Fortfarande rädd för Donald Trump! Modernt med gruppvåldtäkter!

Huruvida Donald Trump är med på det tåg som styr den Djupa Staten återstår att sia om. Det är han säkert! Men han är i alla fall en mycket bättre option än Hillary Clinton!

Nu med en ny boss är det oro i alla stackar! Bara det gör att det känns lättare att leva! Donald har slängt grus i maskineriet hur man än ser på det hela! Lovely! Han säger att nu är det America first! Tänk att få höra Stefan Löfven prata om sitt svenska folk och att nu är det Sverige först! Vi måste stänga gränserna för att rädda landet o s v! Det vore en lisa för själen! En nåd att stilla bedja om! Istället vad får vi? Jo, ökad mordfrekvens! Ökade gruppvåldtäkter! Skolbränder! Bilbränder! Människor som är rädda! Som inte törs gå ut på kvällarna. Heja Löfven! Skulle Ygeman få en fråga skulle han med all säkerhet svara: Gruppvåldtäkter! Nä, det har vi alltid haft! Nej! Det har blivit modernt! Fanns inte i min ungdom! No way!

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

21 kommentarer till Fortfarande rädd för Donald Trump! Modernt med gruppvåldtäkter!

 1. Brage Norin skriver:

  FÖRLÅT – MIN KOMMENTAR GÄLLDE DENNA ARTIKEL!’

  FRIHETSGUDINNAN LER FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ LÄNGE. HON LER NÄR HON SER USA:s HJÄLTE TRUMP.
  * Trump måste sätta tvärstopp på invandringen. Landet mals sönder om den okontrollerade invandringen inte stoppas.
  * Trump måste återindustrialisera USA och bryta all ingångna handelsavtal. Ingen annan lösning existerar för landet.
  * Trump måste avbryta epoken ”söndra och härska”. Aldrig mer lägga sig i andra länders inre angelägenheter blir ny diplomati.
  * Trump måste avbryta krigshetsen mot Ryssland och Kina. Ingen nation i öst har krig på schemat. Krig är extremt kontraproduktivt för öst.
  * Trump måste dra oljeledningen från Kanada över ”godkänd” mark. Provokationerna mot indianerna måste upphöra.
  * Trump måste tillfälligt lägga frågan om klimatet åt sidan. Först måste nationen räddas. Det är ett akut nödläge i USA.
  * Trump måste uppmuntra EU att spricka. Västeuropas folk behöver hjälp. Vi behöver inget Europas Förenta Stater.
  * Trump måste uppmuntra Storbritannien att bryta sig lös från EU. USA:s historiska band med England måste återknytas.

  SEDAN ÄR DET DAGS FÖR SVÄRDSHUGGET MITT I HJÄRTAT PÅ SIONISMEN.
  * Wikileaks måste släppa sanningen om ”nine-eleven”. Detta vapen MÅSTE snart avlossas.
  * Trump måste knäcka nacken på de ”neokonservativa” krafterna. Sanningen om vad som hände den elfte september 2001 i New York är giljotinen.
  * Trump måste vänta fram tills detta vapen har avlossats innan freden i Mellanöstern kan förverkligas. Han måste avvakta med frågan ett tag.
  * Trump måste passivt acceptera att Hawaii och Alaska bryter sig loss från det amerikanska imperiet. De hör inte hemma i USA.
  * Trump måste låta Kalifornien bryta sig loss för att senare återförenas med USA. Delstaten har cancer och måste först dö innan delstaten kan smälta samman med USA.
  * USA:s återuppbyggnad blir Trumps verk – precis som Rysslands helande var Putins verk.

  SVERIGE MÅSTE UTARBETA EN NATIONELL RÄDDNINGSPLAN.
  Vi måste välja en grupp som börjar dra upp riktlinjerna för framtiden i vårt land. CIA:s femtekolonn har skadat vårt land tillräckligt. Det blir fullständigt kaos i Sverige om politikerna i hönshuset får fortsätta att hålla i rodret för vårt land sedan EU-projektet havererat. Denna händelse börjar bli akut. Det råder en total politisk villervalla i Sveriges Riksdag.

