Den Svarta Påven! Den vanlige gillar Lucifer!

Ja, just det, VEM är den där Svarte Påven? frågade Lasse Anckarman under detta inlägg.

Pope Francis and the Vatican has introduced the world to their god they been worshiping all along, Lucifer. According to Pope Francis and the Catholic Church, The Morning Star is the creator of the world and the father of Christ. He brought “light” to the human race.

Pope Francis Declares Lucifer As God. Pope Francis and the Vatican has introduced the world to their god they been worshipping all along, Lucifer. According to Pope Francis and the Catholic Church, The Morning Star is the creator of the world and the father of Christ. He brought “light” to the human race. This announced was made to the world April 27th, 2014 during a ceremony where Pope John Paul the 1st and Pope john Paul the 2nd.This declaration is unprecedented and should cause concern to the world. It’s no coincidence that the first Jesuit Pope would make such a shocking statement. He has been overhauling the Vatican since he got in. So far he has said Atheist will enter heaven as long as they do good works. He also stated Jesus is just a man and prays to the father and he is a co-mediator with mother Mary between God and man. This is their new statement made during Mass and other ceremonies:

https://newsgru.com/lucifer-is-god-declared-by-pope-francis/
…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

38 kommentarer till Den Svarta Påven! Den vanlige gillar Lucifer!

 1. Lars Lindeberg skriver:

  Vilken skämthistoria!
  Här är de som har makten i världen!
  Sverige blev utsett som första land därför svensken är särskilt imbecill och lättlurad!
  Det är väldokumenterat!

  Gilla

 2. Lars Lindeberg skriver:

  Här har du en mer precis som gäller Sverige! Folk dör av skratt!

  Gilla

 3. Sverker skriver:

  Att komma dragande med den där svarte påven nu, ca 10 år efter att resten av oss vakna hajat att det är en i raden av sluga sätt att få bort strålkastaren ifrån sig själva, d.v.s dom där som är (själv)utvalda av (egen konstruerad) gud, är ju inte direkt smickrande för dig Helena.
  Det är bara att tugga i sig att det är judendomen som är elefanten i rummet.

  Gilla

 4. Lars Lindeberg skriver:

  Ja för att ta till Babara Spectres termer så är de självutvalda inne i ett ”damage control” mode precis som väntat! Så har de alltid gjort!
  De kan inte överleva utan detta ”mode” och vi kommer att vara i centrum av detta ”mode” och vi kommer att bli anklagade för ”antisemitism! Det kommer bara att växa och växa!
  Annars kommer vi inte att överleva!
  Det vore ju tragiskt om den vita rasen bara försvinner ut i tomma intet!
  Eller hur!

  Gilla

 5. Lasse Anckarman skriver:

  Jesuiter har skapats och styr(t)s av judar. Ursäkta mig, men jag måste skratta åt din naivitet. Var god skölj, men svälj inte. 😀 😀 😀

  ”I have found that behind every major problem that we face today you will find Jewish people…”

  Gilla

 6. Pingback: Den Svarta Påven! Den vanlige gillar Lucifer! | Helena Palena – Life, Death and all between

 7. Lars Lindeberg skriver:

  Helt rätt och riktigt Lasse Anckarman! Det är väl att vi har dina goda rent ut sagt enorma kunskaper i ämnet!
  Jag delar helt din uppfattning och jag har studerat judar i 60 år!
  De är de farligaste för mänskligheten och speciellt svenskarna och Sverige!
  Där de ökända Bonnierjudarna står i spetsen!
  De har t.o.m. infiltrerat Svenska Kyrkan och håller på att ta dö på den!
  Det är planerat sedan länge, när kom Åkre Bonnier in i Svenska Kyrkan! Frågan är retorisk!
  Judarna är sluga, det har inget med intelligens att göra!

  http://experimentlandet.blogg.se/2016/february/den-skenkristna-biskopen-och-miljardaren-ake-bonnier.html

  Gilla

 8. educaremm skriver:

  På dgs beskriver Mohamed Omar svenskar, och han menar nog européer överlag, för att vara – för snälla – , vilket då menas skulle medföra en orsak till att en islam, och många muslimer, skulle avsky svenskar, och européer…

  Men, det är nog mer komplicerat än så…

  Man kan inte hålla på att försöka att – skylla på andra – ?…(Vilka dessa – andra – , än är, eller tilltros vara?……

  Det är nog ändå fel väg att försöka gå om man själv vill växa….

  Man skulle nog egentligen faktiskt inte kunna beskriva varken svenskar, eller européer, som så särskilt snälla människor….

