Sanningen om planeten Mars! Stoppa alla rymdlögner

Mars är den fjärde planeten från solen och solsystemets näst minsta planet. Den har fått sitt namn efter den romerska krigsguden Mars och kallas ibland för "den röda planeten" på grund av sitt rödaktiga utseende. Wikipedia

Mars är den fjärde planeten från solen och solsystemets näst minsta planet. Den har fått sitt namn efter den romerska krigsguden Mars och kallas ibland för ”den röda planeten” på grund av sitt rödaktiga utseende. 

OBAMAS RYMDMYTOMANI – MÄNNISKOR PÅ MARS

Jag avskyr att Sveriges Television visar förljugna filmer om en amerikansk marslandare som körs runt på Mars yta år efter år. CIA-agenten som låsas sitta vid en dator och styra denna landare har bra betalt för att ljuga – men hela världens läskunniga astrofysiker vet att det är en lögn. Hur länge ska vi få vänta innan sanningen kommer fram?, skriver Brage Norin, fysiker och kinakännare.

GODE GUD – STOPPA ALLA RYMDLÖGNER

SANNINGAR OM PLANETEN MARS
Trycket i atmosfären på planeten Mars är cirka en hundradel av trycket på jorden. Trots den tunna atmosfären kan ”marslandare” bromsas upp genom friktionen i atmosfären. Uppbromsningen (från cirka 13 000 km/h) sker inledningsvis genom att den tunna marsatmosfären bromsar ner farten väsentligt.

Därefter får fallskärmar ta vid och bromsa ner farten ytterligare och förhoppningsvis få marslandaren att börja dala vertikalt ner mot Mars yta – som fallskärmshoppare på jorden. Fallskärmar underlättar för marslandare att landa vertikalt ner mot Mars yta.

Krockkuddar är en kompletterande teknik. Eftersom atmosfären är så tunn är det svårt att få ner farten tillräckligt före själva landningen. Risken är stor att elektronik skadas om landningen blir för våldsam. Krockkuddar designade för landning på Mars har använts.

OBAMAS RYMDMYTOMANI – MÄNNISKOR PÅ MARS
Hur ska vi kunna bo på en planet där trycket är nära noll?
* Minsta lilla läckage i någon modul där astronauter ska vistas leder till en katastrof.
* Precis allt syre som ska andas måste transporteras dit.
* All mat måste transporteras dit.
* Det är inte ovanligt med sandstormar som täcker hela planetens yta – stormar som kan vara i flera dygn. Det enda som syns i våra teleskop är de högsta (slocknade?) vulkanerna.
* Hur ska människor kunna leva på en planet som saknar magnetfält? Vi utsätts ju för ett mördande solljus.

VARFÖR I HELVETE MÅSTE MÄNNISKOR LJUGA?
USA kan ju inte ens ta sig till eller från ISS som snurrar runt bara några få mil från jordens yta. Det är ju Ryssland som sköter alla transporter av folk och material till och från ISS – sedan många år!

Jag avskyr att Sveriges Television visar förljugna filmer om en amerikansk marslandare som körs runt på Mars yta år efter år. CIA-agenten som låsas sitta vid en dator och styra denna landare har bra betalt för att ljuga – men hela världens läskunniga astrofysiker vet att det är en lögn. Hur länge ska vi få vänta innan sanningen kommer fram?

Nixons månresor är historiens mest dyrköpta lögn. Tusentals människor har tjänat stora pengar på att ljuga människorna rakt upp i ansiktet. Tusentals TV-stationer och radiostationer har tjänat massor av pengar på att föra fram USA:s rymdlögner.

Månen saknar HELT atmosfär!!!
Inbromsningen av en månlandare kräver bränsle hela tiden. När månlandaren släpps fri från ”moderskeppet” ska den bromsas från cirka 6 000 km/h ner till noll. Under hela uppbromsningen måste landaren vara under kontroll. Den kan lätt börja vobbla. Den kan lätt börja rotera. Det är djävulskt komplicerat att bromsa upp farkosten ända fram till landning – och klara själva landningen. En ”mjuklandning” på månen är extremt komplicerat.