  Problemet är att motståndarna till globaliseringen är så förbannat splittrade. Makt korrumperar. Ekonomiska privilegier korrumperar. Våra makthavare går under om de tillåts köra i en egen fil ”politikernas gräddfil”. Vi äro alla innerst inne giriga. Vi ser tyvärr bara flisan i grannens öga. Vi ser inte bjälken å vårt eget öga. Kanske är detta genetiskt betingat. Detta grundproblem måste lösas om demokrati ska kunna återupprättas i vårt land.

  EN HUVUDFRÅGA.
  Frågan om den svenska krigsmakten är känslig. Statens band med Wallenberg måste till varje pris brytas. Banden som förbinder finansimperiet Wallenberg med staten Sverige är vårt lands cancersvulst. Svulsten måste opereras bort en gång för alla för att vårt land ska kunna bli en självständig nation. ”Finansfamiljen Wallenberg är en skamfläck på Sveriges baner”.

  Låt denna fråga bli den minsta gemensamma nämnaren för en svensk räddningsplan. Om vi inte lägger en massa konfliktfrågor på hyllan kan vi aldrig påverka Sveriges framtid. Vi måste ta fram en serie förslag som kan ena alla friska krafter i landet. Vi är tvungna att dränera träsket Sveriges Riksdag för att rädda vårt land.

  Morgondagens värld är redan här. Hjärnorna hos dagens svenska politiker har cementerats i en värld som inte längre existerar. Dessa politiker måste rensas ut från riksdagen fortast möjligt. Vi har flera stora svenska tänkare. Hans Blix är enastående. Lars Bern är en historisk tungviktare. Det finns många som skulle kunna platsa i den politiska räddningsstyrka – som vi så väl behöver. Vi behöver akut ett genomtänkt förslag till svensk räddningsplan.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 2. Lars Lindeberg skriver:

  Varför är det så svårt att tala om att det är juden/judarna som ligger bakom problemet! I alla våra länder! De har blivit utkastade 109 gånger från våra samhällen!
  Göran Rosenberg har sagt att Sverige finns inte mer och kommer aldrig att återkomma!
  Han är inte ens svensk! Kommer aldrig till att bli det!
  Så dessa judar skall kunna bestämma att det Sverige som jag och mina anförvanter har byggt upp under 1000 år bara skall försvinna!
  Reinfelt som säger att Sverige tillhör invandrarna!
  Vad ger honom den rätten!
  Men Bonniers är de värsta, de hatar Sverige och startade det hela för cirka 100 år sedan som illegala i landet!
  Som god tvåa kommer Robban Arschberg när det gäller Sverige hat!

  Gillad av 1 person

 3. Pelle skriver:

  Tiden får utvisa vad han är och om han lyckas.

  Glömmer aldrig vad Robert Fisk sa våren 2008, när Obama kommer till makten kommer inget att förändras, han hade rätt.

  Trump har många emot sig, han kommer att behöva kompromissa för att göra alla nöjda,risken är stor att det blir urvattnat vad han gick i val med, men sådan är politiken.Jag hoppas han lyckas, det behövs rensas ut och röra om i skiten ordenligt. För Sveriges del är jag orolig för att det har gått så långt att det måste braka ihop fullständigt innan folk fattar o vaknar upp.

  Yuri Bezmenov var för sin tid, han sa mycket vettiga saker. Han kunde lika gärna pratat om S,M,Sd ,feminister, genus eller fan och dess moster.

  Gilla

 4. Pingback: Minimal lördagsbio | corneliadahlberg

 5. Pelle skriver:

  Den mänskliga dumhetens grundläggande lagar av Professor Carlo M. Cipolla

  http://www.bankrattsforeningen.org.se/ledarskap/dumhet.html

  Företag/Organisationer som psykopat
  http://www.bankrattsforeningen.org.se/psyko.25.html

  I am FishHead

  The Psychopath Next Door Doc Zone CBC Canada Dr Robert Hare BC Dr Stephen Porter

  The Devil Lurks in the Suit: by Cynthia Mathieu.

  Klicka för att komma åt MathieuAftermathArticle2016.pdf

  In Sheep’s Clothing
  http://www.manipulative-people.com/tag/covert-aggression/

  Gilla

 6. Anders Björk skriver:

  Otroligt intressant intervju med Yuri Bezmenov. Det tar 15-20 år att demoralisera ett land sedan tar det 2-6 år att destabilisera landet sedan sex veckor att försätta landet i en ekonomisk kris. Frågan är i vilket stadium Sverige (eller kanske hela EU) befinner sig i. Jag gissar på destabiliseringsfasen.