  Det är mer lydnad och följsamhet inför vad politiker, experter och auktoriteter säger, önskar sig och vill, som människor i väst överlag är följsamma till, låter sig påverkas av och alltså blir – lydiga – , inför inför….(Men – snällhet – ? Nej, det är lydnad, och en benägenhet till s.k. – lättpåverkan – , samt en villighet till just lydnad, följsamhet, att – inte bråka – , samt att vilja visa på ett s.k. – gott humör – ?…Dvs., en villighet till just – lydnad – ?..)

  Lydig och följsam till vad doktriner, ideologier och ismer förespråkar och vill, samt svaga för att vilja känna sig moderna och för att vilja ta bort allt det som verkar vara gammalt och förlegat.

  Det som är modernt idag är att vilja (framstå som att) man vill omfamna ett proklamerat och ett dikterat multikulturellt samhällsideal.

  Vad gäller en kristendom så är den väl ganska så bekämpad av en s.k. vetenskapsdyrkande ism och upplysningsperiod, och också av en s.k. modernitet.

  Den modernitet som fortfarande menas vara dominerande i det s.k. upplysta, s.k. demokratiska och s.k. moderna västerländska samhället, (och som antas bilda bakgrund för dess materiella välståndsökning, kanske då på bekostnad av psykologisk och social frimodighet, livsglädje och välstånd?…).

  Det är inte först och främst en islam som inom Europa har bekämpat en kristendom.

  Inte heller är detn en islam som eventuellt har tunnat ut en kristendom och gjort den relativt obegriplig, eller ointressant för många, eller som har gjort den onödig som lära och ideal för många européer och särskilt då kanske för många skandinaver, till förmån då för en modernism.

  Det är en vetenskapsdyrkande kommunism och socialism, samt en s.k. kulturmarxism, som med sina socialistiska, sociala och vetenskapsydyrkande ideal kring både jämlikhet och jämställdhet, samt alla människors lika värde, samt en feminism, som tillsammans har kunnat förklara en kristendom som mer eller mindre överspelad.

  Som tillsammans har kunnat förklara en kristendom som mer eller mindre oviktig i jämförelse med mänskliga rättighetsideal, eller med andra moderna kommunistiska, kulturmarxistiska, neoliberala, feministiska och socialdemokratiska ideal.

  I en s.k. feministisk och modern isms spår, som medfört många familjeupplösningar i en respektlöshet för gränser mellan människor och andra normupplösande ideal, som inte sällan har propagerats av rock-popindustri, kosmetikaindustri, modeindustri, filmindustri och reklamindustri, har ett västerland självt anträtt sin väg mot sin egen självförstörelse.

  Det är en västvärld som själv mer eller mindre har tagit kål på sig själv vad gäller förmågor att hysa självaktning, att kunna värna sina familjer samt att kunna reproducera sig själv, samt att hysa självrespekt för sig själv som kultur och som folk.

  I norra Europa och Skandinavien, och även i USA, där det till en övervägande andel bor en s.k. vit befolkning, har ett utpräglat självförakt, självhat och självskadebeteende utvecklats, samt olika grader av oförmågor till självhävdande, till självtilltro, till självrespekt och är till stora delar i avsaknad av självbevarandeförmågor samt sunda självförsvarsförmågor.

  Men det är inte en islam som har åstadkommit detta.

  Det är (s.k. vita) skandinaver och européer själva. Kanske delvis pga högmodiga antaganden? – Wir shaffen das…(?)…

  Varför skulle en islam vilja anamma en sådan kultur av självförnekelse, självförakt och självhat, samt sådana kulturella oförmågor till självförsvar och självrespekt?

  Det vore ju mycket dumt av en islam, att vilja anamma sådana kulturella präglingar och ideal av självförnekelse och självhat, om en islam vill bevara sig själv som kultur?

  Naturligtvis vill en livsbejakande islam då hellre istället försöka att behålla sin egen självrespekt, sin egen förmåga till självförsvar, sin egen förmåga till reproduktion av sig själv som kultur och ideal och som folk, än att vilja anamma en så pass dekadent, en så pass högmodig och så pass självförstörande, självföraktande och självhatande kultur som den europeiska……

  Vem vet…

  Gilla

 9. Lars Lindeberg skriver:

  Du känner inte till ”Gutmenschen” syndromet ser jag!
  Det har förstört framför allt oss Germaner! Vi lider fruktansvärt av det och juden är den som utnyttjat det slugast mot oss!
  Adolf Hitler lyckades väcka det Tyska folket och många andra angränsande länders folk mot det men den sluge juden fick de Amerikanska svinen att arbeta 24/7 på att hjälpa kommunisterna att bekämpa Tyska folkets vilja att inte underkasta sig det judiska oket kommunismen!
  Därför vann kommunisterna kriget tack vare dom!
  Vi är tillbaka till före 1933 igen i alla våra länder med Sverige med de flesta imbecilla som ledande i att utrota sig själva och ta dö på de sina och hjälpa till med detta själva med en frenesi sällan skådad!
  Så klart vad kan en arab som Omar ha för kännedom om detta? He he he
  Araberna själva vet inte mycket om sig själva! Nästan alla böcker skrivna om araber är skrivna av judar!

