Det amerikanska anfallet mot Nord Stream 2 har inletts! Macron fulspelar!

”Macron lägger inte korten på bordet. I ena stunden hyllar han samarbetet med Tyskland – i nästa stund talar han om ett franskt utträde ur EU. Hans uttalanden om villkoren för Storbritanniens utträde ur EU är mycket provokativa. Storbritannien ska straffas hårt. Han verkar onekligen följa CIA:s anvisningar”, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

DEN TREDJE GÅNGEN GÅR DET ÅT HELVETET FÖR USA.

 • April 4, 1917: U.S. Declares War On Germany  (första världskriget)
 • December 11, 1941: U.S. Declares War On Germany (andra världskriget)
 • June 15, 2017: U.S. Declares War On Germany (”Nord Stream 2 War” inleder det tredje världskriget)

  TREDJE VÄRLDSKRIGET HANDLAR INTE OM ARMÉER OCH SLAGFÄLT 

DET HANDLAR OM AFFÄRSFÖRBINDELSER SOM BANAR VÄG FÖR ETT NYTT ÅRHUNDRADE – DET ”EURASIATISKA ÅRHUNDRADET”. DET HANDLAR OM EN HISTORISK ÅTERFÖRENING AV EUROPA OCH ASIEN. DET HANDLAR OM EN AVSLUTNING AV DET ”AMERIKANSKA ÅRHUNDRADET”. 

 

DET AMERIKANSKA ANFALLET HAR INLETTS – ATTACKEN MOT ”NORD STREAM 2”.
Den 15:e juni i år röstade den amerikanska senaten med röstsiffrorna 98 mot 2 för nya affärssanktioner mot Ryssland. Endast senatorerna Rand Paul och Bernie Sanders röstade emot. En serie av EU:s mest inflytelserika företag hotas av sanktioner – om inte den andra nordgasledningen till Tyskland stoppas. Den brittisk-holländska oljekoncernen Royal Dutch Shell, österrikiska OMV, franska Engie och de två tyska jättebolagen Uniper och Wintershall hotas av amerikanska sanktioner om inte gasprojektet avbryts! Detta är sensationellt i kubik – en sanslös provokation.Nord Stream 2 ska löpa parallellt med Nord Stream 1 på Östersjöns botten. Gasledningen är färdigt projekterat och finansieringsfrågan är löst. De ovan nämnda storbolaget ska satsa 10% vardera av de totala kostnaderna. Gazprom står för 50%. Betalningarna sker stegvis. Gazprom har redan erhållit över en miljard Euro av sina partners. Massor av entreprenörer jobbar dygnet runt med jätteprojektet. Gasledningen beräknas vara klart 2019. Då ska EU:s nya viktiga energiprojekt invigas.

CIA jobbar intensivt på att organisera motstånd inom EU mot projektet. Detta splittrar naturligtvis den europeiska unionen EU ytterligare. Samtidigt pågår förhandlingar om Storbritanniens utträde ur EU. Tyskland och Frankrike – axelmakterna i EU – har problem med relationerna. Macron lägger inte korten på bordet. I ena stunden hyllar han samarbetet med Tyskland – i nästa stund talar han om ett franskt utträde ur EU. Hans uttalanden om villkoren för Storbritanniens utträde ur EU är mycket provokativa. Storbritannien ska straffas hårt. Han verkar onekligen följa CIA:s anvisningar.

Det ser ut som om USA:s Europapolitik har svängt 180 grader. EU måste splittras och framför allt måste Tyskland sättas på plats. Tysklands närmande till öst skrämmer vettet ur CIA. Den snabba ökningen av den tyska handeln med Ryssland väcker blodtörst hos Wall Streets vampyrer.

SPRICKAN MELLAN VÄSTRA EUROPA OCH USA HAR VIDGATS DRAMATISKT.