  Gilla

 7. Rick skriver:

  Här var det inflation vad gäller värdet på utropstecken.

  Gilla

 8. USA:s folk har börjat förstå lösningen. Nationalisering. De har även börjat förstå problemet med deras egen demokrati som inte gav dem deras önskade kandidater. De har även börja förstå skillnaden på kapitalism och socialism.

  USA:s folk verkar vara intresserade av nationalism, demokrati och socialism, så pass att de inser att USA:s interna frihandel också är ett stort problem, precis som det är i EU.
  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2017/01/28/calexit-kalifornien-planerar-att-folkomrosta-om-sjalvstandighet/

  …eliten bävar. Snart är det folkfest i alla nationer. 🙂

  Gilla

 9. CastoroPollux skriver:

  ”Reinfelt som säger att Sverige tillhör invandrarna!” Visst är det så att Reinfeldt hjälpte SD få anhängare. ”Öppna era hjärtan” fungerade ju som kniv i bröstet på de som sett skola, vård och omsorg degenerera och mjölkas på resurser. Att SD och rasismen tjänade trollspö och malström åt enfalden att det var de inkommandes fel till bristerna i kassorna, förlusterna, vanmakten bland kommunala ekonomier kommer Alliansens trogna, visavi vanmäktiga aldrig vilja bekänna och de senare aldrig förstå. Centerns tröst, stöd och support åt svallet, vågen ”öppna portarna” hade ju bara ett syfte att krossa statens och kommunernas ekonomi. Att migrationsindustrin drog stora växlar och ännu stötte vinster missade inte samma malström att lägga skulden på samma inkommande grupper..

  Varför SD mer konsekvent än nödvändigt stött alliansen under krisens uppförande, skapande kommer anhängarna aldrig fundera över. Å andra sidan tror de att en opposition inte behöver ha ett eget program utan bara säga emot.. Vad gäller skolorna, omsorgen och vården har SD redan deklarerat, huggit i sten att det är privatiseringen som är den nya gudomen och skattesänkningarna är vigvattnet som får stå för den torftiga fuktigheten i det som ser ut som ett allt större ökenlandskap och låglöneparadis plattar ut sig för Sveriges befolkning.. Till och med Judarna hoppades och trodde på något bättre om vi ska tro bibeln och det folkets vandring till befrielse bort från Roms välde, svärd och förtryck. Ja de lämnade ju sitt prästerskap och de korrumperade inom religionen bakom sig.. Medan SD gör baklängesgången in under tackel, tåg och ok till en befrielse chimären aldrig skulle godkänna.

  Att göra Löfven ansvarig för sakernas tillstånd är att bevisligen tänka som barn. Ett är då säkert att Alliansen inte vill ha makten nu när opinionen och skulden marinerat sig så i en enda riktning.. Nog vill den som sitter i beslutshelvetet bli avlöst men som sagt ingen ställer tydligen upp..

  Att liberalerna/alliansen skurit ner rättssystemet, slimmat poliskåren till att passa den nya fria tiden och det nya arbetarpartiets krav på att väktaryrket ska stå för fiolerna, bördens vinster, tryggheten med minimal och poliskårens få bilar bli udda sevärdheter ska inte tillskrivas Löfven heller.

  Vem minns att läkarförbundet var de som trots protester äskade och fick nedskärningarna i läkarutbildningen och därmed skapade förutsättningarna för stafettläkarsystemets strypgrepp. Skotten i vattenlinjen på ekonomin är väl omisskänneliga.. Rädda välfärden har aldrig varit dessa gruppers intresse, de ser bara chansen och möjligheten att sko sig mycket, mycket mer än företrädarna.

  Samhällsomstörtarna vill säkert att det mindre begåvade folket som uppenbarligen inte kan tänka längre än näsan räcker än att andra än de skyldiga/liberalerna ska få vara syndabockar.

