Varför efterfrågar ingen ”amerikanskt ledarskap” längre?

Ökningen av antalet dödsfall p g a överdoser slog nytt amerikanskt rekord i fjol – år 2016. På ett enda år ökade antalet dödsfall med cirka 20%. Massor av rapporter från en serie delstater tyder på en katastrofal ökning – ”en epidemisk explosion” – i år 2017, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare. 

I DROGERNAS KÖLVATTEN KOKAR HELVETET

KRIMINALITETEN EXPLODERAR I USA

”GUN VIOLENCE ARCHIVE” 2014, 2015 och 2016

Antalet skjut-incidenter:    51 867 (2014)  –  53 682 (2015)  –  58 731 (2016)

Antalet döda:                       12 559 (2014)  –  13 494 (2015)  –  15 075 (2016)

Antalet skadade:                 23 016 (2014)  –  27 037 (2015)  –  30 615 (2016)

Antalet masskjutningar:         274 (2014)   –       334 (2015)  –       384 (2016) – drygt en per dag!

(”Masskjutning” – skjutincidenter där antalet döda är minst tre personer).

DÖDSFALL P G A ÖVERDOSER EXPLODERAR I USA.

THE NEW YORK TIMES (juni 2017)

Antalet dödsfall I ”överdoser”:    47 000 (2014)  –  52 400 (2015)  –  62 000 (2016)

Data år 2016 är preliminära: 59 000 – 65 000 dödsfall visar sammanställd statistik.

Ökningen av antalet dödsfall p g a överdoser slog nytt amerikanskt rekord i fjol – år 2016.

På ett enda år ökade antalet dödsfall med cirka 20%. Massor av rapporter från en serie delstater tyder på en katastrofal ökning – ”en epidemisk explosion” – i år 2017.

DESSA HORRIBLA DÖDSTAL ÄR INTE KORREKTA – DET ÄR ÄNNU VÄRRE!

Enligt en färsk rapport från American Journal of Preventive Medicine är ”dödsstatistiken” kraftigt underskattad. Under åren 2008 – 2014 visade det sig att antalet dödsfall relaterade till ”opioider”hade underskattats med hela 24 % medan motsvarande siffra för dödsfall relaterade till heroin underskattats med 22%. Många experter har länge hävdat att dödstalen vida överstiger de officiella uppgifterna. Den nya rapporten bekräftar dessa misstankar.

DET FINNS MASSOR AV GRYMMA EXEMPEL:

 • Summit County: 312 dödsfall p g a överdoser 2016. En ökning med 46% jämfört med året innan.

(Två år tidigare 2014 – inträffade 99 dödsfall). Vid tre tillfällen fick fryscontainrar hyras in för att 

förvara de döda kropparna – eftersom sjukhusens begravningsresurser inte räckte till.

 • VIRGINIA: Antalet dödsfall orsakade av Fentanyl – en så kallad opioid, ökade med hela 30% under det första kvartalet 2017 – jämfört med motsvarande period 2016 – enligt en rapport från delstaten. Virginia är inte värst drabbat. I många andra delstater har dödsfallen p g a överdoser nått en ”kritisk nivå”. Trumps tal om ett ”nationellt nödläge” vittnar om den fasansfulla katastrof som nu drabbar USA på bred front.

INGEN KAN TA TILL SIG DEN FASANSFULLA VERKLIGHETEN.

Med dagens takt dör fler amerikaner av överdoser under en femårsperiod än antalet amerikanska soldater som dog i strid både under det första och det andra världskriget tillsammans!!!

 • Självmorden ökar i alla ålderskategorier i USA – både bland män och kvinnor. 
 • Antalet självmord bland unga flickor har stigit dramatiskt de senaste åren. 
 • Antalet självmord bland människor med låg utbildning har också skenat.
 • Nästan en s k krigsveteran begår självmord per timme. 

Polisen skjuter ihjäl cirka tre personer per dag i USA!

Drygt en ”masskjutning” – där minst tre personer skjuts till döds – inträffar dagligen i USA!

Legaliseringen av marijuana har  redan visat sig få ödesdigra konsekvenser för samhället.

MEDELLIVSLÄNGDEN I USA BÖRJADE MINSKA 2015. ”Därmed går USA tvärtemot världstrenden där den genomsnittliga livslängden ökat konstant de senaste fem åren”, enligt WHO.

