Olle Wästberg & Co trodde att de kunde mota bort en folkvald president!

Och vem tror Olle Wästberg att han är! Han är med i gänget som är bedövade över att Obama/Soros/Hillary-gänget fick på moppe! Blev av med sina upptrampade stigar! Nu är det andra gäng och andra kanaler som gäller! Fatta!

Tror eller trodde socialliberalerna att de skulle kunna mota bort en vald president i USA med lite stickade mössor och en massa tjafs, undrar Lasse i detta inlägg.

Lyssnade lite på intervjun med ”röda kors” tanten Wikström och hennes orerande om flyktingpolitik nu klockan ett i radions P1 lördag.

Tanten har inget förstått av livet. Hon var sorglig att höra, och ordet ”jag” var det mest frekventa hon använde. En riktig rödakors tant. Handväska och samlingsbössa.

Här är en annan rätt kul grej. Tror eller trodde socialliberalerna att de skulle kunna mota bort en vald president i USA med lite stickade mössor och en massa tjafs.
De lever i det blå. Tror dom att Trump kommit dit han idag är utan en uppbackning från mäktiga grupperingar i USA?

Trump står för de antiglobalistiska krafter som nu rör sig både på östra som västra sidan av Atlanten. De som motsätter sig det som skett de senaste åren.

Lasse

…….

Detta inlägg publicerades i Politik. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Olle Wästberg & Co trodde att de kunde mota bort en folkvald president!

 1. Lars Lindeberg skriver:

  Återigen en jude med makt i Sverige! Olle Wästberg är jude, men det skulle inte förvåna mig om han förnekar det!
  Precis som Per Ahlmark en jude som spelade icke jude!
  Judarna kör med Taqqia precis som muslimerna!
  Olle Wästberg är oxå en av arkitekterna bakom Sveriges förstörelse! Att tänka på då är att judarna var förbjudna att bo i Sverige!
  Så ut med dem innan det är försent!
  Olle Wästberg öppnade dörrarna till Slöddertälje!
  Han representerade det sketna Folkpartiet uppbackade av de ökända judarna Bonniers
  Judarna Bonniers har fått in jude i svenska kyrkan, Åke Bonnier, Biskop I Skara! Där han predikar islam!

  Btw Donald Trump vann valet pga att han sa det rätta sakerna bl.a. att han skulle rensa upp bland korruptionen!
  US Congress har idag förskingrat 20-30 TRILJONER DOLLAR! Summan är så stor att de dumma Amerikanerna inte tror på den!
  20-30 TRILJONER DOLLAR! 10 AV DEM ENBART INOM KRIGSMAKTEN, USAs DoD!
  Frågan är nu om Donald kommer att ”walk the walk”!
  Thats the question!

  Greetings tll orglasse! Du får väl spader nu! Var så god och skölj!

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Olle_W%C3%A4stberg

  Gilla

 2. Sigge J-son skriver:

  Lars Lindeberg — 18 mars 2017 kl. 16:36
  ”Judarna kör med Taqqia precis som muslimerna!”

  Bra inlägg LL.
  Och JA, du har SÅ rätt!
  För muslimerna innebär ”Taqiyya” en friskrivning från deras gud (allah) att ljuga och bedra alla icke-muslimer/”otrogna” för att befrämja sig själva och islam.

  Och ”de utvalda” har en egen benämning för Taqiyya, nämligen ”Kol Nidre”.
  För judar innebär ”Kol Nidre en friskrivning från deras gud (jahve) att ljuga och bedra alla icke-judar/”gojer” för att befrämja sig själva och judendomen.

  Det gläder mig att allt fler inser att ledstjärna för semiter av ”båda” läger är att ALLA vita Européer bara är ”boskap” och ”djur” och endast finns till för att tjäna semiterna, vilka kämpar med varandra om Världsherravälde — muslimer vill islamisera hela globen och döda alla otrogna, judarnas ”program” heter NWO (New World Order) eller Jew-World-Order med målet att kraftigt decimera planetens befolkning och införa global diktatur a’ la ”1984”.

  Frågan är: Kommer tillräckligt många av oss återstående Vita Européer — idag en snabbt minskande minoritet på planeten — att ”vakna” i tid för att kunna bjuda ett utslagsgivande motstånd?!?
  Eller är det redan för sent?

