Världens militära analytiker har fått ”stora hispan” – de är i chocktillstånd! Är Trump nerdrogad?

Piece of cake! Lätt som en plätt

”I intervjun i Fox News sa Trump att han berättade för Jinping att anfallet riktades mot Irak – han sa fel i direktsänd TV. Den som intervjuade Trump rättade till felet och frågade om Trump menade Syrien”, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare. 

DETTA ÄR DET VÄRSTA JAG NÅGONSIN VARIT MED OM INOM POLITIKENS OMRÅDE

Trump berättar i direkt TV-sändning hur han serverade den mest delikata chokladtårta till Kinas president Xi Jinping – den mest fantastiska efterrätt som tänkas kan – när Trump plötsligt meddelar president Jinping att USA nyss avlossat Tomahawk-missiler mot Syrien! Detta är en enastående sjuk historia.

I intervjun i Fox News sa Trump att han berättade för Jinping att anfallet riktades mot Irak – han sa fel i direktsänd TV. Den som intervjuade Trump rättade till felet och frågade om Trump menade Syrien. Trump repeterade vad han sa till Jinping – men rättade nu till felet och sa rätt – ”Syrien”.

Inspelningen av Trumps intervju på Fox News finns utlagd på nätet – att skåda i hela världen. Effekten av detta är att minst ett hundra miljoner amerikaner som beundrat Trump mycket djupt har blivit chockade – även jag. Nästan allt han sa under presidentvalskampanjen har ju varit sanslöst mitt i prick. Han har verkligen skakat om världen. Han har lyckats med konststycket att ännu en gång väcka det amerikanska folkets förhoppningar.

Trump meddelade anfallet två timmar i förväg till den ryska militären i Syrien – precis som skett under lång tid för att inte amerikanska eller ryska flyginsatser ska skada varandra militärt. Detta är väl inövad rutin – men denna gång kom informationen endast två timmar i förväg. Motiveringen är att Ryssland bara skulle få tid att evakuera sitt flyg och sin personal från flygplatsen i tid. Naturligtvis meddelade ryssarna omedelbart sina syriska kolleger.

ENDAST 23 AV 59 ROBOTAR TRÄFFADE FLYGPLATSEN
Trots att missilerna avlossades från en marin ”parkeringsplats” utanför Cyperns kust – missade nästan två tredjedelar av missilerna sina mål. När Ryssarna för något år sedan avfyrade sina missiler från korvetter i Svarta Havet mot ISIS ställningar i Syrien – passerade robotarna både Iran och Irak och endast någon enstaka robot missade sitt mål i Syrien. Detta faktum skakade Pentagon djupt.

Den militära flygplatsen i Syrien som attackerades med hela 59 robotar kunde användas dagen efter anfallet. Alla säkerhetstjänster i världen följer rapporteringen mycket noggrant. Världens militära analytiker har fått ”stora hispan” – de är i chocktillstånd.

TRUMP MÅSTE HA HAVERERAT MENTALT
Han har inte klarat pressen under presidentvalskampanjen. Påfrestningarna måste ha varit omänskliga. Han måste ha dukat under för psykofarmaka. Vem har medicinerat honom? Tvingades Tillerson att spela med i galenskaperna? Är Trumps barn och barnbarn hotade?

Jag har i många timmar plöjt analyser om denna händelse på nätet. I går läste jag en jättelång artikel som tog en hel timme att plöja igenom. Jag har googlat fram och letat artiklar halva natten på nätet. Minst ett hundra olika förklaringar finns att läsa om. Jag är helt ställd.

Nu är hela EU omskakat i sina grundvalar. Vad i blanka helvetet sker ”over there”?

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Världens militära analytiker har fått ”stora hispan” – de är i chocktillstånd! Är Trump nerdrogad?

 1. orglasse skriver:

  Hej

  Många är hoppfulla och tror på logiskt tänkande vilket är en klok egenskap i alla lägen frånsett när man sysslar med politik. Där råder det motsatta förhållandet. Vansinne är regel och logik är en bristvara. Ego är däremot något som inom politiken är något som aldrig kan överskattas.

