Muhammed bin Salman rensar ut CIAs värsta rötägg! Brages kamin värmer bra i Kina!

Mohmmad bin salman

Här kommer två inlägg om vad som händer i Saudi och om den vedeldade kaminen ”Brage Stove” som har sålts bra i utlänningskvarteren i Beijing, skrivna av Brage Norin, fysiker och kinakännare.

Den saudiska gåtan
ATT SE KLART I KAOS VERKAR OMÖJLIGT
Politiska blodhundar som saknar en klar världsbild går ofta vilse.
Ibland går även sådana som har en stor kännedom om världen vilse. Att många stora geopolitiska analytiker går vilse samtidigt är sällsynt. Precis detta har vi nu bevittnat – men det är inte första gången.

Efter CIA:s misslyckade militärkupp i Turkiet gick alla blodhundar vilse. En hel vecka dröjde det innan de insåg sina misstag. Där missade jag också grovt – i min första kommentar. Jag var förblindad av avsky mot Erdogan. Men sedan fick jag mig en rejäl läxa. Erdogan hade sidor som jag inte kände till. Han blev vansinnig över NATO:s försök att knivhugga honom i ryggen. Han tog lärdom och klippte av banden med CIA. Detta förändrade världen. ”Snälla” personer är alltid bra men de lyckas sällan påverka historiens gång. Oftast är det de ”stygga” som lyckas.

MUHAMMED BIN SALMAN ”MbS” befinner sig i exakt samma position som Erdogan. Att fortsätta med CIA:s krigshetsande politik innebär landets undergång. Fred är en förutsättning för all utveckling. Ett Mellanöstern i krigstillstånd gräver graven för alla folk. Detta scenario är CIA/Mossads övergripande mål.

Vision Saudi 2030 säger allt. Den ryska politiken och den kinesiska politiken säger också allt. Ryssland och Kina har ett enda mål i Mellanöstern – att få slut på allt religiöst sekteristiskt våld. Om inte detta lyckas försvåras historiens största satsning någonsin i Asien – den nya sidenvägen. Denna plan förutsätter fred.

Den ryska och den kinesiska säkerhetstjänsten VET att det inte finns någon väg tillbaka för MbS. Han måste fullfölja sitt maktövertagande. Om han misslyckas kommer MbS huvud inte att sitta kvar på hans kropp särskilt länge.

MbS har rensat ut mycket effektivt. Det som nästan ingen skriver är att han rensat ut CIA:s allra värsta rötägg. Muhammed bin Nayef var den farligaste av dem alla. Han sattes i en totalt förseglad husarrest den 21:a juni 2017. MbS tog då över som ”kronprins”. Bin Nayef hade bara varit kronprins i två år när han avsattes. Innan Muhammed bin Nayef blev utvald att efterträda kungen hade en annan prins utsetts till ”kronprins”. Denna prins omkom i en ”helikopterolycka” i södra Saudiarabien inom ett dygn efter MbS maktkupp den 4:e november.

Bägge CIA:s favoriter till framtida kung är därmed borta.
Efter Muhammed bin Nayefs fängslande den 21:a juni, satte CIA och Mossad in alla resurser för att bli kvitt MbS. Vision Saudi 2030 är ett sionistiskt skräckscenario. Den är ett skräckscenario för Wall Streets finansvampyrer. Framtidsplanen är ett dödligt hot mot det amerikanska världsherraväldet. Men detta är inte nog: Köpet av ryska S-400 missilsystemet var ett slag i ansiktet på NATO.
SAUDIARABIENS KUNGLIGA STATSBESÖK I MOSKVA VAR EN KATASTROF FÖR CIA.

VARFÖR SKRIVER INGEN SOM DET ÄR?
Precis allt som handlar om Saudiarabien – till exakt 100 procent – allt som skrivs i alla nyhetsmedia och allt som visas i TV i hela den förljugna världen är CIA-propaganda. Ibland är den skickligt dold och svår att upptäcka. Sida upp och sida ner fyller pressen i alla USA:s vasallstater med lögner – det finns inte ett enda guldkorn av sanning att finna.

Alla tusentals artiklar som spekulerar om MbS vill bygga en allians mot Hezbollah i Libanon och mot Iran är trams.
Det är till råga på allt – billigt trams. Detta är bara ”godis” åt CIA. Detta är så enastående uppenbart.

MbS blev världens yngsta försvarschef, men vad kunde han göra när hela landet styrdes av CIA-agenter. Alla dömer honom – men ingen vet vilket ansvar och vilka befogenheter han egentligen hade. Jag är absolut säker på att MbS är en mycket begåvad politiker. Han såg och han lärde sig och han började planera mycket noggrant.

Att MbS maktkupp den 4:e till 5:e november lyckades så enastående – betyder att CIA togs på sängen. Maktkuppen var ”preemptive” – en förebyggande kupp. CIA var på gång att lönnmörda honom. Han visste det.

Att MbS lyckades betyder också att han måste ha haft utomordentligt professionell hjälp – OCH – att MbS är fruktansvärt ”slipad”. Hans lyckade maktkupp är ett gigantiskt nederlag för CIA. Hela CIA är nu i totalt kaos.

