Erdogan och Duterte kör hårt med jenkarna! Blir det militärkupp i USA!

Osmanska riket eller Ottomanska riket, var en 600-årig stormakt som uppstod i Anatolien i slutet av 1200-talet och bestod till den 29 oktober 1923

Erdogan kör hårt med kuppmakarna och deras medlöpare. Osmanska riket eller Ottomanska riket, var en 600-årig stormakt som uppstod i Anatolien i slutet av 1200-talet och bestod till den 29 oktober 1923. 

TURKIET – slog först ner det CIA-ledda kuppförsöket i somras.
Hela CIA:s femtekolonn burades in. FILIPPINERNA – kör snart ut alla amerikanska trupper ut ur landet. På nolltid har Filippinerna övergett USA. Journalister i väst fattar ingenting, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

JAG BÖRJAR MISSTÄNKA ATT EN MILITÄRKUPP ÄR PÅ GÅNG I USA. DEN STENRIKA ELITEN SER TYDLIGT SITT IMPERIUMS SNABBA SÖNDERFALL. DE HAR BLIVIT DESPERATA.

TURKIET – slog först ner det CIA-ledda kuppförsöket i somras.
Hela CIA:s femtekolonn burades in. Gamla fångar släpptes ut för att ge plats åt kuppmakarna och alla deras allierade inom polis, militär, massmedia, skolor, rättsväsende – på alla nivåer tvättades samhället rent från ”landsförrädare”. Något liknande har aldrig inträffat. Västvärlden blev stum. Nu har en ny utrensningsvåg svept över landet. Efter denna nya våg av utrensningar är landet rent. CIA har mist allt stöd i landet. USA har förlorat en nyckelstat i södra Europa. Förlusten är oåterkallelig.

FILIPPINERNA – kör snart ut alla amerikanska trupper ut ur landet. På nolltid har Filippinerna övergett USA. Journalister i väst fattar ingenting. Massor av människor i landet känner sig djupt förödmjukade av USA. Översitteri och förnedrande behandling på USA:s olika konsulat rapporteras överallt. Kristna pastorer berättar om hur illa deras visumansökningar till USA – för att kunna besöka släktingar i USA – har behandlats. Nätet är fullt av upprörande historier. Den amerikanska militären skapar svår oro – rapporterar landets president. Den nya presidenten är inte ensam om sin syn på USA. Regeringen har svängt på ett enda år. USA har förlorat en nyckelstat i södra Asien. Förlusten är oåterkallelig.

ETT HISTORISKT JORDSKRED ÄR PÅ VÄG
Cirka 80 miljoner människor bor i Turkiet – drygt 100 miljoner i Filippinerna. Land efter land efter land är på väg att frigöra sig från USA:s förlamande grepp. Jordens sista militära supermakt är snabbt på väg att haverera.

OJ SÅ FORT USA FALLER – VI BLIR STUMMA
Men vår diffusa rädsla inför det tektoniska maktskifte som är nära förestående är ingenting mot den rädsla som finansmaffian på Wall Street känner. De är panikslagna. Hur länge ska man kunna hålla tyglarna på guld och silver? När tappar de kontrollen av priserna på ädla metaller? Hur länge ska förtroendet för amerikanska statsobligationer (och andra former av statsskuldväxlar) hålla? Hela västvärlden brakar ihop när förtroendet för dollarn faller. Blodsugarna på Wall Street är livrädda. Vi börjar alla bli rädda.

USA:s översittarpolitik skapar hat – (kort citat)
”Varningar för attacker mot amerikanska medborgare i Turkiet och en anti-amerikansk stämning i landet efter det misslyckade kuppförsöket har lett till att det amerikanska utrikesdepartementet har beordrat familjer till amerikanska diplomater i Istanbul att lämna landet”, rapporterar Sky News.

DET AMERIKANSKA PRESIDENTVALET HAR FÅTT HELA VÄRLDEN ATT TAPPA HAKAN
Jag tror inte att någon människa på jorden har upplevt något liknande. Många kvinnor framträder och berättar om att Trump har klaffat dem på rumpan och att han pratat nedsättande om kvinnor. Trump berättar om fru Clintons makes perversa företeelser i Ovala rummet. Han ger igen med samma mynt. Alla vet vad han menar utan att han berättar om detaljer. Ingen normal amerikan vill att presidenter låter sig sugas av i Ovala rummet. Det är smärtsamt att höra skämtet om det ”Orala rummet”. Landet jäser av olust inför Clinton-klanen.

