Rysslands och Kinas fredsdiplomati firar triumfer! CIA & Mossads blodiga terror är snart över

Kampen om naturtillgångar och oljan är orsaken till USAs aspiration på världsherravälde. Energi is da skit! Det vet alla. Medlet för kontroll är således petrodollarn.

Hela Asien är beroende av de sanslösa ryska energireserverna. De ryska tillgångarna limmar samman hela Asien. De är en förutsättning för historiens största infrastruktursatsning – den nya asiatiska sidenvägen, skiver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

NU GÅR DET DJÄVLIGT FORT
Ryssland är i särklass världens rikaste land. Landets tillgångar på fossila bränslen är hårresande. Dessa tillgångar är helt avgörande för Kina. De tusentals kinesiska kolkraftverken behöver inte oroa sig. De kan slappna av fullständigt. Kinas ”strategiska allians” med Ryssland garanterar inte bara kol utan även den extremt åtråvärda ryska naturgasen.

Hela Asien är beroende av de sanslösa ryska energireserverna. De ryska tillgångarna limmar samman hela Asien. De är en förutsättning för historiens största infrastruktursatsning – den nya asiatiska sidenvägen. Även EU är i mycket stort behov energi. Det ekonomiska lokomotivet i EU – Tyskland – ökar sin import import av rysk naturgas snabbt när den andra ”Nordgasledningen” tas i bruk. CIA:s femtekolonn i EU har tvingats ge upp försöken att avskärma EU från Ryssland. Oj vilka skador de förorsakat länderna i östra EU. Den ryska sydgasledningen tog i stället vägen över Turkiet som därigenom blir transitland för den ryska naturgasen till södra Europa.

Supermiraklet Kina är omöjligt att förstå. Den kinesiska muren, det kinesiska silket, det kinesiska porslinet – hela historien är full av kinesiska ”underverk”. Den gigantiska industriella revolutionen de senaste 20 åren är också ett sanslöst mirakel. Kinas uppköp av guld i världsmarknaden har chockat hela världen. Landet lagrat på sig över 30 000 ton guld – tre gånger så mycket som världens årliga produktion av guld!!! Kina är i sanning ett extremt rikt land – även om landets tillgångar av fossila bränslen är begränsade. (Landet förbereder dollarns fall. Därför hamstrar landet guld i världsmarknaden).

Ryssland har blivit självförsörjande på nästan allt. Tack vare den förljugna västvärldens handelskrig mot Ryssland har landet äntligen löst det ”omöjliga” – landet har blivit självförsörjande på nästan allt inom jordbruket. Därmed har landets beroende av väst minskat dramatiskt. Vilken gudagåva handelsbojkotten blev för Ryssland.

Ryssland kontrakteras snart i hela världen för att bygga kärnkraft. Listan av länder som beställt ryska kärnkraftverk ökar med blixtens hastighet. EU-landet Ungern köper rysk kärnkraft. Även Finland köper rysk kärnkraft. Turkiets projekterade ryska kärnkraftverk är en gigantisk affär. CIA:s femtekolonn i EU verkar ha tystnat.

Ryska avancerade vapensystem för luftförsvar gör också succé i världen. Natolandet Turkiet väljer det ryska S400 missilförsvarssystemet – liksom Indien och Kina. Systemet är inte ”kompatibelt” med NATO:s vapensystem. NATO har i praktiken förlorat sin viktigaste partner i södra Europa. Även detta gick på nolltid.

Rysslands och Kinas fredsdiplomati firar triumf efter triumf. Freden i Syrien och Libyen och Irak är äntligen på väg. Mordors imperium – den onda västvärlden – har gjort bort sig alldeles enormt. CIA/Mossads blodiga terror är snart över. Världens folk jublar. Alla terroriserade folk i världen öppnar nu armarna mot öst – hjälp oss att skapa fred.

Idioterna på Wall Street är lika blinda som enögda cykloper som drabbats av grå starr. De lever i en fantasivärld som inte existerar längre. Hur är detta möjligt. Den amerikanska drömmen har blivit den amerikanska mardrömmen – men de ser inte vad som hänt. De fortsätter att hota, att infiltrera, att muta, att mörda och att bomba lite här och där. De saknar doktrin – de har ingen plan. De beter som en alkoholist som vägrar ta till sig verkligheten. Jag är absolut säker – de är besatta av onda andar. De måste vara i drogernas våld. Massmördare. satanister, pedofiler och allsköns avskum har styrt USA i decennier. Etiketten ”Mordors Rike” är mitt i prick. Tack gode Gud att ondskan i väst snart förgås.

