Putin är snäll! Fast inte i Israel!

Vladimir PutinPutin är inte älskad i israelisk press. ”Sionismens drömmar om att fördriva det palestinska folket från Gaza och Västbanken och att införliva Golanhöjderna med Israel o s v – drömmen om ett Storisrael verkar mera avlägset än någonsin. Sionismens journalister rasar”, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

Citat nedan (ett kort citat ur den israeliska dagspressen):
USA och deras Europeiska allierade har stått passiva och låtit Syrien brinna, och givit det onda geniet Putin fria händer att möblera om i hela Mellanöstern. Putin är uppenbarligen en upptagen man – först besegrade han Hillary Clinton, sedan försöker han manipulera valen i Frankrike och Tyskland – efter att ha lyckats med operationen Brexit dessförinnan. Putin har samtidigt hunnit med att sponsra det syriska kriget. Han är en global manipulator av ett historiskt format som sällan har skådats. SLUT CITAT

Putin är världens i särklass mest respekterade politiker – men tydligen inte i israelisk press. Varför detta vredesutbrott? ISIS är på väg att krossas både i Syrien och i Irak. Hela den väldiga operationen”Kalifatet” har misslyckats. FN vill återinstallera observatörer i Golanhöjderna. Egypten har ställt upp militärt direkt på det syriska folkets sida. De asiatiska stormakterna Kina, Ryssland och Indien knyter banden allt tätare med Iran.

Sionismens drömmar om att fördriva det palestinska folket från Gaza och Västbanken och att införliva Golanhöjderna med Israel o s v – drömmen om ett Storisrael verkar mera avlägset än någonsin. Sionismens journalister rasar.

Putin måste vara en extremt intelligent politiker – ett ”geni” – precis som det skrivs i israelisk press. Där är vi överens. Men jag håller inte med om att Putin är ond. Han är faktiskt tvärtom – han är jättesnäll.

Brage Norin

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Putin är snäll! Fast inte i Israel!

 1. Jan-Ola Gustafsson skriver:

  Om ni googlar på begreppet Greater Israel eller The Kivunim Plan och tittar på området som visas på dessa kartor så kanske ni får en klarare bild. Området beskrivs i Gamla Testamentet, 1. Mosebok, Kap. 15, v. 18-21 som det land Abrahams efterkommande skulle få OM de höll den överenskommelse som innebar att de skulle dyrka Gud, skaparen, och inte de avgudar av olika slag som redan då förekom.

  Dessa överenskommelser bröts dock ganska snart och blev därmed ogiltiga. GT:s profeter gav emellertid hoppet om en ny chans att återknyta kontakten mellan Gud och dem som fått det ursprungliga löftet, och denna chans kom sedermera, men även detta sabbades i form av en uppmärksammad avrättning som skedde för ett par årtusenden sedan.

  Diverse konstellationer som kallar sig ”judar” har många år under samlingsnamnet sionister
  varit besatta av att lägga händerna på det område som angavs här ovan, och fick en början till detta 1948 genom en rad manipulationer under 1900-talet som bl.a. innehöll den s.k. Balfourdeklarationen och de båda världskrigen och resulterade i landremsan Israel vid östra Medelhavet.

  Dagens sionister är ateister och en sorts etnocentriker samt har ofta demonstrerat rasism i sina behandlingar av oliktänkande. Att återskapa ”löfteslandet”, ett område med stor naturrikedomar, skulle ge en språngbräda för att fortsätta med större erövringar. Hittills har dominansen av sionistiska höjdare i den amerikanska politiken OCH militären gjort USA till verkställande organ i den pågående kampen om global dominans, vilket också underlättas av planerarnas kontroll över de internationella finanssystemen.

  Bibeln har en rad intressanta formuleringar som berör märkliga händelser i det beskrivna området i kommande tider, och vi kan antagligen räkna med fortsatta dramatiska utvecklingar i dessa trakter

  Gilla

 2. Hans Nilsson skriver:

  Med anledning av att vi firar tryckfrihetsförordningen var det en sammankomst i riksdagshuset idag och där var även Putin och Trump närvarande i samtalet men som vanligt inte som goda mäniskor utan som våra genomgoda och välmenande ELIT alltid påstår som onda. Det skall bli ett sant nöje att följa utvecklingen i världen under i första hand 2017.

