Putin till Obama: Bevisa att vi påverkade ert val eller håll käft!

putin-o-obamaDet viner info i luften! Och vilken makt media tillskriver Ryssland! Hillary Clinton tror att Putin påverkade amerikanska valet för att hon sa syrliga saker om Putin 2011. Herregud vilken krigshäxa! I själva verket är neokonsens desperata för det kom in nya spelare på planen! Ingen vet längre vad som gäller. Idag väljs i alla fall Trump! Tror inte dom jävlarna klarar av att fälla honom.  Här kommer lite länkar från Kalle Hellberg! En till som håller koll! Tack för plättarna!

MSB har förra veckan skickat ut ett brev till kommunerna om att de ska förbereda sig för krig mot Ryssland
http://yournewswire.com/sweden-told-to-prepare-for-war-with-russia/

Svenska städer måste förbereda sig
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/12/15/swedish-towns-told-make-preparations-regarding-threat-war-conflict/?WT.mc_id=tmg_share_tw

Tyska parlamentet läckte, inte Ryssland, till Wikileaks senaste dump
http://yournewswire.com/german-parliament-source-behind-wikileaks-dump-not-russia/

Putin till Obama: ”Bevisa att vi påverkade ert val eller håll käft
http://yournewswire.com/putin-tells-obama-put-up-or-shut-up-over-hacking-claims/

Obama (Obomba) är den första presidenten som fått Nobels fredspris för att ha bombat 7 nationer tillbaka till stenåldern
http://yournewswire.com/obama-nobel-peace-prize-bomb-7-countries/

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Putin till Obama: Bevisa att vi påverkade ert val eller håll käft!

 1. eva skriver:

  Helt otroligt med denna rädsla för ryssen! Gammalmodigt på nåt vis! Har dom inte gått vidare?
  Min pappa,militär, hade lärt sej att vara rädd för ryssen men han var född på 30 talet. Nu är det ju faktiskt 2016.
  Wake up!
  Eller är det någon som tvingar dom? 🎄

  Gilla

 2. Martin Larsson skriver:

  I Danmark sköter corporate media och public service sitt uppdrag som tredje statsmakten lika illa som i Sverige och USA. Helt plötsligt är blodtörstiga militanta muslimer rebeller offer för ryssarna och syriernas befrielse av staden Aleppo. De som gömmer sig i östra Aleppo är uteslutande blodtörstiga muhammedaner* oavsett hur mycket DN, SvD, SVT, DR eller TV2 News försöker blåsa oss på sanningen. (* De kan förstås också vara inhyrda legoknektar som White Helmets *blink *blink)

  ”TV2 News dækker løbende evakueringen af Aleppo – i skrivende stund er den afbrudt, men den kan blive genoptaget. Fredag så man på et klip en mand med langt islamist-skæg sidde i en bus, mens han gjorde islamisternes foretrukne tegn med en pegefinger strittende i luften. Han sagde: ”Om Gud vil det, vender vi tilbage. Denne mand blev i teksten bare omtalt som ”indbygger i Aleppo.Han har formentlig aldrig været indbygger i Aleppo, men er snarere en hellig kriger, der er kommet udefra.”

  Källa: Den Korte Avis
  http://denkorteavis.dk/2016/dansk-tv-tegner-et-falsk-billede-af-situationen-i-syrien-specielt-pa-et-afgorende-punkt-fortier-man-sandheden/

  Gilla

 3. Brage Norin skriver:

  (CNN) Russia’s military operation in Syria has pushed President Vladimir Putin’s popularity to a ”historic maximum” of 89.9%,.. Putin åtnjuter ett enormt anseende i både Indien och Kina och i massor av andra länder. Mest av alla folk i världen älskas Putin av Syriens folk.

  Putin hatas av ISIS, Carl Bildt och Aftonbladet.

  Gilla

 4. janne skriver:

  Obama-Osama skit samma

  Gilla

 5. orglasse skriver:

  Var har alla halshuggare, knuffa utför hus HBTQ människor, barn mördare, och alla som vrålat Allah Akbar nu tagit vägen – jo de har blivit civila flyktingar som det är synd om enligt media. De flyr nu med sina familjer och de kan börja sitt mördande igen när de släpps ut från sitt nederlag.
  Är detta saklig journalistik vi nu ser????

  Gilla

 6. Brage Norin skriver:

  OM DETTA ÄR TRUE NEWS SLÅR DET ALLA REKORD I KUBIK. Är videon fejkad?

  Gilla

 7. Brage Norin skriver:

  VILKEN SANSLÖS JULEFRID.
  God Jul hela det syriska folket. God Jul även till det irakiska folket. Än får ni vänta – men freden är på väg. God Jul det libyska folket. Även ni kommer en vacker dag att få fred och frid i ert land. God Jul även det Afghanska folket. Jag sörjer ert öde så bittert.

