Trump spelar med livet som insats! Vinner han tänker han avslöja vilka som låg bakom 9/11!

Donald John Trump, född 14 juni 1946 i New York, är en amerikansk företagsledare som är styrelseordförande och vd för konglomeratet Trump Organization.

Donald John Trump, född 14 juni 1946 i New York, är en amerikansk företagsledare som är styrelseordförande och vd för konglomeratet Trump Organization.

Donald Trump lever farligt. Säga vad man vill om karln så försöker han rädda Amerika. Och dom som i sin hjärntvättade enfald tror att Hillary är lösningen är helt fel ute. Amerika är ett kapat land. Det är Georg Soros & Co som genom hans Open Society bl a förstör land efter land – byter ut nationalism mot globalism – på det att NWO kan införas. Vi får hoppas att det skiter sig på upploppet som kommer efter valet i november. Blir det Trump så kommer Obama sitta kvar. Trump leder stort i mätningarna men det får inte komma fram.

Så här skriver Lasse: ”Allt liknar nu spelet som gav oss det första världskriget. Har just lyssnat på amerikansk hemsida från Greg Hunter och hans gäst. Där framkommer att efter sista debatten mellan Hillary och Donald har det inte varit några undersökningar som presenterats förutom den som Drudge gjorde där Trump vann stort.

Man säger att Trump ligger före med 15 – 20 % och att detta inte får rapporteras. Man säger också att det inte blir något val om Trump ses vinna.
Man sa att den amerikanska krigsmakten de senaste dagarna övar både flyg- och robotangrepp med kärnvapen i Nevada öknen.

Man sa här att det Trump nu gör vet han är med sitt liv som insats.
Han kommer om han vinner att utreda korruption och vilka som låg bakom 9/11 och de är livrädda för honom. Vad är sant inte vet jag. Men att det pågår stora händelser vi inget vet något om det är säkert. Tiden fram till valet avgör mycket men vinner Trump blir det tiden fram till överlämnandet av presidentmakten den 20 januari som blir otroligt farlig. Man sa att alla bör ha en förberedelse på vad som kan ske”.

Folk på gatan har en åsikt som inte får komma fram. Våra medier är styrda. Hillary Clinton vill ha alla frågor serverade innan.  Clintons kampanj styr vad media ska mata allmänheten med. Clintons kampanj berättar för media vad de ska skriva ut, vilka frågor de ska ställa, vad de ska censurera och avsluta. Journalister som arbetar för CNBC, är CNN, NYT, etc har inte tillåtelse att delta i något som liknar äkta journalistik. Deras berättelser är skapade i förväg. Allt är iscensatt och konstruerat. Spelet är riggat på varje nivå.

Erkänd tysk journalist – Udo Ulfkotte –  avslöjar hur västmedia styrs av underrättelsetjänster och finansintressen. Hur artiklarna kommer färdigskrivna och journalisterna bara sätter sitt namn under.

Så mycket vet vi! Hillary stöder ISIS. Hon är för öppna gränser och stöder Black Lives Matters kriminalitet över lag och ordning. Hillary vill tömma Syrien för Israels skulle och blir hon president blir det krig mot Iran.

Trump står för det motsatta det räcker långt.

P.S. Tänk om Trump också bara spelar för galleriet! Tänk om han också är en Soroslakej! Ja, men det lär ju framtiden verkligen visa. Blir det business as usual – ja, då vet vi ju hur landet ligger! D.S.

Här en amerikan som har det klart för sig!

…….

 

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Trump spelar med livet som insats! Vinner han tänker han avslöja vilka som låg bakom 9/11!

 1. Hans Nilsson skriver:

  En sak är säker Donald Trump är ingen räddhare. Jag håller båda tummarna för att han vinner valet med bred marginal.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Ja! Vi får se hur makten ställer sig till honom om han vinner. Då kommer det ju också visa sig om han är en frifräsare eller ej. Eller om han är en Soroslakej. Hur som rycker kriget närmare. Putin kallar hem sina ryssar som är utomlands. Vad gör Löfveneländet? Jo, hackar på SD! Snacka ankdamm!