  Juden är det största hotet mot oss och mänskligheten, de har nästlat sig tillbaka in i våra samhällen efter att ha varit utkastade 109 gånger minst!
  Judarna är en Femte Kolonn inom våra gränser!
  Den värsta fienden som tänkas kan!

  https://www.google.com/imgres?imgurl=http://commons.wikimannia.org/images/Gutmensch.jpg&imgrefurl=http://de.wikimannia.org/Gutmensch&h=329&w=599&tbnid=IZELnUV6mQn3fM:&tbnh=115&tbnw=211&usg=__jHw-G5VO2Kgel-oUYRbrhmNYQ9c=&vet=10ahUKEwioh9SwkePVAhUp3IMKHSsVAzsQ9QEILDAA..i&docid=QVt2j-p3fe6hTM&sa=X&ved=0ahUKEwioh9SwkePVAhUp3IMKHSsVAzsQ9QEILDAA

  https://en.wikipedia.org/wiki/Gutmensch

  Titta här hur slugt judarna har gått till väga i Sverige!

  Titta här hur slugt de gått till väga i våra länder!

  Väl mött i kampen mot judarnas försök att utrota oss och ersätta oss med negrer!
  Annie Lööv vill ta in 30 MILJONER negrer till Sverige!

  He he he

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Lindeberg och Anckarman! Styr judarna Vatikanen?

  Gilla

 11. Lars Lindeberg skriver:

  Du kan uttrycka det så här!
  Vatikanen har underkastat sig judarna för länge sedan!
  Spelet med Vatikanen idag är för att ta bort strålkastarna från judarna!
  Det är de specialister på!
  Att komma undan sina illgärningar!
  Titta bara på USA!
  De värsta krigsförbrytarna världen har skådat, oslagbart!
  Tyskarna är fortfarande på knä 70 år efter kriget! Som startades av judarna 1933!

  Gilla

 12. Lars Lindeberg skriver:

  Varför tror du Vatikanen vurmar för islam Helena?
  Jo islam är inkörsporten till judendomen!
  Kommunismen och judendomen är samma sak!
  Så enkelt är det men folket vägrar att se det uppenbara!
  De är förblindade av alla pengarna de tjänar på utlänningarna! Tror dom!
  Enbart imbecilla litar på sådana uppgifter att utlänningar är lönsamma!
  Det kommer en dag med ett våldsamt uppvaknade! Inom snart!
  Det hela står skrivet på väggarna!

  Gilla

 13. Lasse Anckarman skriver:

  Svar JA! De tycks även styra dina tankegångar om nu det mot förmodan skulle kunna få dig att vakna. Sorgligt att du är så lättlurad, och som om det inte vore nog skryter du om din ”kunskap” och ditt förstånd men inte ens det faktum att du blir utskrattad av mer nyktra och kunniga läsare tycks få dig att vakna upp:
  http://sv.tinypic.com/r/64dk3t/9

  Gilla

 14. Lasse Anckarman skriver:

  Rätt länk till bilden:

  Gilla

 15. Lasse Anckarman skriver:

  Gick inget vidare med länken där. Nytt försök:

  Gilla

 16. Lasse Anckarman skriver:

  Det är naturligtvis inte islam som är vår fiende, men det är exakt det judar vill få oss att tro så vi kan hjälpa dom i deras mål att bekämpa islam, som är den enda kvarvarande religion med inflytande, i den islamiska världen alltså, inte i t.ex. Sverige där den så kallade ”islamiseringen” är ett av judars många tricks för att lura oss agera efter deras agenda.

  Tänk efter själv, hur många inflytelserika muslimer finns det i Sverige eller andra europeiska länder, i jämförelse med inflytelserika judar? Skulle tro att resultatet blir en seger för judar med siffrorna 99-1! Islam har för övrigt ALDRIG bekämpat kristendom, utan kristna ses som syster eller bror, precis som sann kristendom alltid sett, och idag ser islam som syster och bror. Detta medan judaismen hatar allt icke-judiskt.