  FÖRLÅT VÅRT LAND Vi kämpade för friheten och flickornas rätt att gå i skola i Afghanistan. Vi kämpade med vapen och soldater. Vi är så hjärntvättade att vi inte förstod bättre. Vi kämpade med vårt stridsflyg för friheten i Libyen. Det låter ofattbart – men vi förstod inte bättre. Vår förre utrikesminister kämpade på barrikaderna i Kiev för friheten. Vi är så mentalt skadade att vi trodde att han kämpade för det Ukrainska folkets frihet. Sverige tillverkade trampminor längre än alla andra nationer. Vi trodde att det var i fredens syfte. Vi säljer massor av vapen till Saudiarabien i fredens tjänst. Vår statsminister engagerade sig. Vi litade på honom. Så illa är det ställt i vårt land. Vi är ett offer för Mordors rike. Ondskan har greppet om vårt land.

  Var vi än letar efter sann information på nätet finnes vi idag rubriken ”Putin lyssnar”. När jag som skriver dessa rader var ung, stod det ”En svensk Tiger” i varje trappuppgång. Vi var barn och förstod ingenting. En person som gärna ville bli dömd fick dom fast – Enbom. Han ville erkännas som mästerspion. Vi blev rädda för ”landsförrädare”, men vi förstod inte vilka som var förrädare.

  SANNINGEN HÅLLER PÅ ATT HINNA IKAPP OSS.
  Vi börjar äntligen vakna, men våra tidningar spyr fortfarande ut mänsklig ondska och hat. Precis varje fråga som tas upp är lögner eller halvlögner. Vi faller offer för dessa lögner. Men nu plötsligt börjar serier av sanningar att tränga sig på. Sanningen tränger sig fram på nätet. Vi börjar förstå vilken hjärntvätt vi utsatts för i decennier. Fler och fler börjar få kräkreflexer när vi läser Aftonbladet. Vi håller på att vakna ur vår mentala djupsömn – tack vare Internet. Strypgreppet från den förljugna pressen håller på att lossna.

  Vi är på väg att vakna upp i sanningens värld. Mordors värld går under mitt framför ögonen. Jag förstår det inte men detta spelar ingen roll. Vad som än förklarar skeendet så är det uppenbart – den sjuka så kallade ”fria” världen går under. Denna julklapp är bättre än alla andra julklappar vi fått vid juletid under hela vårt liv. Sanningen är den finaste av alla julklappar.

  ALLT GÅR SÅ FORT.
  Hela Nordost- och Sydostasien frigör sig på en enda historisk sekund från Mordors rike. Detta är helt ofattbart. Hur kan det gå så fort? Skeendet i EU är snabbt på väg åt samma håll. Försöket att upplösa alla stater och inrätta ett Europas Förenta Stater håller på att slås sönder. Tack Gode Gud för att du ingripit – vem eller vad du nu än är. Det som nu sker – går över allt mänskligt förstånd. Inte ens ett orakel hänger med. Hela världen förändras mitt framför ögonen. God Natt Mordors värld. Hoppas att ondskans krafter i hela den sjuka västvärlden sjunker mycket djupt ner i avgrunden.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 8. orglasse skriver:

  Något man kan fundera över.

  De största och de värsta idioterna finns bland en överhet som anser sig vara bättre informerad och mer kunnig och välutbildad än de stora massorna.

  Personer som vill påverka och styra folkflertalet och som anser sig ha rätten till det på grund av sin överhet.

  Där finns idiotin den grövsta idiotin – att underskatta andra för deras påstådda dumhet och okunskap.

  Var finner man dessa idioter någonstans?

  Jo i företag, myndigheter och platser med likasinnade – där man enbart umgås med personer av samma sort.

  Platser som saknar insikt och självkritik – där man lever ett liv ovan en befolkning i övrigt.

  Var finns dessa platser?

  Jo särskilt i städer där vissa förutsättningar föreligger, och var är det då?

  Tidningars redaktioner och media i allmänhet samt de som äger makten, maktens boningar – Rosenbad, LO borgen, Riksdagen, Bankhusen m.fl.

  (men mest förbannade är kåren av mediafolk över att man inte längre har ett nyhets monopol – förr styrde och ställde man flödet och tillgången på info och nyheter som man själv ansåg vara rätt att delge populasen, men den tiden är förbi) då var journalister maktens favoriter.

  Därför har man nu i press och media övergått till hatkampanj journalistik mot folk med avvikande åsikter.

  Man vill vara maktens redskap och man vill visa sin trohet och lojalitet.

  Skriv skit om allt som hotar det styrande skiktet, som utmanar makten.

  Hata Zlatan, Hata SD, Hata Trump, och skriv att Ryssen kommer snart och mördar oss – hat journalistik.

  Gilla

 9. Pingback: Ryssland smashar! Slänger ut 35 amerikanska diplomater från ambassaden i Moskva! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.