Macron en nasty globalist med mandat att sälja ut Frankrike!

This effete manlet may look like a complete pussy, but he’s a nasty little globalist.

Hur det kan bli och hur det kan gå när man har sitt på det torra! När man har makten och härligheten i ryggen. Macron var socialist och jobbade som minister i Hollandes regering. Innan var han bankman åt Rotschild. Och för ett år sen startade han En marche – det är inget parti utan en organisation. Märk väl att han tog sina initialer när vid dopet av sitt verk – EM.  Idag behöver man inte gnöla med politik i 40 år innan man kommer upp i smeten. Nu räcker det med att ha makten i ryggen! Tror med andra ord att valet var riggat. Så lätt ska det inte gå! Dessutom är han inte vuxen uppgiften. Han är ditsatt. Han är en marionett. Vi får se hur det går för denna före detta Rothschild-bankir i parlamentsvalen.

Macron tänker bekämpa terrorismen! Inte gå till botten med vad som driver den. Anställa hundra tusen poliser. Ta bort 130 000 i offentliga sektorn bland annat. Han är ditsatt för att sälja ut Franrike liksom Reinfeldt hade mandat att sälja ut oss. Marschen mot den Nya Världsordningen rullar på. Usch och fy på samma bräde!

Helt plötsligt finns det inga kulturer! Var har vi hört detta förut? Jo, hos Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt!

Input från Kalle Hellberg:

Fransoserna ”valde” fortsatt slaveri under den verkliga makten, i stället för att välja friheten! Är det vad vi alla har att vänta oss?
http://www.rense.com/general96/francefin.html

Macron – en katastrof för Frankrike (den verkliga maktens påläggskalv)
https://sv.gatestoneinstitute.org/10314/frankrike-macron-katastrof

Ett bevis för att demokrati inte existerar här heller
I Sverige kan staten köra över kommunerna fullständigt, här ett tydligt exempel
http://www.aftonbladet.se/debatt/article19236515.ab

Andra exempel är när regeringen tillåter USA och NATO-nationer att öva krig på svensk mark, när regeringen godkänner att USA placerar militärer och vapen på Gotland, när regeringen gick med på att svenska JAS-plan deltog i massmord och att förstöra det mest moderna landet i Afrika, Libyen, att svenska soldater medverkar i USA:s massdödande i Afghanistan o s v.
Har regeringen fått svenska folkets godkännande och mandat att ta sådana beslut? Nej, men att regeringen lydigt säger ja till allt som bestäms i Washington kan ingen undgå att märka! Att t ex Rysslands behov av mellanlager på Gotland av material för kommande gasledning stoppades av USA, vet alla, men svensken är fostrad att vara tyst!
Media (Bonnier, Schibsted…) är ju endast maktens megafoner, därav detta ramaskri mot en tidning som skriver sanningar och om verkligheten, den måste tystas till varje pris (Nya Tider och bokmässan t ex),

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till Macron en nasty globalist med mandat att sälja ut Frankrike!

 1. Andersson skriver:

  Macron fyller sin funktion. De blinda kan inte se men kommer att höra dånet när skiten brakar samman, de blinda och döva kommer att känna stanken, Globalisten Macron kommer att leda till revolution!

  Gilla

 2. Pelle skriver:

  Operation Sarkozy : how the CIA placed one of its agents at the presidency of the French Republic

  http://www.globalresearch.ca/operation-sarkozy-how-the-cia-placed-one-of-its-agents-at-the-presidency-of-the-french-republic/10060

  Gilla

 3. Magnus Johansson skriver:

  Macron är ju helt uppenbart en maktelitens favorit, och att valet avgjordes med elektroniskt valfusk — precis som nu är brukligt i USA — är nog inte uteslutet. Vore intressant med en undersökning av det.

  Sedan undrar jag om Marine Le Pen som ett försök till taktik har övergivit förintelseförnekelsen. Det var väl den frågan som orsakade splittringen melllan far och dotter Le Pen, eller hur?