  Gilla

 3. Maja Dacke skriver:

  Men Brage, stod det verkligen så att Putin besegrade Clinton och fixade Brexit och ..?

  Otroligt! Men OK i Israel, där folk påstås vara högintelligenta – kan de verkligen gå på detta dravel?

  Putin = Superman. WOW!

  Gilla

 4. Brage Norin skriver:

  SENASTE NYTT FRÅN BRITTISK PRESS

  ”Putin beväpnar gigantiska bläckfiskar som hypnotiserar sina mänskliga offer och äter dom levande”.
  (Putin weaponizes giant killer squid that hypnotises its human prey and eats them alive).
  http://www.express.co.uk/news/weird/735175/vladimir-putin-killer-octopus-organism-46-b-russian-army-secret-weapon-russia.

  CIA BETALAR BRA FÖR SÅDANT TRAMS. VARFÖR? FÖR ATT SPRIDA FÖRVIRRING!
  * Sanningen om ”The Clintons” skytteltrafik till Orgy Island är så sjuk att nästan ingen kan ta till sig att det är sant. USA:s president var stamkund i den vidrigaste barnprostitutionshärva som någonsin avslöjats. Detta höjer inte USA:s anseende i världen. Varje frisk människa vill spy. Naturligtvis måste Bill spärras in på livstid. Frågan om hur ofta Hillary var med har diskuterats länge – men uppgifterna varierar.

  * Fröken Lewinskys blå klänning med torkar presidentsperma som Bill Clinton skapade i Orala Rummet är bara en gullig historia – jämfört med den vidriga barnpornografi som organiserades av Epstein på ”Orgy Island”. Omkring trettio gånger fanns Bill med på Boarding-listorna!!!!!

  * WikiLeaks uppgifter om att ISIS skapades av CIA under Clintons och Obamas presidentperioder är också en mycket känslig information. Massor av läckta mejl – som ingen kan ifrågasätta – har nyss publicerats. Bevisen är solklara. Hela den sanna världen har fått läsa sanningen.

  MORDORS JOURNALISTER SVARAR MED ALLT SOM KAN SKAPA FÖRVIRRING.
  Putins människoätande bläckfiskar är underhållande – det funkar nog. Saurons onda öga vill rikta uppmärksamheten bort från farliga sanningar.

  TAKTIKEN ÄR KLASSISK. När folk började ana att Nixonepokens skytteltrafik till månen var lögner, svarade CIA:s agenter i Sverige med historien om att fotbollsmatchen mellan Brasilien och Sverige på Råsunda aldrig hade ägt rum. De använde samma argument som hade framförts som bevis mot att månlandningarna bara var science fiction – för att bevisa att matchen aldrig ägt rum.

  TITTA – VILKA KONSPIRATIONSTEORETIKER – SKREK CIA-AGENTERNA I ALL MASSMEDIA.:
  ”Folk tror varken på månlandningarna eller på att fotbollsmatchen mellan Brasilien och Sverige har ägt rum”. Folk lurades rejält. Det var nämligen ingen som ifrågasatte månresorna som ifrågasatte fotbollsmatchen – inte en enda person – förutom några betalda CIA-agenter.

  DEN NAKNA SANNINGEN ÄR ATT ”USA:s VÄRLDSHERRAVÄLDE” ÄR ÖVER.
  Sammanbrottet blir mycket våldsamt. MORDORS rike är på väg i graven.
  Galna artiklar i pressen speglar desperationen i ”den fria världen”.

