Fogh Rasmussen hyvlade av smörintervjuaren Reinfeldt! Båda undvek Eisenhowers varningstal!

Såg inte Toppmötet med Blair  för jag var på fest och tänkte att jag missar inget.  Det blir väl samma smet där.

Och mycket riktigt börjar det komma kritik från det officiella Sverige. Det var fan i mig på tiden med tanke på vad som skett med mellanöstern efter 9/11. Och det var ju just syftet med fällningen av tornen att få med sig världen på kriget mot terrorismen som man skapat. Tomas Nordegren i P1 (5/1) däremot tyckte att Toppmötet var ett  givande program, och att mjukisprogram som Skavlan ger mer. Han tyckte det var bra att tusen blommor fick blomma. Han och Louise Epstein intervjuade den som låg bakom programmet och hon tyckte inget var fel. Folk lider i världen och sanningen får aldrig komma fram när alla i topp är som gäss där vattnet hela tiden får rinna av. Många är säkert otroligt okunniga. Det sjuka i det hela är att en politiker intervjuar politiker där granskningen helt har kommit bort. Den som granskar i Foghintervjun t ex är ju objektet för intervjun! Hela det journalistiska upplägget blir en sammetskudde! En symbolbild av väst: Den vackra ytan måste till varje pris behållas! Maktens långa piska når in i varje litet skrymsle med sin tuktande snärt!

Reinfeldts jovialiska och kollegiala ton får nu kritik från Anna Hedenmo  skriver Expressen efter att hämtat info från hennes facebooksida . Efter torsdagskvällens avsnitt med Storbritanniens premiärminister Tony Blair har även SVT:s egen programledare Hedenmos kritik mot Reinfeldt: Ofattbart.
I ett Facebook-inlägg riktar Hedenmo svidande kritik mot både SVT och Reinfeldt:
”Det är ofattbart att Fredrik Reinfeldt missar de uppenbara kritiska frågorna om Irakkriget och IS framväxt. Vill han inte? Törs han inte?”
”Och varför krävde inte SVT ett kritiskt förhållningssätt när Irakkrigets tillskyndare och arkitekter skulle intervjuas?”
Hon avslutar sågningen med orden:
”Den kollegiala tonen – som ju är seriens fundament – hade absolut överlevt ett nyfiket borrande i de mest brännande frågorna. I stället fick vi inställsamhet”.

dansk politiker. Han var partiledare för det liberalkonservativa partiet Venstre 1998–2009 och Danmarks statsminister 2001–2009.

Anders Fogh Rasmussen. Fd statsminister och Natochef. Han hade en förtrolig relation till George W Bush som han hade god nytta av vid debaclet vid Jyllandsposten.

Danmarks förre statsminister: ”Jag använder ofta Sverige som avskräckande exempel för att slå vakt om en fri och öppen debatt och en strikt utlänningspolitik.”
– I Sverige försöker alla partier isolera Sverigedemokraterna. Men i Danmark involverade vi Dansk Folkeparti. I Sverige träffade man en uppgörelse som i realiteten innebar att man satte SD:s mandat ur spel. Det går aldrig vägen, tänkte jag. Så olika är ändå inte svenskarna och danskarna. Det finner folk sig inte i.
– I Sverige tiger hela det politiska och mediala etablissemanget ihjäl debatten och håller Sverigedemokraterna utanför. Jag använder ofta Sverige som ett avskräckande exempel för att slå vakt om en fri och öppen debatt och en strikt utlänningspolitik.
Här såg Reinfeldt konfunderad ut för en sekund men fann sig snabbt och kom in på att SD har en annat förflutet än Dansk Folkeparti. Men det argumentet sågade Rasmussen.
– Min generella uppfattning är ändå att det i en demokrati aldrig kommer något gott ur att isolera någon. Alla som har valts in i en riksdag har trots allt fått röster i ett demokratiskt, fritt och öppet val. Därför bör även SD räknas med.
Anders Fogh Rasmussen tycker att Sverige har varit en aning naivt.
– Man behöver bara åka över Öresund till Malmö. Där är det ganska stora sociala problem på grund av en lätt naiv invandringspolitik. Problemet har varit mindre hos oss, vilket hänger ihop med en annan sak. Vi har en öppnare debatt i Danmark. Vi har inte samma politiska korrekthet.
– Och nu tar jag bladet från munnen. Här görs inte samma försök från den politiska elitens sida att lägga locket på debatten. Här får folk möjlighet att lätta på trycket, och det gör att vårt samhälle är harmoniskt och saknar stora problem.
Intervjun kan ses till 8 februari på Viaplay.

Pia Kjersgaard har också sagt att i Sverige får inte folk säga vad dom tycker. Och det har hon ju alldeles rätt i!

Vad Fredrik Reinfeldt skulle pratat om med sina intervjuobjekt som han valt från sin telefonbok är bl a det här varningstalet:

US National Archives kommenterar President Dwight D. Eisenhowers berömda avskedstal från den 17 januari 1961 där han varnar för det industriella militära komplexets destruktiva makt. Dokument visar att Eisenhower förberett talet under två års tid, enligt US National Archives undersökning.

Och John Kennedys varningstal om hemliga sällskap!

Och sist men inte minst varför krigshäxan Hillary Clinton får sitta i TV på prime time och skratta gott åt att hon varit med att mörda Khadaffi som yttersta ansvarig. Skulle bli en intressant diskussion om man fick veta hur bra det var i Libyen under Khadaffis tid och vad han tänkte göra med sin gulddinar och den Afrikanska Unionen. Och nu är Libyen också en grushög. Men inte ett ljud om det.

Reinfeldt leker Skavlan! Svenskarna är mentalt handikappade!

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

39 kommentarer till Fogh Rasmussen hyvlade av smörintervjuaren Reinfeldt! Båda undvek Eisenhowers varningstal!

 1. Helena Palena skriver:

  Det är mycket vi inte vet om John McCain tex.