  Naturligtvis vill inte islam ge sig själva dålig image. Inom judendomen sköter man det genom att man kan ljuga obehindrat därför att man kontrollerar media, emedan kristendom och islam saknar det inflytandet. Därför har vi fått wahhabismen, som judiskt kontrollerad media vill indoktrinera oss är islam, som ”Israel” samarbetar med i förstörelsen av Mellanöstern till förmån för ett ”Storisrael”, enligt deras urkunder om judisk världskontroll.

  Man kan också ställa sig frågan hur mycket muslim man egentligen är om man bryter mot Guds ord i koranen? Har inte också muslimer en plikt att stanna i sin hemtrakt och bekämpa en eventuell fiende? Är det därför vi får hit så många ”män” från just muslimska länder? Det hela är en teater, ganska lik den taktik som judebolsjevikerna använde vid maktövertagandet i Sovjetunionen 1917, man släppte helt enkelt ut fängelsekunder, kriminella element som tilläts skapa kaos och terror på gator och torg. Massmigrationen är en kosher-regisserad teater i syfte att uppfylla judendomens bibliska profetior! Inget Vatikanen eller någon suspekt ”svart påve” håller i några trådar, det gör judar och deras hantlangare, från familjen Rothschild och vidare ner genom hierarkin.

  http://arabnyheter.info/sv/2017/08/04/zionism-not-islam-is-americas-biggest-threat/

  Gilla

 17. pelle3blogg skriver:

  Jag följer era kommentarer , hade det varit för ett år sedan hade jag gått imot lasse o lars ,, har alltid tyckt att när man pratat skit om judar så är det avundsjukan som talar , men för ca ett år sedan så började jag förstå hur det hänger ihop ,, det borde du ha gjort med helena , o det tror jag du gör , men det krävs mod för att säga det rent ut .

  Ordet jude är så laddat , folk hajar till när man pratar om det , det är synd åt judar , judar är alltid offer .

  Fler o fler bloggare börjar inse det som lasse o lars beskriver , det är nog dags för att du helena o brage börjar att benämna dom skyldiga med sina rätta namn ,,,
  Peter krabbe har börjat lätta på j , namnet med ,,, varför ska vi vara rädda att tala sanning , alla ledtrådar slutar alltid med en jude .

  När det gäller sd så råder det väl ingen tvivel på att dom är en kontrollerad opposition , sd gör mer skada en något annat parti genom att vanligt folk inte begriper att sd är förrädare .

  Gilla

 18. michaelnilsson228 skriver:

  Tack pelle3blogg för att du har vaknat, och välkommen till verkligheten!
  Det Lasse Anckarman och Lars Linderberg skriver om”judarna”är sanningen. Jag skriver”jude”med citationstecken för att de är falska”judar”.
  ”Judar”underblåser s.k. islamofobi för att rekrytera stöd för sitt ockupationskrig i Mellanöstern och för ett stor-Israel (Greater Israel).
  ”Judar”ser historiskt ned på icke-”judar”- kristna och muslimer – och självfallet svenskar.
  ”Jude”-staten Israels anhängare dödar svenska medborgare som stått i deras väg – som Folke Bernadotte.
  Temat”massinvandring”är ett skenspår, det riktiga spåret är de globala krigen och den ökande fattigdomen – resultatet av sionistinspirerade krig och sionistiska finansiella operationer (”judiska”spekulanter,”judisk”-styrda Världsbanken, IMF, Federal Reserve).
  ”Judarna”utövar lekstuga i Sverige med skumraskaffärer i miljonklassen samtidigt som de bedriver – via sina bulvaner – mediakampanjer om ”hotet från muslimerna”.
  ”Judarna”styr debatten i Sverige via”judar”som är positionerade på poster inom massmedia.
  Vi har sett utrensningar av SD-politiker som sätter Sverige före Israel. Sionisterna och de ”judiska” gökungarna i SD-toppen gör som gökungar är skapta för, de sparkar helt sonika ut sina konkurrenter från maktens bo! SD är ett sionistisk bluffparti.

  Gilla

 19. Lasse Anckarman skriver:

  Helt riktigt! Och visst är det så att <i<"islamofobin" har judiska rötter. Hittade det här som någon klok person arkiverat:

  https://web.archive.org/web/20110924200001/http://motbilder.se/2011/07/26/islamofobin-kommer-fran-israel/

  Gilla

 20. hllviken skriver:

  Äkta forntida israeliter är besläktade med nordafrikaner – ej alls med européer!

