Kim Jong-Un och Trump aktörer i en pinsam teater! Båda hoppar när CIA rycker i snöret!

Kim Jong-Un säger i en ny kommentar att han ska ”titta lite till på jänkarnas dumma och dåraktiga uppträdande”, innan har verkställer hotet om att avfyra missiler mot Guam. Foto: WONG MAYE-E / AP TT NYHETSBYRÅN

Skrev den här kommentaren under detta inlägg:

För dig som tror att Trump kan göra skillnad! Det kan han inte. Han är liksom Kim i Nord Korea med i samma pjäs. De spelar roller i samma teater! Regissören är bl a den Svarte Påven!

Varvid Lasse Anckarman ställer denna fråga:
Vad får dig att tro att Kim och Nordkorea spelar teater?

Här kommer ett inlägg av Brage Norin som klär av Trump och Kims usla teaterdekor. Det som sker är ofattbart för en normal människa som bara vill leva i fred och frihet. Men det går inte med en elak och satanisk hand som regissör. För övrigt visar Kim sin högra handflata. Och mycket riktigt är förståndslinjen mycket kort!

NORDKOREA – VILKET PINSAMT SKÅDESPEL
UNDER DE ÅR NÄR KIM JUNG-UN SEMESTRADE I SCHWEIZ KNÖTS BANDEN
CIA lyckades under dessa år slå klorna i Nordkorea. Både Ukraina och Nordkorea är idag CIA:s vasallstater. Ukraina förser på CIA:s order Nordkorea med raketteknologi. Nordkorea avfyrar allt på beställning av CIA. Hoten mot grannländerna är formulerade av CIA. Motivet är att underlätta för USA att proppa denna del av Asien full med robotsystem som hotar Kina.

ALLT ÄR EN PINSAM TEATER
Trump vrålar om krig och eld medan Nordkoreas ledare läser upp nya hot på löpande band. När CIA gav order om att flytta avskjutningsramper av robotar mot kusten för fotografering – så var detta gjort på några dagar. Oj så tydliga foton CIA kunde visa världen. Aftonhatet publicerar på löpande band horribla historier om det farliga landets färdiga anfallsplaner. Så gör hela den förljugna världens dollarköpta massmedia. Oj, oj, oj vad USA måste skydda länderna i Asien. Amerikanska robotar måste genast placeras ut överallt för att skydda länderna mot hoten från Nordkorea. Allt är så enkelt att fatta. Till och med en höna borde förstå det perversa skådespelet.

Det är precis på samma sätt som i Mellanöstern och i Östra Europa. Alla länder måste skyddas mot Iranska robotar. Iranska robotar kan komma från alla håll och kanter. Amerikanska robotsystem måste skydda hela världen. CIA:s hjärntvätt har fått oss att tappa förmågan att tänka. Vi springer som en hjärndöd fårskock dit CIA:s vallhundar vill.

RYSSLAND OCH KINA HAR LESSNAT
De röstade för de nya sanktionerna riktade mot Nordkorea. Så lustigt. FN:s säkerhetsråd röstade enhälligt för sanktionerna. Vi vet ju att handelssanktioner av princip inte gillas av varken Kina eller Ryssland. Denna inställning brukar dessa länder alltid hävda – men inte denna gång. Nästan alla säkerhetstjänster i världen vet sanningen om Nordkorea. Snart fattar hela världen vilket tarvligt skådespel som USA och CIA:s massmedia i väst bjuder på.

Ett pyttelitet land i Asien hotar alla – gång på gång på gång. Armén har aldrig deltagit i någon militär strid under de senaste sex decennierna. Inte en enda soldat i landet har deltagit i krig. Landets yta är bara litet större än Norrbottens län. Fattigdom och svält har länge härjat i landet. Utbildningsnivån är mycket låg.

Kim Jung-Uns farfar Kim Il-Sung är president i landet – trots att han är död sedan många år. Han är landets Gud – precis som Japans kejsare var Gud en gång i tiden. Den enda skillnaden är att den japanska kejsaren var i livet medan han betraktades som Gud. Militärledningen i Nordkorea gömmer sig bakom Kim Il Sungs sonson Kim Jung-Un. Så enkelt är det.

