Macron framtagen av eliten på den globala scenen! Raketkarriär! Inte platt fall

En liten pippi som fick en smock i skallen när den flög in i ett fönster.

Man får inte ge upp! Nej! Men ibland misströstar jag! Det här med Macron i Frankrike. Är inte det bara too much? En ung kille kommer från ingenstans och startar ett parti! Han har nu chans att bli president i Frankrike. Och hans fru är 24 år äldre! Det är till att ha mamma med sig på scenen. Hon har tre barn varav den ädlsta sonen är äldre än Macron. Även om det är äkta kärlet blir det lite konstigt på sikt. När han är 60 år är hon 84! Kärleken övervinner allt! Förvisso.

Macron är framtagen av eliten på globalismens altare. De flyttar fram sina positioner hela tiden och våra politiker gapar och sväljer. Det är så sorgligt! Så vad händer om Marine vinne? Ja! Om hon inte slipar in sig (eller redan är) så kommer CIA/Mossad att eliminera henne.

Det var den fjärde november förra året när jag klev ut på trappen. Vad låg där i snön? Jo, fågeln på bilden. Och jag tänkte nej inte nu igen. Tog upp den och undrade vad det var för sort. Större än en gråsparv. Hade aldrig sett en sån förut. Det var lite blod på bröstet. Tog in den och la den i en låda på ett tyg. Tänkte den skulle få vila sig för att kanske bli fit for fight igen. Bilden är tagen runt halv tre. Försökte få i den lite vatten och smulor. Nä! Gick inget bra. Vid femtiden var det blod i mun. Tog fågeln i tyget. Gick ut och hämtade en sten och slog ihjäl den på trappen. Kunde inte begrava den för det var stenhårt i marken. La den i tyget under en upp- och nervänd liten stenkruka för vidare färd till Hades under kommande vår.

Googlade på fåglar och till slut kom jag fram till att det var en domherre. En hona! Javisst! Domherrar är ju röda. Såna har jag sett i trådgården men aldrig en hona. Så nu vet ni hur en sån ser ut!

P.S. Eliten lanserar Macron på globalismens arena med uppgift att sälja ut franska folket! Förklaring till hur Reinfeldt fick och får hållas. D.S.

…….

 

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Macron framtagen av eliten på den globala scenen! Raketkarriär! Inte platt fall

  1. STIG G E skriver:

    HUR får MACRON Ståfräs? Om nu, hur senare?

    Gilla

  2. Helena Palena skriver:

    De kanske kör med platonisk kärlek!

    Gilla

  3. STIG G E skriver:

    Hahaha…något för mig som nu är 84 år…? Fast klart, fördel om någon finns att älska mer än sig själv?

    Gilla

  4. Helena Palena skriver:

    Stig! Man måste älska sig själv om man ska kunna dela med sig till någon annan. Så måste det vara för annars skulle det inte bli några avkommor! Kanske autoerotiken är den bästa ändå. Tänker på den amerikanska författaren som skrivit en hel bok om att dom bästa samlagen har man med sig själv! 🙂

    Gilla

  5. STIG G E skriver:

    Haha…tänker nu på KAL här i Göteborg när han träffade Osbon som sa något liknande som du, men dô Osbon, de e trevligt o träff fôlk.

    Gilla

  6. Gamlingen skriver:

    Han behöver inte ha nån ståfräs, frugan kanske gör som Anna Anka gör (enligt henne själv) varje morgon?

    Gilla

  7. Benke skriver:

    Vilka problem man kan ha med andras liv ..
    i brist på eget?

    Gilla

  8. zanning skriver:

    Ja Macron är en udda fågel minsann!
    Vad gäller din lilla döda så vill jag bara berätta detta.
    När våren och fåglarna kom satte min mormor en fjäder på fönstren.
    Det gjorde att fåglarna såg att där skulle man inte flyga in. Det funkade!

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.