Trump kör hårt med Big Pharma! Var Usama bin Laden i Falun? Är Ernman god?

usama-i-falunDet finns tre falanger i topp som strider med varandra. Inte undra på att gänget Obama/Hillary/Soros är skärrade. Det kommer in nya spelare på banan och en ny domare som ännu inte är inlullade i systemet. Klart det blir oro överallt och hela vägen ända in i våra myndigheter. Rätt åt Löfven och förståsigpåarna som var för Hillary.

Det är fint att vara godhetsknarkare som Malena Ernman och Henrik Schyffert t ex. Som avskyr SD och kallar alla som är emot invandringen för rasister. Är Ernman så god egentligen? Har hon sin niorummare full med flyktingar? Nej! Hon vet vilken slipsten som ska smörjas. Så här skriver Johannes Haglund i ett inlägg på Facebook:

ernman

”En av de mest avskyvärda människorna som har fritt spelrum i ”svensk” TV är som de flesta vet ”Malena Ernman”. Varifrån tror ni att hennes förakt för ett självständigt Sverige kommer? Här poserar hon glatt med USAs f.d ambassadör i Sverige, Mark Brzezinski, son till den ökände krigshetsaren och förste ledaren av den imperialistiska trilaterala kommissionen, Zbigniew Brzezinski.
Mark Brzezinski har i Bonnierägda TV4 även han fått chansen att göra sig ”folkkär”.
Till höger syns frugan Natalia Brzezinski, vd för Symposium Stockholm, dit bl.a vapenexportören och bankägaren Wallenberg är inbjuden som talare.
I en intervju för Breakit förklarar Natalia stolt att:
”Det är väldigt osvenskt hela konceptet.”
Nej, Symposium Stockholm är verkligen inte svenskt. Det är amerikanskt. Som hela detta landet. Daniel Ek, grundare av Symposium Stockholm är också grundare av musiktjänsten Spotify. Vid ett personligt möte med krigsförbrytaren och massmördaren Barack Obama, har denne, aningen lättsamt, frågat Natalia Brzezinski om hon kan fixa jobb åt honom på Spotify. Något som Daniel Ek, ungefär lika lättsamt välkomnat.
Så, ni som tror att Malena Ernman pissar på Sverige för att hon är någon form av helgon och anti-rasist, så… nej. Hon är helt enkelt en entusiast av amerikansk imperialism, och centraliserad makt. Om någon tror att USAs nuvarande ambassadör i Sverige är en mindre bankstyrd individ, så tror ni fel.
Azita Raji:
Efter en karriär på investeringsbanker i New York ägnade hon sig sedan 2008 på heltid åt politiska frågor, och arbetade bland annat med Barack Obamas presidentvalskampanjer. Hon tillträdde, som första kvinna, i mars 2016 posten som USA:s ambassadör i Stockholm. Azita Raji är gift med Gary Syman, en tidigare partner i Goldman Sachs.”

Vi har en enorm flyktingström i Europa därför att banksystemet gynnas av det. Anglosionismen som genom BIS-systemet styr politikerna och ekonomin. De flesta tror att det är politikerna som styr. Nej! Bankerna har makten. Skapar pengar ur ingenting och tar sen ränta på luft. Gynnas av varje själ som får ett konto.  Här på min ort får flyktingarna som söker asyl sina pengar insatta på ett Ica-konto! Vad säger Coop om det? Om det brakar går samhället in och räddar bankerna och vi får betala kalaset via skatten. Inte undra på att dom vill fortsätta att sko sig. Ska inte banker jobba under samma förutsättningar som andra företag? Glöm det! Banken är inte ett företag. Banken ÄR den verkliga staten och makten!

Snart är kontanterna borta. Sverige är en experimentstat. Använd kontanter! Ingen affär i Sverige kan vägra ta emot kontanter enligt lagen. Utnyttja den medan tider är. För blir det chip i handen är det kört. Då är du en fullblodsslav. Malena Ernman är en  ambassadör för den Nya Världsordningen vare sig hon begriper det eller inte.