  Gilla

 3. Man behöver inte använda det islamska ordet taqyyia. Judarna har sitt egna begrepp kol nidre som inte är exakt samma sak men ändå i praktiken fungerar likadant. För övrigt kan jag bara tacka Olle Wästbärg för en enda sak. För att få mig att få upp ögonen för Second Life. Det väckte en viss uppmärksamhet för en 10 år sedan när Sverige öppnade en virtuell ambassad, modellerad efter den i Washington. Nu var ju inte denna simulation den roligaste och den lades också ner av Carl Bildt för några år sedan.

  Gilla

 4. Olle Wästberg skriver:

  Tja, märkligt att ”jude” kan vara ett argument. Och att ”jude” för en del inte står för någon som helst bakgrund. Per Ahlmark har inte en judisk gen, men han har alltid ställt upp för den enda demokratin i Mellanöstern, Israel. Därigenom har han blivit ett hatobjekt för antisemiter.

  Mina förfäder kom sannolikt till Sverige när isen drog sig tillbaka. De tillhörde från mitten av 1600-talet Hälsinge regemente och tvingades sannolikt slåss mot Jimmie Åkessons och de andra danskarnas förfäder. Min mamma kom från en judisk släkt även om de redan på 1800-talet släppte judiska seder och bruk.

  Judendomen som sådan förefaller mig relativt sympatisk. Skulle jag ha en religion verkar den vara den mest humanistiska. Men jag är mot alla sorts regioner.

  Trump är jag också emot. Fast jag tillhörde de få som innan valet trodde han skulle kunna segra. Nu får vanliga amerikaner lida för det. Däremot tror jag naturligtvis inte att jag kan ”mota bort” honom. Visserligen har jag bott många år i USA, men amerikansk medborgare är jag inte.

  Olle Wästberg

  Gilla

 5. Lars Lindeberg skriver:

  Här är en bra beskrivning av hotet från judarna! Bonniers har alltid hatat Sverige och svenskarna ända sedan de tog sig illegalt in i landet för ca 100 år sedan!

  Utdrag;

  januari 27, 2012
  DN och Bonnierkoncernens nätverk som hotar Sverige

  DN och Bonnierkoncernens nätverk som hotar Sverige

  Om någon har noterat hur miljöpartisten Gustav Fridolin lanserats de sista åren av Bonnierpressen så har de kanske förstått hur Bonnier arbetar. De lobbar för sina politiska favoriter och hjälper dem att få framträda mer i TV och i andra sammanhang. Bonniers porträtterar sina favoriter på ett utstuderat positivt sätt, ger dem utbildning och stöttar dem maximalt. Samtidigt motarbetar Bonnier politiker de inte gillar. Bonnier gillar alltid politiker som försvarar mångkultur och massinvandring och motarbetar alltid politiker som värnar om det svenska Sverige.

  Dagens Nyheter är på många sätt en ganska komisk tidning. Ofta raljerar tidningen över hur illa ställt det är med demokrati och yttrandefrihet i andra länder. Som den 19 december 2011 i en artikel av Linnea Johansson där hon kunde berätta att släkten Kim har haft Nordkorea i ett järngrepp i över 60 år. ”Ändå är det mycket som vi inte vet om personerna i diktatorn Kim Jong-Ils familj och närhet” skriver Linnea och berättar sedan en del mindre smickrande detaljer om släkten Kim.

  Det var inte så många år sedan som en Nordkoreansk delegation besökte Sverige för att lära sig lite om Sverige. Undrar just om de gjorde ett studiebesök på Dagens Nyheter eller lärde sig något om hur en privat familj har kunnat ha svensk opinionsbildning i ett järngrepp över 60 år, längre tid än familjen Kim styrt Nordkorea.

  Nordkoreanerna är nog avundsjuka på hur Bonnierkoncernen har kunna bygga upp sitt imperium, göra stora vinster och påverka hela det politiska klimatet i ett land som har ett flerpartisystem och kallar sig demokratiskt.

  Bonniers kommer till Sverige

  Så sent som i början av 1800-talet förbjöds judar att komma till Sverige. Det fanns tydliga direktiv om att de inte fick släppas in. Innan dess hade ett mindre antal judar kommit till Sverige, men den invandringen var inte särskilt uppskattad av någon grupp i samhället. De ville inte assimilera sig utan arbetade för att gynna sin egen folkgrupp och än idag finns det judar som är besläktade med judar som invandrade för 200 år sedan och fortfarande ser sig mer som judar än som svenskar. De arbetar också huvudsakligen för Israel, inte för Sverige, trots att deras släkt bott här i flera generationer.