  Why the jewish mafia wants McCain

  TRY, don’t ELECT, this Manchurian Candidate whose support comes from the CRIMINAL jew mafia

  NOT a natural born citizen

  RIGHTEOUSLY labled a TRAITOR!!

  Son of the admiral who dishonored the USS Liberty!!

  Almost sank the USS Forrestal

  McCain crashed 5 jets, plus was responsible for the Forrestal fire. Surviving crewmen and those who investigated the Forrestal fire case reported that McCain deliberately ‘wet-started’ his A-4E Skyhawk to shake up the guy in the F-4 Phantom behind his A-4. ‘Wet-starts’, done either deliberately (the starter motor switch allowed kerosene to pool in the engine and give a wet start) or accidentally, shoot a large flame from the tail of the aircraft. In McCain’s case, the ‘wet-start’ ‘cooked off’ and launched the M34 Zuni rocket from the rear F-4 that punctured the Skyhawk’s fueltank, knocked the M-65 1000 lb bomb off it’s 500 lb rated mount, and touched off the explosions and massive fire. The F-4 pilot was reportedly killed in the conflagration, along with 167 of his fellow Forrestal shipmates (including those who died later from wounds suffered). ‘Wet starting’ was a common practice among young ‘hot-dog’ pilots. McCain was quickly (they were still counting the Forrestal dead) transferred to the USS Oriskany (the only Forrestal crewman to be immediately transferred). Läs mer!

  http://www.podblanc.guru/songbird-mccain-causes-forrestal-carrier-disaster_b1503568e.html

  Gilla

 2. Lars Lindeberg skriver:

  Eisenhower! Den värsta krigsförbrytaren genom tiderna! Som god tvåa kommer Winston Churchill!
  Dansken är en ”skidderöv”!
  Som trea kommer Tony ”45 minuter” Blair!

  Gilla

 3. orglasse skriver:

  Hej

  När en Lindeberg tar till orda då faller domen skarp för han har den kompetens som avgör vilken och vilka som skall dömas. Ståndrätt åt en General Eisenhower ty han är den värste krigsförbrytaren genom tiderna skriver denne smått komiske figur. Lindeberg är komisk – tragikomisk.

  Bara att skriva en dumhet som att General Eisenhower skulle vara en krigsförbrytare visar på den underliggande okunskap som Herr Lindeberg LIDER AV. Men han är ju också politiskt förblindad av sin trohet mot Der Fuhrer och hans tankegångar så det gör detsamma. Herr Lindebergs politiska hemvist lär följa honom livet ut och han kommer liksom de flesta som tänker på det sätt som han gör att dö som en bitter man.

  Nationalsocialismen är en dumhet och en oförskämdhet som förstört så mycket. Tysklands värste fiende alla kategorier är Adolf Hitler. Ingen har orsakat Tyskland och dess folk så mycket lidande som denna poliska villfarelse och dumhet. Hitler var ingen Tysk utan en invandrare som förstörde det land som gav honom allt.

  Denne blådåre Adolf Hitler hade mage att säga att Tysklands folk hade svikit honom när landet var besegrat, och Herrn Adolf sköt sig själv ty han vågade inte ta sitt ansvar. Ett land som förlorat 7 miljoner döda soldater och 10 miljoner sårade och invalider – detta folk fördömer den Österrikiske korpralen som att de svikit honom.

  Men så gick det när den mycket kompetente Generalen Eisenhower lät sina stormtrupper utrota de Tyska Nazi förbanden som inte gav upp. Eisenhower som var av Tysk härkomst ledde sina trupper in i Tyskland, och de Tyskar som överlevt flydde mot väst och de amerikanska truppernas säkerhet istället för att ge sig till Sovjeterna från öst.

  Tyskland hade idag kunnat varit en verklig stormakt om förolämpningen Adolf Hitler aldrig funnits. Hans Far borde inte ha haft sex med sitt kusinbarn och tillverkat denna bastard.

  Eisenhower var en fantastisk officer ett föredöme en underbar ledare, och en vinnare till skillnad mot Adolf Hitler som bara gapade och skrek.

  Gilla

 4. Pelle skriver:

  The lunatics are indeed running the asylum!!! var det någon som sa, det ligger någonting i det, det känns som att internerna har tagit över kommandot över mentalsjukhuset.

  Gilla

 5. Bosse J skriver:

  @orglasse
  Inpräntad, inbillad ”sanning” är inte nödvändigtvis detsamma som den verkliga sanningen.
  Historien skrivs av segrarmakterna var det någon som någon gång yppade.

  Gilla

 6. Frågan är om inte nyliberaler och borgare tillsammans med de största girigbukarna skapat spektaklet för att flytta bort folks fokus från frågan om protektionism, nationalisering och social välfärd åt folket, samt även sprida de kräkmedel som skapar det kaos som de sedan kan profitera på med hjälp av det militärindustriella komplexet. Jag skulle vilja vara en fluga på väggen när herrarna diskuterar i lönndom på Bilderberggruppen.

  Gilla

 7. michaelnilsson228 skriver:

  Till orglasse.

  Är du ett får som går/gått på historieböckers-/Hollywoods-/politikers- och medias lögner. Eisenhower av judisk börd mördade uppemot 1 700 000 tyskar efter andra världskriget i sina dödsläger, jämfört med Hitlers arbetsläger där enligt den officiella siffran från Internationella Röda Korset uppdaterad 1984 är 373 468. De allierade hade som mål att bomba sönder Tyskland, speciellt civila inrättningar var deras mål, så mot slutet av kriget fanns inga vägar, vatten, el, sanitet, mat eller sjukvård. Internerna fick de sista månaderna p.g.a. massbombningar av hela Tyskland ingen mat, inget vatten och ingen sjukvård så de flesta dog av undernäring, vattenbrist och/eller tyfus. Förintelsen är ett av historiens största bedrägerier. Nya museum och minnesplatser öppnas så att vi ska påminnas om vår skuld och om judarnas offerroll. Det är en skam för världens samlade makthavare att lögnen får fortgå. Avtäckandet av myten måste fortsätta…bedrägeriet måste få ett slut, annars kommer vi aldrig att vara fria i våra tankar. Får vi inte tänka fritt är vi slavar under någon annan.