VAD ÅTERSTÅR FÖR MÖJLIGHETER FÖR CIA?
Saudiarabien får omedelbart höjd kreditvärdighet. På en gång höjdes landets finansiella status av Wall Streets värderingsinstitut. Muhammed bin Salman blir sannolikt utsedd till årets person i TIMES. Jag sätter vad som helst på att MbS hånler åt smickret. CIA:s enda återstående chans är smicker – men även denna väg är dömd att misslyckas.

MbS ÄR SPYLESS PÅ DE MUSLIMSKA TROSKONFLIKTERNA. Han avskyr dem – men han MÅSTE spela med.
Han måste framför allt lugna ner situationen och skapa förhoppningar i väst och förvirring. Han är just nu mycket sårbar. Men Israels Netanyahu lurar han inte en sekund. Han ser igenom skådespelet hur enkelt som helst.

MBS MÅSTE FÖR SIN EGEN ÖVERLEVNAD:
1: KRÖNAS TILL KUNG. Varje dag han fortsätter som kronprins lever han livsfarligt.
2: FORTSÄTTA ATT FÄNGSLA HELA CIA:S AGENTNÄT I LANDET – PÅ ALLA NIVÅER I SAMHÄLLET.
3: VACKLAR HAN DET MINSTA ÄR HANS DAGAR RÄKNADE.

NATURLIGTVIS är hela prinshögen korrumperade upp över öronen, men detta är en helt annan fråga – en fråga som just nu är ointressant. Hyllkilometer av sådant trams skrivs det om. Kuppen handlar inte om korruption – den handlar om landets framtid – att klippa av banden med CIA och öppna famnen österut mot Asien.

JAG HOPPAS ATT HAN LYCKAS.
Det var mycket ”tjenligt” åt Frankrikes president att bli så dramatiskt förnedrad i Riyadh när han skulle förhandla fram en frigivning av Libanons premiärminister Hariri. Kungen tog inte emot honom och han fick inte ens träffa Hariri. MbS avverkade en middag med Macron och det var allt. Några dagar senare lämnade Hariri Saudiarabien och flög till Paris. (Macron fick igen för sin smutskastning av Saudiarabien under sin presidentvalskampanj. Att Macron hade rätt i sin kritik är en helt annan fråga).

Jag misstänker att kidnappningen av Libanons premiärminister var en vilseledande manöver – och den lyckades över förväntan. Den skapade en total politisk förvirring. Kan MbS vara så enastående slug? Framtiden får ge oss svaret om vad som egentligen hände.

Den svåra frågan är om Saudiarabiens ultimatum mot Qatar också var en åtgärd för att skapa politisk turbulens. I så fall är MbS alldeles oerhört skicklig. Kanske var han tvungen att skapa ett totalt politisk kaos för att kunna genomföra sin noggrant planerade maktkupp utan att bli upptäckt.

Antingen togs CIA på sängen eller så hann MbS slå till i grevens tid – innan CIA:s planerade maktkupp kunde sättas i verket. Både Ryssland och Kina stöder MbS ”kamp mot korruption” – de tvingas tala diplomatspråk. Det enda viktiga för Ryssland och Kina är att Vision Saudi 2030 genomförs. Denna vision innebär – mitt i prick – att klippa banden med CIA.

MUHAMMED BIN SALMAN MENAR ALLVAR.
Under söndagen den 26:e nov tog kronprinsen MbS emot försvarsministrarna från en hel serie stater. Dessa möten var en viktig start för ”the Islamic Military Counter Terrorism Coalition (IMCTC)”.
Representanter för Kuwait, Afghanistan, Sudan, Djibouti, Tunisien, Somalia, Mali, Chad och Yemen mötte MbS – en efter en. MbS menar allvar – han vill få stopp för den terror som plågar regionen.

Det vi ALDRIG får veta är den nakna sanningen – att denna terror är organiserad av den sionistiska falangen inom CIA – de ”neokonservativa” krafterna i världen. Detta vet däremot Trump, Muhammed bin Salman, Erdogan liksom Ryssland och Kina och mängder av säkerhetstjänster i hela Asien. Det är den sionistiska religiösa ondskan som organiserar nästan all terror i världen. Det är dessa ondskans andar som Muhammed bin Salman vill besegra. Det är därför han har tagit initiativet till ”MCTC”.

Att MbS har sin egen saudiska agenda är självklart. Det är samma med Turkiet och Egypten och alla andra stater i Mellanöstern som nu frigjort sig från sionismens krigsagenda. Det amerikanska krigarimperiet skakar i sina terroristiska grunder. Imperiets vasallstater är på väg att etablera sitt nationella oberoende.

VARFÖR MISSTAR SIG NÄSTAN ALLA OM SKEENDET I SAUDIARABIEN?
Därför att nästan alla förutsätter att ondskan är rationell och har en långsiktig plan. Detta är en stor missuppfattning. Ondskan är kortsiktig i sin natur. Den religiösa sionistiska ondskan är blind. Därför misslyckas försöken att försöka förstå ondskans långsiktiga plan – den finns inte!!!

