Kriget står för dörren! USA ett dränerat råttbo! Kom Trump in för sent?

akopalypsApokalyps i USA! Lasse tipsar om hur dåligt det går för affärerna och Brage Norin skriver om att Trump får administrera ett konkursbo!
Om den ekonomiska kollapsen i Amerika vet folk inget tipsar Lasse (min översättning): Det pågår ett blodbad i affärsstängning. Macys tänker stänga 100 butiker. Sears stänger ytterligare 150 Sears and Kmartbutiker. Och The Limited stänger omedelbart alla affärer i landet. Och detta bara två veckor efter jul. Vi får höra att den amerikanska ekonomin går så bra i våra medier. Alla stora shoppingmalls som en gång var fulla med ivriga köpare liknar nu masoleums – 95 miljoner är arbetslösa och den siffran har ökat med 18 procent under Obamas åtta år. De hemlösa ökar i dom stora städerna och skuldberget är det högsta i historien i något land.

”But let us also not underestimate the impact that the stagnating economy is having on ordinary consumers. Thanks to the last eight years, approximately two-thirds of all Americans are living paycheck to paycheck. More than a third of all Americans have a debt that is at least 180 days past due, and the rate of homeownership has been hovering near the lowest level that we have seen in about 50 years. As you read this article, more than 95 million Americans are not in the labor force, and that number has grown by 18 percent under Barack Obama. Homelessness in New York City and other major cities is at a record high, and as a nation we have accumulated the largest mountain of debt in the history of the world.” Läs mer på The Economic Collapse.

TRUMPS PRESIDENTGARDE ÄR SNART FÄRDIGT UTVALT skriver Bra Norin.
För att sammanfatta kort – han har valt perfekta livförsäkringar överlag. Inflytelserikt bankfolk, sanslöst rika business-personer, tunga namn ur militärens led, oljebolagens T-rex Rex Tillerson – nästan samtliga utvalda från den absoluta toppen av makteliten i USA. Henry Kissinger är i praktiken Trumps ”Grand Old Man”. Hans roll i bakgrunden är respekterad. Massor med andra mycket inflytelserika personer stöttar Trump – Bill Gates är bara en i raden. Det ser ut som om faran är över – Trump överlever och blir president. Alla försök att neutralisera Trump har misslyckats totalt. Det ”demokratiska” partiet är slaget i spillror. Splittringen i USA är skrämmande.

EN POLITISK KOVÄNDNING ÄR PÅ GÅNG.
Trumps politiska maskineri satsar på en dramatisk omorientering av den amerikanska utrikespolitiken – ett samarbete med Ryssland och Putin. Den gamla politiska strategin att försöka isolera väst från Ryssland håller på att överges. En helt annan doktrin är på väg att ta över. En allians med Ryssland är målet. Den politiska sprickan har vuxit sig allt starkare i maktens korridorer i Washington – Bill Clintons, George W Bushs och Obamas politik har misslyckats fullständigt. Fler och fler inflytelserika personer har börjat vakna. De amerikanska utrikespolitiska katastroferna har redan skadat USA fruktansvärt. Under det senaste halvåret 2016 havererade den utrikespolitiska strategin. USA:s utrikespolitiska linje har blivit en mardröm.

Det som hänt i både Nordost- och i Sydostasien är en megakatastrof för den förda amerikanska politiken. I Mellanöstern har USA:s inflytande nästan totalkraschat. Turkiets brytning med väst är ytterligare en amerikansk megakatastrof. Brexit var ett knockoutslag mot den amerikanska strategin att skapa ett Europas Förenta Stater. Alliansen USA-EU var av strategisk betydelse. Även detta topprioriterade mål är på väg att misslyckas. USA:s förda politik har resulterat i en global katastrof för landet. Att fortsätta med de ständiga amerikanska krigen och krigsprovokationerna överallt i världen, leder till nationens totala sammanbrott. Detta är helt uppenbart.

VAD ÄR PÅ GÅNG
Förtroendet för dollarn har börjat svikta. Det blir väldigt svårt att fortsätta köra sedelpressarna som tidigare. Det blir omöjligt när världen inte längre har förtroende för den amerikanska valutan. Allting har gått så fort. FED måste snart fatta ett dramatiskt beslut – att rädda nationen från en finansiell kollaps. Ett nationellt ekonomiskt nödläge har uppkommit. FED kommer snart att tvingas tillkännage ”Financial Martial Law” – ett ekonomiskt undantagstillstånd i USA. Flera ekonomiska tungviktare varnar – det går inte att undvika.

Redan nu är försäkringssystem av alla slag och pensionsfonderna nerlusade med skuldväxlar – men många tusen miljarder dollar (trilllioner dollar) har placerats i aktier och i viss mån fast egendom av olika slag. Det behövs många trillioner dollar till statskassan för att undvika dollarns kollaps. Det amerikanska folket kommer att utsättas för historiens störst bankstöt någonsin. Absolut ingenting i världen kan förhindra stupet – The Fiscal Cliff. Dra inni helvetet vilket kaos som väntar den ”fria” världen (den förljugna världen).

ÄR USA:s NYA UTRIKESPOLITIK ETT DESPERAT FÖRSÖK ATT SÖNDRA OCH HÄRSKA
Det ser ut som om USA försöker slå en kil mellan Ryssland och Kina – att skapa ont blod mellan nationerna. Jag är absolut säker på att detta inte är en korrekt uppfattning. Jag är övertygad om att det är ekonomiska frågor som diskuteras – frågor som rör globaliseringen. En ny världsordning där inte nationer styr utan de multinationella storbolagen har makten – sådana frågor står på dagordningen. Denna finanselitens drömvärld behöver inga arméer. Nationsgränserna upplöses på sikt. Det finns inga nationer kvar att försvara. Kissingers uppmärksammade resor till Ryssland och Kina handlar om ”The New World Order” – den hägrande ekonomiska världsdiktaturen.