ALLA EXPERTER ÄR ÖVERENS. Övervikt, diabetes, droger, spritmissbruk, ökad kriminalitet och arbetslöshet har skapat en epidemi av mycket svåra depressioner. Psykofarmaka har formligen exploderat i USA de senaste åren. Drogerna dödar skoningslöst.

Närmare 100 miljoner människor överlever på matkuponger eller andra former av statliga eller privata hjälpverksamheter. Skräpmaten skapar drivor av döda människor varje dag – året runt.

USA HAR FASTNAT I EN ”DEAD END”. Det finns ingen väg ut ur helvetet. Politikerna har till råga på allt blivit spritt språngande galna. Jag tror att vi bevittnar ett gudomligt ingripande. De Gud tänker förgöra – gör han först galna ( ”Quos Deus vult perdere, prius dementat”).

INDEPENDENT beklagar sig. ”Ingen efterfrågar längre amerikanskt ledarskap”.

 • Att spränga tre skyskrapor i New York den elfte september 2001 är en unik kunskap som världen borde efterfråga.
 • Att skapa en terrorarmé på över 50 000 muslimska krigare – ISIS – är en annan kunskap, som borde efterfrågas.
 • Hur man skapar ett kokande helvete i USA borde också vara av intresse.

Varför efterfrågar ingen ”amerikanskt ledarskap” längre?

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

 …….
Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Varför efterfrågar ingen ”amerikanskt ledarskap” längre?

 1. orglasse skriver:

  Hej

  Statistik det är något man kan använda för att visa att man har rätt – men kan också vända på allt.
  Låt oss titta på antalet döda i trafiken i USA. Det är mellan 30 – 40 tusen som dör varje år och så har det varit väldigt länge.
  Jag besökte USA första gången 1964 och då fanns det ungefär 165 miljoner människor i landet om jag nu minns rätt. Idag är det 320 miljoner det vill säga man är idag dubbelt så många på 50 år lite drygt.
  Då på 1960 – talet dog fler i trafikolyckor än idag. Så antalet har inte ökat trots att befolkningen är dubblerad.
  Men låt säga att på 50 år har 30 tusen dött varje år i en trafikolycka där i USA. Det blir 1,5 miljoner döda i trafiken det, och under II Världskriget dog 900 tusen amerikanska soldater. Ja det här är statistik det också om än lite amatörmässig.
  Men jag tror ni fattar bilden.
  Den där Professor Rosling som spred sitt budskap över Världen att det var inget problem med att vi blir så många människor hade han rätt eller fel? En sak är säker och det är att han idag räknas in i statistiken som död.
  När det gäller drogproblemet i USA är det en mycket komplicerad bild och också svårtydd från vår sida av Atlanten. Det handlar om sociala problem i grunden, och att stora grupper som befinner sig i ett utanförskap tar till dessa droger för att döva sin ångest mm.
  Det är detta som President Trump försöker sig på att lösa sin väg genom att ge folk jobb. Men det spelar ingen roll vad han gör för sitt land för belackarna mot hans person och politik slutar aldrig att hugga honom i ryggen.
  Vi får väl se vad som sker men att lösa problemen med droger är nog mycket svårt – däremot att lösa problemen med den kriminalitet som följer i drogernas spår är lätt. Det är bara att man släpper skiten fritt så försvinner profiten för langarna. Därmed blir man av med ett av de stora eländena som följer i spåren på drogerna och de är stölder, rån och annat som dråp och mord för att komma över pengar till drogerna. Men knarkarna blir nog fler om det blir både enkelt och billigt att komma över drogerna. Det är bara att välja och sedan göra statistik över hur många som dött av knark och hur många färre som blivit rånade.

  Gilla

 2. There is a ‘drug’ problem, based on two(2) fundamental facts:-

  1. Some people make substantial profits at the highest level; and – there is a trickle down in the drugs trade to the street level where there is profit but substantially proportionately less than at the top; and

  2. There is a long-term economic structural problem afflicting America which is reflected in the patterns of social behavior and cultural norms – drugs – drugs – and more drugs

  Gilla

 3. Björngunnar skriver:

  Det är som Courteney skriver är rätt, men vad som inte står någonstans är att judar behärskar knarkhandeln på den högsta nivån, bl. a via CIA.
  Betänk att boxarupproret i Kina var ett resultat av att knark flödade in i Kina och bakom detta låg engelska oligarker.
  För att slå ner det kinesiska upproret sändes den engelska flottan vilket väl bevisar vilken folkgrupp som styr både England, EU och USA.
  Samma folkgrupp låg bakom Sovjetunionen och jag tror det vore ett misstag att tro att deras inflytande i Ryssland minskat.
  Huggsexan som gick ut på att överföra alla tillgångar till nämnda folkgrupp sattes det delvis stopp för.
  I Ukraina är däremot deras inflytande totalt, det hjälpte vår Carl Bildt till med.
  Samme man som framgångsrikt mörkade sänkningen av Estonia.
  Varför Israel sänkte det fartyget kan man spekulera om.