Om Nepal skulle hota en massa länder med kärnvapen skulle ingen tro sina öron. Ingen skulle ta hotet på allvar – trots att Nepals befolkningen är större än Nordkoreas befolkning och trots att landet är större till ytan. Nordkoreas unika beteende är hur enkelt som helst att fatta – CIA utnyttjar landet för sina krigiska syften. Det är faktiskt synd om Kim Jung-Un. Han är bara en bricka i ett mycket fult spel. Han är kär i en amerikansk basketspelare – Dennis Rodman. De är ”nära vänner för livet”. Rodman sitter på hedersplatsen vid Kim Jung-Un när amerikanska och koreanska basketlag roar publiken. De gillar att ge varandra ett ”Give me Five”-handslag. Att sådana vänskapsmatcher får äga rum – samtidigt som Nordkoreas ledare för fram sina kärnvapenhot mot grannländerna och USA, borde få alla att förstå. Skådespelet är motbjudande.

NORDKOREA ÄR INGET MILITÄRT HOT MOT KINA
Landets CIA-styrda politik är däremot ett hot mot Kina, eftersom landets galna utspel underlättar för CIA:s planer att omringa Kina med kärnvapen. Det är detta allt handlar om.

Kina och Ryssland har beslutat sig för att agera. På något sätt måste problemet lösas – men hur? Det ska bli spännande att följa dramat i öst.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Kim Jong-Un och Trump aktörer i en pinsam teater! Båda hoppar när CIA rycker i snöret!

 1. Lasse Anckarman skriver:

  Och källorna är???

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Lasse A! Jag är källan! Norin är källan! Det är våra kunskaper och vårt förstånd vi går efter. Så enkelt är det! Men är man gravt auktoritesberoende sjunger man i denna kör: Vad/vem är källan! Du tillhör ju inte denna katogorin som det vimlar av på nätet. Ändå kan du inte lägga ihop två och två. Vet du inte vilka tre fraktioner det är som styr världen? Vem sitter i toppen på pyramiden? 🙂

  Gilla

 3. Lasse Anckarman skriver:

  Jo, jag vet vem som sitter i toppen men du och Brage verkar inte ha fattat det. Inte ett ord från Brage om det, så jag undrar fortfarande var källan är. Tack på förhand. 😉

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Lasse A! Nä! Jag vet nog mer än dig. Du hänger kvar vid din tro att det är juden som styr. Men så enkelt är det inte. Som jag skrev är det tre fraktioner i topp (som även bråkar med varandra som tur är). Dock är det så att i alla flockar och grupper att man måste lyda en röst för annars överlever inte flocken. Kolla på djuren. Så vad lyssnar dom tre hundra familjerna som äger världen, finans- och bankfolk, och företagsledarna slutligen på. Vad tror du? Läste du vad jag la ut i en kommentar häromdagen om City of London? En sak kan vi enas om och det är att vi går med stormsteg mot NWO.

  Gilla

 5. Martin Larsson skriver:

  Helena och Brage:

  Vem är den svarte påven? Självklart har ni lagt pusslet rätt. Men vad blir Kina och Rysslands motdrag?

  Gilla

 6. pelle3blogg skriver:

  Hahaha ,ja , det låter rimligt det ni skriver ,, visst kan det vara så , bra

  Helena ,jag har missat vilka tre aktörer som du tror är de onda ?

  Gilla

 7. Brage Norin skriver:

  I DENNA ARTIKEL FINNS LITE KÄLLOR (en av de allra första artiklarna jag läst som tog upp frågan om Nordkorea var en CIA-styrd stat. Idag har många vaknat upp till denna insikt).

  01.11.2016 Author: F. William Engdahl
  NORTH KOREA IS AN PENTAGON VASSAL STATE
  https://journal-neo.org/2016/11/01/north-korea-is-an-pentagon-vassal-state/

  F. William Engdahl is strategic risk consultant and lecturer, he holds a degree in politics from Princeton University and is a best-selling author on oil and geopolitics, exclusively for the online magazine “New Eastern Outlook.”

  Gilla

 8. Lasse Anckarman skriver:

  Det verkar dessvärre inte som du ”vet mer” än undertecknad, i synnerhet inte eftersom du rabiat totalvägrar att inse det uppenbara, att judar styr efter judendomen som manual. Och detta eftersom det står så skrivet i deras urkunder. Vad mer bevis behövs?

  Banksystemet är den samlade judenhetens främsta instrument för att tvinga länder och länders ledare till lydnad. Media, i mångt och mycket i form av underhållning, filmer, TV-serier och annat dravel som gör fritt tänkande individer till mentala slavar under en annan grupps förtryck. Se hur den judiskt kontrollerade median ger oss de nyheter de</i< vill vi ska ha.

