Mord och självmord i USA! Kan Trump stoppa eländet?

CIA! The swamp monster!

CIA! The swamp monster! Kungen i Mordors rike!

”De största förlusterna av amerikanska soldaters liv kommer ofta efter hemkomsten till USA.  Drygt 58 000 soldater dog i Vietnam. Efter det amerikanska militära nederlaget 1975 har många fler veteraner från Vietnam dött genom självmord”, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

IMPERIER KOMMER OCH GÅR – DET ÄR TIDENS GÅNG.

”OPIOID RELATERADE DÖDSFALL” i USA har exploderat. Den epidemiska ökningen av heroin är bortom all kontroll. För första gången 2015 passerade antalet dödsfall på grund av heroin antalet mord med vapen. Dessutom har syntetiska opioider som Fentanyl – ökat det totala antalet drogrelaterade dödsfall dramatiskt de senaste tre åren.

Ända fram till 2007 dog fem gånger fler människor av dödliga skjutningar med vapen jämfört med antalet dödsfall orsakade av heroin. Nu har antalet dödsfall orsakade av heroin tagit över ”dödsstatistiken”. 2015 dog 12 989 människor av heroin medan 12 979 mördades med vapen – enligt officiell statistik. (Statistiken varierar lite).

De senaste fem åren har missbruket av tunga droger ökar som en explosion i USA. 2012 dog totalt cirka 23 000 människor på grund av droger. 2015 dog cirka 38 000 människor i USA på grund av droger. Det är framför allt heroinet och de syntetiska opioiderna som har exploderat. Det blir bara värre och värre. Dödskurvorna pekar nästan spikrakt uppåt de senaste åren.

”KRIGSRELATERADE SJÄLVMORD”

USA är den enda land i världen som har krigat dygnet runt i nästan åttio år. Över åtta procent av befolkningen är så kallade krigsveteraner. 2014 begick 7 400 krigsveteraner självmord – cirka 20 självmord per dygn. De amerikanska militära förlusterna under USA:s folkmord i Vietnam var cirka 11 per dag. Antalet självmord bland krigsveteraner är mer än dubbelt så hög jämfört med befolkningen. Jämför man med den del av befolkningen som inte deltagit i krig blir skillnaden ännu större. 

De största förlusterna av amerikanska soldaters liv kommer ofta efter hemkomsten till USA.  Drygt 58 000 soldater dog i Vietnam. Efter det amerikanska militära nederlaget 1975 har många fler veteraner från Vietnam dött genom självmord. (Med hjälp av massiv användning av kemiska och biologiska stridsmedel lyckades USA döda över tre miljoner människor i Vietnam).

VAPENMORD I CHICAGO. Befolkning2,719 miljoner (2013)

Ett nytt rekord i Chicago slogs 2015 med 496 mord med vapen. 2016 slogs ännu ett nytt rekord – 762 mord (3 550 skjutningar och sammanlagt 4 330 skadade och döda). En ökning med över 50 % på ett enda år. I flera stora städer i USA har våldet exploderat – även antalet skjutningar mot polisen. New Orleans, St. Louis, Detroit, Baltimore och Newark leder mordstatistiken i USA.

SVERIGE.  Befolkning9,593 miljoner (2013)

Det totala antalet mord i Sverige enligt en rapport från BRÅ låg i snitt på 80 mord per år under perioden 2010 – 2014 (året 2014 mördades 87 personer). 2015 dödades hela 103 personer. Drygt en tredjedel av antalet mord sker med vapen. (2014 dödades 28 personer i Sverige med vapen enligt BRÅ. Året innan dödades 26 personer genom skjutningar). Sverige är synnerligen lugnt jämfört med Chicago.

HELVETET BRAKAR LÖS NÄR DROGERNA TAR ÖVER

Nära en tredjedel av morden i världen sker i Latinamerika – trots att befolkningen endast uppgår till cirka åtta procent av världens befolkning. Narkotika, gängkrig, fattigdom och korruption är starkt kopplat till dödligt våld. Det är samma mönster över hela världen. Drogerna dödar överallt.

MINSKAD MEDELLIVSLÄNGD I USA

År 2015 sjönk medellivslängden i USA för första gången på väldigt länge. Denna utveckling avviker från nästan alla länder i världen där medellivslängden ökar. När Sovjetunionen kollapsade 1991 minskade medellivslängden i Ryssland. Framför allt drabbades den manliga befolkningen. Alkoholmissbruket slog till bland ryska män som en epidemi. När USA strax kollapsar blir det med all säkerhet både drogmissbruk och alkoholmissbruk som exploderar i landet. Det kommer att drabba både män och kvinnor i alla åldrar.

