Rex Tillerson och Putin är kompisar! NATO och CIA faller samman!

Vad tror ni detta innebär? Svaret är att NATO kommer att avvecklas från USA:s sida – vill Europa ha ett gemensamt försvar så varsågod men betala själva. Det här är en enorm politisk förändring. Försök förstå magnituden i detta, skriver Lasse i detta inlägg.

Denna kväll – 13 december – går nog till historien som den då NATO föll. NATO kommer att upphöra på samma sätt som Warszawapakten upphörde då Sovjetunionen gick under. NATO är över. Vad kommer istället. Varför faller NATO samman.

rex-tillerson

Allt beror på en man!  En Herr Tillerson – nuvarande chef för jättebolaget Exxon – ett energiföretag som är gigantiskt. Han skall gå i pension om två månader så han får tid att vara USA:s nye utrikesminister istället för Mr Heinz Ketchup som är det idag, det vill säga.

john-kerry

Exxon äger enorma investeringar i rysk olja och gas. Dessa enorma fält man äger ligger idag i träda då man skall straffa Ryssland politiskt för sina ”brott” vilka är detsamma som USA gjorde i Irak. Tillerson är god vän med Putin. Hans bolag har förlorat enorma summor på att inte få göra affärer med ryssen.Trump vill ha goda förbindelser med Ryssland och vice versa. Handels stoppen och förbuden att sälja och göra affärer med ryssen är borta om någon vecka. Detta gläder många här i Europa men inte vår regering som vill ha skärpta regler. Vår regering är stor i truten men liten på Jorden.

tiller-o-putin

Vad tror ni detta innebär?
Svaret är att NATO kommer att avvecklas från USA:s sida – vill Europa ha ett gemensamt försvar så varsågod men betala själva. Det här är en enorm politisk förändring. Försök förstå magnituden i detta.

Ryssen har genom det här kringgått den Maginotlinje (NATO) som skulle försvara oss mot den lede Ryssen, och dom har gjort det med samma metod som Tysken gjorde med Frankrikes Maginotlinje 1940. Man gick runt befästningarna. Tror ni USA vill betala för att vi i Europa skall vara taskiga med hans vänner – ryssarna. Att vi skall stoppa handel med Ryssland för att skydda Nazisterna i Ukraina. Att vi skall vara stora i truten mot ryssen utan att ens kunna försvara oss själva. Att vi skall vara samvete åt idioter. Att Europa skall hjälpa Wahabiterna i Saudiarabien att få bygga en gasledning upp till Europa istället för rysk gas via Östersjöns nya gasledning. Saudierna är våra fiender och Sverige gör affärer med dem – vänta ska ni se på förändringar där.

Det som nu sker är att ett amerikanskt bolag Exxon kan börja utvinna både gas och olja i Ryssland och skicka det till Europa och därmed slå undan fötterna på all muslimsk ekonomi.

Det som skett idag är en jätte historisk händelse – och det har säkert redan kommit kontrakt från Riyad och Mecka om att mörda Trump.

Vad vi med säkerhet också kan vara säkra på är att efter den 20 januari kommer att få reda på är vilka som genomförde attackerna 9/11 och att det var Saudiska pengar som betalade dessa brott.

CIA är skakat in i märgen denna dag. FBI har mobiliserat 35 000 amerikanska agenter att försvara USA mot en statskupp ihop med deras militär. FBI har nu 24 timmars tjänstgöring för sina insatsgrupper. CIA kommer att rensas och många är nog denna dag mycket oroliga för sin framtid efter vad som nu sker. Det är alla de som sålt ut sitt land (USA) för pengar från främmande makt, och den makten är inte Ryssland utan arabländer.

Det är spännande att leva nu.

Men alla som hetsat mot ryssen kommer nu att snabbt börja dansa den politiska tangon – det vill säga två steg fram och ett steg bak.

Lasse

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

20 kommentarer till Rex Tillerson och Putin är kompisar! NATO och CIA faller samman!

 1. Helena Palena skriver:

  Uno Nilsson: Det handlar inte om muslimsk, det handlar om en regional stormakt och absolut diktatur som viftar med ”religionskortet”.
  Vi upplysta människor måste lära oss att se bakom religionern

  Gilla

 2. Det blir allt mer uppenbart att pengarna styr världspolitiken och att gränsen mellan de politiska- och ekonomiska ledarna, suddas ut allt mer… och som vanligt är det folket som får betala kalaset när de stora elefanterna dansar och konspirerar egennyttigt… Men visst ja, ordet konspirera får man ju inte använda, om man inte vill bli försedd med foliehatt…

  Räcker det inte med att 1 % redan äger 99 %, eller att 16 familjer äger lejonparten av världens alla tillgångar och resurser?
  Hur långt måste förmögenhetskoncentrationen gå och hur ofria måste vi bli, innan vi vaknar upp!?

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Bra fråga! Hur girigt och sataniskt får det bli? Kanske vänder nu. Annars är målet 500 miljoner kvar på jordens yta. Det är startpunkten på Georgia Guidestones.

