Porosjenko stinker av korruption! Ukrainarna hatar honom!

ukraina_690Statsministern talade idag (26/8-15) i telefon med Ukrainas president Petro Porosjenko för att gratulera till landets självständighetsdag som inföll i måndags och för att få presidentens syn på den senaste tidens ökade våldsamheter i östra Ukraina. Foto: Regeringskansliet

Korruptionen lyser ur ögonen på ”presidenten”. Han stinker av korruption. Det ukrainska folket hatar honom, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

HALVORCHERNAS TID PÅ JORDEN VERKAR NÅ ETT SLUT. LAND EFTER LAND EFTER LAND I OMVANDLING. JAG VÄLJER ATT SKRIVA OM UKRAINA.

UKRAINA BEFRIAS – MED EXAKT 100 PROCENTS SÄKERHET – REDAN I ÅR 2017.
En mycket känd guvernör i östra Ukraina, som var en av ledarna för den CIA-ledda kuppen i landet, har avgått och svurit att avsätta landets korrupta ledning. President Porosjenko hade hindrat honom att sätta dit de mest korrupta politikerna i östra Ukraina. Massor av pengar avsedda för soldaternas löner och militärt material försvann i privata konton. Moralen inom den ukrainska militären har nått botten.

En mycket känd nära medarbetare till Porosjenko flydde nyligen till Storbritannien och avslöjade den gigantiska korruptionen kring Porosjeknos privata militära företag. Hälften av IMF-pengar till Ukraina har glidit in i presidentens egna fickor. Personen var tvungen att fly för att våga berätta sanningen.

Porosjenko var nyss på statsbesök i Tyskland. Han utsattes för tuffa utfrågningar och blev ordentligt ställd mot väggen. Han återvände omedelbart med svansen mellan benen efter besöket hem till Kiev. Det blev ingen framgång – trots att Porosjekno ännu en gång gett order om ett militärt angrepp i östra Ukraina strax före besöket. Han ville visa att ”separatisterna” hade gått till militärt anfall – men denna gång misslyckades han att övertyga.

NATO ber snällt att Ryssland ska lugna ner läget i östra Ukraina. Nu är det en ny samtalston som gäller. Både Trump och EU och IMF och det ukrainska folket har fått nog av den genomkorrupta regeringen i Kiev. Trump vill inte träffa chokladkungen – han skulle spy om han tvingades hälsa på Porosjenko. Det skulle kännas lika vidrigt som att ta Hillary i hand. Korruptionen lyser ur ögonen på ”presidenten”. Han stinker av korruption. Det ukrainska folket hatar honom. Enligt offentliga opinionsundersökningar stöder bara några få procent landets president. Han är världens i särklass mest impopulära ledare.

POROSJENKO FÖRBEREDER FLYKTEN
Han vet att det ukrainska folket inte är bra på att förlåta. Porosjenko och hans korrupta medarbetare är livrädda. Ukraina har förblött. Landet har ruinerats. Men Porosjenko och hans korrupta medarbetare har insett att inget land i världen vill ta emot dem. De vtingas kapitulera på hemmaplan. Både Trump och EU vill avsluta det tragiska kapitlet i Ukraina. Den nya politiska ledningen som snart tar över kommer att vända sig till Ryssland för att be om förlåtelse. Den ”oranga revolutionen” – den CIA-ledda kuppen – har blivit ett gigantiskt misslyckande.

Den andra nordgasledningen byggs i rekordfart mot Tyskland. Ukraina tappar status som transitland. Hur många artiklar av rysshat som Aftonbladet än publicerar blir det på det sättet – för denna gasledning vill både Tyskland och Frankrike och snart nästan hela EU ha. Det står högst upp på EU:s önskelista. Turkiets betydelse som transitland för naturgasen till EU minskar i betydelse. Balansgången är känslig.

