I Sverige är det än så länge bara tabu att diskutera förintelsen!

Lasse Wilhelmson talar på Qudsdagen 2009.

Det är lägre i tak än någonsin i dagens Sverige – ett mörker.

I sin nya bok Ett porträtt med många historier skriver Lasse Wilhelmson att den officiella bilden av holocaust (förintelsen) måste få diskuteras, ifrågasättas och revideras, i likhet med andra historiska händelser. I flera länder är det straffbart att ens diskutera förintelsen. I Sverige är det än så länge ”bara” tabu.


Cordelia Edvardson som skrev i SvD under många år skriver i sin självbiografi Bränt barn söker sig till elden på sid 57 – 58:
”Senare får flickan veta att den noga doserade gasmängden visserigen räcker för att döda de vuxna, men det lär hända att spädbarnen ännu är vid liv då gaskamrarnas golv vänds neråt – mot brännugnarnas eld. Flickan kommer att tänka på stekta äpplen.”
Jag har inte varit i Auschwitz men hört en bekant berätta om ugnarnas låga kapacitet och han sa att skulle man dödat så många människor där hade man fått hålla på till 1958. Och hade man sån avancerade teknik så golven kunde vändas neråt? Stod inte ugnarna i form av små vedkaminer på rad? Blir förvirrad! Hur såg gaskamrarna ut? De som forskar i det här får fram en helt annan bild.
Den som vill sätta sig in i hur det förhåller sig med den officiella bilden av gaskamrar i Auschwitz och andra läger bör läsa Wilhelmsons bok. Han har forskat i ämnet i många år och hänvisar till andra som gjort detsamma.
Ibland undrar jag var alla s k intellektuella är i tidens tand med alla ljugerier som pågår i världen. Det verkar som alla är köpta att tala och skriva i en viss ordning. Det gäller inte bara förintelsen. Det gäller månfärderna, det pyramidspelande centralbanksbedrägeriet, myterna om invandringens lönsamhet och statistiken kring alla våldtäkter dom senaste 20 åren. Och då alldeles särskilt gruppvåldtäkterna som är ett nytt fenomen i Sverige. Men yttrade inte Anders Ygeman – en i högen i det allmänna rummet – som säger att så har vi alltid haft det.

Lasse Wilhelmsson, 76 år, var jude i största delen av sitt liv eftersom han hade en judisk mor. Han har judisk släktbakgrund i Israel, Sverige och USA och bodde några år i Israel i början på 60-talet. Han var vänster. Ett barn av 68-rörelsen. Det var först på 2000-talet som han började engagera sig i Palestinafrågan. Ett arbete som efterhand ledde fram till en personlig uppgörelse med sin judiska identitet och ideologier överhuvudtaget. Idag ser han sig som en oberoende humanist och sanningssökare. Lite skämtsamt kan man säga att han nu seglar i samma båt som Norman Finkelstein, Gilad Atzmon och Henry Makow – män som kritiserar sina egna. Såna brukar kallas för självhatande judar.

Hans första bok Är världen upp och ner? kom upp på agendan ordentligt i och med Gina Dirawi. Kändis som hon var trampade hon riktigt i klaveret när berättade att hon läste LW:s bok. Det blev ramaskri och hon fick göra avbön och förklara att hon bara hade läst nio sidor. Men det blev en debatt i bl a Aftonbladet där Åsa Lindeborg spikade upp LW som rasist och nazist. Ginas familj är invandrade från Palestina.