Den politiska sionistiska falangen i USA står i vägen. Deras sjuka dröm om ett globalt religionskrig måste stoppas. Målet att krossa Iran hägrar i både Saudiarabien och Israel. De sionistiska drömmarna om ett storisrael måste läggas i malpåse. Detta religiösa mål står i vägen för den nya världsordning som den stenrika finanseliten vill skapa. Det står i vägen även för den katolska kyrkans strävanden att bilda en allians mellan världens stora religioner. Sionismens drömmar måste stoppas i historiens papperskorg. Att Katolska kyrkan erkände staten Palestina är ett av många tecken i tiden.

VAD HÄNDER NU DÅ
Ingen behöver tveka en enda sekund. En bankkrasch utlöses mycket snart i södra Europa. Produktiviteten i Italien har avstannat i nästan två årtionden. Landet rasar samman ekonomiskt. Inte ens ett underverk kan rädda Italien från en finansiell kollaps. Denna händelse utlöser automatiskt en kedjereaktion. Några veckor efter Italiens bankkrasch faller dollarn samman. Inga desperata FED-åtgärder kommer att hjälpa. Det amerikanska folket står snart utan både sjukvård och pensioner. Inbördeskriget kommer att förgöra USA. EU kommer att skadas fruktansvärt. CIAs femtekolonn har skadat länderna i Västeuropa svårt.

Öst är på väg att ta över. Ingen kraft i världen kan stoppa detta skeende. Trump kom in för sent. Han får förvalta ett konkursbo.

Brage Norin

PS. Aftonbladet håller nog ut – to The Bitter End. DS.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

43 kommentarer till Kriget står för dörren! USA ett dränerat råttbo! Kom Trump in för sent?

 1. Björngunnar skriver:

  Vad inte Brage verkar förstå är att allt detta sker enligt plan.
  Judarna har flyttat sina intressen till Kina och lämnar nu skeppet de medvetet sänkt!

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Björngunnar: Så är också min uppfattning! Men det kan vara bra att Norin benar upp det. Ibland kan det vara givande att lära sig under resans gång.
  Undrar var dom gömt allt guld? Detta gäng som styr kan dom lyckas? Ja! Ingen vågar gå emot. Vem skulle det vara? Påven? Han är ju också med i spelet? Kanske gud verkligen finns! Vi får då sannerligen och innerligen hoppas att han verkligen visar sig. 🙂

  Gilla

 3. Björngunnar skriver:

  Kina och Ryssland har guldet, USA har papperslappar.
  Men viktigare än guld är det mentala tillståndet hos befolkningen.
  I Sverige tycks det mig som att vi befinner oss nära apati .
  Hela maktapparaten är infiltrerad, utsålt är landet med hjälp av personer som inte tänker längre än näsan räcker utan tänker på enbart pengar och sig själva.
  En prövning av enorma proportioner väntar, kanske Gud ligger bakom?
  Jag har inte vetat att detta skulle hända men kanske hade jag det på känn redan för 15 år sedan då jag köpte ett lantbruk.

  Gilla

 4. Kol Nidre skriver:

  Guldet finns i Tel Aviv. Kissinger är Rotschilds lakej tillsammans med pajasen Soros och den ”svenske” bilolyckan Gyllenhammar. Kanske dags att vakna nu och inse vilken stam som sitter och alltid suttit på guldet.

  Gilla

 5. Aldrig någonsin tidigare har ett nytt år fått en sådan Nyårspresent! Hela mänskligheten bör falla på knä och tackande jubla!

  Gilla

 6. orglasse skriver:

  Hej

  När barnen käbblar och blir osams om något skall de alltid skylla sina svårigheter på något eller någon. Likadant är det med politik och med folkgrupper och religiösa dito – det skall alltid finnas en syndabock. Någon som rår för allt. En man kan peka ut – där är han, det är hans fel.

  Sedan ett par tusen år tillbaka så finns en stam av folk som har denna roll i våra samhällen för denna befolkning har inte haft något eget land sedan år 72 fram till 1948 och nu förstår ni att det jag skriver om är de semitiska Judarna.

  Det gamla Rom drev ut befolkningen ur dåvarande Judiska rike efter ett antal uppror mot de Romerska Kejsarna. Befolkningen hamnade i diasporan det vill säga i förskingringen. Där levde de i nästan 2000 år och de jag nu beskriver är alltså de som kom därifrån Israel nu finns.

  Men fram till 1940 – talet och Holocaust så fanns de flesta med Judisk tro i Östeuropa och Sovjetunionen men de var inte av semitisk stam utan de var genetiska Ryssar som bytt tro under 1200 – talet.

  I Ryssland och Östeuropa var under århundradena pogromer vanligt förekommande. Man skyllde allt på dessa av Judisk tro och de fick bli syndabockar för det mesta. Man brände deras byar och man mördade många av dem.

  Så kom Adolf inte den armstarke utan den storkäftade och lät sina pirater i SS mörda uppemot en 9 miljoner människor av den Judiska tron varav de flesta var Ryssar från början men med Judisk tro. Idag är de flesta Judar vare sig de är semitiska eller av annat ursprung boende i Israel eller i USA.

  Trots detta så beskylls de för att ställa till alla bekymmer som finns i vår Värld. Men så är det inte för de flesta – ja till och med de allra flesta av dem har fullt upp med att försörja sig och få ihop det deras familjer behöver. De har inte tid att ställa till något helvete för oss, och de har inte heller några pengar att köpa upp allt guld med som finns.

  Så de av er som inbillar sig att det finns någon Judisk kabal som försöker ta över Världen ni ska läsa lite ekonomi på allvar så kommer ni att förstå att det är helt andra grupper som håller på med det ni ser upplever och står bakom det elände som sker.

  Det handlar om människor ur olika religioner och från olika raser som har ett gemensamt och det är att de ingår i något som kallas för Plutokratin. Där finns vita, svarta, gula, och Kristna, Muslimer och så vidare. Det de har gemensamt är att de vill härska över vår Värld och de skiter högaktningsfullt i varifrån du kommer och vad du är bara du är mångmiljardär. Så bland dessa Bilderbergare, och de 300 as kommitté samt alla andra kabaler som är de verkliga maktcentra i vår Värld finns också med all säkerhet ett antal av både Ryssar med den Judiska tron samt de som är semiter med Judisk tro.