Donald Trump pratar i huvudsak om politik – som att Hillary hanterat mycket känslig information på sin egen privata mejl. Ingen politiker i amerikansk historia har anklagats för något liknande. Statshemligheter har naturligtvis läckt som ett såll. Trump har systematiskt och metodiskt tagit upp denna fråga i delstat efter delstat – inför enorma folksamlingar. FBI har tvingats att starta en ny utredning om Hillarys ”privata mejl”. Detta är ett politiskt bombnedslag.

DEN ENA PRESIDENTKANDIDATEN UTREDS FÖR BROTT MOT RIKETS SÄKERHET!
* Hillarys valmöten är nästan folktomma – Trump drar enorma folksamlingar
* Hillarys presidentvalskampanj har avstannat – Trump ångar på som ett skenande ånglok
* Hillary visar sig knappast offentligt under den avslutande presidentvalskampanjen
* Ingen kollar på hennes politiska tal som lagts ut på nätet – miljoner kollar på Trumps tal
* Ingen köper hennes senaste bok – ett bokfiasko utan like.
* Trump leder i hennes egen hemstat – där Hillary är ”first lady” – med cirka 30 procent

LIKA FÖRBANNAT HÄVDAR LANDETS PRESS ATT HON VINNER VALET.
Världens i särklass mest korrumperade press – ”USA:s Presstitutes” – fortsätter att pumpa ut lögnen om att Hillarys seger är given. Världen gapar. Vinner den kandidat som utreds för brott mot rikets säkerhet? (Det är precis detta hon utreds för!)

SKULLE HILLARY FÖRKLARAS VARA VINNARE – VAD HÄNDER DÅ?
Om hon förklaras som vinnare trots att nästan alla förstår att valet är riggat – så är detta beslut ett första steg i en mycket genomtänkt plan – en militärkupp.
1): Provokatörer lejda av CIA kommer att skjuta skarpt på amerikanska poliser. De kommer att försöka skapa upplopp i flera amerikanska städer.
2): Obama deklarerar nationellt nödläge
3): Militär och polis kommer att sättas in för att avväpna det amerikanska folket
4): USA förvandlas till en öppen militärdiktatur

FÖRBEREDER DEN NEOKONSERVATIVA FALANGEN I USA EN SÅDAN KUPP?
De neokonservativa politikernas planer på ett storkrig som kan förverkliga drömmen om en unipolär värld – ett amerikanskt världsherravälde – lever fortfarande. De neokonservativa politikerna är nästan alla sionister. Drömmen om ett Storisrael kan endast förverkligas om USA blir världshärskare. En multipolär värld innebär slutet för dessa sjuka ”religiösa vanvittadrömmar”.

Trump har blivit huvudmotståndare till denna plan. Han går i spetsen för en multipolär värld. Han vill samarbeta med Ryssland. Han vill bjuda in Kina till ett samarbete i rymdforskningen. Han vill bjuda kineserna ”ombord på ISS”. Han vill stoppa sionisternas krigsplaner till varje pris. Men kommer han att lyckas??? ELLER – kommer vi att få uppleva en kupp i USA – ett försök att avväpna det amerikanska folket och att upprätta en militärdiktatur i landet?

Kommer den planerade kuppen att genomföras – ELLER – kommer Trump att klara av att sätta sionisterna på plats? I så fall får vi snart bevittna ett mirakel. Att ett stort amerikanskt kaos är nära förestående är uppenbart – men vad händer härnäst? Om en vecka kommer Facit. Vi får vänta.

Brage Norin

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

33 kommentarer till Erdogan och Duterte kör hårt med jenkarna! Blir det militärkupp i USA!

