Rosa pussy hats for Trump!

Kloka ord från Lasse! En mäktig man som omges av barn och kvinnor kan enligt min mening inte vara en dålig man, far eller människa.

trump-omgiven

Titta bara på lillpojken till vänster. Han ser ut att trivas och att det är mycket som sker bredvid Farbror John, skriver Lasse. Instämmer till fullo!

I föregående inlägg finns det bra kommentarer! Hans Nilsson skrev en bra kommentar som Orglasse berömde. Här kommer svaret från Hans:

”Tack för stjärnorna orglasse. Vi får hoppas att många människor kommer till insikt om att livet kan vara betydligt mer än glitter och glamor. Ett jordnära leverne ger betydligt mer näring år själen än miljoner på banken. Jag skulle givetvis inte tacka nej till en drömvinst på lotto men jag skulle inte sätta mig på så höga hästar att jordkontakten försvann. Vann jag mycket pengar skulle jag köpa mig ett 20 tunnlands ställe att pyssla med.”

Hans du får flytta till Ryssland! Putin är så smart så han begriper att jorden är viktig och att det är av den vi lever. Således delar han ut jord! Det gör inte Stefan Löfven! Vad gör han egentligen mer än skor sig själv?

Nu är Trump president och idiotjävlarna i världen går i lämmeltåg och protesterar! Sjukt! Borde dom inte jubla. De går Soros, Obama och Hillarys ärenden fast dom begriper det inte själva duperade av media under långliga tider som dom är. Rapportörerna njuter av att tala om vilka folkmassor som går emot Trump. Säger bara Rolf Porseryd i fyran. Notera hur han byter fot och gungar till sen han levererat det han tjänar pengar på.

Och det här med dom rosa pussy hats vill jag inte ta in en bild på. Ni får kolla själva. Det är bra att man lär ut hur man stickar och virkar. Men det är inte bra att man demonsterar mot en man som kan göra något åt eländet i USA (och världen). Som sagt: Tacka Soros! En man som Sverige rullar ut röda mattan för. Visst är världen sjuk? Visst är den!

Läs: Thousands of women will wear pink ‘pussy hats’ the day after Trump’s inauguration

Uppdatering: Trump börjar redan leverera. Tar bort allt om climate change på Vita husets hemsida!
http://motherboard.vice.com/read/all-references-to-climate-change-have-been-deleted-from-the-white-house-website

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Rosa pussy hats for Trump!

 1. Brage Norin skriver:

  PUTIN OCH TRUMP MÅSTE VARA UTSÄNDA AV GUD.
  Ondskans politik att infiltrera och splittra, att söndra och härska, att bilda taktiska allianser, att starta krig, att organisera inbördeskrig, att planera militärkupper, att bygga legoarméer, att muta sig fram ekonomiskt, att försöka korrumpera hela världen med dollar – hela denna epok är snart förbi. Ett tusenårigt fredsrike är på väg. Oj vad vi har fått vänta länge på denna historiska stund. Må kraften vara med er bägge två.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Janne Pettersson: Hade media läst på och inte sprungit Soros anhang till mötes, hade dom vetat att kvinnorna inte vandrar mot TRUMP. Dom vandrar för kvinnors lika värde i första hand. Dom vågade nog inte så länge Soros styrde USA. Skulle dom vandra mot TRUMP och för Clinton och Soros, vore det en marsch för krig och kommande generationers ickerätt till en fredlig uppväxt. Då vore dom ju galna och borde låsas in. Det är medias tolkning folk tror på.

  Min kommentar: De vandrar för kvinnors lika värde i första rummen men media vrider det till att dom demonstrerar mot Trump. Soros betalar 50 dollar till varje som vill protestera.

  Gilla

 3. Helena,

  Maybe the issue is not so much Putin and Trump relative to the women’s protest, but rather this:-

  1. Trump campaigned that as soon as he entered office he would repeal the Affordable Health Care Act.

  2. Trump, true to his word, signed an Executive Order relative to health care, the same day of his inauguration.

  3. The idea of affordable health care is important to all persons in the US and especially women for reasons related to abortion, paid maternity leave and other issues specific to women’s health and rights.