  Att skylla allt skit som händer på Judarna är enkelt men det är fel.

  När man gör på det sättet så underlättar man för de verkliga gangsters som nu gör allt för att det skall bli storkrig. Krig är den bästa affär som finns för de som vill bli rikare än han den där ankan Joakim.

  Landet Israel som idag styrs politiskt och i princip ägs av sionister är till stora delar inte semiter utan Ryssar eller Polacker. Många av den konservativa Judiska tron som bor i Israel erkänner inte ens sin egen stat. saken är mycket komplicerad och de vägrar göra värnplikt bl.a.

  Så vill ni förstå vilka det är som förstör vår Värld se då på vilka som äger vad och där har ni bovarna. Familjen Windsor i England är nog den rikaste i Världen alla kategorier och de är inte ens Engelsmän utan Tyskar som bytte namn vid första Världskrigets slut. De äger den Engelska riksbanken och stora delar av den amerikanska dito FED. Så Drottning Elisabeth är till stor del Tyska med Engelska som modersmål. Världen är komplicerad eller hur.

  När det gäller just FED så finns det mycket starka ägare där som är av den Judiska tron. Men det innebär inte att de fattiga Judarna som bor i Israel har något gemensamt med dessa rövar kapitalister. Fattigdomen i Israel är utbredd och detta folk lider precis som fattiga i andra länder under ett hårt tryck.

  Men för den som vill styra och ställa är det bra med sådana som söndrar de fattiga för då är det lättare att härska, styra och starta krig där de fattigas söner får förmånen att stupa i strid för Plutokratin och Bilderberg.

  Gilla

 7. michaelnilsson228 skriver:

  Det finns dokument om den judiska populationen som har levt här på jorden. 1933 var dom 15 315 859 stycken, 1938 var dom 15 748 091 stycken och 1948 var dom 15 753 638 stycken. Kan du hjälpa mig orglasse, för jag får inte ihop detta om uppemot 9 miljoner mördades av Adolfs SS pirater som du skriver.

  Gilla

 8. pelle 3 skriver:

  Självklart är väl inte alla judar med racet,,det är ju som att säga att alla muslimer är terrorister,,,
  Då brukar det ju låta att alla terrorister är muslimer,,,,kan man då säga att alla som är med i nwo-racet är judar?
  Tänk efter nu,,,,,jooooo,bra nära iallafall.

  Hur kommer det sig att judar som är en minoritet i usa har så många berömda skådespelare? Jag tror att det beror på att andra judar äger filmindustrin,därför ser ägarna till att anställa en jude,,jag har svårt att tänka mej att dom skulle vara så mycket bättre aktörer än icke-judar,,,,,,så där håller det på,banker,media,osv,,judarna är mer lojala mot varann än imot det land dom verkar i.

  När detta hållit på ett antal år så sitter judarna vid makten på samtliga poster,,,o där är vi nu,,,,svårare än så är det inte,,

  Sen har judarna stor nytta av att vi inte får kritisera ,det blev bara sämre efter andra världskriget,,,det påstås att i tyskland o i en del andra länder inte får ifrågasätta förintelsen????? Är det så?isåfall,hur är det ställt? Är det något som gör mej misstänksam så är det när man ska tysta ner något,,här är det verkligen varning för falsk info,,har även hört att länder fortfarande betalar krigsskadestånd till israel för något som påståtts hänt för över sjuttio år sedan.

  Nää,orglasse,,jag ändrar inte min inställning till judarnas inblandning i mycket elände.

  Är vi överens om detta?

  Gilla

 9. pelle 3 skriver:

  Jag glömde brage,,,kissinger,är det bra att beblanda sej med honom tror du,,,har alltid tyckt han varit en hal o opålitlig person,,,,,hans minst sagt aktiva roll i bildebergargruppen känns som en stor varningsklocka för mej,,det kan inte vara så att kissinger kommer att styra trump,,isåfall är vi tillbaka på ruta ett,,,kan du utveckla lite brage?

  Gilla

 10. Brage Norin skriver:

  USA HAR SHOPPAT IHJÄL SIG – MEN SNART ÄR REALISATIONEN ÖVER
  Lasses uppgifter om nedläggningarna av massor av varuhus i USA är så häpnadsväckande att det är svårt att fatta – MEN UPPGIFTERNA ÄR HELT KORREKTA!!!
  * 5 dagar sedan – The struggling retailer announced on Wednesday it would shut down 108 Kmart stores and 42 Sears locations by April.
  * 5 dagar sedan – All Macy’s stores closing and their Going Out of Business Sale locations are listed here. These physical retail stores will close down for good.
  * 1 dag sedan – The Limited is closing all its stores. Facebook/The LImited. The Limited on Sunday shut down all 250 of its stores and laid off 4,000 workers.

  Under senare tid avlöste Black Friday-kampanjerna varandra som pärlband. Erbjudandena var helt sanslösa. Jättelika slagsmål utbröt på varuhusen på många ställen i USA. Upphetsningen ledde till att folk tog till knytnävarna. Vissa butiker stormades vid öppningen.

  MEN KÖPHYSTERIN AV BILLIGA VAROR FRÅN ÖST SATTE LANDET I KONKURS.
  Kontokortsskulderna har skenat. Systemet med snabba lån för bilköp knakar i fogarna. Studielånsystemet har skenat utom kontroll. Hela nationen har kånkat.

  VAR FINANSVAMPYRERNA MEDVETNA OM VAD SOM SKULLE HÄNDA?
  Självklart visste man att USA skulle ruineras om produktionen av varor och tjänster flyttades utomlands. Men vad gör väl det – VI TRYCKER BARA DOLLAR.

  ALLA HISTORISKA FÖRSÖK HAR MISSLYCKATS – P G A EKONOMISKA LAGAR.
  Inget imperium och inget land i historien har klarat att trycka pengar som saknar alla former av täckning – trycka luftpengar. Alla sådana försök har misslyckats. Detta vet alla.