MEN DET HÄNDER NÅGONTING MERA SOM KOMMER ATT SKAKA VÄRLDEN.
Ukraina kommer att utreda hur CIA-kuppen organiserades. Carl Bildt klättrade runt på barrikaderna trots sin höga ålder. Han vet en hel del. Han kommer garanterat att begäras utlämnad från Sverige. Det är inte enbart själva kuppen som kommer att utredas. Nedskjutningen av Malaysia Airlines Flight MH17 kommer också att utredas. Cirka 80 barn dödades. Totalt miste cirka 300 människor livet. Flera ledande AIDS-forskare omkom.

Bildt twittrade några dagar före nedskjutningen att separatisterna förfogade över ”Ground-to-air – missiler”. Ett fraktflygplan på 6 kilometers höjd hade nämligen nyss skjutits ner över östra Ukraina. Några dagar senare inträffade katastrofen ( på 10 kilometers höjd). Piloten tvingades av ukrainska stridsflygplan svänga norrut in över ”separatistområdet” i östra Ukraina. Hela världen visste vad som hänt. Varenda pilot visste att området var osäkert. Piloten protesterade naturligtvis våldsamt.

Nåväl – det blev efter våldsamma markstrider separatisterna som tog hand om de svarta lådorna. Putin skickade lådorna till London med färdiga inspelningar av samtalen från cockpit. Då blixtinkallades NATO:s hela ledning. Även den amerikanska presidenten Obama var med. På en enda historisk sekund avstannade alla anklagelser om att Putin hade något ansvar för nedskjutningen. Någon uppgörelse kom till stånd. Ansvarsfrågan tystades ner. Om man deltagit i kuppen kan man alltid försvara sig med att man ställde upp för ”den goda sidan”. Men om man direkt eller indirekt medverkat i terrorattentatet MH17 – då ligger man mycket illa till.

Varför twittrade Bildt sin varning om ”Ground-to-air-missiler” och att separatisterna förfogade över vapen som kunde skjuta ner flygplan på hög höjd några dagar före nedskjutningen? Frågan måste naturligtvis utredas. Vad visste han?

HALVORCHERNAS TID ÄR FÖRBI.
Saruman avlade halvorcher genom att korsa orcher med ”dunlänningar” (människor) i slutet av den tredje åldern. Om detta är sant är halvorchernas välde i världen snart förbi. Vi bevittnar något stort – Mordors fall.

Brage Norin

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Porosjenko stinker av korruption! Ukrainarna hatar honom!

 1. Kalle skriver:

  Ja vissta är det så! Tack Brage för dina artiklar. Det ska bli så skönt när den ljuska ondskan faller. Och när den gör det hoppas jag det kommer många som svär att utkräva hämnd på alla ”våra” ”svenska” orcher som skott sig på systemet. Alla som figurerade i STASI-arkiven bl.a måste sökas upp och få sina rättmätiga straff. Mediefamiljerna, journalister, polis och militärledning, ”rätts”systemets hejdukar, politiker, chefredaktörer, opinionsbildare för ondskan som t.ex. Henrik Skitfel, Erselman, Asberg m.fl. Den traditionella ”Blodörnen” som kom på var mans läppar efter tv-serien ”Vikings” hoppas jag får utbredd användning.

  Gilla

 2. STOOORT VARRRMT TACKKK till Brage, Helena & KALLE för oantastliga FAKTA i Ukrainafrågan”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

 3. Maja Dacke skriver:

  Tack, Brage … och Kalle!

  Vad hände med de svenska Stasipapperen? Brändes de eller finns det kopior någonstans? De skulle fram och granskas ty ingen ska väl klara sig undan så lätt ….

