Ondskans axelmakter – USA och Israel – har orsakat många miljoner människors död!

siffror

Trump är 70 år, sju månader och sju dagar gammal när han tillträder. Gud gillar numerologi, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

INGET SER PUSSLET FÖRRÄN DET ÄR FÄRDIGLAGT

AXELMAKTERNA I NORR.
Alla har lite olika agenda – men alliansen växer fram på en ”historisk sekund”.
IRAN: Befolkning: 77,45 miljoner (2013) Världsbanken
IRAK: Befolkning: 33,42 miljoner (2013) Världsbanken
SYRIEN: Befolkning: 22,85 miljoner (2013) Världsbanken
LIBANON:. Befolkning: 4,47 miljoner (2013) Världsbanken
TURKIET: Befolkning: 74,93 miljoner (2013) Världsbanken

ISRAEL: Befolkning: 8,06 miljoner (2013) Världsbanken

AXELMAKTERNA I SÖDER.
PALESTINA: Befolkning: 4,55 miljoner (2014). Erkänd av 137 stater – däribland Sverige
EGYPTEN: Befolkning: 82,06 miljoner (2013) Världsbanken
LIBYEN: Befolkning: 6,20 miljoner (2013) Världsbanken

ÖSTRA MEDELHAVETS MARINA LÄNDER
TURKIET, SYRIEN OCH LIBANON – i nordöstra Medelhavet.

ISRAEL – i östra Medelhavet

PALESTINA, EGYPTEN OCH LIBYEN – i sydöstra Medelhavet.
(Palestinas territorialvatten bestäms i samband med den kommande fredsuppgörelsen).

Ryssland tillträder som ny sheriff i östra Medelhavet.
Den gamla sheriffen USA och vice sheriffen EU har gått i pension.
ALLA stater runt östra Medelhavet söker sig nu till den fredliga famnen i öst – Ryssland och Kina.
* Den amerikanska supermaktens inflytande har havererat i både Nordost- och Sydostasien.
* Den amerikanska supermaktens och EU:s inflytande har kollapsat i länderna runt östra Medelhavet.
* Saudiarabiens drömmar har grusats. Landet raglar omkring som en kamel som gått vilse i Antarktis.
* De sionistiska massmördarna i Israel fortsätter sin terrorpolitik in i det sista, men Netanyahu är rädd!

Påven erkänner den palestinska staten i februari 2013.Vatikanstaten, ledaren för den katolska kristna tron, erkänner staten Palestina. Palestina erkänns idag av 137 stater. Många länder i den förljugna världen erkänner inte landet Palestina.

Den sionistiska drömmen om ett Storisrael har kollapsat.
Det blir fred i Mellanöstern och Nelson Mandelas dröm om ett befriat palestinskt folk går i uppfyllelse. Ondskans axelmakter – USA och Israel – har orsakat många miljoner människors död. Hundratusentals barn är  offer för dessa massmördare. De politiker som länge suttit vid makten i dessa länder är mänsklighetens quislingar. Men nu syns äntligen ett ljus i ondskans tunnel. Miljoner flyktingar som flydde från alla de krig som CIA och Israel  skapade kommer snart att kunna återvända hem.

DET LUGNAR SNART NER SIG PÅ MÅNGA STÄLLEN I VÄRLDEN.
* USA:s och EU:s krig i Afghanistan har också slutat i en total katastrof. Alla som i någon form samarbetade med väst flyr hals över huvud från landet. Den ”fria världen” har krossat ännu en kultur.
* Den amerikanska supermaktens och EU:s inflytande har samtidigt havererat fullständigt i Ukraina.  Det ukrainska folkets lidande är obeskrivligt. Djävlarna som organiserade statskuppen har övergivit dem.

Om hjärnan sitter fast i den gamla världen så begriper man inte politik.
Tro mig – det blir snart fred mellan Israel och Palestina. Vi är på väg mot världsfred.
Vi kan snart ringa ut de tusenåriga krigens helvete från jordens alla hörn och kanter.
Vi kan tjuvstarta redan till nyår – den nya världen håller på att födas.

HUR REAGERAR ALLA ONDA MÄNNISKOR PÅ VAD SOM SKER?
Vad händer när sanningen om terrordåden i New York den elfte september 2001 läggs på bordet? Vad händer i USA och Israel när den nakna sanningen kommer ut? Det amerikanska folket kommer att kräva dödsstraff. Det blir förmodligen som vid Nurnbergrättegångarna efter andra världskriget.

Ingen mänsklig hjärna kan förstå det snabba historiska skeendet.
Det beror på att krafter som inte är av den fysiska världen har ingripit. Vi kan inte förstå vad som sker. Det är den mystiska kraft som vi kallar Gud som satte rätt man på plats i Washington – Donald Trump.
Alexander den Stores svärd står där som en påle mitt i hjärtat i Mordors rike – Trump Tower. Han är 70 år, sju månader och sju dagar gammal när han tillträder. Gud gillar numerologi.

Brage Norin

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

Siffran sju! Allt hänger ihop med gudinnetiden men det här är vad vi får lära oss:

Siffran hänger ihop med den av månfaserna bestämda sjudagarsveckan, den judiska skapelseveckan jämte vilodagen, vishetens sju pelare och den sjuarmade ljusstaken.

Venus tal, är talet för mysticism och illusion. Det förknippas med drömmarnas och fantasins universum och med magins värld. Enligt traditionell folktro hade den sjunde sonen otroliga synska egenskaper, och förmågan att tolka drömmar. Det står även för kärlek, fruktbarhet och emotionell tillväxt.

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

31 kommentarer till Ondskans axelmakter – USA och Israel – har orsakat många miljoner människors död!

