Sambandet mellan Rotschilds och Vatikanen!

”Vik undan Moskoviter! Det svenska stålet biter! Här kommer gossar blå!”

Eller lite för er som vill lära er mer om vad som pågår! Kanske lite för tidigt att ensidigt spika upp juden på väggen! 

Under inlägget om den svarte påven skrev Lars Lindeberg i den första kommentaren: ”Vilken skämthistoria! Här är de som har makten i världen! Sverige blev utsett som första land därför svensken är särskilt imbecill och lättlurad! Det är väldokumenterat!”

Och här en annan kommentar: ”Det är naturligtvis inte islam som är vår fiende, men det är exakt det judar vill få oss att tro så vi kan hjälpa dom i deras mål att bekämpa islam, som är den enda kvarvarande religion med inflytande, i den islamiska världen alltså, inte i t.ex. Sverige där den så kallade ”islamiseringen” är ett av judars många tricks för att lura oss agera efter deras agenda.”

I deras värld har juden all makt! Inte i min. Än finns det hopp! Det finns nämligen många spelare i topp som jag just påvisade i inlägget om den svarte påven.

Rotschilds are jesuits!
I hope everyone will take the time to read the article I posted yesterday from this same source: HIDDEN HISTORY OF THE INCREDIBLY EVIL KHAZARIAN MAFIA. I think it may answer many of your questions about the connection between the Rothschilds and the Vatican.
When I take a minute and stop to think about all the people on this planet working to get the truth out to us, I find it is astonishing. The numbers, if they were counted, must be huge. ~J

Läs vad Tobias Lindberg  skriver om islam vs kristendomen.

Sanningen är dock den att andra civilisationer har varit mycket värre historiskt än vad vi européer har varit. Sanningen är att de kristna korstågen inleddes efter 400 år av muslimsk expansion, muslimsk erövring av kristna områden, övertagande av tre av de fem största kristna städerna i världen, muslimskt förtryck mot kristna, muslimska attacker mot Europa och mitt i ett läge när kristendomens starkaste fäste, Konstantinopel, höll på att falla. Sanningen är att muslimsk slavhandel höll på mycket längre, var långt mer omfattande och grymmare än den kristna världens motsvarighet. Sanningen är att den muslimska kolonialismen var mycket värre än den europeiska. Sanningen är att majoriteten av den slavhandel som världen idag tror att européer sysslade med egentligen utfördes av judar och att dessa ofta var mycket grymmare mot slavarna än vad européerna var.

Vidare var en stor andel av alla slavar genom historien vita. Nästan alla slavar i Europa var vita, majoriteten av alla slavar som fördes till Nordamerika av européerna var vita och ungefär en miljon européer kidnappades och såldes som slavar av muslimska slavskepp under århundradena från att islam uppstod fram till 1700-talet.

De kristna korstågen var inte oprovocerade anfall, utan svaret på flera hundra år av muslimska angrepp mot kristendomen och Europa. Inte heller var den europeiska kolonialismen och slavhandeln den värsta, utan de muslimska motsvarigheterna var mycket mer omfattande och grymma, så var det även med den stora andel av slavhandeln som drevs av judiska slavhandlare. Vi som växer upp i västvärlden idag får dock inte lära oss någonting om dessa delar av historien, utan får tvärtom redan från tidig ålder höra att vi är och alltid har varit de allra värsta, vilket har skapat ett så kraftigt självhat inom oss européer att vi till och med har förlorat den mänskliga instinkten att försvara oss själva och våra samhällen. Nu pågår ännu ett invasionsförsök av Europa, det senaste under en mer än tusen år lång muslimsk kampanj att ta över Europa. Mer här!

Som sagts ovan så är vi många som försöker få fram vad som pågår. Som vänder på stenarna så krypen får kräla! Och vi blir fler varje minut! No wonder att makten har växlat upp. Vad menar du med det Helena? Jo, till exempel alla false flags som kommer som brev på posten. 

…….

Detta inlägg publicerades i Människor, Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Sambandet mellan Rotschilds och Vatikanen!

 1. Lasse Anckarman skriver:

  Du Helena! Du har inte tänkt på att fråga de vars namn du använder om de vill medverka i din egocentriska vendetta som uppenbarligen beror på brister i dina argument. Det är en sak om jag av egen fri vilja kommenterar dina bloggtexter, men en annan om du använder mitt namn och de texter jag skrivit. Förstår du?

