Ryssland får bas i Libyen! EU är finito!

libya

”Han är nog det värsta som Socialdemokratin någonsin haft. Ty han är dum i huvudet på riktigt. Helt inkompetent. Under nästa år faller han hårt och nyval kommer. Europas befolkning har vaknat och det kommer att svida”, skriver Lasse.

EU är handlingsförlamat och faller snart

Ryssen är för jäkligt smart. Nu kommer de att få en militärbas i Libyen. Vilka tror ni kommer att stoppa strömmen av illegala som tar sig till Italien – Ryssen naturligtvis.
Många i länderna inom EU ser idag hur Ryssen får allt mer inflytande här genom en mycket avancerad och skickligt genomförd politik. Ryssen blir allt mer populär och EU:s dito allt mindre.

EU är finito – Det begick självmord – skriver man

Dåliga politiker och makthungriga byråkrater som lever i det blå har förstört tanken bakom en Europeisk Union. Folken i Europa har nu genomskådat de personer som sitter i Bryssel och ställer till ett helvete här i Europa.
Den 4 december – val i Österrike, Val i Italien 2017 val i Frankrike, Val i Holland och sedan faller Merkel tungt i Tyskland. Grekland kommer att lämna EU likaså Cypern.

Allt detta beror på ett Uselt ledarskap helt enkelt avsaknad av ledarskap.
Ta en Stefan Lövfen en fackpamp som saknar all kompetens för att leda ett land i svåra tider. Denne tokfan stod upp och sa högt i TV att ”det finns inga gränser hur många som kan komma till Sverige” en statsminister som säger det finns inga gränser.

Det som är en stats grundbult är ju försvar av landets gräns – försvar av landets inre territorium. Det vill säga militär, tull och polis. Han är nog det värsta som Socialdemokratin någonsin haft. Ty han är dum i huvudet på riktigt. Helt inkompetent. Under nästa år faller han hårt och nyval kommer. Europas befolkning har vaknat och det kommer att svida.

http://www.breitbart.com/london/2016/11/27/farage-le-pen-wins-eu/

Lasse

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

43 kommentarer till Ryssland får bas i Libyen! EU är finito!

 1. Jörgen skriver:

  Är nog tvungen att hävda att det inom socialdemokratin funnits fullständiga idioter i ledningsgarnityret utom när det gäller att sko sig på folkets bekostnad. Då har de varit ytters kreativa och lyckats roffa åt sig förmögenheter.

  Gilla

 2. Äntligen, samtidigt en sorg över alla år som EU tagit ifrån oss och tvingat oss certifiera verkade grytlappar och godkänna farliga tillsatser i livsmedel. Vi tvingas betala de 50 000 byråkrater som ” förhandlar” och ger sig själva förmåner deras folk aldrig kan få, om klimatmålet är viktigt kan alla åka kollektiv trafik för allas röst är väl lika värda?

  Dö avtalet visade folket vad rösten var värd

  Gilla

 3. Benny skriver:

  Man kan bara konstatera att Löfven är en komplett politisk idiot! Samtidigt som resten av Europas ledare och USA tagit avstånd från skojaren och fascisten Poroshenko i Ukraina är Löfven där och lovar mer skattepengar till hans förtryckarregim som dessutom saknar allt folkligt stöd i Ukraina. Löfven gav sitt fulla stöd till Clinton som ju också var ett kolossalt misstag med tanke på att Trump vann valet. Att i detta prekära läget för Sverige där bostadsbrist, lärarbrist, en sjukvård som kollapsat och ett skämt till polisväsende, i en ekonomi som lever på lån, yra om obegränsad invandring är ju vanvett. Verklighetskontakten är ju helt obefintlig hos stollarna i regeringen och kommer inte ett misstroendeförklaring snart från den s.k oppositionen är det en skandal.

  Gilla

 4. Brage Norin skriver:

  VI KAN SLAPPNA AV – DET BLIR INGET NYTT VÄRLDSKRIG.
  Det blir motsatsen. Det blir världsfred.
  Egentligen är detta enkelt att förstå. Varje imperium går under. Alla imperier uppstår, varar och går under. Nu är det USA:s tur. För 25 år sedan var det Sovjetunionen som upplöstes. Nu är det ”USA-unionens” tur. Rysslands kollaps och Östeuropas fall följdes åt. USA:s kollaps och Västeuropas fall följs också åt.

  Det ryska imperiet Sovjetunionen började att spricka i Östeuropa. Det amerikanska imperiet börjar nu att spricka i Västeuropa. Likheterna är övertydliga. Men det finns också stora skillnader. USA har varit ett världsimperium med militära baser runt hela planeten. USA:s fall berör därför hela världen. Det amerikanska romarriket spricker därför inte bara i Västeuropa utan i hela världen.

  DET ÄR PRECIS DETTA SKEENDE VI NU BESKÅDAR.
  Vi ser att EU eroderar bit för bit. Hela EU:s södra flank är på väg att störta ner för den ekonomiska ruinens brant. Hela EU:s östra flank håller på att upplösas. Det forna Östeuropa söker sig ännu en gång österut – mot Ryssland och Kina. Dessa stormakter i öst är inte längre vad de varit – de har förändrats i grunden. Rysslands och Kinas politiska ledare leder nu nationer som visar vägen framåt för hela mänskligheten. De vill avsluta den mörka period som vi kallar ”det kalla kriget”. De vill skapa ett helt nytt internationellt samarbete. De vill skapa en värld i fred.