 1. orglasse skriver:

  Intressant det du skriver Brage men kanske lite för tvärsäkert. Man ska inte sälja skinnet innan Björn är skjuten vad det en gammal politiker som sa här i Svedala för rätt länge sedan – en surgubbe som hette Hedlund. Men han hade rätt.
  USA har ställt till det för sig men om det vore så illa som du tror borde inte dollarn kosta nio kronor utan fyra eller fem kronor. Börserna borde då falla ihop och så vidare vilket de också kanske gör efterhand – jag vet inte.
  Men det största problemet i USA är att det inte är ett land utan det är en totalt segregerad kontinent. Där lever folk olika liv med sina jämlikar om de nu så är rika eller svarta. De som tror på ett integrerat samhälle borde besöka någon av USA:s storstäder. Där kan du leva hela ditt liv i ett område där det inte finns en enda färgad som inte är där för att jobba. De affärer du besöker är helt rena från andra hudfärger och då särskilt de fattiga svarta.
  Det är där som det är på väg att bli i EU – ett EU för oss vita, och ett annat för de svarta som vill hit för att överleva. Vad det leder till vet vi alla för det leder mot krig och där har nog Brage mer rätt än han anar.
  Vem som vinner i USA är endera The New World order (NWO) under Hillary – eller så vinner The Deep state (TDS) med Trump. Sedan finns de mäktiga grupperingarna där bakom de som ger order om hur det skall vara. Obama har en maskin att läsa från och det har han gjort hela tiden. När den gått sönder kan han inte uttrycka sig utan är den tomboll han alltid varit en legoknekt åt CIA.
  Familjen Clinton är korrumperade och vill ha pengar – massor med pengar.
  Donald Trump vill ha ett annat USA men troligen inte för småfolket utan för en annan grupp av de mäktiga.
  Så Brage vad som än händer tror jag att USA som ledande stormakt har sett sina dagar men hur det skall sluta har jag ingen aning om

  Lasse

  Gilla

 2. Farfar skriver:

  Hittade just denna intervju av Ross Ashcroft som frågar ut ingen mindre än Michael Hudson:

  http://www.informationclearinghouse.info/article45765.htm

  Gilla

 3. Arne skriver:

  Brage: Inget av det du levereret i tidigare inlägg har inträffat. Dina inlägg är fantasier. Förstår inte att ”Helena” ger dig plats på hennes blogg.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Arne: Säg någon annan skribent vars prediktioner har slagit in. Folk som skriver är väl inga orakel! Det är analys och debatt som gäller! Eller hur? 😛

  Gilla

 5. Brage Norin skriver:

  Kommentar till signaturen Arne ovan.
  JAG HAR SKRIVIT OM NÄSTAN ALLT.
  Jag har skrivit om Nixonepokens månresor. Jag har skrivit om NASA:s fejkade marslandare. Jag har skrivit om det andra världskriget. Jag har skrivit om kriget i Syrien. Jag har skrivit om militärkuppen i Turkiet. Jag har skrivit om klimatfrågan. Jag har skrivit om reinkarnationen osv.

  IBLAND HAR HELENA PUBLICERAT MINA INLÄGG PÅ SIN BLOGG.
  Arne skriver – ” Brage: Inget av det du levererat i tidigare inlägg har inträffat”. Jag gissar att du menar det jag skrivit om USA:s och dollarns kommande fall eller möjligen det jag skrivit om att öst kommer att ta över världen. Dessa händelser har jag förutspått många gånger.
  Arne har helt rätt – dessa spådomar har inte ”inträffat” – inte ännu..

  Gilla

 6. Helena Palena skriver:

  Arne kan ta sig i dalen!

  Gilla

 7. Helena Palena skriver:

  Kolla vilken rar ärta som är Hillarys närmaste medarbetare. En sharialagtjej i Vita huset. Jo,man tackar. Skrämmande insyn. Must see!

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Bo S Olsson: Arvet efter Hitlers ideologi dog aldrig bort bland oligarker som Soros – och globalisterna i Bryssel, London och Washington.

  Nu har dom infiltrerat NATO – och tänker förvärkliga sin gamla dröm – att lägga Ryssland i ruiner och regera världen suveränt.

  Med korruption och utprässning har dom nu tagit makten i UZA och stora delar av Nato, varför dom vill tvinga alliansen till krig mot Ryssland. Mobiliseringen vi nu ser är sen länge planerat, till minsta detalj. Pr. 1. mars 2018 skall alla batterier vara på plats vid gränserna mot Ryssland – och ”Operation Barabarossa II” dras i gång – som en massiv missilattack på Rysslands infrastruktur och militära enheter.