  Gilla

 5. Brage Norin skriver:

  SVAR till ”Maja Dacke”: (Klipp från Paul Craig Roberts Official Homepage)
  Latest Anti-Putin Propaganda From The British Press
  Putin weaponizes giant killer squid that hypnotises its human prey and eats them alive.
  http://www.express.co.uk/news/weird/735175/vladimir-putin-killer-octopus-organism-46-b-russian-army-secret-weapon-russia

  God help us! What has the Western world degenerated into? Is there no end to the absurdity of the Western media? (SLUT CITAT)

  Gilla

 6. Lasse Anckarman skriver:

  Som vanligt skriver folk ”sionism” när de borde använda det korrekta begreppet, judaism. Det är nämligen ingen skillnad på de två! Decennier av propaganda har skapat en rädsla för att använda den riktiga termen bland vanligt folk, helt enkelt för att propagandan lyckats lura i folk om den ”fromma juden”, fast det i själva verket inte finns något folk med mer blod på sina händer i modern tid. Att kontrollera media och tryckpressar är betydelsefullt för makten.

  http://www.tomatobubble.com/id631.html

  http://arabnyheter.info/sv/2013/08/28/an-israel-behind-the-destruction-of-the-middle-east/

  Gilla

 7. Sofia skriver:

  Försvarsmakten har släppt en framtidsstudie. Innehållet var rätt förutsägbart. Allt blir farligare och Sverige borde samverka mer med NATO.
  Att Ryssland planerar att MINSKA sina försvarskostnader nämns inte. Frågan om USA verkligen är en pålitlig partner efter valet av Trump har också gått spårlöst förbi!
  https://sv-se.facebook.com/nejnato/posts/1288012891257661

  Gilla

 8. robban skriver:

  en relativt mysko grej är ju att så fort man upptäcker någon ny historisk plats eller prylar som inte följer den gänse historien i mena-området så blir det ett krig eller ”slag” på just den fläcken så allt blir grus gäller speciellt syrien och västra/norra irak

  Gilla

 9. Brage Norin skriver:

  ”Robban” kan se framtiden an – min analys nedan är absolut säker.
  CIA:s STORSATSNING PÅ ISIS I IRAK OCH SYRIEN HAR KOSTAT MULTUM.
  Specialister från hela den ”fria” världen har byggt upp den komplicerade logistik som möjliggjort legoarmens snabba uppbyggnad. Tusentals fort sprängdes in i berggrunden. Hundratals stora träningsläger skapades för att träna alla tiotusentals krigare som strömmade till från hela världen. Massor av fältsjukhus sattes upp – både i Irak och Syrien. Hundratals vapendepåer färdigställdes. Massor av bränsledepåer byggdes. Tusentals oljetankbilar för transporten av den stulna oljan från oljefälten i Irak och Syrien strömmade in. Massor av förare, underrättelsepersonal och kommunikationsexperter utbildades. Uppbyggnaden av ISIS var ett enormt projekt.

  ISIS är CIA:s största satsning någonsin på en ”proxyarme” – den största legoarmé av muslimska krigare som världen har skådat. Idén med Kalifatet verkade vara den mest lyckade CIA-planen någonsin.

  Många länder i den förljugna ”fria” världen hjälpte till. Även länder från fjärran som Australien och Kanada hjälpte till att bomba ISIS. Hela 40 000 stridsuppdrag hade USA genomfört ensamt – på bara ett år. I hyckleriets ”fria” värld visades dagligen USA:s kamp mot terrorn. Vi dränktes av lögner under alla nyhetssändningar. Vi dränktes av floder av lögner som strömmade fram genom den prostituerade pressen.

  EFTER FEM MÅNADER AV RYSKT DELTAGANDE I KAMPEN VAR ISIS HELA INFRASTRUKTUR I SMULOR.
  Men nästan alla tiotusentals krigare som strömmat in i Irak och Syrien under flera år fanns kvar i livet. Kriget övergick i en annan fas. CIA:s krigsprojekt knakade i fogarna. Idag är Syrien nästan helt befriat från ISIS krigare. Utvecklingen i Irak och i Syrien liknar varandra. Även Iraks folk börjar förstå att freden är nära. Putin har blivit en älskad politisk ledare i hela den sanna världen.

  VAD HÄNDER I DEN FÖRLJUGNA VÄRLDEN NÄR SANNINGEN HINNER IFATT DEM?
  Vad händer när tiotusentals unga människor börjar förstå att de lurades in i en fälla. Vad händer när alla dessa ungdomar förstår att ”Kalifatet” var ett CIA-bedrägeri?

