På västfronten mycket nytt! Netanyahu är ledsen! Trump är hoppet!

Marschen mot NWO går inte som smort!

Marschen mot NWO går inte som smort! Eller hur Henry?

PÅ VÄSTFRONTEN INTET NYTT – IM WESTEN NICHTS NEUES – ALL QUIET ON THE WESTERN FRONT

”Trump har lyckats väcka hoppet i USA – men stora delar av den gamla makteliten motarbetar honom öppet. Läget i USA är mycket kritiskt.” ”Sionisterna som skulle hetsa fram kriget mellan den muslimska världen och den kristna världen är i upplösning. Netanyahu är jätteledsen, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

VERKLIGHETEN

* Italien ännu ett steg närmare att lämna Euron och en oundviklig bankkollaps.

* Italien ännu ett steg närmare en allvarlig politisk splittring.

* Greklands alla ”stödprogram” har misslyckats totalt.

* Grekland ännu ett steg närmare statskonkurs.

* Frankrike ännu ett steg närmare att Le Pen blir president.

* Frankrike ännu ett steg närmare att lämna Euron.

* Rumänien paralyserat av kampen mot korruptionen.

* Bulgarien och Ungern vill återknyta banden med Ryssland.

* Slovenien och Grekland föredrar ryskt militärt skydd i stället för NATO-skydd.

* Turkiet är bara formellt kvar i NATO. CIA:s femtekolonn i landet har rensats bort.

* Syriens folk har snart befriats från ISIS terror med rysk hjälp.

* Libyen vänder armarna mot Ryssland och Kina.

* Den väststödda ”regimen” i Tripoli är på väg att falla.

* Kina och Ryssland välkomnar Iran in i gemenskapen i öst.

I öster har miljarder människor börjat marschera i takt.

Hela Asien kraftsamlar i projektet ”One Belt – One Road” – OBOR  –  som är det kinesiska namnet på den nya sidenvägen. Hela Asien satsar på att ”det kinesiska undret” ska spridas till alla folk i öst. Investeringarna flödar fram som en flod. Ett mera storslaget infrastrukturprojekt har aldrig skådats i människans historia. Hela projektet förutsätter fred.

”Ingen har rätt att lägga sig i någon annan stats inre angelägenheter” är det diplomatiska grundreceptet. Denna fredliga diplomatiska regel förklarar det enormt framgångsrika projekt som nu enar Asien.

TRUMP kämpar febrilt för att rädda USA från det finansiella stupet.

USA är paralyserat. Folket har splittrats totalt. USA saknar militära doktriner. Ingen vet längre vem som är vän eller fiende. Är det Kina eller är det Ryssland eller är det Iran som hotar världen – eller är det Nordkorea? Moralen inom armen är låg. Trump har lyckats väcka hoppet i USA – men stora delar av den gamla makteliten motarbetar honom öppet. Läget i USA är mycket kritiskt.

* Globalisterna som ville att världens storbolag skulle få en överstatlig makt och därigenom styra världen är i upplösning.

* Sionisterna som skulle hetsa fram kriget mellan den muslimska världen och den kristna världen är i upplösning. Netanyahu är jätteledsen.

LIKA FULLT TROR VÅRA HJÄRNOR – IM WESTEN NICHTS NEUES!

Kanske är det ett svenskt fenomen. Få svenskar tror på att något dramatiskt kommer att hända. Hur folk kan blunda är för mig helt ofattbart. Är det hjärnan som försöker lugna oss?

SNÄLLA RARA LÄSARE – IMPERIET I VÄST ÄR PÅ VÄG ATT FALLA.

Om världens mest kända freds- och konfliktforskare Johan Galtung får rätt kommer USA:s fall att äga rum före år 2020. MASSOR av världsberömda historiker, ekonomer och geopolitiska tänkare delar samma uppfattning. Dollarn kommer att falla. The Fiscal Cliff är oundvikligt.

Varenda gång ett imperium går under splittras imperiet. Det blir med ett hundra procents säkerhet på samma sätt när USA faller. 

Det är så lustigt hur hjärnan fungerar. Folk som läser dessa ord stänger av hjärnan. Vi stöter bort information som skrämmer. Tro mig. Inom några få år ser inte USA ut som idag. Johan Galtung är säker.

