The Fiscal Cliff sätter USA i brand! Blodsdollarn faller! Italien drar igång finanslavinen i väst!

Om man då utgick från att bingen, med måtten 37m*37m*39m, var halvfull som den ser ut att vara, så skulle guldet där i vara värt 5.4 triljoner dollar.

Om man då utgick från att bingen, med måtten 37m*37m*39m, var halvfull som den ser ut att vara, så skulle guldet där i vara värt 5.4 triljoner dollar.

”Det är inte mycket som skiljer utvecklingen i Italien jämfört med utvecklingen i USA. Även det amerikanska folket har ruinerats av den kriminella ”eliten” – de stenrika. Hela ”den fria demokratiska västvärlden” är en enda motbjudande stöldvärld. Alla stater är skyldig en massa pengar,” skriver Brage Norin”,   fysiker och kinakännare.

FÖRST DRUNKNADE GREKLAND. NU DRUNKNAR ITALIEN. SEDAN DRUNKNAR USA OCH ALLA DESS ALLIERADE.

Mycket snart är det dags för det oundvikliga finansiella stupet – ”The Fiscal Cliff”.
Det blir med stor sannolikhet Italien som drar igång den STORA finansiella lavinen, som i första hand kommer att drabba västvärlden. De italienska bankerna dras med ”lån” som aldrig någonsin kommer att betalas. Det är lån som beviljats den italienska maffian – lån som bankerna visste var ren stöld. Maffians rån av bankerna har pågått många år. Korruptionen har förlamat landet oåterkalleligt. Italien är ruinerat av korrupta politiker, affärsfolk och bankirer som är knutna till maffian. Nu har utvecklingen nått vägs ände. Landets produktivitet har helt avstannat.

Flera hundra miljarder Euro har stulits från bankerna. Massor av maffiaföretag som ”lånade” pengar har upplösts. De existerar inte längre. Ingen myndighet har en chans att spåra var pengarna tagit vägen. Skulle någon myndighetsperson upptäcka någonting allvarligt lever han eller hon inte länge. ”NPL” – Non-Performing Loans – uppgår till svindlande 340 miljarder Euro. Världens äldsta bank Monte Dei Paschi är bara toppen på isberget.

Hur hopplöst landets situation är framgår tydligt av hur snabbt maffian tömt de italienska bankerna. Stöldlånen ”NPL” har efter finanskrisen 2008 – 2009 ÖKAT med hela 50 miljarder Euro per år! Samhället är så genomkorrumperat att ingen kan stoppa stölderna. Att banker har lån som inte kan återbetalas är naturligt, men att Italien ensamt står för över en tredjedel av hela EU:s samlade banklån – som aldrig kan betalas tillbaka – är ett övertydligt bevis på landets tillstånd.

Korruptionens cancer har paralyserat landet under lång tid. Produktiviteten har stått stilla i ett helt årtionde! Det är ett under att den italienska bankkonkursen ännu inte kungjorts. EU har varit paralyserat av andra problem under många år – den grekiska konkursen, invandringsfrågor, Brexit mm. EU har bara kunnat följa med och se vad som händer i Italien. Passiviteten beror även på att EU inte kan göra ett smack åt saken. Om maffian tjänar pengar på att tömma sopor mitt i antika storstäder kan ingen förhindra detta. Maffian styr Italien. Politiker i andra länder har inte en chans att påverka skeendet.

VÄGS ÄNDE
Dramatiska sänkningar av löner, pensioner, barnbidrag och minskade anslag till barnomsorg, sjukvård och åldringsvård är oundvikligt. Ett nytt socialt statshaveri är nära förestående. Grekland ruinerades först. Nu är det Italiens tur. ABSOLUT INGENTING kan förhindra denna utveckling. Massor av högt utbildade ungdomar har redan lämnat landet. Det finns ingen framtid i maffians hemland Italien.