Var tog Usama bin Laden vägen? Han som var i media morgon, middag och kväll för inte så länge sedan. Jo, han ersättes av Ryssland som skrämselobjekt i media. Tänk att hela familjen bin Laden var i Falun 1971 på semester. De var förtjusta i Dalarna där dom tittade på gruvor.

Ur AB:  Hela familjen på Sverigesemester
Här, framför Büréns herrekipering i Falun, står världens mest jagade man – terroristledaren Usama bin Ladin.
Han tittar in i kameran.
– Visst är det Usama. Det ser man på hans leende, säger Christina Åkerblad.
Bilden togs en solig dag 1971. Den visar 22 medlemmar i familjen bin Ladin på besök i Dalarna. Usama, 14 år, står som nummer två från höger.
– Det har visserligen gått över 30 år sedan jag såg honom. Men visst är det Usama, säger Christina Åkerblad till Falu Kuriren.

Trump skärrar på. Lägger hinder på alla upptrampade stigar som Bill Clinton, George Bush och Obama krattat och putsat på. Det var Bill som släppte in AIPAC i administrationen och som tagit över. Så är Trump med i smeten eller inte? Ny är han i alla fall. Han kan vara med med ett nytt uppdrag. Det som sker makes sense om man tänker på att muren föll för att sovjet var dränerat. Folk kunde inte sugas ut mer. Och nu ska Donald göra Amerika great again och får mandat av NWO att göra det. NWO må ha flyttat sina intressen till Kina men när det sen i sin tur är dränerat så vill man återgå till ett flourishing USA igen och suga på. I alla fall kör Donald hårt. Han gillar inte vacciner och tror att det ger autism t ex (den 10-årige sonen sägs vara autistisk och då lär man sig the hard way). Nu är det förhållandet big pharma och federala myndigheter som får sluta leka och sko sig.  Skulle vi inte behöva en Trump vi också! Våra företrädare gör så dåliga affärer så ett par stödstrumpor kostar 6 000 kronor! Finns det ord? Sanningen Björn Rosengren är nog den att det är Sverige som är den sista Sovjetstaten och inte Norge!

”Donald Trump is draining the pharma swamp. In a stunning announcement made this morning, Trump said he would end the monopoly pricing racket of how drug companies do business with the federal government. We’re talking about over 300 billion worth of drug spending each year by the federal government. With basic competitive bidding, Trump will be able to slash this dramatically.” Läs mer på Natural News.

…….

 

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

17 kommentarer till Trump kör hårt med Big Pharma! Var Usama bin Laden i Falun? Är Ernman god?

 1. Sofia skriver:

  Högfärdiga, parasiterande översittare har det funnits i flera tusen år. Sorgligast just nu är att majoriteten av det svenska folket är medlemmar i Trögfattarföreningen.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Sofia: Det är tragiskt! Om folk i gemen begrep skulle vi kunna välta skutan!

  Gilla

 3. Brage Norin skriver:

  VARNING – VARNING . VARNING – DOLLARN KOLLAPSAR!!!
  Folk blir mycket irriterade när deras trygga världsbild ifrågasätts. Hjärnan kan inte hantera obehaglig information. Detta måste ha att göra med vår överlevnad. Att hjärnan stänger av skrämmande information är med all säkerhet genetiskt betingat.

  Denna egenskap hos hjärnan är sannolikt viktig för Homo Sapiens – men ibland är det motsatsen. Vi kan lätt luras att kollektivt rusa över bergskanten – bara för att vi inte vill se stupet. Jag talar om det finansiella stupet – The Fiscal Cliff.

  Genom hela mänsklighetens historia har domedagsprofeter skrämt människor från vettet. Gång på gång har deras profetior om kommande katastrofer slagit fel. Folk har kunnat andas ut. Till slut har folk börjat förakta alla former av konspirationsteorier och de vanvettiga dårar som sprider sådana tankar.

