Tomten som fick nog! Nöp ett samhälle i örat!

Är det snart dags att ta i med hårdhandskarna på alla avarter vi har i samhället som återspeglas dagligen, dock återhållsamt , för det kan ju peka ut några speciella som man inte vill offentliggöra.

tomten-som-fick-nog-001

Hopp om lite hårdare tag från samhällets sida mot alla förbrytare som tydligen får allt fastare grepp i sin tillvaro. Vilket skapar makt mot det sunda samhället!

Det är dags att han som alltid ger och värnar, men får som tack ”bara otacksamhet och förstörelse”, sätter sig i respekt, för att rätta till samhället och befolkningen att återgå till det trygga och skötsamma
samhället vi en gång hade!

God fortsättning från Olle!

…….

Detta inlägg publicerades i Politik, Uncategorized och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Tomten som fick nog! Nöp ett samhälle i örat!

 1. CastoroPollux skriver:

  Ser som i andan om Reinfeldt som en tomte och bilden ovan hjälper liksom till att foga samman färgerna och konturerna till ett gott skratt.

  Av alla välfärdens julklappar i form av skattesänkningar tog ändå vinsterna priset och nöp den stackarn i tummen..

  Att framställa sig själv som en platt journalist utan tomtedress var ju för mycket att önska sig ett år som detta nya. Att få göra en leksak av SVT och public service har givetvis länge legat på lur under skalpen.

  Den nya arbetarklassens mest missfärgade profet sålde sin själ och moder Svea åt djävulen genom att göra sig till nationell batterist för ett slugt triumvirat vars takter kanske aldrig går ur folksjälen med mindre än att ett sekel måste förflyta innan skadorna reparerats.. Dvs folk vaknat ur sin djupa remsömn, slagna piskade av skatternas förgyllande sänkningar, randade i femtio nyanser av grått, gråare än någon såsse någonsin varit. Det är ju en väsensskillnad att inte kunna skilja sig från verkligheten ens, så grått och kontrastlöst blir det med Reinfeldts och SD vid rodren mot undergången.. Ett Tomtar och Troll ur en verklighet som blott var en bonad en gång?

  Reinfeldt & Co har ju inte varit för Svensken annat än vad margarin, lätta, lättolagom (välfärd) och andra kulturellt förödande produkter utfört i den svenska kulturens blodomlopp, hjärta och stjärtar.. Konsten att leverera sjukdom, armod, lidande och svält är mästerligt transfererad med härdat sinne, komplett med ett barnsligt leende.. Att sluta som tomte fastkörd i djupa spår som skulle likna journalistik kan ingen satiriker be sin gud om att få skåda..

  Så dålig fantasi har ingen begåvning.

  Gilla

 2. Josef Boberg skriver:

  Castoro – det allt överskuggande grundläggande problemet är ett hopplöst föråldrat ekonomiskt tänkande och agerande – som jag ser det.

  Den offentliga makten i Sverige utgår ifrån affärsbankerna.

  Men så länge som det finns Liv i Oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna – så finns det hopp om en annorlunda ordning – eller ?

  Om mitt hopp här.

  Gilla

 3. Björngunnar skriver:

  Castoro och ni andra, hjälp till att sprida länken till Fritjof länk där han beskriver Sveriges situation.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.