  Den lille mannen som styr i Nordkorea han styr verkligen SITT land, han är den som ger orderna. Han har bara sådana kvar runt sig som alltid gör det han vill, och för att visa sin makt låter han varje år några stycken av dem dödas på de mest fasansfulla sätt som kan ske. Med luftvärnskanon för det gillar han.

  Kina trycker nu på lille Kim men jag är rätt säker på att det skiter han i högaktningsfullt. Koreas kolpråmar får återvända utan att ha blivit lossade. Inga pengar men det bekymrar inte Kim. Klart det blir krig men kanske inte idag men snart, och detta krig är över på 20 minuter. Trump tar i med storsläggan direkt för därmed kan han visa vem som bestämmer i USA och där har ett jätte EGO.

  Tiden för eftertanke och lugn är över, och det man gjort mot Trump med alla lögner och förtal det är detta som USA nu ska äta upp genom att få visa upp vad de kan. En jättebomb i Afghanistan. 59 kryssningsmissiler mot Syrien. En flotta på väg mot Korea. Gjort sig ovän med Putin och Ryssland. Detta under en vecka.

  Vad säger John McCain och Lyndsey Graham nu då de som kritiserade Trump. Nu är hårdingen nummer ett Trump. Till och med CNN kallar honom nu för President Trump och inte längre för Mr Trump.

  De har fått vad de ville ha om de nu egentligen var det här de ville ha.

  Trump är affärsman han ger alltid sina kunder vad de önskar för så gör man i sin lilla butik. Kunden är gud.

  Lasse

  Gilla

 2. michaelnilsson228 skriver:

  It is all about Israel, as it always is.

  Gilla

 3. Martin skriver:

  Jag undrar om det kan bero på att familjen Trump nyligen har köpt vapenindustriaktier? De stiger nämligen vid krig. Taktiken var i så fall uppenbar. Först kalla Hillary för ”drottningen av kaos”, vinna valet, tala om goda fredliga relationer samtidigt som de handlade upp vapenindustriaktier som då blev billigare. Sedan plötsligt när tillfälle gavs skjuter de nu således mot Syrien igen och skickar hangarfartyg mot Nordkorea, allt för att kurserna på de nyinköpta aktierna ska stiga.

  Gilla

 4. Benny skriver:

  Att det var illa med USA:s militära förmåga har man förstått efter alla militära fiaskon de varit inblandade i de senaste årtiondena men att det var så illa kunde man ju knappt tro. Visst har man läst rapporter om alla sönderbombade åkrar dvs missade mål runt om i Syrien och att kriget mot IS verkar ineffektivt, särskilt när man jämför med ryssarnas kampanj, men att det var så fruktansvärt illa?!! USA:s ”försvarsbudget” verkar var det största bedrägeriet i historien mot skattebetalare i ett land. De får ju nästan inget för pengarna som slösas, bara skit som inte fungerar. Jag förstod att något var riktigt fel när irakierna inte ville ha USA:s helikoptrar och andra vapen när de skulle inleda offensiven mot IS i Irak utan irakierna var tvungna att invänta leverans av fungerande helikoptrar från Ryssland innan man kunde påbörja anfallet. USA sin vana trogen skickade gamla B52-plan som la bombmattor över Mosul med tusentals civila döda…knappt ens en notis i fulmedia, annat var det i Aleppo när man skrek i högan sky över varje bomb som råkade missa sitt mål. Trump verkar mer än lovligt förvirrad och det samma kan man nog säga om hans väljare. Fördömanden står som spön i backen och de flesta inser att de än en gång blivit lurade av etablissemanget i Washington. Detta var nog spiken i kistan för det som återstod av den tragiska fars man kallade demokrati i USA och valdeltagande i nästa val, (om det blir fler?) kommer nog att sjunka än mer. När ska politikerna i EU inse att USA håller på att kollapsa som stat? Hade det varit någon som helst stake i EU-politikerna hade man fördömt den illegala attacken på Syrien och börjat agera, i stället sitter idioterna och lallar med i olagligheterna…Man har slängt ut de sista av sin högtravande principer och nu återstår bara för EU-politikerna att administrera EU:s sammanbrott.

