Madonna suger kuk och hatar den ursprungliga cellen: Familjen!

En rabiat hater som splittrar världen! Och det är just det som är meningen. Kabalhäxan går ärenden!

En rabiat hater som splittrar världen! Och det är just det som är meningen. Kabalhäxan går ärenden!

När jag läser att hon är en av huvudattraktionerna på de ”kvinnliga” demonstrationerna i USA mot Trump upplever jag att jag förstår direkt. Är Madonna en kärlekens apostel, undrar Brage Norin, fysiker och kinakännare i detta inlägg.

STACKARS ALLA FÖRVIRRADE MÄNNISKOR SOM HAR DUKAT UNDER FÖR HATET.

Snälla rara läsare – prova tanken att ni är ett besjälat djur som har bestraffats med”fri vilja” – friheten att välja mellan gott och ont. Över en miljard människor är fast i denna tankevärld. De flesta bor i öst. Man måste vara präglad som barn i dennasyn på livet för att kunna smälta ihop med denna livsåskådning.

Gemensamt för alla dessa människor är att de inte tror på ”döden”. De är absolut säkra på att det enda som betyder något är vår ”själ” – den mystiska inre värme somnormalt finns inom oss. Jag skriver ”normalt” – eftersom det finns många mänskliga skal som bara är fyllda av hat. De vet inte vad mänsklig kärlek är för någonting.

Endast en hel serie händelser av äkta mystik som har slagit ner som blixtnedslag, kan få en rykande ateist att ändra sin uppfattning ”ända in i själen”. Jag har vaknat upp på detta chockerande sätt. Jag är helt uppfylld av insikten att den värld vi lever i hela tiden präglas av striden mellan gott och ont. Jag tänker genom ett ”gott eller ont filter” för att kunna förstå vad som sker. Precis så upplever jag det.

MADONNA

När jag läser att hon är en av huvudattraktionerna på de ”kvinnliga” demonstrationerna i USA mot Trump upplever jag att jag förstår direkt. Är Madonna en kärlekens apostel?

NEJ och åter NEJ. Hon är djävulskt ond! Vad hatar hon mest? Hon hatar Guds enhet familjen. Hon hatar den gudomliga gåvan – sexualiteten. Hon hatar den mänskliga kärleken. Hon känner äckel när hon ser en harmonisk familj med föräldrar och barn. Allt detta saknar hon själv. Hon är sprängfull av hat och bitterhet.

Det var ord och inga visor – men det är den nakna brutala sanningen. Bara en månadinnan hon höll sitt tal där hon vädrade sitt sjuka inre hat med att vilja mörda Trump, höll hon ett annat tal som också kom från hjärtat. Hennes ord fick varje hel människa att rysa av obehag. Hon lovade suga av kuken på alla män som inte röstade på Trump. Hon lovade att ha god ögonkontakt när hon sög av männen och hon lovade att svälja ner satsen. ”I am Really Good” som kuksugare – avslutade hon sitt vidriga tal. Madonna och Lady Gaga med sin perversa ”köttklänning” – är extremt sjuka satanister.  De är den mänskliga ondskans värsta avskum. De hatar Trump och bägge älskar hatet mot Trump. Bägge var huvudattraktioner under de många demonstrationer mot Trump som följde hans jordskredsseger i presidentvalet. Lady Gaga hindrades att framföra sitt äckel mot Trump vid sitt ”Super Bowl” –  framträdande. Hade hon inte stoppats hade hon fått vara med om någonting omskakande, för i detta sammanhang är det Trump som gäller – inte hon. Hon insåg att hon måste hålla käft – för sin egen skull.

VAD FÖRENAR ALLA KVINNLIGA TRUMP-DEMONSTRANTER

Den nakna sanningen är att det är hatet mot familjen som är den minsta gemensamma nämnaren. De ville lyssna på Madonna – ÄVEN OM HON NYSS LOVAT SUGA KUKEN AV HALVA USA:s MANLIGA BEFOLKNING. Detta faktum struntade de fullständigt i.

Demonstranterna kände av Madonnas hat. De mådde bra ända in i själen. Det var på exakt samma sätt när Ariel Sharon talade inför ”kristna” åhörare – hela lokalen exploderade av hat. Många kvinnor svimmade av upphetsning. Det var samma som hände när Goebbels och Hitler var i form och sprutade ut blankt hat ur sina munnar. De talade ”i anden” – de var besatta. Det var på samma sätt när Tony Blair vred sig som en mask i talarstolen och ljög hela världen rakt upp i ansiktet om Saddams innehav av massförstörelsevapen. Det var någonting som talade genom honom. Han kanaliserade ren ondska.