  När Bonniers förfader Gutkind Hirschel flyttade från Tyskland till Danmark 1801 hade det svenska samhället inget till övers för denna främmande stam. År 1806 införde vi ett förbud mot att släppa in judar i landet eftersom de fåtaliga som redan fanns här hade blivit en påfrestning som ytterst få medborgare uppskattade. Gutkund bytte namn till Gerhard Bonnier och etablerade sig som bokhandlare i Köpenhamn.

  Förbudet mot invandring av judar tycks ha upphävts senare då Gerhards äldste son Adolf flyttade till Göteborg för att bilda en filial i familjeföretaget. Han öppnade ett bibliotek först i Göteborg och sedan även i Stockholm där han också startade ett förlag. Adolf fick sedan sällskap av bröderna David Felix och Albert som flyttade till Stockholm för att hjälpa till att bygga upp företaget.

  På ytan såg det helt oförargligt ut. Någon invandrar och startar ett företag. Men bakom denna företagskonstellation fanns redan från början ett etniskt nätverk av askenazijudar som var lojala enbart till sin egen stam, inte till svenskarna. Fransmän, holländare eller andra vita invandrare uppgår i regel i det nya värdlandets befolkning eftersom de är så kulturellt och etniskt lika, men den judiska bakgrunden är mer avvikande. Judarna är ofta så etnocentriska att slitningar ofta uppstår när de försöker påverka värdlandets politik till sin fördel. De är judar och arbetar för judiska intressen i första hand. Deras etniska medvetenhet är större än hos något annat folk. Om andra folk visar samma medvetenhet kallas det rasism.

  Bonniers är en mardröm för Sverige

  Bonniers expansion i Sverige är en utdragen mardröm för det svenska samhället. En vanlig bonde visste att en främmande stam som höll ihop i vårt land – mot oss svenskar – inte skulle medföra något gott. Vi var ett svenskt land utan några som helst erfarenheter av hur etnisk eller politisk infiltration fungerar. Vi var naiva och trodde gott om alla. I jämförelse med vilket land som helst var Sverige ett fantastiskt land, vi låg alltid steget före oavsett vad det gällde och oavsett vilken tid vi befann oss i. När världen öppnade sig 1960 var Sverige ett etniskt homogent land, ett av världens mest välmående länder. Allt detta på grund av gemensamma rötter och en gemensam historia som höll oss samman. I jämförelse med de flesta andra folk har svenskarna varit ett folk av god kvalitet.

  https://bonnierhotet.wordpress.com/

  Gilla

 6. Lars Lindeberg skriver:

  Här är den sanna bakgrunden till Tysklands förfall under Weimar! Fruktansvärd dekadens pga judarna som tagit över Tyskland!
  Precis som nu med en enorm dekadens i alla våra länder som är under judens stövel!

  Utdrag;

  No account of the Jewish Question in Germany can be complete without some mention of the tidal wave of sexual immorality that was to engulf the country during the period of the Weimar Republic (1919-1933) following World War One. This also happened to be the apogee of Jewish power in Germany. Every single sphere of major influence had now fallen under Jewish control.

  1. THE CULTURAL TAKEOVER OF GERMANY BY THE JEWS

  Dr Karl Wiehe, in his Germany and the Jewish Question, is painstaking in the details he provides:
  Well before 1933 the Jews had taken possession of the film industry even more thoroughly than of the theater. That was understandable, because the earnings in the film industry overshadow the earnings of any other artistic activity….
  The biggest step in the direction of the decline of the German cultural life [however] was taken in the field of the light entertainment genre. Here—in the genre of musical comedy and above all in revue and burlesque—frivolity and lasciviousness were to rear their ugly heads. So much so that during these years Berlin was quite correctly considered the most immoral city in the world.
  It was Jews who introduced this pornographic “art form” to Germany, a debased genre completely unknown before the Great War, and so it is the Jews who can be held responsible for the general decline in morals.
  The Jewish sexologists Ivan Bloch and Magnus Hirschfeld became the representatives of “sex research” camouflaged as science—a bogus science that was merely an excuse for pornography and propaganda designed to destroy the institute of marriage and the sanctity of the family. [2]

  Wiehe provides the following useful facts and statistics:

  In 1931, over 60 percent of German films were produced by Jews and 82 percent of the film scripts were written by Jewish writers, though Jews made up less than 1 percent of the German population (0.9o%). A quick look at the names of directors, producers, stage managers, actors, script writers and critics, “revealed everywhere an overwhelming preponderance of Jews.”
  Alexander Szekely, German brothel in Ghent
  Alexander Szekely, German brothel in Ghent

  A cursory survey of the film titles, Wiehe tells us, shows us that the Jews had only one thing on the brain: sex. Here are some typical titles: “Moral und Sinnlichkeit” (Morals and Sensuality); “Was kostet Liebe?” (What is the Price of Love); “Wenn ein Weib den Weg verliert” (When a Woman loses her Way); “Prostitution” (Prostitution); “Sündige Mutter” (Sinful Mama); “Das Buch des Lasters” (The Book of Vices).