  Gilla

 4. Brage Norin skriver:

  MASSOR AV RIKA AMERIKANER KÖPER FASTIGHETER I NYA ZEELAND.
  * Statskonkursen i Grekland är nära förestående – Grexit är oundvikligt.
  * Italien är på väg att bryta sig loss från EU och Euron – Italexit nästa.
  * Storbritannien befriar sig från EU – Brexit blir EU:s dödsstöt.
  * USA och Storbritannien sluter sig samman.
  * Den 7:e maj blir Marine le Pen fransk president. ”Fuck The EU”.
  * Ukrainas regering förbereder sin flykt undan folkets hämnd.
  * Över hälften av IMF:s pengar har försvunnit i Porosjekos egna fickor.
  * Hälften av försvarsbudgeten har försvunnit i korruptionens svarta hål..
  * Soros terrorfinansiering börjar stängas av – i land efter land efter land.
  * Alla CIA:s ambassadörer i hela världen har avsatts av Trump.
  * Trump har tillsatt verkliga ambassadörer på alla USA:s ambassader.
  * Börserna i USA har fått glädjefnatt efter Trumps makttillträde.
  * En utredning om valfusk tillsätts i USA. Hillaryklanen bävar.
  * Det kan röra sig om fem miljoner illegala invandrare som röstat.
  * Huvuddelen av dessa har röstat på flera röstlokaler – mot betalning.
  * Massor av röstmaskiner har manipulerats i vissa tätbefolkade delstater.
  * Hör och häpna. Mängder av döda människor har röstat på Hillary!!!
  * Soros har satsat enorma bergskedjor av dollar på politiska mutor.
  * Soros misslyckades. Han har förlorat sanslösa kapital.

  Trump vann en jordskredsseger i ”popular votes” – sannolikt över 15 miljoner röster. Sanningen är att han vann med cirka 17,5 miljoner röster, men denna siffra kommer att bli svår att bevisa. Alltför många bevis har förstörts. Hillary hade endast fått cirka 50 elektorer utan valfusk. USA kommer att skakas i sina grundvalar när utredningen om det chockerande valfusket läggs fram. (Utredningen blir ungefär som ovan).

  Europeiska Centralbanken ECB har insett faktum – unionen EU spricker. De har fastställt kostnaderna för ett EU-utträde både för Grekland, Italien och Frankrike. Detta beslut slog ner som en bomb. Försöket att upprätta en diktatur i Västeuropa har misslyckats. Det politiska fiaskot EU är monumentalt. Vilket sjukt kapitel i Europas historia. CIA:s plan för Västeuropas folk har havererat. När folken i EU reste sig mot det korrupta slöddret i Bryssel startades en politisk lavin.

  Trump gör allt för att påskynda processen. Trump och Storbritanniens May har funnit varandra. Theresa May har funnit sin egen silverrygg. ”Jag och han ska ofta prata med varandra – så att Trump inte yttrar dumheter” – ungefär så sa May till pressen. Theresa May är faktiskt betuttad av Trump. Skarpa politiska iakttagare konstaterar att personkemin går ovanligt bra ihop.

  Trumps fru och dotter Melania och Ivanka Trump – tävlar om populariteten i USA. Nu börjar äntligen Trumps egen popularitet stiga – inte bara i USA utan även i många andra länder. Den största smutskampanjen i mänsklighetens historia har misslyckats. Den korrupta makteliten i Washington har inte klarat av att dra ner Trump i skiten. Det blev i stället den prostituerade pressen som förlorade. I hela den förljugna världen har smutskampanjen misslyckats. Vilken ofantlig politisk skam för väst.

  Det verkar som om Nya Zeeland drar till sig många rika som nu planerar att fly från USA. De vet dollarns öde och köper fastigheter så länge som valutan accepteras som betalning. Nya Zeeland betraktas som en trygg tillflyktsort.

  Var ska CIA:s femtekolonn i Sverige flytta? Förstår de fortfarande inte vad som väntar? Be om förlåtelse i tid – precis som Udo Ulfkotte gjorde. Sanningen hinner upp er alla.