Den bittra sanningen: Saddam hade massförstörelsevapen – gasstridsmedel. Alla dessa ”vapen” var levererade av väst. Den förljugna världen har nu tvingats att ta tillbaka sina påståenden att Saddam förfogade över massförstörelsevapen – men detta är ännu en lögn.

Den ”fria” världen vet inte vad sanning är. Saddam hade massförstörelsevapen – de var alla tillverkade i väst!!! Gud är den nakna sanningen – and nothing but the truth.

ÄNNU EN GÅNG – MÄNNISKAN ÄR ETT BESJÄLAT DJUR.

Livsåskådningen att människor styrs av logiska hjärnor är fullständigt felaktig. Vi styrs av känslor.

Vi styrs av varma känslor och vi styrs av kalla känslor. Några dras till mänsklig värme medan andra dras till hatet. Madonna attraherar hatets själar. Martin Luther King och Nelson Mandela attraherar den mystiska inre värme som vi kallar Gud. Det finns hur många rena varma människor som helst på jordens yta, men ingen av dessa drog iväg till New York för att demonstrera mot Trump.

NU SKA JAG SKRIVA NÅGONTING SOM NÄSTAN INGEN KAN TA TILL SIG.

Det som nu sker på jorden beror på andliga krafter som inte tillhör den fysiska världen. Vi bevittnar ett magnifikt andligt ingripande. Hela världen är i gungning. Jag VET vad jag skriver – både Trump och  Putin är tillsatta av ”den Gamle” – Albert Einsteins ofta använda ord för Gud. Utan andligt skydd hade varken Putin eller Trump vaknat upp i morse. Det är nästan helt ofattbart för varje mänsklig hjärna att förstå – de är utvalda. Guds vägar är helt outgrundliga.

ONDSKAN FÖRSTÅR.

De vet att det amerikanska inbördeskriget närmar sig. De vet att de inte kan fortsätta att trycka dollar rakt ut i luften. De vet att deras liv är i fara. Dessa fallna änglar har förberett sig väl – men de kommer att misslyckas. De sjuka mänskliga skalens ledare har åkt skytteltrafik och besiktigat den mest skyddade plats på jorden där de tänker gömma sig. Under den amerikanska forskningsstationen i Antarktis har de förberett sin ”säkra” plats.  Många ”höjdare” inom finanseliten, som aldrig någonsin besökt Antarktis, har plötsligt rest dit på besök. Nästan ingen fattar varför dessa märkliga polarresor äger rum.

Ondskan förstår att ett finansiellt ”Martial Law” är nära förestående. All amerikansk personal utomlands kommer att kallas hem för att stoppa förödelsen i USA, men ingenting kommer att hjälpa. Nationen i väst kommer aldrig mera att bli sig lik. USA går under – precis som Sovjetunionen gjorde för 25 år sedan. Ett kolsvart mörker väntar Mordors rike och alla deras allierade i den perversa ”fria” världen.

Om ett årtionde börjar situationen i världen att lugna ner sig. En värld i fred håller på att födas – men födslovärkarna kommer att bli smärtsamma. Ur askan reser sig ännu en gång Tyskland och blir västra Europas ekonomiska lokomotiv. Frankrike kommer att skylla allt elände på USA. Frankrike blir Europas antiamerikanska centrum. Redan nu tävlar bägge presidentkandidaterna som har en chans att vinnavalet – om Putins gunst. Folk fattar ännu inte att EU:s dödsstöt utdelas den 7:e maj 2017 i Frankrike.

Projektet EU i sin nuvarande form rasar samman. Tysklands banker kollapsar och strax därefter bryter ”The Second Civil War” ut i USA. Vänta bara en kort stund så får ni bevittna vad som sker. Då kanske ni förstår att det är den andliga världen som äntligen har ingripit på jorden.

Brage Norin höjdare

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Rosa pussy hats for Trump!

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

31 kommentarer till Madonna suger kuk och hatar den ursprungliga cellen: Familjen!