  YTTERST FÅ FÖRSTÅR SIG PÅ ”DEN KINESISKA MYRSTACKEN”.
  En enda kilometer av den kinesiska muren räcker för att jämföra sig med historiens allra största mästerverk. Pyramiderna i Egypten må vara stora, men den kinesiska muren är ultra – mega – kolossal. Den är många tusen kilometer lång. Den är helt sanslös. Det är mycket i Kina som är fantastiskt. Det kinesiska porslinet – gjort av världens finaste kaolinlera – chockerade väst. Det kinesiska sidentyget fick hela världen att gapa. När folket i öster har marscherat i takt skapas många underverk.

  ”DEN STORA TSUNAMIN I ÖST” – har rullat igång.
  Över halva världens befolkning har börjat samarbeta i öst. ”Den nya sidenvägen” är ett ännu större megaprojekt är den kinesiska muren. En sådan kolossal infrastruktursatsning har aldrig skådats i mänsklighetens historia.

  ÄR VI TOTALT BLINDA??? Ser vi inte vad som sker?
  Jag känner mig lite ensam. Jag blir arg. Varför i helvete ser nästan ingen vad jag ser? Har jag blivit mentalt sjuk – eller kanske Mahatma Gandhi hade rätt – ”Människor är inte vid sina sinnes fulla bruk”. Jag är absolut säker – jag är frisk. Jag ser klart. ”Lasses” artikel ovan var en härlig läsning. Äntligen någon som ser klart.

  DET SPELAR INGEN ROLL VAD VI TROR PÅ ELLER VAD VI INTE TROR PÅ.
  Det blir lika förbannat som jag skrivit i många år:
  * Den ekonomiska bankkraschen startar i södra Europa.
  * The Fiscal Cliff väntar. Dollarn faller.
  * USA störtar in i ett fasansfullt inbördeskrig.

  Detta har min inre kristallkula visat mig tydligt i många år. Alla som bara tänker med hjärnan blir halvblinda. Man måste tänka med hjärtat för att kunna förstå. Det som nu sker kan ingen logik i världen förklara.

  Jag öppnar nu min öl och firar – SKÅL!
  Mordors rike kollapsar. Denna stund har jag längtat efter i hela mitt liv.

  Gilla

 5. Helena,

  You said this:-

  ” The peoples of Europe have now seen through the people sitting in Brussels and sets a hell here in Europe.”

  I believe that the real point is that the wars and the strategies of complicity and supportive declarative statements pro war ( read: US/NATO) is/are being seen as counter-productive to European interests and the US is increasingly failing to produce any alternative that makes any sense to any thinking person.

  Gilla

 6. Patrik skriver:

  EU kommer att kollapsa under våren 2017.Euron kommer att rasa i värde och skrotas.Jag ser fram emot när Ryssland kommer att erhålla militärbaser i Libyen,Tunisien,Syrien,Egypten,och krossa terrorsekten IS .Många av de forna östeuropeiska staterna kommer att söka sig till Ryssland och kliva ut från EU, Frankrike,Grekland,Cypern,Storbrittannien ,Irland,Finland,Holland,Frankrike,Italien,Österrike,Tyskland,Schweiz kommer att säga tack och ajöss till EU.Donald Trump river upp avtalet med NATO som kommer att upphöra under sommaren 2017.Flera storbanker kommer att krascha.Det Amerikanska-Imperialistiska Nya Romerska rikets undergång sker under våren och sommaren 2017.Här i Sverige så kommer ett stort folkligt missnöje mot Stefan Löfvens regering som fortsätter att negligera oroligheter som pågår i det svenska samhället vilket leder till att man tvingas utlysa nyval under augusti månad 2017 och valets vinnare blir Jimmy Åkesson och SD som kammar in 30% av rösterna,Sverige lämnar EU efter SD-s valseger och all import av asylsökare stoppas och flera asylsökare som får avslag avvisas direkt från landet . Går denna spådom in så utbringar jag ett stort skål. Sen ser jag verkligen positivt till att EU som har bestämt över våra huvuden och bakom vår rygg blir kastad i historiens soptunna.EU-byråkraterna har lagt sig i våra svenska traditioner och våra äkta svenska exportvaror hela tiden.

  Gilla

 7. Lasse Anckarman skriver:

  Hur skulle ryssarna kunna få en militärbas i wahhabismens näst starkaste fäste, Benghazi, Cyrenaica, när det var där terrorrevolten mot Qadaffi startade?

  I Breibarts artikel om Farage och Le Pen nämns inte heller detta och alla är väl medvetna om att bägge de två nämnda är kontrollerad opposition som springer ”Israels” intressen?

  http://gmmuk.com/convenient-resignations-no-we-have-traitors-in-our-midst-theyre-undermining-our-democracy/
  https://rehmat1.com/2014/05/30/pro-israel-ukip-gains-in-the-eu-election/
  http://www.gilad.co.uk/writings/the-workless-class-woke-up.html
  http://www.realjewnews.com/?p=993

  Gilla

 8. Lasse Anckarman skriver:

  A fraudulent ‘nationalistic’ front UKIP is a setup of the Jewish occupied Government. Invented to appease those voters who actually believe in a chance of leaving the Jewish constructed European Union even the party ukip-west-midlands-candidate-in-the-eu-elections-mister-nikki-sinclaireline condones the displacement of ethnic Britons. Meanwhile, its UKIP Friends Of Israelleader Nigel Farage is nothing more than a drunken Zionist dandy with a phenomenal amount of air time.

  https://antizionistleague.com/scrapbook/political-movements/political-movements/ukip/

  https://antizionistleague.com/2016/07/25/brexit-serving-the-jewish-agenda/

  Gilla

 9. pelle 3 skriver:

  https://www.google.se/search?ie=UTF-8&client=tablet-android-samsung&source=android-browser&q=sd+bilder+sionister&gfe_rd=cr&ei=Pxc9WJTDCLKr8wfSl764Dg#gfe_rd=cr&imgrc=aCayXK-FmbTtSM%3A
  Finns det nån av er som litar på det nya sd? Förklara för mej som inte gör det,tack.skulle det bli bättre tror ni även om sd fick 51% ?

