Netanyahu är skräckslagen! Mossad styr men syns inte!

NÄSTAN INGEN SKRIVER OM MOSSADS ROLL.  Sionisterna vill skapa kaos och inbördeskrig i varje land i Mellanöstern. Detta uppfattas som extremt viktigt för Israel. Enade starka länder runt Israel anses vara ett dödshot mot landet. Söndra och härska är kärnan i Israels utrikespolitik, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

MOSSAD KÖR NU SITT EGET RACE – med eller utan Trumps stöd – spelar ingen roll.

DET VAR CIA/MOSSAD SOM PLANERADE ”THE ORANGE REVOLUTION” I LIBYEN.
NATO skötte jobbet och bombade sönder landet. Frankrike ställde upp helhjärtat. Sverige ställde upp på NATO:s begäran. Hela åtta JAS 39 Gripen deltog i insatsen. Svensk TV visade stolt upp Sveriges flygvapen i kampen för den libyska demokratin. ”Vi kom, vi såg, han dog” – så sammanfattades NATO:s massaker av Hillary Clinton.

Benjamin Netanyahu, född 21 oktober 1949 i Tel Aviv, är en israelisk militär och politiker samt Israels nuvarande premiärminister sedan 31 mars 2009. Gift för tredje gången.

Kina och Ryssland lärde sig en mycket smärtsam läxa. FN godkände aldrig en insats i Libyen på ”rebellernas” sida i kriget mot regimen – men det var exakt detta som NATO gjorde. NATO bröt helt öppet mot FN-beslutet, men ljög tusentals gånger om att det var FN som beslutade om den militära insatsen – som i verkligheten var riktad mot landets regim.

MEN OJ VAD HISTORIEN HAR ÄNDRATS
Frankrikes närmande till Haftar är motbjudande. Haftar är en statsman och visar inte med en min sin djupa avsky mot Frankrikes agerande i Libyen. Italien ligger betydligt bättre till. Men det är Egypten, Ryssland och Förenade Arab Emiraten ”UAE” – som ställt upp för att skapa fred Libyen efter NATO:s barbariska massaker.

EGYPTEN INGRIPER MED SITT FLYGVAPEN FÖR ATT SKAPA FRED
Flera miliser som härjar i västra Libyen har även vissa fästen kvar i öster. Det är dessa fästen som nu rensas av Haftar med hjälp av Egypten och UAE. Ryssland stöder helhjärtat att landet får en fungerande regering och att alla milisgrupper besegras och avväpnas. Libyens starke man Khalifa Haftar är den enda som har en chans att lyckas.

Nu drar det ihop sig till en slutstrid i östra Libyen. En kuststad Derna är fortfarande i händerna på en milisgrupp som håller staden. Israel, Saudiarabien och Qatar stöttar olika milisgrupper i Libyen – både finansiellt och med vapen. Egyptens president Al Sisi tvingas agera försiktigt. Han väljer att anklaga Qatar för stöd till terrorgrupperna i Libyen.

NÄSTAN INGEN SKRIVER OM MOSSADS ROLL
Sionisterna vill skapa kaos och inbördeskrig i varje land i Mellanöstern. Detta uppfattas som extremt viktigt för Israel. Enade starka länder runt Israel anses vara ett dödshot mot landet. Söndra och härska är kärnan i Israels utrikespolitik. Detta har också varit kärnan i CIA:s politik under många årtionden.

ALLIANSEN RYSSLAND, EGYPTEN OCH LIBYEN SKRÄMMER NETANYAHU FRÅN VETTET
Mossads i särklass mest prioriterade uppgift just nu är att spräcka denna allians.
De ständiga attentaten i Egypten mot kristna kopter är en av metoderna. För två år sedan visade IS upp en video där 21 egyptiska kopter halshöggs i Libyen. Den 9:e april sprängdes det i två kristna kyrkor i Egypten. 27 människor dog och 80 skadades. Den 20 maj sköts 28 kristna kopter ihjäl under en bussresa i Egypten. Egyptens militära och politiska ledning är absolut säkra på vem som ligger bakom attentaten. Av taktiska skäl håller man tyst. (IS är ett verk av Clinton och Obama precis som Trump hävdat öppet. Att han vågade säga sanningen är faktiskt ett mysterium).