I Ett porträtt med många historier finns intervjun Jan Milld gjorde med LW på sin blogg 24 mars 2013.
JM: Varför gav du ut boken Är världen upp och ner?
”Boken omfattar ett i tiden avgränsat perspektiv, nämligen Bush den yngres två presidentperioder på åtta år, där terrorattacken mot World Trade Center 2001 (9/11) blev en vändpunkt för USraels utrikespolitik och en startpunkt för de nykoloniala krigen i Västasien. Dessa är ett uttryck för att den judiska ägarmakten över ekonomin och ideologiproduktionen, med sionismen som ideologi, definitivt hade etablerat sig ”on the top of the food-chain” i dagens värld. 9/11 var enligt min mening ett ”outside/inside-job” i vilket den israeliska inblandningen är övertydlig i sin samverkan med ledande delar av neocons i Bush-administrationen.
Bokens tyngdpunkt är sionismen som den främsta uttrycksformen för den anglo-amerikanska imperialismen. Samtidigt omfattar denna period min egen start som skribent i dessa frågor och avslutas med Palestina-manifestationen 2009, där jag blev fysiskt angripen i egenskap av talare. Min berättelse om detta har sedan dess legat som huvudsida på min blogg och avslutar också boken före epilogen.
Jag beslöt att ge ut boken, eftersom jag ingenstans fick gå i svaromål på de redan då sedan länge pågående angreppen på mig i media. Men boken beskriver samtidigt implicit min egen personliga resa och utveckling under denna period. På så sätt är boken ett barn av sin tid med sina förtjänster och begränsningar.

JM: Det är snart fyra år sedan, vad skulle du lagt till om du publicerat den idag?
”Det jag aldrig hann med riktigt var att skriva mer om bankernas roll i världsekonomin och en närmare granskning av ”The King of Jews”, nämligen Rotschild-koncernen, som ju hänger ihop.
Den amerikanska centralbanken Federal Reserve (Fed), ägs inte av den amerikanska staten, utan av ett antal banker/bankgrupper, i strid mot konstitutionen. Dessa domineras av Rotschild-koncernen och har sitt säte i London City, som är ett slags ekonomisk frizon i centrala London. De flesta ägarna är banker i Europa. När jag berättade detta för en god vän som varit seniorkonsult i en stor svensk bank, trodde han inte på mig. Men all inormation finns på nätet, för den som är vetgirig.
När jag för flera år sedan gick in på Feds hemsida för att se vilka som satt i dess styrelse, så tappade jag, av alla, hakan: Alla utom en var judar. Det var samma haktapp för mig som när jag började forska i representationen av judar i alla ledande organ efter bolsjevikernas statskupp 1917. När man påvisar dessa fakta som ju judarna själva ofta skryter om, så blir man regelmässigt anklagad för att vara ”antisemit”. Som om budbäraren skulle vara ansvarig för att de nämnda personerna kallar sig för judar.”

Baksidestexten på nya boken.

Vill ni läsa mer får ni gå till Lasse Wilhelmsons blogg och beställa böckerna där.

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

23 kommentarer till I Sverige är det än så länge bara tabu att diskutera förintelsen!

 1. Frank Nilsson skriver:

  Det finns rika judar och fattiga judar, liksom det finns rika kristna och fattiga kristna. Några har blivit bankirer och några har blivit revolutionärer.
  Varför skulle man tappa hakan för att judar deltog i och hade en ledande roll i ryska revolutionen? Är de fattiga judarna kopplade till Rotschilds på något mystiskt sätt?

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Varför skulle man inte tappa hakan? När man blivit lärd i skolan att det var fattiga ryssar som gjorde revolutionen 1917! 😛

  Gilla

 3. Carl Hallstrom skriver:

  Med så många människor gasade finns det väl oändliga bevis någonstans? ________________________________

  Gillad av 1 person

 4. Martin Nilsson skriver:

  Carl Hallstrom:

  Bevisen har gått upp i rök!!!

  Det som gjorde berättelsen om förintelsen med stort F så hemskt var ju att det var ett storskaligt industriellt folkmord utan dess like. Så jag har gått och klurat på logistiken. Hur fick tyskarna logistikkedjan att fungera från punkt A till Ö?

  Man kan bara gasa ihjäl så många judar som man har hunnit kremera i brännugnarna eller hur?? Alltså för att kunna gasa ihjäl 100 judar så måste man först ha hunnit kremera kropparna från 100 ihjälgasade judar så krematorieugnarna står tomma och redo för att bränna 100 nya judiska kroppar – annars blir det tvärstopp från gaskamrarna till sista stoppet; krematoriet.