Det är samma förvirrade politiker som försökte bygga ett Europas Förenta Stater. Att begå misstaget att införa den gemensamma valutan Euro gjorde ju projektet omöjligt redan från start. Nu kollapsar snart hela EU. Detta innebär ännu ett gigantiskt misslyckande för CIA. Det var nämligen CIA som skissade det överstatliga projektet.

VAD KAN VI GÖRA?
De historiska skeendena går nu mycket snabbt. Vi är mycket nära USA:s andra inbördeskrig. Landets kollaps blir extremt våldsamt. Allt fler länder försöker göra sig av med amerikanska finansiella dasspapper. Kina har redan hunnit omvandla sina amerikanska ”värdepapper” till renaste guld. Ryssland och Iran har också blivit kvitt sina lager av skuldväxlar av alla slag – som alla snart blir värdelösa. Saudiarabien fortsätter att sälja sina gigantiska lager av dasspapper – trots sanslösa amerikanska hot. Massor av länder är på väg i samma riktning. USA är på väg in i en gigantisk konkurs – de kan inte längre trycka pengar eftersom ingen snart vill investera i amerikanska ”bonds”. The Fiscal Cliff är oundvikligt. Dollarns fall är oundvikligt.

Vi kommer mycket snart att få bevittna grymma scener i hela västvärlden, men i särklass värst blir det i USA. Den onda världen går under. Solen går ner i väst medan den går upp i öst. En ny värld är på väg att födas.

Den finansiella lavinen som snart förgör västvärldens ekonomi kommer att starta i södra EU. Processen går fort när bakkollapserna väl kommer igång. Sannolikt inleds skeendet i Italien. Efter den första statskonkursen i södra Europa kollapsar Mordors rike inom ett par månader. Så blir det med ett hundra procents säkerhet.

Den som inte ser det globala skeendet är blind på bägge ögonen och stendöv i bägge öronen. Hur dumma är vi egentligen? Hur kan någon enda person undgå att se vad som sker? Det är naturligtvis ondskans hjärntvätt som fått oss att tappa vettet. Hela den förljugna västvärlden har fyllts till brädden med förvirrade politiker som snurrar runt som vilsna kameler i Antarktis. Vilken sjuk föreställning vi bevittnar.

Jag avslutar med ett litet gulligt meddelande – ett litet citat från en artikel i DI:

Kinas Boeing-dödare …
NYHETSBYRÅN DIREKT
Publicerad: 03 maj 2017, 13:56
Det första stora passagerarplanet tillverkat i Kina, av bolaget Commercial Aircraft Corporation of China eller Comac, väntas lyfta i denna vecka.

Med C919 sällar sig Kina till en exklusiv skara länder som utvecklat egna stora passagerarflygplan: USA, Ryssland, Brasilien, Kanada, Storbritannien, Frankrike och Tyskland, uppger CNN. Order lagda hittills har dock nästan uteslutande kommit från inhemska operatörer. Å andra sidan väntas Kina år 2030 passera USA som världens största flygmarknad. SLUT CITAT

Alitalia är i konkurs. Detta skakar Italien. Franska Airbus svaga försäljning var en av orsakerna till Frankrikes gigantiska handelsunderskott i januari månad 2017. Detta är bara början. Kina tar hand om sin egen flygmarknad. Detta är en katastrof för väst. Boeing kan snart begravas. Mordors fall pågår på alla fronter. Vakna upp i verkligheten!

God Morgon öst!