  MEN VÄRLDEN ENDA MILITÄRA SUPERMAKT KANSKE KLARAR DET.
  Vi har tagit över sedelpressarna. Vi trycker dollar – världens reservvaluta. Så var tankarna. Men historien skulle ta en överraskande vändning. Den kinesiska draken och den ryska björnen slog sig ihop. Denna allians krossade drömmarna på Wall Street. Alliansen Ryssland – Kina måste knäckas. Det tror flera historiska tungviktare är orsaken till USA:s frieri till Ryssland.

  Så helvetes bakom flötet är inte Trumps team – de kan nämligen tänka. Det finns inga tomma skal som George W Bush eller Carl Bildt med i Trumps team – inga intellektuella skämt.

  TRUMP HAR INLETT GLOBALA FÖRHANDLINGAR.
  Det är därför han valt alla sina tunga spelare. Han spelar bluffpoker. ”Varför ska vi ha kärnvapen om vi inte ska använda dem”. Han försöker skrämma motspelarna. Han utmanar Kinas heliga gral – enstatspolitiken. Taiwans president tillåts ringa upp honom. Han pratar om en enorm storsatsning på landets militär. Detta kanske lugnar nationen – men det skrämmer ingen motspelare. Hans diplomatiska taktik är ett spel för hemmapubliken.

  Min uppfattning är att den nya världsordningen – globalismens värld – är samtalsämnet.Men varför skulle Ryssland och Kina svänga från den framgångsrika diplomatiska grundregeln att ingen stat ska lägga sig i andra staters inre angelägenheter? INTE EN CHANS!!!

  Trump tar över ett konkursbo.

  Gilla

 11. orglasse skriver:

  Hej

  För den som försöker förstå och som har ett öppet sinne ser att det finns en enorm övervikt av personer av den Judiska tron i affärsvärlden och på många andra ställen av betydelse. I USA finns det fantastiskt rika Judar och de är framgångsrika överallt där de lever. Detta leder ofta till avund.

  Men tänk över det här. Judarna är inte ens en procent av Jordens befolkning men 25 % av alla Nobelpris har gått till Judar. Det är alltså ett dugligt smart folk som man förföljer och hatar.

  I Tyskland på 1930 – talet när Nazisterna började härja så förbjöd man Judar att vara advokater, läkare, professorer osv. Man förbjöd dem inte att vara murare snickare eller slaktare. Man ansåg att det var bättre med ”riktiga” tyskar som tog över deras kvalificerade jobb.

  Det är enkelt att konstatera vissa saker. Einstein var Jude. En massa andra av dem har utmärkt sig, men säg mig en enda arab som gjort något viktigt som du minns rakt av. Varför får inte araber och svarta från Afrika några Nobelpris? Varför? Ni begriper alla varför?

  När det gäller hur många som mördades av Nazisterna under II Världskriget som var Judar så ligger mina beräkningar på ungefär 9 miljoner, och den officiella siffran är runt 6 miljoner. Det beror på att man i Sovjetunionen inte ville ge till väst efter kriget hur illa deras land farit under Nazi invasionen. Det kunde visa på att Sovjet var bankrutt och förstört vilket det också var. 27 miljoner Ryska soldater dog eller sårades under kriget. Ytterligare mellan 10 – 15 miljoner civila Sovjeter fick sina liv förstörda.

  Av de tre miljoner fångar Tyskarna tog direkt efter anfallet på Sovjet 22 juni 1941 så var det bara ett fåtal som inte dog inom ett år i fångenskap främst av svält. Bland de Sovjetiska stupade var väldigt många av Judiskt ursprung – detta vill ingen ens fundera över. Men dog gjorde de.

  Sovjets siffror på förluster är stark nedskrivna. En pensionerad amerikansk överste har fått tillgång till arkiv där han redovisat fältslag i nuvarande Ryssland som är okända där 100 000 – tals Ryssar stupade. Det är likadant med vad de 4 stycken insatsgrupperna från SS gjord. De mördade mycket fler än som kommit fram och när det gäller statistik från 1930 – 1940 – talet är den otillförlitlig. Det är mycket bättre att läsa vad folk som var med säger. Deras uttalanden är alltid mycket fler än vad som skrivits.

  Gilla

 12. Björngunnar skriver:

  Sverige är också ett konkursbo!
  Judarna låg bakom bankkrachen i USA på 30 talet.
  Man kan göra en liknelse, en kille står och fiskar och kastar ut ett för fisken attraktivt bete, det är den låga räntan.
  Folk lånar och köper och juden som fått napp vevar in reven.
  Orglasses skriverier , makalöst trams!
  Hur många dog i det judeskapade Sovjetunionen.
  Och inte en enda jude har gasats.
  Allt är bara lögn och förbannad dikt.

  Gilla

 13. Björngunnar skriver:

  En fråga till Brage.
  Vem är USA skyldig pengar, vilka trycker sedlarna?

  Gilla

 14. pelle 3 skriver:

  Helt klart är judarna ett intelligent folk,,om dom inte var det så skulle det inte finnas så många problem i världen,plus att dom är lojala med varandra naturligvis,,,kan tänka mej att vi ses med ett stort förakt av dom.

  Har du någon förklaring till varför judarna hindrades till vissa yrken av nazisterna? I vissa länder blev dom ju inte ens insläppta,,jag tror att sverige tillhörde ett av dessa länder,,,,,det måste väl vara någon anledning? Inte kan väl folk bara få för sej att nu ska vi förfölja judar för vi har inget annat för oss i eftermiddag,,

  Om jag ser vad som hänt där judarna drar fram o har dragit fram så kan det väl inte vara tillfälligheter att det är som det är,,,usa tex,,,troligtvis bankrutt,,vilka ligger bakom?

  ,när det gäller nobelpris så kan väl en förklaring vara att man kör med samma taktik som i affärsvärlden,,,,men ponera att det sitter judar i nobels jury,,hur blir det då?dom har ju försänkningar i alla andra område,,

  Einstein påstås ju ha plagierat sin berömda teori?