 1. CastoroPollux skriver:

  Med tanke på hur Trump förbrukar sina fruar bådar inte verkligheten något hopp för Melania heller.. https://twitter.com/delmoi/status/823672934422245376

  Det kan det ju inte göra för världen heller, med denne som inte kan hålla ihop detta äktenskap heller.. Hetsporrens fördelar är ju att temperaturen behöver inte höjas många grader för att irrationella val ska ses enkla, resoluta och ödesmättade oavsett tidigare tillstånd och föremål för kärlek…

  Nu finns det ju de som kanske håller Melania för en otacksam fru. Då blir ni säkert glada när etablissemanget plockar bort finnen i ändan åt Trump..

  Vi kan iaf vara säkra på vem som inte ville bli presidentfru, jämte en man som själv överraskad blev vald.. Vem som helst som inte vill bli president kan alltså bli det i USA.. En sjujäkla omväg att lyckas bli skild, änkling… För att inte tala om hur många ovilliga miljonärer det finns i USA..

  Gilla

 2. orglasse skriver:

  Hej

  Idag överträffar du dig själv Brage. Jag ser att dina tankar kommer rakt ur ditt hjärta utan skygglappar eller omskrivningar. Du känner det du skriver, och det är just detta jag tycker är så enastående för hur många vågar göra det du gjort idag – svaret är ett litet fåtal.

  De flesta som läser detta har nog svårt att ta till sig ditt budskap, det fodras rätt mycket bakomliggande kunskap för att kunna på ett klokt sätt begripa det du framför. Men dina ord är cement och de är absoluta vilket gör att jag ser dig som en hedersriddare och profetisk människa.

  Din analys av de två kvinnor du genomskådat är brilliant. De hatar både familj och barn. Madonnas egen son vill inget ha att göra med sin Mor säger han – detta är förskräckligt. En Mor som är så vidrig att sonen tar avstånd från henne.

  Här är kanske det viktigaste i Brages artikel idag – ”De sjuka mänskliga skalens ledare har åkt skytteltrafik och besiktigat den mest skyddade plats på jorden där de tänker gömma sig. Under den amerikanska forskningsstationen i Antarktis har de förberett sin ”säkra” plats. Många ”höjdare” inom finanseliten, som aldrig någonsin besökt Antarktis, har plötsligt rest dit på besök. Nästan ingen fattar varför dessa märkliga polarresor äger rum.”

  Det är inte många som hört om detta eller verkligen vet att det är sant. Men jag lovar er något pågår därnere som lockar till sig den verkliga överheten. De flyger in och gör ett besök på någon av alla de baser som finns där. Vad de ser eller vad de gör där finns det mängder av olika förklaringar till men vilken av dessa som är sann vet inte jag – men att både vicepresidenten i USA har varit där liksom ett stort antal andra dignitärer som offrar flera dygn på att ta sig till en plats som bara har snö och is även på sommaren, vilket är just nu.

  Det talas om utom mänsklig teknik.
  Att det finns Aliens som gömt sig där.
  Andra säger att man i ett teleskop där kan se en planet närma sig vårt solsystem.
  Man har byggt enorma underjordiska skyddsrum.
  Den typen av förklaringar ges men inga besked från de styrande.

  Vi kommer att få höra om det här inom en tid hur lång vet jag inte men troligen mindre än 10 – talet år. Att det är något livsavgörande för oss är det som man ser där hur som helst.

  Ja du Brage du är en sån där klok gubbe du, och även om du bara har till 30 – 40 % rätt så överträffar du de flesta skribenter jag läser, och det handlar om många ska du veta.
  Det du gör är att du försöker väcka oss – på det sätt som alltid profeter gjort och som alltid haft sina belackare de som inte begriper.

  Jag hoppas att en ny gryning kan ses om ett antal år en gryning där godhet och ansvar blir ledstjärnan istället för den svarta sol som idag finns i så mångas hjärtan.

  Gilla

 3. janne skriver:

  Jag tror att de åkt i skytteltrafik för att finna ut en säker plats om det blir ett sk. polskifte snart.
  Alla talar om Trump och om krig men inte ett ljud om det som verkligen sker just nu, alla på jorden kan se två solar nu då den andra stigit upp så högt på himmelen.
  Jag kan skicka in bilder som är tagna med mobil här i Sverige häromdagen.