  JAG KAN KÄNNA DET I LUFTEN – ATT STÄLLA UPP PÅ CIA:s PLAN VAR ÖDESDIGERT.
  Vi får skörda den draksådd vi själva sådde. Vår strid med svenska vapen och svensk militär för demokrati och frihet i Afghanistan slutar inte väl. Vår strid för de mänskliga rättigheterna i Libyen var också ett fruktansvärt misstag.

  Hur i helvetet har Sverige kommit på idén att delta i krig i andra länder? Detta skedde genom en kupp – ”ställ upp i fredsbevarande insatser utomlands – eller avgå”. I verkligheten gick Sverige med i NATO när de svenska officerarna tvingades skriva under att de accepterade villkoren. Kuppen var i verkligheten ett förräderi mot den formella svenska neutraliteten.

  JUST NU BEFRIAS BÅDE SYRIEN OCH IRAK. Därefter befrias Libyen från CIA:s legosoldater.
  Nästan ingen förstår vilken enorm styrka som har byggts upp – inom både Iraks och Syriens arméer. Länderna kan se fram emot en lång period av fred och uppbyggnad och stabilitet. Folken har läst sig en smärtsam läxa – demokrati växer inte fram ur en gevärspipa. I Syrien och Irak väntar samma utveckling som i Tyskland och Japan efter andra världskriget. Länderna går helade ur krigens helvete – även om det tar tid.

  Länder som överger Mordors krigarimperium strömmar nu fram i hela världen. Allt går så fort. USA och alla deras allierade står med byxorna neddragna inför hela den sanna världen. Sanningen har hunnit ikapp dem – och nya smärtsamma sanningar är på väg. Snart släpps en miljon dokument som exakt visar vad som hände i New York den 11:e september 2001. Denna extremt obehagliga sanning är äntligen på väg. På en enda minut kommer USA att skakas om i sina grundvalar.

  DET SLUTAR MYCKET ILLA FÖR LANDET I VÄSTER.
  Men det slutar väl för en överväldigande del av världens befolkning. Det blir automatiskt världsfred. Det blir fred även i Mellanöstern. USA:s fall innebär att vi äntligen kan ringa in det tusenåriga fredsriket på jorden.

  VARFÖR FÖRSTÅR NÄSTAN INGEN HUR DET SLUTAR?
  Detta måste bero på att nästan ingen förstår att även det amerikanska romarrikets tid är begränsat. Alla imperier uppkommer, lever och dör. Nu är det strax krigharimperiet i väst som går i graven. Konsekvenserna är uppenbara. Det blir fred – punkt slut.
  ”Robban” behöver inte vara orolig – jag har rätt!

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 10. Benny skriver:

  Folket i USA röstade i desperation fram en president som inte tillhörde etablissemanget dvs Trump. Frågan är ju om han kan stå fast vid sina utfästelser från innan valet eller om han tvingas fortsätta den destruktiva krigspolitik som Clinton, Bush och Obama ägnade sig åt? Lyckas inte Trump vända skutan snabbt så kommer nog Brages dystra förutsägelser att gå i uppfyllelse snarare än vi anar. Folk i allmänhet som tittar på ”nyheterna” i SVT/TV4 får en glättig bild av USA trots att den krassa verkligheten är en katastrof. Ekonomin är i fritt fall, det döljs av sedelpressarna än så länge men det märks i det amerikanska samhället där över 50 miljoner inte har ett riktigt hem, där den verkliga arbetslösheten är 22-24% (beroende på hur man mäter). Utan soppköerna och foodstamps så hade politikerna för länge sedan hängt från lyktstolpar tillsammans med bankirvampyrerna.

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Benny: Frågan är vad Trump kan göra. Tror han har ett ärligt uppsåt. Lämnar sina företag. Är färdig med det. Är fed up. Vill verkligen rädda landet. 100 miljoner har food stamps. Och hur har vi det här hemma. Svenskar får gå från sina hem för att dom nya ska in. Som inte gjort ett handtag i landet. Gamla blir hemlösa. Och vad serveras folk som bor på hemmen? Skitmat i jämförelse med invällarna. Soppköerna växer. Och som grädde på moset ska landsförrädaren Reinfeldt nu sitta i TV och intervjua ”rätt” folk! Finns det ord?