  Titta i sveriges riksdag,,,en samling dårar,,,hur kan dom sitta på sina poster?joo,genom kontakter,dessa människor behöver inte vara så intelligenta,,,därimot känner dom rätt personer,,,,,så är det med judarna tror jag.

  När man gör en nidbild av en jude,,,då ritar man en gubbe med ett tyst flin som gnuggar sina händer,,,varför ritar man dom så? Men ok,om någon bad mej göra en nidbild av soros,,,jaa,då skulle jag rita en gubbe med ett tyst flin som gnuggar sina händer,,,,,,det är inte bara avundsjuka och tillfälligheter orglasse

  Nää,nåt skumt är det med dom.

  Hur var det med kissinger brage?

  Gilla

 15. Einstein var en stor bluff. Det syns ju rent av på honom att han är sinnesslö med dom tunga ögonlocken. Han snodde all forskning från sin fru som var ett matematiskt geni. Att han fördes fram var enbart för att Rothschild ville lansera ett judiskt geni.
  För övrigt så är väl internationella Röda Korsets siffror nånstans runt 375 000 om jag inte minns helt fel. Rätt långt ifrån (((orglasses))) 9 miljoner. Kanske (((orglasse))) kan förklara hur det kom sig att 150 000 judar stred i wehrmacht? Vid Hitlers tillträde fanns det väl omkring en halv miljon judar i Tyskland. Många av dem flydde dessutom till USA. Men Hitler kanske gasade somliga judar flera gånger?

  Gilla

 16. Brage Norin skriver:

  OJ – MIN SVAGASTE PUNKT – EKONOMI. Jag ska ändå försöka svara på din fråga.
  USA har handlat i årtionden och betalat med check. Hela världen har lagrat på sig checkar. Högarna av checkar har vuxit till berg. Så länge som folk litar fullständigt på att det finns ”täckning på kontot” löser man inte ut checken. Men när förtroendet för USA:s ekonomi rasar börjar plötsligt folk lösa in sina checkar. Den liknelsen är den bästa jag hört. Ron Paul brukar förklara det på det sättet. Få i världen kan förklara ekonomi så glasklart som han. Till och med Skogså Tankesmedja hänger med.

  Checkarna har en massa namn och olika funktion, men enklast är att använda ordet skuldväxlar. Själv föredrar jag orden ”alla olika former av amerikanska finansiella dasspapper”. I samma stund som man börjar använda helt korrekta ord kopplas över 90 procent av läsarna bort. Ekonomerna har utvecklat sitt eget fikonspråk som få kan läsa. De är stolta över sitt språkbruk. Det imponerar. Man måste lära sig komma undan detta språk för att kunna förklara ekonomi.

  MITT SVAR på Björngunnars fråga blir – ”Hela USA:s imperium” har lagrat upp berg av värdelösa amerikanska dasspapper. Ryssland, Kina, Iran och många andra länder har redan eller håller på att göra sig av med dessa bluffpapper. Så länge som förtroendet för dollarn existerar finns denna möjlighet. Rubriker som ”Kina har köpt upp nästan halva världen” vittnar om vad som händer.

  Men Saudiarabien kom igång för sent. De fastnade i fällan. Samma sak gäller Tyskland. Deutsche Bank och Commertzbank är dränkta i dasspapper. USA har kunnat köpa varor och tjänster på detta sätt ända fram till nu – MEN NU KRASCHAR SYSTEMET. Världens handel svänger snabbt över till andra valutor. Även olja börjar handlas utan att dollarn blandas in. USA:s dollarmonopol har äntligen brutits.

  Varje lands exponering mot alla dessa olika amerikanska checkar kommer att avgöra hur hårt landet drabbas av dollarns fall. En bankkollaps i Italien drar med sig Tyskland. Därmed är den italienska bankkrisen en ödesfråga för hela EU-bygget och Eurons framtid.Det ser onekligen ut som om Italien inleder bankkraschen i väst.

  USA har kunnat surfa länge på dollarns förtroende – man har köpt allt med luftpengar. Men i längden håller det inte. FY FAN VAD SPÄNNANDE TIDER VI LEVER I. Hur morgondagens valutakorg ser ut vet ingen. Det är så uppenbart – en ny värld föds. Den som inte ser att väst är på väg att falla och att öst är på väg att ta över måste vara totalt blind.

  STACKARS TRUMP. Han kom in för sent. Det varr den sionistiska falangen bland de neokonservativa politikerna i Washington och finanskretsarna på Wall Street och inom den amerikanska militären – som störtade USA i avgrunden. CIA är i händerna på de sionistiska krafterna. Deras mål har alltid varit ett religiöst världskrig mellan den kristna och den muslimska världen. Denna politik har nu slutat i USA:s kollaps. Andra halvåret 2016 blev synnerligen dramatiskt för imperiet i väst.

  OBSERVERA – Trumps garde är rena från misstankar om terrordådet i New York i september 2001. Kanske inte till ett hundra procent – men nästan i alla fall. De sionistiska krafterna är ansvariga för detta djävulska terrordåd. Mossad är djupt inblandat. Dick Cheney, Donald Rumsfield, George W Bush – det är många som fruktar för sina liv. Även Netanyaho darrar. Wikileaks sitter på material som kan oskadliggöra många av sionismens frontfigurer.
  Wikileaks kanske släpper sin politiska vätebomb när läget lugnat ner sig. Vi får vänta och se.

  ETT GOTT RÅD TILL UNGA MÄNNISKOR OCH HANDLINGSKRAFTIGA GUBBAR.
  Ansök om norskt ID-nummer och flytta lite kapital till ett konto på en norsk bank. Det är de enda banker som pallar för dollarns fall. Oljefonderna räddar de norska bankerna. Bosätt er vid de fiskrika norska fjordarna. Där finns lyckan. Sluta jobba och bygg upp ett självhushåll. Fiska alla sommarnätterna och njut av livet. Om man bosätter sig så kan man ge fan i allt vad politik heter.
  Vi finner inte lyckan i stan – den finns bara i naturen.