En annan metod är att spränga civila egyptiska flygplan i luften.
I första hand gäller det att spränga ryska flygplan på väg hem från Egypten. Målet är att få stopp på den ryska turismen till Egypten. Putin har tvingats att ställa in alla ryska civila flygningar till Egypten. Både Rysslands och Egyptens militära och politiska ledning är absolut säkra på vilka krafter som ligger bakom. Av taktiska skäl håller man tyst.

En tredje metod är att beväpna och finansiera milisgrupper i Libyen.
Mossad och Saudiarabien och Qatar jobbar dygnet runt med att beväpna olika milisgrupper i Libyen. De var med från start och höll i trådarna för den ”orange revolution” som var receptet för inbördeskrig i Libyen. De ger sig inte. Alla IS-grupper har nu bytt namn. De nya moderata milisgrupperna uppger sig att ha besegrat IS. Sanningen är att det är samma människor som lyder samma uppdragsgivare.

En fjärde metod är att skapa terror på Sinaihalvön.
Gång på gång på gång attackeras egyptiska soldater och poliser. Attentaten avlöser varandra på löpande band. Attentaten det senaste året fyller en hel A4-sida med text. Mossad försöker paralysera Egypten genom alla dessa attentat. Egyptens politiska och militära ledning vet naturligtvis vem som håller i trådarna för denna terror. Al Sisi tvingas vara tyst.

Egypten är mycket trängd. Relationerna med Israel har nått ett historiskt bottenmärke – tvärtemot vad den förljugna världens massmedia skriver. Egyptens enda chans att rädda landet är att bygga en militär allians med Ryssland och att utvidga det kinesiska samarbetet. Den kinesiska turismen har en enorm potential. Egypten är i mycket stort behov av en blomstrande turism. Men vågar Kina starta upp en massiv turism till landet? Även Kina vet naturligtvis hur Mossad arbetar.

Att försvara Suezkanalen är helt uteslutet utan ett avanceras ryskt-egyptiskt militärt samarbete. Ett avancerat missilförsvar av Suezkanalen är en dröm för Al Sisi. Den ryska marina basen i Syrien måste kompletteras med ryska baser i både Egypten och Libyen, för att Egypten ska ha en chans att stå emot Mossads terror. Så är det i verkligheten – men det skrivs nästan aldrig om det. Det är så lustigt att leva i den förljugna världen. Vi får aldrig läsa sanningens nyheter. Men vänta bara en enda historisk sekund – Mordors rike faller. Därefter blir det stopp för Mossads terror.

VAD HÄNDER?
Egypten slår nu till mot olika milisgrupper som fortfarande håller viktiga positioner i östra Libyen. Egypten slår till våldsamt – i samarbete med Khalifa Haftars styrkor på marken. Det sista STORA slaget i östra Libyen är nu på gång i Derna. Med det massiva egyptiska flygunderstödet är milisgruppens grepp om staden snart över. (Även denna grupp säger sig ha jagat ut IS ur staden. I verkligheten gick de bara in i omklädningsrummet och bytte kläder).

Egypten hade aldrig vågat sig på en så omfattande militär operation i Libyen tillsammans med Khalifa Haftars styrkor – om inte Trump direkt eller indirekt gett klartecken. Förenade Arab Emiraten hade inte heller ställt upp så öppet på Haftars sida om Trump hade en helt annorlunda strategi i Libyen. Det är Trumps uppfattning att USA bör hålla sig utanför konflikten i Libyen som möjliggör Egyptens omfattande engagemang i landet.

Oj vad jag längtar efter sanningens värld. Jag längtar även efter ett fredsrike på jorden. Men först måste Mordors rike kollapsa. Gud hjälp oss så att vi äntligen får avsluta de tusenåriga krigens helvete i alla jordens hörn och kanter. The Fiscal Cliff – det blir mänsklighetens största glädjestund i hela Homo Sapiens historia.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Netanyahu är skräckslagen! Mossad styr men syns inte!