Den italienska bankkonkursen drar igång finanslavinen i väst.
Det handlar inte om år – det handlar om månader – innan de italienska bankerna tvingas konstatera faktum. Italien går i konkurs – en ”statskonkurs”. Maffians stöldturné i Italien är över. Girigheten har krossat nationen.

Det är inte mycket som skiljer utvecklingen i Italien jämfört med utvecklingen i USA. Även det amerikanska folket har ruinerats av den kriminella ”eliten” – de stenrika. Hela ”den fria demokratiska västvärlden” är en enda motbjudande stöldvärld. Alla stater är skyldig en massa pengar. De har ”lånat” – inte av andra rika stater – utan av det kriminella pack som styr den förljugna västvärlden. De som stal mest lånar ut sina pengar och kräver dessutom ränta på sitt stöldgods. Genom att skickligt hjärntvätta oss från morgon till kväll vaknar vi inte upp. Vi fattar inte vad som pågår. Vi blir handlingsförlamade.

Som genom ödets ironi tvingas vi snart att vakna upp.

Hela den förljugna västvärlden vaknar upp i en fasansfull mardröm. I särklass värst kommer folket i USA att drabbas. Landet störtar in i ett regelrätt storskaligt inbördeskrig. Jordens sista militära supermakt USA går i graven.

Krigshetsande journalister i hela västvärlden kommer att avslöjas i tusental. Det är många skribenter i den sjuka västvärlden som livnär sig på blodsdollar. Stackars människor. Vi har släppt lös en farlig ande ur flaskan – girigheten. ”Den stenrika eliten” är mänsklighetens värsta fiende, men vi förstår det inte. Därför blir vi snart alla mammons offer. Det ser mörkt ut – men ett ljus syns i tunneln. USA:s tyranniska krigarepok är snart över.

Solen går upp i öst. En värld i fred väntar. Detta scenskifte är så nära förestående att nästan ingen ser det. Vi ser inte skogen för alla träd. Vi vandrar fram i den förljugna västvärlden som en flock får utan herde – ända tills vi störtar ner i den finansiella avgrunden. Vi är blinda trots att vi har ögon. Vi är döva trots att vi har öron. Vi saknar förmåga att tänka trots att vi har en hjärna. Vi blev alla hopplöst hjärntvättade.

Brage Norin höjdare

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

…….

Detta inlägg publicerades i Politik och märktes , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

32 kommentarer till The Fiscal Cliff sätter USA i brand! Blodsdollarn faller! Italien drar igång finanslavinen i väst!

 1. Helena Palena skriver:

  Ja gudars skymning! Och vad händer med Deutsche bank? Tyskland får absolut inte ha affärer med Ryssland och Europa för då vet blodssugarna att deras dagar är räknade.

  Gilla

 2. Helena Palena skriver:

  Michael: Tur att du finns! Derivat och hedge är djävulsbomber apterade i systemet. Det är så sinnrikt gjort. Poff säger det bara så blir en massa människor fattiga och får gå från hus och hem. Men villan får man betala av i alla fall fast man inte har den (plus räntan förstås). Pengarn rullar dit det lutar. Rakt in von Ankas bankvalv! Undrar förresten var dom förvarar allt guld. Är det i en sån där underjordisk stad som dom byggt åt sig själv tro.

  Gilla

 3. CastoroPollux skriver:

  Cliffhangern brukar ju vara romanens och seriernas främsta konstart. I verkligheten är det ju mycket värre. Lägg därtill hoten som ifrån att ha varit kommunismen nu är terrorismen. Givetvis ska man försöka egga hönshjärnan i svensken att Putin minsann inte går av för hackor i alla fall.

  Med tanke på terrorn i Tyskland, Frankrike med omnejd kanske tveksamheten redan brett ut sig och konsekvenserna av det ska våldet/terrorn övertyga till rättning i ledet.