  Gilla

 17. Brage Norin skriver:

  Förlåt ”Pelle 3” – frågan om Kissinger.
  Jag bara gissar att han kan prata lugnt med både kineser och ryssar. Han verkar som diplomat. Kanske för att känna av terrängen. Han är kunnig utav bara helvetet. Han väcker respekt och han är Bilderberggruppens Grand Old Man. Han är även Trumps livförsäkring på sätt och vis. Han har även ålderns karisma. Man lyssnar på gamla i Kina.

  Ursäkta mitt grova klavertramp i min kommentar ovan. Jag menar ”HANLINGSKRAFTIGA GUMMOR” – INTE ”HANDLINGSKRAFTIGA GUBBAR”.

  Gilla

 18. Hans Nilsson skriver:

  Gamla gummor och gubbar har troligtvis lite kapital de kan flytta till norska banker men för ungdomarna som har lärt sig att leva för dagen ser det allt annat än ljust ut. Många av deras föräldrar lever på krita och detta beteende smittar med stor sannolikhet över till barnen. De trashankar vi ser idag på gator och torg kan snart få sällskap av stora skaror personer som idag lever efter mottot ur hand i mun eller mer eller mindre på lånade pengar. De som har lyckats skaffa sig en något sånär trygg vardag måste se till att de även kan beskydda denna. Var och en får själv besluta om hur detta skall gå till jag själv har valt med vapen. Jag har följt Folk och försvars konferens under två dagar och Putin och Trump var närvarande båda dagarna inte fysiskt men andligen. Det är stötande att företrädare för landet Sverige kan ha en så hög svansföring när i princip allting i landet är på dekis.

  Gilla

 19. Björngunnar skriver:

  Här har vi en gammal gubbe med en av de skarpaste hjärnorna i landet.
  https://anthropocene.live/2017/01/11/lat-er-inte-luras-av-alla-falska-profeter/#comments

  Gilla

 20. Helena Palena skriver:

  Brage: Henry Kissinger är en massmördare. Att han åker för att prata – som en diplomat som du tror – är fel. Han åker för att ge order. Läs på om Hitchens ansträngningar för att få Kissinger fälld.

  The Trial of Henry Kissinger Paperback – April 10, 2012
  by Christopher Hitchens (Author), Ariel Dorfman (Introduction)

  Forget Pinochet, Milosevic, Hussein, Kim Jong-il, or Gaddafi: America need look no further than its own lauded leaders for a war criminal whose offenses rival those of the most heinous dictators in recent history-Henry Kissinger.

  Gilla

 21. pelle 3 skriver:

  Jag håller med dej helena,,,att kissinger har en utstrålning som gör att det vänder sej i magen gör saken inte bättre,,när man sen vet vad han ställt till med så oroar iallafall jag mej för att trump ska ha något att göra med honom,,,han är väl pådrivande när det gäller nwo

  Men ska han det brage?har du hört att det är så?

  Gilla

 22. Helena Palena skriver:

  Pelle: Läs min kommentar en gång till!

  Gilla

 23. Brage Norin skriver:

  Är det någon som kan förstå sig på tomma mänskliga skal som helt saknar känslor? När jag ser Tony Blair, Carl Bildt, George W Bush eller Netanyahu på TV byter jag genast kanal, men inte när Kissinger talar. Då lyssnar jag. Jag är nyfiken på hur han tänker. Han är som ett tomrum för mig – fullständigt känslokall. Han går över massor av lik utan att beröras ”för fem öre”. Han verkar avstängd på något sätt. MEN – han sprutar inte ut hat och tomma floskler.

  Kissinger är en av tänkarna i Bilderberggruppen – har har en hjärna. I hans drömvärld styr den stenrika eliten. Jag tror att ”den nya världsordningen” blev hans slutstation i hjärnan. Nu ryms inget nytt – han har blivit för gammal. Denna maktgrupp i USA vill förhandla med öst. De vill styra bort från sionisternas agenda med eviga krig. Kanske även morgondagens valutakorg diskuteras.

  Detta betyder att Kissinger verkar för att få stopp på sionisternas planer på ett storkrig. Han vill stoppa krigshetsarna som styrde både Clinton, Bush och Obama. Han har insett att denna politik ledde rakt ner i helvetet – även för den stenrika eliten.

  Kissinger och massor av andra psykopater inser att de måste ändra strategi. De vill förhandla med öst – inte fortsätta med de sjuka militära provokationerna. Kissinger vill inte ha ett tredje världskrig. Kissinger stöttar Trump i försöket att eliminera de sionistiska krigsgalningarna i Washington. Hillary hade blivit en katastrof för hela vår planet.

  Så känner jag på mig att det är. Kanske är det bara drömmar.

  Gilla

 24. Helena Palena skriver:

  Brage: Det är bara drömmar! ”Kissinger är en av tänkarna i Bilderberggruppen – har har en hjärna. I hans drömvärld styr den stenrika eliten. Jag tror att ”den nya världsordningen” blev hans slutstation i hjärnan.”
  Kissinger har inte gett upp. Kolla på det här igen! De vill ha en Världsregering och planen är att FN ska bli det. Medelklassen ska bort. Det är just det som sker nu. De ska bara finnas herrar och slavar. Nyttig uppdatering här:

  http://www.vaken.se/bilderberggruppen-de-hemliga-varldsharskarna/#

  Gilla

 25. Helena Palena skriver:

  De vill ha krig jämt och hela tiden! De tjänar på det. Skiter i att folk lider! Obama har panik, skickar trupper och vapen i massor till Europa just nu och media skriver inte om det. Nä! Det var just det: De äger medierna!
  Thousands Of US Troops Arrive In Europe In ”One Of Largest Deployments Since The Cold War”

  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-09/thousands-us-troops-begin-arriving-europe-one-largest-deployments-cold-war

  Gilla

 26. Björngunnar skriver:

  Jomen Helena!