Ord är verkningslösa. Folk fortsätter att låna pengar som vanligt. Räntorna är nästan noll. Det kostar ingenting att låna miljoner.  Bostadskraschen kommer som ett brev på posten när EU-projektet faller och dollarn kollapsar. Väldigt många svenskar riskerar att fastna i skuldfällan.

NÄSTAN INGEN SER HELHETEN.

Nästan alla journalister är hjärndöda. Det låter tokigt – men det är den nakna sanningen. De fortsätter att skriva som om ingenting speciellt händer på västfronten. De publicerar dimbankar från en svunnen värld. De verkar nästan utan undantag leva i en värld som inte finns längre. Hur kan människor vara blinda trots att man har ögon?

Brage Norin höjdare

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

22 kommentarer till På västfronten mycket nytt! Netanyahu är ledsen! Trump är hoppet!

 1. Lars Lindeberg skriver:

  Brage har helt rätt igen, gör samma fel igen eller det är medvetet! Världen har bara ett enda problem!
  NÄMLIGEN JUDEPROBLEMET!
  Överallt där du ser våldet flammar upp och du skrapar lite på ytan så hittar du judarna bakom problemen!
  Trots att de blivit utsparkade 109 gånger minst från våra samhällen!
  Detta tar inte Brage upp därför han är rädd för att bli av med brödet på bordet!

  http://www.mosaisk.com/Torben-Lund/Bonnier-Hjorne-Klein-Jewish-Media-Scandinavia.php

  Gilla

 2. Gnälla går ju bra och att vara emot det man ser går ju också bra, men vad är då höjdarens lösning?

  Gilla

 3. Björngunnar skriver:

  Höjdaren svarar…
  Bryt den judiska maktstrukturen av en pyramid där toppen skall styra och resten lyda.
  Reversera den maktkoncentration som har skett, där kloka gubbar ute i byarna eller städerna har gjorts helt maktlösa.
  Förstå att det som kallas demokrati inte är något annat än judemakt och att svenskt”rättsväsende” är judens verktyg att trakassera befolkningen.
  Så lös upp riksdagen och skicka hem judens ombud.
  Juden får inte längre syssla med lögner i stor skala, förbjud hans verktyg för hjärntvätt , media.
  Sedan kommer målet att återföra makten till individen som så kraftigt mentalt misshandlats av judens konstruktioner.
  Att åstadkomma detta när juden kontrollerar penningen går ej.
  En ny valuta där sveriges riksbank är sveriges och inte judens.

  Gilla

 4. Sofia skriver:

  Goda idéer för framtiden:
  http://www.folketsrätt.se/sv-SE/vår-politik-35150987

  Partiledare blir (((Stefan Torssell))) så vill man endast ha etniska svenskar i ledningen, återstår endast NMR.

  Gilla

 5. Björngunnar skriver:

  Ja jag tänkte samma sak.
  Anna Svensson hade varit den perfekta ledaren för partiet.
  Det kanske inte är försent än?

  Gilla

 6. Sofia skriver:

  Anna Svensson är toppenbra –
  men hon är småbarnsmor så att vara partiledare är nog för mycket för henne.

  Gilla

 7. Björngunnar skriver:

  Partiledare?
  Jag talar om Anna Svensson som statsminister.

  Gilla

 8. Sofia skriver:

  Gärna för mig 🙂

  Gilla

 9. Brage Norin skriver:

  CIA-POLITIKEN ATT AVSKÄRMA EU FRÅN ÖST DRABBAR MÅNGA LÄNDER.
  EU och den korrupta eliten i Grekland blev landets dödskyss. EU och den italienska maffian blir snart Italiens dödskyss. Bulgarien och Rumänien drömde om en bättre framtid i västs famn. Drömmen har blivit en fasansfull mardröm. Nästan alla länder i södra och östra EU blev förlorare på projektet – Europas Förenta Stater EU. Den gemensamma valutan blev en snara runt halsen för väldigt många medlemsländer.

  CIA:s plan att avskärma EU från Ryssland och förbereda den slutliga attacken mot landet, har redan havererat. Rysslands gigantiska naturtillgångar och nästan gränslösa tillgångar på fossila bränslen var det största hotet mot USA:s världsherravälde. Hela CIA var inkopplad i projektet att störta Putin och omforma Ryssland till en amerikansk vasallstat.

  Det utlöstes monetära krig mot Ryssland. Det utlystes ett globalt oljekrig mot Ryssland. Det utlöstes handelskrig mot Ryssland. CIA drev fram sina vapen allt närmare landets gränser. Ukraina drogs in i konflikten. Syriens president som var emot planen måste avsättas. ISIS blev CIA:s största legoarmé någonsin i USA:s historia.