Skulle jag missta mig om gåtan Saudiarabien – så är jag förlåten. Jag gjorde mitt bästa för att förstå. Risken att blanda ihop egna önskningar med vad som sker i världen är alltid ett problem. Hjärnan vill automatiskt se ett mönster där det goda segrar. Om det visar sig att MbS är en komplett galning som går CIA:s ärenden – då har jag gjort mitt livs misstag. Inom ett år har vi facit på bordet. Vi får vänta.

***
OM FLYENDE RÅTTOR OCH KAMINER
DOLLARNS ÅRHUNDRADE ÄR ÖVER
Kinas guldbackade valuta ”Petro-Yuan” knäckte odjurets ryggrad.
Kaoset i Saudiarabien förebådar en ny värld. ”The Deep States” – USA:s förenta stater – har gått in i väggen. Råttorna börjar fly. De har äntligen fattat. It´s over.

KINA ERBJUDER EN FRISTAD ÅT ETT ANTAL UTVALDA.
Detta inbjudande påskyndar skeendet. Krigarimperiet i väst faller. Saudiarabien är den sista brickan i pusslet som heter ”Öst tar över”. När denna bricka är lagd syns hela pusslet tydligt. Det eurasiatiska århundradet – det är det färdiglagda pusslets budskap. Kina erbjuder en fristad åt ett antal flyende från krigarimperiet i väst.

SÅ ENASTÅENDE LUSTIGT.
Den vedeldade kaminen ”Brage Stove” har sålts bra i utlänningskvarteren i Beijing. Nära Beijings internationella flygplats har många fantastiska miljöer skapats. Inom rimligt avstånd ligger diplomatkvarteren. De mest underbara maträtter som tänkas kan erbjuds överallt i dessa kvarter. Grekiska moussaka är en kulinarisk chock. Nära ambassaderna finns restauranger som erbjuder specialiteter från nästan hela världen.

Västerlänningar gillar vedeldning. Det är importerad rysk björkved som skapar trivseln. Kina saknar egna björkskogar. Den skitiga kinesiska poppeln kan inte ens eldas. Den bara glöder och fyller hela kaminen med aska. Det är rysk björkved som gäller.

Finska Tulikivi och norska Jötul skär guld med täljknivar. Alla flyende råttor från väst vill leva med elden och de gillar nordisk design. De vill njuta av elden. De vill även njuta av den gudomliga kinesiska maten. De vill njuta av den fantastiska kinesiska kulturen. De vill njuta av livet.

Detta är omöjligt i några cementerade bunkrar i Antarktis. De har övergett idén. De föredrar Kina. De har tänkt om. De har fattat – det andra amerikanska inbördeskriget är oundvikligt. De har förstått att helvetet i USA är nära.

För drygt 25 år sedan flydde massor av råttor från öst när Sovjetunionen kollapsade. Nu flyr råttorna från USA när krigarimperiet kollapsar. Råttorna lämnar alltid skutorna när de sjunker.

EN VEDELDAD BUDDHA-KAMIN VÄNTAR.
Drömmen kommer att förverkligas. Den mest rogivande kaminen i Homo Sapiens historia kommer att skapas. En modell ska designas för koleldning och en för vedeldning. Buddhas varma mage är hjärtat i den Buddhaliknande kaminen. Naturligtvis är kaminen gjord av gjutjärn. Kaminen är en gåva till Kinas president XI Jinping och till det kinesiska folket. Det kinesiska folket föredrar självklart asiatisk design.

Kanske skapas denna kamin i ”Brage Laboratory” i Shanxiprovinsen i Kina. I en storstad i denna provins är jag hedersmedborgare. Jag längtar alltid efter denna kamin. Jag drömmer om projektet varje natt.

Kina var mycket nära att gå under i vilda österns massiva korruption. Men som genom ett under lugnade situationen ner sig. Jag bara gissar att ett nedärvt konfucianskt tänkande gjorde detta möjligt. Xi Jinping är en enastående vis ledare. Deng Xiaoping och Xi Jinping har betytt så mycket för det mäktiga riket i öst. Det är tack vare Kina och Ryssland som vi äntligen får fred på jorden.

Det är i de jättelika skapande centra som byggts upp överallt i Kina som utvecklingen sker. Det är de unga generationernas skapande som förklarar det kinesiska underverket. I dessa skapande miljöer kan alla drömmar förverkligas. Min dröm om en Buddhakamin är en mycket fin dröm. Om och när den förverkligas får framtiden utvisa. Vi behöver en Buddha som sprider värme inomhus. Det skapar både frid och fred.

Brage Norin i Kina.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Muhammed bin Salman rensar ut CIAs värsta rötägg! Brages kamin värmer bra i Kina!

 1. Lars Lindeberg skriver:

  USA har aldrig gått bättre än nu! Väntan på Domedagen blir nog lång!
  Precis som Jesus återkomst!
  De har väntat nu i över 2000 år!

  Gilla

 2. gmiksche skriver:

  Intressanta synpunkter. MBS har ju varit drivande i förstörelsen av Jemen. Förutom Kina och Ryssland finns också Iran med i spelet. Motsättningarna mellan sunniter och shiiter försvinner inte över en natt.