USA gör nu allt för att stoppa Tysklands försiktiga närmande till öst, men Trumps våldsamma angrepp på Tyskland har fått precis motsatt effekt. Tysklands folk avskyr hans angrepp på landet. Den anti-amerikanska opinionen i Tyskland har formligen exploderat. Det är som om folket har vaknat upp efter en lång tids koma. Inför det stundande G20-mötet visar flera opinionsunder-sökningar drastiska ändringar av folkopinionen i massor av länder. Trumps sanslösa beteende har sänkt USA:s anseende i världen till en historisk bottennivå. Förtroendet för Tysklands förbundskansler Angela Merkel har däremot stigit till skyarna. ”EU måste finna sin egen identitet och inte låta andra nationer (USA) diktera villkoren”. Detta ställningstagande förklarar hennes plötsligt ökade popularitet. SINNESSJUKA CIA-BESLUT RADAR NU UPP SIG SOM ETT PÄRLBAND. Att föreslå ett arabiskt NATO slår faktiskt alla rekord. Endast saudiska prinsar som lider av hybris tilltalas av idén. Att bara något år innan hota att stämma Saudiarabien för inblandning i elfte-september-dådet i New York 2001 – är minst lika galet. Motivet är ju så öppet – alla saudiska tillgångar på Wall Street skulle frysas om inte saudierna slutade sälja ut amerikanska ”bonds” i världsmarknaden.Att bjuda in Kinas president Xi Jinping till USA och under en lyxmiddag berätta att 59 Tomahawk-robotar var på väg mot Syrien, är det det sjukaste som ägt rum inom politiken. Trump har uppenbarligen dukat under. Han mår inte bra. Troligen har han drogats ner.av CIA.

Det är spännande att få uppleva ett imperiums fall.

Det är jordens sista krigarimperium som nu faller. Varje dag läggs nya pusselbitar på plats. Kasinoekonomin i väst går under. En lavin av bankkrascher startar snart upp i södra Europa. Någon månad senare kollapsar blodsdollarn. Mordors rike går under. Mänsklighetens största lyckostund är faktiskt mycket nära. Vi är äntligen på väg att få världsfred. När alla krigs moder och alla militärkuppers moder och all terrors moder faller – då blir det automatiskt världsfred.

Nästan ingen vet att väst var mycket nära att krascha under ”finanskrisen” 2008 – 2009. Denna gång är Kina och Ryssland och många andra länder i världen betydligt bättre förberedda. Den andra världsdepressionen kommer att drabba väst fruktansvärt. En ny tidsepok föds – ”det Eurasiatiska århundradet”.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Det amerikanska anfallet mot Nord Stream 2 har inletts! Macron fulspelar!

 1. Pingback: Det amerikanska anfallet mot Nord Stream 2 har inletts! Macron fulspelar! | Arab Nyheter

 2. Lars Lindeberg skriver:

  Ja någonstans ligger där en hund begraven, vi vet ju alla att Tyskland fortfarande är ockuperat av de Amerikanska krigsförbrytarna!
  Spåren av hur det Tyska folket behandlades är fruktansvärda!
  Åtta MILJONER Tyska kvinnor blev våldtagna av de besegrande soldaterna efter kriget alla deltog liksom flera MILJONER Tyska soldater blev svultna ihjäl efter kriget bakom inhägnade områden med taggtråd på bara marken!
  Ike Eisenhower hotade att skjuta alla som försökte hjälpa dessa bakom taggtråden! De Tyska soldaterna fick ingen som helst hjälp för att leva!
  Det finns ingen jämförelse i världshistorien till grymmare beteende än vad de Amerikanska krigsförbrytarna har gjort och det värsta är GÖR fortfarande!
  Så tacka fan för att äntligen har Tyska folket börjat resa sig upp!
  De måste skynda sig innan kommunister som Angela MERKEL har utrotat dem!
  Det är lätt konstaterat att det är det Amerikanska folket som är skyldiga till att världen ser ut som den gör!
  Men Amerikanerna skyller det på JUDARNA, de är de egentliga makthavarna och har varit så sedan 1913 minst när de tog över bankerna och pengarna i USA!
  Var du än vänder dig så har du en JUDE!
  De är så få till antalet men sitter på makten precis som i Sverige
  Sverige håller ju också på att gå under tack vare JUDARNA!
  Till och med Ike Eisenhower var JUDE!
  Det är JUDARNA som är världsproblemet det är väl dokumenterat idag!
  Se för dig själv här!

  Hälsar Lars Lindeberg

  Gilla

 3. Lars Lindeberg skriver:

  Se för dig själv här också!

  Gilla

 4. Pingback: Det amerikanska anfallet mot Nord Stream 2 har inletts! Macron fulspelar! – Life, Death and all between

 5. kao skriver:

  Intressant, men inte okänt för mej. Jag kan undra varför media är så ensidiga till USA:s fördel. De blir upprörda även när Ryssland patrullerar sina egna farvatten och luftrum över sin del av Finska Viken och utanför Kaliningrad, eller över internationellt luftrum och vatten i området. Jag vill verkligen inte ha varken USA eller Ryssland i mitt närområde.
  ———
  T.o.m NOSTRADAMUS, den franske livläkaren och spåmannen skrev redan på 1600-talet om att det vi ska oroas över är ”den kraft som kommer från väst”….och då existerade inte ens USA. Det är intressant – och olycksbådande…
  (översättning av Åke Ohlmarks).
  // Kao

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.