 1. orglasse skriver:

  Hej

  Du är väl påläst och du skriver bra. Att du identifierar de som mördar de Kristna i Egypten är mycket intressant för där finns i övrigt väldigt få som vill skriva om den Terror och politik som ligger bakom morden.

  Du konstaterar också att President Trump våga identifiera vilka som ligger bakom terrorgrupperna. Ja just det Trump är idag utsatt för det värsta förtal som någonsin varit och det är förståeligt för han börjar nu knapra in på de som förstört USA.

  Såg ni bilderna på Trump där han halshuggits, och hans huvud hålls upp i håret av en ”komiker” en dam som höll en modell av Trumps avhuggna huvud där blodet rann och hon stod där iskall. Det var en ”komisk” video som man körde bl.a. på CNN.

  Det visade sig att Trumps 11 årige son fick se detta, och han förstod inte att det var fejk. Detta var för djävligt rent ut sagt och det visar på vilka krafter som går emot Trump. Nu fick ju denna kvinna sparken och hon erkänner att hon gått över en gräns men det var nog väldigt medvetet.

  Trump har gjort en mycket smart sak och det är valet av hans vicepresident. Han är minst lika tuff som Trump är. De jobbar också direkt bredvid varandra så faller Donald då tar vicepresidenten över och då blir det inte som när Kennedy mördades att hans vicepresident istället satt mördarna att utreda mordet. Samma sak i Stockholm 1986.

  Såg ni att vår egen lilla Centerparti ledare nu är i USA, och inte på vilket möte som helst är hon heller utan hon fick följa med Herr Wall-Enberg till Bilderberger mötet där som börjar i morgon. Trump är inte inbjuden och inte heller hans medarbetare för de är inte Globalister. Trump står för det som går emot Globalismen och han är min Hjälte.

  Gilla

 2. Martin skriver:

  Trump är förmodligen inte inbjuden till Bilderbergmötet eftersom ingen amerikansk president ändå får deltaga i hemliga odemokratiska möten som detta enligt USA:s konstitution, men hans dotter skulle kunna vara inbjuden i all hemlighet. Hon är både judinna numera och tydligen skjutglad som resten av gänget.

  Gilla

 3. Björngunnar skriver:

  Varför gå över ån efter vatten när vi kan se vad Israel gjort med Sverige. Massinvandring för att förinta svenska folket och tagit fullständig kontroll över det som numera kan kallas 8partiet/det demokratiska systemet.
  Muslimhetsen är också slående i många medier och Israel är också experter på söndra och härska. Först ordnar de till massinvandring av muslimer och avsikten är ett inbördeskrig som få kommer att överleva.
  Godnatt Sverige!
  Israel vann…

  Gilla

 4. Brage Norin skriver:

  USA:s KONKURS ÄR HELT SANSLÖS.
  Underskottet i USA:s handel med omvärlden i januari 2017 var ofattbara 48,5 miljarder dollar – varav 31,3 miljarder dollar uppkom genom handeln med Kina. Detta hårresande underskott var inte unikt. I över ett årtionde har siffrorna varit lika nattsvarta. USA kan inte längre konkurrera i världsmarknaden.
  * Februari 2016 – USA:s samlade underskott i handelsbalansen ökade till 47,1 miljarder dollar i februari
  * Januari 2017 – USA:s samlade underskott i handelsbalansen ökade till 48,5 miljarder dollar i januari. Underskottet i handeln med Kina ökade till 31,3 miljarder dollar.

  Under de senaste tio åren har landets officiella skuld mer än fördubblats. USA lånar pengar, delstaterna lånar pengar, städer lånar pengar, befolkningen lånar pengar – skulderna skenar. Till och med en död höna vet att USA inte har en promilles chans att betala tillbaka sina skulder. Kasinoekonomin på Wall Street håller inte längre. Varför ska andra länder betala sina skulder när hela systemet är på väg att kollapsa?

