Ryssland smashar! Slänger ut 35 amerikanska diplomater från ambassaden i Moskva?

Amerikanska ambassaden i Moskva.

Amerikanska ambassaden i Moskva.

Världen som en sandlåda! Ryssland svarar i ambassadkriget: Slänger i sin tur ut 35 amerikanska diplomater från ambassaden i Moskva enligt New York Times.

Obama lever rövare! Han kan inte med tanken på att lämna Vita huset. Han grät över det för ett tag sedan. Under tiden tänker han ställa till ett helvete innan han lämnar över. Slänger ut 35 ryssar för att dom som USA påstår – har lagt sig i det amerikanska valet i form av cyberattacker. Men lägg ägg! Även om det skulle vara sant så skulle amerikanska folket inte vilja ha krigshäxan Hillary ändå.

Tänk alla oskydliga barn jag har dödat!

Tänk alla oskyldiga barn jag har dödat!

 Dessutom utökar USA dom ryska sanktionerna. Obama har fått order från sina bossar att öka trycket så länge dom har makten. De vill ställa till så mycket röra som möjligt för Trump med andra ord. Av detta kan man dra en slutsats: Det är gruff i toppen om hur tillställningen ska spelas. Den osynliga handen må ha makt. Men under finns grupper som strider mot varandra även högt inom finansoligarkin! Ha, ha, ha!

Nu svarar Ryssland med att i sin tur kasta ut 35 amerikanska diplomater och förbjuder personal att använda properties in Moscow. Bra! Släng ut femtekolonnarna från Ryssland. Ta även med ränkspelarna i Ukraina.

Putin till Obama: Bevisa att vi lagt oss i valet eller håll käft!

Uppdatering: Putin vill inte ha ”köksdiplomati”! Synd på sätt och vis! Det är väl Ryssland som borde slänga ut dräggen. Putin kör över Obama och väntar på nästa president. 

“We reserve the right to retaliate, but we will not sink to the level of this irresponsible ‘kitchen’ diplomacy. We will take further moves on restoring Russian-American relations based on the policies that the administration of President-elect Donald Trump adopts,” Russian President Vladimir Putin said in a statement published by the Kremlin website.

https://www.rt.com/news/372256-putin-diplomats-expulsion-rejects

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Ryssland smashar! Slänger ut 35 amerikanska diplomater från ambassaden i Moskva?

 1. TOPPEN, HELENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D

  Gilla

 2. Martin Larsson skriver:

  Putin har redan avfärdat utrikesministerns förslag rapporterar SVT. Tur det. Skulle inte kännas bra om ledarna för världens mäktigaste reagerade med reptilhjärnan stup i kvarten. Obama uppför sig som en kaosmänniska medan Putin har nerver av stål 🙂

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Ja! Putin kör över Obama och väntar in nästa president. Vedergäller inte. Putin visar sin klass medan Obama är en nolla.

  Gilla

 4. Björngunnar skriver:

  Obama säger vad de utvalda sagt åt honom att säga.
  Han är likadan som sveriges politiker.
  Det lär ju finnas det som är värre än döden, att ha varit betald landsförrädare åt sitt folk.
  Vi önskar dem många smärtor i helvetet!

  https://www.rt.com/news/372256-putin-diplomats-expulsion-rejects/

  Gilla

 5. Johnny skriver:

  Typiskt att NYT går ut med en nyhet som är helt tvärtom i försök att eskalera konflikten, men så valde Putin att inte eskalera som en vänlig handling till Trump.

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Istället för att slänga ut amerikanerna bjöd Putin alla diplomater med familj och barn in till Kreml på nyårsfest. Rysslands återupprättande av förehavandena med USA kommer att baseras på relationerna med Trump och hans administration. Vilket långfinger åt Obama! 😛

  Gilla

 7. Brage Norin skriver:

  USA HAR I NÄSTAN ETT HELT ÅRHUNDRADE LAGT SIG I ALLA ANDRA LÄNDERS INRE ANGELÄGENHETER. NÄT AV AMERIKANSKA AGENTER HAR INFILTRERAT ALLA STATER. MUTOR, HOT, SERIER AV AVRÄTTNINGAR, MILITÄRKUPPER, AVLYSSNINGAR AV ALLA STATSÖVERHUVUDEN, AVLYSSNINGSMIKROFONER I BRYSSELS KONFERENSRUM OCH NU SENAST FÖRSÖKET TILL STATSKUPP I TURKIET.

  DETTA MONOPOL ÄR NU HOTAT. OBAMA ANKLAGAR RYSSLAND FÖR ATT SPRIDA INFORMATION OM HUR HILLARYS PRESIDENTKAMPANJ HAR GÅTT TILL. MASSOR AV EMAIL HAR LÄCKT UT SOM BERÄTTAR OM ”THE CLINTONS” VALKAMPANJ. OFATTBARA SANNINGAR HAR PUBLICERATS. DET ÄR INTE ATT UNDRA PÅ ATT OBAMA BLIR GALEN.

  PUTIN BEKLAGAR.
  Putin beklagar att Obama avslutar sin presidentperiod på detta sätt. Ryssland måste ta hänsyn till tillträdande presidenten Donald Trump och inte förstöra de framtida relationerna med USA.

  Tidigare i dag 30/12 rapporterade CNN att Ryssland skulle stänga den stora internationella skolan Anglo-American school i Moskva. På skolan går 1 200 barn från 60 länder, bland annat barn till amerikansk, brittisk och kanadensisk ambassadpersonal.

  PUTINS SVAR – BARNKALAS.
  Putin bjuder nu i stället in ambassadpersonalens barn på den internationella skolan till nyårsfest.
  Skolan ska naturligtvis inte stängas. Istället bjuder Putin in barnen på en nyårsfest, uppger den regeringstrogna nyhetskanalen Sputnik.