Den dystra framtiden i USA syns redan nu i flera städer och orter över hela landet. Massor av barn föds med skador som orsakats av mödrarnas drogmissbruk. Många nyfödda spädbarn har blivit beroende. Förhållandena i de områden som drabbats värst av arbetslöshetens gissel är obeskrivlig.

 Trump är chanslös att rädda USA från kollaps. Landet är redan i konkurs. Enorma investeringar i ny infrastruktur förutsätter pengar. Enorma investeringar i landets militär förutsätter också pengar. Landets officiella skuld passerar strax 20 tusen miljarder dollar. Landets tidigare regeringar har fattat beslut som saknar varje form av täckning. Den verkliga skulden är därför mer än tre gånger så stor. Flera delstater är dessutom svårt skuldsatta. Det är omöjligt att satsa på en återindustrialisering av landet. Trump kom in för sent. USA har kluvits i mitten av allt hat. Landet är politiskt paralyserat.

 

Trump får hålla i trådarna när USA reser på sig efter det fiskala stupet. Ett förödande inbördeskrig är oundvikligt. Den draksådd som CIA sått över hela jordens yta under många årtionden måste nu skördas. EU kommer att drabbas svårt. Dollarns fall skakar hela Mordors imperium i sina grundvalar. Den som är norrman kan känna sig nöjd. I västvärlden klarar sig Norge bäst av alla länder. Alla imperier kommer och går. Det är tidens gång. Gud gillar inte imperier eftersom de bygger på förtryck. Gud är snäll men rättvis.

Brage NorinBrage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Mord och självmord i USA! Kan Trump stoppa eländet?

 1. It is not possible to:-

  A. Cut taxes significantly
  B. Increase military spending substantially
  C. Expand infrastructure spending

  And then expect the deficit to decrease – which is what Trump thinks he can accomplish. An economic recipe for disaster.

  Gilla

 2. V skriver:

  American politics is messy enough without fearful Swedes fanning the flames of xenophobia and fear

  Gilla

 3. ”In God we trust!” står det på dollarsedeln, men förmodligen verkar det handla om en helt annan slags ”gud” än den man först antar att de menar… med tanke på vad USA hittills ställt till med i världen.

  Gilla

 4. Pelle skriver:

  Det borde stå ”in mammon we trust” på dollarsedlarna.

  Gilla

 5. Brage Norin skriver:

  LÄGET I USA ÄR OFATTBART – MEN LÄGET I SVERIGE ÄR OCKSÅ MYCKET ILLA.
  HAR SVERIGE DEMOKRATI?
  * Svenska massmedia av alla slag är sedan lång tid i händerna på den sista militära supermakten på jorden – USA. All viktig information formuleras av USA:s säkerhetstjänst CIA. De nyhetsbyråer som förmedlar CIA:s propaganda, förser massmedia i hela västvärlden med sina lögner. Vi duschas från morgon till kväll – år ut och år in – med fejkade nyheter. Alla svenska massmedier är i CIA:s händer. Varje folk som avstängs från sanningen blir naturligtvis ett offer för lögnen. Demokrati kan inte existera i något land om inte sanningen släpps fram till allmänheten.

  * I Sverige fattades beslutet att börja kriga tillsammans med NATO/CIA vid sidan av riksdagen. ”Försvarsmaktens” anställda tvingades skriva under en lojalitetsförklaring till NATO. Att tvingas intyga att ”ställa upp i fredsbevarande insatser utomlands” var ett landsförräderi. Svensk anslutning till NATO kuppades igenom av CIA:s femtekolonn i Sverige. Om så viktiga beslut fattas vid sidan av riksdagen råder inte demokrati.

  * Dessutom har riksdagen skapat en egen gräddfil för de valda riksdagsledamöterna. Tjänstepensionsreformen är det mest perversa av alla dessa gräddfilsbeslut. Vi har skapat villkor för riksdagsledamöterna som skapar en avgrund mellan folket och våra valda representanter i riksdagen. Detta leder automatiskt till att vi får fel folk som söker sig till politiken. Verklig demokrati kan inte existera i något land där de valda politikerna tillåts skapa sin egen gräddfil.

  * Den svenska politiska kulturen att ständigt analysera vilka ordval som ”går hem” hos väljare och att binda alla politiker till den officiella politiska partiuppfattningen är raka motsatsen till demokrati. Partierna har blivit sina egna diktaturer. Vi får aldrig reda på vad våra politiker egentligen har för uppfattningar. Alla repeterar glatt de fraser som de övat in för att behaga folkets öron. En sämre underhållning än en svensk politisk debatt är svårt att tänka sig – en motbjudande teater. Den osynliga partipiskan är demokratins cancer.