  HELA DEN ”FRIA” VÄRLDEN KÄMPADE MOT ISIS.
  Kanada bombade ISIS, Australien bombade ISIS, USA bombade ISIS – och flera andra lydstater ställde upp i ”kampen mot terroristerna”. Cirka 40 000 flyguppdrag utfördes enbart av USA under ett år – enligt Pentagons egna rapporter. Kriget mot terrorn visades dagligen i hela den ”fria” världens TV. Alla massmedia berättade om ISIS gränslösa brutalitet.

  PLÖTSLIGT meddelade Putin snällt i FN att även Ryssland skulle delta i kampen mot ISIS. Vilken chock för den ”fria” världen. Efter drygt 3 000 flyguppdrag var ISIS i Syrien slagen i spillror. Hela världen gladde sig. Putin blev den sanna världens hjälte.

  Under alla år som CIA ledde kampen mot terrorn utökades ISIS kontroll över landområdena i både Irak och Syrien. Men efter ett år av ryska flyginsatser var hela ISIS ofantligt dyra infrastruktur sönderslagen.

  Det handlar om tusentals vapendepåer, ammunitionsförråd, bränsleförråd, träningsläger, bergfort, mobila sjukhus, kolonner av oljetransportfordon som fraktade stulen olja – det handlar om investeringar på flera hundra miljarder dollar. Kostnaderna för legosoldaternas löner, medicin och mat var astronomiska. Putin höll sitt löfte till FN – ISIS krossades.

  Västs folkrättsvidriga brott mot mänskligheten går inte med ord att beskriva. Nu äntligen börjar freden sätta sig i Syrien. Snart kommer även Iraks folk att få börja leva i fred. Libyens folk längtar också efter fred. Djävulens framfart i Mellanöstern har utlöst ett lidande som överskrider precis allt mänskligt elände.

  I varje land i hela den ”fria” världen har vi duschats med ondskans lögner från morgon till kväll om ”kampen mot terrorn”. Fan så många journalister som med sina pennor har deltagit i massmorden. Sanningen är att hela den ”fria” världen var terrorns arbetsgivare. Att Tony Blair och Carl Bildt fortfarande är fria människor är en skam för hela västvärlden.

  UKRAINA ”DÖR LEVANDE” PÅ GRUND AV CIA/EU.
  Detta folks lidande får vem som helst att gråta. Landet hade en chans att knyta banden österut – men folket lurades av en ”orange revolution” – samma modell som CIA testat i Libyen. CIA genomförde statskuppen – som efter ett par år skulle visa sig bli Ukrainas dödskyss. Carl Bildt var mycket engagerad i denna ödesdigra händelse.

  Precis allt har havererat. Korruptionen har blivit ännu djävligare. Sjukvården har havererat. Utbildningen har havererat. Alkoholismen och drogerna far fram som en farsot. Armen har i praktiken upphört att fungera. Ingen vill kriga mot sina bröder i Donbass-regionen. Precis alla längtar efter fred – utom CIA:s tillsatta regim i Kiev. Fler barn dör än som föds. Befolkningen minskar snabbt. Nästan alla ungdomar drömmer om att fly från Ukraina. Landet sjunker allt djupare ner i avgrunden.

  Men i Krim jublar människorna. De jublar precis som människorna jublar i Tjetjeniens huvudstad Grozny. Även där försökte CIA att krossa befolkningen. Snart jublar även Syriens folk och Iraks folk och Libyens folk. Överallt där CIA krigat har Sverige deltagit så gott vi kunnat. Vi har kämpat för fred och frihet i många länder. Vår kung och vår statsminister har rest till en av terrorismens viktigaste finansiärer Saudiarabien för att göra affärer med svenska vapen. Det land som alltid ställt upp i alla CIA:s folkslakter är av stor vikt för moder Svea. Sverige gör goda affärer med vapen. Precis alla vet var dessa vapen hamnar. Herre min skapare vad kan jag göra?Jag skäms inför Gud att vara svensk medborgare.

  TACK GODE GUD.
  Tack gode Gud – jag vet att du finns. Det är du som tillsatt både Putin och Trump. Hela den onda världens hat riktas just mot dina två utvalda. Ondskan fruktar dina utvalda. Ondskan vet att du försett dem med en segerkrans och de har kommit för att segra. Ondskan i världen känner för första gången verklig rädsla. Snart kommer de att fatta att de är dömda att gå under.