  “The sensational titles correspond to the sleazy contents,” Wiehe complains. “All wallow in filth and display with cynical frankness the vilest scenes of sexual perversion.” [3]

  Light entertainment (revue/burlesque) was a Jewish innovation. The revue theaters, all concentrated within great cities such as Berlin, were owned and run almost exclusively by Jews. Shows consisted of little more than excuses for sexual titillation involving the display of the female form in lascivious dances that were to degenerate later into striptease and scenes of public masturbation. “In these revues,” Wiehe notes indignantly, “the uninhibited sex drive surrendered itself to disgusting orgies. All life was reduced to a common denominator of lust and its satisfaction. Chastity and self-discipline were mocked as old-fashioned prejudices.”

  The Jews had managed, in the space of a mere fourteen years, to bring about a major “transvaluation of values” [4] in Weimar Germany. The vices of the past were now its virtues. The only vice that remained was chastity.

  https://www.darkmoon.me/2013/the-sexual-decadence-of-weimar-germany/

  Var så god och skölj!

  Gilla

 7. orglasse skriver:

  Hej

  Jag blir så förbenat trött på dessa idiotiska kommentarer om Judar och deras farlighet. Judendomen är en religion och en livsstil och inget annat. Den som lägger in politik i detta är inte bara dum utan visar sin usla kunskap om vår Värld.

  Inom Judendomen finns vissa personer rätt många förresten som är Judiska sionister även om flertalet sionister är icke troende så är det där man skall kritisera, och det med rätta ty Sionism var fram till mitten på 1990 – talet en rörelse som var av FN stämplad som rasistisk.

  Innan ni börjar skälla Judar för allt som är dåligt sätt er in i denna religion och de enorma skillnader som råder mellan vissa delar av dem som kallar sig Judar. Alla Judar är inte semiter förstår ni det. Flertalet levade Judar idag är av Rysk genetisk bakgrund, och de finns spridda över hela vår planet.

  Om någon stupid människa vilket det finns gott om råmar ut sitt hat mot de Kristna därför att de var de som genomförde korstågen förr och skall göra det igen. Vilka Kristna var det som plundrade det Kristna Konstantinopel och som genomförde massakrer i Mellanöstern. Jo det var en rörelse av många olika fraktioner men det fanns inte en enda Protestant med där.

  Varför då var det inga Protestanter med – jo därför att den Kristna rörelsen Protestantismen som kom fram på 1500 – talet var inte uppfunnen under Korstågens tid. Men Kristna är vi ändå, och skall vi då skuldbeläggas för dessa folkmord som skedde i Guds namn?

  Låt därför Judarna och deras religion vara i fred, och om ni känner ett sådant hat att ni inte kan låta bli att utse några att hata så sök då upp de som förtjänar att bli i ett historiskt synsätt hatade. Där har ni många att välja på som gjort det förtjänta av att hatas. Ni kan börja med en idiot vars riktiga namn var Adolf Schicklegruber. Hans Far med sitt tagna namn Alois Hitler, född Alois Schicklegruber den 7 juni 1837 i Strones, Niederösterreich, död 3 januari 1903.

  Adolf Hitler som var en verklig hatare av Judendomen hade själv via sitt genetiska arv en svag anknytning via en förfader i Polen till de vi kallar för Östjudar. Det var likadant med massmördaren och SS- Gruppenfuhrer Reinhard Heydrich en annan hatare. Han var också genetiskt till en del Östjude.

  Så vad säger att inte ni som hatar idag inte har det ni avskyr mest lite Judeblod i er. Det vore väl rätt kul om ni upptäcker en Östjude i er släkt om ni forskar lite – då kan ni ju hata er själva, och er släkt också.

  Gilla

 8. Lars Lindeberg skriver:

  Ja regimen är olaglig, kriminell sedan 1985 minst! Regimen bör arresteras snarast och ställas till svars för utplundringen av svenska folkets tillgångar!
  Att detta har kunnat ske är pga de dumma svenskarna!
  Det är välbekant ute i världen att svenskarna är dumma!!
  De värsta är de nyttiga idioterna som Lenin kallade dem!
  Det återstår att se om svenskarna kan rädda sig själva!

