Vore det något bevänt med SD skulle dom ställt sig bakom Anna Hagwall!

I inlägget om I Tyskland bodde många miljoner judar pågår en intensiv debatt i kommentarsfältet. Brage Norin får på moppe av Lasse och Lars! De tycker att han skriver fabler och inte har det klart för sig vad som hände under andra världskriget o s v.

Så här skriver Lars Lindeberg: ”Enligt svenska judar idag så finns det inget svenskt folk, jag kan inte hitta videon där en judinna på ett föredrag där tom Sveriges Kung var närvarande, uttalade just de orden! Vi svenskar var/är ett löskefolk till skillnad från judarna som kallar sid det judiska folket!
Det förhåller sig precis tvärtom! Det finns inget judiskt folk utan enbart en judisk religion! Tala om en enorm fräckhet som judarna besitter! Där satt den svenske Kungen och teg som en kastrat!”
Om jag inte minns fel heter hon Ingrid Lomfors som höll föredraget.

https://www.youtube.com/watch?v=aX0viW2IusY

För att förstå vad som sker måste man känna till banksystemet. Alla krig är bankers war.
Lars Lindeberg: ”Amerika är under judisk kontroll sedan 1913 minst, då Federal Bank startades! De flesta Amerikaner tror att det är en ”governement” bank! Men den ägs av privatpersoner! Så inskränkta är Amerikanerna!”

Kontrollen inträdde tidigare. När engelsmännen for från förtryck till Amerika på 1600-talet så följde bankirerna efter. Inbördeskriget skedde främst för att bankirerna skulle tjäna pengar. Federal Reserve är varken federalt eller har några reserver. Det är rätt. Men inskränkta är nog inte amerikanerna. De är grundlurade. Liksom vi! Vem äger Riksbanken?

Man kan inte dra alla judar över en kam. Föredrar att kalla dom som styr för sionister. Det finns även judar som inte har en aning om vad som pågår. Liksom jag är kristen men inte tror ett dugg på skiten. Teodor Herzl & Co bestämde redan i slutet på 1800-talet att det skulle vara 6 miljoner i förintelsen. Sionisterna gömmer sig bakom ordet jude på det att ingen törs säga ett ljud emot av rädsla att bli brännmärkt i ankdammen och det fungerar.

Bonnier styr samtalsordningen i Sverige. De är otadliga! Senast nu med Anna Hagwall. Nu vet vi vilka det är som har makten i ankdammen. Vore det något bevänt med SD skulle dom ställt sig bakom henne. Och friserat den dåligt underbyggda motionen. Och sagt: Vi gör om! Vi gör rätt! Vi återkommer! Anna har vårt stöd. Istället är SD bla ha bla ha! En ny blomma i 7-klövern varken mer eller mindre.

Vi går mot ett tredje storkrig för att bankerna och MIK kräver det. Ekonomin kontrollerar politiken. Det borde väl vara tvärtom om det vore något bevänt med den s k demokratin.

Den som vågar sig på att ändra på ordningen får en kula i skallen! Abe Lincoln skapade en greenback som nybyggarna skulle få låna utan ränta! Abe förstod att annars skulle dom inte mäkta med att bygga sig en framtid. Ungefär som Gustav Wasa som lät svedjefinnarna slippa skatten under fem år. John F Kennedy tänkte ta tillbaka pengaskapandet till konstitutionen igen. Men se det fick han inte. Båda blev mördade!

Trollkarlen från Oz handlar om det fraudulenta banksystemet och utsugningen av människorna. Frank Baum vågade inte skriva det rakt ut så han gjorde en saga. Om det kan ni läsa i Bankerna och skuldnätet.

För noviser som inte vet ett skit om vad som förevarit och pågår finns det bra information:
Under Skorpionens Tecken av Jüri Lina
Bankerna och skuldnätet (Web of debt) Eller H Brown
The Money Masters av Bill Still
Novemberrevolutionen av Dan Josefsson (som belyser hur det gick till när Sverige avreglerades på ett kuppartat sätt utan att media skrev om det).

Vi behöver en False Flag för att få igång kriget!

http://whatsupic.com/news-politics-world/1476440192.html

…….

Detta inlägg publicerades i Pengar, Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Vore det något bevänt med SD skulle dom ställt sig bakom Anna Hagwall!

 1. Lasse Anckarman skriver:

  Man kan inte dra alla judar över en kam, skriver du. Men man kan dra alla bankirer över en kam? Och judar kan ju dra alla icke-judar över samma kam eftersom de kallar ju icke-judar för gojim, alltså polarisering.

  Gilla

 2. Sofia skriver:

  VÄRLDSHÄRSKARNA – 5000 år:

  Gilla

 3. Maja Dacke skriver:

  Under Skorpionens Tecken av Jüri Lina – mer ett uppslagsverk än en berättelse men otroligt upplysande med hänvisningar till allt. Massor av namn och årtal och händelser. Ruskig läsning! Men den som inte ännu förlorat ögonfjällen gör det.

  En intressant sak: Lenin handplockade sitt folk till sin bolsjevikregering och den som utsågs till folkkommissarie för propaganda- och pressärenden var ”juden V. Volodarskij (egentligen Moisej Goldstein)”

  Kling-kling-kling låter en liten igenkännande klocka. Vilket sammanträffande!

  Från sidan 309 (i mitt ex, 2013) och framåt (bland annat) kan man läsa hur involverade svenska personer var i hela maktövertagandet etc.