 1. Brage Norin skriver:

  ISRAEL – DEN SISTA PUSSELBITEN.
  Resolutionen i FN om att stoppa Israels bosättningar på ockuperad palestinsk mark hade lagts fram av Egypten med Nya Zeeland, Malaysia, Venezuela och Senegal som undertecknare. Men Egypten valde att träda åt sidan sedan Trump kontaktat al Sisi. Resolutionen lades därför fram av de andra staterna som undertecknat förslaget. Utdrag ur resolutionstexten – ”omedelbart och fullständigt ska upphöra med allt arbete med bosättningar på ockuperat palestinskt territorium, inkluderande östra Jerusalem”.

  USA valde att lägga ner sin röst – alla andra ledamöter röstade för förslaget. Netanyahu blev galen. USA högg Israel i ryggen – det var Netanyahus uppfattning. Netanyahu lovar att bygga tusentals nya bosättningar på ockuperad mark. Det är hans blinda religiösa stormhat som driver honom.

  Under det senaste ”kriget” i Gaza bombades nästan alla skolor och FN-byggnader sönder och samman. Över 400 barn dödades av bomber och kulor. De palestinska barnen kunde börja om skolan först sent på hösten när skolorna var reparerade. I alla klassrum saknades elever som dödats av israeliska prickskyttar. Flera hundra kvinnor och äldre palestinska män och kvinnor mördades också.

  ”Terrororganisationen” Hamas dödade tre israeliska barn av misstag och bad om förlåtelse. Hamas siktade nämligen inte på barn. Få civila israeler dödades under ”kriget”. Hamas siktade på de israeliska soldaterna – inte på civilbefolkningen.

  Israels ”krig” väckte avsky även inom den israeliska militären. För första gången någonsin bildade seniora officerare en grupp för att få regeringen att besinna sig. Detta har aldrig hänt tidigare i Israels historia.

  Hamas lyckades döda närmare 70 israeliska soldater och över ett hundra israeliska poliser som deltog i striderna. ”Kriget” i Gaza slutade i en israelisk katastrof. Hela världen började förstå vilka som var terrorister. Världen häpnade över att de israeliska bombningarna var inriktade mot sjukhus, skolor och FN-finansierade civila byggnader. Israels anseende i världen nådde nya bottenrekord. Israels militära förluster chockade landet – ännu en gång.

  Det gick precis som kriget i norr 2006 mot Libanons södra del. Hizbollah tillfogade Israels arme mycket svåra förluster – över 120 israeliska militärer dödades. Även denna gång fick Israel lära sig en tung läxa. Trots totalt herravälde i luften och trots alla avancerade vapensystem klarade de inte av krigföringen mot Hizbollah.

  NETANYAHU ÄR DESPERAT.
  Hizbollah har stärkts enormt i Libanon. Deras mycket framgångsrika insatser mot ISIS i Syrien har stärkt organisationen oerhört. Samarbetet med syriska, ryska och iranska militära experter under syrienkriget har stärkt Hizbollahs anseende i stora delar av den arabiska världen. Hizbollah har blivit en av världens effektivaste arme för krigföring i tätbefolkade områden. Tiotals olika terrorgrupper i Syrien har fått lära sig en smärtsam läxa. ISIS soldater fruktar Hizbollah värre än alla andra motståndare. Nya israeliska attacker mot Libanon är av denna anledning mycket osannolika. Det israeliska folkets värsta fiender finns inte i grannländerna – de finns i det israeliska knesset. Netanyahu är folkets huvudfiende.

  SANNINGEN OM DE STYRANDE I EGYPTEN – (som få i väst känner till).
  Al Sisi och hela den egyptiska ledningen har en diametralt motsatt syn på terrorattackerna i Sinai – än den som förmedlas av den förljugna pressen i väst. Al Sisi och hela den egyptiska ledningen har även en diametralt motsatt syn på alla de terrordåd som drabbat det egyptiska civilflyget under de senaste åren – än den bild som förmedlas i den förljugna världen. Detta är den nakna sanningen – som ALDRIG rapporteras i väst.

  Egyptens politiska och militära ledning är absolut övertygade om att den israeliska säkerhetstjänsten Mossad ligger bakom terrordåden som drabbat Egypten de senaste åren. Det är denna insikt som fått landet att ändra sin utrikespolitik 180 grader. Nästa år genomförs gemensamma marina övningar i sydöstra Medelhavet tillsammans med ryska marina förband. Saudiarabien protesterar och varnar. Egypten röstar ner förslag i FN om fredsprocessen i Syrien som bland annat saudierna stödde. Omedelbart bröts oljeleveranserna från Saudiarabien.

  Egypten har gjort en historisk helomvändning. I stället för väst har landet valt öst. Egypten har blivit ”Den nya Sidenvägens” brygga till Afrika. En strategisk allians mellan Egypten, Ryssland och Kina växer fram.

  DETTA BORDE RÄCKA FÖR ATT FÖRSTÅ. Det blir snart fred i hela Mellanöstern. Freden mellan palestinier och israeler är faktiskt nära förestående. Vi är på väg att få världsfred – precis som jag skrivit minst ett hundra gånger.

  Gilla

 2. Bertil skriver:

  Brage Nordin. Du är en idiot som bara skall hålla tyst. Du har i flera inlägg talat emot dig själv. Dina förutsägelser har ej infriats i något fall. Jag fattar inte varför Helena Palena upplåter sin blogg till ditt nonsensprat. Gå ut och hugg lite ved, det kanske hjälper dig att se nyktrare på omvärlden. Du är en beklämmelse och förvirrad i dina sk förutsägelser och analyser. Lägg av!

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Bertil: Norin bidrar till debatten! Vad gör du? Säg något om läget!