  LÄGET I SVERIGE BÖRJAR BLI AKUT.
  Vi måste tillsätta en räddningsgrupp som börjar utarbeta en plan för Sveriges framtid. De förblindade hönorna i Sveriges Riksdag måste rensas bort. Alla lever i en värld som inte längre existerar. Alla har börjat trivas i den politiska gräddfil som de skapat åt sig själva. Vi måste dränera träsket även i Sverige. Vi har gått ner oss i förljugenhetens och den politiska förvirringens träskmarker.

  Det sista dödsrycket att ”tvätta krigsförbrytare” i Sveriges Television måste stoppas. Skavlans och Reinfeldts program måste stoppas så fort som möjligt. Det är uppenbart att det gamla CIA har organiserat programmen – men det gamla CIA finns icke mera!

  Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet – alla stora dagstidningar i Sverige måste rensas rena från mutade politiska journalister och chefredaktörer. Om Ulfkottes uppgifter stämmer är nästan alla mutade av dollar. Detta gäller även nästan all mindre tidningar i vårt land. De har stängt av alla politiska sanningar under lång tid. De har stängt insändarsidorna effektivt för politiska sanningar. De har bara satsat på CIA:s lögninformation. En total uppstädning är absolut nödvändig.

  Både Sveriges Riksdag, den ”svenska” CIA-styrda militära ledningen, säkerhetstjänsten SÄPO och den svenska pressen måste rensas. De får inte fortsätta att skada vårt land. CIA:s femtekolonn måste rensas bort. Vi har bara ett land och bo i. Vi vill inte lyssna på rysshat i varje nyhetssändning. Vi vill andas sanningens rena luft.

  Sanningen är att Krims folk älskar Ryssland och Putin. Sanningen är att även Ukrainas folk kommer att be Ryssland om förlåtelse. Det var nazisterna som CIA kuppade till makten som
  störtade landet i avgrunden. Carl Bildt är det ukrainska folkets förrädare. Inom endast ett år kommer Ukraina att be Sverige att utlämna honom till förhör. Jag är säker. Bildt var med och organiserade statskuppen. Detta är ett djävulskt brott.

  Uppgiften är akut – en svensk räddningspanel måste tillsättas. Stasis folk i Östtyskland rensades ut – ganska – effektivt. Vi måste göra samma städningsoperation även i Sverige. Vi måste börja planera för vårt lands framtid. Precis allt måste ses över från grunden.

  Vi kommer att få leva med det gamla CIA-folket hur vi än städar. De har bitit sig fast i hela den akademiska världen. Men kanske inte detta blir något större problem. De svänger sannolikt alla kappan för vinden – utan att ens vara medvetna om detta.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 5. Anna skriver:

  @Brage! Du skriver lysande men optimismen om Ukraina tar du ut i förväg! Ukraina är mer orolig än någonsin. Krigshetsarna vill ha sitt krig mot Ryssland! Händelserna i Ukraina är Ingen tillfällighet, närmare kunde de inte komma att provocera ryssarna.
  Att Merkel träffar Porosjenko eller Erdogan eller saudier är bara tecken på att hur denna fullständig psykopatiska kvinnan försöker fullfölja uppdraget från Washington. Alltså pakten med djävulen.
  Men i Ukraina intensifieras konflikten! Vad säger Trump? Är detta var syftet att låta honom vinna? Därför dessa utbrott från Trump mot Iran? Militära leveranser till kurder, saudier, Israel betyder en fullskalig global Militär Konflikt?
  Länken visar den sanna läget i Ukraina!!!! Det är något stort på gång…..håll andan!