  Gilla

 3. Brage Norin skriver:

  NYCKELFRÅGA 1 – VEM ÄR RAHEEL SHARIF?
  Han är Pakistans mest uppskattade general i landets historia. Han är den general som lyckats få bukt med den ”religiösa” terrorismen i landet. Antalet terrordåd har minskat dramatiskt överallt där han dragit fram. Det plågade pakistanska folket älskar hans insatser. Hur man bekämpar terrorism är hans specialområde.

  NYCKELFRÅGA 2 – VAD ÄR OBOR?
  ”One Belt One Road” – OBOR – är det kinesiska namnet på ”den nya sidenvägen”. Denna gigantiska industriella satsning är det största infrastrukturprojekt som någonsin ägt rum i Homo Sapiens historia på jorden.

  NYCKELFRÅGA 3 – VAD ÄR ”THE CHINA PAKISTAN ECONOMIC CORRIDOR” – CPEC?
  Det är flaggskeppet i den nya sidenvägen. Historien har bäddat för Pakistan. Pakistan har fått historiskt BINGO. Satsningarna i Pakistan är enorma. Allt från järnvägar, motorvägar, hamnar, elnät – precis allt satsas det på. De kinesiska jättesatsningarna i Pakistan är en pakistansk framgångssaga. Pakistan är landbryggan mellan Kina och Mellanöstern. Landet är även en viktig landbrygga mellan Asien och Europa.

  ÅTER TILL RAHEEL SHARIF.
  Hans framgångsrika insatser för att realisera Pakistans dröm – ”The China-Pakistan Economic Corridor” – har förärat Raheel Sharif med ett mycket ovanligt stipendium från den pakistansk-kinesiska tankesmedjan R.A.N.D.I – Research AND Development International. Så lustigt – kinesiska tankesmedjor brukar mycket sällan dela ut stipendier. Raheel Sharif är en nyckelfigur i det historiska skeendet att knyta samman öst och väst.

  Både Pakistans nya premiärminister och landets nya arméchef och Raheel Sharif som nyss pensionerats, är alla tre bästa vänner. De är ”själsvänner” livet ut. Alla delar samma dröm – ett slut på det pakistanska folkets lidande. Ingen i världen vet mera om den sionistiska terrorn i världen än Raheed Sharif. Han har sett allt och han har förstått vilka krafter som ligger bakom terrorn i världen. De ”neokonservativa” krafterna i världen håller i trådarna för den globala terrorn. CIA är rasande mot Pakistans nya ledning och hotar landet landet på alla möjliga perversa sätt. CIA är snart eliminerat från Pakistans yta.

  NÅVÄL – LÅT OSS KNYTA IHOP SÄCKEN.
  När Raheel Sharif blir chef för ”The Islamic Military Counter Terrorism Coalition” (IMCTC) – en anti-terror-organisation som representerar över 40 islamska nationer i världen, så är detta ett enormt historiskt ögonblick. Det är lika stort som när Putin i FN snällt meddelade att även Ryssland skulle gå med i kampen mot ISIS. Hela den förljugna världen tystnade. Putin menade allvar!!! Den förljugna världens perversa skådespel – skenbombningarna av ISIS – var avslöjad. Ryssland bombade i verkligheten. Tre månader senare var hela ISIS infrastruktur slagen i spillror i Syrien. Hela den sjuka världen stod med byxorna neddragna ända ner till fötterna. Den förljugna världens hyckleri fick hela världen att tappa andan.

  Valet av Raheel Sharif som chef för IMCTC är ännu ett knockoutslag mot den globala sionistiska terrorn. Muhammed bin Salmans yviga retorik är i första hand ett politiskt skådespel. Det som nu sker i Saudiarabien är nästan identiskt med skeendet i Pakistan. Saudiarabien har valt samma väg som Pakistan. It´s over – CIA.

  Gilla

 4. Anastasia Romanova skriver:

  Jag hade stora förhoppningar om förändringar när Trump valdes till president, men sedan verkade det som att han föll till föga för den judiska sionistmaffian med Rothschilds i spetsen, och alla dess tentakler och hantlangare. Nu finns dock tecken som tyder på att något håller på att hända, och det verkar vara stora saker på gång. Gripandena i Saudi-Arabien kom efter Trumps besök. Trump har nyligen avslutat en 12-dagars resa till Asien. Barack Obama kopierar nu hans resa och träffar samma ledare bara dagar efter Trump. Makteliten och deras nickedocka Obama är nervösa.
  Uranium One. Nordkorea, Benghazi. Mord. Korruption. Tänk er Obama, Paret Clinton och många många fler åtalade och inburade. Soros har flyttat alla sina pengar från USA till en stiftelse. Han vet att han är jagad. Q har levererat information om vad som är på G i form av frågeställningar på sajten 4chan i en månad nu. Makteliten är jagade öppet på internet. Det sprider sig. Makteliten är så nervösa att de hackade Q:s konto och spammade med hakkors. Ordningen nu återställd. Q finns i kretsarna kring vita huset.