  Gilla

 4. Stig Lönnqvist skriver:

  Bertil utan bild och efternamn,,,gå och lägg dej…helst en tusenårig sömn

  Gilla

 5. Hans Nilsson skriver:

  Jag satsar en slant på att Brage får rätt. Jag såg Claes J B Lövgren på Aktuellt ikväll och han håller på att göra en pudel när det gäller Al Assad och Syrien. Om ett tag är han en kappvändande helpudel.

  Gilla

 6. Brage Norin skriver:

  ”EURASIA” – EUROPA OCH ASIEN SMÄLTER SAMMAN.
  Detta århundrade blir det ”Eurasiatiska århundradet”. Jordens största landmassa återförenas ekonomiskt ännu en gång i historien. Megaprojektet One Belt – One Road (det kinesiska namnet för ”Den nya Sidenvägen”) är detta århundrades största infrastrukturprojekt. Afrika är långsamt men säkert på att kopplas samman med den nya sidenvägen. Egypten är bryggan mellan Eurasia och Afrika. Egyptens grannland Libyen i väster är också av strategisk betydelse.

  DIPLOMATI ERSÄTTER KRIG.
  Kina och Rysslands grundinställning – att aldrig lägga sig i andra länders inre angelägenheter – är en grundsten i det enorma samverkansprojektet One Belt – One Road. Denna fredliga diplomatiska grundregel kommer att prägla morgondagens värld. Vi går med stormsteg mot en värld i fred. Det framgångsrika diplomatiska receptet är förklaringen till att USA förlorat sitt inflytande i både Nordost- och i Sydostasien på en ”historisk sekund”.

  2017 – EN NY VÄRLD FÖDS.
  CIA:s ”orange revolution” i Ukraina kollapsar. Landet återknyter kontakterna med Ryssland. EU hör inte naturligt samman med Ukraina. Det var CIA som organiserade statskuppen i landet. Carl Bildt måste ställas till svars liksom många politiker i Europa som aktivt deltog i statskuppen.
  Ukraina kommer själv att ta om hand sina landsförrädare. Självklart ler Putin. Han behöver bara luta sig baklänges i TV och beskåda skeendet. Ryssland behöver inte hjälpa Ukrainas folk. Det gör dom själva. Händelseutvecklingen är redan i gång.

  EU STÅR MED BYXORNA NEDDRAGNA INFÖR HELA VÄRLDEN.
  EU:s politik i Ukraina placerar EU i skamvrån i många år framöver. Vi stödde öppet en statskupp som organiserades av CIA i landet. Det var många länder i EU som var aktiva – även Sverige. Vår utrikesminister Carl Bildt var flera gånger med på barrikaderna på Majdantorget i Kiev. En större svenskt politiskt misstag är svårt att tänka sig.

  EU:s AGERANDE I SYRIEN ÄR EN ANNAN KATASTROF.
  Vi stödde ett försök till statskupp även i Syrien. Bevisen har fått EU att tystna. Syrien och Ryssland har redan i FN presenterat namnen på alla CIA-agenter som ledde de ”morderata” krigarna i Aleppo. De infångades nämligen. Den hysteriska kampanjen i väst för att få ut sina agenter ur Aleppo misslyckades. Denna sanning har redan kommit ut i många oberoende kanaler. Den prostituerade pressen i väst håller käft – men sanningens vatten forsar snart igenom lögnens vallar. Sanningen når snart ut i hela världen – även i den förljugna världen.

  USA HAR BLIVIT EU:s KVARNSTEN RUNT HALSEN.
  Trump kom in för sent. Obama hade lyckats dra USA ända fram till stupet – ”The Fiscal Cliff”. ”The Clintons”, Bush och Obama blev det amerikanska imperiets fall. Trump fick ta över ett konkursbo. Imperiets kollaps inleddes under andra halvåret 2016. Öst börjar ta över kommandot i världen. Nu är det bara en tidsfråga innan en ny värld är verklighet.

  SNIPP SNAPP SNORUM – världen förändrades som genom ett trolleritrick. Den gamla världen finns snart icke mer – Good Bye. Mänsklighetens största glädjestund närmar sig – Mordors rike går under. Freden mellan Israels folk och det palestinska folket kommer som ett brev på posten.

  Det blir helvetes kolsvart under ett antal år i den ”fria demokratiska” världen – men vi får skylla oss själva. Vi lät CIA:s nät omsluta oss. Vi förstod inte bättre.

  Gilla

 7. pelle 3 skriver:

  Något nytt om pizzagate brage?jag tycker inte det händer något om detta,är all aktivitet borta eller ?
  Jag håller med dej helena,,bidrag till debatten,,det är kanon med motargument bertil,men nu är du ju fel ute tycker jag

  Gilla

 8. robban skriver:

  talet 7 är rätt kul, vad jag läst så kommer det från 5+2 vilket var de fem himlakropparna som var synliga samt månen och solen, det och 12 är i princip basen för allt religiöst dravel som finns.

  föresten hur gick det för de 300 nato och div arab millitärer som de tog i östra aleppo?

  Gilla

 9. orglasse skriver:

  Hej

  Brage Norin är en frisk fläkt i vår mediala Värld. Svensk media är så enormt självcensurerande att vem som helst ser det när man läser tidningarna eller lyssnar på nyheter. Samma smörja överallt, och samma dumma kommentarer på alla plaster hela tiden. Allt går ut på att få vårt folk att applådera idiotin. Där kommer Brage in med sina motbilder. Om Brage har rätt det vet inte jag – det utvisar tiden, men en gissning är att han har mer rätt än de flesta högavlönade springpojkar och dito flickor har i stormedia.

  Låt oss se på Syrien där Assad varit djävulen i egen person i alla media i vårt land och alla länder dominerade av de sex stora media koncernerna. Assad skulle bort, och vi i vårt land har skänkt 100 – tals miljoner till de som kallats frihetskämpar. Dessa grupper av mördare och stympare som dödat allt och alla som de ogillat. Kastat folk från hustak, skjutit, halshuggit och dödat för sin Gud – och denna Gud tillåts i vårt land. Här finns idag mängder av muslimer som stödjer dessa hemska varelser. Men i vår press under 5 – 6 år har det varit Assad som varit boven.