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Rysslands och Kinas fredsdiplomati firar triumfer! CIA & Mossads blodiga terror är snart över

 1. Innerligt tackkk för en ljuspunkt av 10 ggr. större värde än solen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 2. Brage Norin skriver:

  CITAT: Paul Craig Roberts:
  Actually, I am an agent of all people who disapprove of Washington’s willingness to use nuclear war in order to establish Washington’s hegemony over the world, but let us understand what it means to be a “Russian agent.”
  .
  It means to respect international law, which Washington does not. It means to respect life, which Washington does not. It means to respect the national interests of other countries, which Washington does not. It means to respond to provocations with diplomacy and requests for cooperation, which Washington does not. But Russia does. Clearly, a “Russian agent” is a moral person who wants to preserve life and the national identity and dignity of other peoples.

  DEN NAKNA SANNINGEN: WASHINGTON … IS SAURON.
  It is Washington that wants to snuff out human morality and beome the master of the planet. As I have previously written, Washington without any question is Sauron. The only important question is whether there is sufficient good left in the world to resist and overcome Washington’s evil.

  Gilla

 3. orglasse skriver:

  Hej

  Världens guldproduktion är cirka max 3000 ton per år. Det innebär att Kina har 10 års total produktion i sina lager. Någonstans runt max 200 000 ton guld har producerats genom tiderna. Det innebär en kub på något mer än 20x20x20 meter. Mer är det inte. Gulds specifika vikt är 20 kilo per liter. Exakt vikt är 19,32 kilo per liter. 1 kilo guld kostar idag på ett ungefär 375 tusen kronor.

  Vad används guld till. Jo man använder det mesta till smycken. Bara i Indien säljer man runt 700 ton guldsmycken per år, och familjers förmögenheter i länderna i öst är för det mesta bestående av guldsmycken.

  Industrin använder rätt mycket guld till olika saker som en hel del i modern teknologi som används i både TV och televaror. En hel del guld har vi också i våra tänder.

  Men guld är för stater en säkerhet. Man använder guld som en bakomliggande säkerhet för sin valuta. Så var det i vårt land långt in på 1800 – talet. Man kunde växla in sina sedlar mot guld hos vår riksbank. Men det var på den tiden när papperspengar fortfarande hade ett värde som valuta och inte som idag där det är ett betalningsmedel enbart.

  På 1920 – talet i USA kostade en ny kostym ungefär 20 dollar, och ett ounce guld kostade också då 20 dollar. Idag kostar en kostym runt 1100 – 1200 dollar och det kostar även ett ounce guld nu. Guld håller sitt värde men papperspengar gör det inte.

  Se bara på vår riksbanks inflationsmål det är 2 % det vill säga en försvagning av köpkraften hos en papperspeng skall om det går bra minska med 2 %. Guld däremot det håller sitt värde.

  För ett land som skall föra krig är det guld an behöver. Med guld som säkerhet kan man köpa allt vad en krigsmakt behöver. Så har det alltid varit även om betalningen till soldater skett i silver så är det likadant med denna metall. Den håller sitt värde rätt bra.

  Kina och Ryssland har mycket guld i sina statliga valv, och Indien och Arabländerna har mycket guld hos sina innevånare i form av smycken. Men det land som skall ha mest är USA och de lagrar sitt guld i Fort Knox i en speciell bunker som nog de flesta sett på TV och på filmer. Men den stora fråga är – finns det något guld där egentligen.

  Man har inte gjort någon revision av Fort Knox guld sedan 1971 och väldigt många skriver att allt guld där har USA gjort av med på Krig. Men då måste någon annan ha det!

  Personligen gjorde jag ett besök där för att se valvet och då kunde man köra ända fram till denna anläggnings yttre grind bara 50 meter från själva ingången och inte en människa syntes till där.

  Tänkte på han Oddjobb i James Bond filmen Goldfinger när han kastade sin hatt inne i valvet mot 007. Tiderna förändras med guld är alltid guld och guld är en magnet. En magnet som kan locka fram det sämsta hos människan.

  Gilla

 4. pelle3blogg skriver:

  Brage,,,vem säljer saudi sina dasspapper till ?

  Vad tror du om trump,,,vad händer ?

  Gilla

 5. Brage Norin skriver:

  TRUMP HAR MÖJLIGEN SJUNKIT NER I DROGERNAS VÅLD. Han kanske har förlorat sömnen så att hjärnan börjat koka av överhettning. Han kanske har gått ner sig på grund av hot mot sina egna barn. Endast Gud i himlen vet.