  Gillad av 1 person

 5. Rolf skriver:

  ”Det finns en undersökning under andra världskriget som nästan är unik i sin ärlighet och objektivitet, tre volymer från Internationella Rödakorskommittén om sin verksamhet under andra världskriget, Geneve, 1948. ”
  ”Röda Korsets rapport är av värde då den klargör på vilka legala grunder judar greps och internerades i koncentrationsläger, det var som fientliga utlänningar. I USA internerades t.ex. alla japaner under andra världskriget, men även tyskar, italienare och amerikanska medborgare som var emot kriget och kunde utgöra en fara. I Storbritannien och Australien samma sak. Fria Sidor vill påminna om att det var den internationella Judenheten som förklarade Tyskland krig 1933 och att många judar arbetade emot Tyskland och kunde därför, på goda grunder, ses som en intern fiende. Många judar ansågs inte utgöra en fara för Tyskland. De kunde leva relativt fritt i samhället, vilket vi kommer se nedan.”

  http://friasidor.is/roda-korsets-rapport-fran-1948-man-vill-dolja-for-oss/

  Gillad av 1 person

 6. Rolf skriver:

  Är Protocols of the Learned Elders of Zion en förfalskning?

  ”Här talas redan under 1800-talet om statssponsrad terrorism och om en osynlig hand som styr skeenden dolda för allmänheten. Oavsett om det går att bevisa att hela eller delar är en förfalskning är det utan tvivel så att den utarbetade och detaljerade plan som där beskrivs mer eller mindre följts till punkt och pricka.”

  http://friasidor.is/ar-protocols-of-the-eldered-learned-of-zion-en-forfalskning/

  Gillad av 1 person

 7. hllviken skriver:

  TACK HELENA för att du tar upp detta TABUTEMA på din blogg!

  Gillad av 1 person

 8. orglasse skriver:

  För de av er som verkligen vill veta utan skygglappar gå till Kungliga Biblioteket be dem ta fram boken II Världskriget i bild del 7. Den är beslagtagen och finns i ytterst få exemplar.
  Där finns alla bilder ni vill ha. Där finns text och förklaringar. Finns i deras giftskåp.
  Ritningar på hur man byggde de nya förbränningsugnarna finns liksom vilka företag som byggde dem. Det går inte att förneka vad som skett de som gör det förpassar sig själva till skamvrån.
  I förintelselägret Treblinka hade man inga ugnar utan mycket stora galler av tjockt järn nedgrävda i jorden, och under dessa galler pumpade man in syre i tunnlar. När man där brände mellan 900 tusen och 1,2 miljoner människor på drygt ett år där så skedde det med hjälp av det fett som kropparna gav ifrån sig och smalt ner i veden som skyfflades ner i hål under gallerna. De som utförde jobbet var folk i sonderkommandon och som övervakades av Ukrainska Nazister.
  Den siffra på antalet döda Judar i förintelsen är också helt fel. Det var inga 6 miljoner som dog utan med säkerhet nio miljoner, och till det runt 2 miljoner Ryska Judar som ingick i den Sovjetiska krigsmakten. De stupade i strid.
  Uppskattningen inom SS var att det i hela Europa fanns runt 11,2 miljoner Judar. Men till detta fanns en mycket stor Judisk befolkning i Ryssland, Vitryssland och Ukraina. Så de 6 miljoner man säger mördades det var de som fanns i väst och i Polen.
  Vad man måste förstå när man diskuterar det här är att Adolf Hitlers liv och gärning gick ut på att få bort Judendomen i Europa, och han lyckades till 90 % att göra det. Deras språk finns idag i mycket få enklaver och man kan säga att till den största delen är Europa idag utan Judiskt inflytande direkt. Däremot är det indirekta inflytandet stort via typer som George Soros m.fl. och de ruvar på en hämnd.
  Många av de viktiga bankhusen styrs av folk med Judisk tro.
  Judar är folk med den Mosaiska tron.
  Semiter är folk från Israel och Palestina de kan vara både Kristna Judar och Muslimer.
  När man skaffar sig en kunskap om förhållandena kan man också se och förstå varför allt detta skedde. Förintelsen enligt min mening var resultatet av att en mycket stor grupp av människor vägrade att integrera sig i de samhällen de bodde. De hade sina egna regler och sin egen religion. De höll ihop och levde slutna liv där finns grunden till förintelsen.

