Saudiarabien bryter med CIA/Mossad! Knyter istället banden med Ryssland och Kina!

CIA HAR FÖRLORAT GREPPET ÖVER HELA MELLANÖSTERN!

Saudiarabien är på väg att bryta med CIA/Mossad. Saudiarabien söker en ny identitet och knyter banden med både Ryssland och Kina, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

 ALLT HAR GÅTT PÅ EN HISTORISK SEKUND

FÖRST UT I MELLANÖSTERN ATT BRYTA MED KRIGARIMPERIET I VÄST VAR TURKIET

 • CIA/Mossads legoarmé ISIS är snart krossad i både Syrien och Irak.

 • Hezbollah i Libanon är en av Mellanösterns bästa befrielsearméer.

 • Syriens armé håller på att explodera av stolthet och lycka.

 • Egypten har brutit sig lös från CIA:s förlamande grepp.

 • Libyen är på väg i samma riktning.

 • Jordanien är också på väg att klippa banden mad CIA/Mossad.

 • Iran är oändligt mycket starkare och säkrare nu än bara för ett år sedan.

 • Qatar har överlevt den plötsliga blockaden – landet är stärkt.

HÖR OCH HÄPNA – SAUDIARABIEN GÅR NU SAMMA VÄG!

Låt mig citera en mening ur en klarsynt artikel som nyss publicerad i Huffington Post:

”My guess is that someone is advising the Saudi leadership not to lock horns with Iran because China and Russia will work behind the scenes to pull the two nations apart …” (Översatt till sann svenska: Ryssland och Kina agerar i kulisserna för att få Saudiarabien att lägga ner stridsyxan mot Iran och i stället börja samarbeta).

När man läser listigt formulerad text finner man ibland litet obalanserade utbrott som omedelbart avslöjar författarens politiska ståndpunkt. Läs denna mening: (”MBS” – Muhammed bin Salman)

”I find MBS’s argument that extreme religious conservatism in Saudi Arabia is a relatively recent phenomenon, born in reaction to the 1979 Iranian revolution, absurd”(Absurd betyder löjlig).

Förtfattaren av artikeln gläds inte över att att MbS har fått nog av stenålderstolkningar av Islam. Saudiarabien har under hela den tid som CIA kontrollerat landet försökt hetsa fram krig mellan Sunni och Shia. CIA sörjer nu djupt över att MbS i stället söker samförstånd. Den som läser Saudi Vision 2030 behöver inte tveka en sekund. Saudiarabien är på väg att bryta med CIA/Mossad. Saudiarabien söker en ny identitet och knyter banden med både Ryssland och Kina. CIA:s idé om ett arabiskt NATO under Saudiskt befäl har blivit ett historiskt skämt. Hur jag än anstränger mig för att förstå kommer jag inte undan frågan – är det bara galningar i CIA eller har Gud gjort dem tokiga – alla på en gång?

 HELA MELLANÖSTERN ÄR FÖRÄNDRAD

Det har gått så fort att nästan ingen kan hålla sig uppdaterad.

Sionisterna är panikslagna. Hur ska tvåstatslösningen se ut? Det är så enastående självklart att Israel får nöja sig med det område som beslutades av FN 1946. Hela världen vill ha denna lösning. Gud i himlen vill att palestinier och israeler ska leva i fred, och det är Gud som bestämmer. Palestina kommer att tilldelas ett eget territorialvatten där egna hamnar i Medelhavet kommer att byggas. Även palestinska  barn kommer att få bada vid Medelhavets östra strand. Precis så vill Gud ha det. Gaza blir självklart en del av det nya landet Palestina.

VILKEN UNDERBAR VÄRLD SOM VÄNTAR

Nelson Mandela kommer att le i himlen. Nelson Mandelas kära vän Yassir Arafat kommer också att glädjas. De kommer att krama om varandra i himlen – tillsammans med alla miljoner palestinier som fördrevs från sitt land. Själva tröskeln till världsfred är freden mellan palestinier och israeler. Denna fred öppnar portarna till fredsriket på jorden. Den värld i fred som väntar är en gåva från Gud.