  Gilla

 4. De där två kvinnorna söker sensation på vilket sätt de kan och de lyckas. Även du föll för frestelsen. 🙂

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Martin: Kanske det! Men det är rubriken som gäller i tidningsvärlden! Dessutom är jag för familjen! 😛

  Gilla

 6. CastoroPollux skriver:

  Uppvärmningen vid den polen har alltså en betydligt mer naturlig förklaring då än vad man först ville tro…. På köpet fick man en synnerligen lönsam nordostpassage och chansen att mer frekvent irritera sin granne..

  Gilla

 7. CastoroPollux skriver:

  ”Hon lovade suga av kuken på alla män som inte röstade på Trump. Hon lovade att ha god ögonkontakt när hon sög av männen och hon lovade att svälja ner satsen. ”I am Really Good” som kuksugare – avslutade hon sitt vidriga tal.”

  Madonna kan ju sälja sin själ och visar väl det också här.. Det finns ju bättre skäl att inte välja Trump givetvis, men madonnan har ju sin bestående syn på verkligheten(!) En helt annan värld av blod, svett och tårar..

  Om nu artisten kan sluka sin värd hel och hållen utan att värden själv märker det.. och det verkar ju så..

  Å andra sidan är ju ett välförtjänt BJ inte att förakta och oförglömligt, det är bara att ge igen. Det finns något positivt med öga för öga också.. Som politiskt instrument blir väl blodspillan i längden maximal eftersom så många väljare inte skulle ha en aning om varför de är det.. Så egentligen arbetar väl donnan för Trump, som ju inte höjt medvetandet mer över träskets nivå än att man inte riskerar kvävas..

  Medan tonårshettan tydligen överlever sina besatta bärare utan att de inser att de måste bli vuxna.. Men synen på demokrati som ett vidöppet svalg, en pärleport att ständigt förlora sig i kanske lockar.. lika mycket som den befruktar väldigt lite..

  Å andra sidan ha vi i Sverige ett parti som suger betydligt värre.. Ingen klämd ingen tömd.

  Gilla

 8. Har aldrig förstått mig på hennes storhet. Det enda hon producerar är själlös och hjärndöd musik. Kan inte komma på en enda låt jag hört med henne som är bra. Skulle möjligtvis vara American Pie då. Fast den har hon ju inte skrivit. Bara lyckats förstöra den. Tacka vet jag originalversionen.

  Gilla

 9. Brage Norin skriver:

  När jag såg på en ”melodifastival” i TV – och en låtsasindian med prydlig fjäderdräkt flyger upp vilt grymtande bland publiken med röven bar – kokade jag av hat. Fy Fan vilka äckliga svin. Däremot respekterar jag Mark Lewengood djupt. All mänsklig kärlek är av Gud, men man måste hantera sexualiteten med värdighet.

  Man frågar inte grannen vilka ställningar de föredrar när de älskar. Det är sjukt. Kärleken är helig. Att svina ner indiansk kultur som gjordes i SVT är extremt motbjudande. Det luktar skit från SVT. Hela vårt land verkar ha sjunkit ner i en kiss och bajskultur.

  Att Aftonbladet tar in artiklar där äldre kvinnor uppmanas att delta i porrfilmer och lära sig njuta av sex borde omedelbart leda till att chefredaktören döms för svineri och utlämnas till Saudiarabien. Ingen man eller kvinna som deltagit i porrfilmer kan någonsin skaffa sig egna barn. Barnen skulle dö av ångest om de fick se vad far eller mor har gjort. Alla deltagare i sådana filmer borde steriliseras så att inte några barn ska behöva skadas för livet.

  Den som inte äcklas över den Katolska Kyrkans omfattande pedofili är djävligt sjuk. Den som inte äcklas över att Bill Clinton var stamkund i Epsteins pedofilverksamhet på Orgy Island är djävligt sjuk. Den som svamlar om att Madonna och Lady Gaga bara vill ha publicitet är djävligt sjuk. Båda två hatar den äkta varma mänskliga kärleken. Ingenting är vackrare än äkta kärlek – men dessa svin hatar denna gåva från Gud.