  Följ Q på sajterna 4chan och 8chan
  Följ hashtaggarna på Twitter:
  #QAnon
  #FollowTheWhiteRabbit
  #TheStormIsHere
  #DrainTheSwamp

  https://mobile.twitter.com/hashtag/QAnon?src=hashtag_click

  https://mobile.twitter.com/hashtag/FollowTheWhiteRabbit?src=hashtag_click

  https://mobile.twitter.com/hashtag/TheStormIsHere?src=hashtag_click

  https://mobile.twitter.com/hashtag/DrainTheSwamp?src=hashtag_click

  Följ tråden på Flashback om ni vill ha övergripande info. på svenska.

  https://www.flashback.org/t2888774p74

  Gilla

 5. Brage Norin skriver:

  EU:s FÖRHOPPNINGAR KOM PÅ SKAM – TURKIETS EKONOMI SKULLE JU KRASCHA.
  Men verkligheten är verkligheten och detta kan inga ekonomer i världen ändra på. När Turkiet vände sig österut efter CIA:s misslyckade militärkupp i landet – då äntligen vände det. Den 28:e november kom beskedet: OECD nästan dubblar Turkiets tillväxt för 2017 – från 3.4% till cirka 6%!!!

  Hur ofta höjer OECD sin prognos till det dubbla? Svaret är att detta aldrig händer. Enligt rapporten kommer tillväxten att överstiga 6% under det sista kvartalet i år – 2017. Jag har läst minst ett hundra dystra ekonomiska analyser publicerade i ekonomiska tidskrifter i väst. Ingen ekonom kunde förutse detta! Om Turkiet öppnar upp portarna österut skulle det gå åt helvetet. ALLA VAR ÖVERENS!!!

  Turkiet var så enastående beroende av EU. Statistiken måste ha övertygat alla, men verkligheten är verkligheten. Observera att en hel serie berömda ekonomer också fick fel – fullständigt fel. Ingen ekonom kunde förutspå vad som skulle hända med Turkiets ekonomi. Detta borde bekymra oss alla. Ekonomernas trovärdighet är lika med noll.

  Det turkiska folket är glada och stolta. Erdogan ler. Hans popularitet har stigit. EU och NATO:s sista hopp har falnat. CIA:s plan med landet har grusats till ett hundra procent. Alla drömmar att bli kvitt Erdogan och tillsätta en CIA-lojal regering i landet har falnat. Erdogan sitter inte bara kvar – han har till råga på allt blivit det turkiska folkets stora idol.

  Nu fängslar även Muhammed bin Salman ”MbS” CIA-a femtekolonn i Saudiarabien. Massor av agenter har arresterats. Läget i Saudiarabien har stabiliserats. Där slog MbS till i en förebyggande maktkupp. Inte en enda tidning i väst skriver som det är. Det är CIA:s lakejer i landet som fängslats i hundratal. MbS popularitet har stigit till skyarna på kuppen.

  För några få år sedan inträffade samma sak i Pakistan. Landet är idag inte längre en amerikansk vasallstat. Bandet med CIA håller på att klippas av. Folk efter folk efter folk har fått nog av CIA:s krigshets. Tvärtemot allt som skrivs i hela den förljugna världen är vi på väg att få fred i Mellanöstern. De noekonservativa krafterna i världen kan inte göra någonting för att stoppa skeendet. Netanyahu tvingas bittert konstatera – ”The whole world has changed”.

  Chocken över vad som hänt har utlöst en formidabel tsunami av hat mot Trump i hela den s k demokratiska världen. Massor av svenska tidningar spyr ut sitt hat mot Trump. Googlar man på ”Trump” fylls sida efter sida av träffar – den ena rubriken värre än den andra. Hatkampanjen mot Trump har exploderat. De köpta journalisterna – ”Gekaufte Journalisten” – tjuter som en vargflock. ”The Deep States” – USA:s förenta stater skakar i sina grundvalar.

  Enligt Rasmussen Reports varierar Trumps stöd – ”Total approve” – mellan 41% och 46% de senaste två veckorna. Motsvarande siffror för de som inte stöder Trump – ”Total disapprove” – varierar mellan 53% och 57%. Med all säkerhet är opinionssiffrorna fortfarande inte tillförlitliga.

  Gissningsvis råder samma situation idag som före valet. Alla opinionsundersökningar före valet underskattade Trumps väljarstöd kraftigt. Även ”Rasmussen Report” – en av de få icke köpta opinionsbyråerna – underskattade Trumps siffror något.

  Den nakna sanningen är att Trump sannolikt fortfarande har halva den amerikanska befolkningens stöd – trots tio månaders oavbruten hatpropaganda mot Trump. Detta är ännu ett svårt misslyckande för ”the deep state”. Trump fortsätter att håna ”The Presstitutes” i USA – den dollarprostituerade pressen. De klarar inte av att knäcka Trump – trots den mycket ihärdiga och långvariga hatkampanjen. De verkar nu ha blivit spritt språngande galna. Försöken att ställa honom inför s k riksrätt har varit målet – men man vågar inte. USA är politiskt paralyserat. Landet är lamslaget.

  Gilla

 6. Anastasia Romanova skriver:

  Deepstate i USA som styrs av främst Rotschilds har kontrollerat världen i århundraden genom krig, korruption och mord via proxy. De ligger bakom Franska revolutionen, mordet på Lincoln, första och andra världskriget, Ryska revolutionen och mordet på Tsarfamiljen, EU, agendan att göra Europa och västvärlden mångkulturellt, mordet på John F Kennedy, mordet på Robert Kennedy, 9/11, mordet på John F Kennedy Jr. mm mm.

