta med Putin för att få komma med till ISS. Att lifta heter ”hitchhike” – på engelska. NASA har nyss tecknat en överenskommelse med Putin för att amerikanska astronauter ska få ”hitchhika” till ISS åtminstone fram till 2019. Detta känner nästan ingen i väst till.

  KINA HAR KOMMIT SOM EN BLIXT.
  År 2016 gjorde Kina för första gången i historien fler uppskjutningar till rymden än Ryssland – bland annat uppskjutningar till den nya kinesiska rymdstationen. Denna växer fram steg för steg. Redan om några få år är en ny roterande stjärna född på himlen – ”Red Star over China” (mitt smeknamn).

  Det amerikanska spektaklet ”Space X” gjorde ett tappert lobbyarbete för att avstänga ryska ”space – engines” – i den amerikanska marknaden. Kongressen tvingades förlänga tillståndet för de amerikanska rymdföretagen att fortsätta att använda avancerad rysk raketteknik fram till åtminstone 2022. Detta känner nästan ingen i väst till.

  ”The Russian Orbital Station” och den kinesiska rymdstationen ”Red Star over China” tar över himlavalvet. CIA har lyckats med den fantastiska bedriften att krossa drömmen ISS. Alla sörjer. ISS tvingas gå i pension. Det är ”ett förtida uttag av pensionen”. Den nakna och bittra sanningen lyder – CIA har krossat ISS. Det är CIA:s neurotiska krigsvanvett som orsakat detta sammanbrott av samarbetet i rymden.

  ALLDELES NYSS: ”Russia and China sign Space cooperation”.
  Ryssland och Kina går samman i rymden. År 2017 förändrades världen – även ovanför markytan.

  Gilla

 7. Lars Lindeberg skriver:

  Svaret på min egen fråga! Vem äger och styr Massmedia? Frågan är retorisk!

  Gilla

 8. Björngunnar skriver:

  Grundaren av Jehovas vittnen hade när han levde direktkontakt med gud, ett meddelande från honom tog 8 dagar innan det nådde jorden.
  Nu vill detta folk åka hem till sin gud jahwe, därav All rymdhysteri.

  Gilla

 9. Rascasse skriver:

  En som verkligen kikat upp i rymden och samtidigt varit kapabel att räkna på vilka möjligheter det finns att klara en rymdfärd är Anders Björkman. Hans sida heter HEIWACO. Anders nyktra beräkningar bevisar nämligen att alla bemannade rymdfärder med konventionella metoder är (fanfar) fejkade. Den som kan motbevisa detta kan (varsågod) inkassera 1 miljon €. Möjligt undantag skulle isåfall vara med någon annan, offentligt okänd, teknik, om avslöjande av det senare skulle ge € – miljonen är okänt.

  Gilla

 10. Lars Lindeberg skriver:

  De som äger och styr Massmedia och därigenom har makten är judarna över hela världen! De vill idag införa judendomen med hjälp av islam! De har tre saker gemensamt!
  Omskärelsen
  Kosher/halal
  Månggiftet! Det visste du kanske inte att en jude kan ha obegränsat med hustrur, enligt judisk lag!
  Judarna som mycket liten grupp kan inte klara detta ensamma, därför tar de hjälp av islam! De är ju kusiner!
  Judarna vill också radera ut kristendomen!
  Vi har en ökänd jude som Biskop i Skara som predikar islam! Åke Bonnier från den ökända judefamiljen Bonniers som alltid har hatat Sverige och svenskarna!
  Du ser hur baksluga judarna är!
  Detta är planerat sedan länge, att ta över vår kyrka! När blev Åke ”kristen”?
  De skall kastas ut ifrån kyrkan omedelbart!
  Det är vår kyrka inte judarnas!

  https://askadaren.wordpress.com/2010/06/21/ake-bonnier-rik-som-ett-troll/

  Gilla

 11. Markus Anderrson skriver:

  Tummen upp för detta! Ja rymd/mån/mars-bluffen verkar vara cementerad i mångas hjärtan. Många blir illa berörda om man inte tror på dessa sagor. Det finns en psykologisk aspekt på det hela som är svår att komma åt, nämligen gemene mans vilja att tro på stora fantastiska lögner. Dessa lögner kittlar mångas fantasi; någonstans finns det människor som gör så här fantastiska saker.., oj vad vissa människor är fantastiska, nästan som gudar.., allt sånt där tillfredsställer arketypiska föreställningar och primitiva religiösa behov hos många. Själv föredrar jag HC Andersens sagor.

