Vita män inom militären och regeringen är the bad guys! Not the muslims!

Saul Berenson  CIA-kille i Homeland. Mandy Patinkin – skådespelare och sångare (tenor) i verkliga livet.

När dikten är bättre och sannare än verkligheten!
Sjätte säsongen av den populära tv-serien Homeland kom och gick. Det ska bli två säsonger till vilket jag tycker är mycket bra för jag älskar den serien. Och varför gör jag nu det? Jo! Därför att det är precis som i verkligheten. I sista avsnittet får vi ser hur Carrie Mathiesson står och tittar på Vita Huset. Hon var på väg in som rådgivare åt den kvinnliga presidenten Elisabeth Keane som hon och Peter Quinn räddade livet på. Men vad hjälper det när det är andra krafter eller ränkspelare som bestämmer.
Carrie blir gruvligt lurad! Carrie försöker komma in till presidenten. Hon ropar självsäkert på henne viss om att hon är hennes förtrogne. Men vakterna släpar ut henne. Och så får man se Elisabeth sitta som en stenstod vid sitt skrivbord med händerna mot hakan. Hon rör inte en min. Hon vet vad som gäller! Hon har blivit inpiskad.
Vid första utrensningen klarade sig Saul Berenson. Men han åker dit och blir anhållen på slutet. Och det var ju bara too much! För Saul är en bra kille i serien och i verkliga livet. Han heter Mandy Patinkin och är skådespelare och sångar (tenor). En behaglig typ som tycks se igenom Mossad och CIAs spela bakom skynkena både i serien och i verkliga livet!
Han säger så här i ett program: ”Maybe ‘White Men in Military and Government’ Are the ‘Bad Guys,’ Not Muslims.”
Patinkin, who plays the role of CIA operative Saul Berenson, has previously discussed the need for America to open up its doors to refugees from the Islamic world, as well as Homeland needing to take responsibility for its negative depictions of Muslims.’

“In all kinds of entertainment – movies, television – there are always the bad guys; the cowboys and Indians, then the Russians were the bad guys, the Nazis were the bad guys. Now it seems like Muslim ‘terrorists’ are the bad guys,” he told the Associated Press in an interview this month.

Ska bli intressant att se hur avsnitt sju och åtta kommer att bli! Hur dom kommer att göra för att framställa muslime i en bättre dager än tidigare. Ett spörsmål som intresserar Mandy Patinkin. Ska bli spännande att följa hur han blir frisläppt i kommande avsnitt. För det måste han! Saul Berenson är en good guy! Såna finns!

Wiki: Homeland security is an American umbrella term for ”the national effort to ensure a homeland that is safe, secure, and resilient against terrorism and other hazards where American interests, aspirations, and ways of life can thrive to the national effort to prevent terrorist attacks within the United States, reduce the vulnerability of the U.S. to terrorism, and minimize the damage from attacks that do occur.”

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Vita män inom militären och regeringen är the bad guys! Not the muslims!

 1. Brage Norin skriver:

  LIVET ÄR ETT MIRAKEL – ETT MYCKET STORT MIRAKEL.
  När jag nyss var skapad var jag pytteliten – 0,15 mm. Nu är jag jättestor – nästan två meter lång. Den befruktade första cellen som var jag, har delats gång på gång på gång. Nu är jag en hel organisk galax bestående av nästan tio miljoner miljarder celler. Det är lätt att få storhetsvansinne.

  VILKEN UNDERLIG VÄRLD.
  Flera hundra miljarder solar bildar en svärm av stjärnor på himlen – Vintergatan. Våra bästa teleskop ser flera hundra miljarder galaxer i det ”synliga universum”. Vi ser med våra ögon de närmaste solarna runt omkring oss i Vintergatan. De bildar mönster. Karlavagnen ser ut som en barnvagn. Andra stjärnor ser ut som bilder av djur. Vilket märkligt himmelskt konstverk vi får beskåda.

  TOMTEN HADE TID ATT TÄNKA.
  Varifrån kommer tidens ström och var har tiden sin källa – var börjar den? Sådana frågor grunnade tomten på. Idag vet vi att alla ”dimensioner” (massa, längd, tid mm) har sin källa i den punkt i universum där den gåtfulla expansionen ägde rum ” The Big Bang” – en händelse som inträffade för nästan 14 miljarder år sedan. Tomten fattade det till slut – det går inte att fatta någonting. Precis allting är ett enastående mirakel. Skapelsen är ett jättelikt ofattbart mysterium.