  Suck!

  Gilla

 4. Lasse Anckarman skriver:

  Huvudet på spiken, Maja!

  Synd att du inte postade kommentaren i den andra tråden, där den i mitt tycke egentligen hör hemma. Tyvärr lär den dö ut eftersom ingen vågar svara (förmodligen i brist på argument och kanske var det därför Helena valde at starta en ny tråd?) och då går all info där till spillo.

  https://parnassen.wordpress.com/2016/09/16/i-tyskland-bodde-manga-miljoner-judar-gokungen-israel-var-inte-meningen/

  Gilla

 5. Maja Dacke skriver:

  Sofia, tack!

  Gilla

 6. pelle 3 skriver:

  Var är sd? Ipolitiken,jag uppfattar dom som ett sionistiskt parti,,,,,är dom värda en röst,,jag är tveksam
  Pelle

  Gilla

 7. CastoroPollux skriver:

  Hagwall tyckte gratis var gott när hon kom hit…

  http://slutpixlat.blogspot.se/2014/07/anna-hagwall-en-motsagelsefull.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+Slutpixlat+(Slutpixlat)

  Sedan är det ju inget svårt alls att anpassa matsäcken efter näringslivets krav på skatte-, löne-, förmåns-sänkningar..

  Gilla

 8. pelle 3 skriver:

  Håller med den som skrev artikeln,,,,,,,sd är för mej nåt som jag inte tänker lägga nån röst på,så länge det är sionister som kontrollerar partiet,,,,,,,,sd skulle som artikelskrivaren stöttat anna till 100%.

  Sen väntar jag med nån typ av svar om månlandningen av brage norin
  Pelle

  Gilla

 9. Helena Palena skriver:

  Upplysningsvis till Lasse och alla andra: Bank for International Settlemenst. Banking with Hitler

  BIS, grundades 1930 i Basel i Schweiz för att få ekonomin i Tyskland att expandera efter börskraschen 1929.

  BIS fick 1930 en internationell immunitet i 55 länder och bildades för kunna ge lån vid internationella kriser. Det kom att gälla skapandet av Andra världskriget för ett nytt Europa och globaliseringen.

  BIS blev samägt av världens största centralbanker. Där finns Morgan’s First National Bank of New York, Federal Reserve i New York, Bank of England, Reichsbank och den centrala centralbankerna i Belgien Italien, Frankrike och Japan.

  BIS:s verksamhet är nära nog osynlig. Trots att organisationen har en enorm makt, är den inte redovisningsskyldig till någon demokratisk församling. Den kom att bistå Hitlers krigsindustri. 371 schweiziska banker har anklagats för samarbete med nazisterna under andra världskriget.

  Dessa var misstänkta redan då av amerikanska finansministern Henry Morgenthau, som började undersöka detta samarbete.

  Hans arkiv visar att både brittiska och amerikanska bankirer fortsatte att göra affärer med Hitler, trots invaderingen av Europa och bombningar av London.

  Viktiga medlemmar i Bank of England tillsammans med sina tyska motparter etablerade BIS, Bank for International Settlements, det tvättade plundrat guld i Europa. På nyckelpositioner fanns nazister som Walther Funk och Hjalmar Schact. Ordförande BIS var en amerikan, Thomas McKittrick, som villigt umgicks med ledande nazister.

  Redan 1937 skrev den amerikanske ambassadören i Tyskland, William Dodd:
  ”En grupp industrialister i USA har gett sig fasen på att skapa en fasciststat som ersätter vår demokrati och har ett nära samarbete med fascistregimerna i Tyskland och Italien.

  Jag har haft gott om tid under min tid i Berlin att bevittna hur nära några av USA:s mäktigaste familjer står nazisterna.”

  http://uppenbar.info/uppenbar/rev/bank.html

  Gilla

 10. CastoroPollux skriver:

  Så mycket för en organiserad bankkris alltså… De väntade bara på rätt skitskalle till politisk ledare skulle äntra tronen så kom pengarna likt stekta sparvar….. Det är ju det de brukar göra i öknen..

  Tack Helena för att några frågetecken rätats ut. Förutom underbart är minnet kanske kortare. Banking with Hitler har jag sett för länge sedan men glömt bort 😦 På denna länken finns videon som jag hoppas är samma version. http://topdocumentaryfilms.com/banking-with-hitler/ Youtube har visst tagit bort videon..

  Gilla

 11. Helena Palena skriver:

  Castor: Kollade lite! Verkar trovärdig. Städar i bokhyllor och hittade en bok som heter Tyskland går sista ronden. Kom ut 1943 skriven av Gunnar Th:son Pihl. Skummade. Få se om jag orkar läsa den. Deprimerande läsning eftersom tredje riket började falla. Det står i alla fall att man präntat in i tyskarna att banken numera är din vän i motsats till 1931 då banken angsågs vara judisk och en fiende.

  Gilla

 12. Sofia skriver:

  Helena – du föreslog i en annan tråd att vi borde återgå till vår ursprungliga religion. Det är i så fall SHAMANISM. Det blir fler och fler som praktiserar det, globalt sett. Här är ett foto från i våras i Sibirien; en kvinna hälsar solen välkommen:

  Gilla

 13. Sofia skriver:

  Jakuterna är ett turkiskt folk som lever/levde i Sibirien sedan urminnes tider. En flera tusen år gammal shamandräkt, kvinnlig, är funnen i Sibirien:

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.