  Gilla

 10. Helena Palena skriver:

  Fråga från Lasse W:
  Varför skulle Ryssen få en bas i Libyen?
  Svar:
  Ryssen får ingenting – de tar vad de anser sig behöva, och om de behöver en flottbas i Libyen så tar de den.
  Vem skulle gå emot dem idag?

  USA – knappast de har lämnat Libyen bakom sig. Trump kommer inte att starta något krig för att stoppa en Rysk flottbas.

  Saudiarabien har inget att sätta emot – de har en jättelik krigsbudget men deras egna soldater kan inte ens slå ut fattiglandet Yemens milisgrupper. Saudi och deras soldater måste stå på knä och gunga fem gånger om dagen inför deras härskare och Wahhabismens ledarskap – det räcker som en dags jobb för dem. Se på bilder från Saudi – deras soldater är stora feta trötta gubbar och sådana vinner inga krig, de har fullt upp med att resa sig efter fem böner om dagen.

  Egypten – är det någon som tror att Egypten med nuvarande ledning inte vill att Ryssen skall vara i Medelhavet. Det var USA som genomförde statskuppen där och avlägsnade Mubarak 2011.

  Turkiet – det var USA som med två miljarder dollar via en Nigeriansk bank stödde kuppen mot Erdogan denna sommar som gått.

  Israel – de har inte det inflytandet. Israel är en fluglort på kartan, och en nation som har en stor trut men lite att sätta bakom i verkligheten.
  Ni kan glömma det där med 200 – 400 Israeliska atombomber för det finns inga, eller kanske tre av de som Sydafrika byggde och som försvann. Kanske även det 20 tal som General Lebdjeved sa var stulna i Ryssland under 1990 – talet. Men det var portföljbomber cirka 0,5 kiloton. Det är en spionhistoria det här med Israel som kärnvapenmakt. Om de hade kärnvapen så hade de också haft kärnkraft för dessa tekniska kunskaper är siamesiska tvillingar. De hade inte de resurser som behövdes när det skulle skett en sådan utveckling, och de har ingen kärnkraft än idag.

  Att Nato skulle kunna göra något samlat emot en Rysk flottstyrka i Medelhavet är en fantasi. Nato kan inte ens bli överens om vad de ska ha till middag än mindre något av betydelse.
  Ni måste förstå att Nato är dagens Maginotlinje. Det var 1940 Frankrikes försvarslinje mot Tyskland byggt med enorma summor som skulle säkra Frankrike mot ett Tyskt anfall. Maginotlinjen var ogenomtränglig och därmed var Frankrike säkert. När Tysken kom gick de bara runt forten och hälsade på bakvägen, och därmed så var det slut med den försvarslinjen. Nato = idag precis som Maginotlinjen ett försvarskoncept som inte är något att ha – tiden har runnit ifrån tanken.

  Så är det ser jag det.

  Lasse

  Gilla

 11. Hans Nilsson skriver:

  Det ser ut som att 2017 blir ett riktigt spännande år på många områden. Texterna ovan är mycket läsvärda.

  Gilla

 12. Lasse Wilhelmson skriver:

  Jag tror Lasse A är mest realistisk.

  Min kommentar till artikelförfattaren Lasse är:

  Trump är nog ännu ett tämligen oskrivet kort, som släppts fram av den för tillfället dominerande falangen inom makteliten, eller därför att Clinton var förbrukad.

  Israel har Dimona som varit igång cirka 50 år – Vilka belägg finns för att Israel inte skulle ha kärnvapen? Varför har i så fall den bluffen aldrig ifrågasatts som skett med ”förintelsen”?

  På vilket sätt skulle en rysk bas i Libyen komma till stånd? Genom avtal med vem i Libyen? ”Att ta” vore ju en ren krigshandling … och olikt Putins agerande hittills.

  Gilla

 13. Brage Norin skriver:

  ATT VRÄKA IN VAPEN I URGAMLA KLANKULTURER ÄR ATT KASTA SYRA I ANSIKTET PÅ HELA BEFOLKNINGEN.
  Till och med en död höna förstår detta. Men vem eller vilka är de skyldiga?

  DEN NAKNA SANNINGEN.
  Idén om ”Kalifatet” var ett verk av CIA. Israel, Saudiarabien, Qatar och Turkiet var nyckelpjäser i CIA:s största satsning på en legoarmé i historien – en så kallad ”proxyarmé”. Turkiet bröt sig loss från hela operationen efter det misslyckade CIA-försöket att iscensätta en militärkupp i landet. Detta blev början till slutet för ISIS-operationen.

  Jag är absolut säker på att nästan alla människor förstår att det jag skrivit ovan är den nakna sanningen, men vi är som människor alltid varit – vi reagerar inte. Mahatma Gandhi träffade mitt i prick när han sorgset konstaterade – ”människor är inte vid sina sinnes fulla bruk”.

  Få människor i den förljugna västvärlden gläds över att det syriska folket får fred. En hel varm människa blir glad ända in i själen över att freden nu äntligen är i sikte. Det är lögnernas syra som förgiftat våra hjärnor. Vi har blivit offer för lögnernas hjärntvätt. I stället för att glädjas över den finaste julklapp ett folk kan få – fred – blir många i väst tysta. Husbondens röst Aftonbladet sörjer över freden i massor av artiklar – mellan raderna sörjer de så tydligt. Skribenterna lyckas inte dölja sitt hat mot Syriens folkvalda regim.