  ATT HÄVDA ATT DOLLARN KOLLAPSAR – ÄR SOM ATT GÅ MOT EN BETONGVÄGG.
  Informationen når inte fram – oberoende av alla logiska argument i världen. Budskapet är chanslöst. De få som klarar av att hantera en så skrämmande information som att dollarn är på väg att kollapsa – är sällsynta undantag. Möjligen är även denna avvikande egenskap positiv för Homo Sapien. Mänsklighetens överlevnad kanske gynnas av att åtminstone några ser stupet innan vi rusar över kanten kollektivt.

  LÄS NU NOGA!
  Ingen nation i hela mänsklighetens historia har lyckats med konststycket att trycka pengar som helt saknar täckning – luftpengar. Varje land som tvingats göra detta desperata försök har misslyckats. Förtroendet för luftpengar går automatiskt förlorat – förr eller senare. När dollarn blev världens reservvaluta nummer ett – fick USA världen i sitt finansiella grepp. När världens viktigaste vara – olja – endast kunde handlas i dollar – då hade man världen i ett strypgrepp. Dollar kröntes till ”petrodollar” – världens kejsarvaluta.

  BLODSDOLLARN EXPLODERADE.
  Sedelpressarna i USA började köras i fyrskift. Politiska mutor strömmade ut i hela världen. Egyptens president följde husbondens röst väl och blev ägare till nästan 500 miljarder dollar – en av världens rikaste personer. Hela flygplanslaster med dollar flögs till Irak. Korruptionen exploderade. Flygplanslaster med dollar flögs även till Afghanistan. Krigsherrarnas herresäten växte upp som svampar ur jorden i Kabul och korruptionen spred sig som en löpeld. Hela den ”fria demokratiska” världens politiska etablissemang mutades med dollar. Pressen och alla massmedia i den fria världen korrumperades. Tusentals politiska journalister köptes. Allt är redan avslöjat. Tack vara nätet har den ofattbara sanningen äntligen börjat komma ut till allmänhetens kännedom.

  En politisk tsunami mot den vedervärdiga politiska korruptionen har kommit igång. Det korrupta drägget avsätts på löpande band i land efter land. Grekland försökte resa sig men tvingades ner på knä. Italien har bett den korrupta politiska ledningen att fara åt helvetet. Nu väntar Frankrike på att sopa bort det mutade slöddret från maktens korridorer. Britterna ombad patrasket i Bryssel att dra dit pepparn växer. Turkiet bröt med den förljugna korrumperade västvärlden. Egypten och Libyen och Jordanien har fått nog av västs förljugenhet. Nästan alla länder i både Nordost- och Sydostasien har fått nog. Allt har gått med blixtens hastighet.

  EN FREDSDIPLOMATI ÄR PÅ VÄG ATT SEGRA I VÄRLDEN.
  ”Inget land har rätt att lägga sig i något annat lands inre angelägenheter” – det är den nya diplomatiska grundlagen som kommer att tillämpas i morgondagens värld. Mänskligheten har förstått. Att med militärt våld erövra andra länder är extremt kontraproduktivt. Detta har öst lärt sig av historien. Den förljugna världen är på väg att lära sig samma smärtsamma läxa. Det är därför som nästan alla länder i Asien rusar in i famnen på både Ryssland och Kina. Det är därför som samma skeende äger rum i Mellanöstern. Varken Ryssland eller Kina har subversiv verksamhet på dagordningen.

  Det är USA:s politik att infiltrera och splittra, att söndra och härska, att bilda allianser, att starta krig, att organisera inbördeskrig, att planera militärkupper, att bygga legoarméer, att muta sig fram ekonomiskt, att försöka korrumpera hela världen. Mordors hela imperium – den ”fria världen” – har samverkat i alla de amerikanska massmord som pågått i årtionden runt hela vår planet.