  RUNT OM OSS TJATTRAR MÄNNISKOR HÖGLJUTT.
  Internet har öppnat portarna för alla. Varenda människa på jorden har fått möjligheter att göra sin röst hörd. Även ”token” har fått möjligheter att yttra sig. Detta är mycket bra. Förr skrevs det massor av böcker och många ”författare” fick fina utmärkelser. Idag skrivs det fortfarande böcker – men det mesta som läses finns på nätet. Miljarder olika tankar sprids nu som en löpeld. Massor av nya vänskapsband knyts. Detta är oerhört viktigt för mänskligheten.

  VÅRT STORA PROBLEM – VI SPELAR TEATER.
  Vi gillar att ”impa” på andra. Pengar har högsta ”imponeringsstatus”. Vår hjärna fixeras på egendomar. Det finns undantag men dessa äro mycket sällsynta. Det är någonting ytterst märkligt inom oss som styr vårt beteende. Vi är extremt beroende av omgivningens värderingar. Titlar har mycket stor attraktionskraft. Doktorshattar är synnerligen attraktiva. Vi är uppenbart ett flockdjur och flockens värderingar styr oss utan att vi tänker på det.

  VARFÖR ÄR VI INTE NATURLIGA?
  I storstäder i södra Sverige stressar människor fram som Duracell-batterier. I norra Sverige på landsbygden stressar ingen. Vi tittar på varandra. På tunnelbanorna i Stockholm tittar nästan ingen på någon annan – blicken är fixerad förbi människorna. Nästan ingen stannar för att hjälpa någon annan människa – alla rusar fram. Hur i helvete kan någon enda människa vilja bo i så sjuka miljöer? Lika förbannat dras människan till storstadsmiljöer. Jag fattar ingenting. Det måste vara jag som inte är normal.

  MAN MÅSTE SKAPA ELJEST BLIR MAN GALEN.
  Man kan skapa på minst ett tusen olika sätt. Några blir biodlare. Andra föredrar att jobba med bilar eller snöskotrar eller fyrhjulingar. Några sysselsätter sig gärna med att snickra. Att bygga en perfekt bastu är toppen. Att odla grönsaker som går att äta är naturligtvis väldigt spännande. Att fiska är för många livets höjdpunkt. Eller – varför inte samla frimärken? Att måla är också underbart. Att brinna för någonting är uppenbart själens medicin. Att skapa är människans natur.

  TÄNK OM FOLK INSÅG DET HELT OFATTBARA – MÄNNISKAN ÄR ETT BESJÄLAT DJUR.
  Precis allt vi upplevt finns bevarat i ”livets banduppspelning”. Allt in i minsta detalj finns där. När våra gigantiska organiska galaxer slutar fungera, lever vi vidare i en drömvärld – en värld som vi upplever lika verklig som livet i den fysiska världen. Även vårt nuvarande liv i kropp är en ofattbar dröm. Vi lever faktiskt i en ”optisk illusion” – precis som Einstein uttryckte sig.

  NÄR MÄNNISKAN INSER DETTA FÖRÄNDRAS VÄRLDEN.
  Vi drar inte ur TV-sladden ur väggen när vi ”dör” – vi byter kanal. Normalt är detta ett bra kanalbyte, men tyvärr kan det även vara ett tillfälligt helvete – en så kallad skärseld. Tro mig – jag VET detta bergsäkert. Vi får själva skåda vårt livs bandinspelning när vi ”dör”. Precis allt vi gjort mot andra har vi nämligen gjort mot oss själva – så är det. Detta är den brutala sanning som väntar oss alla. Stackars alla människor som låtit hat styra hela sitt liv. Det är mycket synd om sådana människor.

  INGEN NORMALT TÄNKANDE MÄNNISKA KAN FÖRSTÅ – OM MAN INTE SJÄLV FÅTT UPPLEVA ÄKTA MIRAKEL.
  Min hjärna har ”dunkats i asfalten” tillräckligt många gånger. Jag VET därför att en andlig värld existerar vid sidan av vår fysiska värld. Att tvingas ändra sin grundmurade ateistiska världsuppfattning är inte gjort i en handvändning. För mig tog det en djävla tid. Hjärnan spjärnade emot i många år. Jag är idag ”bergsäker” på min nya syn på livet. Det känns som om jag har vaknat upp i en ny värld.