  So – the women are protesting to ensure that much of what Trump campaigned on has a direct adverse effect on women’s rights. I think that is the point.

  Gilla

 4. Hans Nilsson skriver:

  Trots alla miljoner har inte uppfostran av barnen åtsidosatts. Baron Trump är kanske ett President ämne om ett antal år. Helena tack för tipset om Putins Ryssland men jag har trampat den Skånska myllan sen 1953 och kommer så att göra tills jag skall vila i den tillsammans med mor och far.

  Gilla

 5. Brage Norin skriver:

  TOTALT KAOS I GÖKBOET.

  USA:s ubåtsbaserade ”strategiska kärnvapensystemet” – the submarine-based strategic nuclear weapons system -saknar fungerande bärraketer. De gamla tillhör STENÅLDERN. Trident II raketen som testades för första gången på fyra år – i maj 2016 – blev ett nytt fiasko. Den nya ”missilen” har bara testats fem gånger tidigare. Den måste utvecklas vidare för att kunna tas i bruk. Varje missil kostar över 20 miljoner dollar. Amerikanska krigsindustrin Lockheed Martin tillverkar missilen. Projektet är ett stormfiasko.

  USA:s nya stridsflygplan F35 är ett ännu sjukare stormfiasko. Nyvalda president Trump har tagit upp vansinnesprojektet under sin valkampanj. Det blir dyrare och dyrare – men ingenting blir färdigt. Planet är redan föråldrat – innan det kan ersätta föråldrade stridsflygplan.

  USD:s hangarfartyg saknar fungerande elektronik. Radarsystemen, system för avfyrning av missiler – all elektronik slås enkelt ut av ryska stridsflygplan med modern störningsteknik. Nu ska alla gigantiska skrov förses med fiber för att förhindra möjligheterna att metallskroven ska kunna utnyttjas för att slå ut hangarfartygens elektronik. Åtgärden är fullständigt galen. De stora amerikanska hangarfartygen är som flytande ankor. Både Ryssland och Kina har missiler som ”förvirrar all elektronik” på dessa gamla krigarskepp från stenåldern. Alla sänks på en minut vid ett storkrig. Någon enstaka amerikansk militär med IQ över fyra har fattat det. USA är slut som militär supermakt.

  USA kan inte ens sköta transporterna – varken till eller från – ISS. Putin är snäll och låter projektet fortgå några år till. Men sedan slocknar den roterande stjärnan runt jorden – symbolen för det amerikanska imperiets fall.

  USA kan inte länga trycka dollar – ingen köper amerikanska ”bonds” längre. Varför får vi inte läsa om detta i pressen? Där för att vi lever i lögnens värld. Vi lever i den s k ”fria” världen – den förljugna världen. USA är i konkurs. Försöket att krossa alla nationalstater i Västeuropa och att förstöra demokratin har misslyckats. EU-försöket har misslyckats. Människorna vill inte leva i ”globalisternas” värld. Vi har äntligen fattat vilka som är folkens fiender.

  Vi vill inte ha en värld där 8 personer har lyckats samla på sig halva världens ”förmögenhet” – i frihets namn. Vi har fattat att er frihet handlar om att stjäla. Vi vill inte ha en bankdiktatur i världen. Vi tänker krossa er – edra sjuka sin.

  Trump tänker rädda det som räddas kan i USA. Hans uppdrag är hopplöst. Men han sätter sitt liv på spel för att rädda nationen från ”The Fiscal Cliff”. Det finns ingen annan väg än att industrialisera landet igen. Hela den gamla världen rasar samman mitt framför ögonen. Världen befinner sig i ett chocktillstånd. Inte en enda hjärna är fri. Alla sitter mer eller mindre fast i en värld som inte finns mera. Vi har förlorat förmågan att tänka. Den svenska riksdagen har blivit ett hönshus. Sjuka omvärldsanalyser styr vår politik. Men politikerna i Washington slår alla rekord – fram till nu. Washington har varit ett rent dårhus i årtionden.