  Gilla

 10. Pingback: Madonna suger k-k och hatar den ursprungliga cellen: Familjen! av Brage Nordin | Arab Nyheter

 11. Hans Nilsson skriver:

  Jag håller helt med om att vårt land har sjunkit ner i en kiss och bajskultur. 90% av allt som visas på alla TV kanaler är bara dynga. Vill man se något av värde är det kunskapskanalen på SVT som gäller. Alla medier har förstått sen årtionden tillbaka hur lätt det är att hjärntvätta det Svenska folket. Svensken är en jasägare med handen hårt knuten i fickan som flyter med strömmen precis som döda fiskar gör Det rör på sig en aning i rätt riktning trots allt men faran är att det går för långsamt. Andelen som ännu köper PK tidningar och följer PK TV måste vakna upp och se på verkligheten med andra ögon.

  Gilla

 12. Brage Norin skriver:

  DET ÄR MYCKET LÅNGT NER TILL HELVETETS BOTTEN.
  En extremt motbjudande person släpps fram som gäst i Barnkanalens nya program ”Random Mix” – avsedd för barn mellan 10 och 12 år. HÖR OCH HÄPNA VAD DENNA INBJUDNA GÄST SÄGER – det är okay att skicka nakenbilder av barn till andra – om man bara är överens. Naturligtvis reagerar normala människor på ett så enastående sjukt yttrande.

  På Facebook skriver en person (CITAT AB – 24/1 2017):
  ”Ni sitter alltså på fullaste allvar och berättar för mina barn att det är okej att skicka nakenbilder, bara det är till någon som vill ha dem?!” (SLUT CITAT)

  HUR KAN EN ENDA MÄNNISKA TRO ATT RYSSLAND UTGÖR ETT HOT MOT SVERIGE???
  Skulle Ryssland ha en gemensam gräns med Sverige skulle Putin tvingas bygga en minst 6 meter hög mur mot Sverige. Ryssland vill inte ens ta i Sverige med en tång. Ett sådant moraliskt bottennapp som Sverige – hur kan någon enda person tro på att Ryssland vill annektera vårt land i sitt territorium?

  Vi lever i en värld där människor börjar vara rädda om sin kultur och sitt eget land. Inget land vill stjäla andra länders territorium i dagens värld. Till och med en död höna vet detta – ingen vill kriga som förr i tiden. Nästan alla krig de senaste 50 åren på jordens yta ”bär CIA:s prägel” – precis som världens mest kända fredsforskare Johan Galtung uttrycker sig.

  Att Sveriges politiker ser ett militärt hot från Ryssland är faktiskt hårresande sjukt. Ryssland skulle betala vad som helst för att slippa integrera Sverige inom sitt territorium. Sverige är en kulturell cancer i det stolta ryska folkets ögon. Det ryska folket har fått se vissa program från Barnkanalen i rysk TV. De har redan sett nog. Kiss och bajskulturen hör inte hemma i Ryssland.

  NU ÄNTLIGEN FÅR VÅRT LAND EN HISTORISK CHANS.
  Trump har räddat världen från krigshyenan Hillary. Orchernas arméer samlas för att attackera Trump – men se skingras snart. Deras tid är över. De kommer att besegras. Snart får vi börja dränera träsket i Sverige. Då får vi börja andas sanningens luft – och slippa skitlukten från Sveriges Televisions underhållningsprogram.

  Gilla

 13. Pelle skriver:

  10 Signs Of Our Global Awakening

  http://www.activistpost.com/2017/01/10-signs-global-awakening.html

  What DON’T they want you to know? Eurocrats now making record numbers of EU laws in SECRET
  http://www.express.co.uk/news/politics/758166/European-Union-Eurocrats-more-laws-secret-shock-investigation

  Gilla

 14. Hans Nilsson skriver:

  Trump har gett klartecken till två oljeledningar som skall byggas med stålrör tillverkade i USA. Beslutet om murbygget mot Mexiko är troligtvis barra timmar bort. Du har helt rätt Brage den Svenska samhällskroppen har så långt framskriden cancer så frågan är om inte allt hopp är ute. Jag ser i dagsläget ingen medicin i landet som är kraftig nog att rå på denna aggresiva cancerform.

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  Donald på twitter! Han kör hårt!

  Big day planned on NATIONAL SECURITY tomorrow. Among many other things, we will build the wall!

  If Chicago doesn’t fix the horrible ”carnage” going on, 228 shootings in 2017 with 42 killings (up 24% from 2016), I will send in the Feds!

  Congratulations to @FoxNews for being number one in inauguration ratings. They were many times higher than FAKE NEWS @CNN – public is smart!

  I will be asking for a major investigation into VOTER FRAUD, including those registered to vote in two states, those who are illegal and….