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Lasse A: Tänkte inte ens tanken. Jag kan ta bort ditt namn om du vill.

  Gilla

 3. hellertz skriver:

  Helena,

  Fick denna text när jag gick in på din länk:

  Kan inte ansluta till sidan på ett säkert sätt

  Detta kan bero på att webbplatsen använder TLS-säkerhetsinställningar som inte är säkra eller som är inaktuella. Kontakta webbplatsägaren om det här fortsätter att hända.

  Prova detta:

  * Gå tillbaka till föregående sida

  Pia

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Pia! Kör på ändå.

  Gilla

 5. hellertz skriver:

  Problemet berodde på att jag hade min banksida öppen. Det löste sig…

  Vilken otrolig mailadress du har????

  Pia

  FrÃ¥n: Pia Hellertz [mailto:pia.hellertz@telia.com] Skickat: den 25 augusti 2017 13:30 Till: ‘Helena Palena’ Ämne: SV: [Nytt inlägg] Sambandet mellan Rotschilds och Vatikanen!

  Helena,

  Fick denna text när jag gick in på din länk:

  Kan inte ansluta till sidan på ett säkert sätt

  Detta kan bero på att webbplatsen använder TLS-säkerhetsinställningar som inte är säkra eller som är inaktuella. Kontakta webbplatsägaren om det här fortsätter att hända.

  Prova detta:

  * Gå tillbaka till föregående sida

  Pia

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Ja, min mejladress är vald med omsorg!

  Gilla

 7. uppfriskande med frisk luft, helena! STOOORT TACKKK för dig!!!

  Gilla

 8. Lars Lindeberg skriver:

  Ja Helena jag tar det som en ära att bli nämnd i din blogg! Det visar på att rört vid sanningen!
  Skadekontrollen från judarnas sida har gått upp en växel vilket är deras specialitet! De kommer fram i ljuset och sprider sin ondska för att sedan krypa tillbaka i sin håla!
  Ytterligare ett belägg för att det är judar bakom har du här!
  Göran Persson talar om för oss att globaliseringen måste ske!
  Ett värre Landsförräderi har aldrig skett i Sveriges historia!
  Vem gav honom det mandatet!?
  Göran Persson är jude, vilket har varit dolt ända fram tills nu! Som vanligt!
  Mannen bakom Barbara Spectre och judaiseringen av Sverige!
  Tackar för publiceringen!

  Gilla

 9. Lars Lindeberg skriver:

  Ja här kommer hela historien!

  Persson bekräftar i intervjun att han är en globalist som ser blott en väg framåt: den fortsatta destruktionen av Sveriges politiska oavhängighet, och dess ursprungsfolks kultur, språk och etniska sammansättning – allt avrundat med assimilering av ruinerna av Sverige in i en global världsordning.

  När det kommer till den akuta migrationskrisen är skillnaden mellan Persson och Löfven således den att Persson vill att massinvandringen och den därmed förknippade globaliseringen genomförs på ett mer kontrollerat sätt.

  Den politiska världsbild som framtonar är totalitär.

  Ingen i Sveriges har skott sig själv som Göran Persson et al!

  http://blueshift.nu/goran-persson-globaliseringen-oundviklig-sverige-maste-krossas/

  Gilla

 10. Lars Lindeberg skriver:

  Ja Helena jag hade lite bråttom där!

  ”Ingen i Sveriges har skott sig själv som Göran Persson et al! ”

  Det skall vara! ”Ingen i Sveriges historia har skott sig själva som Göran Persson et al!”

  Gilla

 11. Lars Lindeberg skriver:

  En sak till som gör judarna vida överlägsna oss och de farligaste djävlar vi har här i världen!
  Den största spionring som finns i världen! Varenda jude är en spion!
  Judens fräckhet är så enorm att folk inte fattar att det är sant!
  Ingen slår dem i fräckhet!
  Lägg märke till Hoovers kommentar längre ner! Samt tänk på 911!

  Sayanim

  What Is A Sayanim ?

  The Sayanim is any Jewish person, that can be called on to assist another Jew in any cause. Since birth, the Jewish people have been taught of their superiority… and need for cohesion. The Sephardic Jews are the upper level of the race, and the Ashkenazim, which constitute 95% of all Jews, are the worker parasites of the race. Since the Sephardics first converted the AshkeNAZI, they brainwashed them into the idea that the world is their enemy and their fellow Jew is a ”Quiet Guardian”.