  Globalismens giriga härar är i upplösning – världen över. Sionismens krigiska härar är också i upplösning – världen över. Detta trodde inte en enda mänsklig hjärna skulle vara möjligt – för i väst tror vi inte på en god Gud. Att detta skulle inträffa på en enda historisk sekund går över allt mänskligt förstånd. De som inte ser ditt ingripande har dragit ner rullgardinen för den andliga värld där vi hör hemma mellan våra jordeliv. De har dragit ner rullgardinen för Gud.

  Att jag skulle få vara med om detta magiska ögonblick i människans historia trodde jag inte. Snacka om överraskning. Den mystiska kraft som vi kallar Gud har äntligen ingripit i människans historia. Det är extremt spännande att följa med i detta hisnande historiska skede.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 10. Lars Lindeberg skriver:

  Återigen har Brage inte tagit med det viktigaste! Ja det som pågått i alla våra länder! Judarnas maktövertagande!
  Det imbecilla Amerikanska folket som har möjliggjort judarnas framfart och grepp över oss är helt i händerna på judarna!
  ZIONISM OCH JUDENDOM ÄR SAMMA SAK!
  Källan kommer direkt från hästens mun! Judarna själva!
  JUDEN ÄR PROBLEMET! INTE DEL AV DET! UTAN HELA!

  ”The study of Judaism is that of the Talmud, as the study of the Talmud is that of Judaism…they are two inseparable things, or better, they are one and the same …” ~ Arsene Darmesteter (Therefore, Judaism/Communism came straight out of and from the TALMUD, NOT out of or from the Holy Bible) !!!!!

  “Zionism is Judaism, and Judaism is unthinkable without Zionism.” (Harper’s Encyclopedia of United States History, Vol. X, “Zionists”).

  “Some call it Marxism [Communism], I call it JUDAISM.” – Rabbi S. Wise, The American Bulletin, May 5, 1935. (Judaism is nothing but disguised, camouflaged Communism, therefore, Zionism is nothing but disguised, camouflaged Communism) !!!

  ”We must hate. Hate is the essence of Communism [Judaism].” –Vladimir Lenin, a Jew and Leader of the U.S.S.R. !!!

  “The JEWS and their co-religionists (”Judeo”-Christians = deliberately fake christians) rule these United States as though they were the absolute monarchs of this country ” – Benjamin Freedman, a Jew, 1961 Willard Hotel Speech

  The London Jewish World of March 15, 1923 declared: ”Fundamentally, Judaism is anti-Christian.”

  Rabbi Moshe M. Maggal, President, National Jewish Information Service wrote: ”. . . you will notice the great difference between the Jewish and Christian religions. But these are not all. We consider the two religions so different that one excludes the other. . . we emphasized that there is no such thing as a Judeo-Christian religion. . . . There is not any similarity between the two concepts” (Letter of August 21, 1961).

  VAR SÅ GOD OCH SKÖLJ!
  Vi väntar på Donald, vad han kommer att göra åt det!
  DET SER INTE BRA UT!
  Men,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  Putin vet vi vem han är! En sak är säker! Det går inte att lita på honom!!!!!!!

  Det ser heller inte bra ur!

  Eller hur!

  Hatet kommer från juden!
  ”We must hate. Hate is the essence of Communism [Judaism].” –Vladimir Lenin, a Jew and Leader of the U.S.S.R. !!!

  Gilla

 11. Brage Norin skriver:

  Svar till Lars Lindeberg. Jag ser vissa pusselbitar – men förmodligen inte alla. Jag ser att projektet EU går i graven och att Trump satsar allt på ett kort för att rädda USA – men att hans chanser att lyckas är lika med noll. Jag ser att väst är på väg i graven och att folken i öst tar över. Vad juden spelar för roll ser jag inte. Jag bara ser att globalismens idéer och sionismens ständiga krigshets kommer att besegras. Jag ser en ny värld födas. Allt går så förbannat fort. Nedan några korta klipp från nätet:

  UTRIKESMINISTER BORIS JOHNSON – Storbritannien befrias från EU genom Brexit (Obs! ”befrias”)

  JUNCKER: ”Det blir dyrt att skilja sig från oss”
  EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker utfärdade i dag en varning till Storbritannien om att utträdet från EU kommer att bli väldigt dyrt, skriver AFP.
  – Vi förväntar oss att Storbritannien står fast vid sina uttalanden. Därmed kommer notan, grovt uttryckt, bli rejäl, säger han i Bryssel.

