CIA:s agentskaror är i upplösning! EU skakar i sina grundvalar!

Mohammed bin Salman to Putin: We’ve achieved a lot and strive for more.

Syrien och Irak håller på att slakta de sista resterna av CIA/Mossads legoarmé ISIS. Freden är nära, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

Mycket nytt – Både på väst- och östfronten!

Turkiets ekonomi blommar – SOM ALDRIG FÖRR!
Äntligen är den amerikanska femtekolonnen i Turkiet krossad. Landet har frigjort sig från CIA:s strypgrepp. Folket har börjat drömma. Erdogan har nått en popularitet som ingen kunde ana – bara för något år sedan. Erdogan ler.

På en enda historisk sekund har Saudiarabien frigjort sig från CIA:s långvariga grepp över landet.
Muhammed bin Salman drömmer stort. I den drömmen satsas allt på viktiga infrastruktursatsningar, petrokemiska industrier, förnyelsebar energi, skolsystemet, turismen och mycket annat. Landet öppnar nya geopolitiska kontakter åt alla väderstreck. Epoken som CIA:s lydstat är definitivt över. Folket sluter upp massivt bakom sin nya ledare. Muhammed bin Salman ”MbS” ler.

Iran har blivit en formidabel stormakt i Mellanöstern.
Samarbetet med Ryssland blommar. Irans handel med Kina formligen exploderar. Kina är idag Irans största handelspart. Kineserna märks överallt inom affärslivet. Trots alla sanktioner från USA börjar landet blomma. Det iranska folkets stöd till landets politiska ledning har stärkts dramatiskt de senaste åren. Ali Khamenei ler.

Syrien och Irak håller på att slakta de sista resterna av CIA/Mossads legoarmé ISIS.
Freden är nära. Ryssland och Kina har samarbetat perfekt med freden som mål i dessa två länder. CIA/Mossads största satsning efter det andra världskriget – legoarmén ISIS – slutade i ett monumentalt fiasko. Hela den förljugna världen var på ett eller annat sätt inblandat i uppbyggnaden av ISIS. Nu står vi där med byxorna neddragna ända ner till marken. Den sanna världen har chockats över det vidriga hyckleriet i västvärlden.

Många länder i Mellanöstern som bara för något år sedan styrdes av CIA och deltog i uppbyggnaden av ISIS – har nu brutit banden med CIA. Ondskans imperium har förlorat sitt strypgrepp över Mellanöstern. Vem kunde tro att allt skulle gå så fort? Ingen kunde förutse det – inte en enda människa. CIA:s misslyckade militärkupp i Turkiet blev en historisk vändpunkt. Men CIA överlevde katastrofen. Förlusten av Saudiarabien däremot – innebär ett dödligt knockout-slag för CIA i Mellanöstern.

KINA OCH RYSSLAND SMÄLTER SAMMAN
Samarbetet inom energiområdet är historiens största business. Samarbetet inom jordbruksområdet är på väg att bli ännu en mega-business. Ryssland har på rekordtid blivit världens ”kornbod”. Skördarna av icke genmodifierat vete i Ryssland har skakat om hela världen. Storsatsningen på många andra grödor är på väg att göra Ryssland till världens ”matbod”. Denna utveckling betyder mycket för Kina. Ryssland och Kina är som hand i handske inom många olika branscher.

Nu utökas det rysk-kinesiska samarbetet även inom kärnkraftsområdet, satellitkommunikation och rymdforskning.
Alliansen mellan Ryssland och Kina är ”strategisk”. Den bygger på ett ömsesidigt beroende på nästan alla plan. Historien har bäddat för att den ryska björnen och den kinesiska draken ska gå samman. Detta århundrade blir deras tidevarv. Dessa stater går i spetsen i den politiska process som leder till ett nytt historiskt samarbete mellan länderna i Europa och Asien. Det ”eurasiatiska århundradet” är här. Världsfreden är snart ett faktum.

ALLT MEDAN VÄST STÖNAR
Ord är överflödiga. Mörkret är redan över oss. Äktenskapet Spanien-Katalonien har spruckit. En av EU:s största ekonomier – Spanien – är som ett dödligt sårat vilddjur. EU skakar i sina grundvalar. Storbritannien lämnar unionen.

CIA:s agentskaror i Västeuropa är i upplösning. Några biktar sig. Andra väljer att bli visselblåsare. Bevis om CIA:s många politiska mord – börjar strömma fram. Mordet på Olof Palme är bara ett i raden av CIA:s alla avrättningar. Säkerhetstjänsterna i Mordors rike läcker som ett såll. Mordors rike är på fallrepet.

