Reinfeldt leker Skavlan: Svenskarna är mentalt handikappade!

Obama kom till Sverige och sen lovade Reinfeldt att alla syrier skulle få automatiskt PUT!

Obama damp ner i Sverige och sen lovade Reinfeldt att alla syrier skulle få automatiskt PUT!

ÖPPNA ERA PLÅNBÖCKER!
Reinfeldt ska bli journalist! Han ska leka Skavlan! Han måste tydligen vara i rampljuset. Han har abstinens. Eller är det som Sam Wise skriver: ”SVT liknar mer och mer en ren propagandakanal åt NATO/Stratcom.”

När Alliansen vann 2006 och Fredrik Reinfeldt plockade in Carl Bildt som utrikesminister började klockorna ringa. Skumt! Normalt sett borde Reinfeldt tagit en yngre. Dessutom var han och Bildt osams. Bortsopat! Tänkte genast att det var Henry Kissinger som beordrade att det skulle bli Bildt. Och George Soros också förstås. Inte helt fel tänkt av mig.

Fredrik Reinfeldt blir programledare i SVT (Expr)

”Fredrik Reinfeldt byter jobb ännu en gång – och blir programledare. Sveriges förre statsminister kommer under vintern intervjua flera inflytelserika makthavare i SVT.
– Jag tycker nog att det gick enklare än jag trodde, säger Fredrik Reinfeldt i Skavlan.
Fredrik Reinfeldt har sedan han lämnade rollen som statsminister och partiledare år 2014 bland annat skrivit två böcker.
Nu satsar han också på att intervjua andra tidigare makthavare i en tv-serie. I fredagskvällens Skavlan avslöjar Reinfeldt att en ny SVT-serie, ”Toppmötet”, kommer sändas under vintern.
Då intervjuar han flera inflytelserika makthavare, som han säger sig ha hittat i sin telefonbok. Personerna han kommer möta är Condoleezza Rice, Anders Fogh Rasmussen, Jens Stoltenberg och Tony Blair.”
Hoppsan vilka fina vänner man kan ha! Han intervjuar inte Agda på hemmet som får torra pärer och vit sås plus en korvslamsa till middag.

Reinfeldt ska alltså bli journalist! Han måste tydligen vara i rampljuset. Han har abstinens. Nu ska han ljuga publiken full med skit. Hela MSM-högen ville att Hillary skulle vinna. Bara det! Han och Borg klev av direkt på valnatten. I alla fall FR. Fy för den lede vilken sorti!  Han hade gjort sitt. Nu skrivit böcker och fått en massa tid över. Kanske tunt med föredrag som kostar 150 000! Han tänkte: Kan Göran Persson så kan jag! Vad kan han göra för svenska folket mer än det han redan har gjort. Förstört landet! Och blir belönad dessutom med att sitta mitt i elden och sända. Ha koll på röksignalerna! Nä! Allt har gått över styr.

Ulf Sparrbåge: ”Reinfeldts förakt för folkhemmet och svenskarna är svårslaget. Ny kommer han blåljuga i tv och ställa meningslöst insmickrande frågor till elitmänniskor.”

En gång i topp alltid i topp! De kan vandra fritt. Makten tar hand om de sina. Ena dagen journalist. Andra politiker och vice versa. Dessutom finns det någon skillnad på höger och vänster? På Göran Persson och Fredrik Reinfeldt? Svar: Nej!

Nu har det gått över 20 år sedan Reinfeldt skrev sin bok om oss dumma svenskar. Kul med en tillbakablick! Säger mer nu än då!

Fredrik Reinfeldt kommenterar sin bok ”Det sovande folket” 1993.

Fredrik Reinfeldt ”Svenskarna är mentalt handikappade!”

Göran Persson om Fredrik Reinfeldt

Reinfeldt på livemöte i Täby!

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Reinfeldt leker Skavlan: Svenskarna är mentalt handikappade!

 1. orglasse skriver:

  Hej
  Allt det som står i din artikel ställer jag upp på. Men jag vill gärna göra några tillägg.
  Det första är hur Moderaterna som alltid varit ett parti som ställt upp på att vi ska ha ett försvar och detta försvar skall kunna skydda hela landet förändrade sin syn. Detta lyckades denne man Reinfeldt att riva upp, och nu står vi med brallorna nere utan vare sig en fungerande polis eller krigsmakt..