Kinesiska Changé3 lyckades mjuklanda på månen för ett par år sedan. Detta var en enorm framgång. Vi kanske får hem material från månen om några år. I så fall bör Kina skicka ett litet prov till CIA-agenterna som terroriserar NASA. Även NASA är ett offer för den amerikanska maktelitens terror.

Gode Gud – hjälp oss. Stoppa lögnerna om rymden, Vi vill leva i en värld av sanning. Varför tillåter du att ondskan ljuger om rymden? Jag förstår det inte.

Brage Norin

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Sanningen om planeten Mars! Stoppa alla rymdlögner

 1. Markus Andersson skriver:

  Intressant artikel och bra fråga! Det verkar som om propagandaministeriet blåljuger om precis allt i våra dagar.

  Gilla

 2. Sanningen är smärtsam. skriver:

  Det är inte Gud som tillåter det. Det finns en annan kraft som härskar planeten – Satan.
  Visst är det CIA som ligger bakom detta. Men vilka är CIA? Detta CIA med GH Bush som chef låg bakom mordet på JFK.
  Det är Rotschilds / Israels egen lögnarmé med hejdukar som Rockefeller, Kissinger, Clintons och Bush med sitt nära samarbete med maffian i USA oavsett den är Italiensk eller Judisk som använts till att via sina banker med ”federal” reserve, IMF, ECB i topp och alla offshorebanker mm tvätta knarkpengar från knark som tonvis förts in i hela västvärlden av CIA då deras personal på flygplatser aldrig behöver gå genom några säkerhetskontroller och som använts till att köpa upp alla medier i väst via bulvaner som bl. många a. Bonnier i Sverige. Så vilka är det som egentligen äger nästan alla medier i väst? ..

  Gilla

 3. Glenn skriver:

  Hej Brage! Jag var på din givande föreläsning i Stockholm om månlandningarna. Har man satt sig in i ämnet så finns det inget tvivel på att det är fejkat. Vad är dina åsikter om alla andra rymdprojekt som gjorts? Studerar man ALLA Nasas videos så hittar man allt för många anomaliteter. Jag tänker bl.a på bubblor som kommer från deras dräkter och för att inte tala om klippen från ISS… Varför bara fejka vissa delar? Jag är mer inne på att allt är fejkat. En enkel youtube sökning på nasa hoax ger många exempel på sådant som verkar uppenbart fejkat för den med ögon att se.

  Gilla

 4. Olle Gill skriver:

  Lögner,..varför måste vi ljuga??
  Det har man gjort i alla tider, mer eller mindre, för att dölja, försköna, göra sig märkvärdig o s v.
  Men att ljuga om sådant som går att kolla, förvärrar lögnen, att ljuga för att få egen vinning är
  också oförlåtligt oavsett dess konsekvens. Låt dom ljuga om Mars och fantisera,..men när man ljuger om ett lands väl och ve utan att förstå kommande konsekvenser. Då är det riktigt illa, det
  pågår för fullt i Europa och framför allt i Sverige. Att vi har folkvalda som ljuger ohejdat i varje tal
  dom håller,..tja det verkar ingen reagera på eller försätta dessa i kylan. Vi har värre saker i Sverige som skulle kontrolleras i dess sanningshalt, om vad som pågår. Sen var det en som sade
  att jorden var platt,..vilket också var sanning tills någon bevisade motsatsen. Det var nog ingen lögn i sig, utan det var en som påstod sig veta,…och sådana finns det gott om.
  Hälsningar Norrbo

  Gilla

 5. Brage Norin skriver:

  DET VAR DET KALLA KRIGET SOM DROG IGÅNG RYMDLJUGANDET.
  Få vet att det var ryssarna som stod för den första rymdlögnen. Gagarins första rymdfärd var fejkad. Gagarin for på turné världen runt och berättade om sin rymdfärd. CIA började snabbt misstänka att någonting var fel. Gagarin berättade hur han satt i sin farkost och att eldsflammor omgav hela rymdkapseln innan han till slut hoppade ut med fallskärm. Idag förstår alla som kan fysik att detta var ett rent påhitt. Man singlar inte ner från himlen i en vit rymddräkt bland en massa kor efter en färd runt jorden.