  Gilla

 4. Brage Norin skriver:

  ALLA SOVA DJUPT UNDER MIDNATTSTIMMA – ENDAST ONDSKAN ÄR VAKEN.
  Att snabb-blanda olika kulturer och religioner är ett av ondskans viktigaste vapen. Ondskan har många vapen. Legoarméer är mycket effektiva för att skapa flyktingvågor. Knark är ett annat mycket viktigt vapen. Terror är ett av ondskans allra effektivaste vapen. Målet är att förgöra alla fungerande samhällsstrukturer – allt för att trygga det amerikanska världsherraväldet.

  ALLA RÄDDA SOVER OROLIGT.
  Knappast någon i den sjuka världen – den så kallade ”fria” världen – frågar sig varför människor från vissa länder flyr sina hemländer. Vi vågar inte ens ställa frågan!!! Det är på samma sätt med Nixon-epokens skytteltrafik till månen. Trots att tusentals forskare i den förljugna världen VET – så håller de käft. Det är så sjukt som någonting kan bli. Förklaringen är rädsla. Vi känner i luften vad som är tillåtet och anpassar oss efter det. Ingen vill äventyra sin egen karriär.

  VI ÄR ALLA RÄDDA – NÄSTAN UTAN UNDANTAG..
  Ondskans natur är att skapa konflikt. Hat vill skapa mothat. Kollektivt hat är det är ondskans bästa julklapp. Att först organisera och skapa inbördeskrig och sedan hata flyktingar p g a färg eller religion är det finaste ondskan kan önska sig. Denna politik är Bingo för ondskan. Politikerna i den förljugna världen följer det onda imperiets order som zombier – på grund av rädsla.

  Problemet är att ondskan fortsätter att härja tills vi stoppar ondskan. Men det är helt utsiktslöst att försöka väcka opinion så länge massmedia i den ”fria världen” kontrolleras av krigarimperiet i väst – USA. Hjärntvätten är tusen gånger effektivare än någon kan ana. Dessutom är ondskan extremt listigt organiserad. Den mänskliga kärleken är naiv och kan inte förstå ondskans natur. Sanningen är chanslös i den förljugna världen – fullständigt och totalt.

  LIKA FÖRBANNAT FALLER MORDORS RIKE SNART SAMMAN.
  Om inte sanningen har en chans i väst – hur kan då USA falla? Svaret är att öst har rest på sig. Kina och Ryssland – den kinesiska draken och den ryska björnen – har bildat en ”strategisk allians”. USA är chanslöst. Massor av länder som tidigare varit i CIA:s strypgrepp har tagit sig lös från snaran. De knyter också sina band österut. Detta historiska skeende går nu med raketfart. Mordors onda öga skakar redan våldsamt. USA är på väg mot sitt öde – The Fiscal Cliff.

  Oj vad världen kommer att förändras. Det plågade palestinska folket får äntligen börja leva. Denna historiska händelse kommer som ett brev på posten. Det är många terroriserade folk som snart får börja leva ett värdigt liv. USA:s fall är faktiskt mänsklighetens största lyckostund.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 5. orglasse skriver:

  Hej igen

  Ja tänk hur det ser ut i det stora landet i väst. Min stad där som är Chicago där min släkt levde och vissa lever fortfarande och där jag varit så mycket. En märklig stad men på sitt sätt fantastisk. Min släkt bodde först när jag var där på södra sidan 84 gatan Essex ave som nu är ett område ingen ska besöka som är vit. Det kan innebära livsfara.
  Men då en levande vital del av staden.
  Sedan flyttade de längre ut från stan.
  Numera är de döda och bara någon avlägsen släkting finns kvar.
  Likaså då på 1960 – talet fanns fortfarande Andersonville kvar nere i centrum. Det var en stadsdel där de flesta hade invandrar bakgrund från Sverige bodde.
  Men nu över till det aktuella.
  Ett himla liv är det över det som skett nere i Virginia när en tillståndsgiven demonstration av de som inte vill riva ett minnesmärke av Generalen LEE demonstrerade, och blev angripna av vänsteraktivister. Dagen efter blev en person dödad. Om detta är nu hela USA:s vänsterpress på väg att göra uppror. Man anser att Trump inte säger det de vill höra.
  Men vem tar till sig följande och som utspelade sig i min stad Chicago från fredag kväll till måndag morgon förra veckoslutet. Då sköts 38 personer i staden varav 9 stycken dog. Detta i en enda storstad i USA en enda helg. Nästan alla skjutningar hade med knark och knark pengar att göra.
  När Donald Trump säger att ett sätt att stoppa allt våld och narkotika är att ge folk jobb och en framtid då lyssnar ingen. Men säger han att det är två parter i bråken i Virginia då stormar hela havet – men i Chicago där dör den svarta ungdomen i knarkkrig. Men om detta inte ett ord.

  Gilla

 6. educaremm skriver:

  Att s.k. etablerade politiker, samt etablerade massmedier, tillsammans med också en s.k. etablerad underhållningsindustri, samt även också då s.k. etablerade hjälporganisationer av olika slag, t ex Rädda Barnen, Röda Korset m. fl., och även en i övrigt etablerad kyrka och också en frikyrka, att alla dessa olika etablisseamang alla tillsammans verkar vilja sända ut politiska signaler om att vilja värna, beskydda och försvara alla flyktingar och alla invandrare, samt skydda, försvara och värna invandringspolitiken, det verkar ändå vara ganska så klart för det övriga svenska samhället och alla övriga svenska medborgare….

  Men, frågan är om verkligen både ett politiskt, kulturellt och religiöst etablissemang i Sverige, egentligen verkligen önskar sig att Sverige i en framtid skulle kunna bli en muslimsk nation?…

  Där då verkligen en sharialag skulle införas för alla medborgare och inklusive då alla dessa etablissemang av olika slag?…

  Det är nog absolut inte alls troligt att de utåt sett engagerade etablissemangen verkligen skulle önska sig detta?…

  Tvärtom…

  Etablissemang av alla de olika slag och dignitet, som öppet ömmar för invandring, som talar för invandring och invandrare, och kanske särskilt inom en inte sällan vulgär underhållningsindustri, de önskar sig nog absolut inte egentligen att några former av sharialag i en framtid skulle riskera att införas inom staten Sveriges nuvarande gränser….

  Vad etablissemang och alla samhällets olika s.k. företrädare vill uppehålla utåt, till varje pris, det är att vilja ge sken av att verkligen stå på flyktingars och invandrares sida?…

  Genom en sådan, utåt sett, solidarisk och omtänksam hållning, vill man då försöka att förmå alla invandrade, och särskilt kanske då muslimer, att vilja knyta an till staten Sverige som nation..?

  Och särskilt då kanske till den feministiska staten Sverige….?

  Staten Sverige erbjuder invandrare och flyktingar skydd och rättigheter, samt allt vad de kan tänkas att fysiskt behöva i form av bostäder, livsuppehälle, sjukvård, tandvård och skolor, och erbjuder dem också alltså även staten Sveriges ideologi?… En feminism?…

  Etablerade politiker och särskilt eventuellt på en s.k. vänsterkant, och inte minst s.k. feministiska aktivister och företrädare för en feminism, agerar då i manifestationer för att verka visa sitt stöd till invandrare och flyktingar……

  Alla de olika etablissemangen tar samtidigt demonstrativt avstånd från alla former och slag av kritiska synpunkter på en invandringpolitik…

  Detta då i både skriftliga och verbala glåpord, genom hån och genom att i demonstrationer skrika okvädningsord med nedsättande epitet i hatiska och hysteriska talkörer, med standardparoller som skyller alla med kritiska synpunkter på invandringspolitiken för att vara rasister, fascister, nazister samt islamofober och främlingsfientliga människor…

  Kanske finns det verkligen några som verkligen är både fascister, nazister, rasister, islamofober och främlingsfientliga människor bland de som vill protestera mot en invandringspolitik…

  Kanske finns det verkligen där hatiska människor som hatar den invandringspolitik som då ett svenskt etablissemang menar sig vilja ställa sig bakom…