  Jag har nyligen sett en hög uppsatt rysk Militär uttala sig i rysk media. Han deklererade öppet sina åsikter om Ukraina Konflikten. Det är Ingen konflik mellan Ryssland och Ukraina han sagt. Det är NATO/USA och västallierades angreppsförsök på Ryssland! Men -som han sa- vi kommer inte att angripa våra bröder i Ukraina. De är vårt folk och de är en del av vår Kultur. Vi kommer att hitta fienden. Vi vet var de är och vi slår tillbaka på de där de gömmer sig och använder Europas civilbefolkning som mänsklig sköljd! Vi känner vår historia och vi känner de senaste 70 årens krigshändelser. Att ställa länder mot varandra och låta de föra krig mot varandra har bara gynnat en enda makt. Vi vet var de är och vi kommer att hitta de! Det nästa krig kommer inte att utkämpas genom ”ombud”! Vi tar de som har gett uppdraget! Ord och Inga Visor.
  Så fyll på matförrådet, se till att det Finns medicin hemma. Vatten på flaska…..och det viktigast är att du kan försvara dig!
  https://www.rt.com/news/376073-avdeevka-kiev-tanks-ukraine/

  Gilla

 6. CastoroPollux skriver:

  ”En mycket känd nära medarbetare till Porosjenko flydde nyligen till Storbritannien och avslöjade den gigantiska korruptionen kring Porosjeknos privata militära företag.”

  Är UK det landet man flyr till för att berätta sanningen om vad EU,UK,USA har ägnat sig åt? Det låter som att man blott vill byta stafettpinne. Porosjenko är förbrukad och någon ny måste till. Som med Saddam till exempel. Vad folket vill är det ju tyvärr inte fråga om, men visst kan man önska det. Kunde Shahen bytas ut mot Khomeini, en sedan länge odlad tillgång och CIA-resurs, har man åtminstone länge planerat för att Porosjenkos tid skulle bli kort. Något annat är ju inte tänkbart för den smuts som organiserar korruption sedan årtusenden.

  Att Carl Bildt köpt förklaringen om missiler tidigt visar väl en koppling pinsamt nära den korrupta regimens herrar. Nu säger ju de flesta vittnen sedan länge att det var stridsflygplan som sköt ner MH17, så ser ju skadorna också ut. Att dirigera ett ensamt plan över en krigszon ser ut som överlagt mord särskilt som en viktig person för Aidsforskningen befann sig på planet.
  …………….
  Du Pelle måste plågat många djur under din uppväxt. Vad skiljer f.ö. dig ifrån Jihadisternas grymma metodik av att plåga, förnedra, slakta och skapa skräck? Inte ”religionen” i alla fall. Att vara gudlös är att handla gudlöst.

  Det måste setts som en stor olycka för dig att man valde lämna våldet, plundringarna för att bli bofasta och de enda som vägrade och gjorde motstånd var ju vettvillingarna som inte kunde annat än grottmentalitetens cavemode.. Sommaren är kort Pelle, försök komma ihåg det. Ingen kommer minnas dig i något århundrade annat än med avsmak.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Anna: Bra! Håller med dig. Uppladdningen för krig pågår som om inget hänt. Men det är en ny tupp i hönsgården nu! Inte Donald Duck! Donald Trump! Chokladkungen satsade på Hillary – fel höna! Bra analys här:

  Adding fuel to the fire, Trump might even have a personal vendetta here. After all, it was Ukrainian meddling in last year’s election that brought down Paul Manafort, a prominent adviser. And Petro Poroshenko’s team made it abundantly clear they were waiting for Hillary Clinton to walk into the White House and bankroll them for the next four years. When Trump defied the odds and defeated her, it was a disaster for Kiev.
  https://www.rt.com/op-edge/376039-poroshenko-kiev-reignites-war/

  Gilla

 8. Brage Norin skriver:

  SVAR TILL ANNA. Kanske beror min optimistiska syn på Ukrainas framtid på att jag uppfattar Trumps politik som ett skådespel för gallerierna. Det är en politisk teater vi bevittnar där orden inte betyder någonting. Trump är absolut tvungen att agera som han gör.