  Gilla

 4. Frågan är dock, om det inte redan är för sent, eftersom allt som inte kommer från MsM är ”fake news” och måste censureras för folkets bästa… Alltmedan folket bara tuggar i sig och sväljer maktens tillrättalagda ”sanningar”… och ingen tycks se det problematiska med ett kontantlöst samhälle, där alla tvingas bli chippade… och då naturligtvis, för vårt eget bästa…

  Gilla

 5. Det ska mycket till för att dra ut fingrarna från Saudis hårda grepp om Amerikansk politik som de stöttat allt sedan Busch och Bill.C. Politiken är redan lagd för att lämna Saudi familjen utan hjälp från USAs krigsindustri.
  Deras eget krig i Yemen är ett enda stort misslyckande av soldater som säljer krigsmateriel istället för att följa order.
  Aleppo har fallit och alla kan se att ” alliansen” fick fri lejd till Palmyra. USA utbildade kärnan av ISIS och Europa fick betala priset

  Gilla

 6. Lasse Wilhelmson skriver:

  Vad är det för sionistiskt strunt som sprids här? Att Saudi Arabien skulle ligga bakom 9/11 och ha ett hårt grepp om amerikansk politik…. Detta stickspår har ju på senaste tiden hettats upp av den anglosionistiska makteliten men khazarmaffian som dominerande inslag. 9/11 är sedan länge välunderbyggt med övertydlig israelisk inblandning och en inre grupp bland neocons med Dick Cheny i spetsen.

  https://wikispooks.com/wiki/9-11/Israel_did_it

  Gilla

 7. Hans Nilsson skriver:

  Gotland har sagt nej till att hyra ut hamnen och Karlshamn har lagt beslutet på is. Nya Pudlar kan vara på ingång inom en snar framtid. TV inslaget och bilderna igår på Putin och Tillerson lovar riktigt gott för framtiden . Svetsloppan är på väg till EU för att fortsätta sin hatkampanj mot Putin tillsammans sina Putinhatande sk vänner.

  Gilla

 8. Hans Nilsson skriver:

  Kemin som bilden ovan utstrålar på Putin och Tillerson bådar gott för framtiden.

  Gilla

 9. Brage Norin skriver:

  DRÄGGNYHETER FRÅN ”FOX NEWS” – Opinion 13/12 2016 – jag citerar:
  ”WHY REX TILLERSON WOULD BE A DISASTER AS SECURITY OF STATE”..

  Michael Flynn, Trump’s choice for National Security Advisor, has been honored by Russian state propaganda network RT, sitting at Putin’s right hand during the awards dinner. Just as Tillerson has opposed sanctions against Russia over the invasion of Ukraine, so too has Flynn urged that America “move forward” from Putin’s bloody interventions in Ukraine and Syria.

  Together, Tillerson and Flynn are a dangerous pro-Putin combination that threatens to undermine American values, allies, and interests around the world.

  MED ANDRA ORD ÄR VALEN AV TILLERSON OCH FLYNN UTMÄRKTA VAL!

  Gilla

 10. Brage Norin skriver:

  FORBES MAGAZINES RAPPORT 2016.
  Russian President VLADIMIR PUTIN has once again come first on Forbes magazine’s list of the world’s most powerful people followed by US President-elect DONALD TRUMP.Trump’s rising from last year’s 72 on the list to second place is the biggest jump registered so far by Forbes.

  BILL GATES JÄMFÖRDE TRUMP MED J.F. KENNEDY – EFTER SITT MÖTE I TRUMP TOWER.
  Gates omdöme: “American leadership through innovation.”Billionaire and Microsoft co-founder Bill Gates thinks Donald Trump has the chance to be like JFK during his presidency. Gates told CNBC Tuesday that he thinks Trump has the opportunity to establish “American leadership through innovation,” adding that a lot of Trump’s message since his candidacy has been about “where he sees things not as good as he’d like.”

  DET KALLA KRIGET ÄR ÖVER.
  Putins, Wiki-leaks och Rysslands anseende bland USA:s republikaner har schock-ändrats senaste halvåret. Omsvängningen har gått på rekordtid. Opinionen fortsätter att ändras mycket snabbt enligt rapporter på nätet. Trumps val av utrikesminister och nationell säkerhetsrådgivare – liksom Trumps val av ny Moskvaambassadör påverkar amerikanarnas syn på Putin dramatiskt. Hela USA förändras nu snabbt.

  HILLARY-KLANEN HÅLLER PÅ ATT FASTNA ALLT DJUPARE I BARNPEDOFILHÄRVAN.
  Epsteins barnpedofilsvineri på Orgy Island har skakat hela världen. Att USA:s president var stamkund har fått världen att tappa hakan. Men misstankarna att även Hillary var inblandad har INTE kunnat motbevisas..

  En gång ställde hela det demokratiska partiet sig upp för president Bill Clinton trots fröken Lewinskys avsugning i Ovala rummet – alla utom Al Gore som vägrade att visa sig offentligt vid sidan av presidenten. Folk som har några band till den sataniska barnpedofilin har inte ens chans att komma med i den nya Trumpadministrationen. (Bara misstankar räcker för att avstängas). Ingen vet hur många som var inblandade. Kanske driver inte Trump denna fråga vidare. Hör och häpna – det låter otroligt – men ännu värre saker är på gång.