  När CIA hade skaffat sig absolut säkra bevis på den fejkade rymdfärden var det för sent för Ryssland att backa från sin rymdlögn. Gagarin hade tilldelats Leninorden och stod staty i flera ryska städer. Ryssarna var tvungna att vara tysta när Nixon drog igång hela sex resor tur och retur till månen. Dom landade på månen med månbilar som hängde under månlandaren. Bilarna fälldes sedan upp som ett paraply. För femtio år sedan var det inga problem med att landa med månbilar hängande under månlandaren – åtminstone inte för Nixon. Det rök måndamm runt hjulen när de nådde maxhastigheten 16 km/h. Så enastående sjukt.

  Tokhistorierna om Nixonepokens bemannade chartertrafik till månen är så galna att björnligans inbrott i Joakim von Ankas bankvalv framstår som ren vetenskap. Häxornas raketkvastar som de drar iväg med till Blåkulla är mera realistiska än Nixons mytomanhistorier om månen.

  Om NASA verkligen hade lyckats att åka tur och retur till månen – sex gånger på raken, hade detta varit mänsklighetens största vetenskapliga bedrift genom hela historien. Det betydde att vi hade lyckats bryta vår isolering i rymden för första gången. Massor av vetenskapsfolk VET sanningen – men få talar ut.

  DET SJUKA ÄR ATT NÄSTAN ALLA HÅLLER KÄFT.
  Människor saknar moralisk ryggrad. Tyvärr är detta ett faktum. Vi är inte äkta ryggradsdjur. Vi håller tyst om husbonden kräver det. Ytterst få vågar stå för sanningen. Detta är ett mycket tragiskt.

  Signaturen ”Glenn” frågar om min uppfattning om andra rymdfärder eller rymdprojekt.
  NASA:s månresor under Nixons tid i Vita huset samt NASA:s marsfarkost är den enda lögner jag känner till – förutom Gagarins första rymfärd.

  Gilla

 6. Lasse Anckarman skriver:

  Jag har någonstans läst eller hört att det fanns syre på planeten Mars för 6500 år sedan. Vet du Brage om det stämmer?

  Gilla

 7. Mona skriver:

  Lasse Anckarman, du gör bäst i att inte fråga Brage Norin om något i det här ämnet.
  Fråga nästan vilken annan bildad människa och lyssna på riktig vetenskap och inte pseudovetenskap.
  Lögnare finns det gott om, men de farligaste är de som även ljuger för sig själv.

  Gilla

 8. Hahaha skriver:

  Kratern Tycho på månens södra del är ca 8 – 10 mil i diameter och kan ses på ett avstånd av 36500 – 40500 mil med blotta ögat vid rätt ljusförhållanden och mycket tydligt med en enkel handkikare, hur är det möjligt. 40000 mil är ganska långt, månen kan omöjligt befinna sig på detta avstånd.

  Gilla

 9. Brage Norin skriver:

  Svar till Lasse A.
  Väldigt mycket vetenskaplig forskning finns publicerad om Mars atmosfär. För ett antal år sedan disputerade en person vid Luleå Tekniska Universitet – vars avhandling handlade just om Mars atmosfär. Frågan om förlusten av vatten från marsatmosfären väckte rubriker i pressen. Jag är säker på att du finner hur mycket som helst om detta. Jag har aldrig stött på information om syre i marsatmosfären – förutom bundet till väte och kol (H2O-vatten och CO2-koldioxid).