  Troligen ville han att vi skulle vara försvarslösa så att man enkelt kunde neutralisera oss nationalister när dagen för NWO ska ta över. Bilderberger gruppen på möten under 1990 – talet skall ha haft som uppgift att implementera hos nationernas ledare att minska på det nationella försvaren. De superrika, och de som styr allt ville bygga en Värld och ett folk och ett ledarskap som de själva skulle ha hand om. Deras springare som Reinfeldt och Bildt m.fl. skulle genomföra detta åt dem. Många springer med glädje som gamla socialister likt den Norske Natochefen Jens Stoltenberg.

  Tanken deras var att de 300 familjerna och deras nära ska styra Världen. Till sin hjälp en högre tjänstemannakår, och sedan en polis, och under den en klass av tjänstefolk och arbetare. Hela denna pyramid skulle inte bestå av fler än 500 miljoner människor på vår planet. Se på vad man skrivit in på Georgia Guide stones där finns hela deras vision. 7500 miljoner människor vill man förinta. De är den verkligt gröna politiken. Man löser där alla miljöproblem.

  Men det sket sig – en Putin dök upp, och ekonomierna började svaja, trots flera krig gick det åt pipan för dem. Nu har det kommit en Trump och en Brexit och i morgon kan det bli en Österrikisk President man inte vill ha. I Ungern och några länder till finns folk som genomskådat vad som var på gång. Italien kan i morgon stå inför enorm förändring och detta sker sedan i övriga Europa under valen nästa år. Allt rasar för Herr Soros m.fl. Deras dröm sprack.

  Inte underligt då att Reinfeldt vill ha nytt jobb.
  Aftonbladets förre storljugare är ju idag på socialist TV.
  Där samlas de som vill men inte kan – ta en Tomas Nordegren som så sturskt uttryckte det två veckor före valet i USA att det var onödigt att gå till val för Hillary hade minst 12 % i ledning och skulle sopa banan med Trump. Det sa han efter ett besök i just USA troligen betalt med licenspengar.

  Efter valet hade han mage att säga att han blivit lurad – ja av vem? Jo av sig själv den stortrutade journalisten Tomas. Han ville men förstod inte – vad skulle han göra i USA med en så usel journalistisk känsla.

  Men grunden till allt det elände som skett med krig i Libyen och krig i Syrien m.fl. ställen ligger i att NWO egentligen är Fascister av den äkta sorten det vill säga Fascister av typ Benito Mussolinis sort.

  När de som äger statsmakten går i allians med storbankernas ägare och storföretagens ägargrupper då har man äkta Fascism, och det är detta vi idag ser och Europa är idag Fascistiskt styrt av Fascister som Herr Junker m.fl. När vår statsminister socialisten Stefan Lövfen far på resa till Diktaturen Saudiarabien så vem har han med sig om inte Herr Wall-Enberg.

  Lasse

  Gilla

 2. Brage Norin skriver:

  PSYKOPATERNA PÅ WALL STREET FLYTTADE ALL PRODUKTION TILL ÖST-
  USA:s handelsbalansunderskottet exploderade. Detta visste naturligtvis Wall Streets vampyrer – men de trodde sig kunna kontrollera världen lika förbannat. USA betalar bara varorna med statsobligationer och dollar som kommer att bli värdelösa – förr eller senare. Men vad gör väl det? USA är världens enda militära supermakt.

  Idioterna på Wall Street misstog sig grovt. I stället rycker USA:s öde allt närmare – The Fiscal Cliff.
  Hela det amerikanska krigarimperiet är ett skämt. Alla flytande hangarfartyg skjuts i smulor på en enda minut om ett nytt världskrig bryter ut. Att sänka fartygen är som att skjuta ner andungar på vattnet innan de kan flyga. De elektroniska övervakningssystemen i hela den amerikanska flottan tillhör stenåldern.

  INGEN – har hållit i trådarna för teknikutvecklingen i den amerikanska krigsmakten!!!
  CIA har även lyckats krossa NASA:s fantastiska rymdforskning. Allt på NASA ”måste ses över” – allt är kaos. Det sista stora bedriften i rymden Hubbleteleskopet – kommer inom tio år att bli värdelöst. Kina satsar nu på ett liknande teleskop med 100 gånger större synbild – utan försämrad kvalitet. Hela rymdforskningen kommer att flytta österut. USA klarar inte ens av transporterna till och från ISS. Putin är snäll och låter projektet leva vidare några år till. Trumps erbjudande till kineserna att komma ombord på ISS är faktiskt helgalet.

  USA ÄR KAOS. UTRIKESPOLITIKEN ÄR ETT PÄRLBAND AV OFATTBARA MISSLYCKANDEN.
  Precis allt är kaos. Landet förfaller snabbt. Storstäderna fylls med trashankar och knarkare och uteliggare. Under nätterna tar knarkligor över städerna. USA:s nationella skuld passerar inom ett par veckor 20 tusen miljarder dollar (20 ”trillions” dollar). Obama lyckades höja skulden med närmare 12 trillioner under sin period. USA:s fall har gått på nolltid.