  Nu börjar man ompröva sina, och många av vårt lands mest kända mediala människor måste göra avbön för de tokigheter de sagt och gjort. Presidenten Erdogan i Turkiet har idag sagt att han har bevis för att det är USA som startat stött och finansierat IS. Detta är fan i mig sensationellt. USA har förlorat Turkiet sedan man försökte avsätta och mörda Erdogan i somras. Det var Putin som räddade Erdogan genom ett telefonsamtal där han blev varnad – förstår ni vilka enorma resurser som finns bakom denna kunskap.

  Så att en person som skriver det han gör liksom Brage skall ha ett fritt spelfält för det vi får av honom det finns inte på så många platser i vårt land mediala utbud. Vi skall vara tacksamma för allt jobb han lägger ner utan betalning för att informera.

  Men många är det idag som ser det på det sätt som Brage gör och jag är en av dem. Dock har jag kanske inte all den optimism som han har men vad betyder det – att vi har olika slutsatser är väl det som kallas demokratiska åsikts skillnader. Jag tror även att min bild av USA är lite mer försiktig än vad Brage anser, men vad betyder det, jo att vi båda tänker, och läser och följer med.

  Men jag vill ge Brage rätt till 100 % när det gäller hans skriverier om det som hänt och det som nu sker i Ukraina. Det är en enorm skam för vårt land det vi gjort där. Vi har stött en nazistisk statskupp och gör det fortfarande. Här har många Svenska politiker en enorm skam på sina axlar.

  Min slutsats blir att Brage skall fortsätta sin kamp för att vi skall få den information vi förnekas av de stora media husen och deras högavlönade journalister. Journalister som är mer självcensurerande än vad många var i det gamla kommunistiska öst, och där de alla springer i samma takt och åt samma håll hela tiden.

  Men så är journalistiken i västvärlden underställd Bilderberger gruppens årliga deltagare, och ett bra exempel på detta är när Jyllands postens ägare var med ett år och kunde innan någon annan visste ett smack meddela att Carl Bildt skulle bli Sveriges utrikesminister för det blev bestämt på Bilderbergers möte, och därför stod det först i en Dansk tidning – det säger väl allt om självcensur.

  Så fungerar idag politiken i väst – och det är vi som nu lever på Censurens skuggsida tro inget annat.

  Gilla

 10. Brage Norin skriver:

  SVAR till ”pelle 3”.
  CIA har dragit igång ett jättelikt ”informationskrig” på nätet. Syftet är att skapa ett totalt massmedialt kaos. Sanningar vispas ihop med tusentals lögner. Googlar man på ”Assange alive” eller på ”Assange dead” får man läsa dygnet runt i flera dagar. Man ger upp. Detta är syftet med CIA:s storsatsning på förvirrande information. Syftet är att dränka sanningar.

  UTGÅ FRÅN DEFINITIVA FAKTA, Fröken Lewinskys blå klänning med Bill Clintons torkade sperma från ”Orala rummet” fick ett anbud på en miljon dollar av ett erotiskt museum i Las Vegas.
  Historien är så enastående pervers att hjärnan har problem att fatta att det är sant.

  Men denna helsjuka ”DNA-klänning” är bara en gullig historia – jämfört med vad som nu avslöjats. Det kommer att dröja länge innan vi kan fatta hur djupt det är ner till helvetets djupaste avgrund. Hela världen tystnade när den sataniska barnpedofilhärvan kring Vita Huset avslöjades.

  När det avslöjades att Bill Clinton var stamkund i historiens vidrigaste barnpornografiska tillställningar på Orgy Island – då stannade hjärnans funktion. Observera att många barn bara försvann – för att inte senare kunna berätta. Där var USA:s PRESIDENT STAMKUND (närmare 30 inloggningar på Epsteins privata plan som flög pedofilerna till helvetesön), Observera att uppgifterna har bekräftats av flera olika källor – bland annat av Wikileaks,

  Detta räcker för att avrätta Bill Clinton ett tusen gånger – men han är fortfarande en fri människa.
  Uppgifterna om att Hillary åtminstone vid sex tillfällen var med på resorna till Orgy Island måste naturligtvis kollas skyndsamt. Hon måste spärras in i avvaktan på utredningen. Precis allt talar för att hon var inblandad i de sataniska riterna på Orgy Island. Hon är fortfarande en fri människa.

  ORSAK? DET ÄR MÅNGA FLER INBLANDADE – många i maktens korridorer i Washington. Det är mycket djupt ner till botten i helvetet – därom råder ingen tvekan.

  Det räcker med några få fakta för att ta ställning. Man behöver läsa ihjäl sig i timmar tills man spyr. CIA:s lögnmaskin misslyckas om vi tänker på det sättet. De räcker mer än nog.

  SIGNATUREN ”Robban” frågar hur det gick med de tillfångatagna CIA-agenterna i Aleppo.
  Syriens FN-ambassadör har vid en presskonferens i FN-byggnaden namngett drygt ett tiotal högre ”intelligence officers” som tillfångatagits. Dessa förhörs nu. En s k vitbok kommer att publiceras senare. Det enda vi med absolut säkerhet vet är att många tusen heliga krigare utbildades i de väldiga flyktinglägren inne på turkisk mark – medan CIA höll i trådarna i Turkiet. Efter den misslyckade statskuppen förändrades situationen,

  De agenter som angavs med namn är bara toppen på ett isberg. Erdogan bekräftade uppgifterna att CIA skapade ISIS vid en stor presskonferens för någon dag sedan. Han hade bevismaterial i alla former berättade han (video, inspelade konferenser och samtal, skriftligt material etc). Men allt detta har ju Trump redan berättat för den amerikanska nationen. ”Obama och Hillary är ISIS viktigaste spelare”, Snart vet även den förljugna västvärlden sanningen.