  Gilla

 12. Brage Norin skriver:

  BREAKING NEWS: USA HAR GETT UPP!
  USA har accepterat – det blir fred i Syrien. CIA:s legoarme ISIS har misslyckats.
  (Några klipp från nätet:)
  * Lavrov: Kerry finally presented proposals on Aleppo in line with Russia’s stance (3 dec 2016)
  Russia is ready to immediately send military officials and diplomats to Geneva to work out a joint plan of action for Aleppo in line with US proposals, Lavrov said.
  * 2 dec 2016: TERRORISTS ESCAPE EAST ALEPPO IN STATE OF ANARCHY; LEADERSHIP COLLAPSES AND WHITE HELMETS TAKE OFF WITH THE RATS!
  * Seemingly invincible Tiger Forces continue blitz offensive in East #Aleppo.
  10:44 PM – 2 Dec 2016

  SÅ SLUTAR CIA:s STÖRSTA LEGOARMÉ I HISTORIEN – ISIS – SINA DAGAR I SYRIEN.
  Israel, Saudiarabien och Qatar – det är många som är ledsna. ISIS-projektet har havererat.

  NU VÄNTAR LIBYENS FOLK PÅ HJÄLP.
  I Libyen är rollerna annorlunda. Resorna avlöser varandra mellan den libyska generalen Haftar och Moskva. Egypten stöder generalen av många anledningar – kanske den libyska oljan är en viktig anledning. Men även Frankrike och Italien älskar oljan i Benghazi – en storstad vid Medelhavets kust som kontrolleras av generalen armé. Oljan anses vara en av världens bästa oljekvaliteter. Den är extremt enkel att raffinera. Storstaden Benghazi håller på att rensas från den sista fickan av självutnämnda krigare. Generalen kontrollerar allt större delen av Libyen i öst. Han har kontrollen över den libyska oljan – och hans grepp stärks snabbt.

  Ingen expert på Libyen är säker på generalens politiska ambitioner – men han verkar snabbt bli Libyens starka man. Hans energiska försök att få Rysslands stöd välsignas av bland annat Egypten. Men USA gillar inte hans närmande till Ryssland. CIA har förlorat ännu en allierad vän. Detta är absolut säkert. Det betyder att CIA/NATO:s massaker av Libyen slutar i en ny triumf för Putin. Med en rysk flottbas utanför Benghazi säkras landet från fortsatta CIA-konspirationer. Syriens folk älskar Putin djupt. Det libyska folket längtar också efter hjälp. De vet att CIA/NATO skapade helvetet i Libyen.

  Efter två resor till Moskva på bara ett halvår verkar nu Ryssland förbereda sig för nästa stora strid mot CIA-terrorister. Italien är definitivt på Haftars sida, men se upp för Frankrike. Det kan bli Egypten och Italien som får förtur till den eftertraktade libyska oljan. Frankrike kan bli grymt besviken om inte Haftar hanterar frågan varsamt.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja gräver vidare.
  PS: Det går inte att fira varje steg framåt mot en värld i fred – med en ny öl varje dag. Ölet har tagit slut.

  Gilla

 13. Peter Berge skriver:

  Reinfeldt ger intryck av att vara ngt autistisk och jag har aldrig sett honom skratta eller berömma någon.Enda gången han ler tycks vara när ngn annan råkar illa ut.

  Gilla

 14. Lobert Rubenson skriver:

  Det som är intressant är ju denna fakta. Programmet har ju sänts i svensk tv som visar hur Israel förvanskar sanningen om konflikten

  Israeli officials understand that, and The Occupation of the American Mind offers a sophisticated analysis of their strategy to keep both policymakers and the public in the United States on their side, illustrated with detailed examples of how Israel successfully borrows from the contemporary advertising/marketing/public relations industries—the folks who produce what is best described as propaganda.

  http://www.alternet.org/grayzone-project/how-israels-media-propaganda-dominates-american-mind

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.