  BRITTISKA STRATEGIN: Att splittra EU inför samtalen
  Det finns en växande oro inom EU att Storbritannien försöker splittra EU inför förhandlingarna som följer på att artikel 50 aktiverats, och de formella förhandlingarna om utträdet börjar, skriver The Guardian och hänvisar till EU-politiker och en rapport från EU-parlamentet som man kommit över. Detta ska göras genom att vinna stöd från mindre EU-länder som Sverige, skriver DN.
  Uppgifterna kommer efter brexitministern David Davies resor till Sverige och Finland, vilka sägs ha handlat om att stärka banden till länderna inför förhandlingarna med EU.

  MAY LOVAR STARKA BAND MED FRANKRIKE – trots brexit.
  Storbritanniens premiärminister Theresa May lovar, även efter att landet har lämnat EU, starka band till Frankrike. Särskilt när det gäller säkerhets- och försvarsfrågor.

  BREXITMINISTERN: Vill vara vän med Sverige
  Den brittiske brexitministern David Davis skriver på debattplats i DI inför dagens Sverigebesök att britterna är mycket måna om att ”säkerställa situationen för svenskar som bor i Storbritannien och britter som bor här”.

  Brittiska överhuset inleder brexitdebatt
  Det brittiska underhuset har gett sitt klartecken. I dag väntas överhuset inleda sin debatt om lagförslaget som ska inleda Storbritanniens utträde ur EU.

  (EGEN TEXT): Presidentvalet i Frankrike är en enormt viktig milstolpe. Den 7:e maj väljer Frankrike landets nya president. Le Pen kommer att vinna. Både USA:s Trump och Storbritanniens May och Rysslands Putin stöder Le Pen. Världen förändras som en stormvind. Försöket att upplösa Europas nationalstater och installera ett överstatligt styre i Bryssel har misslyckats. Det finns ingen återvändo. Frankrike vill också ”befria” sitt land från EU och återinföra den franska valutan.

  SOM GENOM ETT TROLLSLAG: SNIPP – SNAPP – SNORUM. EU:s skingrande skara av utrikesministrar träffades för någon vecka sedan på Malta. Margot Wallström tyckte att det var bra att träffas och ”lära känna varandra bättre”. Det var mycket kloka ord.

  EN TYST MINUT FÖR SVERIGE. CIA:s långvariga styre av vårt land är snart över. Det spelar absolut ingen roll om inte en enda politiker i Sveriges Riksdag har förstått att världen förändras mitt framför ögonen. Verkligheten kommer att väcka även vårt land – trots att vi sover djupsömn. När vi vaknar måste vi ta en tyst minut och sörja över vårt lands bittra öde.

  Oj vad CIA:s femtekolonn har skadat vårt land. Oj vad Sveriges Television har skadat det svenska folket. Oj vad Aftonhatet, Expressen, Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet har skadat den godtrogna svenska befolkningen. En nationell sorg vilar över vårt land..

  Finansfamiljen Wallenberg har förnedrat vårt land i ett helt århundrade. Stockholms Enskilda Banks storsatsning på Hitlertyskland kommer att hinna upp er. Sanningar kommer att vinna över alla skamliga lögner. Sverige måste operera bort cancersvulsten som förenar den privata finansfamiljen med den svenska staten. Den svenska krigsindustrin måste begravas. Ingen vill nämligen kriga längre – inte en enda människa på jorden. Tack Gud för att du sände Putin och Trump. Vi var i akut behov av deras hjälp.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 12. Lars Lindeberg skriver:

  Jag förstår varför du inte kan ”se” Gorillan i rummet! Hela ditt levebröd hänger på det!

  Vem äger och driver median i Sverige! Jo Bonnierjudarna bl.a.

  https://www.nordfront.se/bonniers-vi-ska-krossa-dem.smr#comment-121840

  Donald Trumps huvud är så långt inne i judens röv så han är också förblindad!
  Putin har lovat att fängsla all Nationalister!

  Den svenska regimen bör arresteras omedelbart! Även retroaktivt!

  Krig och våld kan Du inte stoppa!

  ”Only the fittest survive!”