  Hur vida Ryssland hinner slå tillbaka – och skicka iväg sina missiler – spelar mindre roll. Om 90% av Turkiets, Mellan-Österns, Europas och USA’s folk stryker med fins det fortfarande tillräckligt folk kvar att regera över. Oligarkerna har enbart syn för sig själva och sitt eget, stora drömmål, dvs. ”världsherradöme”…

  Sen får vi entligen fred på jorden – och Illuminatis Tredje Rike kan stå fram i et suveränt välde, styrd med järnhand från Rom och Jerusalem.

  Gilla

 9. Brage Norin skriver:

  ALEXANDER DEN STORE HAR REDAN SITT SVÄRD – MITT I NEW YORK.
  VAKNA UPP – ETT SVÄRDSHUGG VÄNTAR!!!
  Turkiet bygger ut kärnkraften – ryska reaktorer! Syrien får strax sin efterlängtade fred. Israel förhandlar om sina naturgasfyndigheter med Gazprom. Kanske blir det ett kombinerat rysk-israeliskt gasflöde till västra Europa genom Turk Stream. EU är en enorm gasmarknad. Ryssland förhandlar med Egypten om militärt samarbete. Saudiarabien bjuder in Putin – de kommer att rulla ut röda mattan när han kommer.

  Resterna av CIA:s största operation efter andra världskriget – ISIS – pulvriseras nu. ISIS öde är USA:s största misslyckande i modern tid. CIA-idén om Kalifatet har slutat i en katastrof. USA står i skamvrån i nästan hela världen. Men den förljugna västvärlden försöker lägga dimridåer över sanningen. Världen i övrigt vet.

  Irans band med Ryssland, Kina och Indien har börjat blomstra. Saudiarabien virrar omkring som en kamel i Antarktis – men även de börjar inse att USA:s århundrade närmar sig ett slut. En ny realitet i Mellanöstern är här. USA/NATO:s blodbadspolitik har kollapsat. USA:s band med EU har skadat oss fruktansvärt.

  VAD VÄNTAR? – FREDEN I MELLANÖSTERN LURAR BAKOM DÖRREN!
  Vladimir Putin ‘wants to host Israeli-Palestinian peace talks in Moscow …
  24 aug. 2016 – Vladimir Putin is ready and willing to host peace talks aimed at resolving the Israeli-Palestinian conflict, according to Egypt’s president.

  STACKARS SVENSKA POLITISKA KOMMENTATORER/JOURNALISTER
  Hur ska Aftonbladet skriva om det som sker i världen? Ska CIA:s megafon tystna? Kommer någon journalist som bevakar utrikespolitik att sova gott? Vem ska nu styra det som skrivs? Tänker AB fortsätta berätta om det tappra svenska flyget som slåss för friheten i Libyen? Vad ska de skriva om Sveriges kamp för flickskolor i Afghanistan? Ska inte JAS/Gripen få delta i några NATO-krig framöver?

  ATT VAKNA UPP I EN NY VÄRLD TAR TID.
  Att läsa förljugen press i väst är underhållande. Att följa vad som skrivs om Filippinerna är som att läsa Kalle Anka – det är roligt om man förstår hur tankarna virvlar runt. Den gamla världen har fastnat i hjärnan. De kan inte ta till sig den historiska katastrofen för CIA.

  Hjärntvättens maskiner har lögnprogrammerat våra hjärnor. Vi har blivit manipulerade. Vi har blivit lögnens offer. Vi ser inte att USA kollapsar mitt framför ögonen – trots allt som sker så snabbt.

  TRUMP TOWER.
  Alexander Den Store har redan sitt svärd mitt i New York – Trump Tower. Han har fått makt att utdela svärdshugget. Han är utsedd till detta. Folk kommer att samlas till honom, men de kommer att bli besvikna. Den amerikanska mardrömmen väntar.

  EN MULTIPOLÄR VÄRLD ÄR REDAN HÄR – MEN SNART ÄR DEN UTAN USA!!!
  Detta inser vi ännu inte. Det som strax kommer att utspela sig i USA kommer att chocka mänskligheten. Det land som krigat sig fram i decennier går under. Det land som legat bakom rader av fruktansvärda militärkupper går under. Det land som svinat ner jorden med helvetespornografi går under. Mordors rike går under.