  KINAS OCH RYSSLANDS OCH TYSKLANDS EKONOMI ÄR HELT SANSLÖS.
  * April 2017 – Kinas handelsöverskott var 38,5 miljarder dollar i april månad. Ett år tidigare var överskottet 39,2 miljarder dollar
  * Mars 2017 – Rysslands handelsöverskott var 12.5 miljarder dollar i mars månad – trots handelskriget mot Ryssland. När Ryssland var som mest drabbat av CIA:s ekonomiska krigföring nådde överskottet ner till endast 4,6 miljarder dollar. För ett land som säljer så mycket fossila bränslen var läget kritiskt. Men allt som CIA sysslar med brukar sluta i ett storfiasko – så även denna gång. Rysslands överskott i handeln med omvärlden har tredubblats på de senaste 7 månaderna. Ryssland är på väg att bli en ekonomisk supermakt vid sidan av Kina – och Tyskland.
  * Mars 2017 – Tysklands handelsbalans visade ett överskott på 25,4 miljarder euro i mars. Detta var ett nytt historiskt rekord för Tyskland. Tysklands överskott i handeln med USA är oerhört stor.

  DET TYSKA UNDERVERKET.
  Det tyska handelsbalansöverskottet uppgick till hisnande 253 miljarder Euro 2016. Året innan – 2015 – uppgick överskottet till 244 miljarder Euro. Problemet är att landets största banker har tvingats lagra på sig bergskedjor av amerikanska finanspapper som snart blir värdelösa. Trots den urstarka ekonomin kommer både Deutsche Bank och Commertzbank att tvingas i konkurs när förtroendet för dollarn rasar.

  Handelsbojkotten som organiserades av CIA var en mycket stor gudagåva för Ryssland. Ryssland som nyss var världens största importör av brödsäd har på mycket kort tid blivit världens största exportör av brödsäd. Detta är på gränsen ofattbart. Många västföretag som tidigare hade lyckats etablera sig i den ryska marknaden har förlorat sina marknadsandelar. Kinesiska företag har nu tagit över. Handelskriget mot Ryssland har varit extremt kontraproduktivt för väst – men extremt nyttigt för öst.

  STRYPGREPPET MOT DOLLARN HÅRDNAR.
  Citat Donald Trump: ”Tyskarna är dåliga, mycket dåliga. Se på de miljontals bilar de säljer till oss i USA. Hemskt! Vi kommer att stoppa det.” Han attackerar Kina minst lika hårt, men det är ju USA:s politiska och ekonomiska ledning som medvetet har flyttat sin industriella produktion till låglöneländer i Asien i första hand.

  Beslutet byggde på tron att dollarns världsherravälde var evigt. USA:s militära makt skulle garantera evigt liv åt dollarn – det var tron. Självklart visste de att USA:s skuld skulle skena – men vad gör väl det när det går att trycka dollar i all oändlighet. CIA:s analys visade sig emellertid vara felaktig – som vanligt.

  USA kan inte längre låna pengar och det börjar bli problem att trycka dollar i all oändlighet. Ingen stat vill längre köpa amerikanska statsobligationer. Saudiarabien använder hotet om att sälja ut amerikanska ”bonds” för att tvinga fram en önskad amerikansk utrikespolitik. Dollarn håller på att bli imperiets akilleshäl. USA hotar med att stämma Saudiarabien för inblandning i terrorattacken i New York 2001. Skadeståndskraven är astronomiska. Med den motiveringen kan USA frysa inne alla saudiska tillgångar på Wall Street. Försäljningen av bonds för många trillioner dollar måste stoppas till varje pris – dollarn står och faller med att affären stoppas.

  LÄGET BÖRJAR BLI AKUT.
  Trump måste till varje pris få stopp på USA:s skenande skuldsättning. Han vill därför storsatsa på en återindustrialisering av USA – men han är chanslös. Ondskans krafter i USA har paralyserat hela nationen. Det amerikanska folket är på väg att tappa tron på framtiden. Läget i USA är kritiskt. Ett handelskrig både mot Tyskland och Kina hotar. USA måste stoppa sitt groteska handelsunderskott annars kommer dollarn att sjunka ner i avgrunden. Det är precis detta som kommer att hända. The Fiscal Cliff är oundviklig.

