Planen: Trump vinner! Hillary i finkan! Paul Ryan tar över = WW3

Paul Davis Ryan, född 29 januari 1970 i Janesville, Wisconsin, är en amerikansk republikansk politiker. Han är Talman i USA:s representanthus sedan 29 oktober 2015 och representerar Wisconsins första distrikt i USA:s representanthus sedan 1999. Som talman är han nummer två i successionsordningen, efter USA:s vicepresident Joe Biden, till presidentskapet som just nu innehas av Barack Obama.

Paul Davis Ryan, född 29 januari 1970 i Janesville, Wisconsin, är en amerikansk republikansk politiker. (se mer nedan)

Vi bevittnar en teater! Finansoligarkin skriver replikerna. Hela ploten. Man kan undra varför inte Donald Trump har blivit skjuten. Förmodligen för att han ingår i ränkspelet. De onda blåser oss = mänskligheten för sin egen vinnings skull. En procent styr och ställer med 99 procent! Ska vi ha det så? Nä! Men så har vi det. Mycket p g a att dom flesta inte ser igenom. Går på medias lögner. Det är för  bedrövligt. Och så farligt dom lever som lierar sig med makten. Hillary Clinton beundrade Martin Luther King som ung. Han fick henne att vilja förändra USA. Vad hände med henne?

Det finns dom som tänker! Här har vi en – redefininggod.com

Globalist Agenda Watch 2016: Update 23 – Why the globalists will announce Trump as the winner of the electionThe plan:
Hillary to jail
Trump wins
Trump + Putin + UN = NWO
Chaos
Paul Ryan enters to the arena
WW3
1) The globalists need Trump in office next year to help Putin “reform” the UN after the coming war, so they’ll want to establish his clear and legitimate claim to the Presidency before all hell breaks loose in the coming few months. This means he’ll be announced as the winner by a wide margin. If they went the other way and announced a Hillary victory, I doubt they’d have enough time to legitimately reverse the result before the March debt limit deadline.”
”The designated “bad guys / scapegoats” in the globalist drama, the Zionists / Neocons / Nazis, will then join forces with Ryan (who has a reputation as a closet Democrat and “Western” globalist) to make a “desperate last attempt to salvage their evil Western globalist agenda by starting World War 3.” The war will be short, and America will not fare well.

Paul Ryan är talman i USA:s representanthus sedan 29 oktober 2015 och representerar Wisconsins första distrikt i USA:s representanthus sedan 1999. Som talman är han nummer två i successionsordningen, efter USA:s vicepresident Joe Biden, till presidentskapet som just nu innehas av Barack Obama.

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Planen: Trump vinner! Hillary i finkan! Paul Ryan tar över = WW3

 1. Arvid skriver:

  Du länkar till artiklar från redefininggod.com som använder
  David Wilcock och Benjamin Fulford som trovärdiga informationskällor.

  Sorry. Det gör att du som effekt därav förlorar all trovärdighet. Dina inlägg förpassas härmed direkt i papperskorgen – olästa. Detsamma gäller Brage Norin:s fantasiinlägg som du ofta upplåter din blogg till. Hans fantasi är om möjligt värre än din.

  Gilla

 2. Olle Avelin skriver:

  Hej!

  Att MSM ljuger oss fulla med vilseledande skit vet en majoritet av allmänheten och därav varför journalister är den mest föraktade yrkeskategorin. MSM kontrolleras av maktens egennytta och särintressen är numer glasklart.
  Men din analys om Trump + Putin UN + P Ryan = NWO är totalt verklighetsfrånvänd.
  Trump ÄR NWOs värsta fiende och Trump har deklarerat att han tänker kapa både EPA och klimatpengar till UN. Det är en välriktad pungspark mot hela NWO etablissemangets strategi. Jag vet inte om Trump ens är medveten om vilka krafter han utmanat med dessa deklarationer. Han sabbar NWOarnas främsta verktyg för global makt och kontroll genom att skrota finansieringen av FNs klimathotandet och dess lydmyndigheter. Lägger vi till omförhandling av NAFTA och annulering av TIPP samtidigt som han river bort röd tejp för den inhemska energiproduktionen så är det natti natti för NWO etablissemanget.
  Att Hillary riskerar att hamna i fängelse är en KATASTROF för NWO etablissemanget och med 100% säkerhet en oplanerat aber för dem. De har Loretta Lynch som riksåklagare och vi har Jan Helin propagandachef på SVT och Eliasson som polischef… extremt skrämmande!