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Helt plötsligt finns det inga kulturer! Var har vi hört detta förut? Säger bara Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt!
  Image and video hosting by TinyPic

  Gilla

 5. Brage Norin skriver:

  FRANKRIKE ÄR SVÅRT SKADAT.
  En hel serie av nya franska politiska rekord slogs den 7:e maj – med god marginal:
  * 11,5 % av rösterna var blanka eller ”bortkastade” – 4,1 miljoner röster – REKORD
  * Antalet giltiga röster var därför rekordlåga 88,5 % av antalet avlagda röster.
  * 25,4 % av väljarna – 12,1 miljoner – gav fan i att rösta den 7:e maj – REKORD
  * Rekordhöga 16,2 miljoner väljare valde att inte rösta eller rösta blankt/bortkastat.
  * Lite drygt var tredje röstande – som avlade giltiga röster – valde Le Pen.
  * Nästan halva Frankrikes unga väljare mellan 18 och 24 år röstade på Le Pen.
  * Endast 20 % av väljarna över 65 år röstade på Le Pen.

  FRANKRIKE ÄR SVÅRT POLITISKT SPLITTRAT.
  – Skillnaden mellan väljaropinionen i Paris och övriga Frankrike är unik.
  – Den politiska splittringen mellan ung och gammal är unik.
  – Splittringen mellan stad och land är unik.

  EN POLITISK NYCKELFRÅGA.
  Att tömma Frankrike från kriminella invandrare av alla slag stöds naturligtvis av alla miljoner fina människor som invandrat till landet. I själva verket är det en dröm för invandrarna att bli kvitt rötäggen som anlänt till Frankrike för att begå brott. Men ondskans krafter vill inte detta. Ondskan döljer sig bakom fraser om mänskliga rättigheter. Det är därför som våldtäktsmän och knarkhandlare inte utvisas på direkten. Ondskan vill skapa ett helvete i varje land på jorden – det är målet.

  De italienska invandrarna till USA led fruktansvärt på grund av att USA inte kastade ut alla kriminella rötägg från bl a Sicilien. Polis och åklagare och politiker i USA var redan mutade av den italienska maffian. Därför kunde drägget få fortsätta att terrorisera de italienska emigranterna i USA i decennier. De fick lida fruktansvärt. Ondskan ville naturligtvis ha det så.

  ALLA LÄNDER MÅSTE VAKNA UPP.
  Det är en mycket medveten och ondskefull plan som skapat vissa beslut som reglerar invandringen. Om någon enda person kommer till ett annat land och våldtar, säljer droger eller begår grova våldsbrott måste personen naturligtvis utvisas på livstid efter avtjänat straff. Detta är ju självklart. Varje hel varm människa känner att detta är helt korrekt i sitt hjärta.

  Men ondskan är slug. Den gömmer sig bakom fraser om ”mänskliga rättigheter”. Därigenom blir vi förvirrade. Vi förstår inte det självklara. I varje land är det både den inhemska befolkningen och invandrarna som är vinnare om grovt kriminella element sållas ut så snart som möjligt. Detta är egentligen mycket enkelt att förstå.

  Frågan är en nyckelfråga. Det är skillnaden mellan en lyckad invandring och en nationell katastrof. Det går åt helvetet om grovt kriminella tillåts begå svåra brott i vårt land utan att utvisas. Livstids utvisning är det enda som funkar. Precis alla normala människor i varje land vill ha det så. Denna politik är BINGO för alla – både för invandrare och utvandrare.

  Den nakna sanningen är att de politiska ryggradslösa krafter som accepterar att flyktingar som begått grova brott i Sverige lika fullt får stanna kvar – de skapar blankt hat. De skapar långsamt men säkert ett helvete för alla invandrare liksom för oss svenskar. Om våra förvirrade politiker är medvetna om detta spelar ingen roll. Vi måste omedelbart få stopp på vansinnet.