  SANNINGEN OM TERRORATTACKEN I NEW YORK I SEPTEMBER 2001.
  Lasse skriver i sin artikel att detta kommer att ske efter Trumps makttillträde. Jag önskar att han har rätt – men jag är inte säker. Om Trump klarar sig med livet i behåll fram till sitt makttillträde är hans gissning fullt realistisk. Men om Trump avrättas/avsätts dessförinnan – då släpps dessa fasansfulla sanningar, Wikileaks vapen är en politisk vätebomb och den briserar när det anses nödvändigt. Denna sanning kommer inte att begravas under någon längre tid.

  Gilla

 11. M.J skriver:

  Tramset fortsätter av krigshetsarna:

  The recent media frenzy about US claims of Russian intervention in Donald trump’s election victory is a “fake news” campaign designed by Washington to install tyranny in the US, says an analyst in Chicago.
  http://presstv.com/Detail/2016/12/15/498057/US-Russia-Trump-hack-Clinton-Lendman

  Gilla

 12. M.J skriver:

  Och i Estland håller Nato på att expandera ännu mer! http://presstv.com/Detail/2016/12/15/498053/US-Russia-NATO-Estonia-Tapa

  Gilla

 13. Martin Larsson skriver:

  Daily Stormer skriver att FBI och CIA verkar tro att Donald Trump aldrig kommer bli president – och därmed stöttar konspirationsteorin om ryska hackerattacker för att påverka utgången av presidentvalet.

  Är det så illa?

  ”It is hard to believe that all of these people would be attacking Trump in support of this nonsensical fake news hoax if they believed he’s going to take over and fire or perhaps even have them investigated for treason.

  So the logical conclusion here, based on the information we have available, is that a lot of people in the FBI/CIA do not believe Trump is going to be President.

  That would of course mean only one thing: RaHoWa”

  Källa: Daily Stormer
  http://www.dailystormer.com/fbi-supports-kooky-cia-conspiracy-against-trump-rahowa-incoming/

  Gilla

 14. Brage Norin skriver:

  ÄNNU EN VANSINNIG STORMSKANDAL.
  * Elektorerna dränks av tusentals email per dag. Ett helvete att rensa datorn.
  * Elektorerna dränks av brev – stora kartonger med tusentals brev anländer varje dag.
  * Elektorernas telefoner ringer dygnet runt. De rings upp i samma sekund som de slår på telefonerna. (Det är naturligtvis bara de republikanska elektorerna som hotas).

  Hot om ”stabbing”, hot mot barnen, hot mot att skjuta dom i skallen om de går ut och handlar – brev efter brev efter brev med samma hot – om de röstar på Trump (som vann en jordskredsseger med 306 elektorsröster).

  DETTA ÄR ÄNNU EN KATASTROF FÖR HILLARY-KLANEN.
  Det amerikanska folket upplever de vedervärdiga hoten mot elektorerna som en attack mot en mycket viktig rättighet – rösträtten. Det amerikanska folket nås av nyheterna via massor av oberoende medier. Jag har nyss kollat igenom ett tiotal videor och oberoende TV-kanaler.

  Det är en väl organiserad och storskalig hotkampanj. Hur vågar Hillary-klanen dra igång en sådan kampanj trots Trumps jordskredsseger (Trump vann med hela 74 elektorsröster fler än Hillary).

  SLUTSATS
  ”The Second Civil War” verkar oundviklig. Men det dröjer
  Hur länge dröjer det? Ingen vet men ett är absolut säkert. USA:s fall utför det ekonomiska stupet sker först efter att bankkrisen slår till i södra Europa. Då startar dominobrickorna i den sjuka västvärlden – förlåt den ”fria demokratiska” världen – att falla. Detta är absolut säkert.

  Bankkraschen inleds med att Euron faller mot dollarn – kapital flyr till dollarn som stärks liksom de amerikanska börserna. Vi är inne i detta skeende nu. Först sedan bankkraschen kommit igång i EU tvingas de amerikanska bankerna förklara ”Bank Holiday” och slå igen. Detta startar inbördeskriget i USA.

  Gilla

 15. Hans Nilsson skriver:

  Senare i kväll efter Agenda skall jag se Dokument utifrån del 2 med Putin i huvudrollen. Det blir den bästa behållningen från denna dags TV tittande kan jag på förhand konstatera.

  Gilla

 16. Martin Larsson skriver:

  Problemet kvarstår. Ifall det blir en finanskrasch eller annan slags krasch så tenderar mäktiga att bli ännu mäktigare. Så det mest naturliga är väl att undvika ett kris-scenario som sedan blir något ännu värre?

  Jag kan tänka mig att globalisterna har planer för hur de ska gå runda problem på vägen för att komma dit dom vill. Så har de väl gjort sedan tidernas begynnelse?

  Gilla

 17. Sofia skriver:

  Mina tankar går samma väg som Martin Larssons.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.