  PUTIN SVÄVAR I LIVSFARA.
  Precis allt som CIA planerat har gått fel – allt utan undantag. CIA:s grepp över Turkiet har upplösts fullständigt. Precis samma skeende pågår i massor av andra länder i världen. USA är desperat. Wall Street hade greppet om Ryssland – men förlorade hela bytet. Detta förändrade världsläget i grunden. I stället har Ryssland och Kina bildat en ”strategisk allians” som äntligen är i stånd att sänka Mordors rike i graven, Hela världen börjar jubla. Människorna ser ljuset. När alla krigens moder går under föds en värld i fred. Det känns redan i luften. Solen kommer snart att gå upp i en fredlig värld. Soluppgången syns redan i öst..

  CIA vet att Kina har ett kollektivt ledarskap, men Rysslands Putin är mera sårbar. I desperation kommer Mordors säkerhetstjänster att göra allt i sin makt för att mörda Putin. Putin vet naturligtvis detta. CIA hoppas på att andra krafter ska ta över Ryssland om Putin plötsligt lämnar scenen. Precis allt som CIA försökt sig på för att knäcka Ryssland har misslyckats. Oljekriget blev ett fiasko. Handelskriget blev ett nytt fiasko. Det enda som återstår är ett lönnmord.

  CIA försökte nyss lönnmörda Turkiets Erdogan. De misslyckades. Följderna för USA och NATO blev katastrofala. CIA/NATO förlorade Turkiet. I stället sökte sig landet mot Ryssland. Försöket till militärkupp avslöjades i grevens tid – sannolikt av den ryska säkerhetstjänsten. Det går inte att föreställa sig en mera misslyckad CIA-kupp än den som kom av sig i somras i Turkiet.

  Vi kan bara be till Gud att hålla en skyddande hand runt Putin.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 5. robinshadowes skriver:

  Vad vi bör hålla reda på är när hög-judarna lämnar landet. Spectre har tydligen redan flyttat till Israel. Då kan vi förvänta oss fler lämna dom närmaste 2-3 åren. Låg-judarna bryr dom sig ändå inte om. Dom får skylla sig själva om dom inte flyttar med till Israel. Dessutom är dom användbara som bondeoffer. Även om så varenda svensk blir utrotad så kan dom döda låg-judarna användas till att skuldbelägga vita i andra länder. Det är alltid hög-judarna som är viktiga. När dom drar i högre omfattning började det nog dra ihop sig till inbördeskrig.

  Gilla

 6. Björngunnar skriver:

  Det verkar rimligt det du skriver Robin.
  När det gäller USA och deras skuld så frågade jag på Contra, en neokonservativ sajt, vilka är USA skyldig pengar och det rör sig inte om små summor, fick inget svar.
  Vilka är Sverige skyldig pengar?

  Gilla

 7. Tor Gustafsson skriver:

  USA:s KONKURS ÄR HELT SANSLÖS.
  Underskottet i USA:s handel med omvärlden i januari 2017 var ofattbara 48,5 miljarder dollar – varav 31,3 miljarder dollar uppkom genom handeln med Kina.

  Tacka Obama – skyll inte på Trump, han tog över kaoset !

  Gilla

 8. Martin Larsson skriver:

  robinshadowes:

  Ryktas om att Barbara Spectre Lerner har blivit fråntagen sitt israeliska medborgarskap. Nån som kan dementera/bekräfta denna uppgift?

  Gilla

 9. Björngunnar skriver:

  Nej ingenting kan bekräftas eller besvaras.
  Om jorden är ihålig eller om månen är en rymdbas för ödlor.
  Vilka USA är skyldiga pengarna, miljarderna som de är skyldiga, det kan inte heller besvaras.
  Om Putin är med i den inre cirkeln precis som Hitler påstods vara en utvald kan inte besvaras.
  Om Nordkorea är styrt av CIA vilket jag länge trott omöjligt att besvara.
  Om sommaren blir kall och om det blir missväxt , en meteor kolliderar med jorden, vem vet?
  Däremot så kan jag lämna bestämt besked på en punkt, svenska politiker är köpta och styrs i globalisternas intresse vilket gör att vårt land förmodligen sjunger på sista versen, ingen verkar göra något åt det heller! .

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.