  Bara tanken att vi åker till ett annat land och begår mycket svåra brott – och lika förbannat inte utvisas ur landet – är faktiskt otänkbar. Att tillåtas stanna kvar efter att ha begått sådana brott måste kännas både orimligt och mycket märkligt. Politiskt skitsnack om lika rättigheter för alla att begå grova brott är ren ondska. Varje land får ta hand om sina egna brottslingar enligt de lagar som utvecklats i landet. Att acceptera invandrad grov kriminalitet – under ”jämlikhetens” täckmantel – är faktiskt mentalt sjukt.

  Både Le Pen i Frankrike och SD i Sverige har tagit upp denna ytterst viktiga fråga. Om inte våra politiker vaknar, kommer på sikt alla höger-vänster-partier att försvinna från den politiska arenan. Vi måste välja väg. Den svenska politiken skapar snabbt områden där varken ambulanspersonal eller brandpersonal eller polis kan arbeta. Problemen sprider sig som en löpeld. Vill vi ha det så?

  Våra politiker bär ansvaret för den nationella katastrof som nu steg för steg håller på att förstöra vårt samhälle. Våra förvirrade politiska galningar i Riksdagen måste stoppas så fort som möjligt.

  VI MÅSTE BLI KVITT HELA CIA:s FEMTEKOLONN I SVERIGE.
  Det är dessa krafter som fixade fram svenskt deltagande i ”fredsbevarande insatser” utomlands – i NATO:s regi. Det är dessa landsförrädare som skapade flyktingströmmarna från Libyen, Syrien och Afghanistan. Dessa krafter är Mordors hantlangare. Våra ”lealösa” politiker känner i luften vad husbonden önskar. Tyvärr saknar majoriteten av våra valda politiker moralisk ryggrad.
  Jag är säker på att Sverige redan är förlorat. CIA har skadat nästan varje land i EU oåterkalleligt.
  Sverige har skadats mycket svårt.

  Gilla

 6. Lars Lindeberg skriver:

  Ja, Helena! Du skrev detta; ” liksom Reinfeldt hade mandat att sälja ut oss.” ?
  Har du dokument att visa upp att Reifelt hade mandat att sälja ut oss! Eller är detta något du bara ”tror”?
  Kan du i så fall visa upp dessa dokument eller källor!

  Gilla

 7. Lars Lindeberg skriver:

  Jo Brage! Amerikanen är mentalt sjuk, Bastardiserad, utan rötter, offer sedan 1913 av judarna!
  Detta gäller hela befolkningen!
  Kongressen består av kriminella förskingrare!
  Det är USA i ett nötskal!
  Frågan är nu, är de Långa Knivarnas Natt nästa som skall hända!
  Då globalt?!

  Gilla

 8. Hans Nilsson skriver:

  Politikerna må sakna moralisk ryggrad men värre är att de som väljer dem är konflikträdda mesar med gamnackar. När jag växte upp på 50-60 talet var det betydligt mer stake i befolkningen då styrde föräldrar och andra vuxna barnen nu är det barnen som styr de vuxna. Framtiden för Sverige har och kommer att bli väldigt dyster. Detta är inte unikt för Sverige utan det ser likadant ut i hela västvärlden. Det kommer inte på långa vägar med seminarier. panelsamtal nya myndigheter chefer och överdirektörer samordnare för att få ordning i landet. Det som vi som nu har framtiden bakom oss INTE lyckades med får dagens barn och deras barn och kommande generationer ta sig an. I skrivande stund är det ytterligare en paneldebatt på TV om invandringen.

  Gilla

 9. Magnus Johansson skriver:

  Lars Lindeberg: ”Amerikanen är mentalt sjuk, Bastardiserad, utan rötter, offer sedan 1913 av judarna!”

  Nja, det fanns (och finns nog) undantag. Här säger gamle schackvärldsmästaren Bobby Fischer några sanningens ord: https://www.youtube.com/watch?v=1oO0_1oS_oU

  Gilla

 10. Brage Norin skriver:

  MAN BLIR POLITISKT FÖRVIRRAD OM MAN INTE SER HELHETSBILDEN.
  Problemet är att fånga det globala skeendet i en kort text som är lätt att läsa. Låt mig göra ett tappert försök.