  Euron och EU’s regler som kvarnhjul att mala sönder ekonomier går igen i fyra friheter, fyra sädesslag som fått utlösning i vår produktion, transporter, livsmedel , industri, arbetskraft har väl blivit så dödfödd som man önskade befruktningen. Nytt liv kan bara privatiseringen bidra med. Återfödelsen står som förgängelsen likt parallella spön i backen efter hällregnet..

  Privatiseringens hallonlika existens stöder sig på gamla styva kvistar och skördarna hamnar någon annanstans..

  De privata krigsintressena som vaknar med jämna mellanrum rensar borden för nya tag och gamla takter.

  Gilla

 4. Hans Nilsson skriver:

  Det finns några som har lyckats undgå hjärntvätten. Jag är en av dessa. Jag skall lugnt sitta still och se när det rasar.

  Gilla

 5. En klockren kommunist.

  Gilla

 6. Maja Dacke skriver:

  Hans Nilsson – vi är många som följt med vid sidan om hjärntvätten – och lagt pussel bit för bit sedan länge. Men tro inte att någon av oss kan sitta lugnt och stilla och bara se på … Hur är det t ex med din ‘prepping’?

  Gilla

 7. Maja Dacke skriver:

  Helena, du skriver om den underjordiska illuminatistaden – hur mycket känner du tlll om den? Jag läste för länge sedan en del om den men glömt och behöver friska upp minnet – var hittar jag sajter? Någon? Någon som vet?

  Gilla

 8. Helena Palena skriver:

  Maja: Samma här! Under mina 20 år på nätet har jag läst både det ena och det andra i ämnet. Och sett bilder. Men hittar dom inte för stunden. Men illuminati har naturligtvis täckt upp både det ena och det andra för NWO kommer inte att gå lugnt till och det vet dom. Läs dom här länkarna under tiden. Vi kan glädja oss åt att George Soros är bekymrad över att deras planer har krackelerat. Vi får veta för mycket. Rätt åt dom!

  https://ullacarinholm.wordpress.com/kristen-tro-2-0/41-2/

  http://www.bakom-kulisserna.biz/news/hemliga-sallskap-frimurarnas-krig-del-1-2/

  Gilla

 9. Maja Dacke skriver:

  Sofia … och Gaddafis guld finns väl där Ukrainas guld numera befinner sig … Inte på Wall Street eller i Pentagon utan långt under jordens yta … I Utah ..? Eller var ..?

  Gilla

 10. Sofia skriver:

  Om jag det visste Maja!
  Väck mig från mardrömmen!

  Gilla

 11. Hans Nilsson skriver:

  Maja Dacke. Framtiden får utvisa vilken typ av kris det kommer att bli. Jag anser mig ha tämligen bra på fötterna. Jag står inte i ekonomisk skuld till någon. Jag har riktiga pengar inom räckhåll. Jag skulle nog klara 14 dagar utan att behöva gå till affären. Jag bor i lägenhet därför är elförsörjningen helt avgörande för hur en kris kommer att påverka mig och många andra.

  Gilla

 12. Mathias Båge skriver:

  Guld, silver och andra ”ädla” grundämnen (i mitten av det periodiska systemet) finns i överflöd i ICKE-METALLISK FORM, och INTE som kemiska föreningar! Modern alkemi har gjort stora framsteg under de senaste 20 åren.

  Det går t.ex. att utvinna mer guld (i sin icke-metalliska form) ur slagg från guldgruvor genom att lösa upp det med en lämplig syra, bubbla diozon (eller andra ozon-allotroper med fler än 3 syreatomer) genom lösningen och låta lösningen droppa ned över vanligt träkol. Metalliskt guld kommer då att samlas som trådar i träkolet.

  Flera andra metoder finns för att omvandla dessa icke-metalliska ”ädla” grundämnen till sina metalliska tillstånd.

  Guld- eller silvermyntfot är därför en dålig idé, då det potentiellt finns extrema mängder att utvinna med dessa okonventionella metoder. Det är ju hyfsat enkelt för i princip vem som helst att starta en storskalig konvertering (OBS! Ej transmutering!) av icke-metalliska ”ädel”-grundämnen till sina metalliska motsvarigheter, och vad händer då med t.ex. priset på guld? Det lär knappast gå upp, i alla fall!

