USA kan inte längre konkurrera på världsmarknaden! Skulderna skenar!

USA ÄR I ETT NATIONELLT KRISLÄGE – PUTINS LIV ÄR I FARA. USA:s KONKURS ÄR HELT SANSLÖS!

Om man då utgick från att bingen, med måtten 37m*37m*39m, var halvfull som den ser ut att vara, så skulle guldet där i vara värt 5.4 triljoner dollar.

Handelsbojkotten som organiserades av CIA var en mycket stor gudagåva för Ryssland. Ryssland som nyss var världens största importör av brödsäd har på mycket kort tid blivit världens största exportör av brödsäd. Detta är på gränsen ofattbart, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

Januari månad 2017:
Underskottet i USA:s handel med omvärlden i januari var ofattbara 48,5 miljarder dollar – varav 31,3 miljarder dollar uppkom genom handeln med Kina. Detta hårresande underskott var inte unikt. I över ett årtionde har siffrorna varit lika dystra. USA kan inte längre konkurrera i världsmarknaden.

Under de senaste tio åren har landets officiella skuld mer än fördubblats. USA lånar pengar, delstaterna lånar pengar, städer lånar pengar, befolkningen lånar pengar – skulderna skenar. Till och med en död höna vet att USA aldrig kommer att betala tillbaka sina skulder. Kasinoekonomin på Wall Street håller inte i längden. Varför ska andra länder betala sina skulder när hela systemet är på väg att kollapsa?

Februari 2016 – USA:s samlade underskott i handelsbalansen ökade till 47,1 miljarder dollar i februari
Januari 2017 – USA:s samlade underskott i handelsbalansen ökade till 48,5 miljarder dollar i januari. Underskottet i handeln med Kina ökade till 31,3 miljarder dollar.

KINAS OCH RYSSLANDS OCH TYSKLANDS EKONOMI ÄR HELT SANSLÖS.

April 2017 – Kinas handelsöverskott var 38,5 miljarder dollar i april månad. Ett år tidigare var överskottet 39,2 miljarder dollar
Mars 2017 – Rysslands handelsöverskott var 12.5 miljarder dollar i mars månad – trots handelskriget mot Ryssland. När Ryssland var som mest drabbat av CIA:s ekonomiska krigföring nådde överskottet ner till endast 4,6 miljarder dollar. För ett land som säljer så mycket fossila bränslen var läget kritiskt. Men allt som CIA sysslar med brukar sluta i ett storfiasko – så även denna gång. Rysslands överskott i handeln med omvärlden har tredubblats på de senaste 7 månaderna. Ryssland är på väg att bli en ekonomisk supermakt vid sidan av Kina – och Tyskland.
Mars 2017 – Tysklands handelsbalans visade ett överskott på 25,4 miljarder euro i mars. Detta var ett nytt historiskt rekord för Tyskland. Tysklands överskott i handeln med USA är oerhört stor.

Det tyska underverket. Det tyska handelsbalansöverskottet uppgick till hisnande 253 miljarder Euro 2016. Året innan – 2015 – uppgick överskottet till 244 miljarder Euro. Problemet är att landets största banker har tvingats lagra på sig bergskedjor av amerikanska finanspapper som snart blir värdelösa. Trots den urstarka ekonomin kommer både Deutsche Bank och Commertzbank att tvingas i konkurs när förtroendet för dollarn rasar.

Handelsbojkotten som organiserades av CIA var en mycket stor gudagåva för Ryssland. Ryssland som nyss var världens största importör av brödsäd har på mycket kort tid blivit världens största exportör av brödsäd. Detta är på gränsen ofattbart. Många västföretag som tidigare hade lyckats etablera sig i den ryska marknaden har förlorat sina marknader. Kinesiska företag har nu tagit över. Handelskriget mot Ryssland har varit extremt kontraproduktivt för väst – men extremt nyttigt för öst.