  Kanske finns där de som inte tycker om invandrare, som inte tycker om islam, som inte tycker om att se staten och nationen Sverige förvandlas allt för mycket och som känner oro och tvivel på att det är så särskilt bra politik att föra…

  Men även ett etablissemang och dess företrädare är också då, i så fall, hatande och hatiska?…

  Ett etablissemang hatar då främst alla de svenska medborgare som är kritiska till vad de ser som en obalanserad och en överdriven invandringspolitik och särskilt när och om dessa vill ge uttryck för den kritiken både verbalt och kanske i olika manifestationer , eller i demonstrationer…

  De medborgare som anser att invandringspolitiken kan komma att medföra risker för hela samhällets väl och ve?…De medborgare som anser att alla medborgares väl och ve kan komma till skada, både invandrade flyktingars, samt även då ursprungsinvånares, väl och ve …

  De kritiker som då anser att politiken kan komma att kunna riskera svåra problem både för invandrade och också för ursprungsinvånare… De som då ser politiken som ett kortsynt tänkande, som ett icke välgenomtänkt tänkande och handlande, samt en mot Sverige och svenskar nonchalant, arrogant och även fientlig politik, och som därför anser den vara en oansvarig migrationspolitik, de blir alla dragna och stämplade över en och samma kam, och de blir hatade i det s.k. offentliga rummet och av ett s.k. offentligt etablissemang…..

  Samtidigt vill nog inte staten Sverige, representerad av alla sina olika etablissemang inom politik, underhållning och massmedier, samt av en feminism, att staten Sverige verkligen skulle övergå till sharialag och att staten Sverige verkligen skulle bli en muslimsk nation?…

  Därför är nog ändå olika aktiviteter för försvar av flyktingar och invandrare, samt omhuldande och s.k. omtänksamma aktioner från företrädare från t ex en feminism, innerst inne och egentligen ganska så tacksamma för att det verkligen finns en s.k. folklig opinion mot invandringspolitiken?…

  Och, inte minst att denna s.k. folkliga s.k. främlingsfientliga, hatiska, rasistiska, fascistiska, nazistiska, islamofobiska opinion, främst och mest då verkar vilja vara fokuserad på att försöka att skapa avsky mot en islam?…

  Att den vill uttrycka kritik mot islam och vara inriktad på att vilja skapa rädslor för islam, samt även irritationer mot en en islam, samt även ett förakt mot islam… Att alltså försöka att skapa ett s.k. folkligt enat avståndstagande mot främst just en islam i alla former, det är någonting som etablissemangen i hemlighet då faktiskt anser är någonting bra?…

  (Och detta hur mycket än ett etablissemang officiellt och utåt vill attackera, vill håna, vill bespotta och kränka med nedsättande epitet, en sådan folkopinion, som då vill vända sig mot främst en islam….)….

  Ett etablissemang av alla de slag vill absolut inte att staten Sverige skulle bli en muslimsk stat med sharialagar, så många av etablissemangens uttalade och demonstrerade avsky mot de s.k. folkliga kritiska synpunkter på invandringspolitiken, det är kanske mest ett slags – spel för gallerierna – ..?

  Att förakt, en misstro mot en islam vill kultiveras inom en folkopinion med olika framträdande personer som t ex Merit Wager och Helena Edlund och många, många andra s.k. invandringskritiska sidor på internet, är nog kanske egentligen då någonting som etablissemanget egentligen (och i smyg?), väldigt mycket faktiskt välkomnar….?..

  Ett etablissemang vill då kanske försöka att förändra unga muslimer och förvandla dem till feminister?..
  Vill försöka att få dem att överge sin islam, samt att få dem att känna tacksamhet mot staten Sverige, och vilja få dem att ansluta sig till den feministiska staten Sveriges huvudideologi?…En feminism?…

  Men öppet vill etablissemangen inte kritisera varken islam eller muslimer på något som helst sätt…..

  Företrädare för staten Sverige hoppas istället att kunna värva dem (många unga muslimer), till sin sida, till statens sida, till en feminisms sida, med hjälp av ord och handlingar som ser ut att vilja stödja och som verkar vilja ställa sig solidariskt på – deras (invandrares, muslimers), sida – , men som då i en verklighet nog aboslut inte egentligen alls har så mycket till över för försvar för deras islam eller för deras sharialag….