  Trump är en affärsman och liksom Putin talar han med sina fiender.
  Trump älskar att göra deals.
  Vilka uppgörelser det går att åstadkomma beror på vilken makt som ligger bakom och i Trump.s fall är den inte obetydlig.
  Han pratar med Kissinger för han tjänar på det och omvänt.
  Att göra affärer är inte fel, motsatsen är fullt krig och kaos, det tjänar ingen på.
  Misslyckas förhandlingarna och det ligger i potten bryter kaoset ut.
  Man får komma ihåg att bilderbergarna också är dödliga.

  Gilla

 27. Helena Palena skriver:

  Kolla på videon igen! Dödliga! De följer en plan!

  Gilla

 28. Björngunnar skriver:

  Såklart Bilderbergarna följer en plan.
  Somliga kallar den Protocols of Zion.
  Men Trump har en annan plan.))

  Gilla

 29. Helena Palena skriver:

  Har han! Har du kollat på videon?

  Gilla

 30. Björngunnar skriver:

  Han har blivit vald på det löftet.
  Håller han inte sitt ord bryter kaoset ut.

  Gilla

 31. Björngunnar skriver:

  Han har blivit vald på det löftet.
  Håller han inte sitt ord bryter kaoset ut.
  Jag kopierade från Vaken : I maj 1954 ordnade prins Bernhard av Nederländerna, den förre SS-officeren hos nazisterna, som inledde sin karriär hos IG Farben, företaget som försåg koncentrationslägrena med gas, ett möte där han bjudit in ett 70-tal ledande direktörer, bankirer och politiker till Hotel de Bilderberg i Oosterbeek, Holland.
  Det står inte att gasen användes till att utrota ohyra i lägren.
  Man vill få oss att tro på gasningen av judar vilket är en bluff, holohoax.

  Gilla

 32. ”Men tänk över det här. Judarna är inte ens en procent av Jordens befolkning men 25 % av alla Nobelpris har gått till Judar. Det är alltså ett dugligt smart folk som man förföljer och hatar.”

  Som tur är så är det sällsynt med så gravt hjärnsläpp som ovanstående citat avslöjar. NOBELPRISTTAGARE utses i Sverige av de som sitter i Nobelpriskommitten. Och vilka bestämmer ÄVEN där??? Jo, de som invaderat vårt land och ockuperat alla viktiga platser i samhällssystemet, judarna! Hur är det möjligt att de tagit i stort sett all makt i Sverige? Jo, de har succesivt lagt beslag på ”alla” tidningar, tidskrifter, skaffat sig radio-och tv-media. De har alltså kommunikationsmakten i vårt land!

  Gilla

 33. Helena Palena skriver:

  Björngunnar: Och vad är det för löfte?

  Gilla

 34. pelle 3 skriver:

  Nu är jag med helena,,,,,,

  Så tänker jag med sveneric
  ,,,,jag har aldrig tänkt på judar som något annat än ett intelligent folk,,men på senare tid har jag börjat läsa om saker o ting,,just på såna här bloggar,,,allt passar ju så bra ihop,,,,,läsar man msm så är det ju stora luckor,,inget stämmer i slutändan.

  Hela min uppväxt så har min förebild varit usa,,,har haft dom rika i usa som förebild,,,jag tillhör dom som gläds när det går bra för folk,,,,,men när jag satt mej in i hur det hänger ihop med dessa rikedomar,hur dom har uppkommit,o vilka människor vi talar om så är det pass, för mej.nu förstår jag varför judar har förbjudits inträde i länder,,

  Lars bern har en bra blogg,där han beskriver hur mycket hänger ihop,,,,peter krabbe har en blogg som även den är värd att läsa,,,

  MEN det är bara ett fel,,,,,vad ska vi göra? Vi måste få till något som kan rädda det som räddas kan,,,
  sd ger jag inget för i nuvarande tappning,,,asylkaos hade något på gång,,nytt parti,,,,,
  Några ideer? Någon

  Gilla

 35. Björngunnar skriver:

  To make Amerika great again.
  Kennedy blev mördad så Trump får se upp.
  Vad tror du om Palme?
  I Sverige har dom lyckats med förstörelsen men sista ronden har inte börjat ännu.
  Att nobelkommittén är infiltrerad , hur kan man ifrågasätta detta efter att Obomba fått fredspriset?
  Att Sverigedemokraterna inte fick vara med på nobelfesten är nog bara ett spel för gallerierna, också infiltrerat!

  Gilla

 36. Brage Norin skriver:

  KOLLA KOMMENTARSFÄLTET !!!
  År det någon svensk blogg där det diskuteras politik så intensivt som i Helenas blogg? Det är fantastiskt. Nästan ingen har engagerat sig i politik tidigare. Vad är det som händer?

  Jag läser på nätet att samma fenomen har spritt sig i hela den sjuka världen (förlåt – den fria demokratiska världen). Djävlar vad det diskuteras politik överallt. Den politiska debatten kokar i många länder, men den formligen exploderar i Frankrike och i Italien. Det är häftigt.

  Först höll kyrkan oss i schack. Sedan höll korrupta politiker oss i schack. Men nu äntligen börjar vanligt folk engagera sig. Vilket folkligt uppvaknande som pågår. Helenas blogg är ett tecken i tiden. MEN – vi är inte överens om vem eller vilka vi bör slå ihjäl. Vi har olika uppfattningar.

  ATT SLÅ IHJÄL ALLA PEDOFILER – det är vi nog alla överens om. Men är det rätt? Tänk om Katolska Kyrkan skulle få slå igen. Tänk om Vita Huset i Washington blir folktomt. Tänk om vi även måste slå ihjäl tusentals okända personer i varje stad och by i hela Sverige? Det kommer inte att funka. Den sjukliga sexuella dragningen åt små barn kan inte utrotas.

  Det kanske kunde lyckas om vi slog ihjäl alla pedofiler i tusentals år men det är omöjligt. Vi måste acceptera faktum – pedofili är en folksjukdom. Det är ett fasansfullt livsöde att drabbas av denna sjukdom. Att dessutom bli hängd i en lyktstolpe är orättvist. (Min fru protesterar våldsamt – häng allihop! Hon är förbannad. Hon har nyss sett på ett TV-program som upprörde henne ordentligt).

