Carl Lundström & Karl Hellberg lägger pussel! Båda hittar sista biten!

carl-l

Carl Lundström: ”Efter Wallenbergs hotellfiasko har jag insett att Jonas Bjärby faktiskt är kvalificerad – till Investors styrelse. Kan man som f.d. anställd på SEB nominera honom?”

Min kommentar: Faktum är att poängen är stor! Bakom alltihopa lyser kommunismens röda fanor = rote schildt!

(Bilden föreställer Wallenberg och Bjärby – Malmös vänsterikon – läs mer!)

Karl Hellberg: ”Det vore en sensation utan dess like om Trump skulle tillåtas vinna valet!

Det finns ett antal ”arbetsgrupper” i världen som är de som bestämmer över allas vår utveckling i alla stora frågor. I dessa grupper sitter personer som är den verkliga maktens lakejer och tar de beslut som den verkliga makten bestämt (den verkliga makten, alltså bankirfamiljerna Rothschild, Morgan, Rockefeller, Schiff, Warburg….).
De tre viktigaste av dessa ”arbetsgrupper” är Bilderberggruppen, Council on Foreigen Relation (CFR) och Trilaterala Commission (TC). Många vip-personer sitter med i två eller alla tre grupperna, t ex Henry Kissinger, paret Clinton (och från lilla Sverige, Carl Bildt).
ALLA presidenter hittills i USA, sedan Eisenhower, vare sig det varit en demokrat eller republikan, har varit medlemmar i, eller rekryterats via dessa ”arbetsgrupper”, alltid bankirernas man. I detta kommande val var från början bestämt att det helst skulle vinnas av en kvinna, där Hillary var självskriven såsom bankirernas till 100% lydiga lakej. Hon ska bli den sista pusselbiten för att genomdriva den nya globala världsordningen (NWO).
Men om det skulle bli en man ändå, om den stora horden av godtrogna amerikaner skulle välja fel, en republikan och det inte gick att mygla bort, så hade man Bernie Sanders som alternativ, också bankirernas man.

Men så hände något! En ”galning” med mycket pengar kom från ingenstans (inom politiken) och övertog republikanernas kandidatur, en herr Trump. Denne hade bankirerna ingen som helst makt eller kontroll över, han finns inte med i deras arbetsgrupper, han går inte i deras ledband, en mycket ”farlig” person.

Bankirernas lakejer inom politiken och media satte in alla resurser för att bespotta och förtala denna ”uppstickare”, han måste tystas till varje pris. Men alla satsningar hittills för att förgöra denna man har inte gått så bra, trots att man fått till ett ”drev” mot honom via media i hela världen (inte minst i lilla Sverige, USA:s 51:a stat).

Som en sista åtgärd för att ”rätt person ska vinna” så har man en plan att ta till en cyberattack mot det datoriserade valsystemet, för att ändra valboskapens ev felaktiga ställningstagande, vilket sedan ska skyllas på Ryssland.

På onsdag vet vi hur det går, sedan bryter helvetet lös! Ska bli skönt när detta val är över, så svensk media kan ägna sig åt verkligheten (vilket önsketänkande från min sida, he-he).

Enligt en undersökning som gjordes på 80-talet så tillhör ca 87 % av befolkningen i världen de som kan kallas för ”De godtrogna”, de som tror och litar på alla som bär någon form av uniform, eller har annan maktställning. Endast 13 % är självtänkande människor som inte låter sig vilseföras av maktpersoner, skrämmande!

På grund av denna godtrohet så har maktens lakejer det enkelt att få fram och genomdriva sina planer på en världsregering, allt för att gynna bankirerna och deras industrier. Krigsindustrin är bankirernas viktigaste industri, därför får krigen fortsätta att uppstå lite varstans, trots allt lidande. Läkemedelsindustrin är en annan för bankirerna viktig industri, därför ska vi matas med lögner om att bara deras kemikalier kan bota oss och om inte tillräckligt många är sjuka så tillverkar man sjukdomar. Telekomindustrin är deras viktigaste indoktrinerings- och kontrollverktyg, vi ska alla bli till 100 % tvingade att stirra i skärmar hela vår vakna tid, för att ”hålla oss informerade”. Vi ska inte kunna leva utan dessa ”verktyg”, kontanter ska bort, mobilen ska vara plånboken, all kontakt med myndigheter, sjukvård, nyhetsinformation, kontakt med vänner och bekanta o s v ska ske endast via dessa skärmar (visst har man lyckats!). Att strålningen från denna teknik skadar oss alla förstår bara några få, de ”godtrogna” litar på SSM:s lögner om ”ofarlighet” och att sjukvården tar hand om dem när skadorna inte längre går att dölja. Att denna teknik har utvecklats endast för att vara maktens redskap för total kontroll av individen kan inte de godtrogna förstå.”

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Carl Lundström & Karl Hellberg lägger pussel! Båda hittar sista biten!