  Gilla

 5. Martin skriver:

  Att det även handlar om Israel är uppenbart. De är på USA:s, IS, Saudiarabiens och Turkiets sida mot den demokratiskt valde Assad som företräder den allians som kallas för Nationella fronten.

  Gilla

 6. Lasse Anckarman skriver:

  Visst är det så att den illegitima entiteten ”Israel” ska skyddas till varje pris men det som folk glömmer, eller inte vågar nämna är att grundorsaken till oroligheterna i MÖ de facto är judendomen, varpå det judiska nationalhemmet bygger. En exklusivt judisk stat som bygger på judendomens urkunder, den bibliska profetian om ett ”Storisrael” med Jerusalem som huvudstad och icke-judar som slavar.

  http://arabnyheter.info/sv/2013/08/28/an-israel-behind-the-destruction-of-the-middle-east/

  Jag är ganska säker på att Trumps tvärvändning i Syrienfrågan helt enkelt berodde på tvång, ”do as you’re told or resign”, eller kanske värre hot. Ingen tvekan om att det är samma chefer som under tidigare presidenter. SWEDHR har analyserat bilder och videos från White Helmets och stämmer detta så är det verkligen skrämmande vilka åtgärder som missbrukas för att uppfylla ovanstående mål:

  http://arabnyheter.info/sv/2017/04/14/m-zakharova-on-swedhrs-analysis-of-white-helmets-videos-in-the-indicter/

  Gilla

 7. michaelnilsson228 skriver:

  Vad kan man säga; nu börjas det igen.
  Med stora lögner säljer man krig med Nordkorea.
  Jag behöver knappast gå nedåt i listan av lögner som används för att starta amerikanska krig. Vi har varit med om det, om och om igen.
  Inte heller behöver jag belysa de många skälen till varför den amerikanska regeringen är i desperat behov av ännu ett krig som att skrämma det amerikanska folket i acceptans av färre rättigheter och mindre frihet.
  1984 kom en film som hette Red Dawn(Röd gryning) där Sovjetunionen invaderade USA. 2012 kom en nyinspelning av filmen från 1984. Kan ni gissa vem som invaderade USA denna gång. Är det någon som blir förvånad om jag säger Nord Korea.
  Vem som helst med en halv hjärna inser att den amerikanska regeringen, oförmögen att få stöd för en invasion av Iran, har bytt taktik och beslutat att Nordkorea kommer att bli nästa steg mot World War III.

  Gilla

 8. hllviken skriver:

  Sorgligt………….

  Gilla

 9. pelle3blogg skriver:

  Kan någon här förklara för mej hur det i sverige är tabu att påstå att det är judar som bär ansvar för den negativa utvecklingen i världen,,negativ för alla utom judarna o israel,,,,men varför får man inte utala sej så utan att folk tar illa id sej ,,,,dom vill inte fortsätta diskussionen,,,,jag kan säga att muslimerna inte är kloka,,,prata om deras terrordåd o hur råa dom är,,,men en jude får jag aldrig tala något illa om,,,,en uttömmande förklaring bur det har blivit så tack ….

  Är folk rädda för judar ? Rent fysiskt,,,,eller är folk rädda för vad andra ska tycka är man kritiserar judar,,,om folk sa så här ,,,hur vet du att judarna är ansvaret för detta ,kan du ta fram källa till detta ? Näääää inte något sånt , utan folk bara går under diskussionen ???

  Gilla

 10. Lasse Anckarman skriver:

  Gilad Atzmon berör fenomenet i en läsvärd essä:

  Jewish power is the unique capacity to stop us from discussing or even contemplating Jewish power. It is the capacity to determine the boundaries of the political discourse and criticism in particular.