  Obama är helgalen. Bill Clinton var ännu galnare – han var pervers. Han sprutade sperma omkring sig i ”Orala rummet”. Men George W Bush var galnast av dem alla. Han var dessutom stendum. Det är inte att undra på att imperiet faller.

  Gilla

 8. Benny skriver:

  Man undrar ju vad som rör sig i huvudet på Obama? Hans tid som marionett är över, tack för det! En mer ryggradslös nolla får man leta efter. Gangsterstyret i Washington/Bryssel och deras lakejer har grundligen utmanövrerats av den intelligenta Putin på alla plan. Inte undra på att man är bitter på NWO:s högkvarter i Bryssel och Washington. Folket har visat fingret med Brexit och Trump och nu stundar valet i Frankrike. Så här i efterhand så skänker man en tacksamhetens tanke till de ryska militärer som vägrade avhända sig kärnvapnen till oligarkerna efter Sovjets fall och avväpna den sista bastionen mot NWO.s planer.

  Gilla

 9. Hans Nilsson skriver:

  Smart drag av Putin att först skicka ut Lavrov för att få västmedierna att skriva och sen meddela att man inte vill sänka sig till USAs nivå. Putin går från klarhet till klarhet.

  Gilla

 10. Brage Norin skriver:

  NYÅRSPREDIKAN 2016/2017
  OCH DET BLEV AFTON DEN 31/12 OCH DET BLEV MORGON NÄSTA DAG
  Och Gud sade: »Varde ljus»; och det vart ljus.
  Och Gud skilde ljuset från mörkret.

  OCH HAN LÄT MÖRKRET FALLA ÖVER MORDORS ONDA RIKE.
  OCH HAN LÄT SOLEN GÅ UPP I ÖSTER.

  GUD KROSSADE MORDORS RIKE UNDER ÅRET SOM GÅTT.
  * USA:s Irakpolitik slutade i total förödmjukelse.
  * USA:s Afghanistanpolitik blev en katastrof.
  * USA:s Libyenpolitik totalhavererade.
  * USA:s Syrienpolitik blev en enorm skandal.
  * USA:s Ukrainapolitik blev ett grymt misslyckande.
  * USA:s EU-politik kraschade han mitt framför ögonen.
  * USA:s politik i Nordost- och Sydostasien blev ett ofattbart fiasko.
  * USA:s politik i Egypten blev ett misslyckande till över 100 procent.
  * USA:s sanktioner mot Ryssland blev så kontraproduktiva som någonting kan bli.
  * USA:s försök till oljekrig med Saudiarabiens hjälp brakade snabbt ihop.
  * USA förlorade nyckelstaten Turkiet genom sitt misslyckade kuppförsök.
  * USA förlorade på hemmaplan – Hillary blev uträknad till tio.
  * USA:s ekonomiska politik ruinerade USA fullständigt.

  DET SOM TAR MÄNNISKOR TUSEN ÅR KAN GUD UTRÄTTA PÅ NOLLTID.
  Det kan ibland ta flera århundraden innan sanningen tränger fram. I den katolska kyrkan tog det över ett tusen år. Att tömma sin säd i pojkstjärtar var länge ett privilegium i denna kyrka. Den katolska kyrkans ledning har hela tiden förnekat det ofattbara svineriet – tills den dag när Gud lät tusentals vittnen över hela världen framträda.

  Då krossades lögnens kompakta murar. Då först tvingades påven erkänna den vidriga sanningen. Men de förvirrade människorna förstod ändå ingenting. De fortsatte att strömma till antikrists kyrka på jorden.

  NÅ – VAD TÄNKER DU GÖRA NÄSTA ÅR 2017 – frågade jag Gud.
  Gud: Jag tänker förgöra ondskans imperium. Jag är ännu inte klar. Ni får vänta och se – men var icke rädda. Jag har allt under kontroll.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 11. Benny skriver:

  Det finns gott om desinformatörer som i smyg jobbar för MSM överallt. Ett sådant är denna Dick Erixon med sin blogg som av någon anledning huserar på Kimmo Alms sida, riktiga nyheter. Man kan inte skriva debattinlägg på sidan heller det är han säkert för feg för då avslöjas han som den desinformatör han är…

  Gilla

 12. Helena Palena skriver:

  Benny: Dick är rumsren! Syns i TV ibland och gafflar. Kommentarsfältet är stängt. Om det var det du menade med debattinlägg. De flesta sitter i knä på makten. Och dom flesta har inte bootat om sig. Tror att det fortfarande är Hillary och Obama som bestämmer. Snacka om att inte hänga med. Tänker på Löfven och Kinberg Batra för att nu nämna några köpta till tänderna företrädare. Fy helvete! Stackars mänsklighet.

  Gilla

 13. Anna skriver:

  @Benny!
  Du har nog rätt angående Dick Erixon. Jag läste några av hans senaste krönika med en konstig känsla i maggropen. Jag läser mycket mellan rader och jag undrade verkligen vad han ville säga….
  Gott Nytt år Brage, Helena och alla ni andra som lyser upp dessa mörka tider med klokhet och kunskap!

  Gilla

 14. Martin Larsson skriver:

  Dick Erixon fick nog en saftig löneförhöjning för att gå från välavlönad ekonomichef på hiv-organisationen Noaks Ark till att bli SDs intellektuella alibi i samhällsdebatten.

  Gilla

 15. Martin Larsson skriver:

  För övrigt var det Kent Ekeroth som lockade över Dick Erixon till Sverigedemokraterna … .

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.