  VÄRLDEN KAN BARA FÖRSTÅS OM MAN TÄNKER GENOM ETT ”HAT/KÄRLEKS FILTER”.
  Hatet har piskat fram alla krig i flera tusen år. Makten har klarat av att skapa det hat som varit nödvändigt för att få ut massorna på slagfälten och döda varandra. Under de senaste årtiondena har hatet tvingats ändra taktik. Legoarméer har ersatt de gamla folkarméerna. Den gamla typen av masslakter har upphört. Legosoldater har tagit över dödandet. Denna nya form av krig har styrts av CIA/Mossad under flera årtionden. Men snart har folken lärt sig läxan – demokrati växer inte fram ur en gevärspipa.

  Ondskan är nu på väg mot ”krigs ände”. Terror tar över dödandet. Detta är den sista fasen av ondskans krigföring. CIA/Mossad organiserar idag cirka 95 procent av alla världens terrordåd. I Mordors rike sker nu ”masskjutningar” varje dag. Massmedia har slutat rapportera om denna ofattbara katastrof. Över 20 miljoner narkomaner finns idag i landet i väster. Våldet har exploderat.

  Drogerna är ett av ondskans viktigaste vapen. Enbart ”överdoseringar” av droger dödar nu varje år över 50 000 människor varje år i USA. Under de senaste fyra åren har fler människor dött i USA på grund av droger, jämfört med det totala antalet dödsoffer i USA under både första och det andra världskriget. Nästan en så kallad ”krigsveteran” begår självmord per timme. Landet är fullt av krigsveteraner – eftersom Mordors rike krigat oavbrutet i nästan ett hundra år. Lika förbannat förstår inte folken i väst den obehagliga sanningen – USA styrs av ondska.

  USA:s kommande fall öppnar portarna för en värld i fred. Jag har sett det i min inre kristallkula många gånger. Varje gång imperier dör förändras världen. Ibland går det fort och ibland går det snabbt. Kollapsen av Mordors rike sker snabbt och mycket våldsamt. De historiska scenerier som snart kommer att utspelas i USA är ingen trevlig underhållning. Det andra amerikanska inbördeskriget är på väg.

  SLUTET GOTT – ALLTING GOTT.
  Det enda som verkligen betyder någonting är insikten om att vi är besjälade varelser. Vi måste tänka oss för i livet. ” Vägen och Sanningen och Livet” – så måste vi leva. I en värld där sanningen härskar finns inga krig. Vi måste våga strida mot alla ondskans lögner om vi ska kunna skapa en fin värld. Ondskan lögner skapar nämligen ett helvete på jorden. Vi måste ta ställning. Vi måste välja rätt väg. Om alla insåg att vårt andliga medvetande betyder tusen gånger mera än vår kropp, så hade allt lösts sig med en gång, men tyvärr växer denna insikt inte fram i en handvändning. Processen tar tid.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 2. Lasse Anckarman skriver:

  Bra att du nu postat två inlägg där det tydligt framkommer att islam inte är problemet. Men att då dikta om vita män i militäruniform tar udden av verkligheten!

  Det finns förstås en anledning till varför Saul Berenson ska uppfattas som ”god” i TV-serien. Etnocentrisk propaganda, kanske man kan kalla det. Men tyvärr så är det samma islamhets som tidigare, bara lite mer förfinad och ännu mer lömsk.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Homeland i all ära men det blev tunnsått med kommentarer. Kan säkert bero på att många inte ens följer serien. Men här kommer i alla fall en kommenar till via mejl:
  21/4
  ”God morgon.
  Mannen du prisar är en konservativ jude som med största sannolikhet är sin synagoga och ideologi trogen om det skulle vara så att han skulle tvingas välja mellan sina medborgarskap att vara sitt värdland eller Isra(h)el(l) troget.
  Denna serie är ett judarnas degenereringsskådespel, specialdesignat för alla gojims.
  hälsningar
  XX”

  Degenereringsskådespel – så är det nog! Makten leker med oss. Fy! Dock tycker jag om Saul Berenson i alla fall! Han kanske inte ens vet vad som egentligen pågår! Han är en skådis som jobbar för en lön. Sitt uppehälle.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.