  USA ÄR ETT GÖKBO.
  USA har styrts av galningar, psykopater, pedofiler och perversa ledare under Bill Clintons, George W Bushs och Obamas alla presidentperioder. INGEN HAR STYRT LANDET. USA är ett gökbo i konkurs. Trump har fått en mycket otacksam uppgift – att rädda ”det som räddas kan”. Jag upprepar ännu en gång – må kraften vara med dig Trump.

  Putin lyckades till slut rädda Ryssland. Det tog över ett årtionde att vända utvecklingen. Nu är han hela den sanna världens hjälte. Må du få samma framgång. Du blir även du en hjälte. Gud välsigne dig.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 6. orglasse skriver:

  Bravo Brage

  Det du skriver visar att du verkligen är påläst. Det är så här illa med USA. Plutokratin har rånat landet och dess befolkning. USA:s söner har man sänt ut i idiotiska krig, och de kommer hem i kistor eller som totalt urblåsta vrak. Självmorden bland USA:s soldater är cirka 25 stycken per dag eller åtminstone var de uppe i den siffran ett tag.

  Vägar och järnvägar i USA är helt nedslitna. Deras broar är på väg att förfalla totalt. Landet är på väg mot konkurs och handelsunderskottet har legat på 60 – 80 miljarder dollar per månad nu i ett årtionde. Man köper allt utifrån. USA:s industri flyttade iväg och jag såg en siffra på 76 tusen företag som lämnat sitt hemland för att producera de varor man alltid tillverkat i USA men nu gör i låglöneländer. Därför är det bra med en importskatt på 35 % som Trump sagt sig vilja ha.

  Alla länders folks värsta fiender är Plutokratin. De är dessa parasiter som skall avväpnas. Görs detta inte i tid kommer 1789 års Franska revolution att vara ett förspel på det som kommer. Eller som Hasse o Tage sa, de högg huvena av dem som korvskivor.

  Folk svälter, folk lider, folk saknar allting, ett liv är inte värt ett skit, och sedan finns det de som är 100 – tals miljarder i privata förmögenheter, eller som bankirfamiljen Rothschilds som ska äga en fjärdedel av Världens samlade förmögenhet. Rothschilds är sionister.

  Vi som är nationalister vi kämpar för vårt land, vårt folk, och vår kultur. Men för den delen vill vi även att alla andra folk ska ha rätten till sin egen lycka, och därför skall orättvisor bekämpas var de än pågår.

  Ett USA som vaknar och återgår till sina grundvärderingar är inget som är fel för oss, vi har en gemensam fiende och det är Plutokratin och alla dessa hemliga kabaler de har.

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Brage: Bra! Lite militärteknik som inte funkar är vad vi behöver. Hangarfartyg i all ära – men ack så lätta att sänka! Gud så bra! Framtiden är ljus! 😛

  Gilla

 8. Anna skriver:

  Superbra Brage!
  Vill lägga till ytterligare ett viktigt perspektiv varför USA kan inte längre härska över världen. Tänk på dessa ca 900 militärbaser runt hela världen. Tänk vad dessa baser sväljer pengar, vad dessa vasalstaters elit kostar för att tillåta existensen för USA i sina länder. Alla dessa vapenarsenal som är utspridda i hela världen och riktade mot Ryssland, Kina!
  Men var finns militära krafter som kan försvara USA på hemmaplan när hela världen har fått nog och vill bekämpa djävulen vid dennes uppkomst? Var finns resurser i USA att skydda landet och dess befolkning? En svag gissning! Deras försvar är 80 % utspridda i hela världen…den resterande 20 % är svagare än Bulgariens militära försvar!
  Tänk vad Ryssland, Kina har koncentrerat sina militära försvar inom landet. Detta kommer att bli oslagbar vid angrepp!!!. Rysslands och Kinas urgamla befolkning med lojalitet till Kulturen och landet är det bästa kämpar. Inte ens ISIS brutalitet överträffar deras Motivation att skydda sina länder.
  USA har utarbetat och även genomfört på senaste århundradet en ofattbar brutal agression mot världen men har de en B PLAN när de själva behöver ta till försvar…….Det finns ett enda ord: NJET!