  Russia orders all officials to fly home any relatives living abroad, as tensions mount over the prospect of a global war

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3833941/Russia-orders-officials-fly-home-relatives-living-abroad-tensions-mount-prospect-global-war.html#ixzz4MsMzQNAY

  Gilla

 3. Patrik Malm skriver:

  Mmm, hade i.o.f.s. föredragit att Bernie Sanders var kvar i racet, men om valet ska stå mellan Trumpen och krigshäxan Clinton är det ganska givet vem man håller tummarna för: Trumpen kan kanske få för sig att starta krig, men då lär det bli mot Mexico eller (om han råkar vara hockey-fantast) möjligen Canada, men något världskrig tror jag inte han vill starta – han har ju f.ö. uttryckt beundran för Putin. Krigshäxan Clinton tror jag däremot har andra idéer och jag föredrar att ev. sköts på andra sidan pölen.

  Gilla

 4. Helena Palena skriver:

  Tänk om Trump också bara spelar för galleriet! Tänk om han också är en Soroslakej! Ja, men det lär ju framtiden verkligen visa. Blir det business as usual – ja, då vet vi ju hur landet ligger!

  Gilla

 5. Benny skriver:

  Och i Bryssel/Stockholm sitter kålhuvudena till politiker och fattar ingenting av vad som håller på att hända! Men så blir det när man sitter med sina mutpengar från finansmaffian och inte har tid med annat än att undanhålla detta för avslöjanden från WikiLeaks. Tror idioterna verkligen att de kommer undan följderna av ett storkrig i världen med sina usla slantar? Det enda man kan hoppas på är att USA sjunker ihop som en pyspunka, precis som GB, innan man hinner ställa till med mer skada i världen än man gjort tills nu. Den stora frågan är om Trump verkligen kommer eller får möjlighet att avslöja 9/11 eller de andra brotten som de tidigare administrationerna gjort sig skyldig till? Min gissning är att om Trump vinner ogiltigförklaras ”valet” efter stora protester som Clintonanhängarna så flitigt redan övat med Black Matters-rörelsen som täckmantel och att Obama sitter kvar minst en period till eller kanske på livstid. Obama verkar fått smak på livet i sus och dus och göra sig viktig tillsammans med de andra statscheferna som marionett till oligarkerna i USA och andra delar av världen. Fördelen för oligarkerna med ett sådant arrangemang är att man slipper köpa nya presidenter var fjärde år för miljarder. Även här finns pengar att tjäna för finansmaffian…varför inte ha kvar sin handgångne lakej för lång tid kanske man tänker. Själv har man ju blivit en luttrad misantrop till politiker efter 50 år här i jordelivet men visst känns det som att desperationen är närmast total hos politikerna i EU/USA efter den senaste tidens bakslag både på slagfältet och opinionen i hemländerna trots den massiva propagandan som MSM spyr ut dagligen.

  Gilla

 6. Hans Nilsson skriver:

  Putin har sagt att skulle Hillary vinna valet blir det krig. Han rustar och flyttar vapen om det värsta skulle hända. Spännande tid är det utan tvekan.

  Gilla

 7. Sofia skriver:

  (Sände George Soros judar till döden under 2VK???)

  Gilla

 8. Brage Norin skriver:

  MYCKET SKA MAN HÖRA INNAN ÖRONEN FALLER AV – MEN NU HAR DET HÄNT.

  Trump föreslår att bägge presidentkandidaterna ska drogtestas inför debatten på onsdag.
  – ”Jag tycker att vi båda ska drogtestas före debatten, det gör jag”, säger han enligt ABC News.
  – ”Vi borde drogtestas före debatten – för jag vet inte vad som var på gång med henne sist. I början av hennes senaste debatt, var hon alldeles taggad men i slutet var hon helt slut – hon önskade bara ”Ta mig härifrån”. Hon tog sig knappt till sin bil” – sade Trump.