  Gilla

 11. pelle 3 skriver:

  Tycker att orglasse får till ett bra inlägg om brage,,,,brage gör stor nytta genom att han är påläst o intresserad och att han inte är köpt,,
  Det som jag har svårt att ta in är påståendet om fred mellan israel och Palestina,,jag ser det som det eviga kriget,,kan du utveckla ditt tänk brage?

  Gilla

 12. Brage Norin skriver:

  ISRAEL: Yta: 20 770 km²
  Norrbottens län: Yta: 98 245 km²
  Kiruna kommun:Yta: 20 551 km²

  ISRAEL: Befolkning: 8,059 miljoner (2013) Världsbanken
  Varav cirka 6 miljoner judar. Den arabiska befolkningen i Israel uppgår till cirka 2 miljoner (muslimer, kristna araber och druser). En liten minoritet av kristna araber gör värnplikten. Den stora majoriteten är avstängda från värnplikt. De lever som fångar i sitt eget land. Närmare två miljoner araber i Israel betraktas som inre fiender.

  DET ÄR MÅNGA JUDISKA ANDAR SOM TRÄNGS I FLASKAN.
  Ultraortodoxa judars andel av befolkningen stiger snabbt på grund av mycket högt barnafödande. Endast en liten minoritet av dessa judar gör värnplikten. Denna religiösa grupp närmar sig en miljon människor i Israel. De kallas ibland föraktfullt för ”bidragsfrälset” på grund av sina speciella rättigheter. Många av de ortodoxa judarna är anti-sionister. Israel kan inte återuppstå förrän vid Messias ankomst. Närmare en miljon judar i Israel uppfattas därför som inre fiender.

  MOTSÄTTNINGEN MELLAN ”VITA JUDAR” OCH ”SVARTA JUDAR”.
  Motsättningarna mellan israeliska judar och judar från Nordafrika har periodvis växt till ”monstruösa dimensioner”. Många afrikaner anses ha konverterat till judendomen bara för att kunna emigrera till Israel. Motsättningarna leder till svåra konflikter gång på gång.

  ISRAEL BEFINNER SIG I EN HISTORISKT ÅTERVÄNDSGRÄND.
  Sionisterna i Knesset är förblindade av sitt religiösa hat. Drömmen om Storisrael kan kastas i papperskorgen. Hatet har gjort sionisterna sinnesförvirrade. De har tappat kontakten med verkligheten.

  Israel har ockuperat närmare ett hundra femtio områden utanför sitt nationella territorium. Israel är jordens sista apartheitstat. Problemet är att Israel samtidigt är det kärnvapentätaste landet i världen – vapen som delvis är i händerna på den israeliska militären.

  Hans Blix har några gånger svarat på frågan om Israels innehav av kärnvapen. Några hundra svarar han ibland. Andra gånger har han nämnt omkring 300 kärnvapen. Sanningen är att antalet kärnvapen i hela världen har minskat. Kanske beror detta i huvudsak på att äldre kärnvapen har skrotats. Det är mycket sannolikt att Israel idag har mycket nära ett hundra kärnvapen. Observera – jag är MYCKET säker på denna uppgift!

  Tro mig – dessa kärnvapen kommer att skrotas i FN:s regi. CIA är i upplösning – operationen är omöjlig att genomföra innan det amerikanska imperiet kollapsar. Tron att Israel kan fortsätta med att ockupera andra länders territorier – när USA:s världsherravälde rasar – är helgalen. Israels
  politik är ett resultat av att sionisterna i USA länge har styrt USA:s politik. Den epoken är över.
  En tvåstatslösning är mycket nära förestående.

  Gilla

 13. pelle 3 skriver:

  Tack brage,,,låter riktigt rimligt det du säger.
  Konstigt det där med mr G,,,har inte hört ett ljud om hans tvitter bekännande,,,kan dom ha tystat honom?

  Gilla

 14. orglasse skriver:

  Hej

  Vet ni vad det bästa sättet att ljuga på är – jo det är när lögnen baseras på en lögn. Man gör så här – man säger sig inte ha kärnvapen, sedan låter man någon avslöja att man har kärnvapen vilket man i själva verket inte har.

  Hur många från vårt land tror ni har sett Israel inifrån och vet vilka resurser de har. Det är inte många. Så de få av oss som verkligen sett hela landet och talat med personer som varit officerare i deras krigsmakt vi förstår att mycket av det som ges som sanningar från Israel = lögner. Varför ljuger de då – jo på grund av rädsla, de är verkligen rädda att bli drivna ut i havet. Förstår man detta att de är verkligen med rätta är rädda att de skall utsättas igen för massmord då förstår man också varför det är som det nu verkligen är.

  Lögn 1 Det är storleken på deras befolkning – den är med säkerhet cirka 40 % mindre än de uppger. Likaså när det gäller deras industri, det de säger sig ha finns inte helt enkelt. Det är en statshemlighet att man vill ge intrycket av att vara ett mycket mer inflytelserikt land än man är så en generell regel är räkna ner allt de säger med -40%.

  Lögn 2 Deras kärnvapen. Deras 100 – 400 atombomber. Det här är en mycket väl genomförd lögn. För att bygga kärnvapen behövs vissa förutsättningar och deras anläggning Dimona har dem inte. Israel har inte haft kapacitet att bygga kärnvapen. Man saknar Uran man saknar möjlighet till upparbetning av uranet men mest av allt de saknar en plats att testa sina vapen. Inget land med kärnvapen idag har byggt dem utan att ha provsprängt dem. Det hela är en mycket skickligt genomförd spionhistoria. Men det är en lögn.