  Who Is A Sayanim?

  Every Jewish person is expected to be a potential agent (spy/sayanim), in varying degrees.

  What Will They Do?

  If the Jewish people sense a potential threat, the Jewish Sayanim is authorized to commit anything from simple harassment to business ruin, and even multiple murders. The Columbine Massacre was a perfect example. The police knew there were seven people involved, but five students, two sets of parents, one employer and psychiatrists, provided alibis and corrupted evidence.

  Examples:

  Your Jewish accountant will relay any private bookkeeping info to a Jewish competitor, your friendly Jewish pharmacist will assist your Jewish doctor to poison you, a clerk at VISA will supply your private credit information to anyone, the list is endless.

  Sayanim Indoctrination Starts At Childhood:

  Family Life:

  Jewish children rarely are allowed to play with the gentiles. Around the house the child is constantly bombarded with the word Goy. .
  Goy (goyim means cattle/animals), relates to menial occupations. The family maid, nannies, gardener, plumber, etc are referred to as ” The Goy or goyim ”.

  Grammar School:

  A public Jewish school will receive grants, and the best teachers are put in the district. 6th graders at these ”Magnet schools” are the equivalent of an 8th grader at a normal school. Jewish kid’s will always be eligible for the ”Gifted Programs”.

  Exceptional Jewish children are turned over to the Rabbi for future guidance.

  High School:

  In heavily Jewish communities the public schools will always have a ”Gifted program”.
  For those with the resources, they will attend exclusive schools.

  Colleges & Universities:

  Here is the big payoff. Entrance into the finest schools is assured. All the larger Universities have Sayanims placed in key locations from the Dean to the Admission Officers, to the loans, and the scholarship personnel. Societies, such as Hillel, will shepherd a young Jew throughout his college career.
  Jewish professors will always favor the Jewish student. Jewish students make up 30% of the Ivy League, which they credit to their extraordinary IQ’s, which is a myth. Law schools, such as Yale, can have an enrollment of 60% +.

  Business World:

  In any Jewish controlled company, a Jew is given first preference in job interviews.
  If a Jew is a businessman, he gets preferential treatment on contracts where another Jewish person is involved.
  Getting a bank loan is a cinch if he is a Jew.

  Government:

  Jews have lined all government’s offices around the planet with their people. (parasitic infestations) !

  Student loans get erased if they are a Jew or Jewess. A non-Jew business competitor can have a regulatory agency put on him by these parasites. The Judicial is 40% Jewish and another 35% are minorities they control.

  So What Is Expected Of A Sayanim?

  The standard Sayanim routine is basically favoring other Jews in ordinary transactions, but the sayanim can be called on to protect any criminal enterprise. From the traffic court Judge to an Appellate Judge – fellow sayanims receive special treatment. The special Sayanim (200,000 of them worldwide but there are probably a lot more now) will be expected to cooperate in any Israeli Mossad (Israel’s Secret Service) enterprise including murder, sabotage and any form of Fifth Column activity (does 9/11 ring a bell?). A division of the Mossad ( Katsas) keeps records, and stays in active contact with this group, the Mossad.

  The Sayanim (sleeping cells who spy/act for Mossad in the host nation they live in, sometimes pretending to be Christians, Moslems, Israelites, etc.)

  ”The individual is handicapped by coming face to face with a conspiracy so monstrous he cannot believe it exists”. J. Edgar Hoover, FBI Director 1924-1972, quoted in The Elks Magazine (August 1956).

  ”All Jews are provocateurs in Peacetime, saboteurs in Wartime, and subversives all the time.”

  Gilla

 12. Pingback: Sambandet mellan Rotschilds och Vatikanen! – Life, Death and all between

 13. hllviken skriver:

  BEVISAR VILKA SOM LIGGER BAKOM ALLT! (Lång – men sevärd varje sekund)!

  Gilla

 14. Lars Lindeberg skriver:

  He he he Skrapar du lite på ytan he he he!
  Vad tror du att du finner där!
  He he he
  Som drar i tåtarna!
  He he he!

  Gilla

 15. hllviken skriver:

  Jesuitpåven kysser hand: Rothschild och Rockefeller:

  Gilla

 16. Pingback: Vad skall vi med svenska kyrkan till när den närmar sig islam | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.