  Obama lyckades döda många miljoner människor i Afghanistan, Irak, Syrien och Libyen – allt medan han hyllades av hela den sinnessjuka ”fria” världen. FY FAN – han fick motta Nobels fredspris. Så sjuk har även den norska Nobelkomitten blivit. CIA-agenterna har smugit sig in i nästan alla organisationer i världen.

  Inget land i väst kan följa Turkiets exempel och spärra in hela CIA:s femtekolonn i sina fängelser. Vi har inte en chans. Det finns bara Nelson Mandelas recept för oss – vi måste förlåta varandra. En nationell förlåtelseakt är det enda som fungerar i vårt land.

  USA HAR BLIVIT EU:s KVARNSTEN RUNT HALSEN.
  Arrogans, självgodhet, överlägsenhet och låg begåvning – har blandats med mänsklig ondska och obegränsad blodtörst. De neokonservativa sionistiska politikerna i USA är mänsklighetens farligaste fiender. När ska vi klippa banden med Mordors rike???

  Gilla

 3. CastoroPollux skriver:

  Nu kommer Reinfeldt kunna söva svenskar direkt framför rutan. Mannen som med korta trollformler ”öppna era hjärtan” kan få folkzatt lyda och rösta på sd. Tuppfäktades med Åkesson i Riksdagen men fick ändå SD att rösta med alliansen utan att väljarskaran fattade något. De har inte vaknat nu ens när SD röstar in ursinnets svenskar i låglöneparadiset och näringslivet skriker på än mer importerad billig arbetskraft. Reinfeldt har gett svartfötterna ett eget parti i SD.

  Gilla

 4. John skriver:

  Bo Lundgren om Reinfeldt – rasera det svenska välfärdsstaten.

  Gilla

 5. Hans Nilsson skriver:

  Två nya val idag Österrike och Italien som kan få pulsen att öka och humöret att dala på många inom Makt, Finans, Kultur och PK eliten speciellt inom Sverige och Europa. Jag ser med tillförsikt fram emot kvällen när resultat börjar komma. Jag hoppas att förnuftet segrar ännu en gång.

  Gilla

 6. Sofia skriver:

  Missa inte detta suveräna inlägg:

  Gilla

 7. LegeNet skriver:

  Lyssnade på norska röster om hur långt ifrån varandra den politiska eliten och folket står varandra i Sverige, och hur detta leder till att man betraktar staten som fiende.  Om hur avgörande viktigt det är att konflikter dryftas öppet.  Det sades rentut att Sverige blivit totalitaristiskt.  ( DGS_TV 16 dec. 2016:  Gäst: Rasmus Dahlstedt – Vad tänker norrmännen om Sverige?.)

  Om makten på allvar menar att alla svenskar är mentalt handikappade, och därför ej förtjänar att lyssnas på, då kan man ju undra vilka av svenskarna som egentligen är mentalt handikappade.  Makten kanske beskrev sig själv?

  Om makten rehabiliterar sig, då skulle det rentav vara moraliskt möjligt att frivilligt betala skatt.  Men de måste först ställa de riksdagsmän till ansvar som av oaktsamhet, dumhet, inkompetens eller av annan orsak orsakat att Sverige dragits in i krigsbrott och terror mot civilbefolkningar.  Och ta in icke-inkompetent folk.  Efter DÖ-överenskommelse, mediepropaganda och annat är det bara nys att peka på att de nuvarande inkompetenta är valda av folket.  Och om nu folket skulle ha varit så inkompetent att välja in krigs- och terror-brottslingar, så måste detta hursomhelst korrigeras.

  Träsket måste dräneras, och detta förutsätter att människor börjar tänka.  Brage menade att det behövs en nationell förlåtelseakt.  Förlåtelse förutsätter att det först finns insikt.  Både de som ska förlåta och de som ska förlåtas måste inse vad som har hänt, och hur det har kunnat hända.  Annars är förlåtelse meningslös eftersom allt i så fall ändå kommer att upprepas, bara med andra vid makten.

  Se vidare min kommentar december 18, 2016 kl. 12:57 e m på Peter Harolds blogg.  Som den slutar, ”Greppar vi inte detta lurar de oss bara i nästa vända.  Som de gjort vid varje revolution hittills.”

  Gilla

 8. Pingback: Fogh Rasmussen hyvlade av smörintervjuaren Reinfeldt! Båda undvek Eisenhowers varningstal! | Helena Palena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.