Det enda som CIA har lyckats med är att skapa ett mänskligt helvete i USA

Landets öde ser becksvart ut. Landet får nu skörda sin egen draksådd. Jag suckar djupt. Hela Mordors imperium kommer att drabbas fruktansvärt när USA kollapsar. Vi får också vara med och skörda frukterna av att vi deltagit på krigarimperiets sida i många decennier. Oj vad Sverige har skadats av vår följsamhet till husbonden i väst. Tänk när den sanna historien skrivs. Stackars oss – stackars vårt land. CIA:s femtekolonn har lyckats skada oss ofattbart. Sverige är en skammens nation.

Sanningen om finansfamiljen Wallenbergs storsatsningar på Hitlertyskland kommer att göra mycket ont. Morden på Olof Palme och Anna Lindh kommer att skaka oss i grunden. Smyganslutningen av Sverige till NATO är en annan nationell katastrof. Det svenska deltagandet på NATO:s krig i både Libyen och Afghanistan är ännu värre. Carl Bildt var utrikesminister och herr Borg finansminister i moder Svea. Djupare kan ingen nation falla. Våra barnbarn kommer att kräkas över sitt land.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Saudiarabien bryter med CIA/Mossad! Knyter istället banden med Ryssland och Kina!

 1. Brage Norin skriver:

  SNÄLLA RARA CIA – FATTAR NI VAD NI HAR STÄLLT TILL MED?
  NI HAR ÄVEN KLARAT AV ATT STÖTA BORT SAUDIARABIEN!!!
  Ert STORA misstag var när ni lurade den nya saudiska kronprinsen Muhammed bin Salman ”MbS” att begära Qatar på ett silverfat. Han förnedrades inför hela världen – detta lyckades ni med. Men till vilket pris???

  Den tysk-amerikanska historikern William Engdahl får rätt. Saudiarabien är på väg att frigöra sig från USA. CIA:s vansinniga misstag förändrade världen. Det var ett misstag som faktiskt överstiger alla andra misstag i kubik. Den misslyckade CIA-ledda militärkuppen i Turkiet förändrade också världen – men ingenting går upp mot ”Qatar-fällan”. MbS var säker på USA:s stöd att annektera Qatar – men ack vad han misstog sig. Han blev mycket vred när han insåg hur CIA lurat honom.

  Det tog lång tid innan Erdogan insåg hur djävulskt bakfalskt NATO behandlade Turkiet. Det tog lång tid innan de geopolitiska effekterna slog igenom. Nu har den smärtsamma omställningen i Turkiet stabiliserat sig. Landet har vänt sig österut – mot Ryssland och Kina. Landet har valt ett fredligt samarbete i stället för att samarbeta med den förljugna västvärlden och det krigshetsande NATO.

  Hela det turkiska folket har fått veta vad som hände. CIA försökte lönnmörda landets folkvalda president. Det turkiska folket räddade honom. Misstaget förändrade världen. Men som sagt – CIA:s ”Qatar-fälla” är ett ännu större misstag – en ovanligt sjuk idé.

  CIA VÄLJER NU ATT SLÄPPA SERIER AV HEMLIGA MEJL.
  Bara den senaste veckan har två sådan ”läckor” förvånat världen:
  * Saudi crown prince ‘wants to end Yemen war’, leaked emails reveal …
  http://www.independent.co.uk › News › World › Middle East
  * UAE ambassador says ‘whole of Saudi Arabia is cuckoo’ in leaked email
  http://www.gulf-insider.com › GCC Countries › Saudi Arabia .

  DET ÄR INTE FÖRSTA GÅNGEN SOM LÄCKTA MEJL HAR ANVÄNTS AV CIA.
  Under sommaren 2015 cirkulerade en massa brev runt bland inflytelserika saudiska prinsar
  där krav på kungens avgång fördes fram. Mejl började läcka ut. Det saudiska folket fick läsa
  på nätet om maktkampen inom kungafamiljen helt öppet. Alla förstod att CIA stod bakom de
  läckta mejlen – men ingen vågade ingripa. CIA:s försök att avsätta den nya saudiska kungen misslyckades.