  Hela EU paralyserades när militärkuppen i Turkiet misslyckades. Inte en enda politisk representant för EU besökte Erdogan på veckor. Han isolerades totalt av hela den ”fria” världen. Men det turkiska folket jublade. Det var folket som räddade sin valda president. Ett så enastående sjukt agerande från EU:s sida har aldrig skådats. Det motbjudande hyckleriet fick till och med Carl Bildt att reagera. EU gjorde bort sig rejält. Vi visade vårt rätta ansikte. Sanningen är att vi sörjde över den misslyckade militärkuppen, vi ville få bort landets folkvalda president. Exakt så reagerade vi.

  Svenskarna kände stolthet över att vi kämpade med egna stridsflygplan för demokratin i Libyen. Vi fick dagligen se i TV hur tappert Sverige ställde upp för rättvisan i världen. Ett blodsbad utan historiskt motstycke skapades i Libyen. Detta var Sverige med att skapa. Jag ryser av skam.

  Hyckleriet och förljugenheten i väst har inga gränser.
  Ingen har uttryckts sig så rakt på sak som Filippinernas president Duterte. Han tal vid en presskonferens i Manilla för några dagar sedan fick hela den förljugna journalistkåren från väst att tystna. Sanningen om förljugenheten i väst fick tyst på alla hyckleriets journalister från hela den ”fria” världen.

  DEN BÄSTA JULEN I HELA MITT LIV VÄNTAR.
  Att kunna fira freden i Syrien är bland den finaste julklapp en människa kan få. CIA:s folkmord i Syrien och i Irak och i Afghanistan och i Libyen och överallt i hela världen är snart ett avslutat kapitel. Mordors rike och alla ondskans allierade är på väg i graven. Min själ gråter av lycka. Jag jublar inombords. Fan så underbar jul som väntar.

  Gilla

 14. Lasse Anckarman skriver:

  LOL! Det är Lasse A! 🙂

  ”Ryssen får ingenting – de tar vad de anser sig behöva, och om de behöver en flottbas i Libyen så tar de den.
  Vem skulle gå emot dem idag?”

  Naivt svar! Ryssen kan ju inte ens ”ta för sig” i Syrien! Hade de gjort det hade den wahhabitiska judehydran där varit utrotad för länge sedan!

  ”Israel – de har inte det inflytandet.”

  Naturligtvis är det ”Israel” och den internationella judenheten som sköter regelverket. Har man inte fattat det har man missat grundfundamenten till orligheterna. Bara att gå till källorna för att få det bekräftat:

  http://arabnyheter.info/sv/2013/08/28/an-israel-behind-the-destruction-of-the-middle-east/

  Gilla

 15. Lasse Anckarman skriver:

  Härligt med sunt förnuft och logiskt tänkande bland debattörerna. 🙂

  ”Trump är nog ännu ett tämligen oskrivet kort, som släppts fram av den för tillfället dominerande falangen inom makteliten, eller därför att Clinton var förbrukad.”

  Exakt! Jag tror vi får vänta till Trump börjar spela ut korten. Antingen har han någon på hand eller också kör han på i gammal beprövad stil. Men några större omvälvningar är knappast att vänta.

  ”Israel har Dimona som varit igång cirka 50 år – Vilka belägg finns för att Israel inte skulle ha kärnvapen? Varför har i så fall den bluffen aldrig ifrågasatts som skett med “förintelsen”?”

  Precis! Jag ser det som näst intill omöjligt att Mordechai Vanunu skulle ha ljugit och därefter fått spendera livet isolerad.

  http://www.vanunu.com/uscampaign/photos.html
  http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/US-Israel/FRUS5_18_63.html

  ”På vilket sätt skulle en rysk bas i Libyen komma till stånd? Genom avtal med vem i Libyen? “Att ta” vore ju en ren krigshandling … och olikt Putins agerande hittills.”

  Ja, det är ju inte så att det finns en enad front i Libyen. Även om general Hafter är i Moskva (för andra gången) så kommer tydligen memet i ingressen från mossadkontrollerade DEBKAfiles:

  http://web.debka.com/article/25804/New-Putin-move-to-win-a-military-base-in-Libya

  Som jämförelse, en libysk media:

  https://www.libyaherald.com/2016/11/27/hafter-heads-to-moscow-for-arms-talks/

  Gilla

 16. Lasse Anckarman skriver:

  Till Brage kan hälsas att det faktiskt finns en idé om kalifat inom islam, men ljusår ifrån det som målas upp av IS och deras medaktörer genom judiskt kontrollerad media. Faktum är att det av någon anledning mest liknar den bibliska profetians ”Storisrael”:

  Gilla

 17. Brage Norin skriver:

  VÄST HOTAR RYSSLAND MED NYA SANKTIONER – enligt det ryska försvarsministeriets talesman Konashenkov. Frankrike kallar till skyndsamt möte i FN. Det är Aleppo som oroar.

  Över 80 000 civila har befriats av den syriska armen och kurdiska styrkor på några få dagar. Under måndagen och tisdagen (idag) – har det vällt in folk till områden som tidigare befriats av den syriska armen. Tiotusentals barn har kunnat evakueras till trygga områden.Stora ryska och syriska humanitära läger förser flyktringarna med mat, kläder. mediciner och vatten.