  Gilla

 9. Martin Nilsson skriver:

  Orglasse:
  Låt oss istället utgå från den officiella versionen av berättelsen om förintelsen med stort F.

  Hur löste tyskarna logistiken?

  Hur man än vänder och vrider på saken så stämmer siffran ”6 miljoner ihjälgasade judar i koncentrationsläger” inte överens med riktiga siffror. Färre än 6 miljoner judar dog i tyskarnas läger i Östeuropa.

  Nu kommer du dragandes med helt nya siffror ….. siffror som får den officiella versionen av förintelsen med stort F att ramla ihop av sig själv.

  Gillad av 1 person

 10. Pingback: Ny bok om tabutemat | corneliadahlberg

 11. Björngunnar skriver:

  Skönt att det finns hederliga människor som Wilhelmson och Williamsson och att skojare som Orglasse blir allt mindre trovärdiga när de sprider sina vidriga lögner.
  Förintelsen har verkligen exploaterats och det som stulits bör återbördas till de bedragna från skojarna.

  Gillad av 1 person

 12. hllviken skriver:

  Välgjord film – värd den tid det tar att se:

  Gillad av 1 person

 13. Pingback: I Sverige är det än så länge bara tabu att diskutera förintelsen! — Helena Palena – Life, Death and all between

 14. Om inte mitt minne spelar mig ett spratt så fanns det väl omkring 12 miljoner judar i världen före kriget. Enligt Orglasse likviderades 9 miljoner. 3 miljoner överlevande skulle alltså på 70 år ha mångdubblats till 20 miljoner eller däromkring. För övrigt så fanns det väl inte ens 6 miljoner judar i Tyskland på den tiden. Nånstans mellan 4-5 miljoner har jag för mig. Om man ska tro Orglasse så måste det ha pippats på ett för Jahve behagligt vis för att lyckas öka så pass mycket efter en sådan katastrof som ”förintelsen”. En mer naturlig förklaring är säkert att Orglasse och hans kamrater lider av Münchausen-syndromet. Alltså att kraftigt överdriva alla händelser eller rent av fara med lögn om så är nödvändigt.

  Gilla

 15. orglasse skriver:

  Jag ska ger en liten hint om hur det gick till när man till Treblinka transporterade Judar från i stort sett hela Europa. Dock den övervägande delen var från Gettot i Warszawa. Tågen kom till den lilla byn Treblinka efter en stambana i Polen. Där växlades tågen in på en sidobana som gick upp till dödsfabriken.
  Han som skötte detta var en Polsk järnvägsman som satt i en liten lucka i stationshuset. Han skötte växlingen och det handlar om bara något enda tåg om dagen men med flera tusen personer i vagnarna.
  Tyskarna som var ett noggrant folk de skrev med krita upp hur många varje vagn innehöll för att hålla koll. Vad denne tjänsteman gjorde var att han skrev av dessa nummer när vagnarna rullade förbi hans lucka.
  Under det dryga år som Treblinka var igång antecknade denne man 1,2 miljoner personer som fördes till fabriken. Varje dags transport var döda på kvällen. Den officiella siffran för hur många som mördades i Treblinka är 900 tusen men denne lille noggranne man har siffran 1,2 miljoner.
  Det finns en berättelse från Treblinka om ett tåg från Holland ett vanligt fint persontåg med Judar som trodde de skulle förflyttas från Holland till en ny ort i västra Ryssland. De kom i fina kläder med mycket bagage och tåget växlades upp till fabriken och några timmar senare var de döda och brända till aska på gallerbädden vid de två stora lador där man avlivade dem med gas från stora motorer. Här användes inte Zyklon B utan vanliga motorgaser.
  Att förneka detta är enfaldigt.
  Det Nationalsocialisterna gjorde med Judarna är ett exempel på att grupper som inte blir integrerade i samhällena de lever förr eller senare blir syndabockar och utsatta grupper. Ett homogent samhälle där kan det som skedde med Tyskland och deras ledarskap inte hända. Detta är lärdomen av Förintelsen.