Wall Streets finansvampyrer, den amerikanska militärindustrin och de neokonservativa politikerna i USA har lyckats skapa ett kaos som aldrig skådats i amerikansk historia. USA är politiskt paralyserat. Den epidemiska ökningen av antalet dödsfall orsakade av överdoser i USA är bara ett tecken i tiden. Den amerikanska mardrömmen blir fasansfull.

ÄVEN CIA:s BASTION NORDKOREA HAR FALLIT
Kim Jong Un visades på nordkoreanska TV den 28:e oktober när han besökte en välkänd parfymindustri i Pyongyang. Han berömde industrins produkter som skulle göra landets kvinnor ännu vackrare. Fotona som visades i TV var inte daterade. Ingen vet när de togs. Detta var ett synnerligen lustigt inslag i TV.

Borta var hoten om kärnvapenbomber. Borta var all krigsretorik – endast beröm av kvinnlig skönhet. Vad är det som hänt? De nästan dagliga kärnvapenhoten under flera års tid har plötsligt kommit av sig. Det har varit lugnt i flera veckor. Inte ens några hot under de sydkoreanska-amerikanska militära flottövningarna utanför Nordkoreas kust. Det är tyst!

Tro mig – CIA kan inte längre beställa militära hot från Nordkorea.
Vad säger den nya CIA-chefen? Han vet vad som hänt. Naturligtvis måste han meddela att han lägger locket på. Han svarar inte på några frågor – det är ”meningslöst”. Om USA medger att alla hoten var beställda av CIA blir hela den förljugna världen chockad. Lustigt nog är det på samma sätt i Nordkorea. Alla måste vara tysta.

POMPEOS SVAR PÅ FRÅGOR OM KIM JONG UN
Mike Pompeo told security officials at a Washington conference: the spy agency would not say anything publicly were something to happen to the communist despot.

”With respect, if Kim Jong-un should vanish, given the history of the CIA, I’m just not going to talk about it,” he told the Foundation for Defence of Democracies forum.

”Someone might think there was a coincidence. ‘You know, there was an accident.’ It’s just not fruitful.” SLUT CITAT

Det blir säkert fler gulliga inslag i nordkoreansk TV – där Kim Jong Un visas på bild.
Kim är kär i Dennis Rodman, men de kommer aldrig mera att visas på bild i TV – för Dennis Rodman är inte kär i Kim Jong Un. Rodman får inte komma in i landet längre. Allt är en tragedi.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till CIA:s agentskaror är i upplösning! EU skakar i sina grundvalar!

 1. Martin Nilsson skriver:

  Kommer Ryssland och Kina hålla Israel på en armlängds avstånd? Det är ju nästan en förutsättning för att Brage Norins spådom ska gå i uppfyllelse?

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  ‘CIA and Mossad created ISIS’, says Julian Assange as Wikileaks releases 500k US cables

  http://www.awdnews.com/index/cia-mossad-created-isis-says-julian-assange-wikileaks-releases-500k-us-cables/

  Gilla

 3. Martin Nilsson skriver:

  Helena Palena:
  Hela världen vet att ISIS och Al-Qaida har krigat åt Israel i Syrien och Irak. Dags för payback time??

  En viktig fråga: Hur skulle Sverige sett ut idag om inte staten Israel grundats 1948?

  ”Israeli Prime Minister Netanyahu is pushing the panic button over the collapse of the Saudi-Israeli jihadist proxies in Syria and now threatening to launch a major air war,

  Israel stands alone. Indeed, it is reported that Netanyahu was seeking “guarantees” about the future Iranian role in Syria, rather than “asking for the moon” of an Iranian exit. But how could Washington or Moscow realistically give Israel such guarantees?

  Belatedly, Israel has understood that it backed the wrong side in Syria – and it has lost. It is not really in a position to demand anything. It will not get an American enforced buffer zone beyond the Golan armistice line, nor will the Iraqi-Syrian border be closed, or somehow “supervised” on Israel’s behalf.”

  Källa: https://consortiumnews.com/2017/09/01/the-reasons-for-netanyahus-panic/

  Gilla

 4. Brage Norin skriver:

  DET ÄR DAGS FÖR EN NY TEXT TILL EN GAMMAL BEKANT LÅT
  Where have all the North Korean threats gone?
  – Long time passing.
  Where have all the North Korean threats gone?
  – Long time ago.
  Where have all the North Korean threats gone?
  CIA have written them every one.
  When will CIA ever learn?
  When will Kim Jong Un return?”