  KUPPEN I MEKKA – den 21:a juni 2017.
  Den 57-åriga kronprinsen Muhammed bin Nayef gick in i ett palats där många mäktiga prinsar väntade. Kameror, utvalda beväpnade säkerhetsagenter och hans kusin Muhammed bin Salman – den nya saudiska kungen Salman bin Abdulaziz favoritson – väntade på honom. Den 31-åriga Muhammed bin Salman kysste sin äldre kusin. Därefter placerades bin Nayef i husarrest. Han avstängdes med omedelbar verkan från omvärlden. CIA:s favoritkronprins var utom räckhåll för CIA. Detta kom som en chock för hela den förljugna västvärlden.

  DET ÄR SÅ MYCKET SOM HÄNDER PÅ EN HISTORISK SEKUND.
  Endast en galning som älskar att förstå vad som händer bakom kulisserna har en chans att hänga med. Ett intressantare historiskt skeende går inte att föreställa sig. Det som jag absolut inte begriper är att alla Mordors generaler verkar ha blivit tokiga – alla på en gång. Det verkar onekligen som om ondskan vill förgöra sig själv.

  Ett fredsrike är på väg på jorden – så enastående stort och vackert. Hela Mordors imperium störtas i graven mitt framför näsan – men nästan ingen ser det.

  Brage Norin – en glad filosof.

  Gilla

 2. rolandmollbrandt skriver:

  Hear, hear!!!
  Många äro de som kommer att få rannsaka sig själva och tvingas ställa sig vid skampålen, när den VERKLIGA sanningen kommer fram… och många äro de som kommer kvävas av att allt för länge haft huvudet djupt nedkört i marken… och många äro de vars fickor kommer att bränna djupa hål av de 30 silverpenningar de mottagit…

  Karma, kommer att skipa en rättvisa som ingen människa kan överblicka.

  Gilla

 3. Björngunnar skriver:

  Brage ser vad som händer och drar sina slutsatser…
  Mina slutsatser, för vi ser samma sak, är helt andra.
  Det är USA och EU som ligger på slaktbänken och eftersom Saudiarabien ingår i Mordors nya rike så kapas banden till den som tappas på blod, USA.
  CIA arbetar inte för USA utan för Mordor.
  För svenska tekniker med unika kunskaper kan många dörrar öppnas men för resten av befolkningen i Sverige stundar vargatider.
  Något nytt lyckorike är det inte fråga om för oss, där har Brage så fel man kan ha, dessvärre!

  Gilla

 4. Lars Lindeberg skriver:

  Din spådom Brage vilar på lös grund!
  Om den stämmer så finns inte Sverige att kräkas över för våra barnbarn!

  USA sålde vapen till Saudi för $110 BILLION, hur mycket är det i svenska, detta var 2017, i år alltså! Donalds triumf!

  https://www.gizmodo.com.au/2017/05/heres-what-saudi-arabia-is-buying-in-its-110-billion-arms-deal/

  Gilla

 5. Pelle skriver:

  Det är flera länder som helt plötsligt bytt sida, är det verkligen nya allianser eller är det hela ett skådespel för den stora massan som läser gammelmedia? Är det för att förvirra, dölja kaos för vad som ska komma framöver. Väst är bankrutt.
  Tiden får utvisa.

  Gilla

 6. Brage,

  I understand what you are saying – but – want to narrow in on this point:-

  A one state – or- two state solution for Palestine/Israel.

  In 1999 the respected Palestinian intellectual, Edward Said, wrote this important article:-

  He argues for a one state solution. Some of the facts on the ground that have to be considered are:-

  i) About 25% of the Israeli population is non-Jewish.
  ii) Israel would not be able to survive without the substantial monetary supplements and military support it receives from the US.
  iii) Looking at Palestine from 1948 onwards there are some fundamentals to be recalled a) The Jews at the time were a minority population in Palestine b) The size of the land desired by Israel, which it is trying further to acquire beyond the 1967 established boundary, does not equal fairness or justice for the Palestinian people c) The British and American foreign policy positions over Palestine cum Israel have remained iniquitous, which only serves to fuel resistance amongst the Palestinian people. N.b. the Western narrative would have one believe that a legitimate struggle for nationhood is to interpreted as Palestinian ‘terrorists’ making trouble for an otherwise peaceful Israeli population. All of this adds up to the Zionist concept of a state whose fully accepted citizens have to be of a certain ethnicity/religion – certainly this is racism. The roots of the problem go back to the establishment of the state of Israel and the colonial problem will not disappear merely by having a border separating two distinct ethnic groups – for this already exists with Israel being a state with the Palestinians living in a non-state The problem goes further with Israel willfully establishing Bantustans to prevent Palestinians having contiguous land which would then be the basis of the proposed two state solution. I.e. the facts on the ground contradict the prospects for the assumed probability of a two state solution.