  Gilla

 8. Lars Lindeberg skriver:

  Orglasse måste vara en jude! Ingen annan än en jude kan skriva sådan dynga som han gör!
  Judarna har blivit utkastade 109 gånger från våra samhällen, det är dokumenterat, genom tiderna!
  DE HAR INGET EXISTENSBERÄTTIGANDE I VÅRT SAMHÄLLE!
  TITTA PÅ SVERIGE HUR DET SER UT IDAG!

  Samma var det är det med USA!
  Tack vare judarna som har använt sig av USA och det Amerikanska folket till slå sönder och plundra världen!
  Amerikanarna hjälpte kommunisterna att vinna kriget!
  Här är ett utdrag!

  US played the most vital role in WW II so vital it secured the communist victory for the future!
  The future we live in today!!!!!
  Franklin D. Roosevelt through the lease act sent stalin a billion dollars. I never knew this. Germany nearly defeated communism in the beginning and the good ole USSA saved the day.
  http://thegreateststorynevertold.tv/…/part-10-stalingrad/
  Roosevelt’s Lend-Lease Act: The Arm and Hammer / Hammer and Sickle Connection
  Your decision, Mr. President, to grant the Soviet Union an interest-free loan to the value of $1,000,000,000 to meet deliveries of munitions and raw materials to the Soviet Union is accepted by the Soviet Government with heartfelt gratitude as vital aid to the Soviet Union in its tremendous and onerous struggle against our common enemy-bloody Hitlerism.
  http://justice4germans.com/…/roosevelts-lend-lease-act…/
  Sword of Stalingrad presented to Marshall Joseph Stalin in Russian Embassy, Tehran, Iran.
  http://www.criticalpast.com/…/65675053430_Winston…
  I can’t believe that you never heard of FDR’s Russian aide program, where do you think the Russians got their arms, from China? We sent entire factories over there in pieces, it was American factories reassembled in Siberia, that built their tanks and planes and heavy artillery. My father was an officer in the US Merchant marine, he was involved with this massive exportation of our technology. Without it, Russia didn’t have a chance. Btw, occasionally American ships were sunk, and survivors made it to shore in lifeboats, none of them were ever returned, they were all sent to the gulag, along with the downed crews of American aircraft. Talk about thankless, the Russians were, and are, filth.
  The Truth About Hitler They Don’t Want You To Know

  http://6millionfairytale.wordpress.com/
  Fortsättning följer!

  Gilla

 9. Lars Lindeberg skriver:

  Det Amerikanska folket blev förda bakom ljuset, bedragna av lögner, av regimens ledare som var judar!
  Amerikanarna arbetade 24/7 med att samla in pengar och bygga båtar som hjälpte kommunisterna!

  Liberty Ships built by the United States Maritime Commission in World War II

  ”Liberty ship” was the name given to the EC2 type ship designed for ”Emergency” construction by the United States Maritime Commission in World War II. Liberty ships were nicknamed ”ugly ducklings” by President Franklin Delano Roosevelt.

  The first of the 2,711 Liberty ships was the SS Patrick Henry, launched on Sept. 27, 1941, and built to a standardized, mass produced design. (2,710 ships were completed, as one burned at the dock.) The 250,000 parts were pre-fabricated throughout the country in 250-ton sections and welded together in about 70 days. One Liberty ship, the SS Robert E. Peary was built in four and a half days. A Liberty cost under $2,000,000.

  The Liberty was 441 feet long and 56 feet wide. Her three-cylinder, reciprocating steam engine, fed by two oil-burning boilers produced 2,500 hp and a speed of 11 knots. Her 5 holds could carry over 9,000 tons of cargo, plus airplanes, tanks, and locomotives lashed to its deck. A Liberty could carry 2,840 jeeps, 440 tanks, or 230 million rounds of rifle ammunition.

  http://www.usmm.org/libertyships.html

  Fortsättning följer

  Gilla

 10. Lars Lindeberg skriver:

  En av de senaste krigsförbrytelserna begångna av USA! Ett helt klart krigsbrott!

  Why led invasion of Iraq in 2003 in such a cultural devastation and so many murders of intellectuals? The conventional answer is that it was a result of poor planning and unfortunate circumstances in a war that had the intention to liberate the Iraqis. The authors of this book argue that the reality is quite different.

  They show that the invasion aimed to dismantle the Iraqi state to convert it into a pro-Western client state. The chaos that occurred after the invasion was no unfortunate accident but a deliberate intention. A situation could be created so that the state’s very foundations were undermined. The authors carefully for the Occupier peened inaction that led to the destruction of one of the world’s oldest cultures. Besides the destruction of unprotected museums and libraries documented the targeted killings of almost 500 academics, the extensive kidnapping and expulsion of thousands of doctors, lawyers, artists and other intellectuals. They show that Iraq is the victim of a systematic cultural cleansing, which has been part of a deliberate strategy to weaken and finally disband the Iraqi state.

  This important work refutes the claim that the invasion was intended to liberate a nation with a large middle class, which itself could develop a democratic culture.

  http://www.alhambra.se/moten/kriget_mot_iraks_kultur.htm

  Gilla

 11. Lars Lindeberg skriver:

  Efter kriget våldtogs 8 MILJONER TYSKA KVINNOR!
  Om de Tyska kvinnorna tar upp detta idag så blir de tillsagda att ”sådant prat” hänger vi inte upp oss på idag!
  Jag kommer ihåg detta personligen!