  Die dummen Schweden, de enfaldiga svenskarna (även omnämnt i den grammatiskt felaktiga formen die dumme Schweden), är ett svenskt uttryck på tyska för det mindervärdeskomplex som svenskar kan drabbas av i kontakter med utlandet.

  Uttrycket är en faktoid och förekommer inte i tysktalande länder. Det kan i själva verket komma från det ungerska uttrycket buta svábok = dumma Schwaber, på tyska die dummen Schwaben, ett uttryck som verkligen finns och är i levande bruk. Det användes ursprungligen om donauschwaberna, en tysktalande minoritet utvandrad från Schwaben som levde i bland annat södra Ungern från 1700-talet fram till slutet av andra världskriget. Ett annat ursprung sägs[enligt vem?] kunna vara uttrycket ”die dummen Dänen”.

  Den tyske författaren Kurt Tucholsky stötte på uttrycket under sin tid i Sverige och skildrar det förundrat i ett kåseri i boken Glossen und Essays (1929).

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Die_dummen_Schweden

  Var så god och skölj!

  Gilla

 9. Lars Lindeberg skriver:

  Judarna har blivit utkastade 109 gånger minst från våra samhällen!
  ETTHUNDRANIO GÅNGER! MINST!
  JUDEN/JUDARNA är mästare i att förneka, ljuga och bedraga!
  Nu fick orglasse ett tantrum och genast kom hatet fram, hans hat, är enormt!
  Juden lever på hat!

  ”We must hate. Hate is the essence of Communism [Judaism].” –Vladimir Lenin, a Jew and Leader of the U.S.S.R. !!!

  Gilla

 10. michaelnilsson228 skriver:

  Jag blir förbenat trött på dessa som inte kan se vad judar håller på med. Hela judendomen och sionismen är en maffia och utgör hets mot hela den icke-judiska mänskligheten. Judendomen och dess sionism i teorin och i dagens tillämpning är en kriminell ideologi som framkallar en kriminell rörelse.
  Massakrerna på palestinierna (kristna och muslimer) är bara en illustration av judendomens och sionismens kriminella lära, politik och strategi. I Palestinatragedin ser man klart hur den judiska makten i sin nakenhet är i verkligheten och i handlingen. I andra länder kan de judisk -kontrollerade massmedierna kamouflera och dölja den judiska maktens dominans och ockupation av icke-judar, av icke-judiska stater och samhällen.
  Den judiska makten utanför Israel opererar som en maffia.

  Tack orglasse! Nu fick jag svart på vitt att judar inte är en folkgrupp, utan som du skrev att ”judendomen är en religion och en livsstil och inget annat”.

  Gilla

 11. Jag håller med föregående talare. Har man en gång blivit rödpillrad så kan man inte förstå hur man kunde vara så blind tidigare. Det var verkligen som om man inte kunde se skogen för alla träd.

  Gilla

 12. Trump står för de kapitalister som med ångest sett resultatet av internationella monopolkapitalisters förstörelse av den egna nationen. På så vis ligger han till vänster om Obamas monopolkapitalistiska kaviarvänster, men inuti kapitalismen i sig självt som system ligger roten till imperialismen som till slut leder till monopolkapitalismen. Förmodligen väntar ett annat system runt hörnet, förmodligen mer nationellt, mer ekologiskt, mer demokratiskt och förmodligen med fokus på hela folkets välfärd.

  Gilla

 13. Lars Lindeberg skriver:

  Det kvittar vilket system! Korruption är det största problemet!
  Judarna är mästare på att korrumpera!
  Judarna har korrumperat alla samhällen de har penetrerat och förstört inifrån!
  Sverige är det värsta exemplet idag! Du kan ju bara titta dig omkring!
  Vi vet idag att det är Bonnier-judarna som har varit de drivande!
  Bonnier-judarna har gjort sina förmögenheter på pornografin! Det är rent ut sagt för djävligt att de har kunnat gjort detta men det visar på korruptionen i det svenska samhället!
  Jag föddes under kriget växte upp under 40-50-60-talet!
  Min far var på nödhjälpsarbete men det var före min tid,
  Jag är född i Malmö men under kriget flyttade familjen till Linköping där min far jobbade på SAAB flygplanstillverkning och min mor på Cloetta choklad fabrik! Vi var 5 personer!
  Linköping var full av Hällörade hycklare och trots två försörjare var det fattigt! Så efter kriget flyttades tillbaka till Malmö!
  Men det var inte korrumperat som idag!
  Sverige är idag genomruttet tack vare juden!
  Men USA är också totalt genomkorrumperat tack vare juden!
  Juden har fått Amerikanen till att utföra deras smutsiga mördande!
  De värsta krigsförbrytarna genom tiderna är Amerikanen!
  Ett riktigt svin!
  Här är en del hur det gick till!