  TYSKLANDS HANDEL MED RYSSLAND ÖKAR REKORDSNABBT.
  Storbritanniens handel med Ryssland likaså. Genombrottet i handeln kom första kvartalet i år. Ryssland och Turkiet har nu helt normaliserat sina band. Handeln mellan länderna ökar också. Den ryska Sydgasledningen till Turkiet är på gång. Även handeln mellan Ryssland och Egypten har ökat snabbt – men Egyptens negativa handelsbalans med Ryssland har skapat problem. Importen av brödsäd till Egypten tär på landets ekonomi. Egyptens oljeproduktion gav tidigare landet stora inkomster – men denna period är över. Behovet av importerad olja tär också på landets ekonomi.

  Rysslands överskott i handeln med omvärlden låg för några år sedan nästan stabilt kring 15 miljarder dollar per månad. För ett år sedan sjönk detta överskott ner till endast 5 miljarder dollar per månad. Handelskriget mot Ryssland drabbade landet hårt – men effekterna var kortvariga. Sedan oktober månad 2016 har det ryska handelsbalansöverskottet ökat ordentligt. De senaste tre månaderna har överskottet legat över 10 miljarder dollar per månad. CIA:s handelskrig mot Ryssland har slutat i ett stormfiasko – fullständigt och totalt.

  KINAS HANDELSBALANSÖVERSKOTT ÄR STÖRST I VÄRLDEN.
  Tysklands ofantliga överskott kommer på andra plats. Men inom en mycket kort framtid kommer det ryska överskottet i handeln med omvärlden att passera Tysklands överskott. Detta beror i första hand på ökat försäljning av både kol, olja och naturgas. Naturligtvis påverkar priserna på dessa produkter den framtida ryska ekonomin, men ett är absolut säkert. Inget land i världen har en så enastående ljusa ekonomiska framtidsutsikter som Ryssland.

  Det är inte bara den urstarka kinesiska ekonomin som bidrar till att megaprojektet ”One Belt One Road” (den nya sidenvägen) kommer att bli nästa industriella underverk på jorden. Även den ryska ekonomin kommer att få stor betydelse. Hela det gigantiska infrastrukturprojektet i Asien ”vilar på” Rysslands ofantliga tillgångar av fossila bränslen. Ryssland är i verkligheten världens rikaste land – men det tar tid att återuppbygga och modernisera hela det sargade landet.

  Även Indien knyts allt starkare till det industriella megaprojektet i Asien. Indien är den tredje nyckelspelaren. Indien har precis som Turkiet frigjort sig från USA:s politiska inflytande. Bägge länderna går nu sina egna vägar. De har blivit oberoende och driver sin egen agenda. CIA har helt förlorat sitt strypgrepp över länderna. Nästan hela Asien har nu börjat marschera i takt. Detta är en enorm historisk sensation. Detta förändrar världen.

  Den kinesiska valutan strömmar in i de oljeproducerande ländernas kassakistor i hela Mellanöstern. Irans olja strömmar allt snabbare till Indien. Den ryska oljan strömmar in till Indien från norr. Iran är redan den nya stormakten i Mellanöstern. Både Kina, Ryssland och Indien knyter banden med Iran. Hela världen har förändrats mitt framför ögonen – men det går för fort för att vi ska hänga med. Den gamla världen med USA som världshärskare finns inte mer. Den är borta.

  Snart börjar hela Asien att blomma. Hela Asiens infrastruktur är på väg att synkroniseras – gruvor, järnvägar, motorvägar, hamnar, flygplatser, datanät mm – allt byggs ut i en rasande takt. Den ofantliga industriella satsningen i öster förebådar en förändrad värld. Öst är på väg att ta över.

  USA GRÄVER SIN EGEN GRAV – SOM I TRANS.
  Ryssland blev i fjol världens största veteexportör – för första gången i historien. Landets återhämtning efter CIA:s misslyckade försök att knäcka den ryska ekonomin är makaber. Ryssland blev oberoende av nästan allt – tack vare den handelsbojkott som USA beordrade. Samtidigt påskyndades ”den strategiska” alliansen mellan Kina och Ryssland högst avsevärt. USA:s utrikespolitiken är i sanning extremt kontraproduktiv. Ondskan gräver omedvetet sin egen grav – snabbt och effektivt. Ondskan verkar vara korkad.