  One of this century’s greatest crimes, and probably one of the greatest crimes against women in history, was the mass rape of the conquered women of Europe after the Judeo-Communist victory there in 1945. The rapists were mainly Red Army soldiers, some of them non-White troops from the Far East and Central Asian Republics of the Soviet Union. But I am sorry to say that many of the rapists were men of our own race, and some were Americans. They were brutes no doubt, but they were permitted and encouraged to indulge their lower than bestial urges by official ”Allied” policies which incited hatred particularly against the Germans, but also against those of other European nationalities which were then allied with Germany in an anti-Communist bloc. One cannot contemplate this great mass orgy of rape, gang rape, and sexual slavery of innocent women and little girls without revulsion. It would be easy for you to toss this newsletter aside and pickup more pleasant or amusing reading. But if you want to know the truth about one of the darkest secrets of our present establishment, a horrible crime against women about which the Politically Correct feminists are strangely silent, then I urge you to read on.

  I claim no originality for the documentation or recounting of this ghastly crime perpetrated mainly by what Franklin Roosevelt called ”our noble Soviet ally.” We are indebted to Dr. Austin J. App, a professor and scholar of English literature at Catholic University, the University of Scranton, and LaSalle College, among others, who risked career and livelihood to bring these truths to light. In April, 1946, when he published the work upon which this article is based, entitled Ravishing the Women of Conquered Europe, he was a lone voice crying out for justice in an America still high on war propaganda and on a ”victory” that in the later Cold War years and after would be seen clearly as a defeat for America and the West as much as it was for Germany.

  As the Red Army advanced toward her in 1945, the city of Berlin had become a city virtually without men. Out of a civilian population of 2,700,000, 2,000,000 were women. It is small wonder that the fear of sexual attack raced through the city like a plague. Doctors were besieged by patients seeking information on the quickest way to commit suicide, and poison was in great demand.

  http://library.flawlesslogic.com/massrape.htm

  Gilla

 12. michaelnilsson228 skriver:

  Tack, Lars Lindeberg! Jag har stor respekt för människor som har kunskap och är pålästa. Jag skulle vilja att fler skulle kunna vakna och se sanningen bakom alla lögner som vi blir hjärntvättade med av politiker och media.

  Gilla

 13. Lars Lindeberg skriver:

  Ja michaelnilsson228 det är vår skyldighet som människor att söka sanningen!

  Du såg hur juden anklagade mig för att vara bitter! Det är ren projektion!
  Hatet kommer från judarna! De har alltid hatat oss! De lever på hat!

  Gilla

 14. Brage Norin skriver:

  VILKET DJÄVLA KAOS DET ÄR I USA.
  Ett immigrations- datasystem kraschade plötsligt. Ett gigantiskt flygkaos blev följden. Den där Putin har nog varit framme igen:
  * Först fixade han presidentvalet.
  * Sedan försökte han sabotera elsystemet i USA.
  * Få se om han även får ta på sig ansvaret för att störa invandringen till USA?
  * Sista försöket är att anklaga USA:s nya president Trump för att vara rysk spion.

  När Carthy anklagade USA:s president för att vara kommunist – gick han ett steg för långt. Han blev äntligen avsatt.

  Ledare inom CIA anklagar i dolda ordalag landets nyvalda president att inte lyssna på landets egna säkerhetstjänster – (man menar egentligen de sionistiska CIA-agenterna inom CIA). Om två veckor avsätts detta gamla drägg inom CIA:s ledning. De är dessa som nu anklagar Trump för förräderi. Må kraften vara med dig Trump.

  Fy inni helvetet hur illa USA är skadat. Hela nationen håller på att sprängas sönder av hat. Vilken social katastrof i megaformat. Folket köper vapen som aldrig förr. Vapenförsäljningen har ökat 19 månader i rad. Alla beväpnar sig. Alla försök att införa begränsningar har fått motsatt effekt. Alla rustar sig för slutstriden – The Second Civil War. Vilken historisk händelse som utspelas mitt framför ögonen. När Mordors rike kollapsat börjar de historiska sanningarna att tränga sig på. Njut av att ondskans imperium går under. Sanningarna kommer som ett brev på posten.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 15. Hans Nilsson skriver:

  Snart är Putin President över hela världen om vi skall tro Obama,s anhängare. Med tanke på att Putin framställs som en sjutusan till karl som kan tämja och rida på björnar bla så är det kanske inte omöjligt. Att Putin kommer att få mycket inflytande över världen står nog tämligen klart redan nu. Framtiden blir onekligen spännande och händelserik med två färgstarka ledare som Trump och Putin vid rodren.

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Ja, Putin får skulden för allt! Märkligt att MIK kan släppa in araber och vem som helst kan cyberattacka! Det kan vi glömma. De gör allting själv i vanlig ordning men måste ha någon att skylla på. Och sen den falske bin Laden sköts i Abbottabad (inte en bild på karln som sen kastades i havet med en jävla fart – och Navy Sealskrigarna som skötte det – hur många av dom lever tror ni) har dom växlat upp mot Putin. Vilket spel! WWW3 är planerat. Lite svårare nu när fler och fler ser vad dom sysslar med. Innan internet kunde dom jobba ostört där bakom gardinen dom jävla svinen! Så med Trump skjuts allt upp ett tag. Vi får se vad Trump och Putin kan åstadkomma! Inget kommer i alla fall att bli sämre! 😛

  Gilla

 17. CastoroPollux skriver:

  Bonnläppen McCarthy såg rött och likt Lindeberg bara en enda sorts fiender i gröten… Det är så roande att se heta katter runt porslinets skärvor och en kortslutning som bränner av ett helt nyårsfyrverkeri.. Finns för självförbrännandet inget annat än att framstå som en fullkomligt övertänd halmgubbe?

  Gilla

 18. Lars Lindeberg skriver:

  En till jude har hoppat in! Kastrerade Pollux! Det är deras taktik!

  What Is A Sayanim ?

  The Sayanim is any Jewish person, that can be called on to assist another Jew in any cause. Since birth, the Jewish people have been taught of their superiority… and need for cohesion. The Sephardic Jews are the upper level of the race, and the Ashkenazim, which constitute 95% of all Jews, are the worker parasites of the race. Since the Sephardics first converted the AshkeNAZI, they brainwashed them into the idea that the world is their enemy and their fellow Jew is a ”Quiet Guardian”.