 1. Lars Lindeberg skriver:

  De värsta svinen är de Amerikanska Bastarderna! De har sedan dess tillblivelse varit i krig 222 år utav 239! De har begått de värsta brotten mot mänskligheten i världshistorien och har kommit undan sitt straff!
  Tills nu!
  De två atombomberna mot Japan är ett exempel bara! På deras grymhet!
  Våldtäkten av 8 miljoner Tyska kvinnor efter krigets slut ett annat!
  Svältandet till döds av 2 miljoner Tyska soldater också detta efter kriget tar priset, instängda bakom taggtråd på bara marken utan någon som helst hjälp och dödshot mot mot de som försökte hjälpa dem!!
  Det är den Amerikanska Bastardens Legacy!
  Totalt nedtystad av den till 90% judeägda pressen!
  Nu 70 år efter kriget Folkmordet på den vita befolkningen också av judarna!
  Så ser framtiden ut!
  OM VI INTE GÖR NÅGOT ÅT DET IDAG!
  VI HADE ALDRIG VARIT VID DENNA PUNKT OM DET INTE VARIT FÖR DE AMERIKANSKA BASTARDERNA!

  Gilla

 2. Hans Nilsson skriver:

  Det blir många inom svenska PK medier och etablissemanget som kommer att få uppsöka psykologer och andra hjärnskrynklare men även se ännu djupare i rödvin och spritflaskan om Trump vinner valet. Jag håller tummar och tår att Trump håller hela vägen.

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Hans: Röran blir enorm either way! Men den blir ännu större om Trump tar över. Så blir det när det kommer in en ny spelare på plan och stör upplägget. Som inte håller sig till det uppgjorda.

  Gilla

 4. Sofia skriver:

  Demokratiska krafter – ljus i mörkret:

  Gilla

 5. pettersonaxeagentlemansgentleman skriver:

  Tack för alla fasaväckande och horribelt intressanta inslag man härstädes ges privilegiet att ta del av! Vill man bilda sig en uppfattning om hur djävulskt genomsyrad av skoningslös girighet och genuin ondska världen verkligen är, torde detta vara den perfekta platsen för att söka information.
  Utomordentligt väl jobbat!
  Andreas 🙂

  Gilla

 6. Brage Norin skriver:

  JAG KÄNNER ETT AVGRUNDSLIKT ÄCKEL.
  Först katolska kyrkan. Sedan orala rummet. Därefter ”Virgin Islands”.
  Epsteins vidriga barnsexslaveri organiserades på den sodomistiska ö som fått öknamnet ”Orgy Island”. Där ägde det rum sexuella ritualer som får vem som helst att tappa hakan. Sataniska riter där vätska som tillagats av menstruationsblod och sperma stänktes över barnoffren.

  Gruppsex med minderåriga drogade barn stod på menyn. Många av de kidnappade barnen som utnyttjades på ön har försvunnit spårlöst. Ingen normal människa kan fatta att detta är sant – men tyvärr är det den nakna brutala sanningen.

  Det var dit ”The Clintons” vallfärdade. Bill åkte skytteltrafik med Epsteins privata jumbojet. Närmare 30 resor har ägt rum enligt officiella ”Flight logs”. Nu har det avslöjats att även Hillary var inblandad. Bägge älskade dessa sataniska djävulska skådespel.

  MÅNGA STENRIKA MÄNSKLIGA DJÄVLAR ÅKTE OCKSÅ TILL ORGY ISLAND.
  Att Bill och Hillary har avslöjats så ofattbart inför hela världen är en enorm skandal. Hela världen håller andan. Frågan som hela världen väntar på …

  VILKA FLER ÄR INBLANDADE????????????????????????????
  Hur omfattande är pedofilnätverket där ”The Clintons” varit stamkunder? Är massor av direktörer på Wall Street inblandade? Är massor av politiska ”höjdare” inblandade? Vilken taktik använder de i så fall för att få stopp på sanningen?
  * Huvudargumentet är det faktum att Hillary aldrig fällts för något brott. I två dagar har detta budskap hamrats ut i hela västvärldens förljugna massmedia. Aftonbladet följer husbondens röst. I en artikel i AB igår var det just detta budskap som genomsyrade artikeln. Alla ”presstitutes” megafoner i väst hade samma budskap. Alla följde husbondens order.
  * Igår iakttog alla CIA:s megafoner total tystnad om Clintonklanens skytteltrafik till Orgy Island. Nyheten kvävdes av den prostituerade pressen i väst. Men nyheten sprids som en löpeld på nätet. Nätet kokar över. Många fria radiokanaler och TV-kanaler sprider också sanningen. Nätet når ut till alla unga i första hand. Unga människor sprider de vidriga sanningarna vidare. Lögnernas massmedia har inte en chans. Aftonbladet är också chanslöst. Det går inte att stoppa sanningen om ”The Clintons”.
  * Ett desperat försök att stoppa sanningen har även inletts på nätet. Artiklar tas bort på minuter för att återkomma strax därefter – för att sedan försvinna direkt igen. Jag har aldrig varit med om något liknande. Lögnernas korrupta hopar är inte proffs på att täta läckor på nätet. De är dömda att förlora.