  Det kan vara så att de har tre av dessa vapen som Sydafrika utvecklade under 1980 – talet och som försvann. De kan också ha ett 20 – tal av de Sovjetiska atomvapen som försvann enligt General Lebedev vilka var av portföljstorlek 0,5 kiloton. Sedan finns en riskfaktor vad som försvann från den bas i Sovjet som rånades på sina vapen under Sovjets sammanbrott men det är okänt.
  Men Israel har aldrig utvecklat eller byggt egna kärnvapen det är en lögn för att skrämma sina grannar. Man har aldrig haft den industriella kapacitet som behövts vilket inkluderar kärnkraft därför kärnkraft och kärnvapen är siamesiska tvillingar.

  Lögn 3 Det är deras befolknings genetiska ursprung. De flesta idag levande av den Judiska tron har inte semitiskt ursprung utan de är genetiska ryssar från en grupp som levde norr om Kaspiska havet som bytte religion på 1100 – 1200 – talet. Man övergick till Judendomen och sedan började dessa människor sin folkvandring västerut mot Rysslands västra delar och Polen osv. De var dessa grupper som for så illa under Hitlers tyranni på 1940- talet.
  Att idag hävda att dessa grupper skulle ha någon form av hemortsrätt till landet Israel före Palestinier är en lögn – de har ingen historisk bakgrund i detta område utan de är från början Ryssar och kallas ofta för askenazi judar men detta är omstritt.
  Man bör här tillägga att det råder stor oenighet om detta. De som är för Israel eller emot landet har olika åsikter om det här liksom om det mesta.
  Men Israel av idag är ett land som är totalt rasistiskt det måste man förstå. Israel bygger på rasism. Det är bara så men man bör också förstå varför det blivit på detta sätt. Hitlerismen utrotade uppemot inte sex miljoner Judar utan snarare runt 9 miljoner eller fler. Dessa av den Judiska tron hade inget gjort för att utsättas för den vedervärdiga behandling de fick både före som efter Wannsee konferensen 1942.
  Det jag här delgett er är vad jag vet och lärt mig under de år jag jobbat i Mellanöstern och främst i Israel där jag fortfarande har många jag känner.

  Gilla

 15. Sofia skriver:

  Tyvärr ORGLASSE – allt du skrev är fel.

  Andra på bloggen förklarar bättre än jag. Hoppas de svarar när de får tid.

  Gilla

 16. Helena Palena skriver:

  Sofia: Nu tog du allt i! Allt är inte fel. Bra inlägg! Det är det här med Hitler och nio miljoner när kanske inte ens sex miljoner stämmer. 🙂

  Gilla

 17. Benny skriver:

  Det senaste angående judeutrotningen är väl att siffrorna för de döda i koncentrationslägren är grovt överskattade…troligtvis så måste den skrivas ner till mer rimliga 1.5 miljoner. Däremot så dödades många fler än man trott av einzats-enheterna som helt sonika åkte omkring från stad till stad och avrättade judar, zigenare, m.m och slängde ner i massgravar i de av Tyskland ockuperade områdena i öst. Sen var det massor av judar som dog som partisaner under kriget mot tyskarna för övrigt. I västeuropa hade man inte dessa einzatstrupper för kriget var trots allt mera civiliserat på västfronten från tyskarnas sida…här förde man inte ett utrotningskrig som man gjorde i östeuropa vilket ju möjliggjorde einzatstruppernas verksamhet.

  Gilla

 18. Maja Dacke skriver:

  Och alla de judar som Hitler FÖRE kriget hjälpte att komma ner till Israel – vad är sant om detta?

  Dessutom, Röda Korsets uppgifter om koncentrationslägrens offer att mängden var betydligt mindre – vad är sant om detta?

  Sedan, att fler tyskar dog EFTER än UNDER WWII – vad är sant om detta?

  NI som VET!!!

  Gilla

 19. orglasse skriver:

  Hej igen

  Jag vet att det jag skriver inte tas emot väl av en del men det betyder inget för det viktiga är att folket som idag lever förstår att den Historia vi får oss till livs inte är fullständig utan bara delvis.
  Låt mig få börja med en sanning som inte är sann. Det gäller mordfabriken Treblinka i Polen där man mördade Judar 1942 -1943, där säger historikerna att cirka 900 000 tusen mördades. Men detta är fel. Han som skötte växlingen av tågen in till Treblinka en Polsk järnvägstjänsteman skrev av alla vagnars fraktlappars innehåll då de stod skrivet på utsidan av vagnarna hur många personer som fanns per vagn. Han fick fram att det dog 1,3 miljoner i Treblinka. Vem tror ni har mest rätt? Den som var på plats eller någon som läser i arkiv.

  Den Tyska befolkningen i Europa och då menar jag den Civila som bodde utanför Tysklands gränser blev fördriven in i Tyskland efter kriget. Det handlar om 15 miljoner människor. De kom utan nästan någonting till ett land som till delar var utbombat. Där kan man snacka om flyktingar.

  När kriget slutade i maj 1945 här i Europa så hade Tyskland förlorat 7 miljoner soldater i döda och 10 miljoner som skadade och invalider. Dessutom hade nog en miljon civila omkommit i bombningar och andra lidanden. Men efter krigets slut dog 5 miljoner civila Tyskar av svält och armod under cirka två år. Av de Tyska krigsfångarna i Sovjet var det ett fåtal som fick komma hem och först 1955 kom de. Av de 90 000 fångar som togs vid Stalingrad överlevde endast 5000 kriget och kom hem 10 år efter krigets slut.

  När Tyskland gick in i första Världskriget 1914 var deras befolkning lika stor som den var 2010. Två världskrig har decimerat Tyskarna från att ha varit ett stort folk 1914. De var först 100 år senare lika många. Världen i övrigt hade under denna tid fördubblat sina befolkningar.