  ATT KLUBBA IHJÄL ALLA STENRIKA ÄR OCKSÅ FEL. 99 procent av hela befolkningen vill bli stenrika – men de har inte nått sina mål. Vi är alla giriga – nästan utan undantag. Det är bara gamla visa människor och små barn som inte bryr sig ett dugg om pengar. Vi måste vakna upp – vi är ännu inte hela varma människor. Vi måste acceptera faktum. Vi måste acceptera varandra hur trasiga vi än är. Det är just detta som är så svårt att fatta. Vi är alla syskon.

  JAG HAR ETT MYCKET VIKTIGT FÖRSLAG.
  Vi utser tre ”vice män” som tar över Sverige, Jag måste utses till en av dessa tre ledarplatser.
  Jag ska se till att CIA:s femtekolonn sätts i Sverige i karantän. Tro det eller ej – jag kommer att lyckas. Jag får hjälp av Erdogan. Helena får bli den ”vice gumman” – vi måste ha en som styr.
  Vem blir den tredje? Finna den rätta! Endast tre mycket visa personer kan rädda Sverige.

  Jag är dessutom hedersmedborgare i en storstad i Shanxiprovinsen i Kina. Det är nästan lustigt men kinesiska politiker gillar att supa och diskutera politik med mig. De har upptäckt att jag är lite tokig. De ser direkt på kroppsspråket att jag är helt ”ofarlig”. De känner att jag älskar Kina. Med denna reklam för mig själv – välj mig som en av de tre vice männen. Kina är så enastående mäktigt och har så fantastiskt god mat – en allians med Kina (och Ryssland) är Sveriges enda chans.

  Gilla

 37. Sofia skriver:

  Svenska ”eliten” har konfererat – s.k. ”FOLK och FÖRSVAR”. Den ende sanningssägaren var Lars Trädgårdh!

  Gilla

 38. Hans Nilsson skriver:

  Lars Trädgårdh kvalar in som en av de vise männen.

  Gilla

 39. pelle 3 skriver:

  Vi kör på det brage,,,när startar vi upp?

  Gilla

 40. orglasse skriver:

  Hej

  Brage har rätt igen – det är bra när det diskuteras politik och folk lär sig att argumentera istället för att bråka.

  De av er som varit med länge vet att Kissinger var anklagad för att vara pedofil. Rätt eller inte vem vet för han är inte dömd. Men han har ställt till med många krig och är en mycket obehaglig människa men han är också mycket smart.

  En till av samma sort är Madeleine Albright – hon som sa att 500 tusen Irakiska barns död var ett pris man fick betala för att få bort Saddam. Nu anser man i USA att man gjorde fel som dödade och bröt ner Saddams styre då det var detta som ledde till allt elände som senare skett i Irak.

  Många börjar nu förstå skillnaden på semiter och sionister. Detta är viktigt för att skälla allt på Judarna blir bara dumt. Netanyahu är sionist liksom de flesta av hökarna i Israel. De som mördar urskillningslöst. Ariel Sharon heter den värste av de värsta som de haft där men han är död. Han var också östjude och sionist och det var han som genom sitt intrång på de heliga platserna förstörde möjligheterna till fred och det gjorde han medvetet.

  Något att förstå är att både Judiskt folk från Mellanöstern liksom Palestinierna är Semiter vilket Ryska Judar inte är. Semiter har hemortsrätt sedan årtusenden till det vi kallar Israel men det har inte Judarna från Östeuropa vilka invaderat detta land och ställt till med alla krig. Dessutom är de flesta vi kallar för östjudar inte troende utan de är övertygade sionister vilket är något annat.

  Israel är översvämmat av östjudar (sionister) och de ursprungliga Judarna i Israel de som fanns där före 1930 – 1940 – talets invasion av Judar från Östeuropa de är idag i minoritet. Man blev invaderade av ett främmande folk som kallade sig för Judiska men var egentligen Ryssar, Polacker osv – och de var sionister. Lär er vad sionister är för något.

  När ni lärt er detta kommer ni att förstå att det är inte de religiösa Judarna som är våra belackare och eller till och med våra fiender utan det är sionisterna som hatar oss för allt de Tyska Nazisterna gjorde.

  När det gäller Obamas Fredspris så behöver vi inte känna skam för det är den Norska Nobelkommittén som utdelar detta, och det enda vi i Sverige gör är att betala ut pengarna till dem som får priset. Detta beror på att när Nobel skrev sitt testamente var våra länder på väg att bli ett land och därför ville Nobel att ett pris skulle delas ut i dåvarande Kristiania som idag är Oslo.

  Det är Norrmännen som har gett priset till Kissinger och till Obama och ett antal ytterligare personer med mycket tvivelaktig bakgrund. Men Norrmännen vill påverka Världen genom sitt handlande och inte belöna vilket är skillnaden mot de pris som utdelas i Stockholm.

  Gilla

 41. Helena Palena skriver:

  Det som sker makes sense om man tänker på att muren föll för att sovjet var dränerat. Folk kunde inte sugas ut mer. Och nu ska Donald göra Amerika great again och får mandat av NWO att göra det. NWO må ha flyttat sina intressen till Kina men när det sen i sin tur är dränerat så vill man återgå till ett flourishing USA igen och suga på. I alla fall kör Donald hårt. Han gillar inte vacciner och tror att det ger autism t ex (den 10-årige sonen sägs vara autistisk och då lär man sig the hard way).

  Donald Trump is draining the pharma swamp. In a stunning announcement made this morning, Trump said he would end the monopoly pricing racket of how drug companies do business with the federal government. We’re talking about over 300 billion worth of drug spending each year by the federal government. With basic competitive bidding, Trump will be able to slash this dramatically.

  http://www.naturalnews.com/2017-01-11-donald-trump-announces-plan-to-attack-big-pharma-monopoly-profits-by-requiring-competitive-bidding-government-drug-purchases.html

  Gilla

 42. Björngunnar skriver:

  Här är sanningen som Orglasse försöker dölja.
  http://friasidor.is/kommunismen-pa-15-minuter/
  Fortsättning följer…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.