  Who Is A Sayanim?

  Every Jewish person is expected to be a potential agent (spy/sayanim), in varying degrees.

  What Will They Do?

  If the Jewish people sense a potential threat, the Jewish Sayanim is authorized to commit anything from simple harassment to business ruin, and even multiple murders. The Columbine Massacre was a perfect example. The police knew there were seven people involved, but five students, two sets of parents, one employer and psychiatrists, provided alibis and corrupted evidence.

  Examples:

  Your Jewish accountant will relay any private bookkeeping info to a Jewish competitor, your friendly Jewish pharmacist will assist your Jewish doctor to poison you, a clerk at VISA will supply your private credit information to anyone, the list is endless.

  Sayanim Indoctrination Starts At Childhood:

  Family Life:

  Jewish children rarely are allowed to play with the gentiles. Around the house the child is constantly bombarded with the word Goy. .
  Goy (goyim means cattle/animals), relates to menial occupations. The family maid, nannies, gardener, plumber, etc are referred to as ” The Goy or goyim ”.

  Grammar School:

  A public Jewish school will receive grants, and the best teachers are put in the district. 6th graders at these ”Magnet schools” are the equivalent of an 8th grader at a normal school. Jewish kid’s will always be eligible for the ”Gifted Programs”.

  Exceptional Jewish children are turned over to the Rabbi for future guidance.

  High School:

  In heavily Jewish communities the public schools will always have a ”Gifted program”.
  For those with the resources, they will attend exclusive schools.

  Colleges & Universities:

  Here is the big payoff. Entrance into the finest schools is assured. All the larger Universities have Sayanims placed in key locations from the Dean to the Admission Officers, to the loans, and the scholarship personnel. Societies, such as Hillel, will shepherd a young Jew throughout his college career.
  Jewish professors will always favor the Jewish student. Jewish students make up 30% of the Ivy League, which they credit to their extraordinary IQ’s, which is a myth. Law schools, such as Yale, can have an enrollment of 60% +.

  Business World:

  In any Jewish controlled company, a Jew is given first preference in job interviews.
  If a Jew is a businessman, he gets preferential treatment on contracts where another Jewish person is involved.
  Getting a bank loan is a cinch if he is a Jew.

  Government:

  Jews have lined all government’s offices around the planet with their people. (parasitic infestations) !

  Student loans get erased if they are a Jew or Jewess. A non-Jew business competitor can have a regulatory agency put on him by these parasites. The Judicial is 40% Jewish and another 35% are minorities they control.

  So What Is Expected Of A Sayanim?

  The standard Sayanim routine is basically favoring other Jews in ordinary transactions, but the sayanim can be called on to protect any criminal enterprise. From the traffic court Judge to an Appellate Judge – fellow sayanims receive special treatment. The special Sayanim (200,000 of them worldwide but there are probably a lot more now) will be expected to cooperate in any Israeli Mossad (Israel’s Secret Service) enterprise including murder, sabotage and any form of Fifth Column activity (does 9/11 ring a bell?). A division of the Mossad ( Katsas) keeps records, and stays in active contact with this group, the Mossad.

  The Sayanim (sleeping cells who spy/act for Mossad in the host nation they live in, sometimes pretending to be Christians, Moslems, Israelites, etc.)

  ”The individual is handicapped by coming face to face with a conspiracy so monstrous he cannot believe it exists”. J. Edgar Hoover, FBI Director 1924-1972, quoted in The Elks Magazine (August 1956).

  ”All Jews are provocateurs in Peacetime, saboteurs in Wartime, and subversives all the time.”

  Det är genom detta förfarande de sitter på toppen idag!
  Men de är genomskådade!

  Gilla

 19. Lars Lindeberg skriver:

  The Sayanim (sleeping cells who spy/act for Mossad in the host nation they live in, sometimes pretending to be Christians, Moslems, Israelites, etc.)

  ”The individual is handicapped by coming face to face with a conspiracy so monstrous he cannot believe it exists”. J. Edgar Hoover, FBI Director 1924-1972, quoted in The Elks Magazine (August 1956).

  ”All Jews are provocateurs in Peacetime, saboteurs in Wartime, and subversives all the time.”

  Gilla

 20. Hans Nilsson skriver:

  Man kan undra varför det var så viktigt för USA att visa Saddam och Khadaffi avrättade men inte Usama Bin Ladin? Det ligger nog en hund begraven när det gäller Bin Ladin. På måndag och tisdag 9-10 har Folk och Försvar sina dagar som SVT forum sänder. Det är många högdjur tv folk och andra journalister som vill vara med att äta och dricka gott och mingla allt betalt av oss skattebetalare.

  Gilla

 21. CastoroPollux skriver:

  ”kastr…..” Är du fjorton ens? Du kan väl tala om när du fyller femton, så kan jag skicka grattiskort och hoppas du mognar snart! Till och med din mamma skäms väl för dig..

  Vad skriver du för smörja? Har den någon mening? Alla som inte tycker som du kan inte vara judar om du inte är fullständigt imbecill, paranoid och fakta resistent.. Full av hat och förakt klarar du du dig helt utan IQ förstås.. De intelligensbefriade styrkorna behöver dig Lindeberg….

  Köp lite b-vitamin det kan bota, men gud vad en ny värld, dig då kommer hota..
  Så är det att aldrig ha fattat ett jota, jante håller hårt sitt lag, lång är hans avräkningnota.
  Forsen är strid, du ska va modig i kanota, vill du va böjd eller vågar du, räta på en enda kota?
  Vem behöver ett förstånd, någon ska va urbota, minns den svansen, din allra yttersta kota?
  Fortsätt kräla på land, på egna ben fyrfota, det som krokigt ska va, hava ju plats att inrota..
  Blyges ej, strutta du fram, ilska utövas jämfota, låt inte dumdristigheten bli utan devota
  Finns ingen knapp reset, inget reboota, nog önskar Du det var ett riktigt land, minnesota.