  TRUMP SPELAR BLUFFPOKER – ENDAST NETANYAHU ÄR VAKEN.
  Putin är imponerad och han spelar med – han är ett ruskigt politiskt geni. Många av världens toppdiplomater förstår skådespelet men håller tyst. Netanyahu insåg mycket tidigt att någonting misstänksamt pågick i Washington. Han fattade det dramatiska beslutet att ingen i regeringen eller i Knesset fick träffa Trump – utan att först ha tillstånd av honom personligen eller av den israeliska ambassaden. Beslutet var mycket avslöjande. Netanyahu anar oråd.

  TRUMP OCH NETANYAHU VET VAR DE HAR VARANDRA.
  Trump vet naturligtvis att Netanyahu har upptäckt faran. Israel har blivit fullständigt och totalt isolerad politiskt från alla håll och kanter. Till och med Jordaniens kungadöme betraktas av Mossad som en av Israels svurna fiender. Egypten har äntligen förstått vilka som legat bakom all terror i Sinai och alla flygplanskapningar. Egypten bjuder in Ryssland med armarna vidöppna – för att så snabbt som möjligt få en rysk marin bas i en av sina bästa marina hamnar.

  Egypten storsatsar på general Haftar i Libyen som kontrollerar den libyska oljan och snart kontrollerar hela Libyen. Hans framgångar har avlöst varandra. Det går snabbt. Även Libyen vill till varje pris få ryskt militärt stöd. En rysk marin bas håller redan på att byggas. Jag kan fortsätta en hel A4 full med text, men låt mig avkorta – Israel är totalisolerat i världen. Katolska kyrkans erkännande av Palestina betyder – ”Storisrael” is gone.

  ALLA MEDELMÅTTOR TILL JOURNALISTER I VÄST SKAPAR FÖRVIRRING.
  Trump ska flytta ambassaden till Jerusalem. De sionistiska massmördarna i världen jublar. Trumps svåger är en riktig israelvän. Han och hans konverterade fru ska hjälpa Netanyahu till fred. När FN beslutade att stoppa bosättningarna kommenterade Trump att det ska bli ”andra bullar”. Det är i sanning nya spelare i Washington. Trump MÅSTE köra rejset på detta litet perversa sätt.

  Han har ett enda mål i siktet – att rädda USA. Han är tvungen att försiktigt dra bort landet från konflikthärdarna i världen. Väst är fylld av politiska ”journalister” som lever i en förvirrad värld – de är förvånansvärt korkade. Trump spelar bluffpoker djävligt skickligt. Han behöver bara ligga lågt i ett halvår så kommer frågan om gökboet Israel att lösa sig.

  När Iran testar en robot så kommer kraftiga ord från trumpadministrationen – det är ju självklart. När striderna i östra Ukraina blossar upp talar USA:s nya FN-ambassadör i hårda ordalag mot Ryssland. Detta gillar journalisthönsen på Aftonbladet. Herregud vilket skådespel som pågår. Ukraina håller på att överges av väst. Detta är fullständigt säkert. Det gamla CIA är på väg att upplösas. Jag är säker – Porosjenkos dagar är räknade.

  Trump måste få hela sitt team godkänt – (i stort sett klart). Trump måste få in sin domare i Högsta Domstolen. Trump måste stoppa alla ”flyktingar” från CIA:s krigshärdar runt om i Mellanöstern. Vilka stoppas? Jo alla som samarbetat med det gamla CIA. Dessa personer HATAR Iraks, Irans och Syriens ledare ända in i själen. De hatar alla de politiker som Trump kommer att sluta fred med. Att få in alla dessa som utbildats av det gamla CIA är ett försök att komma åt Trump. Detta är hur enkelt som helst att fatta.

  DET FÖRSTA FÖRSÖKET ATT LÖNNMÖRDA TRUMP HAR MISSLYCKATS.
  Netanyahu har förstått att Mossad läcker. Det dramatiska stoppet av ”flyktingar” från de sju utvalda länderna – är en övertydlig signal till Netanyahu. Trump varslades i tid. Nu tar Trump bladet från munnen – var vänlig stoppa bosättningarna! Beskedet kom kanske överraskande, men Trump är förbannad på Netanyahus agerande. Det får vara nog.