  HILLARY RISKERAR ATT GÅ IN I VÄGGEN.
  Trump kör vidare som ett skenande ånglok. I delstat efter delstat fyller han enorma arenor med åhörare. Trump har bestämt sig för att sätta dit ”landets mest lögnaktiga kvinna”. Clintonlägret har mycket stora problem. Hillary blir mentalt golvad av Trumps fasansfulla anklagelser. Många obehagliga sanningar har hunnit ifatt henne. Hon vacklar. Klarar hon av att fortsätta kampanjen? Klarar hon av ännu en offentlig debatt mot Trump? Klarar hon av slutspurten inför presidentvalet?

  VAD HÄNDER?
  Massmedias gigantiska baktalskampanj mot Trump saknar historiskt motstycke i hela USA:s historia. Hur är det möjligt att Trump trots denna enorma kampanj inte har sopats undan från den politiska arenan? Jag är helt förstummad – Trump verkar vara helt immun mot den enorma baktalskampanjen!!!

  BEVITTNAR VI ETT MIRAKEL?

  * Hur är det möjligt att det republikanska partiets presidentkandidat berättar sanningen om ISIS – att Obama och Hillary Clinton har skapat ISIS – att Obama och Hillary är ISIS viktigaste kort???

  * Hur är det möjligt att det republikanska partiets presidentkandidat påstår att skyskraporna i New York som kollapsade den elfte september 2001, var ett resultat av ”controlled demolition” – (att de sprängdes)???

  * Hur är det möjligt att det republikanska partiets presidentkandidat berömmer Syriens president för regimens kamp mot ISIS???

  * Hur är det möjligt att det republikanska partiets presidentkandidat helt öppet berömmer Rysslands president Putin för Rysslands insatser mot ISIS???

  TRUMP BINDER IHOP FRÅGAN OM ISIS.
  ISIS är USA:s verk. Syriens regim och Ryssland gör ett bra jobb som krossar denna organisation. Han säger vidare – i tal efter tal – att ISIS terror kommer att krossa USA om Hillary Clinton vinner presidentvalet. Budskapet att den amerikanska regeringen har skapat ISIS och att den nuvarande regeringen i landet tänker låta tusentals terrorister från ISIS invadera USA, framförs i varje tal.

  NÅGONTING INOM MIG FÅR MIG ATT TRO
  Vi bevittnar ett äkta mirakel. Någon annan förklaring till att jag och det republikanska partiets presidentkandidat delar samma politiska åsikter kan jag inte finna. Detta kan ingen logik i världen förklara. Trump har rätt i en serie viktiga politiska frågor – det är min uppfattning.

  MICHAEL MOORE – ”Trump will win”. Kommer han att få rätt?
  Eller – kommer han att mördas? Eller – kommer valet att avbrytas?

  Gilla

 9. Niklas skriver:

  ja ni vill misskreditera clinton men trump är en farlig man ? kommer starta handlaembargo samma sak gör europa. ska han dra ner skatterna när isa har enormt budgetunderskott gratis kanske hela världedn kollapspar han vill ge dom rika ännu mer pengar så fattiga får stå på gatan: hur ska öppna kolgt tuvorna och förstöra hela jordklotet öka användandet oljan utsläpp hela världen remar miljön totalkollaps hela jorden och sjukdomar sprider sig då kan vi vara glada att världen förstörs

  Gilla

 10. Magnus Ericsson skriver:

  En sak till – Brage skrev såhär i en kommentar

  * Hur är det möjligt att det republikanska partiets presidentkandidat påstår att skyskraporna i New York som kollapsade den elfte september 2001, var ett resultat av ”controlled demolition” – (att de sprängdes)???

  Jag hoppas innerligt, innerligt att denna information skulle komma ut via Trump, jag tvivlar dock tyvärr starkt att det kommer ske med tanke på vilka han samarbetar med redan, men nu till frågan – Har Trump uttalat sig om detta i någon debatt??? Jag har inte följt alla debatter men har missat om han sagt det. Kopiera gärna in om det finns något uttalande/video/text någonstans . Skulle bli uppriktigt lättad om detta kommer fram.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.