  Så finns det för få poliser till att övervaka landet, konserter, förläggningar, stadsdelar så bero det på företrädarnas önskemål och dröm om att skapa krisen som hjälper dem att störta samhället över ända och det resultatet vill ingen ha. Ett ryggradslöst folk kommer aldrig lyckas återställa demokratins heder från korruption utan förstöra hela konceptet…

  Om nu SOROS gjort det möjligt och enkelt för även mindre nogräknade att komma hit, genom att visa hur man använder vårt system för att få ”asyl”, ta med sig sina seder och bruk är det väl han som sionist som ska lastas för utvecklingen Löfven knappast kan vara ansvarig för.. Att störta vår välfärd i fördärvet.. De stackars, i de fall de förekommer och de andra, skiter SOROS, Sionismen, alliansen i. De är blott medlet de kan störta ekonomin och politiken och med den välfärden i fördärvet med.

  Så länge SD inte utgör en opposition mot Alliansens planer är det ett synnerligen opålitligt parti och som sådant röstade de alltså på att krisen skulle öka, förvärras genom att stödja, inte hota Alliansen medan SD kunde.. Tuppfäktningen i Riksdagen var ju bara till för att lura de mest aningslösa.. SD röstade alltså övervägande, med stor marginal för Alliansens politik i alla fall. I 9 gånger av 10 hade de vågmästarrollen men röstade ändå med alliansen. Så krisen på alla områden i samhället, brottslighet, attentat, våld, våldtäkter verkar inte vara den sittande regeringens fel och svårligen ansvar med tanke på hur Alliansen med SD förstört förutsättningarna för att göra adekvata åtgärder..

  De har ju byggt på dem istället och det av inget annat skäl än maktanspråk, vilket ju för det redan klassade partiprogrammet att framstå inte bara som den styggelse det länge varit utan ett gigantiskt svek. Men vad vänta av ett parti som kallar sig värdekonservativt.. Dvs åt Darwins tes blott låter den starke få rätt.. och arbetarna allt lägre lön, sämre otryggare avtal. Skattelättnaderna för finansen var väl en riktig vink om vad det blågula, Sverigevännerna egentligen inte kommer sluta avse eller mena.. Tro det den som kan.

  Att Trump skulle vara kommunist är inte så konstigt. Murbyggena brukar handla om det egna fläskets välfärd och ingen annans.. De samlade elit han spammat som ett mindre lyckat köttstycke ihop är ju den som sett till att få kunnat försörja sig i Sydamerika.. Dvs de är den amerikanska drömmens skapare och mardröm samtidigt. Ett vi och ett dom. Ett tvi och ett dom passar väl den inneboende mentaliteten och bristen på logik bättre. Av den logiken saknar inte SD något och ställer sig till förfogande för samma svek.. Att borta mindre bra skulle bli hemma pest.

  Då är det SD’s burkkonservatism som gör att ingen känner sig starkare, gemensammare, mindre ensam. Utan allt mer utsatt. Det saknas en själ. Trikåer och superkalsongerna hjälper liksom inte till. Kejsaren får sitt. SD är mer eller mindre isberget vi inte vill ha i farleden.. Vare sig vi sitter i skutan eller på Titanic. Men visst går det fortare ner i djupet med välfärden, skatterna och moder Svea som livboj förlorat sin flytkraft.. Hennes Juveler tog ju Reinfeldt o Co och gav bort medan hopen skallade att det var invandringens fel.. Ett folk som har så svårt att fokusera behöver ju hjälp..

  Gilla

 10. CastoroPollux skriver:

  Sedan kan ju inte de privata sjukförsäkringarna drabbas av detta eller köerna till ambulanserna.. http://www.bonton.se/?d=2017-01-17 Hur skulle det låta då? Hur skulle det gå med privatiseringen?! Den som SD röstar för och dess ohemula vinster.

  Så krisen är ett politiskt magistralt påhitt att förvrida de politiska idealen och valen med… och skaffa sig en opposition värdiga en pottkant att trilla ner på insidan ifrån..

  och om småbrottsligheten inte är värd någon uppmärksamhet från den trimmade, slimmade, twittrande, facebockarna och pinnjagande poliskåren så ha ju samhället begåvats med smått brottsligt sjukskrivna, allt enligt Reinfeldts lönande koncept att platta ut låglönelandskapet, dess färggranna rabatter som villkorad sparmån och ha SD att kratta gångarna, öppna grindarna och välkomna alla som förvärra situationen och stärka deras politiskt omöjliga makt till att göra pannkaka av demokratin… utan sylt eller grädde..

  Om nu inte nationalismen ska utgöra den saknade artificiella dressingen. Ha den skrala kakan som enda behållning och tvingas äta den, gång efter annan i allt slimmare utförande har aldrig varit så ironiskt smaklöst som i dessa tider.