  ALLA FREDSBEVARANDE KRAFTER I VÄRLDEN GÖR NU ALLT FÖR ATT HJÄLPA TRUMP.
  Putin spelar med professionellt. Kina agerar försiktigt men mycket klokt. Alla politiska genier förstår. Odjurets ryggrad – sionismens ryggrad – måste knäckas. Det känsligaste skådespelet pågår i Washington. Trump får under inga omständigheter mördas. Det vore en katastrof för världen.

  Det första försöket har misslyckats, men de kommer att göra ett nytt försök om inte Wikileaks släpper sanningen om elfte-september-händelserna i New York 2001. Please – tveka inte. Denna sanning är giljotinen som hugger av odjurets huvud. Jag är absolut säker på att Trump detonerar denna politiska vätebomb i rätt tid. Jag är lika tvärsäker på att han lyssnar till sin inre röst. Han får rätt vägledning. (Kanske den nya domaren i HD måste vara på plats innan detta sker)?

  OM TRUMP ÖVERLEVER NÅGRA MÅNADER ÄR SIONISMEN BESEGRAD.
  Men snart slår Italiens banker igen och den finansiella lavinen är i gång. En månad senare bryter helvetet ut i USA. Dollarn kollapsar. Trump får rädda det som räddas kan. Detta tar minst ett årtionde. Denna tid tog det för Putin att rädda Ryssland. Imperier kommer och går – så är det.

  Oj , oj, oj – vilket skådespel som väntar.
  Stackars arma människor. Nästan ingen är förberedd. Ingen kan anklaga mig för att inte ha skickat ut varningar i god tid. Ytterst få är förberedda för en kollaps av dollarn – det är ett faktum. Bostadskraschen är oundviklig. Ännu en gång – stackars arma människor.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 9. Anna skriver:

  @Tack igen Brage! Storartat skrivet ! USA kommer att kollapsa inifrån. Den arme amerikanska folket har blivit misshandlad både mentalt och fysisk till oigenkännlighet! Ett sådant misshandlat folk kan aldrig bära upp ett land! Ryggraden i den amerikanska samhället är bruten och den amerikanska drömmen har länge varit det värsta mardrömmen (även för oss)!
  Jag hyllar Ryssland och Putin! Jag känner den ryska själen och mentaliteten (delvis härstammar från denna) och vet att det finns en stark ryggrad i detta enorma landet. Ryssen är mycket emotionell lagd men den stränga utbildningssystemet har även skapat en skarp hjärna, intelligens och bedömningsförmåga! Så ryssen vet i dessa dagar hur farligt de lever och kommer att använda all sin kraft att överleva.
  MSM är väldigt tyst i väst som vanligt! Putin har besökt Ungern och träffat Orban igår! Det var en pampig upplevelse att se presidentplanet att landa i Budapest och se även Putins ödmjuka leende vid mottagandet. Den djupa respekten hos Ungerns utrikesminister och Orban gentemot Putin talade klarspråk. Här fanns en storartad möte mellan ledare som finns bara för sitt folk! Det är folket som Löfven, Merkel, Cameron, Hollande m.m. har bara föraktat och berövat på sin rättmätiga makt. Allt har ett slut och gud bevara dessa när folkviljan vaknar till liv…………….

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Lyssna på Viktor Orban! Han har det klart för sig! EU skapades för att förstöra nationalstaterna.
  The EU Planned the Invasion of Europe To Destroy It! Listen Up!

  Gilla

 11. orglasse skriver:

  Hej

  Brage jag har skrivit det förut och jag skriver det nu igen. Det är mycket intressant att läsa det du ser. Min personliga åsikt är den att om du har 40 % rätt i dina uppgifter så är du unik. Dina tankar om de visar sig vara rätt vilket jag tror då ska du fan i mig ha en medalj. Tänk er att 4 av 10 av de synpunkter Brage ger oss är det som kommer att ske – vilken revolution.