  KÄNSLORNA EXPLODERAR I DEN FÖRLJUGNA VÄSTVÄRLDEN. (Ett kort klipp från nätet:)
  ”Now it turned out that the release of over 80,000 Aleppo residents held hostage by gunmen was not part of the plans of the UK and French Foreign Ministries, the US Department of State and the German Bundestag. They even urged to impose new sanctions for that,” – Konashenkov said.

  Over the past few years, these Syrians have been used as human shield by terrorists of every stripe and color in Aleppo. It was they who were allegedly protected by all Western politicians,” – Konashenkov said. (SLUT CITAT)

  MORDORS KRIGSPLANER HAR KOLLAPSAT.
  Detta väcker mycket starka känslor i ”den fria demokratiska världen”.

  Gilla

 18. Lasse Wilhelmson skriver:

  Visst är vi glada över att anglosionisternas legoarmé nu verkar bli besegrade i Syrien. Men, jag vill varna för en övertro på både Putin och Trump. Ingen av dem är några filantroper. Putin har hela tiden haft överenskommelser med Israel om att inte störa varandra i Syrien. Trump har ännu inte visat korten om 9/11, med vilken den kahzariska maffian satte igång den pågående förstörelsen av arabvärlden. Om Trump lägger skulden för detta på Saudiarabien är han bara en simpel sionistdräng. Att Putin föredrar att ta itu med sina egna islamister i Syrien framför att bekämpa dem i södra Ryssland är säkert bra för Ryssland, men han tänker knappast verka för att palestinierna får tillbaks det land de blivit bestulna på. Det mesta talar dock för att risken för ett mer omfattande krig nu skjutits på framtiden, tack vare både Putin och Trump, helt enkelt därför att strategerna för tillfället har fördel gentemot krigsgalningarna i makteliten. Och det innebär att de geopolitiska spelet nu blir mer påtagligt, vilket kommer att sätta mer fokus på Kina.

  Gilla

 19. Brage Norin skriver:

  Jag ser ett imperium i väst som faller ihop som ett korthus. Jag ser en allians av länder i öst som går samman i det största infrastruktursatsning som skådats i mänsklighetens historia – den nya sidenvägen. Jag ser miljarder människor i öst som börjar marschera i takt – inte för att börja kriga utan för att bygga välstånd i sina länder. Jag ser att solen går upp i öst. Jag ser också att solen går ner i USA – vare sig Trump tillträder som president eller ej.

  Alla länder har sina agendor. Framtidens konflikter kommer att hanteras genom diplomati – inte krig. Jag ser en värld i fred framför mig. Men jag ser att imperiets fall i väst blir mycket våldsamt.
  Det kan inte sluta på något annat sätt. Jag ser även att freden i Mellanöstern är nära förestående. När USA fallit tvingas de terrorister som styrt Israel så länge att ge upp.

  Israels krigshetsande politik avslutas automatiskt när USA faller. Netanyahu är som en borgmästare i en mellanstor stad. Israel utan USA kan inte fortsätta sin ockupation av palestinsk mark och sin etniska folkfördrivning. Palestinierna kommer att få sin stat och sitt territorialvatten och sina hamnar och flygplatser. Allt detta är klart inom några år.

  När freden mellan israeler och palestinier undertecknas passerar mänskligheten över tröskeln till en värld i fred. Vi är mycket nära att vår vackraste dröm förverkligas – ett tusenårigt fredsrike. När Mordors rike faller går allt så fort. Den gamla världen finns snart icke mer.

  Gilla

 20. Lasse Anckarman skriver:

  Ja det är bra, men, låt oss inte berusa våra sinnen av segerns sötma. Ett orättfärdigt krig som snart pågått i 6 år utan vinnare, visar med all önskvärd tydlighet att åtminstone en deltagande part lider av hybris, milt uttryckt, och fanatisk psykopati, då de under denna tid lyckats att lägga en hel nation i ruiner utan att vika en tum från planen. Dock har sannolikt ”det stora avgörande anfallet” skjutits på ett tag framöver. I alla fall till nästa år… 😉

  Vad gäller Trump så har han tydligen redan skyllt på Saudiarabien:

  Why did the administration at the time not take legal means against Saudi Arabia? Weren’t 19 of the high-jackers from Saudi Arabia?

  http://yournewswire.com/trump-im-reopening-911-investigation/

  Gilla

 21. Hans Nilsson skriver:

  Jag satsar en peng på att du får rätt Brage.

  Gilla

 22. Lasse Wilhelmson skriver:

  Din optimism är smittande Brage, men jag tror att du behöver lite mer insikt i vilka krafter som sedan flera tusen år drivit fram ständiga konflikter i världen och som nu är i ett avgörande skede för att upplösa nationerna i västvärlden främst genom massmigration och folkutbyte. Ett försök till slutgiltigt slag mot nationalstaterna i den vita och kristna världen, för att därigenom etablera sin NWO. Och det är ju inte precis folk som kallar sig för muslimer som idag dominerar ideologiproduktionen och ekonomin, utan snarare de som kallar sig för judar – eller hur?