  Gilla

 22. pelle 3 skriver:

  Haha,,jag tycker det är toppen när nån går imot lindberg,,inte för att jag ogillar lindeberg,,utan helt enkelt för att få en saklig debatt,det är väl meningen med kommentarererna? Men castoro?var är det sakliga i ditt inlägg?vad lär man sej av ett sådant?
  Det så ynkligt,du har tillomed bemödat dej med en liten rimstuga,,gör om,gör rätt,,,skriv ett inlägg där du bemöter lindeberg o hans påstående,,det borde man väl kunna begära av dej? Att hälla skit över någon utan att ha argument är lågt,,idiotförklara,misstänkliggöra,det har ju varit invandringsdebattens signum,,,så skärp dej nu o gå imot lindeberg sakligt.
  Jag försöker sätta mej in i saker o ting,,bla detta med judars inflytande i tunga poster o deras ansvar till vad som skett o sker i världen,,därför vill jag ha en saklig debatt om för eller imot,,som det känns nu så ligger du hästlängder efter lindeberg,,,kan säga att jag var inne på din blogg,,jag hade iallafall svårt för att förstå dina budskap,,
  Så skärp dej nu så vi får ut något av kommentarerna!!

  Gilla

 23. Du vet att det är en jude när dom visar sig vara fakta-resistenta och bara bemöter en med okvädingsord. Har mao stött på en hel del av dessa jude-troll i olika kommentarsfält och dom kör alltid samma MO. Lyckas dom inte med sin infantila argumenteringstaktik snabbt vinna över dig på sin sida dröjer det inte länge förrän ni blir kallade för idioter.

  Gilla

 24. CastoroPollux skriver:

  Varför skulle jag ge Lindeberg eller den andre kusen något annat än vad de förtjänar?

  Invandringsdebatten? har bara lyckats skitat ner sig med sitt oförställda hat och förakt. De egna besvikelserna fick oformlig massa..och medan hopen pekande skrek rev Reinfledt o Alliansen ner mer av vårt bak era ryggar… Gloende stirrande åt fel håll blåste SD och Alliansen Er på än mer av konfekten..

  Men Pelle lelle kan du inte skilja på Judar och Sionister heller.. Vem ska då kunna föra en debatt med dig om du inte ens kan det. Lindeberg och den andre kusen kan ju inte skilja Kristna från Judar och hur ska man kunna diskutera då…. Nej fånarna får verkligen ägna sig åt sitsens breda fläsk det behöver uppmärksamheten..

  Fattar du inget på min blogg? Ja vad gör du där då? Kan du inte skilja på Jude och Sionist ska du nog börja i den änden hemma på kammaren..

  Någon förståelse för en process eller en utveckling har du ju inte. Inte heller att verkligheten innehållit 15 år av grovt förtal, sabotage, misshandelsförsök och trakasserier. Jag har ju lärt mig vad SD-anhängare går för och hur olyckliga de är, men ändå vuxit i styrka.. Lyckats till deras ständiga förtret. Men jag har inga bekymmer med att du odlar ditt förakt. Usel ideologi kommer alltid leta efter tjänsteandar utan mål eller mening. Din skadeglädje kan du väl stoppa där den hör hemma bland allt det andra bruna..

  Kunskapen om där fanns någon skulle klä sig väl utan de nedsättande kommentarerna och som sagt den nivån satte krakarna tidigt i trådarna.. Liksom för att garantera sin tillförlitlighet och förtroende till inskränktheten. Med en äkta drive av vetgirighet borde det låta annorlunda men just i det ordet har de klängt sig fast på ett förvånande sätt och uppträder som messerschmittar och den sjukan känns som jag vill vara immun emot.. Det krigets abc klarar vi oss utan och att leta efter åhörarskaror utan självkritik är givetvis en dyster plikt. Det är lätt att tålamodet tryter och andanom låter som den kom ur ett eller flera gryter..

  Kadaverdisciplinen har aldrig känt sig nödgad att slakta några av sina deviser. Tror inte de se dem ens från sina sadlar och som sagt det osar väl alltid lika bekant som hemkärt. Hatar man förändring blir det givetvis jobbigt..

  Gilla

 25. pelle 3 skriver:

  Vad tror ni är nästa steg i amerika,,ska israel in i syrien?på assads sida,,,vad är usas plan att få igång ett världskrig?att usa o israel har kokat ihop något känns troligt,,,kom med lite ideer om ämnet.

  Det finns inget som förvånar mej när det gäller ondskans makter.

  Lyssnade på dej helena,,,ring p 1,,du är påläst,,,,själv måste jag erkänna att jag vaccinerade mej en gång mot svininfluensan,,,det är något jag ångrar djupt,,nu är jag förståndigare.

  Om någon pratade illa till mej om judar för ett halvår sedan så avfärdade jag dessa som nazister o mindre vetande o avundsjuka,,,nu har jag satt mej in i dessa frågorna o jag kommer fram till att det är svårt att få det till tillfälligheter,,,det känns att det är mycket ont som judarna är inblandade i,,jag ska fortsätta att fördjupa mej i ämnet.

  Gilla

 26. pelle 3 skriver:

  Castro,,,,,jag läser igenom det du skriver,,,,
  1,sionister o judar,,förklara detta för mej tack.
  2,sd,jag är ingen sd,are längre,nästan två år sedan jag hoppade av,alla uteslutningar osv gjorde att det partiet inte var interessant för mej,,nu vet jag orsaken,,,det är ett israelkramande parti,då är det kört för min del

  3,din blogg,,joo ,jag tänker inte gå in på den mer,,tyckte den var svår o krånglig,,,mycket ord som man inte förstod innebörden av,,förstod inte ens varför vissa ord var där dom var,,,bloggen passar säkert någon annan läsare,men jag hade svårt för den,,så att inte jag fick ut något av den behöver inte betyda att den var dålig.