  Detta går inte att förneka, om man är öppen och ser världen an med nyktra ögon och en logiskt tänkande hjärna. Ja, det förstås, tror man att Vatikanen skapade islam, att Hitler finansierades av (den judiska) bankeliten och att Nordkorea, som likt Iran och Syrien inte är med i BIS, så är man troligen varken nykter eller har förmågan att tänka logiskt.

  Tror du verkligen att det är en slump att judar är så involverade i massmigrationen?

  http://arabnyheter.info/sv/2017/08/14/the-jewish-role-in-the-refugee-crisis/

  Gilla

 9. Lasse Anckarman skriver:

  Ja, just det, VEM är den där Svarte Påven?

  Gilla

 10. Lasse Anckarman skriver:

  Jag vet ju sedan tidigare att du litar blint på F. William Engdahl och det kanske är ett misstag?

  Som vanligt spelar han makteliten i händerna, dels genom att aldrig någonsin använda J-ordet, men också genom att skylla det mesta på industrialister, i synnerhet vapen- och oljeindustrin. Men håller det för en närmare granskning? På det hela taget är ju hela artikeln ytterligare negativ propaganda mot Nordkorea, helt i linje med MSMs.

  Jag menar att den illegitima entiteten ”Israel” är ett starkt bidragande bevis till att det mer är en JWO vi går mot (om den inte redan är här?), än en NWO. Hur kan en ”stat”, utan fastslagna gränser och utan en direkt konstitution ha tillåtits existera så länge, trots alla övergrepp och terrordåd de begått mot de rättmätiga ägarna? Hur många resolutioner är tagna i FNs Säkerhetsråd, alltså inte UNGA, och trots detta tillåts ”Israel oförtrutet att misshandla palestinier, muslimer och kristna, och rasera allt från hus och trädgårdar till heliga gravplatser och olivlundar?

  Jag vill nog ha lite starkare bevis än vad Engdahls samtal med en viss Lilley ger. Kina och Rysslands roll är dock intressanta i sammanhanget och bifogar en läsvärd artikel:

  http://www.tabletmag.com/jewish-arts-and-culture/books/167289/nanjing-jewish-studies/2

  Här utvecklar Kevin MacDonald Clarissa Sebag-Montefiores artikel:

  http://www.theoccidentalobserver.net/2014/12/01/influencing-how-jews-are-seen-in-china-its-all-about-nobel-prizes-and-tolerance-of-dissent/

  Gilla

 11. Brage Norin skriver:

  När sionismens värdträd faller till marken faller även värdträdets grenar till marken. Israel, Ukraina, Nordkorea – det är många grenar som kommer att falla. Därför är den viktigaste geopolitiska frågan själva värdträdets tillstånd. Den som inte ser att värdträdets tid är ute är blind. Det ”amerikanska århundradet” är över. Solen går upp i öst och ner i väst. ”It´s over” för jordens sista krigarimperium..

  Gilla

 12. Lasse Anckarman skriver:

  De som praktiserar ”värdträdets urkunder” är förmodligen inte bara blinda, utan även megalomana fanatiker:

  https://peterquiggins.wordpress.com/2014/09/11/jewish-trust/

  Gilla

 13. Brage Norin skriver:

  DET ÄR INTE BARA WILLIAM ENGDAHL SOM DELAR MIN UPPFATTNING OM N. KOREA. ÄVEN PAUL CRAIG ROBERTS HAR UNGEFÄR SAMMA UPPFATTNING OM LANDET.
  Paul Craig Roberts – (3:e maj 2017).
  ”WHAT THE N. KOREAN ”CRISIS” IS REALLY ABOUT”.
  Några korta citat:
  ”What is the demonization of N. Korea by the presstitutes and Trump administration about”?
  ”It is about the same thing that the demonization of Iran was about. The “Iranian threat” was an orchestration that was used as cover to put US anti-ballistic missile bases on Russia’s borders”.

  WIKIPEDIA: Paul Craig Roberts, … är en amerikansk nationalekonom, författare och kolumnist. Han tjänstgjorde som biträdande finansminister under Ronald Reagans presidentperiod … Han har tidigare varit redaktör och kolumnist för bland annat Wall Street Journal och BusinessWeek.