  Kommentar till Mona:
  Du skriver ”du gör bäst att inte fråga Brage Norin …”. Jag bara gissar att du reagerar mot att jag inte vill fortsätta att diskutera frågor om månen på nätet – trots att jag själv skrivit om frågan. Det ser onekligen lite konstigt ut. Jag förstår att folk kan bli irriterade.

  VISSA FRÅGOR GÅR INTE ATT DEBATTERA PÅ NÄTET.
  Frågan om bränsle i NASA:s månlandare – är en sådan fråga. Jag har undervisat om förbränning i årtionden. ”Stökiometrisk” förbränning, förbränning med luftöverskott, förluster på grund av ofullständig förbränningskemi, termiska förluster, verkningsgrader mm mm mm mm.

  Ska frågan om bränsle i månlandare diskuteras seriöst så är det inte bara själva förbränningen som är av intresse. Det handlar minst lika mycket om komplicerad strömningslära – som dysornas design. Frågor om bränsle i månlandare hör hemma i ett annat forum. Denna fråga hör hemma bland forskare som specialiserat sig på raketteknik. Det är helt enkelt meningslöst att debattera på nätet om en sådan fråga – fullständigt bortkastad tid med andra ord.

  Gilla

 10. Rolf skriver:

  Kinas rymdeskapader är tillika till största dels lögner. Bubblor i taikonauternas EVA videor, och Chang’e 3 månlandaren, som med största sannolikhet också fejkats.

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Hur lång tid har det tagit att komma dit vi är! Va´! Allting är tack vare växterna. Infamt, dumt, ignorant att tro att man kan leva på kratrar med tanke på den möda som ligger bakom våra livsbetingelser! Eller hur?

  Mikael Forsberg Vi kan inte bosätta oss på andra planeter eftersom vi lever i symbios med allt annat liv här på jorden och vi klarar inte att skapa en biosfär som vi överlever i mer än högst något eller några få år isolerat från vår naturliga omgivning. Seriösa försök har utförts och misslyckats. https://en.wikipedia.org/wiki/Biosphere_2

  Gilla

 12. Brage Norin skriver:

  På Mars finns både vatten och koldioxid. En idé att försöka skapa en ”biosfär” som skulle passa människan, är att dumpa en stor mängd effektiv växthusgas på Mars så att temperaturen i marsatmosfären ökar några grader. Om polarkalotterna i norr och söder börja smälta – kommer koldioxidnivån i atmosfären att stiga kraftigt. Koldioxid är en potent växthusgas. Temperaturen skulle stiga ytterligare. Is i permafrostområden skulle därigenom börja smälta och förhoppningsvis skapa en regncykel på Mars.

  Sedan är det bara att vänta på att fotosyntesen skapar syre i marsatmosfären. Då kan Obama fara till Mars – om han lever.

  VARFÖR BÖRJAR OBAMA SVAMLA OM MARS? Därför att han och hans politiska kompisar betraktar sina medmänniskor som en pöbel. Han tycker därför att det är helt i sin ordning att ljuga för allmänheten.

  Gilla

 13. Peter Berge skriver:

  Atmosfären på Mars är alldeles för tunn för att använda fallskärm.

  Gilla

 14. Peter Berge skriver:

  Ska vi till Mars och tillbaka kommer det att ta drygt två och ett halvt år innan teamet kommer hem.
  Tänk bara på allt vatten som måste forslas med och vi behöver 2-3 liter per dag per person.
  Bara detta en ”liten detalj” tillsammans med alla helt omöjliga problem som tex.kosmisk strålning
  tillsamman med solen livsfarliga strålning,vi måste gräva ner oss omedelbart gärna med metertjocka blyväggar pga. som tidigare nämns att Mars magnetfält är alldeles för svagt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.