  Gilla

 9. Brage Norin skriver:

  JAG BEGRIPER MIG INTE PÅ POLITIKER. Låt mig ta ett exempel – vindkraften.
  Jag har undervisat om energifrågor i hela mitt yrkesverksamma liv. När jag startade för 40 år sedan betydde vindkraften ingenting. När jag avslutade min yrkeskarriär betydde vindkraften ingenting. Nu tio år efter att jag avslutat min karriär betyder vindkraften fortfarande ingenting för världens energiproduktion.

  VARFÖR? DÄRFÖR ATT EL FRÅN VINDKRAFT INTE KAN LAGRAS I STOR SKALA.
  Därför blir småskalig tillämpning av vindkraft det enda möjliga. Det är hur enkelt som helst att fatta. Alla mina elever har efter några lektioner om vindkraft fattat galoppen – alla utom en som hoppade av kursen om vindkraftsteknik i vredesmod.

  PRECIS ALLA MED SUNT BONDFÖRNUFT FATTAR. LIKA FÖRBANNAT BESLUTAR POLITIKER OM EN STORSATSNING PÅ VINDKRAFT I MARKBYGDEN I PITEÅ KOMMUN.
  Maud Olofsson var minister. Jag skrev sanningen i lokalpressen – att det var bättre att elda upp pengarna vid första-maj-brasan än att förstöra så fin natur. Alla andra akademiker som förstod höll käften. Maud Olofssons son var på något sätt inblandad – i något företag som var knutet till jätteprojektet – ett mångmiljardprojekt.

  NU HAR DET SJUKA PROJEKTET RUNNIT UT I SANDEN.
  Vinden står stilla i Markbygden flera hundra gånger per år. Vad i helvete ska vi med el som försvinner och går på det sättet? Naturligtvis är det bara en störning av elnätet här uppe i Norrbotten. Jag vill inte fördjupa mig i hur galet detta jätteprojekt var – men det var den sjukaste
  energibeslutet i svensk historia.

  VARIFRÅN KOMMER ALLA VETTVILLINGAR INOM POLITIKEN?
  Finns det inga politiker som har sunt bondförnuft? Finns det inga politiker som har insett att folken i Europa vill ha kvar sina demokratiska rättigheter? Finns det inga politiker som är stolta över att vi själva får bestämma hur vi vill ha det i vårt eget land? Fattar de inte att EU-projektet är ett
  försök att upplösa demokratin i länderna inom EU? Fattar de inte att svensk integration är ett enormt misslyckande? Fattar de inte att skolan håller på att haverera? Fattar de inte att sjukvården går på knä? Fattar de inte att Sverige ska ge fan i att skicka soldater till främmande kulturer – för att slåss för den förljugna västvärlden? Nej – de fattar det inte!!!

  Jag tror att de är mer eller mindre ”blåsta” allihop. Kanske därför de gillar vindkraft. Viktigaste uppgiften för svenskt vidkommande är att ”dränera träsket” – Sveriges Riksdag.

  Gilla

 10. Josef Boberg skriver:

  Heja Donald Trump !

  Tänk er att Sverige hade en regeringschef som lovade återföra makten till folket – så förstår ni ! https://anthropocene.live/2017/01/20/tank-er-att-sverige-hade-en-regeringschef-som-lovade-aterfora-makten-till-folket-sa-forstar-ni/

  Gilla

 11. Hans Nilsson skriver:

  När man kollar på SVT Forum, s debatter seminarium och andra sammankomster så är det samma personer som roterar runt som debattledare, föreläsare och panelister. De känner varandra utan och innan. Detta är inavel av värsta sorten. Vi i Sverige skulle verkligen behöva en Donald Trump eller Viktor Orban omedelbart.

  Gilla

 12. Pingback: Madonna suger kuk och hatar den ursprungliga cellen: Familjen! | Helena Palena

 13. Anna skriver:

  Viktor Orban talar för sitt folk om friheten och om en enad Europa med enastående mod och övertygelse!

  Gilla

 14. DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNANDE APPLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅDÅSKOOOOOOOOOOOOOOOOOOR för Dig, Brage Norin OCH HELENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.