  Gilla

 13. Anna skriver:

  @Lars Lindeberg!
  Hatet kommer från juden!
  ”We must hate. Hate is the essence of Communism [Judaism].” –Vladimir Lenin, a Jew and Leader of the U.S.S.R. !!!
  Nej och åter igen Nej!
  Hatet kommer inte bara från Juden! Hatet kommer från alla oavsett ras, nationalitet som låter sig sjunka på den ”patologiska” hatnivån! De finns överallt och spy hat mot allt och alla! Även mot judar!
  Gud bevare oss att ge de större makt än en nerslöad dator med tillhörande tangentbord! Om Juden har ställt till är ingenting vad dessa skulle göra – om de hade fått större maktbefogenheter än vad de äger idag!
  Tack för ordet!

  Gilla

 14. Björngunnar skriver:

  Svårt att förstå din text och syftningarna i den.
  Några frågor.
  Ligger juden bakom söndra och härska?
  Låg judar bakom sprängningen av World Trade center?
  Och vilka konsekvenser fick detta.
  Är sveriges riksdag tillsatt av judarna?
  Tydligen så gäller inte söndra och härska i praktisk politik som att byta ut sveriges befolkning.
  Är Kalergi jude?
  Är Kalergiplanen judarnas plan att förinta vit befolkning?

  Gilla

 15. Hans Nilsson skriver:

  Putin, Trump, Le Pen, Brexit och några val i Europa som går rätt väg kommer att skynda på återställandet av stora delar av världen. Nu lämnas vapen in till Al Assads folk från vissa rebeller. 2017 kan komma att bli ett händelserikt år på ett positivt sätt.

  Gilla

 16. Lars Lindeberg skriver:

  Anna! Du har inte fattat att detta kommer direkt ifrån juden! Hatet! Mot oss!
  Judarna har blivit utslängda 109 gånger från våra samhällen
  Judarna är kända nationsförstörare genom sitt hat och för att korrumpera samhällena!
  Judarna har inget berättigande i våra samhällen!
  Judarna måste kastas ut!
  Idag ser du tydligt hur de har förstört Sverige!
  Ut med dem! Kvickt!

  http://www.renegadetribune.com/expulsion-jews-america/

  Gilla

 17. michaelnilsson228 skriver:

  Hatet mot muslimer.
  Det går att studera Sverige tusentals år bakåt i tiden och hur vi än granskar så kommer svaret bli att muslimerna aldrig haft något inflytande. I Spanien får vi gå tillbaks till 1492 då de sista kastades ut, de var drygt 500 år sedan. I USA, liksom i Sverige, har troligen ingen muslim någonsin haft något större inflytande, varken i politiken, näringslivet, konsten eller akademin. Varför är det ständigt dessa muslimer som då alltid beskylls för allt i bloggvärlden? Det kan finnas flera skäl. Ett kan vara att de som driver bloggen har ett judiskt intresse, kanske själva är judar? Då vill man ju inte se balken i sitt eget öga och gärna peka åt ett annat håll. Det kan också vara vissa religiösa som tror på guds utvalda folk. Inte minst i USA är detta mycket vanligt. Det kanske vanligaste skälet är att det är så stigmatiserat idag i världen att ens tala om judar annat än i positiv bemärkelse. Det är jobbigt i början, för vi är sedan barnsben programmerade att känna vördnad för de stackars judarna. Efter förintelsen, som vi alla indoktrinerats att tro på, så är det en smidig lösning, att helt enkelt inte bry sig så mycket om vad de gör eller vad de står för.
  Jag ser att hatet inte finns hos oss svenskar som endast önskar bevara oss själva och vårt självbestämmande, eller något annat folk som önskar det. Istället kommer hatet från dem som försöker stämpla oss med negativt laddade ord som antisemit, rasist, extremist, o.s.v. Dessa ord finns enbart för att tysta oss och hindra legitim kritik. Det tog ca: 100 år för judarna att helt ta över Palestina, beräkningarna visar att 1980-2080 går svenska folket samma öde till mötes som palestinierna.

  Gilla

 18. pelle 3 skriver:

  Jaa brage,,du är så klarsynt för det mesta,,men som lars säger,,du ser inte elefanten i rummet,,,,som jag tyder dej brage så vet du precis det som lars säger,,men det är så laddat det här med judar,,därför vill du inte peka ut dom.

  Handen på hjärtat brage,,ser du verkligen inte sambanden med judarnas skuld?

