SD i Nordanstig fick in en pungsmäll på Moderaterna!

Demokratin på lokal nivå. Foto: Carole Tärnudd

I en mycket bra insändare i HT idag trycker Eva Andersson till Moderaterna bra nog. I samma tidning kan vi läsa att Moderaterna i Hudiksvall tänker lanserar Carl Bildt till partiordförande fast han inte vill! Företrädarna famlar och förstår inte att vad svenska folket behöver är ett helt nytt ledarskap. Inte medlöpare som sprungit på amerikanska ambassaden och skvallrat sen ungdomen. Redan 1992 kunde vi höra Bildt gnägga om den nya världsordningen. Snacka om lakej!

Ulf Kristersson kommer att köra M ännu längre ner i gyttjan. Mycket bra! Vad ska han kunna komma med? Säger nej till SD gör han. En liten man gör så gott han kan. Förmodligen har han bara jobbat med politik som Carl Bildt har gjort. Kristersson förlorade mot Reinfeldt om ordförandeskapet i MUF i det så kallade slaget i Lycksele. Han har också skrivit en töntig bok som han nu skäms för. Vad ska vi med moderatsillmjölkar till egentligen! Bättre då med SD-folk som i alla fall är lite vågade och kör på ändå fastän smäleken är stor. Inte för att SD heller kan göra skillnad med tanke på att Deep State rycker i allas kragar i topp.
Det här med tiggeri är svårt att enas om. Hur svårt ska det vara och hur lång tid ska det ta. Finns det något vidrigare än att se tiggare utanför affärerna. Man vill knappt gå in. Utanför systemet i Ljusdal har det suttit en trebarnsmor från Bulgarien i flera år i ur och skur. Kallt som fan ibland men hon har setat där i alla fall. Folk har skänkt henne kläder och andra saker. Jag har försökt prata med henne. Lära henne lite svenska. Har visat bilder på min tupp och mina hönor och lite annat i mobilen. Försökt få henna att säga tupp och höna men hon har vägrat. Tror faktiskt inte hon får prata med folk. Tror hon är ditsatt och ingår i något större. Hur det än är så är det synd om henne. Men varför ska Sverige vara hela världens Socialkontor?

Som sagt nu kliver Moderaterna fram i ett desperat försök att få tillbaka väljarna. Så nu låter dom som SD har gjort länge. I oktober ska tiggeriet i Sverige tas upp på moderaternas riksstämma. De närmar sig SD:s åsikter i frågan, menar Eva Andersson (SD), ledamot i Nordanstigs kommunstyrelse.

Tiggeri-förslag från SD hånades av M – nu vänder partiledningen

Eva Andersson: Moderaternas ordförande i Nordanstig beskyllde min partikamrat för att vara rasistisk och fördomsfull när hon i vintras i fullmäktige läste upp SD:s förslag om att förbjuda tiggeriet i kommunen. I dag, 5 september, toppar Lunch-ekot i Sveriges Radio med nyheten att Moderaternas rättspolitiske talesperson Tomas Tobé vill införa nationellt förbud mot tiggeri i Sverige.
M-ordförande Tor Tolander från Hassela ville få förslaget ogiltigförklarat på direkten och menade i ett senare inlägg på insändarplats att SD-förslaget var en ursäkt för att kidnappa talarstolen och framföra ett rasistiskt, fördomsfullt och svepande brandtal som utmålar alla fattiga av utländsk härkomst som tjuvar och barnmisshandlare.

Läs hela inlägget här!

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till SD i Nordanstig fick in en pungsmäll på Moderaterna!

  1. hllviken skriver:

    Gilla

  2. hllviken skriver:

    Hans uppsyn……..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.