Hurricanes som utrotningsmedel!

Det är oroligt i världen. Det blir så när makten växlat upp. När en fjäril viftar på sina vingar i Karibien påverkar det hela jorden enligt termodynamikens första och andra lag. Det som sitter med taktpinnen kan skapa jordbävningar och förstärka orkaner. Först kom orkanen Harvey sen Irma och en till, Maria. Ovanligt kraftiga Så många brukar det inte vara på raken. Och så jordbävningen i Mexico på det. Och hur har vår sommar varit? Bra fråga! Verkligen ingen höjdare. Men så blir det när det handlar om geoengineering, väderpåverkan, chemtrails och vad Haarp kan ställa till med. Det sprutas ovanför männskorna i Sverige men meteorlogerna går bara omkring i sina utstuderade outfits på dom olika kanalerna och låtsas som det regnar.

Natural News: Ever wonder why this intense string of hurricanes just happens to strike the highest population density areas when they make landfall?
Puerto Rico just took a direct hit. The power grid is wiped out. Casualties are mounting, and I’ve just completed an interview with Dane Wigington of Geoengineering Watch who says these hurricanes are being deliberately ”steered” into their intended targets. That’s why Harvey, Irma and now Maria are doing so much damage, he says. Läs mer här!

Finns det ett samband mellan dollarhegemonin (MIK) och jordbävningar. Läs vad Leuren Moret har att säga om det. 

Var katastrofen i Fukushima skapad? 

Aung San Suu Kyi som fått Nobels fredspris gör inget för att stoppa militären som bränner ner by efter by för att fördriva rohingyas i delstaten Rakhine. De flyr till Bangladesh som inte kan ta emot 400 000 personer på ett bräde. Otrolig tragedi! Barn som tigger om mat med hungriga blickar. Det finns ingen. Burma vill få slut på lidandet och räds inte internationell granskning, säger landets ledare Aung San Suu Kyi i ett tv-sänt tal till nationen. Men trots hård press från omvärlden valde hon att inte kritisera militärens insatser mot minoritetsgruppen. Och vad kan det genombyråkratiserade FN göra. Innan lägren och maten kommit fram har folk insjunknat och dött.

Plockar äpplen och kokar mos i parti och minut och tänker på hur underbar skapelsen är. Och hur bra alla skulle kunna ha det om om inte fanns! De sägs att vi är för många på jorden. Nä! Alla får t ex plats på Gotland. Problemet är att en procent har roffat åt sig världen och resten ska finna sig i det. Hur kan det vara möjligt? Jo, dom äger röksignalen och brännmärker alla som vågar sig på att pipa i fel tonart.

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Hurricanes som utrotningsmedel!

 1. Björngunnar skriver:

  Det här med Rhoingyas är en riktig soppa, de kom från Bangladesh och är nog inte så oskyldiga som de framställs, de finansieras tydligen av Saudi-Arabien.
  Läs mer här!
  https://ledarsidorna.se/2017/09/rohingyas-bakgrunden-till-en-konflikt/

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Björngunnar! Ja, verkligen en soppa! Samma som i Rwanda. Kolonialmakter, flera religioner, med vidhängande hets mot olika grupper och allt bottnar i kampen om jorden. Försörjningen. Titta på vad som hände i Rwanda med tutsierna och hutuerna. De slogs om jorden (egentligen) i det bördiga lilla landområde som ligger mellan bergen och kallas Rwanda.

  Gilla

 3. Björngunnar skriver:

  Mina funderingar på sista tiden tiden tiden har en förklaringsmodell som jag tycker måste tas med om man vill förstå skeenden som annars inte kan förstås.

  Gilla

 4. Björngunnar skriver:

  Vad jag förstått är att när två träter titta efter en tredje person…
  På engelska kallas det thirdparting.
  Men att hurrikaner är skapade av annat än naturen har jag svårt att tro.
  https://www.yr.no/artikkel/hvorfor-far-ikke-norge-tropiske-orkaner_-1.13702009

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Björngunnar! Från början är nog orkanerna naturliga. Man jag tror att man kan förstärka dom.

  Gilla

 6. Gösta Lilja skriver:

  Apropå orkanen Erin som parkerade utanför New York 11/9 2001.

  ”När det gäller Katrina gick det väl inte en minut under dygnet utan att någon TV-kanal rapporterade var hon var, vart hon var på väg osv. Alla möjliga från präster till räddningsexperter uttalade sig ständigt om hur folk skulle skydda sig, myndigheter utfärdade varningar mm. För de som bor i USA måste det ha varit omöjligt att inte veta något om Katrina, flera dagar innan hon slog till i New Orleans.
  Men Erin fanns inte. Det var absolut tyst om den orkanen. På morgonen den 11 september var det inte en enda TV-kanal som nämnde Erin på väderrapporten, tvärtom berättade man att vädret i New York den dagen skulle bli det allra bästa tänkbara. Och ändå fanns hon på varenda satellitbild, tom ISS (Internationella rymdstationen) hade flugit över och tagit bilder. Det var absolut ingen okänd orkan, men inte ett enda ord om detta i något media överhuvudtaget! Erin var i fyra dygn på rak kurs mot New York och inte en enda TV-station, radio, tidningar och Internet kände till detta. Det är som jag skrev i början, regin till 9/11 saknar motstycke.”

  https://newsvoice.se/2013/03/06/fortsattningen-om-911-baserat-pa-dr-judy-woods-bok-where-did-the-towers-go/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.