  Gilla

 16. Pelle skriver:

  Trump’s Infrastructure Plan: Public Investment, Private Profit

  Worldwide Container Woes Now Hitting German Banks
  http://www.thedailybell.com/news-analysis/worldwide-container-woes-now-hitting-german-banks/

  Har ibland undrat hur det skulle se ut om man ställde diagnosen staten som psykopat.

  Företag/Organisationer som psykopat
  http://www.bankrattsforeningen.org.se/psyko.25.html

  Gilla

 17. Brage Norin skriver:

  STACKARS STACKARS MÄNNISKOR.
  Nu har även Alan Greenspan talat ut. ”Eurons arkitekt” i London har talat ut. Flera personer som mottagit Svenska Riksbankens pris i ekonomisk vetenskap – det s k nobelpriset i ekonomi – har talat ut. Världens mest kända fredsforskare Galtung har talat ut. Mario Draghi – som var VD på Goldman Sachs när banken fifflade till Grekland räkenskapsböcker för att göra det möjligt för Grekland att bli medlem i EU – han förstår naturligtvis också. ECB har i dagarna detonerat en bomb. Italien måste betala en gigantisk summa för att kunna bryta sig ur EU – prissumman har fastställts Det handlar om tusentals miljarder svenska kronor.

  Varför har det plötsligt blivit möjligt att lämna EU? Svaret är enkelt. ECB vet att Italien och Grekland måste ut ur unionen.

  DE ENDA SOM INTE FÖRSTÅR NÅGONTING ÄR MEDBORGARNA I EU.
  Garanterat lever 99 procent av människorna i EU i en fantasivärld som de själva skapat. I denna värld finns inga kruttunnor som exploderar. Av de som skriver om riskerna för ett italienskt bankhaveri – tar nästan ingen in den obehagliga sanningen i sin hjärna. Hjärnan kortsluts på något mystiskt sätt. Märkligt nog vandrar nästan alla rakt fram som zombier.

  ENDAST EN DÅRE TROR ATT ITALIEN LÅTER SIG PLUNDRAS AV EU/TYSKLAND.
  Snart fattar hela Italiens folk att landet måste återvända till sin gamla valuta och lämna Euron. De italienska bankerna är dödsdömda – repet är redan kopplat runt halsen. Att stanna kvar med euron som valuta är självmord för landet. Italien har förlorat tiotusentals välutbildade ungdomar som flyttat till andra välmående EU-länder – framför allt Tyskland. Italien har precis som Grekland och Spanien och många andra länder i östra Europa dränerats på sina mest välutbildade ungdomar. Italiens folk kommer under inga som helst omständigheter låta sig ruineras ytterligare genom det förbannade EU-projektet.

  Italien har ovanpå detta galopperande cancer. Det är den Italienska maffian som stormat bankerna och med pistolen i hand tvingat loss ”lån” från bankerna. Precis tvärtemot alla andra länder i EU har lån som aldrig kommer att återbetalas exploderat under de senaste fem åren – efter finanskraschen 2008 – 2009. Andra länder har lyckats få ner sina”NPL”-lån (Non-Performing Loan) – medan Italien under samma period har fördubblat dem.

  Det är ännu sjukare. Italiens produktivitet har avstannat i över ett årtionde. Italien är på väg att kollapsa – hela nationen är på väg rakt ner i avgrunden.

  DET BLIR TYSKLAND SOM FÅR TA HUVUDSTÖTEN.
  Dra inni helvetet vad som väntar EU under innevarande år 2017. Det franska presidentvalet vars andra omgång sker den 7:e maj i år blir ännu en spik i kistan för EU. Hela EU:s utrikespolitik gör tvärstopp.

  TRUMP SÄTTER OCKSÅ STOPP FÖR MILITÄRA PROVOKATIONER OCH HANDELSKRIG MOT RYSSLAND.
  Men de svenska hönorna i Sveriges Riksdag fortsätter att kackla som om ingenting hänt. Det verkar inte finnas en enda politiker i Sverige som har sunt bondförnuft. Det behövs bara sunt bondförnuft för att förstå. Vi måste slå av alla kontakter med alla former av svenska massmedia för att kunna vakna upp i den nya värld som snart är verklighet. Vi duschas av lögner i samma stund som vi slår på nyhetssändningarna. Vi blir hjärntvättade.