  https://lassewilhelmson.wordpress.com/2005/10/01/israel-och-”det-nya-amerikanska-arhundradet”/

  https://lassewilhelmson.wordpress.com/vad-ar-sionismen-3/

  Gilla

 23. Patrik skriver:

  De mest stenhårdaste israeliska politikerna kommer nog att inse att vld inte löser några problem och när Donald Trump lägger om sin politik och river upp avtal om fortsatt leverans av vapen till Israel och att eventuella sanktioner mot Israel företas efter avslöjande om att Israel vägrar att ge Palestina full stjälvständighet,då tvingas hökarna i Israel att skriva på ett avtal där Palestina återfår rätten till självständighet inom de gränser som förhandlades fram 1947,Då skulle Palestina få tillbaka de landområden som Israel erövrade i samband med kriget 1948,och alla palestinier som har varit på flykt skulle få tillbaka sina bostäder,och att Palestina skulle få tillbaka viktiga hamnar,och gränsområden som har varit i Israeliska händer sedan 1948. Sen efter det att USA-s krigsdoktrin i Mellanöstern har fallit så tvingas dessa kamelknullande Islamiska Staten -terrorister som i smyg fått amerikanska vapen att ge upp kampen för sitt hemmagjorda Kalifatet Shamistan ,och dess ledare Al Baghdadi kommer förmodligen att fångas in och avrättas,och sen kommer de personer i Europa som har gett IS sitt stöd samt de som har varit medlemmar att frivilligt ge upp och överlämna sig till myndigheter och de som inte gör det grips ,det ser man i spåkulan under år 2017 och spåkulan säger att EU försvinner och att dessa länder som gått ur EU återinför sina nationella egna valutor igen och sen kommer det råda lugn i Europa och i Mellanöstern samt i Ryssland medans USA kommer att hamna i ruinens brant med statskonkurs och sociala oroligheter dollarn faller och det uppstår hyperinflation som det skedde i Argentina,Chile med flera länder i Latinamerika under 1970-talet och 1980-talet.Dollarn överges som världsvaluta och det blir istället japanska yen som blir ny världshandelsvaluta

  Gilla

 24. Helena Palena skriver:

  Kommentar från Lasse:
  När jag för snart fem år sedan skrev om att Ryssen är långsiktig och att de kommer att förvandla Syrien till ett nytt Stalingrad var det många som ansåg jag hade fel. Ja så var det då – idag har ju alla som skriver om det här alltid förstått vad som skulle ske och som just nu sker.

  Ja vad är de då som händer i Syrien just nu och vad kommer att ske därnere över lite tid. Vi kan fundera över det!

  Personligen så har jag den här uppfattningen.

  Aleppo faller före Jul. Aleppo rensas från IS och andra organisationer av de förband som just är bra på att ta bort sina fiender snabbt skoningslöst och brutalt, det innebär att man kollar varje man som försöker fly och de som man misstänker är folk som varit i IS eller andra terrorister de avlivas direkt – så tror jag det är. Inga böner eller pengar hjälper, det blir snabbt ett skott i skallen på dem och en grop att försvinna ner i som grav.

  Krig är grymma men inbördeskrig är grymmast och de som förlorar krigen dör alltid, se på vad som hände på Ceylon (Sri Lanka) när det kriget tog slut. Vinnaren rensar ut sina fiender och varför skulle de inte göra så? När andra Världskriget tog slut så rensades Tyskland ut mycket noga. Cirka fem miljoner Tyskar dog efter det att kriget tagit slut. De svalt ihjäl och de dog av enkla sjukdomar och mängder av folk man misstänkte för att vara krigsförbrytare slogs ihjäl helt enkelt – särskilt av folk från de länder som varit ockuperade av Nazi trupper. De finns bilder det finns statistik. Till och med en del Judar organiserade hämndförband som mördade Tyskar. Morden på mer än 300 Nazi officerare i ett läger för SS trupper dog efter det att man förgiftat det bröd de åt. Hade kunnat bli uppemot 10 000 döda om inte amerikanska vakter förstått vad som skedde.

  Men det Syriska Stalingrad (Aleppo) som nu ska rensas från Sunnitiska förband (IS) av de Shiitiska dito som är två brigader Hizbollah från Libanon som tagits dit särskilt för detta de kommer att göra ett noggrant jobb. Det här har satt fart på Farbror Erdogan uppe i Ankara som nu sänt nya pansarförband in i Syrien. Detta är ju helt galet och en krigsförklaring de facto enligt all folkrätt så vi får se vad han har i bakfickan den nya ledaren av sunniter. Jag personligen tror han försöker sig på samma trick som Fältmarskalk Manstein med sin 4 armé försökte göra vintern 1942 då denna armé försökte rädda folket i sjätte armén som var inneslutna i Stalingrad. Det gick inte heller. Operation vinter storm misslyckades.

  Vad folk i vårt land som inte kan historia gör det är att de tror på vad blaskorna från Stockholm skriver, och där folk som kallar sig journalister har fritt spelrum att rent ut sagt vilseföra populasen.

  När krig börjar vet ingen hur de slutar. Jag vet att man ansåg på redaktionerna när detta vansinniga krig började att det här blir bra för nu faller Assad osv – jag vet att en del av dem som jobbar där fortfarande ansåg det berättigat med krig och att döda människor, eller som en av de mest kända sa till mig i en mailkonversation ”man måste ta ställning”. Nu en miljon döda senare och miljoner flyktingar och allt elände som skett och sker vill han inte längre stå för sitt engagemang.

  Krig är ett helvete, och inbördeskrig är ett helvete i kvadrat. Det här vet ryssen genom personliga uppoffringar i historien och därför vinner den sida de stöder.

  Lasse

  Gilla

 25. Helena Palena skriver:

  Stort frågetecken på Trump! Ja! Det händer saker. Det går över styr för vissa. Det kan bara bli bättre. När det gäller Trump blir lackmuspappret vad han kommer att göra åt Federal Reserve. Som varken är federalt eller har några reserver. Drivs av 13 privata familjer som snart spricker av rikedom. Trump ska tillsätta fem av sju i Feds styrelse. Vilka kommer det att bli? Återkommer om detta.

