Tillhör du psykopatgänget?

Om man då utgick från att bingen, med måtten 37m*37m*39m, var halvfull som den ser ut att vara, så skulle guldet där i vara värt 5.4 triljoner dollar.

CIA och Mossad och prinsarna i Saudiarabien har tillsammans byggt upp ISIS. Projektet har tagit många år. Massor av människor har rekryterats till ISIS från fängelser i Mellanöstern, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

VARFÖR LÅNAR ALLA STATER PENGAR?
VILKA LÅNAR UT PENGAR?

Svar: DE SOM STULIT IHOP MEST PENGAR MÅSTE FÅ RÄNTA PÅ SITT STÖLDGODS. DÄRFÖR LÅNAR DE SNÄLLT UT PENGAR TILL ALLA STATER.
Alla stater måste minska ner kostnaderna för sjukvård, barnomsorg, åldringsvård och satsningar på ländernas infrastruktur – för att betala räntor på sina ”lån”.

ÄR ALLA LEDANDE POLITIKER I VÄST TVÄTTÄKTA PSYKOPATER?
Svar: NÄSTAN ALLA LEDANDE POLITIKER I VÄST ÄR DÖDA MÄNSKLIGA SKAL – DET VILL SÄGA ”TVÄTTÄKTA” PSYKOPATER.
Innerst inne i varje människas ”gåtfulla inre” – finns en röst som viskar sanningen till oss. Psykopater har stängt av denna kanal.

CIA och Mossad och prinsarna i Saudiarabien har tillsammans byggt upp ISIS. Projektet har tagit många år. Massor av människor har rekryterats till ISIS från fängelser i Mellanöstern. Saudiska prinsar har smugglat narkotika till dessa kämpar så att de ska avtrubbas mentalt. Saudiska präster har utfärdat en ”Fatwa” för att välsigna att kvinnor ska ta emot deras sperma – och på detta sätt nå himmelriket.
Djävulen har många trevliga ”hemvist” på jordens yta – bland annat i Saudiarabien. Dit vallfärdar regelbundet Sveriges statsminister och kungafamilj för att sprida glans åt landets ledande massmördare.

DET FINNS TUSEN BEVIS PÅ VÄSTVÄRLDENS VIDRIGA FÖRLJUGENHET
Alla säkerhetstjänster och ledande politiker i världen vet att terrordådet i New York 2001 var ett verka av CIA i samarbete med Mossad. Gud lämnar alltid tydliga bevis efter sig. WTC7-skyskrapan föll som en sten från himlen och omvandlades till grus sju timmar efter Tvillingtornes fall. Till och med en hjärndöd människa fattar att byggnaden sprängdes.

Lika förbannat skulle en svensk politiker ge ett tecken i FN:s generalförsamling när Irans president antydde sanningen om ”nine-eleven” i sitt tal i FN. Hon blev rasande när nästan ingen gick ut från FN-mötet – trots att de kommit överens om att göra detta när hon gav tecknet. De flesta ville uppleva den historiska stund när sanningen berättades öppet inför hela världen.

Innerst inne vet alla sanningen – men tvättäkta psykopater vill inte ha kontakt med sanningen. Hur många gånger i historien har israeliska agenter ställt upp filmutrustningar och börjat filma Tvillingtornen? Svar: En enda gång. Detta skedde i New York några minuter innan planen kraschade in i Tvillingtornen. Dick Cheney beordrade genom lämpliga kanaler att dessa agenter skulle släppas. Detta var en svårsmält läxa för New Yorks polisledning Den israeliska lobbyn har styrt USA under många decennier. Den israeliska attacken mot USS Liberty som dödade 34 amerikanska marinsoldater i Medelhavet, var en styrkedemonstration utan like. Vi bestämmer – var vänlig och rätta in er i ledet – det var den övertydliga politiska signalen.