  TYSKLAND ÄR EN NYCKELSPELARE.
  Ingen i väst känner till den viktiga svängningen ännu. CIA:s dollarmutade politiska journalistpack i den förljugna världen håller tyst. Vad har hänt? Svaret är att det har ägt rum ett möte. Tysklands förbundskansler Merkel och Putin har träffats i ryska Sotji – för en vecka sedan. Västpressen skrev bara politiskt skitsnack om mötet – några korta notiser. Men detta möte var en historisk milstolpe. Mötet handlade nämligen om mycket viktiga handelsfrågor för den väldiga tyska exportindustrin. Tyskland har valt väg.

  Socialdemokraten Schröder är ny styrelseordförande i Gazproms Nord Stream. Han och Putin är bästa vänner. Angela Merkel däremot måste spela politisk teater. Relationerna med USA är känsliga. Merkels och Putins presskonferens efter mötet var en tydlig teatral föreställning. Den prostituerade pressen i väst fick höra vad de önskade. ”Merkel faller inte för det tyska näringslivets krav på ett slut av handelskriget mot Ryssland” – stod det överallt i alla varianter av Husbondens Röst. Journalisterna ljög som vanligt. De har läst den tyska handelsstatistiken och de vet att verkligheten talar sanning. De ljög medvetet för att lugna husbonden i väst. Tysklands deltagande i handelskriget mot Ryssland är över. En ökning med hela 40% av handeln mellan länderna på några månader talar klarspråk.

  CIA/NATO:s TERROR ÄR SNART ÖVER.
  Putin och Xi Jinping har redan kommit långt för att skapa världsfred. Den nya diplomatiska grundregeln att inget land har rätt att lägga sig i något annat lands inre angelägenheter är ett vinnande recept för en värld i fred. Denna diplomati är raka motsatsen till USA:s krigspolitik. Mordors globala terror är snart över. Vilken omskakande historisk händelse som väntar oss.

  Räntan i hela den ”fria” världen är noll. Ingenting lönar sig längre i väst. Ingen vågar investera pengar eftersom utsikterna att lyckas är minimala. Då blommar spelbolagen upp som ogräs ur marken. All infrastruktur förfaller snabbt i USA – precis allt berörs. En promille av en promille av en promille – alltså en av en miljard – har stulit ihop halva världens förmögenhet. 8 personer har lyckats väl i en värld med 8 miljarder människor. I en sådan värld samlar vi in pengar till barn som svälter ihjäl. Det är vackert – men även denna hjälpverksamhet är genomförljugen. Vi fortsätter att hylla de som stulit allt – de som skapat den sjuka värld vi lever i. Det är synd om alla förvirrade människor.

  Öst är som en explosion. Investeringarna kokar i hela den asiatiska marknaden. Länderna omvandlas med blixtens hastighet. Det kinesiska underverket har smittat av sig. Öst formligen exploderar medan USA skakar i sina grundvalar. Saurons onda öga skälver våldsamt. Den som inte ser detta är mentalt blind. Wall Streets paranoida banksters kommer inte att hoppa från taken och ta sina liv – som under den första stora världsdepressionen. De har valt drogernas mörker för att slippa skåda USA:s öde – The Fiscal Cliff.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Lars L: Det är vad jag läser ut av vad som sker. Tror att valet var elektroniskt riggat. Så mycket kan ingen vinna med! Han fick visst 66,6 procent. Bara det!

  Gilla

 12. Magnus Johansson skriver:

  Helena: ”Han fick visst 66,6 procent. Bara det!”

  Om de ändå inte hade valt tre sexor som valresultat! Hur genomskinliga vill de vara? Se Uppenbarelseboken 13:18: ”Här behövs vishet. Den som har förstånd skall tolka odjurets tal, ty det är en människas tal, och talet är 666.”

  Gilla

 13. Helena Palena skriver:

  Magnus! De leker med massan! Styva i korken! Och folk i gemen begriper nada. Fy fan!

