Fjärrstyrning! Blev Jörg Haider mördad? Prinsessan Diana?

Jörg Haider 2007,  född 26 januari 1950 i Bad Goisern, Oberösterreich, död 11 oktober 2008 i nära Klagenfurt, Kärnten, var en österrikisk politiker, ledare för BZÖ och regeringschef i delstaten Kärnten.

Lätt att döda människor med ny teknik!

Den tekniska utvecklingen vi ser idag ger möjligheter att fjärrstyra fordon och förarlösa bilar. Detta sker genom att bilarnas datorer kopplas över via ett trådlöst nät till en styrfunktion på annan plats. Inom bara några år kommer det här att vara mycket vanligt. Man kommer inte att behöva chaufförer.

I gruvor och på andra mer obehagliga arbetsplatser sker det redan, och utvecklingen av det här med fjärrstyrning har pågått rätt länge. Som de flesta vet så ligger våra spionorganisationer mycket långt framme när det kommer till teknisk utveckling. Figuren som spelar Q i James Bond filmerna som alltid har nya tekniska prylar är en bild av hur det fungerar i verkligheten.
Låt oss därför se på vad som hänt under åren, och där man mycket väl kan inse och förstå att vad som skett av konstiga händelser kanske inte är så märkliga när det kommer till kritan.

Den mycket populäre ledaren för det Österrikiska högerpartiet Jörg Haider dog i en mycket uppmärksammad olycka där hans bil gick av vägen i mycket hög fart helt utan anledning – idag är en olycka av den sorten omöjlig för polisens tekniker vet nu vad de ska leta efter i de datorboxar som finns i bilar, och som så lätt kan omprogrammeras och fjärrstyras. Haiders död förändrade också politiken i hans land negativt för hans del och där man baktalade honom för sexuell perversitet mm efter hans död.

En annan av dessa märkliga olyckor är när Prinsessan Diana blir ihjälkörd i Paris. Bilen körde i 130 kilometer på en gata och chauffören var full säger man. Jo men på den tiden var det ingen som visste något om fjärrstyrning av fordon. Även Diana baktalas även nu med att hon var sjuk, konstig, pervers osv. Följer samma mönster och därför är det lätt att misstänka ett mord här så Charles kunde få sin Camilla.

2001 flög två plan rätt in i WTC husen i New York – erfarna piloter har klart deklarerat att göra den typen av flygning är mycket svårt, och helt klart avancerad flygning med jättelika plan. Dessa personer som sas finnas ombord och tagit planen, och som hade mycket enkel flygutbildning kunde knappast ha gjort det här. Något som ytterligare talar för att det handlade om fjärrstyrning är att ett av de mest framgångsrika företag som utvecklat dessa instrument hyrde lokaler i ett av husen.
Ett par mycket kända amerikanska journalister som sa sig ha viktiga uppgifter att publicera dog i bilolyckor som är mer än konstiga. Den ene av dem körde ihjäl sig mot en palm i Los Angels för några år sedan inne i staden på en aveny. Hur konstigt som helst då motorn i hans bil gick som en projektil minst 75 meter. Vilken fart ska han haft? Troligen fjärrstyrd för det passade bra inga uppgifter kom ut då men de kommer nu efterhand.

Idag med alla de datorer som finns kan de personer som man är rädd för eller hatar mycket enkelt tas kontroll över. Man läser deras datorer, och man kan ta över både dem och deras post. Om man vill kan man lätt placera förbjuden pornografi hos någon som sedan polisen hittar. Därmed är den karriären över. Barnporr kallads det. Du sänker vem som helst med detta.
Problemet för de som gör dessa brott är att tekniken nu utvecklas så fort att deras brott upptäcks efter hand. Vi kommer med all säkerhet att få reda på att de personer som sas flyga planen in i Tornen i New York inte gjorde det. Utan det var utrustning i husen som ledde dessa plan rätt ner och in i byggnaderna utan att någon kunde göra något åt det.

Det handlar om Fjärrstyrning och om Fjärrkontroll. Världen är idag galen. Galenskapen skapar människor som får förföljelsemani. Detta sker särskilt med de som befinner sig i svåra situationer och jobb.

Gubben i lådan

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.