  Gilla

 19. Björngunnar skriver:

  Jag kommer ihåg en intervju av en yngling som hade tatuerat in en kula på sitt bröst.
  Kulan for genom luften och åklagaren frågade yngligen vad tatueringen betyder.
  Svaret från ynglingen var att när kulan träffade sitt mål så fick det ett resultat alldeles oberoende av vad det svenska rättsväsendet dömt eller tyckt.
  Det hat som judarna har skapat kommer att slå tillbaka på dem själva och då blir det # 110.

  Gilla

 20. michaelnilsson228 skriver:

  Hatet mot muslimer.
  Det går att studera Sverige tusentals år bakåt i tiden och hur vi än granskar så kommer svaret bli att muslimerna aldrig haft något inflytande. I Spanien får vi gå tillbaks till 1492 då de sista kastades ut, de var drygt 500 år sedan. I USA, liksom i Sverige, har troligen ingen muslim någonsin haft något större inflytande, varken i politiken, näringslivet, konsten eller akademin. Varför är det ständigt dessa muslimer som då alltid beskylls för allt i bloggvärlden? Det kan finnas flera skäl. Ett kan vara att de som driver bloggen har ett judiskt intresse, kanske själva är judar? Då vill man ju inte se balken i sitt eget öga och gärna peka åt ett annat håll. Det kan också vara vissa religiösa som tror på guds utvalda folk. Inte minst i USA är detta mycket vanligt. Det kanske vanligaste skälet är att det är så stigmatiserat idag i världen att ens tala om judar annat än i positiv bemärkelse. Det är jobbigt i början, för vi är sedan barnsben programmerade att känna vördnad för de stackars judarna. Efter förintelsen, som vi alla indoktrinerats att tro på, så är det en smidig lösning, att helt enkelt inte bry sig så mycket om vad de gör eller vad de står för.
  Jag ser att hatet inte finns hos oss svenskar som endast önskar bevara oss själva och vårt självbestämmande, eller något annat folk som önskar det. Istället kommer hatet från dem som försöker stämpla oss med negativt laddade ord som antisemit, rasist, extremist, o.s.v. Dessa ord finns enbart för att tysta oss och hindra legitim kritik. Det tog ca: 100 år för judarna att helt ta över Palestina, beräkningarna visar att 1980-2080 går svenska folket samma öde till mötes som palestinierna.
  Titta på denna video, och lite extra 4:46 in för att se riktigt hat från en viss ”folkgrupp” och lögner från en viss person. Människor börjar vakna upp. https://youtu.be/671MVx9e4Xk

  Gilla

 21. Anna skriver:

  @Brage!
  Jag läser allt du skriver med stor behållning. Jag gillar ditt sätt att se in i framtiden och även dina kunskaper om det förflutna! Jag vet också att du ser bättre, längre och framförallt djupare när det gäller ”skuldfrågan” utan att rikta ett långt pekfinger åt en enda riktning! Det är det som gör att du är läsvärd utan att man får känslan av att du har en dold agenda eller försöker påverka till fientlighet eller hat! Du är en sann Humanist och det skall du vara rädd om!
  Att diskutera Juden är inte förbjudet. Det finns Inga ”elefanter” i rummet, alltså låt dig inte luras! De som försöker få dig att se dessa ”elefanter” i första hand är inte intresserade av sakfrågor eller dina tankar, analyser men söker bekräftelse för sina egna vanföreställningar i denna eviga ”skuldfrågan”!
  Den ”skuldfrågan” är människans största olösta dilemma! Men med stor livserfarenhet skulle jag säga att den som är besatt av skuldbeläggandet av andra oftast har själv en ytterst låg ansvarskänsla! Och där är vi idag! Stora delar av mänskligheten som lider av ansvarslöshet men tro sig se skulden bara hos andra!

  Gilla

 22. Björngunnar skriver:

  Du har väl inte tittat på Mikael nilssons video?
  För det finns judar som protesterar mot folkmordet på palestinierna och stölden av deras land.
  Jag fick aldrig svar på mina tidigare frågor, bättre att smöra för Brage!
  Ligger juden bakom söndra och härska?
  Låg judar bakom sprängningen av World Trade center?
  Och vilka konsekvenser fick detta.
  Är sveriges riksdag tillsatt av judarna?
  Tydligen så gäller inte söndra och härska i praktisk politik som att byta ut sveriges befolkning.
  Är Kalergi jude?
  Är Kalergiplanen judarnas plan att förinta vit befolkning?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.