  Men fiat-valuta är ju inte heller en hållbar lösning! Vi måste försöka tänka i andra banor här. I Star Trek har de övergett det monetära systemet, och Star Trek har ju tjänat som inspiration till ett flertal verkliga produkter! Varför inte försöka göra samma sak här? (Kolla t.ex. den nyutgivna boken Trekonomics: The Economics of Star Trek).

  Å andra sidan har dessa icke-metalliska, ädla grundämnen en hel drös med andra intressanta (och potentiellt samhällsomvälvande) egenskaper och användningsområden, med jordbruket som bästa exemplet.

  För mer, googla ”david hudson orme” eller kolla t.ex. http://www.subtleenergies.com/ormus/ .

  Gilla

 13. pelle 3 skriver:

  Hej
  Nu har jag försökt att få tag i brage under en tid,,,ringt sms,at,inget svar,,,,,,,är det så att han inte vill ha nån kontakte
  Detta gäller månlandningen,,,,utgångsläget är att jag är stor skeptiker till att nån varit på månen,,,,,,men jag skulle vilja ha svar på några av brages påstående om van allen bältet,,,,,är det ett känt begrepp att det inte går att ta sej igenom bältet,,,,var hittar man infon om detta?

  Raketen skulle göra en stor krater på månens yta,,damm o grus skulle spridas av raketen,,,,gäller dom förhållandena även där det råder mån vakuum? Jag förmodar att brage är väl medveten om att vakuum råder på månen,,,,,,,finns det några tester som är gjorda som påvisar att gruset yr?

  Jag har en diskussion på ett annat forum om just brages argument,det är därför jag är i behov av en förklaring.

  Som jag tycker så tillhör väl dessa frågor nån slags grundlag i fysik,,,,antingen tar en raket spjärn imot något eller inte,,,,det påstås i ,,mitt,, forum att en raket inte behöver nåt att ta spjärn imot,utan det är avgaserna som den tar spjärn imot?

  Van allen bältet påstås det är ofarligt,,,det är under så kort tid man blir strålad?

  Hoppas nu vefkligen att vi får svar på detta av brage,,,gärna med trovärdiga källor

  Pelle

  Gilla

 14. Mathias Båge skriver:

  pelle 3: avgaserna behöver inte ta spjärn mot något – det är massan i dem (när de slungas iväg) som gör att raketen rör sig i motsatt riktning. Och i vakuum så fungerar en raket något, bättre än i luft. Varför? En bra analogi som jag hittade är som följer:
  1. fyll en flaska med luft i ditt vardagsrum (= en atmosfärs tryck)
  2a. om du öppnar korken i ditt vardagsrum, vad händer då?
  2b. om du istället öppnar korken i rymdens vakuum, vad händer då?

  Gilla

 15. pelle 3 skriver:

  Jag förstår mattias
  Men hur är det nu med kratern på månen,,,rent vetenskapligt? Eftersom inte raketen behöver nåt mothåll,borde det bli en krater då? Enligt brage är det så,,,,,,,hur har han kommit fram till detta?
  Samma med van allan bältet,,,,hur har brage kommit fram till att det inte går att passera?

  Pelle

  Gilla

 16. Mathias Båge skriver:

  Inte helt säker här, men tillåt mig spekulera: eftersom det råder vakuum på månen så har raketen högre verkningsgrad än om det hade funnits en atmosfär, och eftersom gravitationen bara är en sjättedel mot jorden behöver sagda raketmotor inte lika mycket energi för att de-accelerera vid landningen — det enda tillfälle som en eventuell krater kunnat bilda, eftersom den övre delen av landaren (vid hemfärd) inte har sitt utblås riktat mot markytan, utan mot landarens kvarlämnade nederdel.