  Den himmelska lagstiftningen gäller fortfarande.
  ”Det du gör mot andra gör du mot dig själv”

  Jag suckar i min lilla stuga i skogen, men vi har förberett oss väl. En ny värld väntar men först blir det nattsvart i väst innan morgonen gryr. Solen har redan gått upp i öst. En värld i fred håller på att födas.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 10. per skriver:

  Tyvärr så ä ju även Tump en trumpen Zionist!

  Gilla

 11. CastoroPollux skriver:

  Missade utsändningen men svtplay har kvar den.
  http://www.svtplay.se/jag-alskar-donald-trump–michael-moore-in-trumpland

  Själva får vi dras med och vid näsan av våra lokala skattebefriare ett tag till.

  Gilla

 12. Sofia skriver:

  Så bra tal att herrarna får ståpäls:

  Gilla

 13. robban skriver:

  nångång på vägen kommer div ”skuggregeringar” att komma fram till att det är enklare att dumpa de 8 nwo klanerna och plocka deras tillgångar än att fortsätta råna resten av världen

  Gilla

 14. Hans Nilsson skriver:

  Hoppas du har rätt Brage.

  Gilla

 15. Helena Palena skriver:

  robban: Så där tänker jag med. Droppen urholkar stenen. Till slut blir marken underminerad och det brakar av sig själv. Och färgen måste någon gång torka i stämplarna nazist, rasist och fascist. Och tänk om trycksvärtan sinar i pressarna. Härligt!

  Gilla

 16. Brage Norin skriver:

  KAOS – VARTÄN JAG SER – KAOS
  * ”Schweizer Frank” utsätts för stora vautaflöden av dollar – kapitalflykten har bara börjat. FED tappar snart kontrollen av priserna på ädelmetaller – framför allt guld och silver. Om förtroendet för dollarn faller får det enorma konsekvenser.

  * Tysklands export har i årtionden betalats med tryckta amerikanska dasspapper – olika former av skuldväxlar. Deutsche Bank har samlat på sig hela bergskedjor av tryckta pappersdokument som snart blir helt värdelösa.

  * Tyskland får inte ens besöka Fort Nox för att besiktiga sina hundratals ton guld som USA lovet att förvara säkert. Inte ens USA:s president har denna befogenhet. Fort Nox har stulits ren – det är tomt – ”Fort Nix”.

  * Tyska bankernas innehav av amerikanska skuldväxlar börjar nu oroa marknaden

  * Italien är i verkligheten redan i konkurs

  * SE UPP – Guldet rusar!

  NÅGRA KLIPP UR TYSKSPRÅKIG TEXT:
  Deutsche Wirtschafts Nachrichten | Veröffentlicht: 02.11.16 01
  Die FBI-Ermittlungen gegen Hillary Clinton haben bei vielen Anlegern die Flucht in den sicheren Hafen des Schweizer Franken ausgelöst.

  Deutsche Wirtschafts Nachrichten | 2. November 2016
  FBI verschärft Gangart gegen Hillary Clinton. Das FBI ermittelt in fünf verschiedenen Fällen gegen die engsten Mitarbeiter von Hillary Clinton. Die Vorwürfe ergeben ein bemerkenswertes Sittengemälde.

  Deutsche Wirtschafts Nachrichten | Veröffentlicht: 02.11.16
  BAFIN FÜRCHTET ELIMINIERUNG DEUTSCHER BANKEN
  Deutschland und Frankreich fürchten schwereöe für die Banken in Europa, wenn es zu einem globalen Standard bei den Kapitalvorschriften kommt.

  GOLD AND SILVER (lite engelska som omväxling)
  Gold and silver markets stage a rally, today’s move in gold and silver is nothing compared to what is coming. A Terrifying Crisis John Embry: “Things are continuing to deteriorate across the globe.

  SOV GOTT ALLA SAKTMODIGA. Ni är de enda som kan sova gott. Nu ska jag också sätta på skygglapparna. ”Nu ska jag läsa serien om älgen Helge i Norrländskan (NSD) – jag struntar i allt annat”.
  Brage Norin – Skogså Tankesmedja..