  Om det är sant som ryktas, att Trump nu faktiskt håller på att plocka isär Deepstate och hela sionistmaffian, så är jag den förste att jubla. Hatet mot Trump intensifieras i MSM-media och krav om riksrätt (impeachment) hörs bland korrupta köpta liberaler och vänsterjournalister. De kommer upp med de mest löjeväckande anledningar till åtal som grundar sig i inget annat än fabricerade rykten. Lyssna t. ex. på de fantasier som Keith Olbermann häver ur sig på Twitter i sina sju punkter i klippet nedan.

  http://video.gq.com/watch/the-closer-with-keith-olbermann-the-trump-voters-who-ve-had-enough

  MSM-media som kontrolleras av Deepstate levererar fabricerade politiska Fake-News nyheter på löpande band för sin agenda. De har gjort så så länge de kontrollerat media. Krigshetsen under andra världskriget, lögnen om massförstörelsevapen och krigshetsen mot Irak, lögnen att Khadaffi dödar sin egen befolkning för att hetsa fram krig mot honom etc.

  Titta på bilden i länken. Evelyn De Rothschild petar på Prince Charles. En bild säger mer än tusen ord. Det har aldrig varit så sant som här. Det är kutym att ALDRIG vidröra kungafamiljen. Evelyn De Rothschild vet detta. Han är fostrad i den brittiska kulturen. Vem/Vilka som bestämmer i världen blir tydligt, eller hur?

  https://i.redditmedia.com/3xldUrB4jFqjuveE-SO-HDmnbAo3R_1itINTWPeu5v0.jpg?w=320&s=cbc778902436c0dbb05391a41a44afd8

  Gilla

 7. Anastasia Romanova skriver:

  Vi har sett hur Deepstate MSM-sionistmedia manipulerat opinionsundersökningar överallt. I Sverige är det tydligt med deras öppna hat mot SD. Brexit, där de gick så långt som att satsa oerhörda pengar genom betting-företagen på vinst för Bremain-sidan tillsammans med fejkade opinionsundersökningar. Presidentvalet där Trump vann är ett annat uppenbart exempel. Nu fejkar de att majoriteten tycker att Trump gör ett dåligt jobb. De kan inte fejka FÖR mycket eftersom de då blir uppenbart att de ljuger. Därför väljer de att fejka inom ”felmarginalerna”.

  Gilla

 8. Anastasia Romanova skriver:

  Det blev fel länk i inlägget ovan. Länken i inlägget ovan med Keith Olbermann illustrerar MSM-medias försök att manipulera väljarna till att Trump är hatad av en del som röstade på honom, och att han aldrig skulle vinna om de fick chans att rösta igen.

  Länken nedan är den som skulle vara till min text, och visar hur Keith Olbermann som del av MSM-media hetsar mot att åtala Trump för fabricerade saker.

  http://video.gq.com/watch/the-closer-with-keith-olbermann-trump-is-finished-2017-11-27

  Gilla

 9. orglasse skriver:

  Hej Brage

  Mycket intressant att följa dina tankar och skrivningar. Om du har rätt eller fel betyder dock ingenting. Det som har betydelse är att du kan framföra det du vill utan att någon stoppar dig. I det du skriver finns mycket av värde för de av oss som vill förstå och lära. Kanske inte allt faller mig på läppen men det har ingen betydelse det heller.

  Jag har en något annan syn på vad som sker, och det ligger ett steg över det du skriver. Jag tror nämligen att det pågår en kamp om Europas energibehov.
  USA vill att vi ska få så mycket energi som mögligt från sina vasallstater vid Persiska viken.
  Ryssland vill sälja sin gas och göra oss beroende av deras välvilja.
  Kina finns där bakom och plockar upp alla smulor de kan finna och just nu har de fullt upp i Afrika.

  Allt det här och det vi ser och läser om visar på vad som nu är på väg.
  USA tillför 100 – tals miljarder dollar till sin krigsmaskin. De står redan för mer än hälften av alla pengar som läggs på rustningar. De har en enorm krigsapparat. De har tre Generaler i regeringen. Troligen gör de sig nu av med Tillersson som är utrikesminister. Bannon fick de bort tidigare och inom en tid styr de USA helt och hållet och ingen har märkt det.

  Om någon tror att USA lägger sig ner och självdör då är man politiskt korkad.
  USA går i krig för att fortsätta vara nummer ett i mobbargänget.
  Kina har absolut ingenting att sätta emot USA:s KRIGSMASKIN

  När krigen nu kommer vilket de snart gör skall ni få se på teknologi vars existens få känner till.
  Krig blir det.

  Gilla

 10. Brage Norin skriver:

  DET GÅR INTE ATT ”FÖRSTÅ” SKAPELSEN.
  Jag föddes i en värld när naturvetenskapen exploderade. Under hela mitt yrkesverksamma liv försökte jag förstå. Jag undervisade under årens lopp massor av studenter om både kvantmekanik och astrofysik – på en ytlig elementär nivå – mest för studenternas allmänbildning.

  Först mot slutet fattade jag att den som tror sig ha förstått kvantmekaniken – inte har förstått den. Jag sörjer att ingen vis professor informerade mig om detta när jag var ung. Det går inte att ”förstå” världar som styrs av helt andra lagar än de lagar som styrs vår fysiska värld.