  MORDORS RIKE KOLLAPSAR. SAURONS ONDA ÖGA SKAKAR.
  Under det andra halvåret 2016 påbörjades fallet av ondskans imperium. Alla kunniga historiker och geopolitiska analytiker och ekonomiska experter – som inte låtit sig köpas – är överens. Det finansiella stupet är oundvikligt. Dollarn kommer att falla. LÄS DENNA SISTA MENING EN GÅNG TILL – DOLLARN KOMMER ATT FALLA!!!

  Precis exakt i denna historiska stund är USA på väg utför stupet. FED kommer proklamera ett ekonomiskt nationellt nödläge – och med våld stjäla tiotusentals miljarder dollar av det amerikanska folket. FED har inget val. Världen har förlorat förtroendet för dollarn. Att sälja nya bergskedjor av värdelösa amerikanska statspapper har blivit omöjligt. Denna plötsliga förändring kom som ett blixtnedslag.

  USA HAR NÅTT VÄGS ÄNDE. Den ekonomiska grundlagen – det är omöjligt att trycka luftpengar – gäller även USA. Den amerikanska skulden har skenat i taket och en sista nödåtgärd återstår – att proklamera ett ekonomiskt ”Martial Law”. Historiens största bankstöt är på gång i USA. Många tunga historiker och ekonomer varnar – FED kommer att slå till när som helst.

  TROR NI LIKA FÖRBANNAT ATT JAG ÄR UTE OCH CYKLAR?
  Jag har ingen önskan om att skrämma folk från vettet. Jag vill sitta och fiska i de norska fjordarna under sommarnätterna. Jag vill resa och uppleva spännande miljöer. Inte vill jag att värdet på mina egna barn fastigheter ska kollapsa. Jag vill ha det lugnt och skönt under korkeken.

  Men jag ser stupet tydligt – jag måste varna.

  Gilla

 4. Pelle skriver:

  Wallenberg täljer guld på krig och flyktingkatastrof i krigens kölvatten

  http://newsvoice.se/2015/10/06/wallenberg-taljer-guld-pa-krig-och-flyktingkatastrof-i-krigens-kolvatten/

  är inte det här dubbelmoral??

  Gilla

 5. Helena Palena skriver:

  Det är för jävligt! Men här en bra nyhet! No wonder Soros jobbade hårt för Hillary. Nu har han förlorat en billion p g a att Trump vann! Ha, ha, ha! 🙂

  http://www.wsj.com/articles/billionaire-george-soros-lost-nearly-1-billion-in-weeks-after-trump-election-1484227167?mod=djemalertNEWS

  Gilla

 6. Josef Boberg skriver:

  Donald Trumps segertal finns på Aftonbladet här
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23880473.ab

  Kom ihåg att ingen är där hen är av en tillfällighet – för ingenting i den Kosmiska Planen sker av en slump – eller ?

  Trump lurade skjortan av hela det västliga etablissemanget https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1160820987298883&id=100001129798998&pnref=story

  Om hur det gick till här https://anthropocene.live/2016/11/14/trump-lurade-skjortan-av-hela-det-vastliga-etablissemanget/

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Nog händer det grejor allt! Både Putin och Trump tycker att det har gått för långt!Putin varnar för sodom och gomorra som växer fram i väst. Plus normalisering av pedofilin. Nämner pizzagate. Trump är på samma bog.
  In his 2016 Christmas speech Putin dropped some bombshells on the New World Order that were completely ignored by the Western media.

  https://www.darkmoon.me/2017/putin-has-just-exposed-the-plot-to-destroy-america/

  Gilla

 8. Brage Norin skriver:

  VILKET HISNANDE HISTORISKT SCENERI SOM ÄGER RUM I TURKIET, SYRIEN, LIBANON, PALESTINA, EGYPTEN OCH LIBYEN.
  Alla dessa länder välkomnar den ryska marina närvaron. Alla vill känna trygghet. Varje enskilt land har inte råd att skydda sina territorier mot CIA och Israel och det genomruttna EU. Även Jordanien och Irak behöver militärt stöd för att kunna skydda sina territorier mot ”främmande makt”. Jemen likaså och Oman. Alla har sett de neokonservativa sionisternas folkslakter i Mellanöstern. Varenda människa i hela regionen VET att det är CIA som hållit i trådarna för alla folkmord och all terror i Mellanöstern i årtionden. Folken har börjat hata CIA:s politik. Det har gått så långt att det börjar bli farligt för jänkare att visa sig på offentliga platser.