  Hatkampanjen mot Ryssland måste upphöra. Inget folk i världen är så lyckliga som människorna som bor i Krim – de har återförenats med sitt fosterland Ryssland. Fy fan vad de trakasserades av nazi-regimen i Kiev. Nu är de fira. Folket jublar!

  Snart befriar sig även Ukrainas folk från terroristerna som tog makten i Kiev efter den CIA-organiserade kuppen i landet. Jag känner det så tydligt – Ukraina kommer att befrias av sitt eget folk. Putin behöver inte lyfta ett finger. Ett sorgligt faktum är att Ukrainas folk inte kommer att förlåta. Det blir en våldsam folkresning. En ny flyktingvåg är att vänta.

  ALLIANSEN CIA – EU HAR TAGIT SLUT – VAKNA FÖR GUDS SKULL!
  Fårflocken i Sverige måste vakna upp. Problemet är att sanningen inte har en chans att nå ut i tid. Det är för sent. CIA:s femtekolonn i vårt land har skadat Sverige obotligt. Stackars alla snälla förvirrade svenskar,

  VAR VÄNLIG OCH INSE ATT ETT FALL AV EU LEDER TILL ETT FALL AV DOLLARN.
  Det blir kolsvart ett helt årtionde i väst. Redan i år faller mörkret över väst.

  Sorry – Brage Norin

  Gilla

 18. Martin Larsson skriver:

  Brage:

  Jag vill så gärna veta vad som händer med alla utomeuropeiska invandrare som har kommit till Sverige. Vad händer med judarna och zigenarna som har bott här i flera hundra år. Blir vi av med dom alla när Italien och världen kraschar? Eller kommer det finnas kvar så pass många utlänningar att Sverige aldrig mera blir svenskt?

  Gilla

 19. Brage Norin skriver:

  SVAR: Martin Larsson.
  JAG KAN NATURLIGTVIS BARA SPÅNA IN I FRAMTIDEN
  Östra Europas länder drabbades mycket illa efter Sovjetunionens kollaps. Västra Europas länder kanske kommer undan lindrigare. Öst har famnen öppen. ”Eurasia” kännetecknar vårt nya århundrade. Hela Europa och Asien återförenas. Jordens största sammanhängande landmassa kommer att knyta affärsband och vänskapsband som aldrig förr. En försiktig blandning av folken i öst och folken i väst är på gång. Denna integration kommer inte att skapa svåra konflikter.

  Jag ser också en blandning mellan folken i Nordafrika och folken i Västeuropa. Denna våg kommer snabbt och utlöser svåra sociala konflikter. Mellanösterns folk kommer gissningsvis att återvända när CIA:s alla krig upphör. Den som präglats som barn i exempelvis Syrien längtar alltid tillbaka till sin egen kultur. Jag tror att freden lägrar sig ganska snabbt i Mellanöstern och att stora mängder flyktingar återvänder till sina hemländer.

  Däremot kommer stora invandrarskaror från Nordafrika att söka sig norrut mot Västeuropa. Jag älskar själv den afrikanska livsstilen. Jag vill lyssna på sagor vid lägerelden, dansa och höra trummornas ljud och leva för dagen. Min ande gillar inte att vara en kugge i ett stort ekorrhjul.
  Men kulturerna krockar. Det blir konflikter mellan folken från norr och syd – men inte mellan folken i öst och väst. Det gamla Sverige finns icke mera – det blir sig aldrig mera likt.

  Våra politiker som vi själva valt, är inte stolta över vårt svenska kulturarv. Astrid Lindgren, Evert Taube, August Strindberg, ABBA och de svenska dansbanden står politikerna upp i halsen. Våra politiker vill inte ha kvar nationalstaten. Politikernas handlingar bevisar detta påstående, Deras ord är bara trams. Vi är inte självständiga. Sverige har styrts av CIA i över ett halvt århundrade. Skadorna är fruktansvärda. För den som värnar om den svenska nationalstaten och svensk kultur är ”globaliseringen” en katastrof. CIA:s femtekolonn i vårt land har upplöst Svea Rike.

  DET BLI EN DJÄVULSK KATASTROF I EU NÄR DOLLARN FALLER.
  Endast Norge kommer undan. Det är norra Norges fjordar som gäller. Den svenska fjällvärlden känns också trygg, Bostadskraschen i Sverige är strax här. Det blir ett helvetes uppvaknande för miljoner svenskar som trodde att de var rika. Stackars alla drömmare.