  Därför kan man säga att ett etablissemang nog egentligen är ganska så tacksamma att det finns en s.k. folklig opinion mot islam?…

  En s.k. folklig opinion, som då vill utforma politiska partier mot en islam, t ex SD, samt som vill försöka att samla medborgare till att vara kritiska mot främst en islam..?…

  (Kanske hoppas samhällsbyggare och olika ledande och påverkansstarka politiska arrangörer, internationella näringsliv och internationell industri i alla former, att nationer i Europa verkligen i en framtid skall drabbas av inre motsättningar mellan t ex en islam och en feminism?… Eller mellan islam och en kommunism, eller islam och en liberalism, islam och en socialism, islam och en kristendom, eller vad som då vill betecknas vara europeiska samhällens gällande samhällslag och ideologi, och då för att kunna öka möjligheterna för en Ny Statsbildning i form av ett Federalt EU? För att kunna genomdriva ett USE?….. Vem vet…)

  Gilla

 7. hllviken skriver:

  ”Trump supporters demand Lenin hate statue in Seattle must be torn down”.

  Gilla

 8. educaremm skriver:

  Ps/korr av tidigare kommentar…
  …”Därför kan man säga att ett etablissemang nog egentligen är ganska så tacksamma att det finns en s.k. folklig opinion mot islam?…”…

  Och, man skulle också kunna anta att det kan förekomma fullt medvetna s.k. politiska, verbala, påverkansagenter, som driver på att just en folkopinion mot en invandringspolitik, verkligen riktar in sig mot just en islam?…
  Det verkar vara en stor angelägenhet att få en folkopinion att verkligen avsky en islam?..

  Om en försupen eller neddrogad galen ungdom, eller om en medelålders person i personlig livskris kanske råkar ha en diffus bakgrund som muslim, får för sig att vilja döda okända människor, (liksom då en jugoslav fick för sig att döda Anna Lind, eller annan jugoslav fick för sig att vilja våldföra sig på, och döda, Lisa Holm?), så vill massmedier verkligen fokusera på den eventuella musklimska bakgrunden när extrema våldsdåd vill utföras?
  Som om det enbart vore den bakgrunden, som var orsak till en förblindad attackvillighet mot okända människor?
  Inte alls några droger, alkoholintag, eller inte alls några egna misslyckaden, i det egna livet?
  Även de som flög flygplanen in i tornen, ansågs ju vara rumlare, drickare och narkomaner.

  Men, ATT det kan finnas fanatiska muslimer, (liksom det kan finnas fanatiska kommunister, fanatiska nationalsocialister, fanatiska katoliker, fanatiska protestanter, fanatiska buddister, hinduer och judar, fanatiska protestanter, (med mördande pastorer, som i Knutby, eller självmördande sekter som Jim Jones?), det är en verklighet…

  Varje samhälle runt jordklotet har alltid en viss andel av sin befolkning som är galen, vansinnig, kriminell, mördande och dödande. I USA finns en enorm mängd människor bakom lås och bom. Där finns också, liksom i Mexico, kriminella gäng, som krigar till döds mot varandra.

  Så, att en så pass enorm fokus vill läggas mot en islam, när det kommer till att vilja formulera en allmän kritisk inställning till en invandringspolitik, och till vad som då för en hel del medborgare kan verka vara en oansvarig invandringspolitik, och att en uttalad kritik mot just endast och enbart en islam vill formuleras, understödjas, eggas upp, stimuleras, (en islam som då samtidigt kanske många människor inte vet så särskilt mycket om?), det är nästan lite märkligt i sammanhanget…..

  Det är nästan som om man skulle kunna tro, eller ana, att fokuseringen mot en islam faktiskt då är dirigerad, orkestrerad och mer eller mindre styrd till att just vilja försöka att inrikta eventuella folkliga rädslor, folklig oro, missnöje och kritiska synpunkter, mot endast och enbart en islam…

  Och då kan man också undra varför det i så fall är så….

  En islam har ju naturligtvis fel och brister som alla mänskliga organisationer, ideoliger, religioner eller ismer….