STRYPGREPPET MOT DOLLARN HÅRDNAR.
Donald Trump: ”Tyskarna är dåliga, mycket dåliga. Se på de miljontals bilar de säljer till oss i USA. Hemskt! Vi kommer att stoppa det.” Han attackerar Kina minst lika hårt, men det är ju USA:s politiska och ekonomiska ledning som medvetet har flyttat sin industriella produktion till låglöneländer i Asien i första hand.

Beslutet byggde på tron att dollarns världsherravälde var evigt. USA:s militära makt kunde garantera evigt liv åt dollarn. Självklart visste de att USA:s skuld skulle skena – men vad gör väl det när det går att trycka dollar i all oändlighet. CIA:s analys visade sig emellertid vara felaktig – som vanligt.
USA kan inte längre låna pengar och det börjar bli problem att trycka dollar i all oändlighet. Ingen stat vill längre köpa amerikanska statsobligationer. Saudiarabien använder hotet om att sälja ut amerikanska finansiella dasspapper för att tvinga fram en önskad amerikansk utrikespolitik. Dollarn håller på att bli imperiets akilleshäl.

Trump måste till varje pris få stopp på USA:s skenande skuldsättning. Han vill därför storsatsa på en återindustrialisering av USA – men han är chanslös. Ondskans krafter i USA har paralyserat hela nationen. Det amerikanska folket är på väg att tappa tilltron inför framtiden. Läget i USA är kritiskt. Ett handelskrig både mot Tyskland och Kina hotar. USA måste stoppa sitt groteska handelsunderskott annars kommer dollarn att sjunka ner i avgrunden, men det är precis detta som kommer att hända. The Fiscal Cliff är oundviklig.

PUTIN SVÄVAR I LIVSFARA. Precis allt som CIA planerat har gått fel – allt utan undantag. CIA:s grepp över Turkiet har upplösts fullständigt. Precis samma skeende pågår i massor av andra länder i världen. USA är desperat. Wall Street hade greppet om Ryssland – men förlorade hela bytet. Detta förändrade världsläget i grunden. I stället har Ryssland och Kina bildat en ”strategisk allians” som äntligen är i stånd att sänka Mordors rike i graven, Hela världen börjar jubla. Människorna ser ljuset. När alla krigens moder går under föds en värld i fred. Det känns redan i luften. Solen kommer snart att gå upp i en fredlig värld. Soluppgången syns redan i öst..

CIA vet att Kina har ett kollektivt ledarskap, men Rysslands Putin är mera sårbar. I desperation kommer Mordors säkerhetstjänster att göra allt i sin makt för att mörda Putin. Putin vet naturligtvis detta. CIA hoppas på att andra krafter ska ta över Ryssland om Putin plötsligt lämnar scenen. Precis allt som CIA försökt sig på för att knäcka Ryssland har misslyckats. Det enda som återstår är ett lönnmord.

CIA försökte nyss lönnmörda Turkiets Erdogan. De misslyckades. Följderna för USA och väst blev katastrofala. CIA/NATO förlorade Turkiet. I stället sökte sig landet mot Ryssland. Försöket till militärkupp avslöjades i grevens tid – sannolikt av den ryska säkerhetstjänsten. Det går inte att föreställa sig en mera misslyckad CIA-kupp än den som kom av sig i somras i Turkiet.

Vi kan bara be till Gud att han håller en skyddande hand runt Putin. Jag litar på Gud.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till USA kan inte längre konkurrera på världsmarknaden! Skulderna skenar!

  1. Micke N skriver:

    Det är USA som står för kostnaderna för Nato, inte du Helena. Och fascisten och kommunisten, din kompis Obama har fördubblat USAs skuld sedan han blev president. Trump försöker nu rädda vad som kan för att USA ska bli en stormakt igen. Hillary sålde ju ut allt till Kina och Ryssland.

    Gilla

  2. kerstinberminge skriver:

    En skadad tiger är en farlig tiger. I synnerhet om den sitter på massor av atombomber.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.