  Gilla

 11. Sofia skriver:

  Julia har också skrivit bra om detta tema –
  http://snaphanen.dk/2017/01/28/s¨ndagskronika

  Gilla

 12. CastoroPollux skriver:

  Är det avundsjuka och missunnsamhet som präglar uttalande som detta;
  ”Gomorronsoffa kan man tryggt säga sådana saker och inte bara förbli oemotsagd, man får också uppskattande kollegiala dunkar i ryggen.”

  Skribenten som ondgör sig över vad andra liknar Trump vid hoppar med bägge fötterna i klaveret och låter sitt eget djupa människoförakt skina igenom.. Den vanligaste människosynen bland anhängare av SD.
  ”Jag förstår att det kom som en chock i incestuösa journalistiska kretsar att republikanen Trump vann presidentvalet.”

  Med tanke på vad och hur Trump faktiskt handlat och sagt blir ju kopplingarna av hans kritiker vartill många är både sakliga och konstruktiva så vill skribenten tydligen manifestera sin grundläggande rätt att idiotförklara alla som inte passar galoscherna..
  ”Men med Donald Trump har det trappats upp till en nivå som utgör filial till Beckomberga, det vill säga rena vansinnet.”

  Man måste vara bra störd för att sluta sig till att programmet konflikt är vänstervridet. I sak, vilka avsnitt har retat en skribent till den grad att hon vill slänga ner Konflikt i sitt kära vänsterträsk? Beröringsångest kan man söka för. Man måste inte bli ständig gäst på Beckomberga för det.. Att sedan standardsvaret på alla berättigad kritik är att det är vänstervridna som står för den kan ju bara ha med ens egna dåligt lagda grund för sina egna åsikter.. De kan inte motiveras utan måste sluta i skjuta budbärarna. Det är fegt och mycket manipulativt vilket ju gör mycket kritiken av media till något av ett skämt.
  ”starkt vänstervridna ”Konflikt””

  Det har aldrig under historien varit ett problem med begreppet ”mänskliga rättigheter” i vår del av världen. Hur många har fått ta del av förmånen? Om länder inte skriver på eller väljer att inte följa finns inget tvingande utom skammen. Flyktingkrisen har ingen annan grund än krigen, de västvärlden på falska grunder initierat. Att någon kan fly någonstans varken kan eller ska inte vara ett problem. Rätten att få komma undan är skribenten alltså beredd att ifrågasätta och det ser ju ut som om denna har fler problem med logiken än vad hon själv vill inse. Att Soros annonserat hur man kan få ”leva gratis” i Sverige eller andra länder verkar inte vara orsaken alls..
  ”Det är bland annat resultatet av New York-protokollet vi ser i det som i dag kallas ”flyktingkris”.”

  Det måste tyda på ett liv i fullständigt mörker att beskriva Europa, Skandinavien på detta vis.. Det är ändå kapitalet, gammalfascistiskt och troget sin avoghet som dominerat agendan och motarbetat reformer, utjämning, orättvisor.. Samma krafter vill ju förstöra det som vunnits men ändå måste blind och dövheten manifesteras som i nedanstående. De enda plundrarna är de vanliga kolonisatörerna och att inte ens inse det tyder på förståndsmässiga begränsningar.
  ”Sedan mer än sju decennier lever vi i ett vänsterparadigm, i svallvågorna av skuld och gottgörelse för andra världskrigets försyndelser. Det har lett till katastrofala konsekvenser för Europa, framför allt genom en ansvarslös migrationspolitik som har plundrat tidigare homogena och välfungerande länder på både ekonomiskt, socialt och kulturellt kapital.”

  Sitt eget folk? Du menar främlingar som hånat, ringaktat, ljugit, manipulerat, förtalat, kulturlösa vindflöjlar i verkligheten utan mål eller mening. Åkesson o Co är Sveriges största integrationsproblem… En middag med näringslivet och upphandlingarna får gå till hur som helst…. Mer främmande för arbetarklassen, de under 70 år bortglömda kan man inte vara.. Exemplet Jakob och Esau är hårresande för en ”svensk kultur” som träskar vidare i fattigdomens spår
  ”Den största förlusten går inte att mäta i pengar: förlorat tillitskapital. Hårdast drabbat är Sverige, eftersom våra politiker tycker att det är mycket viktigare att vara goda mot människor från andra länder än att visa ansvar och anständighet mot sitt eget folk.”