  Gilla

 17. Sofia skriver:

  ”Anonymous” har hackat:

  Gilla

 18. orglasse skriver:

  Hej igen

  Jag vill skriva om känsla. Just det om en fysisk mental del av vår kropp av vår själ det som just kallas känsla. Det går inte att ta på känslor de bara finns där, och en del känslor gör att vi ryser och andra känslor gör oss varma osv. Ni har alla haft det en gång eller ofta troligen varje dag.

  En del människor är begåvade med att känna av känslor väldigt mycket mer än andra, och det innebär att dessa personer förstår genom dessa signaler som känslor är vad som kan ske och vad som ibland kommer att ske.

  Att vara känslosam är mycket svårt för man kan förstå vad som ska ske för människor och en del av dessa personer kan när de möter andra också se att den personens tid är ute långt innan någon annan förstår det. Detta är en grym egenskap.

  Förr i tiden när man mer litade på vad kroppen gav för signaler till hjärnan var dessa personer högaktade och man såg dem på ett annat sätt än idag. De hade hög status och i vissa kulturer blev de medicinmän eller uttolkare av deras grupps både religiösa som fysiska viljor.

  Idag finns det inte plats för dessa spåmän och deras likar för om de säger något om framtiden och det inte inträffar rätt omedelbart är de båg och det är ljug och det sägs vara skitprat.

  Så år det inte för om en person ger oss vad han känner och vad han därmed tror är det inte alls säkert att detta skall ske i morgon eller någon dag senare. Tidsramen för att en känsla någon fått kan variera väldigt mycket. Men något vi skall ta på fullt allvar är att om en person ger uttryck för att det kommer att ske något är det också rätt säkert att det kommer att ske en händelse. Tolkningen av denna händelse kan vara helt fel men att det sker något är rätt säkert.

  Låt oss därför se på vad Brage skriver om. Brage ger uttryck för stor känslosamhet.

  Han framför väldigt många tankar som har ett känslomässigt ursprung i hans medvetande. Jag tror inte han vill lura någon eller göra sig märkvärdig utan det handlar om genuina känslor som han framför som ståndpunkter. Jag tror på honom att han är övertygad om att han känner och förstår att en stor sak eller kanske flera är på väg att inträffa. Han har med mycket stor säkerhet där rätt.
  Men jag tror också att han i viss mån feltolkar det han känt och kanske riktar sin övertygelse lite i fel riktning vilket är mycket mänskligt. Tidsramen är alltid det svåra i att göra en känsla förståelig.

  Så den som vill kasta sten på Brage för att han inte fått rätt skall sluta med detta för det leder ingenstans. Låt Brage förmedla det han känner till oss, och vi skall gemensamt försöka söka vad det är för stora skeenden som nu börjar synas där borta i den mörka soluppgången – för den är just mörk. Vi är på väg mot monumentala händelser i vår Världs historia och även om det som kommer att ske är fruktansvärda händelser så var glad för att leva och få uppleva detta skifte i något vi inte vet vad det är som ska ske ännu.

  Lasse

  Gilla

 19. Brage Norin skriver:

  Nio månader före den den 9:e januari 1945 var jag en enda befruktad äggcell inne i min mor. Nu är jag nästan tio miljoner miljarder celler. Det är lätt att bli självgod när man plötsligt inser att man har blivit en stor organisk galax. Men allt levande är ett mirakel – inte bara jag.

  Jag har under hela mitt liv varit lidelsefullt intresserad av naturvetenskap. När jag så småningom lärde mig att neutrino var universums vanligaste partikel blev jag stum. Ingen känner till denna partikel. Nästan ingen vet någonting om den värld vi lever i. Jag har studerat naturvetenskap i hela mitt liv och förstår ingenting. JAG HAR INSETT ATT MIN HJÄRNA HAR EN BEGRÄNSAD KAPACITET.. Denna insikt är en stor. Jag är stolt när jag skriver att jag ingenting förstår.

  Min i särklass största upptäckt är att människor har en livsande inom sig – en själ. Detta har skakat om mig totalt. Jag har börjat tänka genom ett märkligt religiöst filter. Detta är för mig helt ofattbart. En rykande ateist har blivit religiös – så otroligt. Jag trodde att jag var den sista som skulle börja tro på andar – men precis så blev det..

  När denna mentala omskolningsprocess började mogna började jag se utvecklingen i världen på ett helt annorlunda sätt. Jag upplevde det som om pusselbitarna började visa det färdiga pusslet.