  So – the question – as asked by Professor Said:-

  ” We Palestinians ask why a Jew born in Warsaw or New York has the right to settle here (according to Israel’s Law of Return), whereas we, the people who lived here for centuries, cannot.”

  I suggest that the answer will not come via two states which would only serve to obfuscate the real problem facing the two peoples.

  Back to you Brage.

  Gilla

 7. The referenced page:-

  Gilla

 8. Brage Norin skriver:

  En tvåstatslösning skulle göra det möjligt att återuppbygga Palestina från grunden. Detta.verkar vara den enda möjliga lösningen på kort sikt. Att slå ihop Israel och Palestina idag betyder palestiniernas undergång. I framtiden kanske både israeler och palestinier önskar leva i fred i en stat. Det är en underbar framtidsdröm, men såren kommer att ta tid att läka – mycket lång tid. Jag saknar djupare kunskaper i denna komplicerade fråga. Jag är därför inte kompetent att yttra mig om hur fredsprocessen bör skötas. Jag tror på en enstatslösning på sikt. Det vore en fin present till mänskligheten.

  Gilla

 9. Lars Lindeberg skriver:

  I vilket fall som helst så har judarna stulit landet! De kallar Israel!
  Judarna har grävt över hela landet sedan 1948 och inte hittat ett enda bevis på att judar bott där!
  Spår efter andra folk som bott där har judarna kastat bort som avfall!
  Allt detta enligt Professor Gösta Vitestam vid Semitiska Intuitionen, Lunds Universitet!
  Bekräftat vid hans föreläsningar i ämnet!

  Gilla

 10. Brage,

  While I have an interest in this issue, I am not saying I have perfect solution. I am saying that Professor Said’s argument and point of view makes better sense, to my mind, than the proposed two state solution. As I said, which is clear for all to see, Israel’s policy of land grabs and segmented divisions within Palestinian lands has already made the two state solution impossible.

  While solutions may appear impossible – the fact on the ground is that the problem is not going away.

  Gilla

 11. Björngunnar skriver:

  Courteney!

  What Brage calls very complicated can in my opinion better be called pure evil.
  Is it desierable to live in Israel for the palestinians?
  I have been in Israel and the people there were all in a low state, maybe this is karma, but for sure it is low!
  So help the palestinians far far away from Israel is what I suggest and I am 100% on their side.

  Gilla

 12. pelle3blogg skriver:

  Detta har inte med artikeln att göra men ,,,,,,,,,,afp påstår att tyskland har fått hämta sin guldreserv från usa kan det vara möjligt ?

  Gilla

 13. pelle3blogg skriver:

  Tack helena ,,,, men men men ,,,,, kan man lita på afp o cnn ?

  Gilla

 14. Björngunnar skriver:

  Såklart kan du lita på nyhetsbyråerna Pelle, de kommer alltid att skriva det ägarna vill, var så säker!

  Gilla

 15. Benny skriver:

  Bara hälften av Tysklands guld återfördes! Och det sammanträffar med att FED med största sannolikhet fick tag på guldet USA stal i Ukraina, Libyen…i sanning ett märkligt sammanträffande att USA plötsligt kunde leverera guldet till Tyskland när man skjutit på återleveransen i åratal på oklara grunder. Man ser ju ett klart samband här..

  Gilla

 16. hllviken skriver:

  KOREA FALSK FLAGGA

  Gilla

 17. hllviken skriver:

  Ja – det kommer bekräftelser!

  Gilla

 18. Jag skriver:

  Hahahahaha, vad är det för galning som har skrivit den här texten?

  Gilla

 19. Pingback: Misslyckad CIA-kupp i Saudi! Mordors rike är golvat | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.