Martin Timell har slagit sin sista spik! Tre som fyller i november!

Vilken taskig 60-årspresent Martin Timell får! Efter Allt Ljus På Mig kommer abstinensen att bli stor. Fredrik Virtanen och Lasse Kronér fyller också år i november!

Vilket lustigt sammanträffande! Martin Timell, Fredrik Virtanen och Lasse Kronér fyller snart år. Närmare bestämt i mitten på november. Det innebär att dom är skorpioner och såna sägs vilja ha makt och har en stark sexualdrift. De är auktoritära eller tyranniska. Att dom mår rätt pyton efter det som hänt kan vi ju räkna ut med lillfingret. Män som kommer upp sig i media och sen utnyttjar sin situation verkar vara en naturlag. Har skrivit det tidigare här på bloggen: Även små apflickor säljer sex för att få en banan (Obs! säljer alltså för att dom är hungriga).


Märkligt men jag gillar inte någon av dom tre uppräknade. Ibland när man sitter och zappar kommer man in på när Timell snickrar och målar. Har liksom inte fått något förtroende för honom. Så otroligt att han fick sån makt. Men, han drog in en massa pengar åt TV4 och då såg man genom fingrarna. Lite plumpa skämt och lite tafsande får man ta i sådana lägen. Dessutom har han visst snickrat och donat på sina chefers villor o s v. Men när insynen blev för stor gick det inte längre. Martin Timell gav ut en skämtbok för tjugor år sedan med mycket rasistiska och plumpa vitsar. Den är borttagen från handeln av förståeliga skäl. Men den som vill slå en liten flukt kan kolla här.

Cissi Wallin riktar en blåslampa mot en framtagen krönikor på AB!

Fredrik Virtanen är också framtagen. Kanske han skriver bra. Vet inte. Har faktiskt aldrig läst något han skrivit. Tycker dock att tjejerna som klivit fram är trovärdiga. Virtanen skrev om ”korkade” kvinnor redan 1999. I en krönika i Aftonbladet skrev han om hur han ser på kvinnor som faller för ”fel” män, som Virtanen kallar ”svinmän”. ”Problem uppstår när svinmännen får dom attraktiva kvinnorna. Då är dom attraktiva kvinnorna plötsligt korkade, men dessvärre fortfarande attraktiva”, skriver Virtanen i sin text. En liten lus som dessutom drogat. Herregud vad fick han en sån idé ifrån! Han har dessutom skrivit skit om Julian Assange. Virtanen är en riktig PK-journalist som inte lever som han skriver. Men har är inte ensam. Man kan säga att Cissi Wallin fått in en riktig pungsmäll på Virtanen genom sin uthängning.
Cissi Wallin: ”Den mäktige medieman som drogade och våldtog mig 2006 heter Fredrik Virtanen. Jag anmälde 2011, först då orkade och vågade jag. Men har inte orkat eller vågat outa. Förrän nu”, skriver Wallin i inlägget, som hittills fått över 37 000 likes.
”Jag har fragmentariska minnen av det som hände. Bland annat minns jag att jag vaknade till av att han kravlat upp mot mitt ansikte och försökte trycka in sin kuk i min mun medan han väste ‘sug då, sug!’. Sedan föll jag tillbaka in i dimman”, skriver Cissi Wallin i en text hos Nyheter24 redan 2010 i #prataomdet-kampanjen, där hon beskriver händelsen.

Lasse Kronér i sin tur är ju bara too glad och hurtig. Tittar inte på hans program. Det är något som drar ihop sig i ryggraden. Samma mekanism går igång när Ingvar Storm eller Annika Lantz går igång på radion. Stänger av direkt. Kronér har utnyttjat sin situation visavi en praktikant bl a. Hon ville ju inte ha en banan i den bemärkelsen som lilla apflickan i naturen. Vad ville praktikante ha i utbyte mot sex tro? Självklart ville hon få in en fot och komma upp sig i smeten. Hon ville bli känd och synas i TV. Det är det dom flesta ungdomar drömmer om idag. Att bli någon = Att synas i medierna!

Tre skorpioner som snart kan fira sin dag!

Martin Timell, född i Stockholm, fyller 60 år den 13 november. Fredrik Virtanen, född i Motala, fyller 46 år 15 november och Lasse Kronér, född i Göteborg, fyller 55 år 15 november! Grattis pojkar! Det kostar på att vara kändis och vara i det upplysta rummet! Kan inte vara roligt att era fadäser nu dragits fram i ljuset! Men Grattis i alla fall! Här får ni några ord på vägen som present: Man lär så länge man lever! Och: Håll snorren i hårdare tyglar!

Hela #metoo där allt som män gör får sig en kölhalning skjuter över målet. Grova gruppvåldtäker utförda av invandrade män, könsstympningar och barnäktenskap som tillåts i Sverige hamnar i mörkret och får inte den chockbelysning som behövs. Får kliva åt sidan för nyp i rumpan o s v. Blir inte belyst i en grad som skulle behövas. Sorgligt! Mycket sorgligt! Rentav omänskligt!

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Martin Timell har slagit sin sista spik! Tre som fyller i november!

 1. hllviken skriver:

  Håller med om att de omskrivna herrarna är osympatiska men…
  jag känner ”skorpioner” som är goa´

  Gilla

 2. skrotbilarna skriver:

  Lika barn leka bäst. Tur att man inte är skorpion.

  Gilla

 3. Maja Dacke skriver:

  Äsch, man kan inte bara gå efter soltecknet när man ‘analyserar’ en person. Så enkelt är det inte. Bakläxa, Helena! Verklig astrologi innebär så mycket annat … men ett födelsehoroskop kan säga mycket om man lägger ner tid och möda på det. Så … …

  Jag känner förresten flera trevliga skorpioner …

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Har flera skorpioner omkring mig och det är inget fel på dom. Däremot är det hela en kul grej i sammanhanget. Vilket sammanträffande! Astrologi anses vara en pseudovetenskap. Något löjligt och skämmigt att syssla med. Ändå syns stjärnbilderna på himlen. Det är många ledare som tar hjälp av en astrolog men det talas det tyst om. Startskottet för den ryska revolutionen ledd av Lenin och hans anhang gjordes under skorpionens tecken.

  Gilla

 5. hllviken skriver:

  Troligtvis kom kampanjen mot tafsande, vita män till för att dölja detta:

  http://pjjonasson.wordpress.com/2017/10/23/ny-undersokning-om-utlanningar-och-sexualbrott/

  Gilla

 6. hllviken skriver:

  Humoristiskt:

  Gilla

 7. Håkan skriver:

  Nämnda herrar är inget annat än polariseringsskapande bondeoffer och det verkar inte som skribenten insett det verkliga syftet med #me too projektet.

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Håkan! Läs inlägget en gång till!

  Gilla

 9. hllviken skriver:

  @gangrapesweden: ”Ett litet axplock av #jagärhär# medlemmar på SVT”

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.