  Krig är det mest olönsamma som finns för länder och deras innevånare frånsett en liten klick inom plutokratin som äger den industri och de banker som tjänar enorma pengar på krig.

  Gilla

 20. Lasse Anckarman skriver:

  Jag håller med ”Bertil” i:

  ”Jag fattar inte varför Helena Palena upplåter sin blogg till ditt nonsensprat.”

  Förutom det sista då ALLT INTE är nonsens. Bara utvalda delar. Och:

  ”Brage Nordin. Du är en idiot som bara skall hålla tyst.”

  ”Bertil” får förstås tycka vad han vill om vem han vill men kan förstås uttrycka sig mer respektfullt. Helena ska ha en eloge, som ju är till ”Berra” fördel, som inte sitter och censurerar till höger och vänster som vissa andra bloggare. Kram till dig Helena och god fortsättning på det nya året. Gott nytt år till andra läsare också givetvis. 🙂

  Här vederläggs en del av Brages påståenden:

  https://parnassen.wordpress.com/2016/09/16/i-tyskland-bodde-manga-miljoner-judar-gokungen-israel-var-inte-meningen/

  Gilla

 21. Lasse Anckarman skriver:

  Tillägg till ovanstående:

  ALLA måste få komma till tals och och i vissa artiklar som Brage skrivit är han helt rätt ute, ingen är ju perfekt. Jag brukar lite skämtsamt säga att han passar bäst på månen. 😀

  Gilla

 22. Lasse Anckarman skriver:

  Här skriver Brage:

  ”Den sionistiska drömmen om ett Storisrael har kollapsat.”

  Nej! Det har den inte alls. I så fall hade de gett upp redan när Putin visade att han inte accepterar ett ”Storisrael” till vilket pris som helst. Sanna mina ord så kommer kriget att fortsätta. För bara timmar sedan rapporterades detta:

  https://www.almasdarnews.com/article/attack-istanbul-nightclub-kills-least-35-injures-40/

  Vidare:

  ”Det blir fred i Mellanöstern och Nelson Mandelas dröm om ett befriat palestinskt folk går i uppfyllelse.”

  Nelson Mandela var en zionistpuppet som bara försöker vinna förtroende hos en bredare publik när han yttrar saker som detta. Det blir inte fred i MÖ så länge det judiska nationalhemmet ges fria tyglar att hantera sin omgivning som det gjort i 70 år nu! Och nej, det finns inga tydliga tecken på en närstående världsfred.

  Gilla

 23. Lasse Anckarman skriver:

  UNSC resolution 2334 är ett troligen ett spel för galleriet:

  But things may be slightly more complicated than they look at first glance. If the One (Bi-National) State is an existential threat to Israel being the Jewish state, then the recent UN resolution is obviously a last attempt to revive the Two-State Solution. It, de facto, legitimises the existence of the Jewish State within the pre-1967 borders. The resolution provides Israel with a practical and pragmatic opportunity to dissolve the West Bank settlements. Banks and businesses may start to refrain from operating in the occupied territories. Israeli military personnel serving in the occupied territories are about to become subject to the scrutiny of international law. Netanyahu, so it seems, made a fuss about the resolution, but the resolution plays into his hands. It provides him with an opportunity to break the stalemate with the Palestinians. Netanyahu knows it. President Obama knows it, the president-elect will be advised about as soon as he takes some time off Twitter.

  But if the resolution serves Israeli national and security interests, why did Netanyahu react like a bully? The answer is simple. Bibi is a populist. Like president-elect Trump he knows what his people are like. He knows what the Jews and the Israelis seek in their leader. They want their king to celebrate Jewish exceptionalism. They want their master to perform contempt towards the Goyim. PM Netanyahu knows very well that David Ben Gurion (the legendary first Israeli PM) dismissed the UN, famously saying “it doesn’t matter what the Goyim say, the only thing that matters is what Jews do.”

  http://www.gilad.co.uk/writings/2016/12/25/un-resolution-2334-is-good-for-israel

  Gilla

 24. Lasse Anckarman skriver:

  Syriens FN-ambassadörs tal om de tillfångatagna utländska agenterna, varav en israel och en jänkare, som sägs med en del humor::

  ”They are Syrian moderate opposition … genetically modified”

  http://arabnyheter.info/sv/2016/12/21/syria-names-foreign-secret-agents-trapped-in-aleppo/

  Gilla

 25. Lasse Anckarman skriver:

  Vidare skriver Brage:

  ”Många av de ortodoxa judarna är anti-sionister. Israel kan inte återuppstå förrän vid Messias ankomst. Närmare en miljon judar i Israel uppfattas därför som inre fiender.”

  Nej, det finns fler icke-så-ortodoxa judar som bor i ”Israel som är ”anti-zionister”. De ortodoxa har ju flyttat dit för att de tror på den bibliska idén om ett judiskt nationalhem. De ortodoxa Brage avser är exempelvis Neturei Karta som fortfarande lever i myten om förskingringen utom lands, företrädesvis USA, men lika illa tror de på området som judiskt enligt profetian, bara Messias kommer.

  ”Drömmen om Storisrael kan kastas i papperskorgen.”

  Rent nonsens som kan kastas i papperskorgen. ”Drömmen” lever vidare då den är etsad i judendomen genom tanakh och zionismen är ju ingen religion utan judendomens väpnade gren för just ett ”Eretz Yisrael”.

  ”En tvåstatslösning är mycket nära förestående.”

  Föga troligt och får ju då tjuven behålla stöldgodset!! Kan knappast vara en optimal lösning för någon annan än tjuven!