  I min hjärna är frågan – ”hur länge varar ett imperium” – ytterst intressant. Nästa fråga – ”hur reagerar människor inför dramatiska omsvängningar” – är minst lika spännande. Det jag så tydligt ser är att öst tar över världen och att en värld i fred är nära förestående. Jag ser tyvärr ett helvete utan like som kommer att drabba USA. Tro mig – jag litar fullständigt på min ”intuinion”.

  Jag gillar inte när en dröm krossas – men den amerikanska drömmen har varit en mardröm för nästan hela världen. Jag längtar efter att jordens värsta terrorister sätts på plats. Jag längtar efter att Mordors rike går under. Detta är USA:s största befrielse.i historien – mycket större än allt annat. Det amerikanska folket går nu i spetsen för kampen mot ondskan. Där finns verkliga hjältar – tusentals underbara hjältar.

  Jag sörjer över det öde som väntar landet i väster. Men jag förstår att tiden är mogen. En ny värld föds och födslovärkarna gör ont.

  Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

  Gilla

 20. pelle 3 skriver:

  Tänk om brage kunde förklara för mej varför det skulle bli ett dammmoln på månen när månlandaren landar,,,,det är vakum där brage ,,,,,,,annars gillar jag brage
  Pelle

  Gilla

 21. Brage Norin skriver:

  Hej på dig ”Pelle 3”.
  Jag vill så gärna svara på din fråga – men den är fruktansvärt komplicerad. I vakuum exploderar gaser åt alla håll och kanter – men rekylkraften är densamma. Strömningslära är bland det mest komplicerade man kan tänka sig. Jag är bara en amatör på området.

  Jag tror att det var 2012. NASA försökte stiga 30 meter och sedan förflytta sig 30 meter i sidled när olyckan inträffade. ”Månlandaren” kantrade och exploderade. Det är fruktansvärt svårt att genomföra en mjuklandning på månen. Olansen (jag tror att han hette så) fällde då en oerhört viktig kommentar. Ny programvara måste utvecklas för att styra mjuklandningar. Landaren mister snabbt sin vikt – farkostens ”tröghet” förändras. Minsta lilla fel leder till att landaren börjar rotera eller vobbla. Att landa på månen betyder att landaren måste vara under total kontroll många minuter. Kinas mjuklandning med Changé3 var en sensation.

  Att kraschlanda med människor på månen är inte att rekommendera. Nixon är den enda som lyckats – sex gånger på raken. Så berättas det i alla fall. Tro det om du vill – det spelar ingen roll. Framtiden kommer att visa facit, För en fysiker är månlandningarna som ägde rum under Nixons presidentperiod för nästan 50 år sedan ren rymdmytomani. Att nästan ingen talar ut är det som oroar mig mest. Jag har blivit mycket besviken på människor.

  Det går inte att debattera på nätet om dessa frågor. Det är fel forum helt enkelt..

  Gilla

 22. Michael Thudén skriver:

  Lite till komplement till Brages artikel:
  Anders Borg beskrev Natos mål och mening som media är tysta om

  Gilla

 23. Lovberg skriver:

  Samma idioti pågår i Sverige,

  ”Sverige nobbar inbjudan av Ryssland”
  https://sv-se.facebook.com/nejnato/posts/1255605174498433

  Gilla

 24. Anna skriver:

  @Lasse
  Din analys över Brage Norin kan bara beskrivas med ett enda ord: Klockrent!!!! Det sällsynta med Brage är just hans enorma emotionella kapacitet kombinerad med Logik och rationalitet! Människor av den kalibern är en gåva för oss men det är just den arten som blir ständigt ifrågasatt eller icke betrodd. Själv har jag Inga djupgående kunskaper om månlandning men utifrån vad vetenskapligt har varit möjligt för 50-60 år sedan har jag en ”djup övertygelse” att Brage har rätt. Han har även rätt när han ser in i framtiden. Det finns naturlagar som gör att saker uppstår men även med Tiden går i graven.
  Brages analys om USA som stormakt följer den oundvikliga ödet om undergång. Allt har sin början och även slutet. Utifrån goda historiska kunskaper ser man väldigt tydligt när undergången närmar sig. Men att förstå hela processen måste man ha en djupt kontakt med de inre sinnena, känslorna. Människor beter sig nämligen på ett sätt när de ä rpå väg att förlorar makten. Deras handlande är mer och mer ond, kaotisk, irrationell. Detta ser en högemotionell tänkare som Brage!