  Sanningen om framtiden vet ingen. Jag bara spånade lite framåt i tiden / Brage

  Gilla

 20. Hans Nilsson skriver:

  När bostadskraschen väl är ett faktum och de överskuldsatta svenskar får lämna sina bostäder löses bostadskrisen för invandrarna direkt.. Bankerna kan då hyra ut de tomma husen till kommunerna som då kan få tak over huvudet på de invandrare som blir kommunplacerade. Fler skulle ta efter Göran Perssons bästa uttalande ”Den som är satt i skuld är inte fri”. Många skulle också följa min uppmaning utan dröjsmål ta jägarexamen.

  Gilla

 21. Mensan skriver:

  Du har vissa godbitar in dina alster, synd bara att du är spritt språngande galen. Allvarligt tycker jag att du ska söka hjälp, jag tror det skulle vara bra för dig.

  Gilla

 22. Jimmy skriver:

  Ingen bryr sig. Tänkte att du kanske ville veta det men i din uppenbara psykos så tränger nog inget in. Gud finns inte, jorden är uppkommen ur slumpen och så är det. En dag kommer vi alla dö och grävas ner och där slutar det. För att veta hur det är efter döden så kan du fråga dig själv hur det va innan du föddes. Precis likadant är det när man dör, ett totalt ingenting.

  Gilla

 23. Brage Norin skriver:

  ALLA STORA VETENSKAPSMÄN – nästan utan undantag – tror på att det finns någon form av medvetande bakom skapelsen. Sir Isaac Newton brukade visa upp sin tumme som ett ”Gudsbevis”. Albert Einstein såg Gud som en outgrundligt kosmiskt maskineri. Han såg allt som sker som förprogrammerat. Niels Bohr vände sig mot Einsteins ”deterministiska” syn på Gud. Einstein fällde i en debatt med Bohr yttrandet ”Gud spelar inte tärning”; Stephen Hawking säger att Gud spelar visst tärning – de svarta hålen bevisar att Gud ibland kastar tärningarna där vi inte kan se dem. Frågan om ”döden” ruvar inom oss hela tiden vare sig vi är medvetna om det eller ej. Det är ett friskhetstecken att tänka på de riktigt stora frågorna. Man behöver inte ha drabbats av en psykos om man är säker på att människan är både kropp och själ.

  Jag har under hela min ungdom varit en ”rykande” ateist. Jag insåg tidigt att hela universum sjuder av liv – även av intelligent liv. Jag var säker på att misslyckade skapelser som inte förstår att leva på naturens villkor går under – medan verkligt intelligenta livsformer överlever. Jag trodde på en slags galaktisk evolution som gynnar verkligt intelligenta livsformer och rensar ut misslyckade livsformer. Nu på gamla dar har jag svängt fullständigt. Jag hade FEL!

  Gilla

 24. Daniel Hansson skriver:

  Om Gud nu skulle stå bakom Putin och Trump, och Madonna m.fl. är ”onda”… Japp, det gör det väldigt lätt att välja sida i den yttersta kampen. Jag skulle hellre ställa mig bakom Lucifer än en så pass ond gud som beskrivs som ovan.

  Gilla

 25. CastoroPollux skriver:

  Martin Larsson
  Hamburger-, kebab-. pizza-, skräpmats-generationen undrar vad det blev av Svensk kultur? Sätter man sitt hopp till flyktiga tunna visioner utan bärighet kan det bara sluta i missnöje och de partier som blir valda under dessa premisser brukar inte vara längre än att de hinner dra med sina följare i både helvetet och undergången.

  Gilla

 26. Pelle skriver:

  Adam Curtis HyperNormalisation 2016

  Gilla

 27. Rickard skriver:

  Har du funderat på bli fantasy färfattare? 🙂

  Gilla

 28. Helena Palena skriver:

  Nä! Men där kunde man ju få spåna, skrodera och hitta på vad som helst! Det skulle nog vara kul. Kunde man väva in astrologi, gudinnorna och numerologi i en salig blandning. Sci fi kanske har en stor krets av läsare. 🙂

  Gilla

 29. Pelle skriver:

  Paul Craig Roberts Trump Brexit Interview

  Gilla

 30. Chris Johanson skriver:

  Jordskredsseger

  Gilla

 31. Chris Johanson skriver:

  Forts. ????? föll vist bort !

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.