  Gilla

 14. Lasse Anckarman skriver:

  Nu refererar du i alla fall till något som är ätbart:

  ””It is about the same thing that the demonization of Iran was about. The “Iranian threat” was an orchestration that was used as cover to put US anti-ballistic missile bases on Russia’s borders”.”

  http://www.paulcraigroberts.org/2017/05/03/n-korean-crisis-really/

  Något sådant skrev väl inte Engdahl, eller hur? Roberts analys är dock mer klartänkt och verklighetsnära än Engdahls. Men ingen av dom använder ”J-ordet”! Inte heller nämner de att inget av länderna lyder under BIS! Vad tror du det beror på?

  Gilla

 15. Pingback: Den Svarta Påven! Den vanlige gillar Lucifer! | Helena Palena

 16. hllviken skriver:

  Globalisternas krig mot mänskligheten är ett ANDLIGT KRIG!
  Majoriten har samma intressen mot Globalisterna.

  [40 minuter] Putins top advisor warns…Globalist Satanic Plan for Takeover –

  Gilla

 17. JBeducaremm skriver:

  Man kanske inte skall glömma bort att ibland kan politiska utspel vara mer eller mindre som teater?…
  Som en mer eller mindre färdigskriven pjäs, eller ett drama, som iscensätts mitt framför åskådarnas ögon, dvs., medborgarnas ögon, och får dem att fatta än det ena, än det andra politiska beslutet… Oftast då efter pjäsförfattares, dramtikers, eller politiska strategers önskemål?..

  Eller också kan politik ibland även liknas vid idrottstävlingar, eller t ex fotbollsmatcher?…
  Där dribblar och spelar spelarna bollen, framåt, bakåt, hit och dit, och siktar kanske i det ena hörnet av målet, men skjuter sedan mål i det andra hörnet…Publiken jublar, därför att det enda den vill se är att spelarna kan göra mål?.. Att det egna laget ska vinna till varje pris?.. Förlust för det egna fotbollslaget är nog svåra saker att kunna bära, både för lagets fans, samt kanske även för spelarna själva…(dock, alltfler fotbollspelare köps ju och säljs ju mellan olika lag, så det kan ju kanske därmed ibland vara svårt att verkligen veta hur pass trogen en spelare är mot det egna laget?…)..

  McArthys stora, och spektakulära, samt också dramatiska, obehagliga och illvilliga utfrågningar, med sina insinuanta misstänkliggöranden av författare, skribenter, journalister, filmmakare osv., för att dessa alla skulle vara kommunister, kan man kanske också fundera över, om och kring…

  För den amerikanska publiken och allmänheten framstod hela spektaklet som ondskefulla påhopp på i det stora hela oskyldigt anklagade människor, vilket i sin tur då ledde fram till just ett mycket starkt försvar för yttrandefrihet som en konsekvens…

  Men det man kanske glömmer bort i sammanhanget, det som vid tiden var en faktisk realitet i det amerikanska samhället, det var att det fanns starka rörelser i en stor amerikansk allmänhet, och särskilt bland många föräldrarföreningar men också många kristna grupperingar, som agerade för att vilja införa censur. De ville beskydda sina barn mot vad man då ansåg vara alltmer fräcka och oanständiga tendenser inom film, skrifter eller böcker, och andra publikationer…
  Föräldrarföreningarna och andra försvarare av s.k. sedlighet, goda familjära samlevnadsideal osv., agerade mer och mer för att vilja införa censur mot det som man uppfattade som fräckheter, frivoliteter, dåliga moraliska förebilder, osedligheter, pornografiska tendenser i filmer osv…Man ansåg att detta kunde skada deras familjers och deras barns familjära moraliska samlevnadsideal, och även det amerikanska samhället som helhet…

  Dessa alltmer högljudda och starka folkliga grupperingar, ville alltså förhindra att s.k. skräp nådde till deras barn och ungdomar genom film, radio och tv, och de ansåg sig agera till försvar och värn för en sund familjepolitik, och ville alltså införa censur på visst material som producerades..

  Efter McArthys obehagliga, fula och respektlösa framfart, ställde sig alltså istället alltfler medborgare bakom en oinskränkt yttrandefrihet, som då också inbegrep frihet för konsnärer av olika slag, frihet för filmproduktion samt alla andra kategorier av konst och produktion av underhållning, teater, litteratur och journalism osv., vilka alla då i den starkt försvarade yttrandefrihetens namn, gavs rättigheter att uttrycka och gestalta sina alster….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.