  SVAR. Den gamla kärnvapenhotande Kim Jong Un – will never return.

  DET PERVERSA SKÅDESPELET ÄR ALLDELES FÖR GENOMSKINLIGT.
  Nordkorea hotar nästan alla grannländer med kärnvapen. Världens fattigaste land hotar till och med USA med utplåning. Varje dag – året runt – har dessa horribla hot kablats ut av alla CIA-styrda massmedia. Det börjar bli synnerligen pinsamt. Något sjukt pågår bakom kulisserna!!!

  Att dygnet runt hota med kärnvapenkrig och att testa bärraketer och spränga atombomber och trotsa alla FN:s beslut – låter som scener ur en science fiction film. Ett av världens minst utvecklade länder hotar land efter land efter land med kärnvapenattacker – så enastående märkligt. Inte en enda person inom den nordkoreanska militären har någonsin deltagit i en militär konflikt någonstans i världen. Vad i helvete är det vi bevittnar???

  CIA:s utrikespolitiska huvudstrategi är att omringa både Ryssland och Kina med kärnvapen. Detta är det enda som supermakten kan göra för att förlänga sitt världsherravälde. USA har proppat Israel full med kärnvapen. USA har placerat ut kärnvapen i många länder i EU. USA utrustade även Sydafrika med kärnvapen – men tog bort dem när den rasrena vita regimen förlorade makten och Nelson Mandela blev president.

  För att kunna genomföra detta behöver USA tungt vägande politiska motiv. Ingenting i världen kan vara bättre än kärnvapenhot från Nordkorea. Den som inte fattar att hoten är beställda av CIA och att Nordkorea är (har varit) en CIA-styrd stat är politiskt blind.

  Skådespelet har pågått så lång tid att folk börjar ifrågasätta vad som pågår. Tusentals artiklar har duschat oss om det fasansfulla landet i öster. Ingen tar hoten på allvar längre – det händer ju ingenting. Aftonhatet och Häxpressen och Dagens Nyhetslögner och Svenska Dagbluffen och alla förljugna länstidningar – hela CIA:s lögnorkester i vårt land – har fyllt spalterna i åratal med CIA:s beställda hot från Nordkorea. Så är det i varje land i hela den förljugna världen. Många journalister är medvetna om att det handlar om en billig politisk teater – men alla skriver så enastående upphetsat. De gör sitt yttersta för att få vara med i det tarvliga skådespelet.

  * Kim Jong Uns mycket nära vänskapsband med Dennis Rodman – borde få alla att fatta.
  * De ständiga vänskapsmatcher mellan amerikanska och nordkoreanska baseballteam – mitt under brinnande ordkrig mellan USA och Nordkorea – borde till och med få döda att fatta.

  Det känns på något sätt overkligt – men jag har ännu inte läst någon annan politisk skribent som har tagit upp frågan om att det nyss har inträffat en maktkupp i Nordkorea. Lika förbannat är jag absolut säker. – CIA har förlorat greppet om sin tidigare vasallstat Nordkorea. Detta är ännu ett gigantiskt misslyckande. Det är inte att undra på att man vill skriva om texten i en gammal slagdänga och sjunga en modern textvariant.

  Gilla

 5. pelle3blogg skriver:

  Brage ,,,, hur tänker du med norkorea , vad skulle cia vinna på att kim hetsar ? Hur tänker du dej förlängningen ?
  Skulle usa inta landet o ställa dit vapen mot kina ?

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  pelle! Det hela är ett spel för att hålla maskineriet igång och samtidigt dupera oss. Det finns ingen skillnad på höger och vänster. Kulisser för att lura oss.
  hllvilken! Kan du lägga in videon om spelet igen är du snäll.

  Gilla

 7. hllviken skriver:

  Helena – vilken video syftar du på?

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Den där med Nordkorea och kommunismen! Hittar den inte.

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  hllvilken! Den här!

  Gilla

 10. hllviken skriver:

  Här är en kortare adress:
  (Bra att ha 2 ifall en tas bort.)

  Gilla

 11. Elif skriver:

  Vad med de nya legosoldaterna, pkk alias YPG som man invensterat i både genom mediepolering och vapen gåvor som många länder inte ens har råd att köpa och naturligtvis inte minst Iran kontrollerade terrorgruppen med någon kannibalism som sätter folk i skräck; Hashdi Shabi?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.