  Det var väl ungefär det som kom ut ifrån ditt långa inlägg,,resten är svårförståligt som du skriver,,du blandar in en massa ovidkommande ord i dina inlägg,,tror inläggen skulle bli bättre om du skrev enklare.

  Skulle vara kul om du kunde svara på mina frågor utan att vara nedvärderande

  Gilla

 27. CastoroPollux skriver:

  ”mycket ord som man inte förstod innebörden av,,förstod inte ens varför vissa ord var där dom var”

  Redan i skolan var det intressant att lära sig nya ord, utveckla mitt språk. Även om jag aldrig tänkte om det på det viset. Sedan började saker hända iom terapin, men den släppte ju också loss musiken på ett sätt jag inte väntade mig. Fast den riktigt omvälvande effekten i språket har jag inte upplevt förrän på de sista 3-4 åren. Tror inte hjärnceller vill leva halvt i koma eller göra highfive efter varje sockerchocksvåg.

  Så du förstår inte vad du läser? Det har inte hänt mig på mina sidor annat än i få undantagsfall. Jag har säkert skrivit en del få saker i affekt, men lägger vi in beskrivningen ovan av vad som pågått är ju det ingen chock annat än för djupt okunniga och oförskämda. Min beskrivning av vad SD-anhängare gjort och i skadeglädje ägnat sig åt här handlade inte om dig. men som generell beskrivning av hur man kan locka idioter till ett politiskt sjukt program är de lokala förmågorna ett exempel av mångfald.. Ja, jag vet de hatar ordet lika mycket som de hatar sig själva i grupp och inte kan bättre..

  Det är ju ingen hemlighet att PTSD rider mig och orsakar felstavningar, koncentrationssvårigheter, trötthet, men de och annat är väl förklarat och acceptabelt.. Givetvis ska ju de skadeglada håna mig för just det och allt annat de kan locka sina sjuka sinnen med i brist på bättre..

  Det finns säkert meningar som kan vara svåra att förstå men tyvärr är de inte många jämfört med hur mycket som skrivits. Som skitsnackare gör du din kur. Du hittar hålen i osten och kan kanske bättre men som sagt du tycker dig vilja bestämma om jag ska gå i clinch med de omaka parhästarna Lindeberg/Ankarström. Deras retorik förtjänar inte mycket bemötande och är hänförelsen större kring personangrepp får de väl blott svar på tal.. Du vet, som man ropar får man svar och de vill ingen retorik ha. De vill bara tvinga andra att tycka som de.. Givetvis är det svaret på hur det gick till när någon tvingade dem till tro och övertygelse..

  Du kunde ju säga något i kommentarerna på min sida, så skulle varenda fel om det fanns något justeras eller så skulle du kanske lära dig något, men ambition är inte bara ett främmande ord. Du rantar hellre runt i fälten hos andra och snackar skit. Har du någon ryggrad? Surt sa räven är ett talesätt som kan appliceras.

  Du har ju förtroende för Helena Palena som sedan länge försökt förklara skillnaden mellan Judar och Sionister. Annars kan jag ju roa mig med att hota skriva det i min blogg, men jag tror du vill slippa omdirigera hjärncellerna..

  Gilla

 28. michaelnilsson228 skriver:

  Du säger att det är ingen hemlighet att du har PTSD. Jag visste inte det. Vill du berätta vad som har hänt.

  Gilla

 29. Bosse J skriver:

  Tänkte jag skulle lägga till det här till diskussionen:

  SIX MILLION JEWS 1915-1938
  1915 – 1938. D.v.s. innan något andra världskrig alls hade utbrutit.

  Benjamin H. Freedman 1961 speech
  Lyssna bara!

  JUDEA Declares War On Germany 1933
  Notera datumet på framsidan av Daily Express i början av filmen.

  Vad är det som inte stämmer med den historieskrivning vi fått inpräntat/propagerat in i oss?

  Gilla

 30. CastoroPollux skriver:

  lindebergslogik;

  ”Det Amerikanska folket blev förda bakom ljuset, bedragna av lögner, av regimens ledare som var judar! Amerikanarna arbetade 24/7 med att samla in pengar och bygga båtar som hjälpte kommunisterna!”

  Det amerikanska folket, i detta fall arbetarna, fick nog göra vad deras arbetsgivare krävde. Men du är ju för stora ologiska sammanhang = osaliga blandningar. Regimens ledare FDR arbetad för fred så långt vi vet. Särskilt på hemmaplan och det var ju mot fascisternas intresse att skapa kaos, rasmotsättningar, svält, sänkta löner (SD-Aktuella!), kravaller medan REGIMEN gjorde allt för att skapa arbete istället för arbetslöshet, svält och armod, som fascisterna var i full färd med.

  Vilka kommunister hjälpte man med att förse militären med slagkraft? Kommunismen ville nog inte ha krig. Men Stalins mördande av höga militärer och digniteter i partiet utgjorde ju själva grunden till att projektet krig skulle kunna sättas i verket. Stalin var knappast kommunist, särskilt som han samarbetade så mycket med Shitler långt innan pakten och krigsutbrottet. Deras säkerhetstjänster jagade samma sorts människor sedan 30-talet..

  judehataren Lindeberg som alltså inte kan skilja på sionister och judar låter alltså blåslampan svedja och förbränna allt i sin väg och blir allt svart måste det ju se rätt och bränt ut…

  ingen orkar ju hålla på att försöka forma om en åsna utan den får väl hållas med sin svarta dynamik tjänande inget annat än sionismen.. Den behöver ju om vi ska tro Lindeberg all support som en befängd värld kan behöva för att fortsätta sin makabra sejour i det humana landskapet.