  Gilla

 21. hllviken skriver:

  Gilla

 22. Helena Palena skriver:

  Till pojkarna längst fram! Vad är målet för NWO? 😛

  Gilla

 23. Lars Lindeberg skriver:

  Ja Helena målet för NWO är världsherravälde!
  Med en religion där judendomen är dominerande med alla dess avarter!
  Med ett ledarskap, de sluga judarna, som sitter på topp och skummar grädden och kör i gräddfilerna, precis som det gick till i Sovjet Unionen! Alla vi som levt under den tiden känner till detta! Det var ju judar som genomförde den Ryska revolutionen under de grymmaste omständigheter världshistorien känner till!
  Ingen har mördat så många människor som judarna och kommit undan med det!
  Det talas om 100 MILJONER människor, minst!
  Som god tvåa kommer Amerikanarna som svalt ihjäl och våldtog MILJONTALS Tyskar/Tyskor i slutet på Kriget! Som också försöker komma undan sina illgärningar!
  Som väl är så finns det väldokumenterat vad avser de dumma svenskarnas inblandning i denna video!
  Juri Lina har gjort en video, Under skorpionens tecken som är en välgjord beskrivning av hur det gick till!
  Den kommer i nästa avsnitt!

  Gilla

 24. Lars Lindeberg skriver:

  Här kommer den! Se och lär dig något om vår historia! Helena!
  Som; In the shadow of Hermes!

  Gilla

 25. Helena Palena skriver:

  Lindeberg! Ska jag lära mig något! Tror du jag är dum. Man ställer en fråga och så kommer som ett brev på posten en massa pekfingrar och mästrande svar. Hur länge har du varit på min blogg? Kom du igår eller… Tusen inlägg och ändå tror att jag inte kan något om hur det förhåller sig.
  Ja, men hur ser den enda religion ut som vi ska få? Och var ska templet stå? Och var ska världsregeringen husera?

  Gilla

 26. Lars Lindeberg skriver:

  Förlåt mig Helena! Det var inte menat så! Det är riktat till alla andra som inte vill inse hur verkligheten ser ut och hur det gick till!
  Ja huvudstaden är ju Jerusalem och religionen judendomen! Judar och muslimer har ju mycket gemensamt redan, det såg Muhammed till när han startade islam just för att få med sig judarna på den tiden!
  Vi har nu den ökände juden Åke Bonnier som håller på att forma om kristendomen till judendomen!
  Annie Lööv vill ju införa månggifte som vars ursprung är judendomen!
  Vänsterslöddret har tagit över svenska kyrkan sedan länge!
  Det är därför vi har så många flator och bögar på ledande poster!
  Amerikanarna som är judarnas hantlangare styrs ju redan från Jerusalem!
  Det sitter ju judar på alla ledande poster i våra länder så steget är inte långt!
  Jag hoppas du förlåter mig!
  Lars

  Gilla

 27. Lasse Anckarman skriver:

  Man blir väl aldrig för gammal för att lära sig något nytt?

  Läs judarnas urkunder så får du svar på dina frågor. Makten ska husera i ”Israel” och Jerusalem ska vara världens huvudstad och icke-judar ska slava.

  Gilla

 28. Lasse Anckarman skriver:

  Sanningen är klar som korvspad:

  ”THERE IS EVIDENCE — IT IS NO ‘THEORY’ — that long-established and much-heralded Jewish religious teachings assert that the Jewish people will ultimately come to rule the world, that they are superior to all other people and that ultimately they will be, essentially, the proverbial master race. Here are the facts about this bizarre (and dangerous) philosophy as excerpted from Michael Collins Piper’s book, The New Babylon. This will be uncomfortable reading for those who have never before been exposed to the type of philosophy outlined in ancient Jewish tradition.”

  — Willis A. Carto
  Editor and Publisher
  The Barnes Review
  May/June 2010

  http://web.archive.org/web/20170307101121/https://www.amfirstbooks.com/IntroPages/Book_Preview_Pages/piper-michael_collins/New_Babylon/New_Babylon-12-Chapter_Two.html

  Gilla

 29. Lars Lindeberg skriver:

  Helt plötsligt går sidan inte att öppna! Juden har varit framme igen och stoppat den!
  Jag kunde öppna den tidigare!
  Fy Fan vad de är billiga!
  Med en enorm fräckhet!

  Gilla

 30. Helena Palena skriver:

  Lasse A! Templet ska vara i Jerusalem men världsregeringen ska sitta i FN om jag inte missminner mig. Det var väl syftet från början med Nationernas Förbund.

  Gilla

 31. Helena Palena skriver:

  Lindeberg! Yes I do! 🙂

  Gilla

 32. hllviken skriver:

  Tänka sig att en Nobilprismottagare sa rent ut vad planen var för länge sedan!

  Gilla

 33. Pingback: Sambandet mellan Rotschilds och Vatikanen! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.