FRÅGA: Hur reagerar tvättäkta psykopater inför frågor som ISIS skapande – eller frågan om hur det plötsliga upproret i Libyen kom igång – eller frågor som rör mordet i New York 2001 på tre tusen amerikaner – eller på alla tusentals flickor som våldtagits inför sina småsyskon i Irak och Syrien av drogade ISIS-soldater?

SVAR: DE REGERAR ABSOLUT INGENTING – UTOM ATT DE BLIR FÖRBANNADE NÄR DE FÅR HÖRA SANNINGEN.
Sanningen är smärtsam – helt ofattbart smärtsam. Vi beter oss som om vi vore mentalt drogade- vi väljer ofta psykopater till våra politiska ledare.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

P.S. Jag tystnar några dagar. D.S.

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Tillhör du psykopatgänget?

 1. Helena Palena skriver:

  Kommentar från Lasse: Det som pågår är ett regelrätt inbördeskrig i USA. Kriget som nu eskalerar är i första hand mellan CIA och Militären.

  CIA är Globalisternas hemvist och de stöder Clintonistas och deras anhang. Mot dessa står Pentagon med sin frontman Trump. Generalerna kommer att vinna då de har de verkliga resurserna och fick 50 miljarder dollar till nu av Trump.

  Trump besökte CIA i Langley direkt efter sin installation. Därefter började man förfölja honom och det första var att han inte hedrade CIA folk som dött i sin tjänst som spioner. Ser man det ur denna synvinkel blir allt som sker förståeligt. Sverige finns på den förlorande sidan det vill säga vi ägs av CIA.
  Lasse

  Gilla

 2. Med STOOOR beundran för Lasse & Dig, Helena, vill jag utbrista i en hyllning som får hela jorden att skaka: HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! – för Ert slungande av SANNING mitt i nosen på DJÄVULSANHANGET, som borde brännas levande!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 3. Lasse Wilhelmson skriver:

  Efter en reportageresa i Mellanöstern precis före utbrottet av ISIS i norra Irak, skrev jag en artikel som slog läsarrekord på VNN http://www.veteransnewsnow.com
  Den sätter in ISIS i sitt rätta lite större sammanhang och håller rätt bra än idag.

  https://lassewilhelmson.wordpress.com/2014/08/25/isis-usrael-med-mera/

  För övrigt kanske man bör fråga sig vilka inom den anglosionistiska makteliten som kontrollerar CIA resp Pentagon, så vida man inte tror att de är självständiga operatörer 🙂

  Gilla

 4. Markus Andersson skriver:

  Det som är mest smärtsamt är att se ”våra” svenska politiker importera, föda och göda dessa vidriga små halshuggare, samt bereda plats åt dem i vårt samhälle. Man kunde sannerligen gå man ur huse för mindre!

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Markus: De har halshuggigt, mördat och våldtagit! De ska in i kurran direkt! Istället jolmar socialsekreterare & Co i våra kommuner ut sitt godhetsknarkande livrädda att bli stämplade som rasister! Finns det ord? Svar: Nej!

  Gilla

 6. Markus Andersson skriver:

  Jag har slutat att ens ironiskt använda ordet godhet i de här sammanhangen eftersom det är min övertygelse att det endast handlar om djup ondska. ”Våra” politiker tjänar ondskan lika hängivet som halshuggarna. De förtjänar ingenting annat än att dingla i lyktstolpar.

  Gilla

 7. Vem som helst av oss kan när som helst få en halshuggare som granne, tack vare våra förrädar-politiker. Tycker ni det känns bra? Tänk att plötsligt bli medveten om att grannen är halshuggare. Hur reagerar halshuggar-grannen om han blir medveten att nån av grannarna vet vad han har gjort? Halshuggaren kanske vill fortsätta var anonym så att han ned viss regelbundenhet kan åka tillbaka och fortsätta kriga och sedan åka ”hem” till Sverige och vila upp sig. man kanske själv riskerar bli halshuggen?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.