  Här Lindeberg har du något att mumsa på. Hjälper Soros fascismen eller Judiska intressen? https://sputniknews.com/europe/201608121044209120-ukraine-education-reform-analysis/ krigen, de vi sett har ju tjänat låglönelandskapen. Utan demokrati ska ju förtryckets och godtyckets gud i vilken kostym det än månde vara se till att ingen har några rättigheter.. Saudivärlden och korporationerna i US har onekligen gemensamma intressen i att kunna sänka lönerna. Vad skulle annars slakten nu eller då tjäna till? Arbetarklassen var ju på marsch för bättre villkor flera gånger under 1900-talet och Du Lindeberg och Ankarström är uppenbarligen dess värsta fiender..

  Alla kan ju se att han fanns knappast där för ”kommunismen” utan för att störta staten.. Vi vet att han lockat folkmassor att söka sig gröna ängder i andra länder så att tex SD skulle få vatten på sina gnälliga kvarnar.. Mördandet av humanismen och staten som vår garant för allas mer lika värde är ju en delikat process. men låga löner har ju ett pris. Man kan anpassa utbildningen efter den och där visar ju SD sitt rätta fejs. De har bara tagit den lama ankans plats i vår verklighet och låtit skolan segregeras. Ja mellan fattig och rik..
  Ett värdekonservativt skitparti med andra ord.. som under enormt larm men utan adekvata protester eller positiva förslag om inte prisandet av vinstintressena ska ses som det enda positiva de presterat. I övrigt ha de alltså bara gapat oväsentligheter som att skolans brister skulle ha med flyktingar, invandring, mångfald att göra.. Ja SD har – Lindeberg, gett enfalden ett namn och det gör du också..

  Gilla

 31. pelle 3 skriver:

  Kommunister vill alltid ha krig,,det verkar vara det enda de förstår sej på,,titta på torgen,där skramlar kommunisterna med sina nycklar för att argumenten tryter,,,o det gör argumenten ofta i kommunisternas värld,haha.
  Jag är inte sverigedemokrat,men att se skolresultaten sjunka som en sten borde väl vilken sund medborgare som helst förstå att invandringen bidragit till .

  Har du några uppgifter på vad judarna i israel lever på?det är ju många som går omkring o flummar i sina svarta rockar,var kommer deras försörjning ifrån?
  Har du några uppgifter hur mycket bistånd,,krigsskadestånd,,, israel får?

  Gör så här,,eftersom jag vet att din taktik är att idiotförklara dom som inte tycker som du så kanske du kan börja med det,,,skriv detta med stora bokstäver,,,när du är klar med detta går du över till att svara på frågorna,,då skriver du med små bokstäver,,,,,,,då slipper jag läsa om hur dum i huvudet jag är,,,,,,

  Gilla

 32. CastoroPollux skriver:

  Det finns beskrivet över hela i min blogg.
  http://wp.me/p1zCpc-7kCf

  Gilla

 33. CastoroPollux skriver:

  pelle 3 skriver:
  09 januari 2017 kl. 11:16

  Tja jag behöver inte idiotförklara någon. Allra minst dig pelle, det klarar du så bra själv.

  ”Kommunister vill ha krig” ??? Din humor når inte över stövelskaften… Du kan alltså inte redogöra för vem som ville ha varken första, andra eller tredje.. Ta några stickor, ställ upp ögonlocken och sitt ner och vänta. Det kommer inte som en överraskning annat än för dig.. att det är de gamla vanliga fascisterna. Du kan ju inte historien ens.. och tja du får ju ta våldet och knipa ihop ögonen så du slipper ändra dig, men apelsinhuden kan du väl föreviga..

  Var någonstans av allt jag sagt här, någonstans i bloggvärlden skulle jag vara för Israel, dess kostnader, dess politik, konstruktion, apartheid eller dess sionism? Om folk vill stå och banka huvet mot en mur så ska väl du gå dit och lära dem något vettigt. I USA står ju folk och bankar huvet mot Wall Street om du förstår symboliken. Du kanske skulle lyckas med något konstruktivt där?

  Du vet, här är inte Jude eller Grek, som du kanske hört talas om. Vi är olika men ändå olika dig.. och det är en stor tröst och aningen sorgligt förstås..

  Gilla

 34. pelle 3 skriver:

  Det går inte,,,haha,,tror inte du kan skriva två meningar utan att göra ett person angrepp,,,det är humor.
  Vad är afa? Står du bakom dessa individer? Nyckelskramlarna,den komunistiska trumpetsnubben som åker runt o stör när oliktänkade försöker komma till tals
  Soros,som betalar komunistdrägg att demonstrera o vara nyttiga idioter åt kapitalisterna bakom nwo,,,dessa individer begriper inte själva hur lågt iq de har,,men vad bra tänker dom,få betalt för att gapa o slå sönder saker.

  Tänk på stora o små bokstäver nu,,så slipper jag läsa 80% av ditt inlägg,,,haha,,,din lille filur hahaha

  Gilla

 35. CastoroPollux skriver:

  ”Jag är inte sverigedemokrat,men att se skolresultaten sjunka som en sten borde väl vilken sund medborgare som helst förstå att invandringen bidragit till ”.

  Du ska väl svara på var du fick angreppet på mig om Israel ifrån…. Nej det går ju inte, halmgubbarna tar ju eld bara du tittar på dem och nu slet du fram AFA från ingenstans.. Du ska nog mata något annat än ditt grumliga hat. PUNKT.

  Undra på att alliansen kunde privatisera skolan, sänka stat o kommun med sådana sverigevänner som du..

  Gilla

 36. pelle 3 skriver:

  Jag trodde ett tag att du gillade mej,,näst intill älskade mej,,,nu börjar jag misströsta,,haha

  Gilla

 37. CastoroPollux skriver:

  Undra på att alliansen kunde privatisera skolan, sänka stat o kommun med sådana sverigevänner som du… Arbetarklassen behöver inga fiender med vänner som du..

  Gilla

 38. Sofia skriver:

  Insider Carolyn Hamlett avslöjar Världshärskarnas plan för oss:
  (Tyvärr dåligt ljud men väl värt att avlyssnas!)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.