  Gilla

 17. Pelle skriver:

  Kan tänka mej att landaren väger ca 2’5 ton,,,,på månen,,,,så det borde ju gå åt en hel del kraft stt få stopp på landaren,,,,,,det jag närmast tänker på är vid landningen mattias,,,,som jag sa så menar brage att det skulle bli en jättekrater,,,är det någon som vet vad som stöder hans uttalande?är det vetenskapligt bevisat det som han säger? För min del så låter det rimligt det brage säger,men det hjälper inte,jag vill ha fakta o vad han bygger sitt påstående på?
  Du får gärna uttala dej helena
  Pelle

  Gilla

 18. Brage Norin skriver:

  Jag skrev en artikel om NASA:s skytteltrafik till månen under Nixons år vid makten för snart ett halvt århundrade sedan – en artikel som Helena publicerade. Jag försökte så gott jag kunde vara med i den mycket omfattande debatten. Alla diskussionsinlägg finns att läsa på hennes blogg.

  Jag blev till slut så less på alla skriverier om månen att jag tvingades logga ut från debatten. Jag reagerade på ett för mig överraskande sätt – jag ville inte formulera ett enda ord till om månen. Jag fick nog – mer än nog. Jag var tvungen att avsluta mitt deltagande i debatten.

  MYCKET KORT
  Inom några år klan vi få vara med om en sensation. Kina kanske klarar av att plocka hem material från månens yta med sin Chang´e5-farkost. Till skillnad från Nixonepokens ”mångrus” är detta material äkta.

  Även om alla rymdnationer i världen samarbetade skulle vi inte ha en chans att landsätta människor på månen och sedan ta dem därifrån – inom en tioårsperiod. Även om mänsklighetens överlevnad stod på spel skulle vi inte klara detta. Chansen skulle i vilket fall vara minimal.

  Bemannade resor långt utanför jorden är en fullt realistisk dröm, men det dröjer några årtionden innan denna dröm kan förverkligas. ”Det kalla krigets” rymdäventyr på månen är bara lögn – historiens mest dyrköpta lögn.

  Jag lovar härmed att hänga mig offentligt i närmaste lyktstolpe om jag har fel i denna fråga. Jag sover ändå gott eftersom jag VET att människor från jorden aldrig satt sin fot på månen. Det som berör mig illa är att så många som VET håller käft.

  Gilla

 19. pelle 3 skriver:

  Jag tror dej brage,,,,,visst är det så,,,,,vad hette artikeln du skrev som det debatterades i?

  Vad svarar jag på ett påstående om att raketen inte gör en krater?
  Var får man uppgifter om att van allan bältet inte går att ta sej igenom?
  Pelle

  Gilla

 20. Mathias Båge skriver:

  Raketer är dyrt skräp! Det finns mycket som tyder på att bl.a. jänkarna har haft antigravitationsfarkoster i mer än 50 år. Dåvarande (tidigt 90-tal) chefen på Skunk Works, Ben Rich, sade vid ett flertal tillfällen saker som ”vi kan ta ET hem”, ”det finns ett fel i ekvationerna och vi har hittat dem” o.s.v. Jag har studerat antigravitationsdrift till-och-från i nästan 20 år (bl.a. var jag med i ett team [1997-2013] som jobbade ihop med John Searl). Ganska nyligen har jag slutligen förstått hur jänkarna (i yttersta hemlighet!) producerade avancerade antigravitationsfarkoster som kan resa till stjärnorna utan relativistiska problem. Det är enklare än man tror…

  Gilla

 21. Mathias Båge skriver:

  Oj, det blev ett fel i mitt förra inlägg: jag jobbade i Searl-teamet mellan 1997 och 2003.

  Gilla

 22. pelle 3 skriver:

  Jaa du mattias,,,,,,,,brage har ju lagt månen åt sidan,,,,,,,,finns det någonstans någon saklig uträkning på hur brage kommit fram till att det tex skulle bli en stor krater på månen,,,,,,,,eller går han som helena på ,,,känslan,,,,
  Brage är ju fysiker,han borde kunna visa fakta istället för att tala om att han lagt månen åt sidan.