  Att dra iväg med 59 Tomahawkmissiler mot Syrien och att försöka skrämma Kinas president Xi Jinping och berätta om detta under en gemensam mysmiddag – det är tusen gånger mera perverst än miljön i ”Gökboet”. När Trump berättade om hur denna händelse gick till i Fox News var han drogad. Han var glansig i ögonen – han var ”borta”.

  När han godkände (gav order?) att spränga ”alla bombers moder” i ett tillhåll av ISIS-krigare i Afghanistan var han helt förvirrad. Han tvingades att göra bort sig för att senare vid behov kunna sparkas av drägget. Satanisterna i Washington har uppenbart knäckt honom.

  SAUDIARABIENS planer på att sälja ut bergskedjor av olika amerikanska ”värdepapper” har försökt stoppas flera gånger av CIA. Saudierna har hotats med stämningar gång på gång – stämningar som Obama så snällt stoppade. Detta var varningar. Nu har beslutet fattats – men ingen vet om de gigantiska skadeståndskraven på Saudiarabien blir verklighet. Ett antal ”anhöriga” till offer i terrordådet har fått hjälp av CIA:s experter så att kraven formuleras så som CIA önskar.

  Den enda möjligheten att frysa alla saudiska tillgångar på Wall Street var att anklaga landet för att vara inblandat i elfte-septemberdådet i New York 2001. Denna ofattbara anklagelse är helt sjuk. Beslutet att anklaga saudierna för det CIA/Mossad- organiserade massmord på 3 000 amerikaner i New York är faktiskt sinnessjukt.

  Det är inte bara Trump som fallit offer för Sauron. Hela det amerikanska folket är offer för ondskan. Hela världen kommer att jublas när det onda imperiet går i graven.

  Gilla

 6. Hans Nilsson skriver:

  I morgon Söndag är det val i Frankrike och jag hoppas verkligen att Marine Le Pen gör det som för eliten anses som otänkbart och blir President. Händer detta kommer alkohol, vin och psykofarmaka försäljningen i många EU länder att nå höjder av sällan skådat slag. Allt som Brage skriver som kan komma att hända framöver hoppas jag händer i närtid. Jag har varit med om uppgången i Sverige och kommer troligtvis om det inte dröjer årtionden att vara med om Sveriges fall. Spännande tider vi lever i..

  Gilla

 7. Brage Norin skriver:

  ALLT GÅR MED STORMSTEG – PUTIN FIRAR TRIUMF EFTER TRIUMF.

  STORBRITANNIEN BRYTER HANDELSKRIGET MED RYSSLAND.
  Det skrivs inte så mycket om det, men verkligheten läcker ändå ut via små notiser.
  CITAT:
  Russian exports to the United Kingdom increased by 20.7 percent in January and February 2017 and made $1.159 billion, whereas imports from the United Kingdom rose by 27.9 percent and amounted to $515 billion. MIN KOMMENTAR: En ökning av handeln i denna storleksordning är ett övertydligt bevis på vad som hänt.

  UNDER 2016 FÖLJDE STORBRITANNIEN HUSBONDENS ORDER:
  In 2016, the volume of trade between the countries fell by 7.3 percent compared to 2015, with the exports and imports dropping by 7.1 and 7.8 percent, respectively.

  TYSKLAND BRYTER OCKSÅ HANDELSKRIGET MED RYSSLAND.
  Trade between Russia and Germany saw a multi-billion euro surge in January and February 2017, German newspaper Die Zeit reports. With the Russian economy recovering from the recession, German businesses are bullish on trade.

  ”ROBUST ÖKNING AV HANDELN”
  The newspaper quotes both Russian and German statistics offices, and both are seeing robust growth in trade between the countries. MIN KOMMENTAR: Handeln ökade med hela 40% under det första kvartalet 2017.

  VARFÖR FÅR VI I VÄST INTE VETA VAD SOM SKER I VÄRLDEN?
  För att vi lever i den förljugna västvärlden. CIA:s femtekolonn i Sverige vet inte längre vad de ska skriva. Ger inte Bonnier klara direktiv längre? Varför möts vi inte längre av varningen ”Putin lyssnar …”? Detta stod ju överallt var man än letade efter på nätet. Vad har hänt? Har putinhatarna på Aftonhatet insett att Putin snabbt är på väg att bli världens mest uppskattade politiker? Har dom fattat att världen börjar förstå sanningen – ISIS är ett verk av CIA/Mossad – till 100%!!! Tack vare nätet håller hatjournalisternas lögner äntligen på att avslöjas.