  Var det verkligen det? I vilken håla då?
  ”I mer än 70 år har vi levt i vänsterns drömbok – som är en mardröm för miljoner människor.”

  Hur svårt är det inte att se att NeoLiberaler står för raserandet och krossandet av välfärden.. Visst ha vi korruption inom S och V tillika inom det högra blocket, men att rösta utifrån sina besvikelser får ju värre konsekvenser än de som varat under 70 år. Ett låglöneparadis utan en enda invandrare kommer ju inte bli så lyckligt.. Den visionen gömmer sig inte bakom ett hörn. En middag och en kort historia av att rösta på Allians och välfärdens krossande visar att historielösheten är en garant för att hamna totalt fel inte bara i historien utan i den politiska verkligheten.

  Att skämta om Trumps son är allvarligt. Har denne allvarliga problem ska han givetvis ha hjälp. Ett faderskap som Trump som så tydligt visar sitt förakt för sin Fru på den dag han svär Presidenteden lämnar inte mycket övrigt att önska, för den som undrar hur samarbetssamtalen på skolan där sonen ska få hjälp, ska kunna vinna framgång. Alla som känner en lärare vars föräldrar inte förstår vet hur det kommer att gå vet hur samtalen kommer visa sig omöjliga…

  Att dra ett internt skämt ut på twitter är ju inte märkligare än den hela hop SD-anhängare som inte ångrar sig alls när de står, sitter med byxorna nere.. SNL som funnits i många år och levererat humor/satir av kvalitet kommer aldrig i närheten av den korta tid SD och dess anhängare levererat i bästa fall grodor men utan att förstå allvaret varit grövre omänskligare med en mångfald man inte vill tro dem kunniga i. Men som de utan att skämmas levererar som på beställning.. Det är ju tacksamt att skribenten godkänner att miserabla åsikter ändå är rätt att dra fram i ljuset. Vi har ju alla haft uppfattningen att det pågår någon slags häxjakt på SD-anhängare.

  Att framstå som ett destillat av inskränkt människosyn och inte tvivla en enda sekund om det är rätt eller inte att framföra sådant under yttrandefrihet, demokrati, dvs det paraply som alltså måste vara fel enligt den historieskrivning som skribenten så sablar ner är väl den enda manifestation man kan begära av den som inte förstått vilken förmånlig värld vi trots allt levt i. Kan man få mänskliga rättigheter att se ut som en spya, är ju yttrandefrihet inget problem att missbruka och demokrati ser ut som ett unket spöke.. Vad mer kan man begära som uppenbarligen inte vet vad man vill?

  Den som syr ihop fittor för att visa sin presidentkandidat att denne verkar ha svårt att se det motsatta könet annat än som en enda fitta kan ju bli missförstådd av dem som inte förstår allvaret eller betydelsen av att tydliggöra var någonstans problemet egentligen sitter.. Skämtet är givetvis på den sittande presidentens bekostnad. Om man varken kan eller vill förstå det verkar inte den egna självkänslan ha kommit särskilt långt ifrån det egna..
  Den Presidentkandidat som förskjuter sin förra fru efter tre barnafödslar (?) behöver givetvis ett gäng idioter som stöttat ledarskapet.. Så att han slipper göra något åt sitt komplex.. Denne karl behöver uppmuntras så att han kan byta fru precis när det passar.. Aspiranter verkar inte saknas. Små guldgrävare som kan tänka sig offra något för att få en framtid de annars verkar skämmas över.

  Människosynen, kvinnosynen och bristande logik blir inte mindre tydlig av excesserna i Trump Taj Mahal.

  ”In 2013, the Taj Mahal opened the nation’s first casino strip club, featuring scantily clad dancers”

  Dessa behöver inte sy några tygfittor, de skulle betraktas som sådana av män som inte hinner spela. Det kan vara tvärtom också men jag har ju inte varit där och skådat hur ointressant spelande kan vara.. Man måste väl förstå konkursen som att Trump missbedömde spelintresset och att flickorna föll spelarna på läppen.. Då har jag inte uttryckt mig nedsättande utan blott beskrivit hur scenariot ter sig.