  Finns det någon annan fysiker i sverige som har uträkningar på detta,som inte lagt månen åt sidan?

  Gilla

 23. Mathias Båge skriver:

  pelle 3: om de landade på hälleberget (med ett tunt lager pulveriserad regolit ovanpå) så kunde det inte uppstå någon krater att tala om. Det finns flera websäten där de räknar på detta.

  Fast maken till slöseri på de jänkerska skattebetalarnas pengar får man leta efter — 400 000 personer involverades i Apollo-projektet. Och vad fick man för dem? Bl.a. integrerade kretsar, och DET har vi haft ***STOR*** nytta av (burken du skriver på använder sådana).

  Gilla

 24. Mikael Johansson skriver:

  Pelle, jag har en följdfråga. Varför skulle det överhuvudtaget bli en krater?

  Om man tittar på olika farkoster som landar och/eller lyfter vertikalt.
  Ta t.ex en helikopter som dock självklart behöver atmosfär för att lyfta. En sådan kan ha flera gånger större massa än månlandaren och dessutom påverkas av jordens dragningskraft som är flera gånger starkare än månens.
  Landar den på stenig mark så dammar det ”lite”.
  Landar den i öknen dammar det rejält men det blir ingen krater.
  Helikoptern i fråga flyttar enorma mängder materia i form av luft rakt neråt.
  Månlandaren flyttar inte i närheten lika mycket materia neråt.
  Ta med i beräkningen att eventuellt damm som virvlar upp av månlandarens bromsraket faller likt blyklot igen då allting faller lika snabbt i vakuum.
  Visserligen kan utblåset från en raket vara mycket mer koncentrerad än luft från rotorblad med så stor yta men om man räknar trycket på marken per kvadratcentimeter så kommer trycket från en helikopter ändå vara större.

  Ps. Bra jämförelse med flaskan i rymden.

  Gilla

 25. pelle 3 skriver:

  Jaa du mikael,,,,,,det var detta jag tänkte brage skulle svara vetenskapligt på,,,,,,,visst är det dåligt av honom o inte svara?
  Pelle

  Gilla

 26. Mikael Johansson skriver:

  Ja verkligen Pelle. Väldigt ovetenskapligt av Brage:)
  Vad skönt med en sån som du som tror att månlandningen var iscensatt, men vill ha vetenskapliga belägg.
  Detta är väldigt ovanligt för de som förespråkar konspirationen då de oftast väljer att sålla bort de bevis som inte stödjer deras teori. Detta fenomen brukar kallas konfirmeringsbias.

  Helenas tråd där bl.a Brage och jag har kommenterat väldigt mycket: https://parnassen.wordpress.com/2011/07/13/jordens-bluff-manniskan-har-aldrig-varit-pa-manen/

  Kommentera och läs där så fortsätter säkert diskussionen;)

  Gilla

 27. Pingback: Presidentvalet | corneliadahlberg

 28. Mikael Johansson skriver:

  Att tänka på är att det är över 350 inlägg i tråden och under långa perioder diskuterar en dom heter Josef Broberg.
  Man får tycka som man vill men hans långa, osammanhängande och irrelevanta inlägg tröttar snabbt ut även den mest ihärdiga.

  Gilla

 29. Leif Bengtsson skriver:

  Ursäkta att jag klampar på.
  Mikael skriver ”Visserligen kan utblåset från en raket vara mycket mer koncentrerad än luft från rotorblad med så stor yta men om man räknar trycket på marken per kvadratcentimeter så kommer trycket från en helikopter ändå vara större.”
  Det stämmer som du säger men bara då den står på landningsställen.
  Räkna svepta ytan av rotorbladen dividera med kg och multiplicera sedan med 9,81 så får du marktrycket.
  Sista delen av landningen/starten närmar sig motsvarande yta den yta som utströmningsmunstyckena har och vikten vet vi.
  LeifB

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.