  ÄVEN DEN KATOLSKA KYRKAN TVINGADES KAPITULERA INFÖR SANNINGEN.
  Under århundraden hade kyrkans höjdare tömt sin säd i pojkstjärtar. Under många århundraden hade kyrkan dolt den vidriga pedofilin. Men till slut segrade sanningen.

  Omfattningen av pedofilin inom den katolska kyrkan visade sig vara så utbredd att världen häpnade. En sådan moralisk megakatastrof borde ha fått den katolska kyrkan att gå under – men lika förbannat fortsätter folk att strömma dit. Det är precis som Mahatma Gandhi tvingades konstatera – människorna är inte vid sina sinnes fulla bruk.

  Omfattningen av pedofilin i maktens korridorer i Washington får den katolska kyrkan att framstå som harmlös. De sataniska riter som dragit så många stenrika svin till ”Orgy Island” slår ut den katolska kyrkans sädestömningar i kubik. FY FAN VILKEN DJÄVULSK VÄRLD VI LEVER I.

  NÄTET KOKAR AV CHOCKERANDE NYHETER:.
  * Hillary – in bed with Satan as well as the Saudis! [video] – Knights …
  https://knightstemplarinternational.com › Hillary Clinton

  * San Diego church flyer: Satan is working through Hillary
  legalinsurrection.com/…/san-diego-church-flyer-satan-is-worki…

  * Hillary – in bed with Satan as well as the Saudis! [video] ö- Knights …
  https://knightstemplarinternational.com › Hillary Clinton

  * Wikileaks Exposes Clinton Satanic Ritual, FBI Calls Hillary the Antichrist
  http://www.awdnews.com/…/wikileaks-exposes-clinton-satanic-ritual,-..

  * Church bulletin suggests the devil is working through Hillary Clinton …
  http://www.wptv.com/…/church-bulletin-suggests-the-devil-is-workin...

  * John Podesta, Hillary Clinton Asking Help From Satan Through ‘Spirit …
  http://www.morningnewsusa.com/john-podesta-hillary-clinton-asking...

  * Podesta’s Satanic Rituals EXPOSED by WikiLeaks The strange …

  * Hillary Clinton a ‘DEMON FROM HELL who worships the devil …
  https://www.wbnews.info › Claims

  Drömmer jag – eller är detta verkligheten???

  Gilla

 7. Lars Lindeberg skriver:

  Helt rätt Brage!

  Ja sanningen är så brutal och hemsk att folk inte tror på det!
  Mördandet av minst 60 miljoner Ryssar genomfört av judiska Politrucker merparten från 1917 fram till. 1960! Bl.a.

  Gilla

 8. Brage Norin skriver:

  ÄR JAG SJUK I HUVUDET???
  Jag tänker så annorlunda så jag börjar fundera på om det är något fel på min hjärna.
  Jag ser ett historiskt SVÄRDSHUGG som har träffat det fallande imperiet USA mitt i hjärtat.
  * Om valet riggas och Hillary förklaras som vinnare kommer hon att möta stormhat överallt – var hon än visar sig. Nationen kommer att koka av hat mot den korrupta ”crooked” Hillary.
  * Om Trump vinner knappt förlamas USA. Landet splittras i fientliga läger.
  * Om Trumps seger blir ”landslide” lugnar läget ner sig snabbare än om segern är knapp.

  ”THE CLINTONS” ÄR KROSSADE.
  Uppgifterna om Clintons resor med Epsteins privatjet till ”Orgy Island” är så extremt obehagliga att det rör upp MYCKET farligt hat. Kidnappade flickebarn som drogas ner och utnyttjas i de mest fasansfulla sataniska riter – DÄR SKA INTE USA:S PRESIDENT VISTAS – VARKEN BILL ELLER HILLARY.

  Om inte dessa uppgifter kan motbevisas kommer familjen Clinton att tvingas lämna landet inom en snar framtid. Om uppgifterna visar sig vara korrekta kommer tusentals amerikaner att känna det som sin plikt att försöka skjuta ihjäl dom. Det mänskliga hatets natur söker hämnd. Hat vill absolut inte förlåta så grova förbrytelser.

  Trumps svärdshugg mot den ruttna makteliten tog mitt i hjärtat.

  Gilla

 9. Lars Lindeberg skriver:

  Förbannat bra skrivet Brage Norin! Det känns bra att sanningen kommit fram! Detta är bara toppen på ett isberg!

  Gilla

 10. Hans Nilsson skriver:

  Min önskan slog in. Ett stort GRATTIS till Trump och världen.

  Gilla

 11. Lars Lindeberg skriver:

  Nu återstår att se om han kommer att leverera!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.