  Nu när ”ingen är rädder för vargen” längre, har den antiamerikanska opinionen formligen exploderat. I Turkiet. Den amerikanska turismen är redan riskabel. Det är snart på samma sätt i nästan hela Mellanöstern. Vreden mot CIA:s politik har exploderat.

  I varje land är det olika historier – men alla har en gemensam nämnare: CIA:s politik i samarbete med Israel och Saudiarabien – nästan alltid stött av EU (eller enskilda länder i EU). Ibland har även Australien och Kanada och andra stater som styrs av Mordors rike varit inblandade.’När inte Frankrike som stat varit officiellt inblandade har den Franska Främlingslegionen skickats in.

  Egypten VET att de terrordåd som drabbat landet och Sinaihalvön är ett verk av CIA/Mossad. Det är precis på samma sätt i Libyen. Obamas bombningar av den libyska staden Sirte gav inte den effekt som CIA önskade sig. I stället sprack den bräckliga allians som väst har satsat på. Det blir general Haftar som kontrollerar östra Libyen och hamnstaden Banghazi, som tar över ledningen i landet. Han vädjar om ryskt stöd. Egypten satsar alla kort på honom. Han kan skapa fred i Libyen. De länder som bombade Libyen i smulor stöder alliansen i Tripoli. CIA:s desperata försök att stärka denna falang slutade i ännu ett storfiasko.

  Både Egypten och Libyen vill få ryska marina baser till sina länder. Det är bara några månader innan USA tvingas ut från storflygplatsen Incirlik i Turkiet. I stället välkomnas ryskt flyg. Hela östra Medelhavet är på ”en historisk sekund” på väg att förvandlas till fredens hav. Folken i Mellanöstern kan äntligen se fram emot att få leva i fred. Den obeskrivliga terror som sionismen har skapat är snart över. Lättnaden är enorm.

  DET ÄR FRED I SYRIEN!!!
  Den sinnessjuka ”fria” världen rapporterar ingenting – det är nästan dödstyst. Men hela den sanna världen jublar. Putins anseende i världen har skenat över molnen. Hela FN står stilla och lyssnar noga när Putin talar. Världen älskar och respekterar Putin djupt. Många länder i EU har svängt totalt i synen på Ryssland. Vem som än blir president i Frankrike så blir det en god vän till det ryska folket och Putin. Fy Fan så CIA:s femtekolonn har skadat EU:s medlemsländer. Carl Bildt är en nationell katastrof för Sverige.

  Freden i Syrien kunde förverkligas först när banden med USA och EU bröts. Freden i Syrien en politisk succé för Putins fredspolitik. Egypten skickar tusentals fredsobservatörer för att trygga freden. Obamas misslyckande, CIA:s misslyckande, Israels och Saudiarabiens misslyckande är monumentala. EU:s agerande är om möjligt ännu mera skamligt. De desperata försöken att smuggla ut CIA:s ledning från Aleppo misslyckades. FN fick dagligen nya förslag från Frankrike, Tyskland och Storbritannien. CIA:agenterna i Aleppo var desperata. När Syriens representant i FN-byggnaden tillkännagav namnen på ett dussin agenter som infångats stannade tiden. Sanningen var sanslös. De CIA-agenter som namngavs var bara toppen på ett isberg. En vitbok är på väg där hela den nakna sanningen avslöjas. Den förljugna världen bävar.

  Det är inte att undra på att det förljugna EU hat tystnat. Freden i Syrien är inte populär i Mordors imperium. Men ondskans axelmakter USA, Israel och Saudiarabien är på väg att kollapsa. Ett bittert politiskt inbördeskrig har brutit ut i USA. Landet skakas i sina grundvalar.