  * SVERIGE ÄR INTE ENS ETT SJÄLVSTÄNDIGT LAND.
  Sverige har en navelsträng som förbinder vårt land med en privat finansfamilj – Wallenberg. Sverige är genom sin krigsindustri sammanväxt med en finansimperium som styr vårt lands viktigaste politik. Satsningen på Jas Gripen är det värsta beslut som någonsin fattats av Svea Rikes riksdag. Navelsträngen mellan Sverige och Wallenberg måste klippas av. Sverige är inte ens ett självständigt land om inte denna fula navelsträng opereras bort Ett land där statsministrar åker med Wallenbergs privata jet för att ordna vapenaffärer med en terrorstat som finansierar ISIS i åratal är absolut inte demokratiskt..

  SAMMANFATTNING.
  Sverige är ett CIA-styrt skämt. CIA:s femtekolonn har vanärat vårt land i närmare ett hundra år. Demokrati kommer så småningom även att uppkomma i vårt land. Vi får vänta tills ondskans axelmakter – den ”fria” världen under USA:s ledning – går under. Detta historiska ögonblick är nära förestående. Jag jublar i hela mitt hjärta. Det blir ett mycket stort projekt att städa efter CIA:s massaker i Sverige.

  Den som har lite sjuk humor kommer att dra på munnen när vi får vädra ut lögnerna från vårt land. Kampanjen ”En Svensk Tiger” slår alla rekord av nationellt vansinne. En som gärna ville erkännas som superspion erkände villigt sitt ”landsförräderi” – Enbom. Han spärrades in på Långholmen – för herr Enbom en stor ära. Nu för tiden utsätts vi för samma skrattretande vansinne – ”Putin lyssnar på dig”. Varför saknas symbolen – ”En Svensk Tiger”? Lite gammal kultur hade väl passat bra?

  DEN GAMLA VÄRLDEN FINNS ICKE LÄNGRE.
  Snart kommer även vårt land att vakna upp från vår mentala djupsömn. En prins väckte Törnrosa med en kyss. Det krävs två prinsar för att väcka Sverige – Trump och Putin. En kyss på var sin kind – då djävlar vaknar även vår nation upp i verkligheten – i dagens värld. USA styr inte längre världen. USA är på väg rakt in i ett mycket blodigt inbördeskrig. Absolut ingenting kan stoppa skeendet. Solen går ner i väst och solen går upp i öst.

  Stackars Moder Svea / Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 6. Hans Nilsson skriver:

  Putin och Trump tillsammans med ett antal personer i Europa typ Le Pen och Wilders är personer vi får ty oss till när luftslotten rasar. Sveriges Makt, Finans och Media eliter företräds av storkäftade lögnhalsar som vi snarast skall avsätta och straffa HÅRT och BRUTALT. Det enklaste som SVENSKAR kan göra som ett första steg är att helt sluta köpa ALLA former av PK medier. Man kan även när det gäller konsumtion bara inhandla det man inte kan undvara för att leva. Jag har haft förmånen att få vara med om Sveriges UPPGÅNG och jag hoppas att få vara med på Sveriges FALL. Det kommer att bli ett bryskt uppvaknande för otroligt många men det är ett måste för att få landet på rätt köl igen.

  Gilla

 7. CastoroPollux skriver:

  Den över 50 år långa Blockaden av Kuba har iaf visat att överallt där USA/CIA/organiserad terror fick som de ville blev droger, kriminalitet, djupa sociala klyftor, ekonomiska orättvisor, planlösa vinster vardag. Precis som på hemmaplan en särdeles dyr historia..

  Trump kan säkert minska dödligheten bland stridande soldater men har redan på drygt en månad lyckats slå Obamas rekord i drönarattacker.. https://twitter.com/CFR_org/status/837761340173348866

  Beredvilligheten till militärt våld som metod för politiska lösningar har alltså inte varit så framträdande för Obama som den redan och på kort tid blivit för Trump.

  Trump står ju beredd att sätta in fotsoldater i det redan för koalitionen förlorade kriget i Syrien, bara dåliga rådgivare kan förklara det.

  Gilla

 8. Josef Boberg skriver:

  När nöden är som störst är hjälpen som närmast – och jag hoppas innerligt att Donald Trump som president kommer att leva upp till det han säger på den här videon.

  Trump’s Speech to the New World Order!

  Gilla

 9. Kukfitta skriver:

  Blanda inte in gud din jävla bögjävel

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.