  * Sanningen om succén med Krims annektering till Ryssland kanske också kommer fram. Folket på Krim är överlyckliga. Varför får vi inte veta sanningen? Varför får vi inte veta någonting om vad som hänt i Tjetjenien? Varför är det tyst om detta i hela den förljugna världen? Varför får vi aldrig se bilder från den tidigare ”ruinstaden” Grozny? Varför matas vi ständigt och jämt av lögner?

  * Varför får vi inte läsa om helvetet i Ukraina som CIA skapade? Det ukrainska folket lider fruktansvärt på grund av CIA:s organiserade kupp. Oj vad Carl Bildt klättrade på barrikaderna och kämpade för friheter. Han var på Majdantorget flera gånger. Var Sverige med i CIA:s plan – som skapade ännu en massaker på en nation?

  * Precis alla länder i EU vill nu i tystnad dra sig undan. Stackars Ukraina. Vilka djävulska krafter vi stödde. Detta kommer att urarta i en grym nationell katastrof. Medverkade vår statsminister i den katastrofala statskuppen i Ukraina? Frågorna måste utredas. Vi måste få veta sanningen.

  * Glöm inte att CIA höll i trådarna för nedskjutningen av det civila flygplanet i östra Ukraina som dödade omkring 300 personer – varav massor var barn. Även denna sanning kommer snart ut officiellt. Detta är tvärsäkert. De svenska politikerna kommer att sätta ölen i halsen när sanningen kommer fram.

  FY FAN VILKA MÄNSKLIGA SVIN SOM STYRT VÅRT LAND.
  Allt helvete som CIA/Mossad organiserat under decennier har våra svenska politiker ivrigt stött. Sverige är en del av Mordors onda imperium. Alla förljugna journalister kommer garanterat snart att avslöjas. Upprensningarna i Turkiet var bara början av en sanningsrevolution i hela den sjuka västvärlden. Udo Ulfkotte har i detalj berättat om hur dollarmutningen går till. Det är bara att kolla vilka journalister som skrivit i ”CIA-tidskrifter” och fått skyhöga arvoden. Så går bestickningen normalt till. CIA har startat många tidskrifter för att kunna muta hela journalistkåren i väst.

  LISTAN AV LÖGNER ÄR UTAN SLUT:
  * Att Afrika var en kärnvapenfri världsdel är också lögn. CIA hade försett den vita rasistregimen med kärnvapen. Dessa nedmonterades och togs bort från landet när Nelson Mandela valdes till president. Vi lever i en värld där lögnerna har dränkt oss i årtionden.
  * Hela historien om det andra världskriget måste skrivas om från grunden. Wallenberg var en av Hitlertysklands viktigaste europeiska finansiärer. Detta är minsann en fasansfull sanning – totalt nedtystad. Naziregimens enorma krigsarmé finansierades av Wall Street och deras lakejer.
  * Nixon-epokens skytteltrafik till månen var också en djävla soppa av lögner. Snart vet hela världen att ingen människa har satt sin fot på månen. Även dessa perversa lögner är på väg att avslöjas. (Häxornas resor med raketdrivna kvastar till Blåkulla är också bluff).
  * Svenska fredsbevarande insatserna i Afghanistan är en avgrundslik spya – en stor skam för vårt land.
  * De svenska insatserna med stridsflyg i Libyen är en ännu värre spya – en katastrof för Sverige.

  VI KOMMER SNART ATT FÅ SE SANNINGENS LJUS ÄVEN I SVERIGE.
  Tänk vad underbart att få andas sanningens luft. Sverige måste renas från hela CIA:s vidriga femtekolonn. Dessa landsförrädare har skadat vårt land fruktansvärt. Ingen frisk människa trivs i ett så genomförljuget land som Sverige. Vi måste bygga ett friskt Sverige åt våra barn och barnbarn.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 8. pelle3blogg skriver:

  Jag litar på dej brage,,,kan du utveckla ditt tänk om att hitler finansierades av ws,,,,ws för mej är judar,,,hitler påstås döda judar,,,,hur hänger sånt ihop ? Startade hitler kriget ?