  Gud har valt rätt person till uppdraget att krossa den sionistiska mördarmaffian i Washington. Trump är utsedd till uppdraget. När drakens kropp har krossats dör även drakens två huvuden Israel och Saudiarabien. Vi får världsfred. Oj vad vi längtat efter denna sund. Gud fortsätt att hjälpa oss och skydda Trump. Vi ber för honom.

  VEM FÅR NOBELS FREDSPRIS 2020?
  Självklart PUTIN. Alla kommer att jubla. Även han sänd av Gud.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 9. Banker kan tas över av staten om de går i konkurs. Folket är staten om vi väljer rätt politiker som är lojala med det svenska folket och inte tar mutor.

  De flesta pengar är idag baserade på skuld och kontroll över resurser, inte på metaller. Hur det går för dollarn är därför ovisst. Det beror på Donald Trumps och republikanernas politik.

  Natolandet Norge kommer inte ge fredspriset till Putin

  Gilla

 10. Hans Nilsson skriver:

  En vecka kvar innan vi kan pusta ut.

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Martin: Staten ska ge ut pengarna sen får banker som vilket företag som helst konkurrera om pengarna. Gör dom konkurs får dom stå för fiolerna som alla andra. Men nu är vi inlurade i Rotschilds BIS-system. Förslavningen är snart total. Se vad som hände med Saddam och Khadaffi som inte ville ha betalt i dollar för sin olja. De ville ha guld eller euro.

  Gilla

 12. Riktigt. Sverige behövde de inte invadera.

  Olof och Anna fimpades och Novemberrevolutionen tog oss från fast växelkurs och välfärd till nyliberalism och flyktingkaos.
  youtube.com/watch?v=Z95xH9Svq3k

  Landsförrädare som arbetar åt främmande makt tog över. Landet är nu invaderat. Även Aftonbladet såldes till utländsk-lojala intressen.

  Gilla

 13. pelle 3 skriver:

  Jag har lurat lite på vad du skrev om trump helena,,,,att vampyrernas nästa mål är kina,,,att trump tillåts bygga upp usa igen,,,jag tycker det ligger mycke i vad du skrev,,,,usa är helt ointressant ,det är bankrutt som brage säger,,,där kan trump få hålla på med så mycke han vill.

  Det som kanske talar imot er är att knölen soros satsat så mycket pengar på clinton,,,men dom kanske bara var ute efter ett krig med ryssland?

  Gilla

 14. Helena Palena skriver:

  Pelle: De var ute efter krig, kontroll och makt. De var ute efter sin uppbyggda status quo på planen! Vill ha kvar sina upptrampade stigar. Ville försäkra sig om sitt framtida krigiska nät. På spelplanen står Kalle till vänster, Nisse till höger och i mitten tronar Allan! När Kalle rör sig vet makten hur Nisse och Allan kommer att agera. De vet dom alltså inte nu! Det är oro i alla stackar! 😛

  Gilla

 15. Josef Boberg skriver:

  Apropå: ”Staten ska ge ut pengarna sen får banker som vilket företag som helst konkurrera om pengarna.”

  Riksbanken 16/11-16: ”Skingsley: Borde Riksbanken ge ut e-kronor ?”

  ”Riksbanken ger privatbankerna en käftsmäll med den planerade digitala valutan e-krona. Bravo !”

  Eller med andra ord uttryckt;

  Ett: Förbjud regeringar att låna pengar och istället ge ut dem själva.

  Två: Kriminalisera bankernas Fractional Reserve Lending d v s tvinga dem att alltid ha minst 100 % täckningsgrad för all utlåning. Allt annat är i praktiken falskmynteri.

  Mera ingående om det ämnet här.

  Gilla

 16. Pelle skriver:

  The Bizarre Far-Right Billionaire Behind Trump’s Presidency
  http://therealnews.com/t2/index.php?option=com_content&task=view&id=3021

  Makt & pengar, tiden får utvisa vart det bär hän.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.