  Gilla

 16. Björngunnar skriver:

  Varför skulle tyskarna ha krånglat till det i onödan om de nu ville döda alla judar?
  Varför inte göra som i det judestyrda Sovjetunionen, låta gojen gräva sin egen grop och sedan ett nackskott och skotta igen just som det utfördes i Smolensk där den polska officerskåren grävdes ner?

  Gilla

 17. hllviken skriver:

  Så här gjorde judestyrda Sovjet för att förinta 10 miljoner ukrainare:

  Gilla

 18. Lasse Wilhelmson skriver:

  Jag har inte skrivit så mycket om det som brukar kallas för förintelsen, eftersom detta ämne är så extremt välbeforskat, utan bara utgått från det jag själv kunnat kolla och mina minnen från min judiska släkt och min egen uppväxt: https://lassewilhelmson.wordpress.com/2013/05/04/gaskamrar-i-auschwitz-med-mera/

  Gilla

 19. Orglasse svamlar på som vanligt. Björngunnar säger som det är. Tyskarna var kända som rationella och effektiva. Aldrig att dom skulle klödda till det i onödan så som Orglasse beskriver. Judarna i Sovjet begrep hur man effektivast avlivar stora massor med människor. Som om inte tyskarna hade kunnat räkna ut samma sak? Landet som har gett oss Goethe, Luther, Bach och Beethoven hade inte kunnat lösa samma problem som bolsjevikjudarna? Kom igen nu!

  Gilla

 20. robban skriver:

  nåja sakfrågan är ju inte judar mot alla andra utan judar vs judar. har grunnat på vad faktor x är egentligen. med sabbateans och i förlängningen frankismen i ekvationen så ger det ett rimligt svar. de flesta som tar upp detta är judar. rota lite i det där så hittar ni rothchilds illuminati och frimurare och fan och hans moster 🙂 ww2 lägger jag mig inte i så länge man inte kan diskutera saker och ting i rationellt. men en passus är ju att judarna själva redovisar siffor som är typ en sjättedel av den officiella statistiken

  Gilla

 21. hllviken skriver:

  Bra att du tog upp det Robban! Om man vill förstå vad som pågår i världen idag – är det nödvändigt att känna till vad Sabbateans står för;

  Gilla

 22. Björngunnar skriver:

  Judarna har infiltrerat Sverige som står på randen till förintelse på riktigt, inget Orglassetrams!

  Gilla

 23. Johnny skriver:

  Röda Korset uppger att ca 290.000 människor dog av alla orsaker i de tyska koncentrationslägren under andra världskriget. De påstådda gaskamrarna saknade rester av cyanid i golv, väggar och tak samt saknade all nödvändig tekniskt rustning som ventilation, lufttäta, gnistsäkraströmbrytare. Hade de använts hade de exploderat. Inga bevis om från benrester på ihjäjgasade människor. Inga vittnen som sett cyanid blåa ihjäjgasade människor. Hitler anklagas för att ha mördat 6 miljoner människor med ett mordvapen som inte fungerade och aldrig har använts. Det sägs att det inte går att gasa ihjäl människor med dieselmotorer.

  Om ovanstående är sant, så är Förintelsen en stor propaganda lögn för att demonisera Hitler, nazismen och Tyskland som onda och segrarmakterna som goda. Förintelsen används också som argument för staten Israels bildande. Samt att Tyskland har fått betala runt 100 miljarder i skadestånd till judar. Om det är en stor fet lögn så förklarar det varför det är olagligt i 17 länder att ha en annan uppfattning om saken än den officiella, samt att vi ständigt dränks av Förintelsepropaganda men de judiska bolsjevikernas massmord av 100 miljoner ryssar är det ganska tyst om. Så länge denna lagstiftning råder så vet vi att de länderna lyder under judisk makt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.