  Ingen enda människa på jorden är en fullkomlig och perfekt varelse, vilket med nödvändighet medför att även människors ansträngningar att bygga perfekta församlingar, eller perfekta ideologier, eller perfekta samhällen, med nödvändighet misslyckas…

  I alla samhällen finns banditer, rånare, mördare, narkomaner, krigsgalningar, våldtäktsmän, fanatiker, idioter och allmänt förvirrade människor, som begår förvirrade och brottsliga handlingar mot sina medmänniskor. Alla samhällen vill försfvara sig själva, måste då på olika sätt bestraffa med fängelse, eller med död, sådana våldsamma, för att då kunna skydda sina oskyldiga medborgare..

  Detta fenomen gäller ju absolut alla samhällen…

  Inget enda samhälle består enbart och endast av s.k. sansade, kloka, förståndiga, artiga och respektfulla medborgare…Alla samhällen måste förhålla sig till deras kriminella och våldsamma sidor…

  Man skall kanske inte glömma bort att både en fransk revolt, eller inbördeskrig, samt också en rysk sådan samhällsrevolt, började med att man ville släppa ut fängslade medborgare… Att man alltså ville släppa ut mördare, tjuvar, rånare och banditer, för att engagera dessa, (använda dem?) i de mördande, dödande och hatiska, folkliga revolutionerna, samt i de vansinniga, hatiska, samt mördande och dödande, s.k. folkliga revolterna .(Släpp fångarna loss det är vår…?)…..

  Detta fenomen tål att tänka på……

  Gilla

 9. Björngunnar skriver:

  Brage skriver att Mordors rike snart faller och att Kina och Ryssland reser sig…
  En sak är säker, Sverige går mot en katastrof och den katastrofen styrs av en utvald elit och i den eliten finns inte en enda muslim.
  Jag kan hålla med om att det till synes är på det viset som Brage skriver men det är inte Mordors rike som faller, tvärtom så har Mordors sedan lång tid tillbaka flyttat över sina intressen från USA till Kina och detta har skett med hjälp av de kinesiska hemliga samfunden.
  På samma sätt som i Kina har svenska politiker sålt sig till Mordor för egen vinning.
  Politiker är samhällets avskum och jag drar alla över en kam!
  Islam däremot är att anse som en motkraft mot ovanstående och när det kommer till droger som inbringar förstörelse av nationer, skapar kaos och död, så kan man fråga sig vilka som vill ha detta och vilka som förbjuder droger.
  Det borde inte vara så förbannat svårt att se?!

  Gilla

 10. Björngunnar skriver:

  Gilla

 11. hllviken skriver:

  Bekräftar det som Björngunnar skrev ovan –

  http://nyheteridag.se/ritningar-pa-tusentals-svenska-militarbyggnader-

  Gilla

 12. Björngunnar skriver:

  Förmodligen ingår Sverige i ”dealen” som judarna gjort med Kina.
  Sverige kommer sannolikt att befolkas av kineser i framtiden och detta var precis vad min mellanstadielärare sa år 1962, han kallade dem den gula faran.
  Det blir plötsligt logiskt att förrädare i den svenska maktapparaten skickat militära ritningar till Kina.
  I bästa fall kan svenska folket hoppas på att leva vidare som slavar åt kineser men enligt Bezmenov fd. KGB-agent så kommer det fjärde stadiet ”normalisering” innebära att alla avvikande personer som te x. homosexuella att avrättas.
  Förmodligen kommer alla politiker dvs. landsförrädare att gå samma väg.

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Björngunnar! De har dränerat USA och flyttat över till Kina. Och vill svenskarna ö h t ha ett jobb i framtiden får dom åka till Kina och slava för usla löner. Man kan kalla det för omvänd kompott! Eller varför inte omvänd komplott! 😛

  https://parnassen.wordpress.com/2016/03/09/ryssland-kina-vilar-pa-sanslosa-naturtillganger-bergskedjor-av-guld-dollarn-vilar-pa-ett-bedrageri/

  https://parnassen-wordpress-com.cdn.ampproject.org/v/s/parnassen.wordpress.com/2015/01/29/kabalerna-styr-varlden-allt-som-sker-ar-planerat-endast-putin-ar-vaken/amp/?amp_js_v=0.1

  Gilla

 14. Björngunnar skriver:

  Nu har TRANSPORTSTYRELSEN förstört marknaden för spioner.
  https://www.arbetsvarlden.se/rekordhog-arbetsloshet-bland-utlandska-spioner/
  Jag skrev ett mail och frågade om TRANSPORTSTYRELSEN inte borde läggas ner.
  Jag fick ett svar på kinesiska.
  Får jag svar på svenska publicerar jag det här.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.