  Albert Einsteins ”deterministiska värld” har kollapsat. Skapelsen är inte ett förutbestämt kosmiskt maskineri. Hawkings ord – ”Gud kastar inte bara tärningar – ibland kastar Gud tärningarna där vi inte kan se dem”. Detta uttalande är ett tungt inlägg i debatten.

  DET GÅR INTE HELLER ATT ”FÖRSTÅ” POLITIK.
  Orsaken är att människan inte bara är kropp – vi är både kropp och själ. Priset för vår utveckling är den fria viljan. Det är striderna mellan gott och ont som är grunden för all mänsklig mental utveckling. Om man vill spetsa till det kan man säga – utan ondska hade ingen andlig utveckling kunnat äga rum.

  I HELA MITT LIV FÖRSÖKTE JAG ”FÖRSTÅ”.
  Det var mitt livs största misstag. Det går att förstå själlösa robotar men det går inte att förstå människor. Vi agerar inte logiskt och rationellt. Därför händer det att en hel serie av extremt kunniga geopolitiska analytiker vandrar vilse.

  DET BLIR INGET NYTT SÅ KALLAT VÄRLDSKRIG.
  Jag VET att logiskt tänkande lätt leder till denna slutsats. Men hela min inre intuition protesterar våldsamt. Det blir en serie av bankkollapser som startar i södra Europa – ELLER – i dess närhet, som utlöser lavinen som leder till dollarns fall – och det andra amerikanska inbördeskriget.

  Jag tänker genom ett andligt filter – därför delar jag inte alla ”logiska blodhundars” politiska slutsatser. Jag känner mig ABSOLUT SÄKER. Kanske är jag mentalt sjuk – men detta tror jag inte på ett enda ögonblick. Jag kommer att få rätt. Vänta får ni se.

  Gilla

 11. Anastasia Romanova skriver:

  @orglasse

  Anledningen att Trump väljer att omge sig av generaler är att de har stöttat honom bakom kulisserna hela tiden. Militären och generalerna, med enstaka undantag, är den enda grupp som inte är korrumperade. Politikerna (både Dem. och Rep.), förvaltningarna och rättsväsendet är totalt korrumperade.

  Trump är en enormt skicklig strateg. Den andra stora anledningen att Trump insett att militären är enda vägen att knäcka korruptionen är militärdomstolarna (Military Courts). De är presidentens enda och stora trumfkort, då militärdomstolarna har företräde över det civila rättssystemet. Varför tror du liberalerna gapat sig hesa över att Trump kommer att införa militärdiktatur? Det kommer han inte, men han kommer att utnyttja militärdomstolarna för att knäcka Deep state. Var och en har ju sett från dag 1 sedan Trump blev vald hur hela rättssystemet obstruerar honom. De är köpta av sionistmaffian.

  Trump har samlat skit på makteliten i en massa år nu, vilket kommer att komma till användning. Det är Trumps allierade som sett till att Metoo drogs igång, för att få det korrupta liberala etablissemanget i gungning. Läs länken nedan om Hugh Hefner, kopplingen till Pamela Anderson och Julian Assange. Pamela Anderson har sett hela makteliten utföra vidriga grejer på unga tonårstjejer i decennier, då svin som Weinstein paraderat gäster hos Hugh Hefner på Playboy Mansion. Makteliten är pedofiler och våldtäktsmän nästan allihopa, och kommer att åka dit.

  Länken nedan ger en del intressant info.

  https://threadreaderapp.com/thread/935746343007608832

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Intressant från Flashback! Kanske Trump kan städa upp med hjälp av generalerna! Vi får hoppas!

  Några av ”Q”s posts:
  Citat:
  Why did Adm R (NSA) meet Trump privately w/o auth?
  Does POTUS know where the bodies are buried?
  Does POTUS have the goods on most bad actors?
  Was TRUMP asked to run for President?
  Why?
  By Who?
  Was HRC next in line?
  Was the election suppose to be rigged?
  Did good people prevent the rigging?
  Why did POTUS form a panel to investigate?
  Has POTUS *ever* made a statement that did not become proven as true/fact?
  What is POTUS in control of?
  What is the one organization left that isn’t corrupt?
  Why does the military play such a vital role?
  Why is POTUS surrounded by highly respected generals?
  Who guards former Presidents?
  Why is that relevant?
  Who guards HRC?
  ***
  Trump har speciell makt över marinen och kan använda dem mot AFA-kaosare och annat löst folk som kan tänkas göra uppror när Clinton, Podestas, Soros mfl blir plockade. Om allt detta stämmer så skulle Mainstream media direkt gå ut med ”TRUMP GÖR STATSKUPP! HILLARY GRIPEN!”, vilket hade ställt till med en jävla massa oreda.
  ***
  Det finns onekligen många inom amerikanska underrättelsetjänsten och militären som är trött på att se sitt land bli totalt sönderknullat av blodtörstiga globalister. Dirty things har pågått i decennier, tusentals miljarder dollar har spenderats på krig vars enda syfte har varit att göra vissa ännu rikare och ge dem ännu mer makt globalt, tusentals och åter tusentals liv offrade för absolut ingenting.
  I stort sett alla större konflikter (Libyen, Irak, Syrien, IS) vi sett i världen de senaste decennierna har visat sig komma från ljusskygga hörn inom den amerikanska ”Deep State”. Vart du än tittar så är CIA inblandade på ett eller annat vis.
  Alla sitter med skit på alla – någon gång måste det fram.