  Gilla

 3. Helena Palena skriver:

  Arvid: Som om jag bryr mig om vad du tycker.

  Olle: Det är inte min analys. Det är redefininggod.com som skriver. För övrigt håller jag med. Men varken du eller jag vet hur det är med Trump och Putin egentligen. Så håll en dörr öppen.

  Gilla

 4. Björngunnar skriver:

  Om personer som Arvid lyckats med att genomskåda hur Illuminati bedriver sitt skådespeleri är att kraftigt undervärdera NWO.
  Att Putin är en av dem är långtifrån uteslutet.
  Antar man den hypotesen är det ganska många pusselbitar som stämmer.
  Så, tänk tvärtom mot Arvid och man kommer antagligen sanningen nära.
  Dessutom så skriver ju inte Arvid något om hur det är, förmodligen är han en lägre grad av frimurare!

  Gilla

 5. Brage Norin skriver:

  JAG BÖRJAR MISSTÄNKA ATT EN MILITÄRKUPP ÄR PÅ GÅNG I USA. DEN STENRIKA ELITEN SER TYDLIGT SITT IMPERIUMS SNABBA SÖNDERFALL. DE HAR BLIVIT DESPERATA.

  TURKIET – slog först ner det CIA-ledda kuppförsöket i somras.
  Hela CIA:s femtekolonn burades in. Gamla fångar släpptes ut för att ge plats åt kuppmakarna och alla deras allierade inom polis, militär, massmedia, skolor, rättsväsende – på alla nivåer tvättades samhället rent från ”landsförrädare”. Något liknande har aldrig inträffat. Västvärlden blev stum. Nu har en ny utrensningsvåg svept över landet. Efter denna nya våg av utrensningar är landet rent. CIA har mist allt stöd i landet. USA har förlorat en nyckelstat i södra Europa. Förlusten är oåterkallelig.

  FILIPPINERNA – kör snart ut alla amerikanska trupper ut ur landet.
  På nolltid har Filippinerna övergett USA. Journalister i väst fattar ingenting. Massor av människor i landet känner sig djupt förödmjukade av USA. Översitteri och förnedrande behandling på USA:s olika konsulat rapporteras överallt. Kristna pastorer berättar om hur illa deras visumansökningar till USA – för att kunna besöka släktingar i USA – har behandlats. Nätet är fullt av upprörande historier. Den amerikanska militären skapar svår oro – rapporterar landets president. Den nya presidenten är inte ensam om sin syn på USA. Regeringen har svängt på ett enda år. USA har förlorat en nyckelstat i södra Asien. Förlusten är oåterkallelig.

  ETT HISTORISKT JORDSKRED ÄR PÅ VÄG.
  Cirka 80 miljoner människor bor i Turkiet – drygt 100 miljoner i Filippinerna. Land efter land efter land är på väg att frigöra sig från USA:s förlamande grepp. Jordens sista militära supermakt är snabbt på väg att haverera.

  OJ SÅ FORT USA FALLER – VI BLIR STUMMA.
  Men vår diffusa rädsla inför det tektoniska maktskifte som är nära förestående är ingenting mot den rädsla som finansmaffian på Wall Street känner. De är panikslagna. Hur länge ska man kunna hålla tyglarna på guld och silver? När tappar de kontrollen av priserna på ädla metaller? Hur länge ska förtroendet för amerikanska statsobligationer (och andra former av statsskuldväxlar) hålla? Hela västvärlden brakar ihop när förtroendet för dollarn faller. Blodsugarna på Wall Street är livrädda. Vi börjar alla bli rädda.

  USA:s översittarpolitik skapar hat – (kort citat)
  ”Varningar för attacker mot amerikanska medborgare i Turkiet och en anti-amerikansk stämning i landet efter det misslyckade kuppförsöket har lett till att det amerikanska utrikesdepartementet har beordrat familjer till amerikanska diplomater i Istanbul att lämna landet”, rapporterar Sky News.