  Gilla

 12. Dom får gärna åka hem till sin onda gud. Problemet är att dom kommer inte att lämna jorden förrän hela planeten är förödd och allt liv utrotat. Det är en ren principsak för dom utvalda. Det kallas för Tikkun Olam på deras eget språk.

  Gilla

 13. Anastasia Romanova skriver:

  Det lustiga är att det talas om att USA ska återuppta sitt rymdprogram, upprätta en bas på månen för att ta sig vidare till planeten Mars, MEN att de säger att det är en lång väg att utveckla tekniken eftersom den har ”glömts bort”. När jag hörde det, tänkte jag: -Va! -Hur fasen kan de påstå att tekniken att ta sig till månen inte finns längre eller finns bevarad i arkiv?!? Samhället är ju tusenfalt mer tekniskt avancerat idag än på 50- och 60-talen.

  @Lars Lindeberg

  Även Helle Klein. Se vad hon gjorde i kyrkan. Utbildade sig till präst för att infiltrera Svenska Kyrkan, propagera för mångkultur, feminism och HBTQ samt med det rensa ut riktiga troende kristna och s. k. ”rasister”.

  Gilla

 14. Lars Lindeberg skriver:

  Ja att Helle Klein inte blitt nämnd vid namn beror på att jag tänkte att nämna hen vid namn skulle missuppfattas!
  Hen är ett praktexempel på den judiska fräckheten judarna är så ökända för!
  Hen fick svenska kristna skattebetalare till att betala utbildningen till präst!
  Hen är ju också flata i någon form av tvetosa, hermafrodit!
  Mycket äcklig individ vilket visar på vikten av att vi tar vår kyrka tillbaka från dessa Satans avkomma!
  Hen har inget existensberättigande i vårt land långt mindre i vår kyrka!
  Det var bra du uppmärksammade problemet!
  Anastasia!
  Ps. Du ser att fler och fler håller på att vakna upp! Det glädjer mig oerhört!
  Väl mött!
  Deras dagar äro ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,!

  Gilla

 15. Björngunnar skriver:

  Vi kan drömma oss tillbaka till andra bättre tider, nostalgi.
  För att få en förändring till stånd krävs att fler svenskar vaknar och gör något konkret, att rösta på, eller rättare sagt välja mellan ett av 8 judestyrda partier är helt meningslöst.
  Vikingen måste återfödas!
  Jag har förresten en exakt likadan grammofon men ljudet på den är bättre än moderna grejor och långt mycket bättre än på denna video.

  Gilla

 16. Lars Lindeberg skriver:

  Ja Räder rollen fur den Sieg!

  Gilla

 17. Helena Palena skriver:

  Kolla skjortan!

  Gilla

 18. Björngunnar skriver:

  Här är bevis, människa har varit på månen med hund.

  Gilla

 19. michaelnilsson228 skriver:

  Björngunnar, var det dom kvarlämnade TV kamerorna som filmade mannen och hunden på månen:)

  Gilla

 20. Björngunnar skriver:

  Månen består av ost och Ryssland övade på att anfalla Sverige.
  Det senare står att läsa i den av juden ägda tidningen Aftobladet!
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/m6Bqk1/rysslands-militar-ovade-chockattack-mot-sverige

  Gilla

 21. Lars Lindeberg skriver:

  Judarna äger och styr inte bara AB de äger och styr hela median! Judarna blir vår död om vi inte vidtar åtgärder!
  De har ju blivit utsparkade 360 gånger från våta samhällen!
  Nu måste de ut för gott!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.