  US played the most vital role in WW II so vital it secured the communist victory for the future!
  The future we live in today!!!!!
  Franklin D. Roosevelt through the lease act sent stalin a billion dollars. I never knew this. Germany nearly defeated communism in the beginning and the good ole USSA saved the day.
  http://thegreateststorynevertold.tv/…/part-10-stalingrad/
  Roosevelt’s Lend-Lease Act: The Arm and Hammer / Hammer and Sickle Connection
  Your decision, Mr. President, to grant the Soviet Union an interest-free loan to the value of $1,000,000,000 to meet deliveries of munitions and raw materials to the Soviet Union is accepted by the Soviet Government with heartfelt gratitude as vital aid to the Soviet Union in its tremendous and onerous struggle against our common enemy-bloody Hitlerism.
  http://justice4germans.com/…/roosevelts-lend-lease-act…/
  Sword of Stalingrad presented to Marshall Joseph Stalin in Russian Embassy, Tehran, Iran.
  http://www.criticalpast.com/…/65675053430_Winston…
  I can’t believe that you never heard of FDR’s Russian aide program, where do you think the Russians got their arms, from China? We sent entire factories over there in pieces, it was American factories reassembled in Siberia, that built their tanks and planes and heavy artillery. My father was an officer in the US Merchant marine, he was involved with this massive exportation of our technology. Without it, Russia didn’t have a chance. Btw, occasionally American ships were sunk, and survivors made it to shore in lifeboats, none of them were ever returned, they were all sent to the gulag, along with the downed crews of American aircraft. Talk about thankless, the Russians were, and are, filth.
  The Truth About Hitler They Don’t Want You To Know

  http://6millionfairytale.wordpress.com/

  Gilla

 14. Lars Lindeberg skriver:

  Detta är det värsta krigsbrottet ja brottet mot mänskligheten som begåtts av någon dödlig! I världshistorien!
  INGEN SLÅR AMERIKANEN DÄR!
  Det är begått av Amerikanarna!
  Så länge detta inte är redovisat och deklarerat för världen blir det ingen fred och ro!
  ”Hollokosten” ligger i lä där!

  Gilla

 15. Lars Lindeberg skriver:

  En nyligen begången krigsförbrytelse av Amerikanarna! De har hållit på i över 200 år! På uppdrag av juden!

  Why led invasion of Iraq in 2003 in such a cultural devastation and so many murders of intellectuals? The conventional answer is that it was a result of poor planning and unfortunate circumstances in a war that had the intention to liberate the Iraqis. The authors of this book argue that the reality is quite different.

  They show that the invasion aimed to dismantle the Iraqi state to convert it into a pro-Western client state. The chaos that occurred after the invasion was no unfortunate accident but a deliberate intention. A situation could be created so that the state’s very foundations were undermined. The authors carefully for the Occupier peened inaction that led to the destruction of one of the world’s oldest cultures. Besides the destruction of unprotected museums and libraries documented the targeted killings of almost 500 academics, the extensive kidnapping and expulsion of thousands of doctors, lawyers, artists and other intellectuals. They show that Iraq is the victim of a systematic cultural cleansing, which has been part of a deliberate strategy to weaken and finally disband the Iraqi state.

  This important work refutes the claim that the invasion was intended to liberate a nation with a large middle class, which itself could develop a democratic culture.

  http://www.alhambra.se/moten/kriget_mot_iraks_kultur.htm

  Gilla

 16. Maja Dacke skriver:

  Ursäkta, men ska denna tråd bli en kilometertråd? Med ett par spaltfyllare? Ursäkta, men jag avstår. Ni kräker och vräker er och kommer inte fram till varken punkt eller överenskommelse.

  Det finns gangstrar i världen – överens om det? Och med så många i alla läger vore det inte konstigt om en dag eller natt hela jorden brakar sönder. Kanske något att rent av föredra och önska ..?

  Och Nibiru är på väg så …

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.