  Gilla

 9. orglasse skriver:

  Hej

  Finansieringen av upprustningen i Tyskland, och det Nationalsocialistiska partiets ekonomiska förmåga handlar om hur storfinansen förändrade detta parti. Den som var partiets store ekonomiska mentor var Fritz Thyssen. Denna familj ägde en av mellankrigstidens verkliga storföretag i Tyskland. De var giganter på den tiden.

  Thyssen själv lyssnade på ett tal som Hitler höll och han föll pladask för Hitlers retorik. 1934 hände det här, och Thyssen erbjöd Nazisterna ekonomisk bistånd gentemot att de rensade ut ur partiet sina mest vulgära element. Därför gjorde Hitler rent hus med sitt gamla SA och mördade hela deras ledarskap i de långa knivarnas natt.

  Thyssen hade blivit bränd ekonomisk efter det första Världskriget och han ville därför vara säker på att internationalisera sina ekonomiska tillgångar till olika länder och banksystem. På den tiden hette den största investmentbanken i Världen Brown Brothers Harriman (BBH) i New York och det var dit som Thyssen vände sig. Där konstruerades ett otal olika företag med lokala banker som garanti för den Tyska jättekoncernens behov. Det mesta i Europa men den viktigaste delen i New York.

  BBH banken i New York var ett företag som till stor del ägdes av familjen Harriman som var en av USA:s finansiella storägare. Deras förmögenhet kom ur järnvägsaktier. En av de viktigare bankmännen i denna stora bank BBH var en man som hette Prescott Bush. Han blev Far till President Bush I och Farfar till President Bush II.

  Han själv blev också politiker senare i livet och senator samt också en tänkt Presidentkandidat.

  Men det var BBH banken som genom Prescott hjälpte Thyssen med att finansiera det tyska parti som Hitler ledde, och senare även den Tyska upprustningen inför kriget. Vill man följa det här i mer detalj så finns det en hel del litteratur att läsa. Det jag ger er är bara skummet på ytan. Den Tyska militära upprustningen på 1930 – talet kostade cirka 90 miljarder Tyska riksmark och den summan var enorm.

  Men Thyssen som garant till bankerna så finansierades detta via BBH och den som gjorde det var Prescott. Det var här som familjen Bush förmögenhet grundlades. Senare blev sonen George I oljeman och även CIA chef innan han blev President.

  Vi vet ju hur det gick. Tyskland förlorade kriget men det var på ett hår. USA gick inte in i kriget förrän i december 1941 – tre veckor innan året 1942. Då hade redan Tyskland åkt på sitt första stora nederlag i kriget i slaget om Moskva där Tyskland under vintern 1941 – 1942 förlorade mer än en miljon stupade soldater på östfronten.

  Det fanns ett mycket stort Tyskt företag som hette IG Farben och som betyder intressegemenskap färger. Detta företag hade lärt sig hur man framställer färgpigment ur aska och detta gjorde att färg blev billigt och att företaget blev jättelikt och omfattade – ett väldigt brett kunskaps register där kemi var en specialitet.

  Det var I G Farben som utvecklade ett råttgift som har blivit riktigt ökänt för det var denna produkt man använde i de utrotningsfabriker där man industriellt mördade människor. Efter kriget tog ockupationsledningen av Tyskland över IG Farben och splittrade det i tre nya olika företag, de blev konfiskerade. De är idag jättelika företag och världsledande inom sina sektorer.

  Ägare till IG Farben där fanns mycket viktiga familjer varav en var den 1960 nyvalde President Kennedys Frus familj, de var visst Franska. När Kennedy blev President då 1960 så tog han ett beslut om att ersättning skulle betalas ut till sin Frus familj för de beslagtagna tillgångarna då företaget dömts som krigsförbrytare.

  Hans Frus familj fick då 1962 en summa om 400 miljoner dollar i ersättning. Det var en gigantisk summa på den tiden och motsvarar säkert idag mer än 10 miljarder dollar. Så går det till i storpolitik och ekonomisk dito. Krig är affärer där vissa blir rika andra blir lik.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.