  Visst kan vem som helst bli President, men passar man för uppgiften?

  På samma gång ses samma vurm för Kamprad, som ju snålade med skatten och lämnade skattebördorna åt det folk han med sin mun ansåg sig höra samman med.. Där liknar han Trump som är den förste President på länge som vägrar visa sin deklaration.

  Gilla

 13. CastoroPollux skriver:

  Och har man karaktär och ryggrad ber man om ursäkt.

  Det ses få eller ingen av SD olika naturer anses passa sammanhanget utan man talar om en helst olaglig häxjakt på tangentbordskrigare bedriven av vänsterextremister och kriminella.

  Medan Trump inte kan annat än leverera bredsidor som gör ner hela kanalen..

  “NBC News is bad but Saturday Night Live is the worst of NBC. Not funny, cast is terrible, always a complete hit job. Really bad television!”

  Att stryka hyenor medhårs kommer givetvis bli allt vanligare. Någon annan media verkar inte passa de små galoscherna.

  Gilla

 14. Josef Boberg skriver:

  Heja Donald Trump !

  Gilla

 15. CastoroPollux skriver:

  Heja Bernie Sanders, Mannen som sopat banan med Trump, men HRC-maffian inte ville låta vinna.. Rättare sagt de gav bort segern..

  Trump kommer ju bara upprepa den makabra historien som innebar indianernas undergång. White Supremacy är både blek och idiotisk kopia av grottmentaliteten.. https://youtu.be/gOsRktPBNhI

  Gilla

 16. CastoroPollux skriver:

  Trump har redan bevisat sig vara den bästa garantin för tidernas dystraste historia ska upprepa sig. Med vaktstyrkor ur KKK och släktingar till Almqvist ser framtiden mer dyster ut än skymningen i Stockholm.

  Gilla

 17. Josef Boberg skriver:

  Trump’s Speech to the New World Order!

  Gilla

 18. Helena Palena skriver:

  Josef: Mycket bra tal! Snacka karln har det klart för sig. In fact, ända sedan han var ung har han tänkt välta NWO av pinn. Vi får hoppas att han inte blir skjuten! Klart hans uppgift är att ta hand om America first! Putin tar hand om Ryssland så gott han nu kan där han simmar bland hajar! Stefan Löfven gör ingenting. Flyter med och säljer ut oss till hin håle = CIA och Mossad och resten av ränksmidarna.

  Gilla

 19. Lars Lindeberg skriver:

  Det är inte bara oljan de har plundrat!!!
  De Amerikanska krigsförbrytarna har stulit allt av värde, allt som är värt att stjäla!
  Riktiga svin som vanligt!
  Mördar över 500 akademiker och det mesta av den intellektuella eliten!
  Rena krigsförbrytelser allt ihop!

  Samma sak med Libyen också plundrat av svinen!
  Ja alla länder de invaderar i ”demokratins” namn!

  Amerika är det största hotet mot oss!
  Vi får se hur Donald Trump kommer att handskas med lösningen men det ser inte bra ut redan nu!

  Why led invasion of Iraq in 2003 in such a cultural devastation and so many murders of intellectuals? The conventional answer is that it was a result of poor planning and unfortunate circumstances in a war that had the intention to liberate the Iraqis. The authors of this book argue that the reality is quite different.

  They show that the invasion aimed to dismantle the Iraqi state to convert it into a pro-Western client state. The chaos that occurred after the invasion was no unfortunate accident but a deliberate intention. A situation could be created so that the state’s very foundations were undermined. The authors carefully for the Occupier peened inaction that led to the destruction of one of the world’s oldest cultures. Besides the destruction of unprotected museums and libraries documented the targeted killings of almost 500 academics, the extensive kidnapping and expulsion of thousands of doctors, lawyers, artists and other intellectuals. They show that Iraq is the victim of a systematic cultural cleansing, which has been part of a deliberate strategy to weaken and finally disband the Iraqi state.

  This important work refutes the claim that the invasion was intended to liberate a nation with a large middle class, which itself could develop a democratic culture.

  http://www.alhambra.se/moten/kriget_mot_iraks_kultur.htm

  Gilla

 20. CastoroPollux skriver:

  Populismen kan inte få lägre nivåer än med Trump och SD kommer ju likna detta spel för galleriet vid ett uselt manus..

  Satiren och självironin i att sparka denna….

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.