  Förmodligen är de också rädda för att det ska avslöjas att det judiska narrativet är stor fet lögn, speciellt nu när de lyckats kapa åt sig så mycket makt att de i princip styr världen (skapandet av det judiska nationalhemmet på stulen mark är ett gammalt bevis på det och Trumps kovändning i Syrienfrågan det senaste beviset på det):

  In his new book, “The Invention Of The Land of Israel”, Israeli academic Shlomo Sand, manages to present conclusive evidence of the far fetched nature of the Zionist historical narrative – that the Jewish Exile is a myth as is the Jewish people and even the Land of Israel.

  Yet, Sand and many others fail to address the most important question: If Zionism is based on myth, how do the Zionists manage to get a way with their lies, and for so long?

  If the Jewish ‘homecoming’ and the demand for a Jewish national homeland cannot be historically substantiated, why has it been supported by both Jews and the West for so long? How does the Jewish state manage for so long to celebrate its racist expansionist ideology and at the expense of the Palestinian and Arab peoples?

  Jewish power is obviously one answer, but, what is Jewish power? Can we ask this question without being accused of being Anti Semitic?

  http://www.gilad.co.uk/writings/controlled-opposition-from-goldstein-to-soros-and-beyond.html

  Gilla

 11. pelle3blogg skriver:

  Tack lasse

  Gilla

 12. Pingback: Trumps missiler – Syrien – Levande Tro

 13. Lars Lindeberg skriver:

  Ja du ni har säkert inte tänkt på det men en av Donalds konkurrenter i valet Marco tror jag han hette tog upp att Donald Trump skulle vara utrustad med en liten penis!
  Det där med penisens storlek har gått genom tiderna!
  Jag läste om en period i Romarriket så var det penisens storlek på en person som var avgörande! Ja avgörande i allt!
  Nu hör det till saken att alla tiders störste Fältherre Adolf Hitler blev och har blivit beskylld för samma sak!
  Liten penis!
  Kan det vara detta som gäller för Donald också, liten penis!
  Jag måste då också nämna att jag hört att Napoleon också skulle ha haft en liten penis!
  Frågan kommer då naturligt!
  Hur stor är en liten penis?
  Vem avgör detta!
  August Strindberg var också inblandad i en penis historia!
  Hans svarade med sin fulla kraft!
  DET ÄR INTE SKRUVEN SOM ÄR FÖR LITEN DET ÄR MUTTERN SOM ÄR FÖR STOR!

  RIDE SAFE!

  Lars

  PS! I homosexuella kretsar är penisens storlek av oerhörd betydelse för dem kan penisen aldrig bli för stor, detta har jag från en säker källa, min hustru, aestetichian, hon hade ett flertal stjärtgossar som kunder! De kunde berätta om hårresande historier, bög parties i New York där alla sprang omkring nakna och där framstod den enorma penisen som något mycket åtråvärt!
  Men tänk bara på hur stor analöppningen blev efteråt! Han kunde skita tre tums skitar i två tums rör! Så det var till att ringa efter rörläggaren på störten! DS!

  Jag har hört en riktig hästhandlar historia också! I häst kretsar har det alltid varit mycket knullande! Detta skall ha utspelat sig i Göteborg på 1940 talet! Där var en de kallade Fantomen som var oerhört välutrustad, han fick ihop det med ett fruntimmer vid stallarna på travbanan och det slutade med att hon fick åka akut till sjukhuset kusan hade sprucket!
  Då som ett ljus i mörkret kom hennes fästman och hälsade på henne!
  Tänk vilken solskenshistoria!
  Ja jag kan hålla på i evigheter!
  Ja det är det allmänna ämnet som kommer upp både bland kvinnor och män har det visat sig!

  Hälsa alla alla hälsar!

  Gilla

 14. Pingback: Helena Palena

 15. Pingback: Teresa May gör en Tony Blair! Kommer hon också att be om ursäkt och gråta i TV om några år | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.