  Gilla

 26. Lasse Anckarman skriver:

  orglasse är den som har bilden mest klar för sig utom här:

  ”Men Israel av idag är ett land som är totalt rasistiskt det måste man förstå. Israel bygger på rasism. Det är bara så men man bör också förstå varför det blivit på detta sätt. Hitlerismen utrotade uppemot inte sex miljoner Judar utan snarare runt 9 miljoner eller fler. Dessa av den Judiska tron hade inget gjort för att utsättas för den vedervärdiga behandling de fick både före som efter Wannsee konferensen 1942.”

  Tyskarna ”utrotade” inte en enda jude. De judar som dog i lägren gjorde det av umbäranden, inte genom slakt i gaskammare. Och de som dog på östfronten mördades inte för att de var judar, utan för att de ingick i de partisangrupper som terroriserade civila och bekämpades av Einstazgruppen. Några massgravar har heller aldrig visats upp! Wannseekonferensen hade inte som mål att arrangera ”den slutgiltiga lösningen” som myten påstår. Det är också en propagandalögn.

  Gilla

 27. Lasse Anckarman skriver:

  Här svamlar orglasse rejält:

  ”Låt mig få börja med en sanning som inte är sann. Det gäller mordfabriken Treblinka i Polen där man mördade Judar 1942 -1943, där säger historikerna att cirka 900 000 tusen mördades. Men detta är fel. Han som skötte växlingen av tågen in till Treblinka en Polsk järnvägstjänsteman skrev av alla vagnars fraktlappars innehåll då de stod skrivet på utsidan av vagnarna hur många personer som fanns per vagn. Han fick fram att det dog 1,3 miljoner i Treblinka. Vem tror ni har mest rätt? Den som var på plats eller någon som läser i arkiv.”

  Jag vet vem du menar men minns inte namnet just nu. Hur kan en enda person hålla räkningen på uppåt miljonen människor? Och var förvarade han dessa påstådda kalkyler utan att dessa upptäcktes av lägervakterna? Bara en sådan logiskt kullerbytta borde få dig att reagera.

  Vidare så påstår den ortodoxa historieskrivningen att man först bara grävde ner liken – på uppemot 900000 lik – för att sedan gräva upp dom igen och sedan gräva ner kvarlämningarna – utan att minsta spår efter detta står att finnas i marken runt lägret. Hur förklarar man detta?

  Annars så stämmer det om tyskarna förintelse efter kriget även om siffrorna kan diskuteras. Bl.a. James Bacque åskådliggör detta i boken Other Losses

  https://redice.tv/red-ice-radio/other-losses-death-of-millions-of-german-prisoners-after-world-war-ii

  Gilla

 28. orglasse skriver:

  Hej

  Vissa personers bakom liggande åsikter här i kommentatorsfältet behöver man inte vare sig svara på, kommentera eller korrigera de ger svaret själva. Att i dagens läge hysa sympati för, eller försvara någonting av vad Nationalsocialisterna i Tyskland gjorde under Hitlerismen är ett bevis på dårskap och helt enkelt mindre vetande.

  Perioden Hitler är en skamfläck på Världshistorien, och en förolämpning mot mänskligheten. Men han tokfan Hitler är inte ensam – han har sällskap av en Stalin och en Mao och många fler, detta bara under 1900 – talet.

  Den som försöker förneka vad som hänt är bara löjlig. Läs boken om kommendanten Franz Stangl som finns på Svenska om hans bekännelser om vad man gjorde i Treblinka. Han erkänner denne före Österrikiske Polisman om alla mord, och allt elände som i denna dödsfabrik utfördes.

  I Treblinka brändes samtliga mördade samma dag de mördats så det finns inga lik att gräva upp.

  Att överhuvudtaget förneka förintelsen är en idioti och skall på alla sätt påvisas.

  Du kanske inte förstår det men du är Nazist.

  Gilla

 29. pelle 3 skriver:

  Orglasse….jag tycker att genom att man har gjort det förbjudet enligt lag i vissa länder döma fängelsestraff vid förnekelse av det som hände i lägren,,,,,där spricker logiken för mej,,,ska man inte få diskutera eller lägga fram åsikter om vad som hände utan att riskera åtal?då förstår iallafall jag att det är något (judiskt)lurt på gång,,,håll med om detta orglasse?
  Det är väl mycke pengar som står på spel vid ett eventuellt avslöjande om att förintelsen var bluff.
  Kan det vara så att den israeliska befolkningen till största delen lever på krigsskadestånd o bistånd från övriga världen,,,isåfall är det ju viktigt att hålla förintelsen vid liv?

  Gilla

 30. Lasse Anckarman skriver:

  orglasse skriver:

  ”Att i dagens läge hysa sympati för, eller försvara någonting av vad Nationalsocialisterna i Tyskland gjorde under Hitlerismen är ett bevis på dårskap och helt enkelt mindre vetande.”

  Eller också undviker du att svara för att dina argument inte bits. 😉

  Att försvara sanningen är alltid försvarbart och betyder inte per se att någon har en agenda eller annat lurt bakom örat.

  Är man så jävla korkad att man tror på Gitta Serenys lögner om Stangl så har man förbanne mig inte mycket mellan öronen. I Treblinka påstår det officiella narrativet att de mördade – och vi talar här om siffror på uppåt 900000 som ska ha tagits av daga under de 13 månader lägret var öppet vilket blir cirka 2000 per dygn, 24/7!!! – först grävdes ner i olika massgravar för att sedan grävas upp igenom och kremeras på ved hämtat i närliggande skog och att askan sedan grävdes ner. Trots detta finns inte ett enda spår spår efter denna otroliga bedrift.

  ”Du kanske inte förstår det men du är Nazist.”

  Och det förstår du? Hahaha…

  ”Vissa personers bakom liggande åsikter här i kommentatorsfältet behöver man inte vare sig svara på, kommentera eller korrigera…”

  Pajas!

  Gilla

 31. Sofia skriver:

  Orgiastiske Lasse har långt till Nirvana 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.