  Jag gillar rationalitet men den högsta behållningen har jag av människor som har sin värdefulla och urgamla emotionella intelligensen intakt!
  Tack Lasse, Tack Brage!!!

  Gilla

 25. Sofia skriver:

  ”Gå in genom den trånga porten. Ty den port är vid och den väg är bred som leder till Fördärvet och det är många som går in genom den. Men den port är trång och den väg är smal som leder till
  Livet och det är få som finner den”. [Matteus 7: 13-14]

  Gilla

 26. pelle 3 skriver:

  Jag är helt övertygad att du har rätt brage,,inga människor på månen,,att jag vill veta om dammet på månen är för att jag blivit motargumenterad,,,,o svarslös,,,,,,,911,,,köper jag rakt av,,,mycket aha känsla när jag läser brage.
  Din sista artikel om trump är jag lite frågande inför,,,hur kommer det sej att han fortfarande är i livet ?
  Faran är att sionisterna kontrollerar trumpen med ?
  Men vad svårt det är att få ut ett budskap,,,,,har själv köpt konserver för 2,000 kr,,,,,pratar med folk om det,,,,,,idiotförklaring följer,,,haha,,,det finns inte i folks sinnesbild,,,vi är fredsskadade, helt enkelt.

  Pelle

  Gilla

 27. Brage Norin skriver:

  USA SPRÄNGS INIFRÅN
  * Känslorna svallar våldsamt. Hela nationen är i uppror. Jag lyssnar på Trumps tal i timmar. Jag är chockad. Han talar så metodiskt och hamrar in budskapet. Hillarys totala förljugenhet avslöjas för enorma folkmassor i många delstater. Landet kan inte fortsätta med en så hatad människa i rodret – det är omöjligt. Hillary har blivit TOTALT OMÖJLIG som president.

  * Sedan läser jag om folk som tänker begå självmord om Trump vinner. Jag läser om kändisar som lovar att fly från USA om Trump vinner. Jag läser om Obama som nu reser runt i landet och sköter Hillarys valkampanj.Obama varnar för en GLOBAL KATASTROF av episka format om Trump vinner.

  * Därefter läser jag religiösa personers åsikter. Det är lika laddat där – låt mig citera:
  ”Hillary Clinton is a person without conscience. She is a cold-blooded, ruthless, corrupt international criminal. Hillary Clinton is to America what the Pharisees were to Israel. And I’m afraid that if she is given the White House, the crimes and corruption of this country will finally catch up to this generation, just as surely as the crimes and corruption of the Pharisees finally caught up to that generation”.

  ”A Hillary Clinton presidency could literally plunge America and the world into another Dark Ages. No one can be ready for the evil that will come upon the world if Hillary Clinton is elected President of the United States”. (slut citat).

  DET SNURRAR I SKALLEN
  Lever jag i en dröm eller är detta verklighet?
  Kan någon människa fatta vad som sker ”over there”?

  Gilla

 28. Josef Boberg skriver:

  Låt Oss hoppas på att de globala oligarkernas tidevarv är på upphällning.

  Om hur Wi kan hjälpa till med det i Sverige här.

  Gilla

 29. Lasse Anckarman skriver:

  Helena skriver:

  ”Arvet efter Hitlers ideologi dog aldrig bort bland oligarker som Soros – och globalisterna i Bryssel, London och Washington.

  Nu har dom infiltrerat NATO…”

  Jag måste rätta dig (igen):

  Den nationalsocialism som Hitler et al marknadsförde är raka motsatsen till den judaiska imperialism vi ser idag och som du refererar till. Du verkar ha missat all nyttig information som finns i en tråd på din egen blogg:

  https://parnassen.wordpress.com/2016/09/16/i-tyskland-bodde-manga-miljoner-judar-gokungen-israel-var-inte-meningen/

  Gilla

 30. Helena Palena skriver:

  Självklart instämmer jag i det Lasse A! Helena skriver! Var det inte Brage Norin som skrev? 🙂

  Gilla

 31. Lasse Anckarman skriver:

  Tummen upp för den kommentaren! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.