  Gilla

 26. Brage Norin skriver:

  Helena skriver – ”När jag för snart fem år sedan skrev om att Ryssen är långsiktig och att de kommer att förvandla Syrien till ett nytt Stalingrad var det många som ansåg jag hade fel. Ja så var det då …”. Jag tror att man måste ha någon form av filter i hjärnan för att bli klarseende, något som gör att man inte går vilse i den mentala dimman.

  Jag blev helt golvad när jag läste en kort artikel där Helena avfärdade Nixonepokens skytteltrafik till månen på bara en halv textsida. Jag har aldrig läst ett så blixtrande vasst inlägg. Även folk som inte är grundligt skolade i fysikens lagar kan tydligen förstå. Den artikeln glömmer jag aldrig.
  Kanske har Helena ”vanligt sunt bondförnuft” – vad nu detta är för någonting?.

  Gilla

 27. Helena Palena skriver:

  Nej, det är inte jag som skriver! Det är Lasse. 😛

  Gilla

 28. Lasse Anckarman skriver:

  Ja, vilka ligger bakom oroligheterna i MÖ? Kan ett vanligt enkelt meme bidra till insikt? 😉

  Hämtat från denna blogg:

  https://barbaramckenzie.wordpress.com/2016/11/28/bana-of-aleppo-the-story-so-far/

  Gilla

 29. Helena Palena skriver:

  Lasse A: Säg det i två meningar! Vilka ligger bakom? Och varför?

  Gilla

 30. Lasse Wilhelmson skriver:

  Jag har egentligen inte så mycket mer att tillägga till Lasses och Brages förhoppningar, utöver det jag redan har sagt ovan och de artiklar jag länkat till. Den som ser får leva, som det heter 🙂

  Tror jag låter ex-juden Broder Daniel få sista ordet:

  Gilla

 31. Lasse Wilhelmson skriver:

  När det gäller Patriks missvisande historieskrivning om det FN-förslag som Folke Bernadotte lade fram och blev mördad för av judiska extremister, så godtogs det aldrig av de inblandade arabstaterna och palestinierna själva blev ju mestadels fördrivna under bestialiska former. Den judiska staten saknar legitimitet och har inte tillkommit genom något FN-beslut. Däremot finns det ett sedan 1948 årligt återkommande FN-krav på att de fördrivna palestinierna skall få komma hem och de flesta fördrevs ju från det område som ensidigt av judarna utropades som Israel. Det finns en bra bok om mordet på Folke Bernadotte som recenseras här:

  http://arabnyheter.info/sv/2016/09/17/folke-bernadottes-minne-av-evert-larsson/

  Gilla

 32. Lasse Anckarman skriver:

  Det kan nog sägas med bara två ord, Helena!. Men du (och läsarna) kan få lite mer betänketid då jag måste rätta en del felaktigheter i en namnes kommentar och passar samtidigt på att tacka en annan namne för att han rättade Patrick. 😀

  Återkommer i ämnet men lämnar en ledtråd: 😉

  Gilla

 33. Lasse Anckarman skriver:

  Glömde visst ledtråden:

  Gilla

 34. Lasse Anckarman skriver:

  Jag ska hoppa över påståendet att ”ryssen kommer att förvandla Syrien till ett nytt Stalingrad” men ber gärna om referenser till ”mördade … mer än 300 Nazi officerare i ett läger för SS trupper… efter det att man förgiftat det bröd de åt.”

  Är det möjligen John Sacks bok An Eye for an Eye Lasse lutar sig mot?

  Lasse påstår att:

  ”Syriska Aleppo … nu ska rensas från Sunnitiska förband (IS)”

  IS och deras motsvarigheter är INTE sunniter utan de är wahabiter. En fundamental mycket viktig skillnad att påpeka då den annars tjänar fiendesidan. Lästips i frågan:

  https://wahhabismkritik.wordpress.com/2011/07/13/viktigt-att-skilja-pa-islam-och-wahhabism/

  Gilla

 35. Patrik skriver:

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Israel%E2%80%93Palestina-konflikten Jag vill posta en intressant wikipedialänk som jag hittade angående fakta om konflikten mellan judar och palestinier.

  Gilla

 36. Brage Norin skriver:

  RUBRIKERNA HAGLAR PÅ NÄTET.
  * 90 000 civila i Aleppo är befriade från dussintals olika ”moderata krigargrupper” som terroriserat befolkningen i flera år. Dessa krigarklaner har nu övergetts av USA, Israel, Qatar, Turkiet och Saudiarabien. De hoppades i det längsta på att USA:s allierade skulle komma till undsättning – men förgäves.
  * Nu äntligen har vägen in till östra Aleppo rensats från krypskyttar och minor – förnödenheterna börjar strömma in till östra Aleppo.
  * Vatten och elledningar repareras – i hela den befriade delen av östra Aleppo.
  * Wikileaks släpper en halv miljon elektroniska dokument – mest i form av mejl. Dessa sanningar skakar USA i sina grundvalar. I den förljugna fria världen iakttas kollektiv tystnad. ISIS är CIA:s verk – bevisen är odiskutabla. (Inte ett enda mejl som släppts av Wikileaks har kunnat bevisas vara falskt).

  ISIS ÄR CIA:S VERK. PENGAR TILL CLINTON FOUNDATION OCH ISIS HAR STRÖMMAT FRÅN SAMMA KONTON!!!
  CIA har naturligtvis försökt gömma transaktionerna – men i hela den sanna världen publiceras sanningen om ISIS. I hela den värld som dränks av lögner och hyckleri försöker man nu tysta ner dessa mycket obekväma sanningar.