  Det du skriver om Libyen är så korrekt det kan bli.
  Ukraina kommer att ge dig rätt om kort tid osv.

  Din analys av Calle Bildts inblandning hoppas jag verkligen är rätt.

  Dina åsikter och det du ger oss är naturligtvis inga så kallade goda nyheter men det är något som ger oss hopp, och det är mer viktigt än dum positivism. Du ger många hopp om en förändring till en mer sansad Värld igen.

  Med 40 % rätt slår du alla andra som bara har någon enstaka gång rätt.
  Staffan Heimersson på Aftonbladet skrev när Syrien kriget började att man måste ta ställning! Han tog ställning för krig.Vad tar han för ställning idag med ½ miljon döda och miljoners flyktingar och ett förstört land.

  Men är man journalist då får man skriva vilket skit som helst och sedan glömma vad man delgett andra.

  Jag håller på dig Brage.

  Gilla

 12. Hans Nilsson skriver:

  Det är någon eller några miljoner Svenskar som borde för sitt eget och eventuella barns bästa sätta av lite tid och läsa vad som skrivs här på denna blogg. De som jag i första hand tänker på är alla de som går in i eller redan är i ett zombie liknande tillstånd speciellt nu när melodifestivalen startar. Texter och komentarer är av mycket hög klass så det är matnyttig information som förhoppningsvis även är lätt att ta till sig även om man tillhör de som lever i en sk bubbla. Jag är av den uppfattningen att det måste till en kris av megaförmat för att väcka sjusovarna som är i majoritet i detta land. 90 talskrisen var för liten och för kort och drabbade inte tillräckligt många. Läget idag är helt annat nu är bredd på överskuldsättningen enorm.

  Gilla

 13. Anna skriver:

  Hur dumma mänskligheten har blivit? Varför bryr sig så få om väsentligheter? Här finns en rolig förklaring!

  Gilla

 14. CastoroPollux skriver:

  Reinfeldts ”det sovande folket” har gett politiken grogrund för att vaknar de, är risken stor att man följer ett populistiskt parti enligt minsta motståndets lag och av vad vi ser på hopen ovan, bristen på självkritik.. Vem av dem kan tro att det var ett förvånande nollsummespel och att de forna översittarna skulle vinna..

  Gilla

 15. CastoroPollux skriver:

  SD har onekligen gett imbesillen det stim den saknade.. Samtidigt försöker SD även på riksdagsnivå återställa brottsligheten som varande en svensk odelbar egendom.

  Gilla

 16. Benny skriver:

  De senaste dagarna utveckling i USA med det numera famösa uttalandet från USA i FN tyder troligen på att Trump håller på att knäckas av CIA och det övriga Deep State som ju håller landet i ett järngrepp. Man kan ju hoppas att Trump agerar taktiskt men jag tror att det snart visar sig att det återigen sitter en marionett i Vita Huset, denna gång heter han Trump. Alternativet för Trump har man nog redan klargjort…gör som vi säger eller går du samma väg som Kennedy. Trump har säkert fått ett ”erbjudande” han INTE kan tacka nej till från Deep state, sitt kvar och lyd eller ta en ”en liten etta med jordvärme” som alternativ! Hoppas verkligen jag har fel…

  Gilla

 17. CastoroPollux skriver:

  EU skapades för att förstöra den allmänna välfärden.

  Eftersom Trump återinförde sanktionerna och nu intensifierar attityderna med fler sanktioner är Trump den krigshetsande marionett de ville ha. Bara så mycket enklare att övertala….

  Det är ju och har varit kruxet med alla omvägar man tvingats ta för att tvinga fram krigstillstånd. Med Trump, dump blir det en barnlek.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.