  Gilla

 14. Lars Lindeberg skriver:

  Ja jo Helena, min fråga gäller Reinfelt och om han hade mandat att sälja ut Sverige!
  Mig veterligen hade han inte detta och ingen annan heller i den kriminella regimen!
  Regimen är olaglig, kriminell sedan 1975 minst!
  Bör arresteras omedelbart och ställas inför Ståndrätt och Folkdomstolar utsedda av rediga svenske män och kvinnor!

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Lars L! Han hade NWO i ryggen och körde på! Obama kom till och med hit och gav honom vind i seglen. Blev sen rikligt belönad som resten av som spelar med i spelet. Säger bara sossar som Erik Åsbrink och Thomas Östroos t ex. Den senare är en röd man som ser ut som Lenin men som nu är så blå i bankvärlden. Fy h-e!

  Gilla

 16. Magnus Johansson skriver:

  Helena: ”Magnus! De leker med massan! Styva i korken! Och folk i gemen begriper nada.”

  Ja, det är helt sanslöst. Makteliten tycks älska att retas med fårskocken. Ta t.ex. alla dessa falskflaggattacker eller rena bluffar i form av så kallade terrordåd där man lämnar tecken om både arrangör och kommande ”tillställningar”. Ole Dammegård och Peter ”Peekay” Kusznir har analyserat detta till leda, men SVT och SR med flera fortsätter att prostituera sig eller agera nyttiga idioter och rapporterar som om det det vore på riktigt.

  Gilla

 17. Magnus Johansson skriver:

  Helena: ”Obama kom till och med hit och gav honom vind i seglen.”

  Ha, ha, ha! Jaså, The long-legged mack daddy var engagerad i bluffen! Vem är bättre lämpad än USA:s olagliga före detta president, den gamle CIA-agenten och crackpundaren från Chicago?

  Gilla

 18. Helena Palena skriver:

  Reinfeldt toppstyrde moderaterna! Här är en som kläcker lite nu:

  ”Men Tobias Billström sågar inte bara dagens migrationspolitik. Han är även självkritisk till den som drevs under hans tid i regeringen och han var, enligt honom själv, en av motståndarna av Alliansens generösa flyktingpolitik. Så till den grad att det vid ett tillfälle resulterade i en offentlig utskällning från Moderatledaren Fredrik Reinfeldt i samband med valrörelsen 2014 när migrationsministern förespråkade åtgärder som skulle få färre att söka asyl i Sverige, berättar han.”

  http://www.dagensps.se/opinion/varnar-flyktingkris-kommer-fa-stora-problem/

  Gilla

 19. Magnus Johansson skriver:

  Helena: ”Reinfeldt toppstyrde moderaterna!”

  Fredrik är ju bästa kompis med mack daddyn. Det var gangstervännerna Fredrik och Barack som satt och myste tillsammans under totalbluffens Sverigebesök för något år sedan. Vilken vedervärdig tillställning!

  Gilla

 20. Lars Lindeberg skriver:

  Ja Helena du har rätt!
  Jag vill bara komma fram till att Sveriges regim då även retroaktivt är olaglig, kriminell!
  Samt bör arresteras omedelbart och ställas inför Ståndrätt och Folkdomstolar som består av rediga svenske män och kvinnor!
  Detta innan Sverige är helt förstört!

  Gilla

 21. pelle3blogg skriver:

  Som sagt brage,,,jag hoppas du har rätt,,,det skulle vara fantastiskt att få uppleva den store satans fall.

  Det jag kan funderar på är om dom kommer att använda kärnvapen,,,få till ett världskrig?känns som att dom inte har något att förlora,,därför kan dom dra med sej alla i fallet ?

  Gilla

 22. Magnus Johansson skriver:

  Macron lär enligt vissa uppgifter inte oväntat vara homosexuell. Mack daddyn hade visst talat om Macron som den bästa kandidaten för ”vår agenda”. Den agenda som ligger närmast den gamle crackpundaren från Chicago är den för HBTQ-rörelsen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.