  Donald Trump visste vad han sa – ISIS är ett verk av Hillary och Obama. ”Hillary och Obama är ISIS viktigaste kort – deras viktigaste spelare”. Hur vågade han säga denna hårresande sanning? Hur vågade han? Ingen annan än Trump vågar yttra en så förbannat livsfarlig sanning. Vilken sensation – republikanernas presidentkandidat sa sanningen. Ingen kan längre ifrågasätta att det var sanningen – inte efter Wikileaks senaste ”läckage”(den 28:e nov 2016).

  Vilken djävla sjuk värld vi lever i – vi som lever i lögnernas fängelse – ”den fria demokratiska världen”. Jag måste springa ut och spy. Det är inte första gången.

  När jag läste bevisen om att Bill Clinton var stamkund i den vidriga barnsexhärvan på Orgy Island rusade jag ut och kräktes. Hur i helvete djupt kan en amerikansk president falla? Tydligen finns tydligen ingen botten. Flera av de drogade barn som Bill Clinton utnyttjade för sina perversa handlingar försvann spårlöst! DETTA ÄR SANT!!! Landet i väst har sjunkit ner i helvetet.

  Gilla

 37. Lasse Wilhelmson skriver:

  Är Donald Trump en högersionist och Hilary Clinton en vänstersionist?

  MAKOW COMMENT- There seems to be a Left (Communist, globalist) and Right (Fascist, Zionist, nationalist) branch of the Jewish Illuminati. Trump represents the second.

  Remember Albert Pike prophesied a war between Zionism and Islam. Trump is pitting the US against Islam.

  Doesn’t this situation remind you of Stockholm Syndrome? A supposedly free people must choose which depraved master they prefer. The Masonic Jewish bankers have kidnapped the world.
  – See more at: http://henrymakow.com/2016/11/Tempering-our-Expectations-of-Trump%20.html#sthash.gLqndodb.dpuf

  Gilla

 38. Brage Norin skriver:

  Ett fel måste rättas till i min kommentar ovan. Jag skrev – ”Flera av de drogade barn som Bill Clinton utnyttjade för sina perversa handlingar försvann spårlöst!” Jag borde ha skrivit ”Flera av de drogade barn som utnyttjades i perversa sexuella handlingar försvann spårlöst”, Man måste vara noga med sanningen. Jag ber om ursäkt för mitt misstag / Brage.

  Gilla

 39. Hans Nilsson skriver:

  Jag såg igår på en dansk TV reporter som var nästan gråtfärdig över att USA inte kommer lyckas med att få bort Al Assad från makten. Danmark är fanatiskt trogen mot USA. Det blir många länder i väst som får ompröva sina hållningar framöver. Det kommer att bli mycket trippande på tå och pudlande framöver.

  Gilla

 40. Patrik skriver:

  Det skulle slå ner som en bomb om det avslöjas att amerikanska CIA finasierat och byggt upp ISIS och gett pengar och vapen till dessa inavlade kamelknullare -terrorister och sen sett till att USA och västvärlden skaffade sig ursäkter för att invandera Irak och det har inte varit någon snack om saken om att USA har suktat efter världsherravälde över alla oljetillgångarna i Mellanöstern.Det är oljemiljarderna som har bidragit till USA-S och västvärldens krigskåthet.

  Gilla

 41. Helena Palena skriver:

  Lasse W: ”Är Donald Trump en högersionist och Hilary Clinton en vänstersionist?” Så kan man se det. För tänk om dom vore lika då skulle det inte bli någon fight! Då skulle dom inte kunna lura oss.

  Lasse A: Du behöver inte kläcka två meningar. Vi vet vad som styr.

  Patrik: Det skulle slå ner som en bomb om västmedierna skrev sanningen ja. Men det är en allmän sanning på nätet. Det är MIK – oljan och kontrollen över betalningsinfrastrukturen (banknätet) som styr (plus att kontrollen över alla naturtillgångar hägrar). Enkelt förklarat är varje flykting som kommer till Sverige t ex mumma för bankerna. Inte för oss svenskar. Men vi har ingen talan. Svenska folket ska blandas upp och bytas ut. Så enkelt är det med det.

  Gilla

 42. Helena Palena skriver:

  Brage: Apropå Orgy Island. Rika människor blir dästa och blasé och måste ha kickar i form av allsköns sjuka saker. Sen finns satanister och pedofiler o s v. ”CIA black markets sex blackmail and insider groups use this type of drug, sex, money, power trade to infiltrate and control all cultures!”

  Gilla

 43. Lasse Anckarman skriver:

  ” Lasse A: Du behöver inte kläcka två meningar. Vi vet vad som styr.

  Patrik: Det skulle slå ner som en bomb om västmedierna skrev sanningen ja. Men det är en allmän sanning på nätet. Det är MIK – oljan och kontrollen över betalningsinfrastrukturen (banknätet) som styr (plus att kontrollen över alla naturtillgångar hägrar). Enkelt förklarat är varje flykting som kommer till Sverige t ex mumma för bankerna. Inte för oss svenskar. Men vi har ingen talan. Svenska folket ska blandas upp och bytas ut. Så enkelt är det med det.”

  Några ”enkla” frågor för dig och andra att fundera på:

  Är det ”banknätet” som styr den ensidiga propagandan från FN mot Syrien?
  Är det oljemagnater som ligger bakom den anti-syriska propagandan i etablissemangets media?
  Är det naturtillgångar som ligger bakom ”Israels” stöd till IS-terrorister?
  Är det ”MIK” som ligger bakom folkutbytet i väst?
  Vilken är manualen bakom agendan?
  Vem tjänar på vad och varför?

  Ledtråd:

  http://arabnyheter.info/sv/2013/08/28/an-israel-behind-the-destruction-of-the-middle-east/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.