  DET AMERIKANSKA PRESIDENTVALET HAR FÅTT HELA VÄRLDEN ATT TAPPA HAKAN.
  Jag tror inte att någon människa på jorden har upplevt något liknande. Många kvinnor framträder och berättar om att Trump har klaffat dem på rumpan och att han pratat nedsättande om kvinnor. Trump berättar om fru Clintons makes perversa företeelser i Ovala rummet. Han ger igen med samma mynt. Alla vet vad han menar utan att han berättar om detaljer. Ingen normal amerikan vill att presidenter låter sig sugas av i Ovala rummet. Det är smärtsamt att höra skämtet om det ”Orala rummet”. Landet jäser av olust inför Clinton-klanen.

  Donald Trump pratar i huvudsak om politik – som att Hillary hanterat mycket känslig information på sin egen privata mejl. Ingen politiker i amerikansk historia har anklagats för något liknande. Statshemligheter har naturligtvis läckt som ett såll. Trump har systematiskt och metodiskt tagit upp denna fråga i delstat efter delstat – inför enorma folksamlingar. FBI har tvingats att starta en ny utredning om Hillarys ”privata mejl”. Detta är ett politiskt bombnedslag.

  DEN ENA PRESIDENTKANDIDATEN UTREDS FÖR BROTT MOT RIKETS SÄKERHET!Ö!!
  * Hillarys valmöten är nästan folktomma – Trump drar enorma folksamlingar
  * Hillarys presidentvalskampanj har avstannat – Trump ångar på som ett skenande ånglok
  * Hillary visar sig knappast offentligt under den avslutande presidentvalskampanjen
  * Ingen kollar på hennes politiska tal som lagts ut på nätet – miljoner kollar på Trumps tal
  * Ingen köper hennes senaste bok – ett bokfiasko utan like.
  * Trump leder i hennes egen hemstat – där Hillary är ”first lady” – med cirka 30 procent

  LIKA FÖRBANNAT HÄVDAR LANDETS PRESS ATT HON VINNER VALET.
  Världens i särklass mest korrumperade press – ”USA:s Presstitutes” – fortsätter att pumpa ut lögnen om att Hillarys seger är given. Världen gapar. Vinner den kandidat som utreds för brott mot rikets säkerhet? (Det är precis detta hon utreds för!)

  SKULLE HILLARY FÖRKLARAS VARA VINNARE – VAD HÄNDER DÅ?
  Om hon förklaras som vinnare trots att nästan alla förstår att valet är riggat – så är detta beslut ett första steg i en mycket genomtänkt plan – en militärkupp.
  1): Provokatörer lejda av CIA kommer att skjuta skarpt på amerikanska poliser. De kommer att försöka skapa upplopp i flera amerikanska städer.
  2): Obama deklarerar nationellt nödläge
  3): Militär och polis kommer att sättas in för att avväpna det amerikanska folket
  4): USA förvandlas till en öppen militärdiktatur

  FÖRBEREDER DEN NEOKONSERVATIVA FALANGEN I USA EN SÅDAN KUPP?
  De neokonservativa politikernas planer på ett storkrig som kan förverkliga drömmen om en unipolär värld – ett amerikanskt världsherravälde – lever fortfarande. De neokonservativa politikerna är nästan alla sionister. Drömmen om ett Storisrael kan endast förverkligas om USA blir världshärskare. En multipolär värld innebär slutet för dessa sjuka ”religiösa vanvittadrömmar”.

  Trump har blivit huvudmotståndare till denna plan. Han går i spetsen för en multipolär värld. Han vill samarbeta med Ryssland. Han vill bjuda in Kina till ett samarbete i rymdforskningen. Han vill bjuda kineserna ”ombord på ISS”. Han vill stoppa sionisternas krigsplaner till varje pris. Men kommer han att lyckas??? ELLER – kommer vi att få uppleva en kupp i USA – ett försök att avväpna det amerikanska folket och att upprätta en militärdiktatur i landet?

  Kommer den planerade kuppen att genomföras – ELLER – kommer Trump att klara av att sätta sionisterna på plats? I så fall får vi snart bevittna ett mirakel. Att ett stort amerikanskt kaos är nära förestående är uppenbart – men vad händer härnäst? Om en vecka kommer Facit. Vi får vänta.

  Gilla

 6. Hans Nilsson skriver:

  Jag följer danska nyheter varje dag och de är liksom svenska helt klara med att Hillary vinner valet. Spännande dagar har vi framför oss.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.