  Slutligen: Mainstream media ägs av privata intressen, samma intressen som ville att mega-korrupte Hillary Clinton skulle vinna valet. De lär hålla käft och försöka tysta ner tills det inte går längre. Blir Hillary, Soros eller någon annan powerplayer gripen så lär de dra igång direkt.
  ***
  Om Trump är the Real Deal och han omger sig med militären för att skyddas från 3-bokstävers-organisationer så lär inga västländer kunna stoppa den revolution/våldsamma reaktion som kommer komma i alla länder när han väl städat i USA.
  Läs mer:
  https://www.flashback.org/t2888774

  Gilla

 13. Anastasia Romanova skriver:

  På frågan vem som ansvarar för säkerheten av före detta presidenter, så är det USSS – United States Secret Service (kallas allmänt SS). Det är i princip det enda uppdrag den organisationen har kvar. De ansvarade även för säkerheten kring Donald Trumps son, Donald Trump Jr. Det avtalet sades upp abrupt i Augusti i år av Trumps familj. Varför? SS benämns av Q som lika genomkorrupt som CIA.

  Har ni sett Oliver Stones långa intervju med Putin? Kommer ni ihåg att Putin fick frågan hur han kunnat hålla sig vid liv så länge, finns det inte folk som vill mörda honom? Jo, sa han, hemligheten är att själv sköta säkerhetsarrangemangen och livvaktsskyddet.

  Enligt vad Q antyder i sina frågeställningar, så var det Donald Trump som var måltavlan i skjutningen i Las Vegas den 1:a oktober. Trump befann sig i Las Vegas flera dagar på ett hemligt möte samtidigt och anlände i ett oskyltat privatplan. Våningsplanet och våningarna över våningsplanet där skytten befann sig på hotell Madalay Bay ägs av den saudiske prinsen Alwaleed Bin Talal’s familj. Alltså en av de som nu är arresterade av kronprinsen efter Trumps besök.

  Enligt Q så genomfördes skjutningarna av den kriminella gruppen MS-13. En kriminell Latino-organisation som ursprungligen grundades i Kalifornien. De har sedan spritt sig över hela USA, och Q benämner dem som militärorganisation åt ”the swamp” dvs det sammanbundna träsket av korrupta makthavare inom bank, politik, CIA, förvaltningar mm där Rothschilds är klanledare.

  Kommer ni ihåg att många rapporterade att en kvinna av Latino-ursprung hade skrikit åt folk: ”you’re ALL gonna DIE!”?
  Ett flertal överlevande och vittnen har rapporterat att det var flera skyttar även på marken. Q säger att det var flera skyttar. 4 st personer som överlevde massmordet i Las Vegas har dött efteråt. 3 st i bilkrascher och en kvinna återfanns död hemma i sin säng. Dödsorsak okänd. Vad hade alla de fyra personerna gemensamt förutom att de överlevde skjutningen? Jo, de hade alla vittnat om flera skyttar på marken i folkmassan. Kimerly Suchomel 28 år , som dog i sömnen hade dagen innan postat ett upprört inlägg på Facebook som nu är borttaget av Facebook, där hon i detalj redogör för vad som hände. De överlevande som dött i bilolyckor är Dennis och Lorraine Carver samt Roy McClellan. MS-13 hade enligt Q väntat flera dagar för att få tillfälle att skjuta Trump. Vad man kan anta är att skjutningen på festivalen var en markering mot Trump eftersom han undkom dem, vilket också betyder att den måste ha givits klartecken ”uppifrån” av klanen. Minns ni också, att skjutningen genomfördes med helautomatiska militära vapen. Vilka har tillgång till dessa?

  Läs återgivna delar av kvinnas Facebook-inlägg sam artikel om bilkrascherna nedan:

  https://www.globalresearch.ca/las-vegas-massacre-survivor-dies-abruptly-after-posting-her-detailed-eyewitness-account-of-multiple-shooters-on-facebook/5613437

  http://www.mirror.co.uk/news/world-news/third-survivor-las-vegas-shooting-11590779

  Gilla

 14. Björngunnar skriver:

  Läs här om hunden som inte skällde när husse stal sin egen häst!
  http://russia-insider.com/en/saudi-gangster-crown-prince-shows-way-trump-and-putin-follow/ri21778

  Gilla

 15. Björngunnar skriver:

  CIA, s värsta rötägg utsorterade tror Brage, jag tror tvärtom, CIA ligger bakom revolutionen och eftersom de redan äger massmedia så beskriver de verkligheten för att folk skall gå på bluffen.
  Hunden skällde inte när hästen försvann alltså var det husse själv som tog den…
  Nu skall Saudiarabien raseras på samma sätt som vi redan sett i Europa/USA.
  Vägen till gayparader i Saudiarabien må vara lång men nu är processen startad.
  https://www.rt.com/news/412695-saudi-arabia-allows-cinemas/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.